Chanel Rouge Allure

Oh oh, het is totaal niets voor mij, maar we blijven nog even op de dure tour. Komende dagen zal je nog reviews van MAC voorbij zien komen, en vandaag hoop ik jullie zondag iets minder saai te maken met een review van de Chanel lipstick die ik met kerst kreeg.

Image Hosted by ImageShack.us

Met kerst kreeg ik de schitterende Chanel Rouge Allure lipstick in nr. 58. Het is een felle rood, met een lichte oranje ondertoon erin. Hij is ontzettend mooi! De verpakking alleen al is heel erg chic. Op de foto heb ik de stift uit de verpakking gehaald.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

In de lipstick zelf zit als mooi detail ‘Chanel’ gegraveerd. Ik vind de lipstick zo mooi, ik durfde hem bijna niet te gebruiken ( ik heb dan ook 2 weken gewacht voordat ik hem opdeed… ) De verpakking zelf vind ik ook erg luxe. Op het tweede plaatje zie je de bovenkant, dit is de dop. Daar druk je op, en dan kan je zo de lipstick eruit halen. In feite staat de lipstick op zijn kop!

Image Hosted by ImageShack.us

De lipstick op mijn lippen. Hij is minder rood en meer oranje als mijn andere rode lipsticks, maar ik vind het wel mooi. Eventueel kan ik een wat donkerdere (niet veel donkerder) rode of roze lipliner kopen en die op mijn lippen aanbrengen voordat ik de lipstick opdoe, zodat deze toch nog wat donkerder of roder lijkt.

De lipstick is vrij glossy. Hij droogt je lippen niet uit en je voelt hem niet goed zitten, je lippen voelen zacht aan, meer alsof je net lipgloss hebt opgedaan. Maar er is een vrij groot nadeel: Hij blijft niet lang zitten. Na 2 uur is hij vrijwel van je lippen verdwenen, en zie je alleen nog maar een niet zo charmant lijntje aan de buitenkant van je lippen zitten. Je zal dus vaker moeten bijstiften wil je dat je lippen de gehele dag rood zijn. Wat dus betekend dat de lipstick eerder op gaat…

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Met en zonder flits. De lipstick zit een beetje scheef, maar ik moest echt weer even wennen aan het opbrengen van rode lipstick. Rode lipstick moet je zo precies mogelijk aanbrengen, anders ziet het er niet uit. Ik had het al een lange tijd niet meer gedaan, dus ik ben wel een half uur bezig geweest met het perfectioneren van de lipstick.

Conclusie: Deze lipstick kon bij mij eigenlijk weinig fout doen, omdat ik gek ben van rode lipstick. Ook is de verpakking om bij weg te kwijlen. Het design is strak, en de goude accenten maken de lipstick luxe. Maar als ik eerlijk ben zou ik hem niet nog een keer kopen. 28 euro voor een lipstick die het minder lang blijft zitten als een lipstick van 2 euro (van L.A colors, mijn favoriet!) Nee, dat vind ik gewoon zonde van mijn geld. Maar als kadootje is het natuurlijk meer dan leuk. Ik ga deze lipstick gewoon lekker veel gebruiken en tijdens de les uit mijn tas halen alsof het heel normaal is dat ik met een chanelletje in mijn invito tas loop (;


Reacties

Door lisa op 10 januari 2010 15:23

de 1e drie foto’s doen het niet…

[Beantwoorden]


Door Christina op 10 januari 2010 15:24

Hij staat echt SUPER :O En je eyeliner op die foto is echt.. wauw! haha je ziet er goed uit :)

Ik heb zelf laatst een rode lipstick van Mac gekocht, (17.50, vind het zelf ook redelijk duur..) maar deze blijft echt ontzettend goed zitten! Heb ‘m met kerst opgehad, 7 gangen diner gegeten en daarna zat het nog perfect :D

[Beantwoorden]


Door Pleun op 10 januari 2010 15:26

Ik vind hem echt supermooi! Wel jammer dat ie niet lang blijft zitten.. had ik eigenlijk niet verwacht bij een Chanel.. Maar als cadeautje is het nog steeds super mooi! Trouwens je huid ziet er echt geweldig uit met die nieuwe MAC foundation!

Bij mij doen alle foto’s het wel!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 januari 2010 15:28

Wauw hij is echt supermooi! Alleen snap ik het niet van dat de lipstick op zijn kop zit ofzo? Ik vind hem echt supermooi bij je staan, en ook 2 erg mooie foto’s van je zeg!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 10 januari 2010 15:30

@lisa: Ik denk dat ie even moet laden. Bij mij doen ze het ook gewoon, en anders de pagina vernieuwen?

@Christina: Dankjewel! :D Ja ik wil de volgende keer dat ik bij MAC ben ook een lipstick, zeker als ie een 7 gangen diner overleeft, haha.

@Pleun: Ja, veel sites zijn lyrisch over Chanel maar persoonlijk vind ik dat Chanel bizar veel geld rekent voor producten die wel oke zijn, maar niet geweldig. Vooral als ik in de winkel de oogschaduw swatch hebben ze soms schandalig weinig pigemnt. En dat voor een paletje a 50 euro :O

@Josephine: Ja het is moeilijk uit te leggen, maar je haalt de lipstick er gewoon van de bovenkant uit, hij zit zeg maar in de dop…

[Beantwoorden]


Door Zefa op 10 januari 2010 15:33

Je ziet er echt classy uit!

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 10 januari 2010 15:40

Chanel, sowieso! Die foto zonder flits is echt leuk. Ik denk trouwens dat rode lippenstift met een bruine ondertoon je ook heul mooi staat.
Zo, nu ga ik verder jaloers zijn. Rode Chanel moet iedere vrouw eigenlijk hebben.

[Beantwoorden]


Door elisa op 10 januari 2010 15:46

hij staat je erg mooi, al zou ik zelf nooit een lipstick met een oranje ondertoon kopen.

[Beantwoorden]


Door Linsey op 10 januari 2010 15:47

bij mij doen de eerste 3 foto’s het ook niet

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 10 januari 2010 15:56

De foto’s laden langzaam, maar ik kan ze wel allemaal zien. Hij staat je goed! Echt een mooie lipstick, maar wel jammer dat hij niet zo lang blijft zitten, dat zou je eigenlijk wel verwachten van Chanel. Maar het design maakt al veel goed, niet waar :D!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 10 januari 2010 15:58

De lipstick ziet er mooi uit!! Alleen wel jammer dat ie niet zo lang blijft zitten. Dan is 28 euro best wel duur.

[Beantwoorden]


Door susanna op 10 januari 2010 16:00

ik vind de lipstick bij jou super mooi staan :)( ik mt roode lipstick = sneeuwwitje xD)

[Beantwoorden]


Door Lynet op 10 januari 2010 16:08

de eerste 3 foto’s doen het bij mij ook niet!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 10 januari 2010 16:14

@lisa @linsey @Lynet: Ik heb de eerste 3 foto’s opnieuw geupload, doen ze het nu wel?

[Beantwoorden]


Door Kelly beautydream op 10 januari 2010 16:19

Wauw hij staat je prachtig, echt heerlijk classy en die classy look kan je heel goed hebben :) in combinatie met je winged liner is het echt prachtig!
Jammer dat hij zo snel vervaagt, voor een chanel lipstick mag je beter verwachten vind ik.

haha een chanelletje uit je invito tas, echt een grappige opmerking :) Leuke artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 10 januari 2010 16:21

wow gorgeous, wat een prachtige foto’s van jezelf. Fotomodelletje! Het staat je prachtig. Ik vind een oranje ondertoon denk ik mooier dan een roze, maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 10 januari 2010 16:52

Staat je wederom prachtig!
En ik blijf het maar zeggen, wat ziet je huid er prachtig uit met deze foundation!

[Beantwoorden]


Door A* op 10 januari 2010 16:52

Ik hoop dat het een grapje is dat je een half uur erover gedaan hebt deze lipstick goed op te krijgen? :p Best wel slecht dat hij maar zo kort blijft zitten voor zon dure lipstick! Maargoed het oog wil ook wat en de verpakking is erg mooi. Hij staat je ook goed, lekker brutaal.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 januari 2010 16:54

mooi hoor! heb zelf een rode dior. draag m eigenlijk nooit meer, maar krijg nu weer echt de kriebels :P

[Beantwoorden]


Door lisa op 10 januari 2010 17:03

@vera alleen de 1e foto doet het bij mij niet de rest wel.

[Beantwoorden]


Door Lara op 10 januari 2010 17:15

hij staat je mooier dan dat fellere rooie vind ik

[Beantwoorden]


Door Sharon op 10 januari 2010 17:16

Staat je goed! En ik vind het altijd zo mooi als er iets in de make-up is gegrafeerd. Alleen jammer dat het er niet voor altijd in blijft zitten, haha (:
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 10 januari 2010 17:19

mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 10 januari 2010 17:26

Hmm jammer dat ik de eerste 3 foto’s niet kan zien! Hij staat je wel supergoed!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Liselot op 10 januari 2010 17:29

supervet!
ik wou je even een complimentje geven over je huid met je nieuwe foundation!
zoo mooi :D
haha

[Beantwoorden]


Door Kizzy op 10 januari 2010 17:39

Het staat je supermooi!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 10 januari 2010 18:00

Ziet echt mooi uit bij je. Rode lipstick moet je echt staan.

