Likes/dislikes januari ’17

De eerste maand van 2017 is alweer voorbij! Ik heb een hele hoop producten verzameld voor de eerste Likes/dislikes van het jaar. Met o.a MAC x Mariah Carey, NYX, Charlotte Tilbury en meer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 29 januari 2017 | 18 reacties

Reacties

Door Nicole op 29 januari 2017 09:22

Leuke video, ja een lipstick met schimmel is voor mij toch wel een Behoorlijke afknapper, ik sla hem even over

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 29 januari 2017 09:45

Leuke video weer! Die NYX potlood is toch wel horror hoor! Ik zou de andere kleuren niet eens meer durven te proberen, veel te bang dat dat ook een beginnende schimmel op zit ;). Het Charlotte Tilbury kwastensetje ziet er prachtig uit, heel mooi!

[Beantwoorden]


Door noa95 op 29 januari 2017 10:13

Hoi

Wat is een goeie nude liquid lipstick (budget)?

Xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 09:58:

Check de nude lipsticks van Essence!

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 januari 2017 10:51

hema kwasten zijn niet allemaal crappy, de blending brushes zijn amazingly nice!

[Beantwoorden]

Jeanine antwoordt op 29 januari 2017 om 15:11:

Ja, helemaal mee eens :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 29 januari 2017 11:09

Die rose gold kwasten zien er echt mooi uit. Jammer van die van Guerlain wel zeg, schandalig! En dat schimmelverhaal… ieuw. Die witte bolletjes zien er HEEL vies uit, ieuwwwwwww!

[Beantwoorden]


Door Celine op 29 januari 2017 11:47

Bah, die lippenstift ziet er inderdaad beschimmeld uit. Heel raar, nooit eerder tegengekomen.

[Beantwoorden]


Door anna op 29 januari 2017 15:11

Ohhh bah die schimmel lipstick. Ik had je review inderdaad al gelezen. Moest zo lachen om die high end kwasten die je helemaal de grond in boorde en daarna heel serieus zei: Ik weet alleen niet of ze nog te koop zijn. Alsof wij die prikkende kwasten nu allemaal willen kopen, hahahaha :p Leuke video weer! En tof dat je dit jaar gewoon doorgaat met de likes/dislikes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 09:59:

Thanks Anna!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 29 januari 2017 15:30

HALLO Veer, wat zie je er heerlijk uit in deze video!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 09:58:

❤️

[Beantwoorden]


Door F op 29 januari 2017 17:46

Wauw nu wil ook echt dat Kwarsten setje van Charlotte Tilbury, aangezien ik vaak in het weekend logeer bij mijn vriend komen die heel goed van pas. En anders kan ik later de clutch altijd nog als passenhouder gebruiken. Ik ga naar de Bijenkorf als ik weer geld heb haha! Hij is helaas wel erg duur…

[Beantwoorden]


Door Demi op 29 januari 2017 20:02

Ik heb gister een lippotlood gekregen van NYX voor mn verjaardag, en daar zat ook die ‘schimmel’ op! Het was een normaal lippotlood, die ik ook gewoon in de puntenslijper heb geslepen dus het is nu weg. Het komt dus vaker voor haha!

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 30 januari 2017 om 11:18:

Dat zou ik dus niet gedaan hebben als ik jou was Demi. Ik zou het risico niet willen nemen met een potlood dat schimmel vertoont. Zoiets is echt niet normaal en hoort zeker niet vaker voor te komen… Door het te slijpen zit nu trouwens die schimmel aan de binnenkant van je puntenslijper waardoor je zomaar al je andere lippotloden ook zou kunnen verpesten… Ik zou toch twee keer nadenken voor ik dat potlood of die puntenslijper nog eens gebruik hoor! Je had er beter gewoon mee terug naar de winkel gegaan…

[Beantwoorden]

Demi antwoordt op 30 januari 2017 om 11:26:

Het was een cadeautje gekocht in Amsterdam, woon zelf in Almelo, er mee terug ga ik niet haha. Daarnaast, heb m’n hele puntenslijper schoongemaakt, en het lippotlood al gebruikt. Dood zal ik er niet van gaan toch?????

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 30 januari 2017 om 11:33:

Je had wel gewoon een foto kunnen nemen en online een soort van ‘klacht’ indienen, via de website of via Facebook. En je doet er natuurlijk mee wat jij wil, maar ik zou het niet gebruiken. Je zal er vast niet dood aan gaan, maar eten dat schimmel bevat eet je toch ook niet op? Ook al ga je daar ook niet meteen dood aan… Ik vind het gewoon echt vies en zou het nooit gebruiken.


Door Nicole op 29 januari 2017 20:24

Dat palette van MAC heb ik ook, hij is zo mooi! Hele mooie favorieten. Zo jammer van dat NYX potlood, het zag er echt smerig uit!

[Beantwoorden]