The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set #2

Mocht je denken dat je deze review vorige week al gelezen hebt, geen zorgen. Er is nóg een The Balm Meet Matt(e) Hughes mini liquid lipstick set! Deze set is net uit en bevat zes compleet nieuwe kleuren. Je leest het goed, nog meer lipstick! Ik kon niet wachten om de kleuren te ontdekken.

In de set zitten 6 mini liquid lipsticks met elk een inhoud van 7,2 ml. De lipsticks zijn echt heel schattig en klein en daarom perfect om mee te nemen in je tas of op reis. De set is ook leuk om kado te doen! Of koop hem lekker voor jezelf. Als je nog twijfelt tussen meerdere kleuren lipstick of nog niet zeker weet of je vloeibare lipstick fijn vindt, is de set met mini’s wellicht ook een goede optie om het een en ander te proberen.

The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set #2 € 28,95

Faithful – Charismatic – Brilliant – Affectionate – Reliable – Romantic

Faithful

Hoe mooi is deze koele berry tint? Niet te donker, niet te licht. En perfect dekkend!

Charismatic

Deze bruintint vind ik ook gaaf, doet me een beetje denken aan Velvet Teddy van MAC!

Brilliant

Ohhh en deze roze kleur vind ik ook heel mooi.

Affectionate

Ik vind dit soort paarstinten me niet zo mooi staan, maar als kleur opzich vind ik Affectionate wel heel gaaf.

Reliable

Wauw! Prachtige donkerbruin! Op mijn bovenlip is de kleur nog wel iets klaar, daar mag nog wel een tweede laagje op.

Romantic

De set wordt afgesloten met Romantic. Een hele zwoele koele rood.

In deze nieuwe (tweede) set zitten een stuk meer koele tinten. Ik vind de kleuren ook wat diverser. Roze, paars, bruin, rood… Er zit van alles wat in. De formule van de lipsticks is onverminderd fijn. De kleuren brengen makkelijk aan, zijn perfect mat, slijten heel natuurlijk en blijven dik vier uur zitten. Geweldig! In deze review ga ik nog wat dieper in op de kwaliteit.

Als ik zou moeten kiezen tussen de twee sets, dan heeft de eerste set toch mijn voorkeur. Dat zijn net iets meer mijn kleuren. Toch vind ik deze set ook zeker heel mooi en wellicht een betere keuze als je vaak koele kleuren lipstick draagt.

The Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Liquid Lipsticks Set bestel je hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 24 mei 2017 | 34 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 24 mei 2017 06:05

Goed intro, want ik dacht inderdaad ‘huh, heb ik deze review laatst niet al gelezen’? Leuk dat je ook deze set reviewt. Die paarsige kler ‘Affectionate’ vind ik jou dus wel mooi staan. Als ik moet kiezen zou ik ook voor de 1e set gaan.

[Beantwoorden]

Samira antwoordt op 24 mei 2017 om 23:27:

Hoi Vera,

Ik volg je een tijdje met veel plezier. Ik heb een brandende vraag:

Wat doe je eigenlijk met alle spullen die je beoordeelt? Ik kan mij zo voorstellen dat je geen ruimte hebt om alles op te slaan?

Groeten van een nieuwsgierige volger

[Beantwoorden]

Qinnie antwoordt op 25 mei 2017 om 16:56:

Ik denk dat ze wel een kast heeft eigenlijk, of het weggeeft aan vriendinnen. ben ook best benieuwd :p

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 mei 2017 06:43

Mooie set! Ik moet zeggen dat mij de eerste set ook iets meer aanspreekt qua kleuren, maar vooral Reliable uit deze set vind ik ook wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 mei 2017 07:11

Hele toffe kleuren!

[Beantwoorden]


Door Liset op 24 mei 2017 07:15

Inderdaad, ik dacht dat ik dezelfde review zag staan ;). Gelukkig was dat niet zo! Ik moet zeggen dat ik deze set veel leuker vind! Eigenlijk zou ik ze allemaal dragen, behalve Charismatic, die vind ik iets te flets voor mezelf. Mijn favoriete kleur is Brilliant, lekker fris kleurtje.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 24 mei 2017 07:43

Ik vind dit echt een heel mooi setje en Faithful vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 24 mei 2017 08:02

Echt een toffe set weer met een heleboel mooie tinten ♡

[Beantwoorden]


Door Susan op 24 mei 2017 08:03

Oooh ja dit is mijn set! Wat moooi!

