Gouden glitter kerst make-up tutorial

De feestdagen zonder glitter zijn als een kerstboom zonder ballen, deze blog zonder beauty, of het kerstdiner zonder een verbrande kalkoen/kip/gourmet/afhaalmaaltijd. Ik ben dol op glitter en ga daarom met de feestdagen lekker los. In de make-up tutorial van vandaag maak ik een make-uplook met gouden glitter op mijn ogen. Want goud = kerst, glitter = feestelijk en deze tutorial = dus heel geschikt voor de feestdagen. Enjoy!

Klik hier als je video niet kunt zien.Producten gebruikt:
Too Faced Shadow Insurance Candlelight
Too Faced The Return Of Sexy – review
Essence Glamour To Go Eyeshadow 02 Long Beach – review
Make Up Store Mixing Liquid – review
Make Up Store Glitter Ufo

GOSH X-Ceptional Wear Foundation
MAC Select Moisture Cover
MAC Select Cover-Up Concealer – review
GOSH Mattifying Pressed Powder

MAC Eye Shadow Omega
Anastasia Brow Wiz Medium Ash
MAC Extra Dimension Eye Shadow Natural Flirt – review
GOSH Intense Eyeliner Pen 01 Black
GOSH Provocateur Mascara

MAC Wonder Woman Mineralize Skinfinish Pink Power – review
Sleek Blush Rose Gold – review
Hema Lip Balm Stick 7 – review
L.A. Girl Creme Lip Color Secret Admirer – review

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 december 2012 | 176 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Velaija op 9 december 2012 07:04

Jaaaaa! Hier zat ik op te wachten! Ik ga de look zeker namaken en kijken of ik ‘m met de feestdagen ook dragen. Thanks!

[Beantwoorden]


Door lin op 9 december 2012 07:26

Gaaf filmpje weer Vera! Mooie look heb je gemaakt! <3

[Beantwoorden]

Oke antwoordt op 23 november 2014 om 16:07:

Waar kan je die GOSH proovocateur mascara kopen? Zoek hem al heel lang hij is echt fijn

[Beantwoorden]


Door Norma op 9 december 2012 07:27

Feest dagen heb er zo hekel aan.
De laatste paar jaar gaan we in een park en zitten we in het zwembad.

[Beantwoorden]


Door Magda op 9 december 2012 07:29

Maar waar was die paarse oogschaduw dan voor nodig, want die zie je nu toch helemaal niet meer??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:01:

Klopt, maar dat wist ik niet. Ik dacht dat je het wel een beetje door de glitter heen zou zien :-)

[Beantwoorden]


Door Milou op 9 december 2012 07:40

Glitters, goud, kerst! Hier word ik errug blij van! Wat een fantastische look. :-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 december 2012 08:26

Fantastische look is het, ik vind ‘m echt heel erg mooi. Ga ik zeker proberen na te maken!

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 9 december 2012 08:38

Mooie look!
In het begin was ik er niet zo weg van, omdat het er een beetje ziekjes uitzag toen je nog niet gezichtsmake-up en wenkbrauwen had gedaan. Maar gelukkig kwam dat – uiteraard – helemaal goed!
Prachtige look, zoals we van je gewend zijn.

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 december 2012 09:02

Super mooie oog look ♥ Zou je weer eens een low-budget make-up tutorial voor de feestdagen willen maken? Want ik heb binnenkort een gala, maar ik heb niet zo veel geld om uit te geven.. Echt prachtige look, Vera ^^) XOXO

[Beantwoorden]

Lieke antwoordt op 9 december 2012 om 09:56:

Daar wou ik net om vragen, een low budget make up tutorial voor gala!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:01:

Ik ga kijken wat ik kan doen!

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 9 december 2012 om 11:11:

Fijn! x

Christel antwoordt op 9 december 2012 om 21:52:

Jaa, super leuk als je dat zou doen !!, ik heb namelijk ook gala vind deze look trouwens fantastisch.

Weet jij welk merk nog meer van die losse glitters verkoopt ( miss bij de drogisterij).

xx


Door Trâm op 9 december 2012 09:04

Ik vind deze look zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Sari op 9 december 2012 09:08

Helemaal geweldig!

[Beantwoorden]


Door jorienke op 9 december 2012 09:11

Wauw ik heb nog een gouden glitter oogschaduw.. Dus ik ga deze look zeker namaken. Leuk!

