NYX Round lipstick

Een tijdje terug besteld ik een heleboel lipsticks van NYX Soms heb je van die tijden dat je 1 soort product helemaal geweldig vindt, ik heb dat momenteel met de round lipsticks. Ze zijn er in veel mooie kleuren, ze smeren fijn, zijn goed gepigmenteerd en kosten geen drol! Vandaar dat ik 7 Round Lipstikcs voor $1.99 per stuk bij NonPareil Boutique aanschafte. Hieronder vind je swatches en vertel ik jullie wat mijn favoriete kleurtjes zijn en waarom!

Image Hosted by ImageShack.us
vlnr: 509 Narcissus, 521 Chloe, 529 Thalia, 595 Strawberry Milk, 620 Paris, 629 Power, 642 Miracle.

Image Hosted by ImageShack.us
vlnr: 509 Narcissus, 521 Chloe, 529 Thalia, 595 Strawberry Milk, 620 Paris, 629 Power, 642 Miracle.

Image Hosted by ImageShack.us
Narcissus is een mooie, best wel felle kleur roze. Die zeker mooi zal staan bij meiden met een wat lichtere huidskleur. *me!*, maar kijk wel uit dat het niet too much barbie wordt (;

Image Hosted by ImageShack.us
Chloe is een wat fellere roze met een mooie paarse glans, verrry pretty. Zeker geschikt voor een avondje uit!

Image Hosted by ImageShack.us
Thalia staat bekend als dé perfecte nude lipstick… Nou ehhh, ik vind hem echt niet nude! Hij is best wel bruin en ik vind hem persoonlijk niet mooi. Misschien een tip voor wat getintere meiden?

Image Hosted by ImageShack.us
Strawberry Milk is mijn favoriete lipstick ooit! De kleur is zo mooi lichtroze, echt perfect. Ik smeer bijna dagelijks strawberry Milk op, het is zo’n mooi lief lichtroze kleurtje! In combinatie met een roze blush zoals mijn MAC blush in Dame zie je er echt uit als een popje (:

Image Hosted by ImageShack.us
Paris is ook weer een erg mooie roze kleur, hij zit een beetje tussen Strawberry Milk en Narcissus in.

Image Hosted by ImageShack.us
Power is een paarsige roze. Hij is wat aparter en ik vind hem erg mooi, alleen moet je hiermee wel uitkijken dat het niet lijkt alsof je blauwe lippen van de kou hebt!

Image Hosted by ImageShack.us
Miracle is een erg mooie rood met een goude finish. Net als Chloe een lipstick die wat meer geschikt is voor een avondje uit of een wat chiquer event. Niet iets wat je zomaar naar school zal dragen, maar ik vind hem wel erg mooi!

Tot zover de swatches van mijn Round Lipsticks. Ze zijn voor ongeveer 2 dollar te bestellen in Amerika, of voor ongeveer 2,50 in Nederlandse webshops te vinden (google is your friend!). Lekker goedkoop dus! De lipsticks smeren fijn, dekken goed en zijn verkrijgbaar is onwijs veel mooie kleuren. Erg lang blijven ze niet zitten, maar welke lipstick doet dat wel? Een Round Lipstick houdt het toch al gauw zijn 3 uur op je lippen uit (zonder te eten of te drinken, goed voor de lijn! ;) ) en dat is prima. Met een Chanel lipstick bereik je hetzelfde resultaat, alleen betaal je voor zo’n lipstick wel even wat meer.

Heb jij NYX round lipsticks? Zo ja, wat zijn je favoriete kleurtjes, heb je nog aanraders?


Reacties

Door Leontien op 30 maart 2010 13:08

Ze zijn allemaal super! Maar de mooiste vind ik toch Paris en strawberry milk
Ik heb zelf geen lipsticks van NYX, ben nog wel van plan om ze te gaan bestellen, maar vind dat altijd wel lastig online, de kleur kan toch anders uitvallen in het echt

[Beantwoorden]


Door Teddy-lovethatmakeup op 30 maart 2010 13:08

Ik heb 1 nyx lipstick en dat is Lousiana, en felle roze. Vind ze wel goed maar niet van WOW! Wel leuk artikele n mooie swatches