Mooi meid!

[Beantwoorden]


Door Marit op 10 januari 2010 18:14

Staat je super!

[Beantwoorden]


Door lion op 10 januari 2010 18:42

rood staat jou echt mooi! en wauw! wat ziet je huid er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 10 januari 2010 18:59

De verpakking is heel mooi, en de kleur ook alleen jammer dat ie niet zo lang blijft zitten! Het is toch veel geld!

[Beantwoorden]


Door LS op 10 januari 2010 19:20

waaauw hij staat je echt amazing!

[Beantwoorden]


Door Danique op 10 januari 2010 19:41

Deze kleur staat je eigenlijk nog wel beter als die van L.A Colors! Deze is wat zachter ofzo? Kan het niet helemaal goed omschrijven, maar dit vind ik meer een rode lipstick voor dagelijks gebruik. En wéér heb je mooie foto’s van jezelf, vooral die linkse is mooi.

[Beantwoorden]


Door Alice op 10 januari 2010 20:03

Wat een mooie lipstick!
Dat rood is echt supermooi!
Ik kijk al uit naar de volgende reviews! ;-)

Xx

Ps: Met wat heb jij je site gemaakt?

[Beantwoorden]


Door Regina op 10 januari 2010 20:55

wow, erg mooi!

[Beantwoorden]


Door anouk op 10 januari 2010 22:31

Het staat je echt super mooi,
je kan het echt hebben =)

[Beantwoorden]


Door chocoholic op 10 januari 2010 22:54

Hee Vera, heb je hierbij nou wel of geen lipliner gedaan? Als je dat er wel opdoet en ook een piepklein beetje op je mond dan blijft je lipstick veel langer zitten. Chanel Allure is echt supermooi en ze hebben prachtige kleuren. Ik heb Passion en Lover…weet even de nummers niet meer. Die namen alleen al…hahaha.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 11 januari 2010 09:57

Woaah thanks iedereen!

@Alice: WordPress + omgebouwd thema (volgens mij… ik heb t grootste deel door iemand anders laten doen)

[Beantwoorden]


Door Sharony op 11 januari 2010 12:01

Het staat je super mooi ;)!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 11 januari 2010 13:39

Ziet er mooi uit op je lippen :D

[Beantwoorden]


Door Suzy op 11 januari 2010 14:06

Weet je nog dat ik op Twitter zei dat je op een Old Hollywood filmster lijkt? :) Ik vind je hier echt enorm op Bette Davis lijken!!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 11 januari 2010 14:33

@Suzy: Doe even normaaal :O zij is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Eva! op 11 januari 2010 16:00

heerlijke lipstick, ik heb er nude van,het ingegraveerde chanel is al weg :'( haha! mooi rood is niet lelijk!

[Beantwoorden]


Door Danique op 11 januari 2010 16:27

Dat staat je echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Sara op 11 januari 2010 17:37

mooie lipstick! Ik heb er ook een aantal van die lijn en vind het zo leuk hoe je de lipstick opendrukt!
Vind je gezicht trouwens ook heel mooi op deze foto, mooie coverage.

[Beantwoorden]


Door Marie op 13 januari 2010 21:53

Ik draag bijna elke dag rode lipstick, maar mijn rode is nu bijna op! Dus de vraag is weet jij misschien een rode lipstick die niet te prijzig is en goed gepigmenteerd is ? x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 15 januari 2010 21:21

Hij staat je echt zo onwijs mooi! Je staat ook heel leuk op de foto met flits :)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 13 februari 2010 14:01

[…] kunt vinden: alles is een stuk goedkoper! Niet al te lang geleden schreef ik een review over de Chanel Rouge Allure lipstick, waar je bij de ICI Paris XL 25.95 euro voor betaald. Hier kost dezelfde lipstick slechts […]


Door VeraCamilla.nl op 5 april 2010 13:04

[…] lipjes door de Arnhemse straten paradeer voel ik me toch altijd zelfverzekerd. Ik heb al een rode Chanel, een L.A Colors en een Rituals lipstick en nu heb ik weer een nieuwe aan mijn collectie […]