Lidl make-up | Eerste Indruk

Bij de supermarkt kun je allang niet meer enkel terecht voor voedingsmiddelen, er is er veel meer te verkrijgen. Zo verkoopt supermarkt Lidl ook make-up! Ik kocht er een heleboel producten die ik vandaag voor het eerst uitprobeer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 25 mei 2017 | 19 reacties

Reacties

Door Liset op 25 mei 2017 10:02

Ik moet zeggen dat ik de foundation en mascara verrassend goed vind! Zelf gebruik ik de BB cream van Lidl, die is echt supergoed! Heel fijn voor de droge huid en geeft een mooie, natuurlijke dekking.

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 mei 2017 10:19

ik heb zelf wel eens de nagellak geprobeerd, die waren verrassend fijn!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 25 mei 2017 10:23

Hele mooie en goede mascara ;-)

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 25 mei 2017 11:12

Ik koop graag niet dure make up, wel moet ik zeggen dat ik niet zo vaak make up bij Lidl wil kopen, omdat net is als je zegt. Beetje niet echt spannend. Andere producten van Lidl kan ik wel waarderen.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 25 mei 2017 11:26

Ik had echt niet verwacht dat make up van de lidl nog best ok zou zijn…ziet er niet slecht uit, vooral de mascara wow.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 25 mei 2017 12:22

Wat een leuke video Vera :) Je wimpers knallen wel echt zeg :O

[Beantwoorden]


Door Princess op 25 mei 2017 14:03

Ik vind die roze oogschaduw eigenlijk heel mooi, vooral als highlighter voor onder de wenkbrauw. De mascara is ook wel goed voor die prijs.

[Beantwoorden]


Door Claire op 25 mei 2017 15:12

De handcrème van Cien vind ik zelf heerlijk, de make-up heb ik nog niet geprobeerd. Zal ik eventjes net over de grens moeten zijn; in Duitsland is het assortiment van de Lidl stukken ruimer dan hier. In ieder geval een leuke video :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2017 om 08:33:

Ah, misschien komt dat met verloop van de tijd hier ook nog :)

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 25 mei 2017 17:11

Ik vind de gekleurde lip butters altijd wel fijn bij de Lidl, goede pigmentatie en heel zacht voor de lippen. De speciale collecties die ze hebben voor bijvoorbeeld de zomer bevatten vaak wel wat meer trendy producten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2017 om 08:33:

Goed om te weten!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle | Me-licious op 25 mei 2017 17:55

haha jammer van de oogschaduws super veel fall-out om eerlijk te zijn had ik er niet zoveel van verwacht. Ik vond de lipgloss je wel heel erg mooi staan! De lipsticks lekker achterwegen laten. Ik moet denken aan tante trudy

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 mei 2017 19:44

Ik doe echt zo graag mijn boodschappen bij de Lidl! De make-up heb ik altijd overgeslagen, ik gok dat ik daar dan ook goed aan heb gedaan. De foundation is denk ik voor mij te vet en de mascara heeft als ik ’t goed heb gezien zo’n harig borsteltje en ik houd meer van die van plastice borsteltjes. Oogschaduws zien er inderdaad niet spannend uit, jammer!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 25 mei 2017 21:33

Wat een leuke video Vera. Wel jammer dat de meeste producten van Lidl tegen zijn gevallen.

Zou je eens de producten van Mineralissima of van Creatives Cosmetics willen testen? Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt en ook of het iets is.

[Beantwoorden]

Ingrid antwoordt op 26 mei 2017 om 23:10:

Mineralissima is geweldig! Ik gebruik het nu een aantal weken. Ik zou idd wel eens Creative cosmetics (duur, veel marketing) versus Mineralissima (flink goedkoper en echt superkwaliteit) willen zien! Goed idee!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 26 mei 2017 08:06

Ik heb al meerdere goede dingen gehoord over de mascara van Lidl! Die oogschaduws echter schreeuwen jaren ’90 haha ;)

[Beantwoorden]


Door Sam op 27 mei 2017 11:07

Hoi Vera,

Ik heb een leuk idee voor een eerste indruk video.

Ik ben erg benieuwd naar het lippalette van Anastasia.

Groeten Samira

[Beantwoorden]


Door T. op 30 mei 2017 15:47

Die oogschaduw en de lippenstift van de Lidl vind ik oubollig en stoffig.Het lijkt wat gedateerd te zijn. Aan de tachtiger jaren doet het mij denken. De foundation en de mascara zie ik wel zitten, en het wel waard om te kopen. Sommige goedkopere mascara”s kunnen heel goed zijn. Ik heb wel eens eerder goedkope mascara”s gekocht en hier heb ik absoluut geen spijt van dat ik die heb gekocht. Het overwegen waard. Vroeger verkochten ze bij de Nieuwe Weme Covergirl en daar heb ik eens poeder van gekocht en die is mij absoluut niet tegengevallen. Ze verkochten dat bij een apart standje bij andere toiletartikelen. . .

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 juni 2017 12:59

De mascara vind ik wel mooi inderdaad, wil ik wel eens proberen :)

[Beantwoorden]