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 30 maart 2010 13:09

Oe ice! Vind die nude juist wel erg mooi :D mja smaken verschillen :P

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 maart 2010 13:15

Oeeh moeilijk kiezen welke ik het mooist vind! Vind Strawberry Milk, Paris en Miracle erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 maart 2010 13:16

@Leontien: Daarom het desbetreffende product en de kleur altijd even googlen voor swatches en/of reviews.
@Dieuwke: ik vind nude ook mooi, maar Thalia is gewoon bruin :P

[Beantwoorden]


Door Sharon op 30 maart 2010 13:20

Oeeeh daar wil ik er wel eens wat van proberen =D

[Beantwoorden]


Door esmay op 30 maart 2010 13:21

Vind ze allemaal wel leuk! :D
Die Strawberry milk vind ik supermooi!
Toch maar een keer iets bestellen..

[Beantwoorden]


Door Lee; op 30 maart 2010 13:26

Voor die prijs vind ik ze supergoed! Ik hed Thalia, maar die viel veeel donkerder rood uit, dan ik had gedacht. Daarom gebruik ik hem nu niet meer. Ze smeren wel heel romig, dat vind ik echt een pluspunt!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 30 maart 2010 13:32

Ik heb er gister een besteld, cocoa, ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door ais op 30 maart 2010 13:41

waa superchill dat je ze allemaal op je lippen getest hebt. Ik dacht altijd dat ik cloe wilde maar nu, wil ik liever paris en narcissus :-)

ik vind strawberrymilk eigenlijk verschrikkelijk staan! hahaha sorry veer ik krijg gewoon flashbacks ervan naar wintersport datje dan je lippen insmeert met factor 50 stick, dan ziet het er bij mij ongeveer zo uit als strawberrymilk.

Anyhow, superreview! Ik moet binnekort toch maar eens wat lipspulletjes bestellen :-)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 30 maart 2010 13:55

haha echt toevallig, vandaag heb ik mijn eerste twee NYX lipsticks binnengekregen van boozyshop. Ik heb Iris en Margarita. Allebei hele mooie kleuren:) ik ben er heel blij mee. Alleen beetje jammer dat op boozyshop de kleuren heeel anders zijn dan in de werkelijkheid:(
Leuk artikel:)

[Beantwoorden]


Door Madelon op 30 maart 2010 14:08

Dat zijn mooie kleurtjes! En het kost geen klap zeg…

[Beantwoorden]


Door Mariska op 30 maart 2010 14:27

mooie kleurtjes! En inderdaad het kost geen drol! Strawberry Milk is echt mijn favoriet, ik heb hem nog niet maar ik wacht totdat boozyshop hem heeft!

[Beantwoorden]


Door A* op 30 maart 2010 14:45

Fig, Lala en Tea rose vind ik aanraders. Heb ze sinds de hype een jaar terug ongeveer maar pak ze zelden, die verpakking vraagt er gewoon niet om :p

[Beantwoorden]


Door Josephine op 30 maart 2010 15:23

Oeeh die zijn mooi allemaal, vind thalia ook niet mooi…

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 maart 2010 15:28

Wat heb je trouwens mooie lippen! haha mooie kleurtjes ook!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 30 maart 2010 15:40

Die laatste vind ik zoo mooi!
Ik ga hem denk ik ook maar kopen!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Lilly op 30 maart 2010 15:49

Zo mooi! Ik vind strawberry milk ook het mooist!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 maart 2010 16:20

Ik heb Thalia ook, die vind ik zelf ook niet mooi, wel nog een tip van eentje die je moet hebben: Fig. Die is zo mooi roze! Fel, maar toch niet te fel, zelf heb ik een hele lichte huid, maar het ziet er top uit.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 30 maart 2010 16:36

Ik heb Thalia, maar die vind ik juist superfijn! Verder vind ik Paris en Strawberry Milk heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Ann op 30 maart 2010 16:42

Leuke kleurtjes! Beeld ik het mij in of ze er eigenlijk niet heel veel lipstick in de stick?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 maart 2010 16:49

@ais: HAHA, ik snap wat je bedoeld! Daarom is t ook echt super belangrijk dat je niet teveel bronzer draagt in combi met deze lipstick want dan krijg je idd dat effect *of zo’n jaren 70 look!* maar ik vind t bij mezelf iig niet zo, ik ben lekker bleek dus daar heb ik bij deze lipstick geluk mee (A) In mijn laatste favorieten filmpje en in mn laatste shoplog filmpje heb ik hem ook op en daar lijk ik toch niet echt een wintersporttype? ;)

@Heleen: Daarom altijd googelen!

