Winter foto’s #6

Wat gaat het al lekker dit jaar, want ook afgelopen week heb ik weer veel foto’s gemaakt. Dat betekent: wederom een lekker vol fotodagboek om doorheen te bladeren. Ik had een super toffe fotoshoot in een lab, ruimde op, bezocht weer eens een event en Jiami’s bijzondere boekpresentatie. Kijk mee!

Vrijdagochtend had ik een fotoshoot in Eindhoven in een creatief lab in een oud pand van Philips. Onderweg had ik vanuit de auto prachtig uitzicht: sneeuw!

De fotoshoot was voor een speciaal magazine wat aankomende lente zal verschijnen. De setting was zo enorm tof!

Het was wel enorm koud in het lab, want alle verwarmingen stonden uit. En dan krijg ik ook nog eens snel blauwe lippen en handen (charmant op de foto!) gelukkig was er een kleine mobiele verwarming die ik bij me mocht houden.

Ik mocht tijdens de shoot zulke leuke dingen doen, ik heb me geen minuut verveeld. Toen ik klein was wilde ik zelfs een tijdje laborante worden en nu mocht ik voor een keer doen alsof en dat was heel tof.

De laatste foto werd afgesloten met confetti, de glitters kwam ik een dag later nog in mijn haar tegen. Maar wat was dit leuk om te doen en ik kan niet wachten om het resultaat te zien!

Na een lange dag shooten gingen we met de hele crew uit eten in Den Bosch bij Brasserie Bob & Co. Heerlijke burgers en friet!

En als dessert karamel & zeezout ijs. Enorm lekker!

Zaterdag werkte ik thuis, maakte ik de video met Teske af en zette de laatste hand aan een aantal blogposts. Ook sloeg ik aan het schoonmaken en opruimen en Jeffrey was zo lief om me te helpen met mijn lipsticks, die ik toch weer in mijn DIY houder van Ikea heb gezet.

Dit is misschien super suf, maar ik moet het even delen want ik ben zo blij dat het washok eindelijk opgeruimd is en dat ik er weer normaal in kan rondlopen! Ik heb lekker veel weggegooid en nu heb ik eindelijk weer overzicht. Zo fijn!

Eind van de middag gingen we nog even de stad in. Ik deed voor het eerst m’n nieuwe Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Bow & Arrow op! Ik vind de kleur super mooi, maar ben niet zo’n fan van de houdbaarheid.

Ik weet dat het eigenlijk wel moet, maar ik was mijn beha’s nooit met de hand. Omdat mijn nieuwe Victoria’s Secret beha zo mooi is (en ik hem vooral ook mooi wil houden), haalde ik die toch maar zelf even door een sopje.

Geen koude benen meer: eindelijk een dikke panty!

Zondag ging ik naar de high tea voor de verjaardag van mijn opa en oma in Wageningen. Met mijn nichtjes en neefjes speelde ik 30 Seconds.

Loes! ❤️

Na de high tea kreeg ik wat oude kristallen glazen van mijn opa en oma mee. Omdat ze binnenkort kleiner gaan wonen kunnen ze veel niet meenemen en ik ben enorm blij met de glazen. Ze zijn prachtig.

Maandagmorgen koffie.

Een latte met amandelmelk, heerlijk. En m’n trui!

Dinsdag filmde ik de Eerste Indruk video met Catrice producten.

Opeens was het super mistig! Ik vind het toch wel wat romantisch hebben hoor.

Opstarten met koffie.

En de dag afsluiten met pasta garnalen en spinazie.

Benefit stuurde me een grote doos met nieuwe producten op. Wow! Ben benieuwd.

En donderdagmiddag had ik een gecombineerd event van Philosophy en Sally Hansen.

Heel veel nagellak!

Nog meer nagellak!

Jessica lakte mijn nagels, super leuk om haar weer te zien! We kletsten gelijk een beetje bij.

Ik ging even naar huis om mijn spullen te droppen, maar toen moest ik weer door want Jiami hield eind van de middag haar boekpresentatie! Vrijdag is haar boek ‘Niet wat jij denkt’ verschenen. Het gaat over haar leven met anorexia en als blogger en YouTuber. Jiami is nog maar 17 en heeft nu al zo’n boek geschreven, echt enorm knap.

Na de presentatie werd ik naar een hotelkamer gestuurd met een USB-stick voor een speciale verrassing.

In de hotelkamer trof ik een laptop aan en via een geluidsfragment op de USB-stick hoorde ik dat ik in de doos op bed moest gaan kijken. Hoe tof ziet dit eruit?!

In de doos zat een lieve brief, het boek van Jiami en een bubble bar van Lush. Zo lief!!!

De hotelkamer was ook heel tof, ik kon het niet laten nog even een foto te maken.

Ik ben super trots op Jiaam, ik ken haar al sinds ze net met haar blog begonnen was en ze nog maar 12 jaar oud was. Toen ik donderdagavond in bed lag ben ik gelijk begonnen met lezen in het boek. Ik heb het niet droog kunnen houden, omdat het allemaal zo eerlijk beschreven is. En ik word zelfs ook genoemd en dat heeft me best wel geraakt, omdat ik dat echt niet had verwacht.

Na de boekpresentatie, drankjes drinken en bijkletsen met super veel leuke lieve andere YouTubers, gingen Teske en ik samen naar huis en nog even langs de supermarkt voor het avondeten.

Teske inspireert me altijd zo erg als het op eten aankomt. Ze eet zoveel creatiever en gezonder dan ik, wellicht komt dat ook omdat ze vegetariër is. Op haar aanraden at ik linzensoep van de Soepfabriek met falafelballetjes. Het was al laat, dus dit was lekker snel gemaakt en het was nog heerlijk ook.

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #5
Winter foto’s #4
Winter foto’s #3


Reacties

Door Femke op 30 januari 2017 06:31

Wat heb je weer een fijne week achter de rug. Hoe leuk die hotelkamer bij de boekpresentatie van Jiami en wat lief dat ze je noemt. Een vriendin van mij is ook vegetarisch en ook zo creatief met eten, ik heb ook altijd het idee dat dit komt omdat ze vegetarisch is.

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 30 januari 2017 06:43

Super knap van Jiami om over dit onderwerp een boek te schrijven, zeker als je nog zo jong bent. Ik ben een stuk ouder en vind het zelfs nog heel pittig uit leggen hoe het voelt om tot z’on laag gwicht af te glijden…

[Beantwoorden]


Door Liset op 30 januari 2017 07:02

Wat een enerverende week! Ik ben super benieuwd naar de fotoshoot in het lab, bijzonder om het op deze manier te doen! Het boek van Jiami is volgens mij prachtig om te lezen. Ze heeft zoveel meegemaakt op jonge leeftijd. Een mooie manier hoe ze het boek gelanceerd heeft.

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 30 januari 2017 07:10

wat tof die shoot!! Jammer van de kou….. Maar de foto’s zijn vast heel mooi geworden! Het boek van Jiami staat ook op mijn wishlist.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 januari 2017 07:13

Heel leuk om weer te zien. Mooie fotos!

[Beantwoorden]


Door Britt op 30 januari 2017 07:17

Ik kan niet wachten op het resultaat van de shoot, die ondanks de kou ongetwijfeld heel erg mooi is geworden! Ik ben heel erg benieuwd naar Jiami’s boek, het lijkt me prachtig en mooi geschreven. Leuk dat Teske je zo inspireert!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 09:59:

Ik ben ook zo benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 30 januari 2017 07:25

Hoewel ik Jiami niet echt meer volg (vroeger wel), ben ik wel benieuwd naar haar boek! Ze heeft al best veel meegemaakt en ze timmert goed aan de weg.

[Beantwoorden]


Door Susan op 30 januari 2017 07:34

Wat een leuke winter foto’s om te zien! Super tof die boekpresentatie van Jiami en inderdaad zo knap wat ze allemaal al gedaan heeft. Ik denk dat ik het boek ook ga kopen, ben erg nieuwsgierig geworden na alle lovende woorden.

[Beantwoorden]


Door Irina op 30 januari 2017 07:43

Die fotoshoot ziet er heel tof uit! Ik ben benieuwd ^^

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 januari 2017 07:46

Wat een mooie week met toffe activiteiten ! En wat een gave verrassing van Jiami.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 30 januari 2017 07:48

Heerlijk zoveel foto’s, wat een leuke maar drukke week had jij!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 januari 2017 08:14

De Liquid Lipstick staat je echt heel mooo! Jammer van de houdbaarheid, ik ben ook heel erg nieuwsgierig naar jiami haar boek

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 30 januari 2017 08:17

Wat een drukke en heerlijke week had je weer! Ik moet even zeggen dat die pasta met spinazie en garnalen zo heerlijk klinkt. Tof ook die fotoshoot in het lab en het evenement van Philosophy en Sally Hansen, love Philosophy! Jiami’s boek heb ik zaterdag gelijk besteld voor in de boekhandel waar ik werk (en om stiekem zelf te lezen), echt zo gaaf dat ze een boek heeft geschreven! Malou x

[Beantwoorden]


Door Kaya-Quintana op 30 januari 2017 08:49

Leuk, 30 seconds is ook echt een leuk spelletje <3

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 30 januari 2017 09:14

Super leuke foto’s! Ik ben ook benieuwd naar de resultaten van de fotoshoot ;) Ik vind het ook heel knap van Jiami dat ze zoiets al durft op haar 17!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 januari 2017 09:32

Wat een leuk weekje! Wat een toffe boekpresentatie en lief dat ze jou genoemd heeft. Ik ben super benieuwd naar het boek!