[Beantwoorden]


Door Kayla op 24 mei 2017 08:09

Wat een leuke set! Ik vind de eerste vier kleuren het mooist!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 24 mei 2017 08:59

Wederom een super mooie set. Charismatic en Romantic zijn de kleuren die ik het mooist vind.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 24 mei 2017 09:35

Wauw, deze kleuren staan je erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2017 om 08:30:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 mei 2017 10:29

Charismatic vind ik super mooi!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 24 mei 2017 10:35

Mooie kleuren! Koele tinten staan mij beter, dus dit setje is meer iets voor mij. Vooral tinten richting de paarse kant vind ik mooi.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 24 mei 2017 10:49

Wat een mooie kleuren. Faithful en romantic zijn mooie tinten!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 mei 2017 11:44

Heel mooi! Ik vind die paarstinten juist altijd wel gaaf bij mezelf. Ik heb de eerste set op m’n verlanglijstje gezet (morgen jarig) en ik HOOP dat ik ‘m krijg, haha. Misschien ga ik deze er later zelf nog bij kopen als het bevalt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2017 om 08:31:

En, gekregen?

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 mei 2017 12:52

Hahaha, ik dacht inderdaad: “Huh staat ie nou opnieuw online?”. Wauw! Deze set heeft echt prachtige kleuren zeg! Is maar één kleur die ik niet mooi vind, ofja die mij niet zou staan waarschijnlijk, die ene die op Velvet Teddy lijkt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2017 om 08:30:

Ben ik blij dat ik voor de juiste inleiding heb gekozen ;D

[Beantwoorden]


Door Britt op 24 mei 2017 13:18

Wederom een hele mooie set, mooie swatches heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 24 mei 2017 13:31

Prachtige kleuren, zeg! Ik kan niet wachten om ze zelf uit te proberen.

[Beantwoorden]


Door Puck op 24 mei 2017 13:39

Vooral Affectionate en Faithful vind ik súpermooi! Heb deze set al een tijdje op het oog, maar hij is al vrij lang uitverkocht op Nederlandse websites als Boozyshop en TheMakeupSpot. :( Hopelijk komt ‘ie snel weer op voorraad! Can’t wait!

[Beantwoorden]


Door Eef op 24 mei 2017 14:51

Wauw mooie set echt kleurtjes voor mij zeker de paarse :)

[Beantwoorden]


Door Eva Luna op 24 mei 2017 15:18

geweldige review weer Vera, echt een mooi setje :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 24 mei 2017 16:21

Wat een prachtig setje! Ik wil al tijden iets van the Balm proberen, maar vind het altijd aan de prijzige kant. Deze set is gelukkig erg betaalbaar!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 mei 2017 16:46

Het zijn op zich wel mooie kleuren vind ik. Vooral de rode kleur en degene die lijkt op Velvet Teddy :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 24 mei 2017 21:22

Hoi Vera!
Wil je misschien een video/artikel maken over de beste liquid lipsticks die super lang blijven zitten (zelfs als je eet en drinkt) maar ook betaalbaar zijn?
Ik wilde eigenlijk reliable gaan kopen, maar voor 15,50 vindt ik het wel duur.
*kuch* blut *kuch*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2017 om 08:31:

Goed idee! Ben nog wel volop aan het testen hoor, heb veel nog niet geprobeerd! Je zou eens naar de liquids van Hema kunnen kijken.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 25 mei 2017 08:57

Yaaay, bij je eerste The Balm lipstick review was ik al dolle enthousiast! Deze set heeft naar mijn smaak meer kleuren zitten die ik elke dag zou dragen. Mijn favorieten in deze set zijn Faithful, Reliable en Romantic. Ik vind het hele goeie kleurtjes om die als overdag te dragen maar ook heel goed bij een avond look met smokey eyes. Ik heb nog steeds geen lipstick van hen in bezit maar elke keer als ik lees hoe blij je bent met de textuur en het effect word het toch eens tijd om deze aan te schaffen!

[Beantwoorden]


Door Princess op 25 mei 2017 15:49

Deze set vind ik interesanter dan de andere omdat er meer variatie in zit.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 mei 2017 21:48

Charismatic en reliable zijn zo een mooie kleuren! Ze staan je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Cheranie op 28 mei 2017 20:06

OMG super mooi! Waar kan je deze kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2017 om 08:32:

Bij de webshop die gelinkt staat :)

[Beantwoorden]