Pink vs. Pink, pink, pink, pink!

Ik hou van lipstick, vooral van roze lipstick. Ondertussen heb ik vrij veel roze lipsticks en ik heb van bijna al mijn rode lipsticks wel swatches of een artikel gemaakt. Maar welke roze is nou het mooist? Ik legde mij favoriete roze lipsticks naast elkaar en vergeleek ze.

Image Hosted by ImageShack.us
Drie Round lipsticks van NYX in Strawberry Milk, Narcissus en Paris. Mijn MAC Viva Glam lipstick van Lady GaGa en last but not least: L.A Girl Luxury Creme Lip Color in Secret Admirer.

Image Hosted by ImageShack.us
Swatches van de lipsticks in dezelfde volgorde. De swatch van L.A Girl Luxury Lip Color in Secret Admirer lijkt veel meer oranje dan dat hij in het echt is.

Image Hosted by ImageShack.us
Strawberry Milk hebben jullie mij al vaak zien dragen in Face Of The Days en in filmpjes. Strawberry Milk vind ik echt een must have, het is een mooie lichtroze kleur die bij meiden met een lichte huid zeker mooi zal staan. Persoonlijk draag ik deze het liefst in combinatie met dikke eyeliner.

Image Hosted by ImageShack.us
Narcissus is een fellere roze, meer een barbie kleur. Deze vind ik ook erg mooi, hij is alleen wat gewaagder als Strawberry Milk.

Image Hosted by ImageShack.us
Paris is weer een tikkeltje donkerder als de voorgaand NYX Round lipsticks. Deze zal ook zeker mooi staan bij meiden die iets donkerder zijn.

Alle 3 de NYX lipsticks vind ik erg mooi. Als je niet zeker weet of de lipsticks wat voor jou zijn, zal het misschien helpen dat ze niet duur zijn. Je betaald bij Boozyshop voor 1 Round lipstick slechts €2.60 en als je ze bij een Amerikaanse webshop besteld, ben je nóg goedkoper uit. Round lipsticks hebben veel pigment, hebben geen sterke lipstick geur en blijven zeker wel een tijdje zitten. I love them!


Image Hosted by ImageShack.us
Gister stond er al een artikel over mijn MAC Viva Glam lipstick van Lady GaGa online. Deze lipstick is super romig en glimt ook een beetje. Hij trekt niet in de lijntjes en ruikt heerlijk naar vanille. Dit is echt een super heerlijke lipstick en dat merk je ook aan de prijs. Deze lipstick kost wel een stuk meer, €17.50

Image Hosted by ImageShack.us
Deze heb ik net nieuw, de L.A Girl Luxury Creme Lip Color in Secret Admirer. Ik had al een Lip Color in Infatuated (een felle rood) en omdat ik hier zo enthousiast over was, bestelde ik kort daarna ook Secret Admirer. Deze kleur is mooi roze, een beetje koraal-achtig. En laat koraal nou dé kleur van deze lente zijn! De L.A Girl Luxury Creme Lipcolors vind ik persoonlijk erg fijn, ze ruiken subtiel naar snoepjes, voelen aan als een lipbalsem en voeden je lippen ook nog eens! Het enige nadeel vind ik dat de lipstick in de lijntjes van je lippen trekt. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, de lipstick kost bij Boozyshop €3.35.

Wat wel lastig kan zijn, is dat er over het algemeen veel artikelen en foto’s van swatches van NYX en MAC lipsticks te vinden zijn, maar van de L.A Girl Luxury Lip Creme Lip Colors zijn ontzettend weinig foto’s te vinden. Omdat de kleuren in de webshops vaak nogal vaag zijn en soms totaal niet dichtbij de werkelijkheid liggen, zal je de lipsticks van L.A Girl meer op de gok moeten kopen.

Ik ben enthousiast over alle 5 de lipsticks, ik gebruik ze ook allemaal regelmatig. Ik dacht dat ze allemaal heel erg op elkaar leken, maar als je zo naast elkaar lijkt blijkt dit niet het geval te zijn. Alle vijf de lipsticks vind ik prachtig en ze hebben ieder een hun voor en nadelen. Wat jij het fijnst en het mooist vind is natuurlijk persoonlijk!


