Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Blush Glow

Een van mijn favoriete producten van Charlotte Tilbury is de Filmstar Bronze & Glow. Een product dat ik eigenlijk nog te weinig gebruik, terwijl hij een (film)ster is in het definiëren van jukbeenderen, schaduw faken en glans toevoegen. Een nieuwe limited edition is de Filmstar Bronze & Blush Glow, die ik opgestuurd kreeg om te proberen.

In de Filmstar Bronze & Glow zitten een bronzer een highlighter. De naam verklapt het al, de Filmstar Bronze & Blush Glow ziet er net even wat anders uit. In dit paletje vind je wederom een bronzer, maar in plaats van een highlighter zit er nu een glanzende blush in het prachtige roségouden doosje.

Ook krijg je bij deze speciale uitvoering een kwastje in reisformaat. Hij voelt zacht aan, maar persoonlijk vind ik de haren toch te stijf en compact voor het aanbrengen van de Bronze & Blush Glow. Wellicht werkt hij beter met een ander (poeder)product.

Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Blush Glow € 71,00

Bronze – Blush Glow

De poeders voelen heel zacht en fijngemalen aan en zowel de bronzer als de blush heeft een lichte kleur. De bronzer heeft een lichte glans en een warme ondertoon. De blush heeft veel glans en een koele ondertoon.

Dat de poeders fijngemalen zijn, merk ik meteen met het aanbrengen. Zowel de bronzer als blush brengt heel mooi aan. Totaal niet streperig en heel makkelijk in te blenden. Ook ben ik fan van de lichte glans die de bronzer heeft, hierdoor zit hij nog natuurlijker op mijn huid.

Ik weet alleen niet zo goed of ik de warme kleur bronzer en de koele kleur blush wel zo goed vind matchen. Ik denk persoonlijk dat ik een perziktint blush een betere keuze had gevonden bij deze lichte en warme kleur bronzer.

Stiekem hoop ik dat Charlotte Tilbury nog meer uitvoeringen van de Filmstar Bronze & (vul in) gaat maken. Zodat je een paletje kunt vinden, passend bij jouw huidskleur en ondertoon. Want ik ben fan van het origineel, maar weet zeker dat er nog veel meer mooie combinaties mogelijk zijn. De Filmstar Bronze & Blush Glow is het voor mij niet helemaal.

Charlotte Tilbury is te koop bij de Bijenkorf.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 10 januari 2018 | 25 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Femke op 10 januari 2018 06:07

Ik vind dit een prachtig palette, echt één voor de ‘heb’ (zo mooi dat ik hem vind). Voor deze prijs sla ik hem echter over. Ik vind de werking mooi, maar niet mooi genoeg voor zo’n smak geld. Ik hoop ook op nog meer versies.

[Beantwoorden]


Door Loes op 10 januari 2018 07:03

Ik vind het wel een mooie combinatie kleuren, het staat ook mooi op je huid! I like it!

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 januari 2018 08:01

hmmz, de combi tussen warm en koel vind ik zelf niet echt iets voor mijn huidskleur ^^’

[Beantwoorden]


Door Nanda op 10 januari 2018 08:32

ik vind m best mooi, maar de prijs!! daar doe ik zowat een week boodschappen van. no way.

[Beantwoorden]


Door Liset op 10 januari 2018 09:01

Het is een prachtig palette, echt om van te smullen! De bronzer spreekt mij het meeste aan. Hij is inderdaad erg natuurlijk en smelt met je huid samen. De kleur blush is ook niet zo’n mijn ding, ik ben sowieso niet zo van de koele kleuren. Een warme perziktint had ik ook mooi gevonden :).

[Beantwoorden]


Door Ivy op 10 januari 2018 09:19

Ik vind hem supermooi staan!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 10 januari 2018 09:27

OMG ik vind € 71,- echt schrikken.
Die zou ik toch aan mijn neus voorbij laten gaan, mede door de combinatie van koel en warm.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 10 januari 2018 09:33

Ik ben natuurlijk niet zo’n make-up kenner als jij, maar ik vind het wel mooi staan eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 januari 2018 09:44

Oei, ik schrok een beetje van de prijs haha! Ik vind ‘m wel mooi, ook de verpakking.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 10 januari 2018 09:52

Mooie kleuren, maar de prijs is echt absurd. Kiko heeft ook hele mooie glanzende bronzers en blushes voor een fractie van de prijs en zien er enorm luxe uit.