[Beantwoorden]


Door Allissa op 9 december 2012 09:18

looooove it! :D

[Beantwoorden]


Door eva op 9 december 2012 09:28

:wow: super leuke look!
glitters = goud = kerst!!
zou je ook een low-budget make-up tutorial willen doen met drogisterij make-up??

xxx

[Beantwoorden]


Door Daisy op 9 december 2012 09:34

Zet jij de filmpjes van zondag eerder op YouTube want ik heb deze namelijk gister gezien. Echt super mooi! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:02:

Ja, ik upload altijd de avond ervoor, omdat het nog wel eens mis wil gaan met YouTube :ja:

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 9 december 2012 09:39

Mooie look voor de feestdagen! :)

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 9 december 2012 09:42

Echt prachtig voor de feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 december 2012 09:46

Prachtige look. Ik ga denk ik geen glitters gebruiken. Ziet er namelijk moeilijk uit! Ik dacht ook de hele tijd: wanneer ga je nou je real techniques kwasten gebruiken aangezien je er best enthousiast over was. Maar aan het einde gebruikte je ze :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:02:

Glitters zijn echt niet zo heel erg moeilijk, ik weet zeker dat ook jij het kan :-)

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 10 december 2012 om 10:26:

Hmm, misschien heb je me overtuigd. Waar kun je nog meer glitters kopen?

[Beantwoorden]

Sietske antwoordt op 11 december 2012 om 17:35:

Essence heeft volgens mij ook pigments, misschien kun je daar eens kijken.

Danielle antwoordt op 14 december 2012 om 19:57:

Nog niet aan gedacht nee. Zal binnenkort eens kijken of ze iets leuks met glitters hebben.


Door Charile op 9 december 2012 09:52

Mooie look!

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 december 2012 09:53

Hij is mooooi! Lekker glittery en feestelijk. En goed dat je erbij zegt dat abonneren gratis is, ik durfde vroeger nooit op abonneren te klikken omdat ik dacht dat je dan moest betalen, LOL.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 december 2012 09:54

Heel mooi (love) ik vind het altijd leuk om lekker overdreven en met heel veel glitters te make-uppen (is dat een woord? Haha denk het niet), maar naar school draag je dat niet echt hè. Daarom ga ik ook altijd helemaal uit m’n dak met make-up bij de feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 9 december 2012 09:57

Oeh mooie look <3

[Beantwoorden]


Door Dita op 9 december 2012 09:58

Mooi hoor

[Beantwoorden]


Door Amanda op 9 december 2012 10:01

Helemaal mijn stijl. Ik hou van glitters! Ik gebruik ze meerdere keren per maand voor mijn looks en kan er geen genoeg van krijgen. Grappig, ik maak altijd mijn ogen als eerste op en daarna mijn gezicht. Vind dat echt het lekkerste werken! De Two Way Gel van Make Up Studio gebruik ik altijd voor mijn glitters. Die werkt heel erg fijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:03:

Ik doe meestal als laatst mijn ogen, maar vind het met looks waar je risico loopt op veel fall-out iet handig. En yes, love glitter! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 december 2012 10:04

In het begin was ik niet zo weg van de look maar het eindresultaat is toch erg mooi geworden!
Ik denk dat ik ook maar eens op zoek ga naar glitters

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 december 2012 10:07

Leuke look!

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 december 2012 10:08

Leuke look staat je ook heel leuk! (:

[Beantwoorden]


Door Ashley op 9 december 2012 10:12

Prachtig het staat jou zo goed!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 9 december 2012 10:16

Wauw prachtig, zoals we van je gewend zijn ;)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Emi op 9 december 2012 10:17

Hee vera,

Ik vind dat je dip dye (scrijf je het zo (A) ) een beetje mislukt i door dat rode in je haar. ROze en Rood vloekt zo erg. En dat rode binnen in je haar (laat ik het zo zeggen) is helemaal niet mooi. En volgens mij maak je reclame voor GOSH net als toen je zei dat de essence nagellak remover stickje goed was nou: NEE DUS :@

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:04:

Je hoeft het niet mooi te vinden, ik ben er heel blij mee. En ik gebruik de Essence remover stick nog elke keer als ik nagellak swatches maak, vind hem heel erg fijn. Net als de GOSH producten in de video (of welk merk dan ook) :-) Ik krijg enkel betaald voor advertenties, nergens anders voor.

[Beantwoorden]


Door Emi op 9 december 2012 10:20

Owja en knijp je pijsten een keer uit

[Beantwoorden]

Emi antwoordt op 9 december 2012 om 10:20:

puisten**

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:06:

Leer jij maar eens respectvol te reageren. Ik laat juist mijn huid zonder make-up zien omdat ik wil laten zien dat niet iedereen een gave huid heeft.

[Beantwoorden]

Floor antwoordt op 9 december 2012 om 13:27:

Wat een bitchy comment, niet iedereen heeft een super gave huid. Ze heeft juist lef om zonder makeupin dr video te komen (daarnaast is ze zonder makep ook hardstikke mooi). Als je het niet wilt zien klik deze website dan gewoon weg maar ga niet zulke asociale comments neerzetten. Het is nergens voor nodig en misschien moet je eens bedenken hoe die comments op die andere persoon overkomen. Daarnaast moet je puistjes juist niet uitknijpen maar dat is misschien moeilijk te begrijpen voor je..

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 december 2012 10:23

Super feestelijke look ! :love:
Misschien is een kerst nail tutorial nog een idee?
Fijne kerst !! <3

[Beantwoorden]


Door sophie op 9 december 2012 10:27

Vera wat een leuke look! Ik vind je haar echt prachtig en je make-up ook! Je bent sowieso gewoon een leuke lieve en mooie meid!

En wat een rot reactie kunnen mensen echt geven, ik heb zelf ook een blog en het lijkt me echt vervelend en pijnlijk als mensen zulke hatelijke reacties maken. Ik kan niet bedenken hoe mensen zo iets kunnen typen maar oké. Dat was even een frustratie :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:08:

Dankjewel Sophie! En het went, vaak is het gewoon jaloezie. Natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar dan zie ik alle lieve reacties en weet ik dat ik niet naar die onzin meot luisteren.

[Beantwoorden]


Door MissPrettyNails op 9 december 2012 10:30

:wow: Wauw, dit is echt heel erg mooi! Ik ga deze namaken! :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 december 2012 10:42

Prachtig :) Ik ga deze zeker een keer proberen na te maken!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 9 december 2012 10:44

erg mooie look!!! zeker voor de glitter liefhebbers ;)
misschien nog wel een leuk ideetje voor je… Hema heeft een lipgloss (hema volumising lipgloss 02) en die is zo mooi bij rose gold van sleek zitten een beetje gouden glitters in met een peachy ondertone! maar suptiel.
al vind ik wat jij hebt gekozen ook erg mooi!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:08:

Klinkt goed! Zal er eens naar kijken, dankjewel ^^)

[Beantwoorden]

Saskia antwoordt op 9 december 2012 om 14:55:

je hebt ook nog een moisturising lipgloss in shade 02 maar je moet echt die volumising hebben in 02 die is veel mooier!! enne graag gedaan!!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 9 december 2012 10:44

Dit is zeker het proberen waard! Ik ga ook nog even je filmpje bekijken over die glue voor glitters :)

[Beantwoorden]


Door Beautydiamonds op 9 december 2012 10:52

WAUW Vera ! Deze look is zo pretty , super mooi voor kerst of een feestje.
Wat ben je toch wen spontane meid :!:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 december 2012 11:05

Super toffe look, echt heerlijk feestelijk! (love)

[Beantwoorden]


Door Nina op 9 december 2012 11:12

wauw heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Diede op 9 december 2012 11:12

Wauw, wauw en nog eens wauw. Die goude glitter is zo mooi! Het staat je prachtig en je hebt weer de perfecte kleuren bij elkaar gevonden..

[Beantwoorden]


Door Laurien op 9 december 2012 11:13

Super mooi!! Lijkt me wel lastig met die glitters… Maar als jij het doet ziet het er zo simpel uit!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:20:

Het is ook simpel!

[Beantwoorden]


Door Emily op 9 december 2012 11:17

Mooi!

En zo blijkt maar weer: great (beauty) minds think alike, want Marlena van makeupgeek heeft gelijktijdig een soortgelijke look gemaakt! Toevallig toch?

Je ziet er prachtig uit Vera, dank je voor deze tutorial!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:20:

Serieus? Tof, ik ben benieuwd naar die van haar. Ik ga gelijk even opzoek :-) Dankjewel Emily!

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 december 2012 11:18

super mooie look!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 december 2012 11:21

Is er ook een budget ‘manier’ om met glitters/pigments te werken? Als ik ze gebruik, draai ik mijn routine om: eerst oogmake-up, dan mijn concealer en poeder, om in ieder geval fallout te voorkomen. Maar ik merk wel dat ondanks mijn oogschaduwbasis (Too Faced) de glitters neit heel goed op mijn ogen blijven plakken. Ik gebruik glitters/pigments maar zo zelden dat ik niet direct iets als Mixing Liquid aan wil schaffen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:25:

Oogschaduwbasis plakt inderdaad niet genoeg, daarom raad ik je aan om wenkbrauwgel te gebruiken om glitters te laten plakken. Ik gebruik meestal die van Essence. Heel goedkoop en werkt prima (wilde hem eigenlijk ook voor deze video gebruiken, maar kon hem niet vinden). Blijven pigments niet goed plakken, dan kun je misschien eens kijken naar een iets plakkerige, gekleurde basis. Bijvoorbeelde de creamy oogschaduw van Catrice, die in mijn likes/dislike video van donderdag al voorbij kwam. Succes!

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 9 december 2012 om 20:42:

Ik dacht, misschien kan ik iets toevoegen hieraan, essence heeft namelijk ook sinds het nieuwe assortiment een basis speciaal voor pigmenten en losse glitters, ik denk dat deze ook wel redelijk plakkerig is! En hij is écht heel goedkoop; 1,40, het proberen waard denk ik zo! X

[Beantwoorden]


Door Kevser op 9 december 2012 11:29

Wat een prachtige look! Die glitteroogjes zie ik vaak bij buitenlandse beautyguru’s, leuk dat onze Vera er nu ook één heeft gemaakt. Ik was nog even benieuwd naar de review van la girl lipstick, maar kwam terecht op je YSL rouge, dus wilde dat even melden ^^
L.A. Girl Creme Lip Color Secret Admirer dus:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:38:

Oh oeps! Verkeerde link gepakt. Deze moet het zijn: http://veracamilla.nl/2010/04/pink-vs-pink-pink-pink-pink/

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 december 2012 11:32

Heel erg mooi! Ik zou nog wel een kerstlook willen zien met een donkerrode lip, matte oogschaduw en een flinke liner. Ik weet dat je meer van shimmery houdt maar het lijkt me erg chic :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:37:

Vind het wel een goed idee, zal kijken wat ik kan doen!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 9 december 2012 11:33

Wauwie, I like it!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Axelle op 9 december 2012 11:36

Supermooi ! echt heel feestelijk :) xoxo

[Beantwoorden]


Door sam op 9 december 2012 11:38

Super gave look! misschien is het mij ontgaan, maar waar koop je die mooie gouden glitters. Love it! En meid mijn complimenten voor je leuke blog en gave filmpjes! Laat je niet gek maken he ^^) (door die jaloerse mensen).. Liefs sam

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 11:41:

Dankjewel! ^^) En nee, heb ik niet duidelijk gezegd in de video. De glitters zijn van Make Up Store (Heiligeweg Amsterdam), maar merken als NYX (te koop bij Douglas) verkopen het ook!

[Beantwoorden]

sam antwoordt op 9 december 2012 om 11:43:

Thnx ga vanmiddag meteen ff shoppen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 december 2012 11:41

Hele mooie look Vera! Super gedaan. Nu krijg ik helemaal zin in Kerst. Er zit ook een hele mooie goude kleur in het UD Vice palette, dus misschien dat ik dat wel meesleep naar mijn ouders om iets goudsigs te doen met mn make up voor Kerst. Bedankt voor de inspiratie.

[Beantwoorden]


Door Lana op 9 december 2012 11:50

Prachtige ooglook! Echt heeel leuk. ;) En zou je alsjeblieft een keer een review willen schrijven van de Gosh mascara? :)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 9 december 2012 11:55

Super mooie look! Perfect voor Kerst!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 december 2012 11:59

Hooi,

Het lijkt me leuk een look te zien met rode lippen. en een look met groene oogschaduw. Verder lijkt het me leuk om met sterren te zien van de glitters die we vroeger op school gebruikten om knutsel werkjes mee op te vrolijken :).

xoxox

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 december 2012 12:00

Wat een prachtige look!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 9 december 2012 12:00

Ah wat supergaaf! Ik heb nog wat glitters van NYX hier liggen, ik ga eens kijken of ik daar nog wat mee kan deze feestdagen :)

[Beantwoorden]


Door Seyda op 9 december 2012 12:03

Wauw Vera! je huid ziet er zo veel beter uit dan eerst!

[Beantwoorden]


Door Tess. op 9 december 2012 12:07

Wat onwijs moooooi!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 december 2012 12:11

mooi vera!

[Beantwoorden]


Door Amber op 9 december 2012 12:15

leuke look, Vera!
Ik heb nog een vraagje:
Ik zoek een mooie budget bronzer om te shapen,
heeft iemand misschien tips? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 15:02:

Essence Sun Club (tweede Essence schap in grote Kruidvat filialen) heeft een matte bronzer in twee tinten :-)

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 9 december 2012 om 17:53:

Dankje! ik ga morgen eens kijken :ja:

[Beantwoorden]


Door Taraaaa op 9 december 2012 12:18

echt een mooie ooglook <3

[Beantwoorden]


Door Sacha op 9 december 2012 12:24

Mooie look Vera! Iets te opvallend voor mij, misschien wil je eens een minder opvallende kerstlook maken?

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 december 2012 12:26

Wauw Vera, écht prachtige look !
Wauw suuuuper mooi !
Ben echt fan van je site, ga zo door !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 15:02:

Dankjewel Mandy! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 december 2012 12:30

Oja, en Vera, je dip dye is helemaal niet mislukt, heel apart en leuk. Niets van die reacties aantrekken. Ga zo door ;-)

[Beantwoorden]


Door Martine op 9 december 2012 12:41

Leuk filmpje Vera!

[Beantwoorden]


Door Dorke op 9 december 2012 12:47

Mooi Vera!
Vraagje.. Hoe krijg jij je kwasten weer goed schoon als je met glitteroogschaduw hebt gewerkt. Ik heb van Sephora de brush cleaner maar er blijven altijd nog wel restjes glitters in mijn kwasten zitten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 15:03:

De laatste methode uit dit filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=TRbeN0A58zw Werkt bij mij super :-)

[Beantwoorden]


Door Beautytalk op 9 december 2012 13:05

Zeer mooie look! Maar of dit me gaat lukken??? :wow:

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 december 2012 13:07

Da’s wel héél glittery! Maar ik vind het wel leuk :-)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 december 2012 13:11

Wauw, dit is echt een look die ik met kerst zou willen dragen :) Ga ‘m straks denk ik even uitproberen :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 december 2012 13:11

Een hele mooie ooglook, alleen zou ik hem niet zo snel dragen door glitters.

[Beantwoorden]


Door Vivian op 9 december 2012 13:25

Vera, ik vind je filmpjes erg leuk en je looks erg mooi! Ik heb zelf echt precies zo’n verschrikkelijk vervelende huid als jou met altijd die puistjes, rode vlekjes en super gevoelig. Ook mijn huidskleur is ontzettend licht en ik zoek een budget foundation voor net zo’n lichte huid als jij heb je aanraders? En ik zou heel graag net als teske doet weleens lifestyle filmpjes willen zien dat vind ik zo leuk! Net zoals toen je de confessions of a beautyguru tag deed dat vond ik erg leuk om te zien. Ik hoop dat je binnenkort weer zo’n filmpje maakt! Liefs Vivian

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 15:04:

Dankjewel Vivian! Momenteel is de Gosh X-Ceptional Wear foundation die ik in deze video gebruik mijn favoriet. Hele fijne, lichte foundation. En ik wil wel meer van dat soort video’s maken, maar ik weet niet waarover! Tips zijn dus welkom :ja:

[Beantwoorden]


Door lale op 9 december 2012 13:27

Super mooie look, Vera ik had een vraag ik doe best vaak bruids makeup , maar het is meestal dezelfde kleuren en ooglook, heb je misschien een andere idee en kun je een soort bruids make up laten zien hoe je het doet welke kleuren je het beste kunt gebruiken??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 15:05:

Ik zou dan toch wat basic bruintinten gebruiken denk ik :-) Zoals deze look bijvoorbeeld: http://www.youtube.com/watch?v=L94u9zHuLEo

[Beantwoorden]


Door Esmay op 9 december 2012 13:41

Oeh wauwie! Die gouden glitters maken het oh zo pretty, echt dé perfecte kerstlook. :D
En ja, Sleek Rose Gold is mooi, hè! :D

[Beantwoorden]


Door Y. op 9 december 2012 13:51

Super mooie look! :)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 9 december 2012 13:52

Wauww super leuk!

Je moet écht een keer de Bb cream van Clinique proberen. Die is heel mooi licht van kleur. Ik ben net zo blank ala jou en de kleur shade 01 is echt heel mooi!

Je kan hem ook gewoon een keer testen bij de douglas want hij is alleen daar te koop.

Het is heel moeilijk om goede lichte kleuren te vinden. Vandaar deze tip!

Xxx liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 15:05:

Ik kreeg de tip al eerder, toevallig! Ik heb deze week een kortingsbon voor die BB cream gekregen, dus ik ga er eens naar kijken. Ben benieuwd :-)

[Beantwoorden]


Door Lies op 9 december 2012 13:58

Hele mooie look! Het kan bij mij nooit glitterig genoeg zijn, want ik ben nu eenmaal gek op glitters.

[Beantwoorden]


Door Bo op 9 december 2012 14:04

Wauw echt een hele mooie look! Ik ga kijken of ik hem ook ga namaken maar ik weet niet of het gaat lukken met de glitters!

x

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 december 2012 14:07

wat een prachtige look! glitters zijn altijd zo lekker feestelijk, ik ga hem zeker een keertje maken. ik houd sowieso van al je looks, ze zijn echt awesome. <3

[Beantwoorden]


Door FEEE op 9 december 2012 14:22

het is erg handig ik verslaap me namelijk nog wel is en dan komt dit erg van pas maar waar heb je die beauty blender gekocht want ik zou die graag willen hebben het ziet er zo simpel uit je look vond ik egt fantastisch ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 15:06:

Wat bedoel je? Ik gebruik geen beauty blender in deze video. Je kunt hem wel kopen via enchantra.com :-)

[Beantwoorden]


Door FEEE op 9 december 2012 14:24

heei je look ziet er fantastische uit waar heb je die beauty blender gekocht?

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 december 2012 15:20

Wat een prachtige ooglook! Zelf ben ik niet zo van de glitters op mijn ogen. Ik vind het echt prachtig er uitzien, maar door mijn lenzen gaat het enorm irriteren. Ik moet mij ook maar eens aan een kerstlook wagen, zonder al die glitters! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 december 2012 15:24

Super mooie look! Ik denk dat ik hem ga uitproberen en kijken of ik hem wil dragen bij het kerstdiner, maar dan met nepwimpers ofcourse haha!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 december 2012 15:27

Ik denk dat een warme rode haarkleur jou heel mooi zou staan

[Beantwoorden]


Door DQ op 9 december 2012 15:29

Hele mooie look! Lekker feestelijk inderdaad ook. Staat je goed.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 december 2012 15:53

Wat een gave look met die glitters! Echt super mooi gemaakt!

[Beantwoorden]


Door LounaBeauty op 9 december 2012 15:53

Hele mooie look Vera. Wat zou je nog meer kunnen doen… UHMMM…. *denkt na* …

1. kerstkleuren: rood, groen, goud, …Misschien hier iets mee creëren.
2. De budget look doet het volgens mij ook altijd goed.
3. een grabbelton look ? Verschillende producten op een kaartje schrijven.. Mascara bakje, foudation bakje,, oogshaduw bakje.. etc etc etc.. Grabbelen. en met die producten een look maken. ??

Wie weet help ik je op weg. haha. Liefs, fijne zondag nog! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 19:30:

Bedankt voor je ideeën Milou! ^^)

[Beantwoorden]

LounaBeauty antwoordt op 9 december 2012 om 20:19:

Graag gedaaan.. Vind vooral die laatste wel humor! :lees:

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 december 2012 15:58

Wauw, supermooi gedaan Vera!! (love)

[Beantwoorden]


Door Tess op 9 december 2012 15:59

Hoi Vera,
toffe toturial, ik bedenk me nu ineens dat ik nog ergens een gouden sugarpill pigment tester heb liggen die ik maar eens uit de kast ga vissen.
misschien is een tutorial met een cut-out crease leuk ? ik vind het zelf altijd heel mooi en feestelijk, maar heel moeilijk om zelf te maken.
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 19:30:

Ook een leuk idee, dankje!

[Beantwoorden]


Door Martina op 9 december 2012 16:10

Supermooie look, helemaal met dat bruin erbij!

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 december 2012 16:10

Wauw echt prachtig met die gouden glitter! Heel leuk voor kerst!! <3

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 9 december 2012 16:24

Wauw ik hou van glitteeeeeeeeers!!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 december 2012 16:49

Hele gave look zeg! Leuk :D

[Beantwoorden]


Door Janetta op 9 december 2012 17:05

Superleuke look, waar kan je die glitters en dat spul halen voor een redelijke prijs?
XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 19:32:

NYX (Douglas) heeft glitters en je kunt ook wenkbrauwgel gebruiken om ze te plakken :ja:

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 december 2012 17:13

Prachtige look! Super feestelijk! Ik denk dat het ook heel mooi is met jouw signature rode lippen (love)

[Beantwoorden]


Door Anotherfashionlover op 9 december 2012 17:23

Oh, zo mooi! Ik houd echt van lekker uitbundige ooglooks met kerst :D

[Beantwoorden]


Door -youuux op 9 december 2012 17:40

Haha als je ondertiteling eronder plaatst, in het nederlands, dan krijg je echt grappige woorden. Wat gewoon totaal niet klopt. Werkt op mn lachspieren haha! :lol: ^^) En ohja gaaf filmpje :)
Maar ik heb een vraag. Ik draag ook foundation, maar het probleem is, als ik ga fietsen bijvoorbeeld, ik heel snel ga zweten bijvoorbeeld bij mn bovenlip (ja klinkt raar, maar ik zweet veel op mn gezicht) maar dat dan het ‘wegloopt’ als het ware en dan gaat het raar zitten. Ik heb heel veel poeders gebruikt en geprobeerd en ook soort prep & prime poeders, dus transperante.. maar nog ‘loopt het dan weg’. heeft iemand een tip?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 19:33:

Die ondertitelingen zijn altijd raar :D En hm… Is niet heel veel tegen te doen, je zweet het er gewoon af en het fiksen is moeilijk. Je kan proberen met een beetje concealer of foundation en een kwast over de delen die kaal zijn heel te gaan, maar kan zijn dat dat ook niet mooi wordt.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 9 december 2012 18:04

Glittres zijn inderdaad feestelijk, WAUW jouw look! Elke keer als je knippert dan glitteren de glitters, love it. Oh, ik had zo op zich niet gezien dat je paars had gebruikt. Echt een mooie look, love het goud :D

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 december 2012 18:27

Jaaaaa mooi ik hou van glitters en zo rond deze tijd van het jaar mag het hihi.

[Beantwoorden]


Door Simone Claudia op 9 december 2012 18:30

Echt een mooie look! Ik vind dat goud al snel ‘te’ kan zijn, maar deze look is echt super! Heel erg leuk bedacht. (love)

[Beantwoorden]


Door Daline op 9 december 2012 18:47

kan je misschien een keer een look maken voor mensen die wat minder heftige make-up dragen ?

erg leuk filmpje !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 19:30:

Heb ik onlangs gedaan, bijvoorbeel de party look met glitter eyeliner :-)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 december 2012 19:18

Hey Vera!
Leuk filmpje en mooie make-up!
Je bent echt een mooi meisje!
Ik vind je wenkbrauwen alleen wel veel te dun, vind dat zo sonde! terwijl je van jezelf eigenlijk al hele mooie dikke wenkbrauwen hebt!
Misschien weer een keertje laten groeien?
Xxx Marloes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2012 om 19:29:

Ik vind mijn wenkbrauwen momenteel vrij dik. Dikker worden ze niet!

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 9 december 2012 om 20:48:

Okee :O want ik had vandaag een beetje door je site gesnuffeld en toen kwam ik hierop uit http://veracamilla.nl/2010/12/mijn-gezichten-van-2010/ en de foto van december heb je hele mooie volle wenkbrauwen (: xx

[Beantwoorden]


Door jana op 9 december 2012 19:27

Deze lijkt me erg mooi deze feestdagen :D x

[Beantwoorden]


Door joanne op 9 december 2012 19:34

Mooie look! Love glitter.
Wat ik nog graag voor kerst/nieuwjaar look zou willen zien, is een look met gouden eyeliner. Dat lijkt me tof, maar ik weet niet zo goed wat daar precies mooi bij is.
En totally unrelated, jouw dimples in je wangen zijn echt te cute haha.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 december 2012 19:49

Vera,
WAAR IS JE GESSENCE ;-) EYELINER??
Maar mooie loook :kiss:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2012 om 09:12:

Haha! :D

[Beantwoorden]

Vanessa antwoordt op 12 december 2012 om 13:05:

Nee serieus WAAR IS HIJ :@
:D

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 9 december 2012 19:50

Waaaaaaaauw!!!

[Beantwoorden]


Door Caro op 9 december 2012 20:23

Super mooie look! Vooral die gouden glitters met heel donkerbruin staat echt mooi. Voor een volgende look misschien iets met een paarse smokey eye en glitters erbij??

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 december 2012 20:28

Kun je je stash niet een keer laten zien

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2012 om 09:12:

Nee, stash filmpjes doe ik niet meer.

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 december 2012 20:48

He lieve Vera! Ik heb al lang niet meer gecomment, dus dat kom ik maar weer eens even doen. Ik vind het een awesome look en die glitters.. Hallelujah. Te leuk. En ja, gotta love december sowieso, the feeling en natuurlijk de feestdagenlooks. Ik heb opzich nog wel wat ideeën, misschien vind je het wel helemaal niks maar hier komen ze;
– Een look met burgundy ( of donkerblauw of donkergroend ) aangezien dat nu echt dé kleur van ’t seizoen is
– Een look waar je zilver én goud combineert, als dit mogelijk is zonder dat het vloekt haha
– Een look waar je allemaal ijzige kleuren gebruikt
– Een look met groen en zilver en dan rode lipstick ( kerstkleuren! )
En dat waren ze wel haha. Verder heb ik nog een vraag, ik gebruik een foundation in een goede kleur voor m’n huid, het ziet er altijd prima uit behalve bij mijn wenkbrauwen, bij de aanzet van mijn wenkbrauwen zit altijd een beetje een oranje waas. Volgens mij zit dat dan in de donshaartjes ofzo, ik weet het niet precies. Weet je wat ik hier tegen kan doen? Want ik voel me dan echt een wortel, haha. Dikke kus!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2012 om 09:13:

Dankjewel Roos, super! ^^) Probeer de foundation zo min mogelijk, of heel licht bij je wenkbrauwen te gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Margarethe Wijchers op 9 december 2012 21:16

Wat een mooie look. Past uitstekend bij mijn gouden jurkje.
Is dit misschien ook iets voor jou?

http://www.action.nl/products/view/id/5646/-p/viewid/9/favoritelistid/21

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 december 2012 om 09:14:

Ziet er leuk uit, maar helaas zit er geen Action bij mij in de buurt…

[Beantwoorden]

Margarethe Wijchers antwoordt op 10 december 2012 om 21:22:

Dat is jammer. Ik denk dat is wat voor jou, om een mooie budget look mee te maken.

[Beantwoorden]


Door Céline op 9 december 2012 21:28

Glitter! Heerlijk voor de feestdagen. Heb afgelopen weekend net 4 buisjes met nieuwe kleuren cosmetische glitter kleuren gekocht. Ben lekker veel aan het expirimenteren.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 9 december 2012 21:31

Wat heb jij prachtig mooie groene ogen!
Super mooi! Ik ga zeker proberen glitters te gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 december 2012 22:01

Erg gave tutorial! Zelf heb ik een goudachtige jurk met pailletten en ik denk dat deze ooglook erbij wel heel erg over de top is voor het gala. Ik ben er nog niet helemaal overuit voor wat voor een make-up look ik ga bij deze jurk.

[Beantwoorden]


Door Ester op 9 december 2012 22:57

Supermooi!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 december 2012 23:54

Hele mooie look,staat je goed Vera! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 december 2012 00:39

Looooove de glitters! Die zijn echt heel erg mooi! Ik moet ook dringend eens bij Make Up Store gaan shoppen, haha.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 10 december 2012 08:07

Het filmpje zag ik eergisteren al, vond hem erg leuk. Ik vind deze look zoooo ontzettend mooi! Die glitters zijn echt stunning, ik vind losse glitters alleen vaak wel moeilijker, alhoewel het bij deze look echt prachtig staat! En die gouden kleur….. PRACHTIG! Zo mooi kerstig. (love)

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 10 december 2012 10:55

Mooie look, ik vind glitters altijd zo leuk ! (love)

[Beantwoorden]


Door girly op 10 december 2012 12:44

ik vind je wenkbrouwen niet mooi…je moet gaan shapen…nu is het vormloos iets :/

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 10 december 2012 16:08

wow super mooie look hoor, ik zou graag een kerstlook met roze willen zien heb namelijk een nieuw shirtje met roze en zwart misschien kun je daar wat mee doen?

[Beantwoorden]


Door Imke ' x op 10 december 2012 17:31

zσυ נє єєη кєєя єєη вυ∂gєт ℓσσк ωιℓℓєη мαкєη؟ мααкт ηιєт υιт ωαт νσσя єєη ! αℓναѕт вє∂αηкт ‘ !! χ ιмкє

[Beantwoorden]


Door Marit op 10 december 2012 18:12

Staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Nina op 10 december 2012 18:41

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Nuria op 10 december 2012 18:46

Wauw staat je goed, de gouden glitters maken het zó kerstig maar je zou hem ook gewoon anders kunnen dragen. Het is niet zo dat als jij aan komt lopen “Hee, daar hebt je de assistente van de kerstman” ( of op een Primark onderbroek ‘santa’s little helper’ :$ ) . Haha heel mooi !

[Beantwoorden]


Door Annelies op 10 december 2012 19:35

Mooi! Ga ik toch eens proberen , nu nog ergens aan glitters geraken :D

[Beantwoorden]


Door Makeupxaholics op 10 december 2012 21:52

ik vind hem erg leuk! Wel hou ikzelf het met kerst iets subtieler denk ik zo. Iets met glitter eyeliner ofzoiets. Wel is dit erg vet, supervet als je knippert! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaiike op 11 december 2012 19:53

LIKE! Heel nice!

[Beantwoorden]


Door Ierusss op 14 december 2012 09:24

Leuke filmpje, maar goud is absoluut niet mijn ding maar dit zou ook goed kunnen met zilvere gliters. Ik zou het wel leuk vinden als je een make- up look voor de feestdagen zou maken met wat koelere kleuren zoals paars enzo. Ik weet dat warme kleuren meer jou ding zijn, maar ja ik zelf vind het altijd lastig om 3 goede kleuren bij elkaar te zoeken. Maar goed ik zou het leuk vinden als je dat deed! <3

[Beantwoorden]

Ierusss antwoordt op 14 december 2012 om 09:25:

Haha sorry!! Ik bedoel natuurlijk leuk filmpje! :x

[Beantwoorden]