Reacties

Door esmay op 16 april 2010 13:44

Mooie lipstick! Ik vind die Lady Gaga Vivaglam echt prachtig!
Paris vind ik ook een mooie :D!

[Beantwoorden]


Door ais op 16 april 2010 13:52

dude weetje welke ontbreekt? de soft ’n shine lipbalm van gosh! Ik had er al 1 in de kleur ‘barbie’ maar was me iets te roze-wintersport hahaha dus heb vandaag met de 50% korting actie de kleur passion pink ingeslagen, beetje de kleur van de ‘submit’ en ‘reset’ buttons hieronder, supervet! En ze zijn heeeel hydraterend, blijven lang zitten, en ruiken lekker! Echt een musthave :’)

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 april 2010 14:02

Ik vind die van LA Girl mooi maar jammer dattie in de lijntjes trekt :(

[Beantwoorden]


Door Patricia op 16 april 2010 16:13

Wauw alle kleuren zijn echt heel erg mooi! Ik heb ook 1 roze lipstick maar ik wil nog een NYX round lipstick bestellen! Ik lees er hier allemaal hele goede dingen over!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Fleur op 16 april 2010 16:13

@ ais, helemaal gelijk! Ik heb er twee en vind ze erg fijn ;)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 april 2010 16:39

Wauw, die zijn echt supermooi! Ik vind Secret Admirer echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 16 april 2010 17:03

ze zijn allemaal super vind ik mijn voorkeur gaat naar die van MAC :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 16 april 2010 17:15

@Ais: you shouldn’t have said that! Heb net een soft n shine lipbalmn in Barbie gekocht! :$ vond hem niet wintersportachtig HOOR! haha :D

[Beantwoorden]


Door Springlover op 16 april 2010 17:31

Wauw, ik vind de Viva Glam een erg mooie lipstick!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 16 april 2010 17:54

Ik heb vandaag ook een roze lipstick gekocht!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 16 april 2010 18:47

Wauw mooi! Ik vind de laatste PRACHTIG (:

[Beantwoorden]


Door Eva! op 16 april 2010 20:49

mooi roze is niet lelijk hè!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 16 april 2010 23:14

vind het helemaal geweldig dat je van roze lipstick houdt maar (en miss best n stomme vraag) maakt het jouw tanden niet geel? Ik bedoel dat heb ik heeeeel snel bij lichte lipsticks dus vroeg me af of anderen dat ook hebben ;-)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 16 april 2010 23:24

@Tamarah: Nee! dat is ook nooit iets geweest waar ik me zorgen over maakte. bovendien heb ik IENIEMINIE tandjes die je nauwelijks ziet.. ;)

[Beantwoorden]


Door prettybudget op 17 april 2010 02:20

nou bedankt hoor, nu wil ik paris! alsof ik er nog niet genoeg had!

;)

[Beantwoorden]


Door Daniella op 17 april 2010 12:21

Waaauw, alleen de laatste vind ik minder..

[Beantwoorden]


Door Sanne op 17 april 2010 13:27

Ik vind juist de laatste het mooiste!! ;)

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 17 april 2010 18:38

Paris en die laatste vind ik erg mooi! :D
Leuk zo al die roze kleurtjes met elkaar vergelijken ^^

[Beantwoorden]


Door Danique op 17 april 2010 19:53

Ik vind de laatste het mooist!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 18 april 2010 08:55

Ik vind die strawberry milk en die MAC viva glam het mooiste!
Ze staan je echt beeldig!
En ze staan ook nog op mij eigen verlanglijstje ;)
x

[Beantwoorden]


Door Ann op 19 april 2010 12:46

Is er een NYX lipstick die een dupe is van de Viva Glam Gaga?

[Beantwoorden]


Door Leanne op 5 augustus 2010 17:38

Ik vind die van MAC en narcissus het mooiste, maar die andere staan je ook heel goed :D

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 24 augustus 2010 15:12

[…] blijft mijn favoriet. Hierboven draag ik de NYX round Lipstick in Paris. Lipsticks heb je in verschillende soorten en maten. Creamy lipstick, matte lipsticks, lipsticks […]