@Suzanne: bedankt voor de tip, denk wel dat ik hem ga bestellen. Ik wil ook Baby Pink!

@Ann: Ligt eraan wat je veel of weinig vindt. er zit 4 gram in, dat is 1 gram meer als in een MAC lipstick…

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 maart 2010 17:17

Ziet er erg mooi uit! Ik heb zelf nog geen NYX lipsticks, maar wil ze wel graag proberen!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 30 maart 2010 17:38

Oei.. Ben erg benieuwd naar de NYX lipsticks! Ga er zeker een paar bestellen! :)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 30 maart 2010 17:57

wouuw erg mooi stuk voor stuk!
zelf heb ik er geen maar Strawberry Milk lijkt me wel errrg mooi:o

[Beantwoorden]


Door Renske op 30 maart 2010 18:03

Super al die kleurtjes.
Dankzij jou ben ik eergister overstag gegaan: ik heb NYX lipsticks en lipglosses besteld bij NPB. Heb er twee keer eerder besteld, maar ben toen niet voor de lipproducten van NYX gegaan. Na jouw enthousiaste reviews was ik zo benieuwd, dat ik het niet kon laten:) Thanks! (mijn portemonnee is minder blij)

[Beantwoorden]


Door Ais op 30 maart 2010 18:05

Nee daar is het me idd niet opgevallen, nou vooruit, je komt er op het nippertje mee weg ;) maar ik ben de nr 1 bronzerfan van nederland (niet dat ik VEEL opdoe maar ik vind het wel geweldig spul) dus voor mij geen strawberrymilk ;-)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 30 maart 2010 18:12

Paris en Strawberry Milk zijn echt geweldig! i want i want i want!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 30 maart 2010 18:21

Leuke kleurtjes

[Beantwoorden]


Door Danique op 30 maart 2010 18:33

Ik had verwacht dat Thalia mijn nieuwe favoriet zou worden, maar hij is inderdaad bruin! Ik heb tot nu toe telkens de verkeerde kleuren besteld van de Round Lipsticks.. Ik heb Orange Soda, daar ben ik nog niet over uit, en indian pink, maar die is ook voor de wat getintere meiden, en Harmonica, die is ook heel mooi lichtroze, maar is frost, en dat vind ik niet zo mooi.
Maar ben blij met dit artikel, want ik zat al naar o.a deze kleuren te kijken. Vooral Paris lijkt heel mooi, en Strawberry milk natuurlijk, en Miracle! Wauw.

[Beantwoorden]


Door Lidianne op 30 maart 2010 18:56

Wat zijn de verzendkosten?
Erg leuk artikel met die swatches enzo!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 maart 2010 19:48

Waaw ben ik even blij dat ik Talia niet gekocht heb :o Inderdaad niet zo nude

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 maart 2010 20:27

@LIdianne: Dat verschilt per webshop en het aantal producten dat je besteld.

[Beantwoorden]


Door Leontien op 30 maart 2010 20:46

@ Vera, goede tip inderdaad, maar alsnog kan de kleur nog anders uitvallen omdat iedereen nou eenmaal andere lippen/huid heeft, net als met parfum, wat bij de een heel lekker ruikt, kan bij de ander heel erg stinken,
dus ik test lipsticks toch liever in een winkel, dan weet ik zeker hoe de kleur uitpakt op mijn lippen,
maar duur zijn deze lipsticks niet, dus ik durf de gok wel te nemen :)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 30 maart 2010 21:00

strawberry milk is pretty!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 30 maart 2010 22:26

Ik wil Thalia wel hebben hoor! Ruilen voor Indian Pink? Die heb ik en vind ik niet mooi :)

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 31 maart 2010 06:51

Ik heb Thalia ook, en ik heb ook een lichte huidskleur (NC15) maar hij staat me wel mooi hoor. Misschien breng je hem iets te dik op. Maar nude is ