Wishlist!

Image Hosted by ImageShack.us

Oke, ik wil dat jullie als eerst weten dat ik heel erg dankbaar ben. Echt, ik ben super dankbaar voor alles ik heb. Ik ben dankbaar voor de schoenen aan mijn voeten, de zon die schijnt, de lieve reacties die jullie achterlaten, een tosti in de middagpauze of een paar mooie leren hakken voor 40 euro. Ik ben echt heel erg dankbaar en… gelukkig. ’s Ochtends als ik wakker word bedank ik in mijn gedachten (en soms fluister ik het ook) voor een heleboel dingen die ik heb. Vorig jaar heb ik The Secret gelezen en om gelukkig te zijn is er 1 ding heel belangrijk; dankbaar wezen. Als je dankbaar bent en eens goed nadenkt over alle fijne dingen die je hebt en die jou zijn over komen, zit je een stuk lekkerder in je vel.

Ik ben heel erg blij met wat ik tot nu toe bereikt heb, maar het is nog lang niet genoeg. En hoewel ik heel erg blij ben met al mijn mooie spulletjes, zijn er natuurlijk altijd nog dingen die ik graag zou willen. Omdat ik denk dat ze mijn leven misschien weer een tíkkeltje makkelijker zullen maken (; en ik vind dat daar ook helemaal niets mis mee is. Momenteel ben ik voor het eerst sinds jaren weer een beetje aan het sparen, van mijn gespaarde geld koop ik wat ‘grotere’ dingen. Tot nu toe heb ik al een foto studio, Sex And The City DVD box, mooie leren hakken en mooie MAC make-upjes gekocht van mijn gespaarde geld. Het is leuk om te sparen, ook al heb ik tot nu toe nog niet voor onwijs dure spullen gespaard.

Momenteel ben ik weer aan het sparen en nu voor wat duurdere producten. Wanna see what i wanna have?

Image Hosted by ImageShack.us
Een macbook wil ik zo graag, ik heb al een iMac en i love it. Een Macbook wordt ook bijna noodzakelijk voor mijn opleiding, zeker als ik HBO ga doen *daarover later meer*. Zo’n Macbook is heel duur. té duur en daarom wil ik denk ik een witte (oudere versie), die tweedehands is. Ik word sowieso een beetje zenuwachtig van hele dure dingen waar je heel voorzichtig mee moet zijn. Helaas zijn Macbooks tweedehands nog steeds heel duur, betaal je als student voor een nieuwe Macbook zo’n €800, dan kost een tweedehands alsnog zo’n €500. Als jij nog een Macbook te koop hebt, of iemand kent die er een verkoopt, let me know!

Image Hosted by ImageShack.us
Need i say more? Wie wilt hem niet, de iPhone… Ik heb op dit moment een LG Viewty en ik word gek van dat ding. Maar ja, ook een iPhone is heel erg duur. Ik weet niet eens hoeveel hij los kost (en dat wil ik ook niet weten), maar voor een iPhone met abonnement betaal je minimaal 30 euro per maand… *kosten voor het toestel zelf niet meegerekend*

Image Hosted by ImageShack.us

Een Kodak zi8 is een compact camera, waarvan ik tot een paar maanden geleden niet eens wist dat ze bestonden. Zo’n camera is lekker klein, maakt hele scherpe filmpjes en kost zo’n 150 euro. Dat valt dus heel erg mee! 1 nadeel wat me tegenhoudt om hem te kopen: Als je teveel met de camera beweegt schokt het beeld heel erg, dit gebeurd al wanneer je er alleen mee loopt. Zo’n camera is dus handig om op een statief te zetten, maar niet om de straat mee op te gaan.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

and last but not least… Een professionele 12-delige en een reis kwastenset van Sigma. Ik heb nu al zoveel kwasten geprobeerd en ben nog steeds niet helemaal tevreden. Sommige kwasten zijn wel heel goed (zoals de EcoTools) en andere kwasten doen gewoon pijn aan mijn huid (Coastal Scents). Met Sigma kwasten vertrouw ik erop dat ik in één keer super fijne kwasten heb. De grote set in het roze kost ongeveer €90.00 en voor de travelset betaal je ongeveer €50.00.

En dat was het wel. Het kan erger toch? Natuurlijk zijn er nog andere make-upjes die ik graag in mijn stash zou willen, of mooie schoenen voor onder mijn lenterokjes. Maar wat je hierboven ziet zijn echt de spullen die ik héél graag wil, maar helaas niet zomaar kan kopen.

Waar spaar jij op dit moment voor? Of spaar je niet en geef al je geld gelijk uit?


Reacties

Door Teddy op 17 april 2010 14:05

Ik wil ook nog graag een laptop. Sigma kwastenset heb ik al en is ge-wel-dig!

[Beantwoorden]


Door Britt. op 17 april 2010 14:08

ik geef bijna nooit wat uit, want ik heb ook geen kleedgeld enz. ik werk wel maar vind het zonde om uit te geven. toch ben ik zonet naar de kruidvat geweest en heb ik daar mooie gosh spullen gekocht (en meer). daar ben ik echt supersupersuper blij mee. Ook al is het natuurlijk nog lang niet het mooiste merk (zoals mac etc….) maargoed daar begin ik niet aan, want zelf vind ik 7 euro voor die kleine effect powders al aardig duur… maar nu ik de kwaliteit heb gezien ben ik echt verliefd!! en nu kostten ze ook maar 3,50 dus dat valt dan al weer mee. oke lang verhaal, maar ook ik zou zo’n mooie kwastenset willen hebben. En natuurlijk de iPhone, en al die andere dingen. Maarja, wie wil dat nou niet! En mooi stukje tekst, wees blij met wat je hebt. Daar ben ik het helemaal mee eens! En het is toch ook wel eens leuk om niet alles te kunnen kopen wat je wil. Oke, om een lang verhaal kort te maken; LEUKE SITE!!!!!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 17 april 2010 14:12

De Sigma kwasten zijn echt heel erg fijn! Heb ze nu zelf sinds december, en kan echt niet meer zonder de kwasten. Het is het geld echt dubbel en dwars waard! Een Macbook en iPhone zijn ook echt heel gaaf, beide wil ik ook graag, alleen heb ik vorig jaar al een nieuwe laptop gekregen en een telefoon gekocht, dus wordt nog een jaartje wachten voor de iPhone en Macbook duurt ook nog wel even.
Ik ben nu aan het sparen voor de verbouwing van mijn kamer, wil graag een mooie grote tv voor op me kamer en een dvd of bleu-ray speler erbij. En ook komt de vakantie eraan, met vriendinnen moet ik het zelf betalen, dus wordt nog hard sparen! Maar als ik dan uiteindelijk leuke dingen kan doen, ben ik weer helemaal blij :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 17 april 2010 14:24

Leuke dingen op je wishlist! Enne… je plaatjes, You did it girl! :D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 april 2010 14:25

@Britt: Ik ben met kleine dingen ook al heel erg blij, met een mooi nieuw catrice nagellakje kan ik echt heel erg happy zijn!

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 17 april 2010 14:27

Ik wil ook de iphone en de sigma brush set , maar ik mag helaas niet van internet bestellen :( maar ik wou even zeggen dat er dit jaar wss een iphone 4G uitkomt , wacht daar even op , miss is hij leuker of miss net niet maar is de 3g goedkoper ;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 17 april 2010 14:39

Ik heb een MacBook! Echt ge-wel-dig is die! Echt, het geld is het dubbel en dwars waard (en ik heb ‘m gekocht toen die nog een stuk duurder was!).
En ooooh, ik wil ook een iPhone!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 april 2010 14:40

Ik ben op dit moment aan het sparen voor de reis die ik in oktober ga maken! Ik ga samen met mijn vriend naar Thailand, Maleisie, Singapore en Bali, dus daar heb ik wel aardig wat geld voor nodig.. Ik ben nu dus ook redelijk zuinig aan het doen, hoewel ik ook wel heb ingeslagen bij het Kruidvat :D

[Beantwoorden]


Door tamara op 17 april 2010 14:50

een auto want heb net me rijbewijs gehaald

[Beantwoorden]


Door Kira op 17 april 2010 14:54

Ik wil ook heel erg graag een Macbook, maar op dit moment hoef ik het nog niet meteen. Ik spaar er liever voor, maar dat kan ik op dit moment ook niet aangezien ik en voor Londen moet sparen en voor een andere vakantie met vriendinnen :$
Het is het een of het ander, :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 april 2010 14:57

Ik ben aan het sparen voor mijn studie, ik spaar daar al voor voor sinds begin 2e klas want ik wil heel graag naar de TU Delft, maarja, dat is natuurlijk ontzettend duur! Verder zorg ik dat ik altijd een zooi geld op mijn rekening heb staan voor het geval mijn computer crasht en ik plotseling een nieuwe zou moeten kopen ofzo. En tja, ik wil natuurlijk ook ontzettend graag de Iphone, maar die is helaas gewoon echt te duur voor mij :(.

