L.A Girl Luxury Creme Lipcolor in Infatuated

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op rode lipstick. Ik vind het soms even spannend om het te dragen, maar wanneer ik met rood gestifte lipjes door de Arnhemse straten paradeer voel ik me toch altijd zelfverzekerd. Ik heb al een rode Chanel, een L.A Colors en een Rituals lipstick en nu heb ik weer een nieuwe aan mijn collectie toegevoegd!

Deze keer gaat het om de L.A Girl Luxury Creme Lipcolor in de kleur Infatuated. Afkomstig van mijn favoriete NL webshop, Boozyshop. Infatuated is een hele felle rood, heel erg mooi. De L.A Girl Luxury Creme lipcolors zijn anders als gewone lipsticks, ze beloven ”de meest zachte en sexy lippen ooit. Een rijke kleur met vochtinbrengende ingrediënten van aloë, shea boter en vitamine E. Perfecte dekking door de schuine bovenkant.”

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Voor meiden met veel lipsticks is de doorzichtige dop zeker handig, zo zie je gelijk welke lipstick je te pakken hebt. De lipstick is schuin afgesneden, wat ik altijd fijner vind werken als een recht afgesneden lipstick, maar héél bijzonder vind ik het niet. De verpakking vind ik niet bijzonder, het L.A Girl logo en de versiering om de rand vind ik eerder een beetje tacky.

Ook ruikt de lipstick zoet, echt heel lekker! Je ruikt snoepjes, niet heel sterk maar lekker subtiel. En de gebruikelijke lipstick geur? Die is nergens te bekennen…

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

With this lipstick your lips are on fiyah! Deze lipstick smeert zo fijn, je hebt echt het gevoel alsof je lipbalsem opsmeert, echt een prettig gevoel. Hij voedt je lippen en droogt ze niet uit. Erg lang blijft hij niet zitten, maar welke lipstick doet dat wel?

Als je de een L.A Girl Luxury Creme Lipcolor koopt, heb je voor slechts €3.35 een lipstick met veel pigment, die aanvoelt als een lipbalsem, je lippen voedt en ook nog eens subtiel naar zoete snoepjes ruikt. En als rood niet jouw ding is, dan zijn er nog 23 andere kleurtjes om uit te kiezen. Do i need to say more? Ik weet in ieder geval dat ik er meer wil…

Te koop bij Boozyshop voor €3.35


Reacties

Door Suzanne op 5 april 2010 13:06

Ze zijn zo fijn <3

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 april 2010 13:09

Oh wauw wat een mooie lipstick! Veel pigment inderdaad. Wellicht koop ik hem nog eens als ik bij Boozyshop ga bestellen. Al een tijdje ben ik op zoek naar een rode lipstick, en deze klinkt perfect. :)

(over lipsticks die lang blijven zitten: die allernieuwste van Rimmel blijft súpergoed zitten ;D moest ik nog even melden)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 5 april 2010 13:10

Klinkt goed! :)

[Beantwoorden]


Door Misha op 5 april 2010 13:10

oe staat sexy ^^

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 april 2010 13:11

Wauw mooi!

[Beantwoorden]


Door Danique op 5 april 2010 13:13

ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 5 april 2010 13:14

Wauw mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Fredericke op 5 april 2010 13:15

Lovely kleur (L)

[Beantwoorden]


Door linsey op 5 april 2010 13:16

Ziet er mooi uit !

[Beantwoorden]


Door esmay op 5 april 2010 13:20

Klinkt fijn!
Ziet er echt mooi uit! :D
Ben eigenlijk wel benieuwd naar een full face.. *hint hint* xd

[Beantwoorden]


Door Danique op 5 april 2010 13:27

Ik heb er 1 in loveletters, die is nóg wel feller, maar staat mij niet supermooi. Misschien voor in de zomer wel.. Sinds kort draag ik een rode sheer lipstick, en da’s al heel bijzonder voor mijn doen. Echt props voor jou dat jij ”gewone” rode lipstick overdag draagt, ik blijf dat knap vinden.

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 5 april 2010 14:00

De vorm van de lipstick lijkt me niet zo fijn. De kleur staat wel mooi op je lippen vind ik.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 5 april 2010 14:06

@esmay: als je wilt weten hoe rode lipstick mij staat, kijk dan even in een ander artikel over rode lipstick. Of kijk mij filmpje op YT over rode lipstick :)

[Beantwoorden]


Door A* op 5 april 2010 14:22

Ziet er weer mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Yasemin op 5 april 2010 14:39

Hij ziet er erg mooi uit, Vera! :0
Ik heb ook voor ’t laatst een felrode lippenstift gekocht ooh en ik ben er zo dol op! Alleen.. Hij past niet goed met mijn haarstijl, mja, ik blijf van ‘em houden (aa’)
échte liefde ;3
x

[Beantwoorden]


Door Lisha op 5 april 2010 14:53

Ah, wat een gewéldige kleur! De tip van de stick ziet er ook fijn uit, ik <3 schuine platte tips. Brengt veel makkelijker aan dan een typische tip ^^

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 april 2010 15:05

Oooh, die lijkt me geweldig, en ook wel zo fijn dat je geen lipstickgeur ruikt!

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 april 2010 15:06

Wauw, echt een knalkleur! Vet!

[Beantwoorden]


Door Kelly beautydream op 5 april 2010 16:08

Wauw wat een prachtige felle kleur!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 5 april 2010 16:20

Woohoohooowww wat een kleur! Echt echt fel! Zou niks voor mij staan maar bij jou staat hij weer super!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 5 april 2010 16:48

Wooow, die is zo ontzettend mooi! Ik wil er een, NU! Haha.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 april 2010 16:55

Lijkt me een hele fijne lipstick! En de kleur is echt gorgeous :)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 5 april 2010 18:01

mooie kleur! Miss nog een tip voor een volgende keer: met een total face shot zien we pas echt goed hoe het staat :)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 5 april 2010 18:11

@Lieke: Klik op het linkje van de Chanel lipstick om te zien hoe rode lipstick staat. Op mijn YT kanaal zijn er ook filmpjes waarin ik red lips heb.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 5 april 2010 18:56

Mooie kleur! Lijkt me een erg fijne lipstick

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 5 april 2010 19:13

Hij staat je gewoon prachtig!
Echt beautiful!
Vind het wel speciaal hoe hhij afgesneden is in vorm.
Maar echt een mooie kleur!
Alleen niet iets voor mij^^
x

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 april 2010 19:30

WO!:O
Beetje fel..

[Beantwoorden]


Door Viviee op 5 april 2010 20:14

Het ziet er geweldig uit!

[Beantwoorden]


Door Lilly op 5 april 2010 20:45

Klinkt echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door kimberley op 5 april 2010 21:05

Oeh ja deze zijn goed ! Hij staat je mooi !

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 april 2010 09:03

Meid, wat heb jij ook verdomde mooie lippen. Deze lipstick maakt ze nog mooier, echt een aanrader zo te zien!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 6 april 2010 12:30

prachtige kleur!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 6 april 2010 17:21

Supermooie kleur! Ik vind echt dat rode lipstick jou echt goed staat!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 april 2010 20:29

Prachtig. Die lipsticks zijn erg fijn ook :)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 3 mei 2010 19:02

[…] kijk ik heel anders tegen L.A. Girl aan, dit merk begint mijn hart te veroveren! Ik ben gek op de Luxury Creme Lip Colors en voor mijn oma kocht ik een super zacht kwastensetje van L.A. Girl voor nog geen […]