[Beantwoorden]


Door anna op 10 januari 2018 10:59

Die bronzer staat je echt onwijs mooi! Wat een fijne review <3

[Beantwoorden]


Door Dana op 10 januari 2018 11:06

Ik vind het wel een mooie combinatie hebben! Al is de prijs een beetje over de top aangezien je met het bedrag zelfs 2 dikke fullsize producten kan aanschaffen zoals de Benefit hoola bronzer en california girl blush :/

[Beantwoorden]


Door Aicha op 10 januari 2018 11:10

Vindt ‘t palletje er leuk uitzien, maar ik zie nu al dat de bronzer te licht is voor mijn huid en de blush veels te koel (zoals je al had gezegd). Hierdoor is het sowieso voor mij niet de €71,00 waard. :(

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 10 januari 2018 11:33

Wat mooi! Ik vind hem ook heel leuk staan op een lichte huid :) De prijs vind ik wel net iets te hoog…

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 10 januari 2018 13:33

Wauw 71 euro, dan moet ‘ie wel echt heel mooi zijn!

[Beantwoorden]


Door Eef op 10 januari 2018 15:04

Ik vind de combinatie wel mooi staan maar die prijs pfff

[Beantwoorden]


Door Rianne op 10 januari 2018 17:29

Ik vind de blush er in de pan net even te licht uitzien. Om er dan 71,- voor neer te leggen zou ik een te groot risico vinden. Wel erg gaaf als je hem opgestuurd krijgt om te testen! :D

[Beantwoorden]


Door Suus op 10 januari 2018 17:43

Oh ik vind deze kleuren je juist prachtig staan samen! Heel mooi fris! Jammer van de prijs…

[Beantwoorden]


Door Syl op 10 januari 2018 17:58

Erg mooi…maar veel te duur.
50 was voor mij de max geweest.

[Beantwoorden]


Door Jana Raveydts op 10 januari 2018 19:44

Oh ik dacht dat hij er mooier uit zou zien! x

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 januari 2018 21:31

Ik vind het er echt heel erg mooi uit zien bij je, prachtige kleuren en goede foto’s!
Zelf heb ik een hele lichte huid met koele ondertoon en ik zit er serieus aan te denken om dit palette aan te schaffen. Ondanks de hoge prijs ;-)

[Beantwoorden]


Door Veerle op 11 januari 2018 01:56

Hey Vera!! Ik zou echt super graag een review willen zien van de sweet Peach blur poeder van Too Faced, mocht je dit product in je stash hebben of gaat bestellen! Love je blog en jij als persoon natuurlijk, heel veel liefs Veer :)

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 11 januari 2018 08:22

Zelf heb ik de Filmstra Bronze & Glow en diverste palettes van Charlotte Tilbury. Voor mij is er geen enkele product van haar dat niet voor mij werkt, ik ben daadwerkelijk verliefd op alles van haar! Is deze bronzer dezelfde soort shade als die van de Filmstar Bronze & Glow? Anders kan ik deze palette beter niet halen. De blushes van CT heb ik alleen in de Instant Look In A Palette en nog niet los, misschien is het voor mij beter om een losse blush te halen dan in deze combo.

[Beantwoorden]


Door Ivon op 12 januari 2018 18:23

Het merk CT is echt mijn favoriete aan het worden! Voor dit item vind ik de prijs toch helaas te duur en heb ik mooiere bronzers & blushes.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 januari 2018 13:23

Oh wauw dit is echt weer een prachtig product. Ik vind het ook altijd zo fijn hoe de Charlotte Tilbury producten er altijd zo mega luxe uitzien. Heerlijk.

[Beantwoorden]