[Beantwoorden]


Door Esther op 17 april 2010 15:06

ik spaar nooit echt ergens voor, wat is sparen? Ik krijg mijn loon, maak het op. Of zet het op mijn spaarrekening. Mijn spaarrekening is voor school, rijbewijs en dergelijke. En niet voor mac spullies. Maar eens in de zoveel tijd maar ik weer een paar honderd euro over. Ik merk dat ik ’t niet mis als ik het overmaak.

ik heb verder geen enorme wishes, behalve nagellak toevallig. Maar das ook absurd. Blij zijn met wat je hebt, UH IK HEB ER AL DRIEHONDERD, ik denk dat ik spaar ofzo :”)

[Beantwoorden]


Door anna op 17 april 2010 15:10

Ik kan je alleen maar steunen in je iPhone-wens, ik heb ‘m nu een maandje en hij is GEWELDIG. Kosten vallen zelfs mee, ik betaal 26 p/m aan abonnenement (bellen+internet) en moest eenmalig 50,- bijbetalen. Het is zeker een luxe dingetje en het is ook niet nódig, maar wel heel heel heel erg leuk :-D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 april 2010 15:44

Ik ben aan het sparen voor mijn rijbewijs, haha. :P In september word ik 18, en dan wil ik meteen beginnen met lessen. Ik hoef niet alles zelf te betalen, maar ik verwacht ook niet dat ik alles ga krijgen. En verder ben ik aan het sparen voor een mooie designertas. Het liefst wil ik de Speedy van Louis Vuitton, maar dat wordt dus nog even doorsparen. :P

Trouwens, ik had ook een LG Viewty, wat een craptelefoon vond ik dat zeg (A)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 17 april 2010 15:47

Pff allemaal dingen die ik ook wel zou willen hebben! =D

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 17 april 2010 15:53

Dat zijn zeker leuke dingen!
Ik spaar op dit moment om aankomend schooljaar m’n schoolgeld te betalen. HBO kost ruim 1600 lesgeld per jaar + nog ongeveer 1000 aan boeken etc.
Dit zijn dingen die ik zelf moet betalen maar ook niet erg vind. Heb de afgelopen jaren goed leren omgaan met geld, al blijft het af en toe moeilijk :P

[Beantwoorden]


Door Janice op 17 april 2010 15:58

Ik had best veel gespaard maar ik heb het allemaal al weer uitgegeven xd
Dus nu ga ik weer sparen, ik heb eigenlijk niks wat ik nu nog wil hebben.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 17 april 2010 16:08

Ik ben aan het sparen voor mn collegegeld, eventueel voor als ik op kamers ga en voor een rijbewijs. Echt grote uitgaven ga nu ik nu dus ook niet doen. Behalve die vakantie naar Mallorca dan ;)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 17 april 2010 16:19

Ik spaar ook voor een laptop maar ga die volgende week wel bestellen want mijn oude (bijna 5 jaar oud) daar valt echt niet meer mee te werken.. het scherm valt steeds uit en het duurt ontzettend lang om het ding op te starten + hij is trager dan de gemiddelde oma. Mijn echte grote spaargeld zet ik opzij voor een 2e hands autootjes…

[Beantwoorden]


Door Nicole. op 17 april 2010 17:15

Ik spaar voor een iPod touch!

[Beantwoorden]


Door lizzz op 17 april 2010 17:17

Het liefste wil ik graag voor mijn 20 ste een disigner zonnebril en voor mijn 25ste een louis vitton tas verder kan IK NIET SPAREN en geef ik alles meteen uit

[Beantwoorden]


Door sophie op 17 april 2010 17:25

Ik heb net gespaard voor de chitang zo duur voor een stijltang haha en nu veder met sparen voor vakantie naar LONDON :D & rotterdam shoppen, shoppen & shoppen

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 17 april 2010 17:36

Leuke wishlist! Over die videocamera; ik heb zelf een flipmino (je hebt verschillende versies), dat is ook een compacte videocamera, waarvan het beeld voor youtubeformaten zegmaar al supergoed is. Ik heb voor die van mij zelfs maar 99 euro ong. betaald. Je hebt ze ook in HD versies, dus die zullen dan natuurlijk nog helderder zijn. Het is alleen een nadeel dat ze niet in alle elektronica winkels te koop zijn, ik heb die van mij van de Media Markt. Ik dacht; misschien heb je hier iets aan :).

[Beantwoorden]


Door Mandy op 17 april 2010 17:52

Ik spaar voor een sony viao Fserie of de Eserie. Een laptop ;)
Verder ben ik aan het sparen voor een huisje maar het schiet niet op met al die verjaardagen en de vakantie die eraan komt!

[Beantwoorden]


Door Mounya op 17 april 2010 17:59

Ik kan niet sparen, kon ik het maar, als mijn geld binnenkomt vind ik dat ik al gespaard heb, een maand lang heb ik erop moeten wachten. Spullen voor mijzelf koop ik praktisch niet, heb ik het geduld niet voor en ik heb eigenlijk al wat mijn hartje begeert. Ik ben ook blij!

[Beantwoorden]


Door Regina op 17 april 2010 18:03

leuke wishlist, voor een rijbewijs over een tijdje denk. Verder ben ik erg blij met wat ik heb :D

[Beantwoorden]


Door kim op 17 april 2010 18:05

vet leuke dingen allemaal!! :d ik wil ze ook allemaal errruug graag!
Hoe kom jij aan je geld???

[Beantwoorden]


Door kim op 17 april 2010 18:06

vet leuke dingen!!
hoe kom jij aan je geld??

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 april 2010 18:26

@kim: werken ;)

[Beantwoorden]


Door Marieke! op 17 april 2010 18:45

Oh leuke wishes :-)
De kwastenset is onderweg naar mij *hurray*
Ik heb niet echt wensen verder,
ja dé perfecte foundation, dat dan weer wel haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 april 2010 18:54

Ik heb sinds twee maanden de Sigma Essential Brush kit en ik gebruik mijn andere kwasten gewoon niet meer! I love them!

[Beantwoorden]


Door esmay op 17 april 2010 19:05

Leuke wishlist!
Ik wil ook redelijk veel, maar ik ben net als jij dankbaar voor wat ik heb!
maar natuurlijk wil ik heel graag een laptop, maakt niet uit wat voor merk!:)
maar ik wil ook ‘kleine’ dingen zoals een goede kwastenset, make-upspulletjes (met name Chanel nagellakje), en wel meer, maar ik ben blij met wat ik heb, en ik ga nu maar verder sparen voor nog meer. haha! :)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 17 april 2010 19:10

Wat een leuk artikel! Dat eerste stukje is goed geschreven en laat me ook over dingen nadenken. Heel goed dat je dat in zo’n soort artikel verwerkt! Ik wil zelf nog best wel veel, maar waar ik op dit moment voor aan het sparen ben is voor shoppen in New York, waar ik in de herfstvakantie heen ga!

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 17 april 2010 19:15

Ik spaar voor een nieuwe ipod en een nieuwe camera, en voor m’n vakantie ^^

[Beantwoorden]


Door Tara op 17 april 2010 19:21

Nu nergens meer voor:)
Want ik heb net een nieuwe camera gekocht.

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 17 april 2010 19:28

Leuek wishlist!
Maar vooral ook een dure wishlist ;)
Er staan ook een paar dingen op die ik ook graag zou hebben, namelijk iphone,laptop en fototoestel.
Dat wordt dus nog heel wat sparen!
xx

[Beantwoorden]


Door Marijke op 17 april 2010 19:29

die macbook is pretty! :-) en de sigma kwastenset is héél fijn!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 17 april 2010 19:29

Ps: ik heb je getagd ;)
x

[Beantwoorden]


Door Amanda op 17 april 2010 20:19

Zelf vind ik €800 weinig voor een MacBook..
Je krijgt kwaliteit en het is echt zijn geld waard, een goede investering!
Vooral als je hem nodig hebt voor je studie, best geen tweedehands kopen hoor!
Succes ermee nog (:

[Beantwoorden]


Door Dewy op 17 april 2010 22:22

Ik wil niet verwend over komen of bitchie lijken, maar 800 euro voor een Macbook is echt niet duur! Ik heb een samsung laptop en vrij uitgebreide, en die was al bijna 800 ( hoewel de macbook velen malen mooier is )
Succes met sparen, lukt vast wel hihi :d! Ik zelf spaar 50 euro per maand, de rest is dan wel gelijk de eerste week van de maand op maar goed,
xx

[Beantwoorden]


Door Lee; op 18 april 2010 00:23

Leuke wishlist, vooral die iPhone en Macbook zijn gaaf. Ik spaar nu even niet voor iets ‘speciaals’, maar ik spaar altijd. Ik zal nooit zomaar iets heel ergs duurs kopen, zonder er ook maar een beetje over na te hebben gedacht ;)

[Beantwoorden]


Door paulien op 18 april 2010 07:34

ik spaar voor gitaarles (gitaar al wel gekocht.)
rijbewijs

maar nu is mijn laptop stuk, en ik zit voor school zoveel achter mijn laptop dus hij is echt nodig. en waarschijnlijk kan hij niet meer gemaakt worden dus daar gaat mijn geld…

[Beantwoorden]


Door Tine op 18 april 2010 09:05

Leuke wishlist! Ik zoek ook nog een camera en een kwastenset!
x

[Beantwoorden]


Door Lieke op 18 april 2010 09:25

Oewwwwh & terecht dat deze items op je wishlist staan ;) Zelf ben ik ook heel hard aan t sparen: voor mijn motorrijbewijs (H) oewhhh lijkt me heerlijk om op zo’n ding rond te scheuren <3

[Beantwoorden]


Door Felicia op 18 april 2010 09:54

Ohh, die Sigma kwastenset wil ik ook zooo graag <3

[Beantwoorden]


Door Hannah op 18 april 2010 10:46

Ik spaar zeg maar de helft van mijn geld, en de andere helft geef ik uit.En leuke wishlist!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 18 april 2010 12:29

Wat ’n wishlist! Haha, dat wil ik ook wel!
Maar dan moet ik nog heeel erg lang sparen!

[Beantwoorden]


Door konijntje olivia op 18 april 2010 12:30

Bij ons op school werkt iedereen met een laptop! Allemaal met een Apple!! Dat is sinds twee jaar, geen boeken meer alleen voor wiskunde.
Leuke wishlist! Misschien hebben je ouders ook wel een nieuwe camera nodig? Dan kun je samen doen? Of twee Sigma kwastensets kopen, ééntje voor Moederdag? ;)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 18 april 2010 13:02

Ik wil ook zó graag zo’n kwastenset van Sigma! Maarja dat wordt nog even wachten want ik ben nu nog aan het sparen voor (ja, best wel standaard) een scooter :)

[Beantwoorden]


Door Eva! op 18 april 2010 13:25

ik spaar voor een reis naar Bali! haha!

[Beantwoorden]


Door Suzan op 18 april 2010 13:54

Ik wil heel graag een ipod touch, nou was ik net te laat voor de actie van de media markt (zonder btw) maar ik wacht nog op een actie,

als iemand nog een tweedehanse wil verkopen LET ME KNOW! :)

[Beantwoorden]


Door LS op 18 april 2010 14:09

Ik spaar een vespa, wel tweedehands maar dan zijn ze alsnog zo’n 2000,-. Maargoed ik verdien goed en werk veel, dus het moet me lukken.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 18 april 2010 19:11

Ik wil graag een Blackberry of een andere telefoon met toetsenbord en 24/7 internet en een laptop! Kwastenset en 88 palette! =)
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Elisa op 18 april 2010 19:50

Leuke wishlist

[Beantwoorden]


Door Ann op 19 april 2010 12:45

Geweldige wishlist!

[Beantwoorden]


Door Valerie op 19 april 2010 19:04

Leuke wishlist! Als ik jouw was zou ik zeker voor die MacBook gaan, ik heb er ook eentje en het is zo geweldig!

[Beantwoorden]


Door kim op 19 april 2010 19:39

Dit is een leuke wishlist ! Je heb in ieder geval mooie doelen ! Sparen vind ik zelf wel lastig..sommige tijden lukt het me beter dan andere. Die macbook is gaaf !

[Beantwoorden]


Door Daniella op 20 april 2010 13:55

Ik wil ook zo graag een iphone :D
Ik word ook gek van mijn LG.

[Beantwoorden]


Door Justine op 20 april 2010 16:00

Leuke wishlist! Ik heb zelf de roze Sigma-travel kit en ik kan je verzekeren dat die z’n geld waard is :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 mei 2010 15:04

Ik heb op dit moment ook een LG viewty, en vind hem vreselijk onhandig (inmiddels kapot) Nu een mobiel die ik vergeten ben in Spanje (ook zo’n dikke koelkast) En die iphone moet maar even wachten :( because ik nog niet zo super veel geld verdien, en veel van make up hou, en daardoor niet zo zuinig ben met geld.

[Beantwoorden]


Door Sara op 6 juli 2010 21:00

Ik heb ook een LG viewty
ik vindt hem niet fijn
maar kan wel goeie foto’s maken

[Beantwoorden]


Door saar op 26 juli 2010 15:09

mijn daddy heeft de iphone. echt een geweldig ding!
maar de vodafone 845 NOVA lijkt er erg op en is stukken goedkoper! een aanrader dussss :) :)

[Beantwoorden]