[Beantwoorden]


Door Inge op 30 januari 2017 09:38

Wat een mooie woonkamer heb je! Ik vind de mist ook altijd iets gezelligs en knus hebben. Als ik met de auto door de mist rijd, voelt het altijd alsof ik door een mysterieus landschap rijd. :-)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 januari 2017 11:12

Ik ben onwijs benieuwd naar je fotoshoot! Ziet er zo tof uit :)

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 30 januari 2017 11:19

Liefde voor falafel! Wat een ontzettend fijne en drukke week! Random vraagje: blijven al die dingen op jouw wasmachine staan? Die van ons trilt zo enorm dat ik er niets op durf zetten, haha. Gelukkig staat ze in een ingemaakte kast met planken, dus is het ook niet nodig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 10:00:

Haha, het trilt wel iets naar links of rechts, maar het blijft allemaal redelijk goed staan.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 30 januari 2017 12:06

Als je bh’s netjes in een waszakje voor Bh’s doet in de wasmachine en niet heter dan 30 graden wast, kan het prima. Doe het al jaren en nog nooit iets stuk gegaan. Niet in de droger!

[Beantwoorden]


Door anna op 30 januari 2017 12:28

Leuke foto’s! Ik ben zo benieuwd naar het boek van Jiami, die wil ik zeker lezen. En je video met de eerste indruk van de nieuwe Catrice producten vond ik zoooo onwijs leuk om te zien, heerlijke video <3

[Beantwoorden]


Door Teske op 30 januari 2017 15:49

<3 <3 <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 30 januari 2017 20:18

Ziet er uit als een drukke maar gezellige week!

[Beantwoorden]


Door Bar op 30 januari 2017 22:10

Veer, de foto van je washok intrigeert mij; wat hangt er in godsnaam rechtsboven?!

[Beantwoorden]

Denise antwoordt op 30 januari 2017 om 23:16:

Hahah ik lees mee, dit trok ook gelijk mijn aandacht namelijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 10:01:

Haha, dat is een molentje met sokken eraan!

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 1 februari 2017 om 14:01:

Maar wat is up met die sokken? Ik vind ze een beetje eng.

[Beantwoorden]

Lidewij antwoordt op 1 februari 2017 om 21:44:

Me too! Ik dacht echt dat het vlees was, varkenspoten ofzo. Heel freaky!

Vera Camilla antwoordt op 2 februari 2017 om 09:07:

Geen paniek, zijn gewoon sokken :)


Door Eveline Fleur op 31 januari 2017 07:57

Wow wat heb je een mooie week gehad. Die lakjes op dat event zien er echt uit als snoepjes! Super leuk. En wat lief dat Jeffrey je wilde helpen met het opruimen van je stash. Die opberger is echt ideaal! :)

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 31 januari 2017 17:36

Wat een leuke week zeg, de handen en lippen herken ik zeker. Maar ben benieuwd naar het eind resultaat. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Ilona op 1 februari 2017 12:35

Ik ben zo benieuwd naar de Benefit oogschaduw duo!

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 februari 2017 21:42

Leuke en gevarieerde foto’s weer! Die foto van jou voor de spiegel vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 5 februari 2017 01:32

Hi Vera
Ken je deze tip? Ik zag op een foto een uitgerekte invisibobble liggen, als je die in een bakje kokend water legt krimpt hij terug in oorspronkelijke vorm, super handig. Nooit meer uitgerekte haarelastiekjes :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 6 februari 2017 21:10

Super gezellige week! De weekverslagen zijn altijd zo leuk. Fijn terugblikken op deze manier.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #10 op 27 februari 2017 06:00

[…] met Alexander en Angela (sorry jongens voor de lelijke screenshot) om samen de foto’s van de fotoshoot van een paar weken geleden door te nemen. Ze zijn ontzettend cool geworden, ben er heel blij mee en kan niet wachten tot […]