Producten van Make Up Store

Afgelopen dinsdag was ik samen met Serena in Amsterdam. En als echte beauty addicts konden wij de hoofdstad natuurlijk niet verlaten, zonder eerst de nodige beautyshopping gedaan te hebben. Ik wilde vooral graag naar het filiaal van Make Up Store, die gevestigd zit op de Heiligeweg 9.

Image Hosted by ImageShack.us De winkel zit pal naast de MAC store, dus wanneer je ook naar MAC wilt sla je gelijk twee vliegen in één klap. Make Up Store is pas sinds mei dit jaar in NL te verkrijgen, en dus nog vrij nieuw. En met slechts één vestiging in ons kikkerlandje ook vrij exclusief. Ik had al veel goede geluiden over dit merk gehoord, en was dan ook erg blij dat ik de winkel eindelijk eens kon bezoeken.

Image Hosted by ImageShack.us Ik heb drie producten van Make Up Store gekocht. Mixing Liqid, Glitter in Orion, en een Microshadow in City Jungle. Qua prijs is Make Up Store ongeveer even duur als MAC.

De verpakkingen van de producten vind ik mooi, ze zijn vrij strak en simplistisch. Leuk detail is de grote M op de bovenkant van de doosjes. Deze is doorzichtig, en zo kun je de kleur van het product er doorheen zien.

Image Hosted by ImageShack.us Mixing Liquid kun je voor 3 dingen gebruiken. Je kunt oogschaduw er waterproof mee maken, maar ook kun je je favoriete oogschaduwkleur omtoveren naar een waterproof eyeliner. Super handig, zo heb je in één klap een stuk meer eyeliners.

Image Hosted by ImageShack.us Maar de Mixing Liquid fixeert ook losse glitters, en dit is voornamelijk waarom ik hem kocht. Make Up Store verkoopt kleine potjes met de meest schitterende glitters. Deze blijven uiteraard niet zomaar plakken. Nee, daar heb je de Mixing Liquid voor nodig. Dit vloeibare goedje zorgt ervoor dat losse glitters muurvast blijven zitten. En het werkt echt verbazingwekkend goed.

De flacon waar de Mixing Liquid in zit is niet zo groot, met een inhoud van 30 ML. Maar je hebt er ook maar weinig van nodig, want het product is heel geconcentreerd en met een dun laagje blijven glitters al muurvast zitten.

Mixing Liquid €17.50

Image Hosted by ImageShack.us Ik zou natuurlijk gek zijn om wél Mixing Liquid te kopen, maar de losse glitters te laten liggen. Toen ik Orion zag was ik gelijk verliefd. Chunky witte glitters, met een parelmoerglans. Yep, it was defenitely love at first glitter.

Image Hosted by ImageShack.us Doe het potje open, en dan komt er nog een dopje tevoorschijn. Haal deze eraf en tadaaa…

Image Hosted by ImageShack.us …Glitters! Er komt een kleine opening tevoorschijn, wat beter helpt als je nogal snel knoeit. Vind je dit toch onhandig en wil je een grote opening, dan kun je dit gedeelte eraf halen.

Image Hosted by ImageShack.us Wie zegt er nou dat chunky glitters niet mooi kunnen zijn?

Image Hosted by ImageShack.us Hier heb ik een paar glitters op een droge huid aangebracht. Het ziet er misschieneen beetje zielig uit, maar wanneer je de Mixing Liquid eronder aanbrengt, dan heb je gegarandeerd een glitterbom. Dat gaan jullie zeker nog zien in een video of een Face Of The Day.

De glitters zijn echt schitterend en blijven in combinatie met de Mixing Liquid heel goed zitten. Wanneer je de Mixing Liquid niet hebt, kun je de glitters ook fixeren met een plakkerige basis (creamy oogschaduw bijvoorbeeld). Dat heb ik ook geprobeerd, en het kan wel maar het werkt wel een stuk minder goed.

Glitter in Orion €13.

Image Hosted by ImageShack.us Als groot fan van oogschaduw, kon ik de winkel niet verlaten zonder een mooie oogschaduw te hebben gekocht. Make Up Store heeft verschillende soorten oogschaduws, en ik ging voor een Microshadow.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Oh nee, het klepje van de oogschaduw is kapot! Haha nee hoor, gelukkig niet. Je kunt bij de oogschaduws (en ook bij de glitters) het klepje van het doosje afhalen. Handig wanneer je visagist bent en meerdere oogschaduws op tafel hebt liggen.

Image Hosted by ImageShack.us De Microshadows van Make Up Store zijn vrij groot, en daarom ook goed als blush te gebruiken. Hoewel ik de kleur die ik gekocht heb, toch niet zo snel op mijn wangen zou gebruiken. Ik koos namelijk voor City Jungle, een schitterende blauw/groene kleur.

Image Hosted by ImageShack.us De oogschaduw , zit vol met pigment en heeft een subtiele gouden shimmer. De textuur van de oogschaduw is zacht, maar helaas korrelt de poeder wel. City Jungle vind ik echt een perfecte naam voor deze aquagroene schoonheid. Deze oogschaduw zullen jullie zeker nog in een Face Of The Day voorbij zien komen.

Microshadow €16.00

Make Up Store heeft een klein plekje in mijn hart veroverd. Niet alleen ben ik heel tevreden over de producten, ook vind ik de service echt top. Want hoewel ze in de winkel engels praten, zijn ze onwijs klantvriendelijk en helpen ze je goed op weg. Make Up Store heeft ook een fijne website, waar je meer producten en informatie vindt. Ook leuk is het magazine, die voor de foto’s als ondergrond heb gebruikt ;).


Reacties

Door Jorine op 16 december 2010 15:34

Geweldig! :D Ik wist niet dat het ook in Nederland te koop was. Hier in Zweden is het echt een heel bekend merk. Ik hoef nu dus gelukkig niet in 2 dagen de hele winkel leeg te kopen :D (fijne gedachte voor de portemonnee). Een aanrader is ook de Lip Care Mix met een scrub, verzorging en balsem. Die sla ik hier in ieder geval wel groot in :p

PS. Je swatches zijn goed gelukt ;)

[Beantwoorden]

Felicia antwoordt op 16 december 2010 om 17:22:

Cool, waar woon je?
Geëmigreerd of heb je zelf ook Zweeds bloed?

[Beantwoorden]

Jorine antwoordt op 16 december 2010 om 20:35:

Ik woon in Lund, in het zuiden van Zweden (vlakbij Malmö). Ik zit hier een half jaar voor een van mijn studie. Helaas zit het avontuur er alweer bijna op, en ben ik de laatste Zweedse dingetjes aan het inslaan (dit is een zware last voor de portemonnee :p). Dus helaas geen emigratie (alhoewel.. je weet nooit wat er nog van komt) maar geen Zweeds bloed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 december 2010 om 19:29:

Wauwie, oke! Cool :D en bedankt voor de tip, maybe next time

[Beantwoorden]

Jorine antwoordt op 16 december 2010 om 20:37:

Haha helaas niet voor lang meer (was hier een halfjaar voor studie uitwisseling en ga over een paar dagen weer naar Nederland, vandaar dat ik hier nog flink aan het inslaan ben :p). Die lip care mix is echt heilig in koude dagen. ’s Nachts de groene (scrub) op en overdag de witte en de rode. Werkt zelfs met -15 (!!!) perfect!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 december 2010 15:40

Ik realiseer me steeds meer dat ik echt geluk heb dat ik in A’dam woon! Ik kan gewoon na school naar de Mac pro store of de MUS! Supermooie spulletjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 december 2010 om 19:30:

Jaaaa echt hoor! Er zitten zoveel leuke winkels in Amsterdam. *maar da’s dan weer niet zo goed voor je portomonnee ;)*

[Beantwoorden]


Door Ellen op 16 december 2010 15:49

wow.. die verpakkingen zijn luxe..
En die groene oogschaduw wil ik ook :P

[Beantwoorden]


Door hannah op 16 december 2010 15:53

super mooi die groene oogschaduw,
ik ga in de vakantie naar A’dam,
en neem zeker een kijkje in ‘the makeupstore’
xx

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 16 december 2010 15:55

Wat mooi! Die glitters zijn echt leuk :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 december 2010 15:56

Ik heb twee oogschaduws van Makeup Store. Ben er heel erg tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 16 december 2010 15:58

Mooie dingen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Karin op 16 december 2010 15:59

Ik ben heel erg benieuwd naar de mixing liquid!! Lijkt me top om zo ook extra liners te maken van elke passende kleur!

Ik heb zelf een lippenstift, een potgloss en een tube gloss van MUS. Die potglosses zijn echte aanraders!! Prachtige subtiele kleuren in een handig potje, net als lippenbalsem met een licht zoete geur.

Ik was ook in Amsterdam maar bij mij praatten ze geen engels, maar gewoon Nederlands trouwens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 december 2010 om 19:30:

Ja de mixing liquid is echt super :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 16 december 2010 16:07

Ik ben echt groot fan van Make Up Store! De oogschaduws zijn fantastisch (geweldig pigment) en ook de oogpotloden zijn absolute aanraders :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 december 2010 16:09

mooie kleur oogschaduw :D
de verpakkingen vind ik erg classy ^^

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 december 2010 16:14

Van die glitters ben ik niet zo’n fan.. Maar die oogschaduw daarentegen.. Super mooie kleur :)
Ik ben benieuwd naar een look hiermee :)

[Beantwoorden]


Door janne op 16 december 2010 16:16

waaaaahhhh super mooie kleuren zegg!

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 december 2010 16:23

ik ga binnenkort eens flink mijn slag slaan!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 16 december 2010 16:28

Wauw mooi! Wil er ook graag nog heen :)

[Beantwoorden]


Door karlijn op 16 december 2010 16:35

Door Josephine op 16 december 2010 16:36

Heel goed artikel ook met heel veel duidelijke foto’s! Echt hele mooie verpakkingen, handig zo’n liquid ding. Vind glitters meestal niet zo, maar die oogschaduw mag er zijn!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 december 2010 16:39

Mooi! :D
Ik hou zelf niet zo van die chunky glitters, dus ik ben benieuwd hoe je het gaat gebruiken enzo!
Wel mooie oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 16 december 2010 16:41

Mooie producten! De Mixing Liquid lijkt me echt superhandig (zeker voor dat eyeliner gedeelte), denk dat ik binnenkort eens een tripje naar Amsterdam ga maken ;) Ben benieuwd naar de look(s) die je ermee gaat maken!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 december 2010 17:05

super mooie spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Inez op 16 december 2010 17:14

Ziet er allemaal fantastisch uit!
Daar zou ik ook wel heen willen!

[Beantwoorden]


Door MARJOLEIN op 16 december 2010 17:14

Wat een prachtige producten. Ik ga zeker even een kijkje nemen in de winkel als ik in Amsterdam ben.

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 16 december 2010 17:19

de oogschaduw vind ik echt heel mooi, maar ik kan me niet voorstellen dat je 13 euro besteed aan een potje glitters en dan ook nog eens bijna 18 euro voor een plakgoedje eronder. dat zou ik dus nooit hebben gedaan he xd
ik vind de verpakking wel echt moooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 december 2010 om 19:32:

Haha, maar is misschien ook anders voor jou dan voor mij. Ik heb ook een blog en make-up is mijn passie! En ’t is geen plakgoedje, je kan er veel meer mee. Plus, de glitters zijn echt schitterend, but you’ll see :D

[Beantwoorden]


Door Silva op 16 december 2010 17:30

Die oogschaduw is echt supermooi! Die mixingliquid lijkt me wel handig,

[Beantwoorden]


Door Sharon op 16 december 2010 17:42

Mooie producten zeg! Ik zou graag nog eens een blush willen hebben van MUS (haha beetje domme afkorting :P)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 december 2010 om 19:32:

Ja die afkorting vind ik ook een beetje stom! De blushes zagen er ook erg goed uit.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 16 december 2010 17:52

Mooie producten. Helaas iets te duur voor mij.

[Beantwoorden]


Door Sanja op 16 december 2010 18:12

Leuk!! Mooie oogschaduw!
Maar ik ben niet zo’n glitter fan :p

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 16 december 2010 19:04

Mooie oogschaduwkleur zeg! Ben benieuwd naar een eotd hiermee :-)

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 december 2010 19:17

Ik vind die kleur oogschaduw zo mooi :D ga hem misschien wel voor kerst vragen :D

[Beantwoorden]


Door Denise, Just Pink op 16 december 2010 19:21

Oh daar wil ik ook een keer heen, echt leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 16 december 2010 20:11

Wauw, mooie spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Sherida op 16 december 2010 20:17

Hoe breng je de mixing liquid aan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 december 2010 om 21:11:

Gewoon met een oogschaduwkwastje. Even erin dippen en vervolgens je kwast in de oogschaduw of glitters dippen.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 16 december 2010 20:17

Oeeeh die glitter is pretty!

[Beantwoorden]


Door nina op 16 december 2010 20:21

wauw, die glitters zijn mooi! Ben wel benieuwd hoe je die in een look gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 16 december 2010 20:25

Die mixing liquid klinkt inderdaad erg handig !

[Beantwoorden]


Door Emma op 16 december 2010 20:47

hihi love at first glitter :)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 16 december 2010 22:32

Ik vind de verpakkingen supermooi! Leuke aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Cari op 17 december 2010 01:05

Het lijkt me een leuk merk, alleen jammer dat het zo duur is…

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 17 december 2010 01:45

Mooie aankopen hoor, vooral die liquid lijkt me een behoorlijk handig product voor een beautyblogger, hihi. Mooie verpakking ook!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 december 2010 08:49

Kijk er echt naar uit dat je dat m,ixing spul gaat revieuwen vooral omdat het je oogschaduw waterproof kan maken ik vraag me dus af hoe waterproof… maar dat ga je vast voor ons testen… leuk!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 17 december 2010 12:17

Normaal vind ik chunky glitters niet zo mooi, maar deze zijn prachtig ;D !

[Beantwoorden]


Door Desiree op 17 december 2010 12:41

Ik ben heel benieuwd naar een look met die glitters!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 17 december 2010 17:36

De oogschaduw vind ik supermooi!

[Beantwoorden]


Door (x) op 17 december 2010 22:08

Glitters zien er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 18 december 2010 08:01

[…] Producten van Make Up Store […]


Door Suzanne op 30 december 2010 20:12

oeeh die glitter is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 30 januari 2011 12:31

[…] gebruikt in de video: MAC oogschaduw in Twinks Make Up Store Glitter in Orion MNY Blush in 301 Gosh Lipstick in Tropical Pink Posted under […]


Door VeraCamilla.nl op 10 februari 2011 15:01

[…] Up Store begint een plekje in mijn hart te veroveren. Eerder schreef ik al enthousiast over mijn eerst gekochte spulletjes van MUS, maar inmiddels ben ik voor […]


Door kiki op 11 februari 2011 12:38

woow die wil ik ook
jammer genoeg heb ik nog twee make-up dozen staan
ik koop bijna niks maar het zijn van die dingen waar alles al in zit! :/
ik koop wel veel nagelak
maar ik wil wel een keer naar de make up store alleen een beetje ver als ie alleen in a’dam zit! :shit:

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 12 februari 2011 11:17

[…] een review van plaatste. Ik kocht deze oogschaduw vooral omdat het een perfecte combinatie is met City Jungle. De andere oogschaduw van het Zweedse Make Up Store die ik in mijn bezit […]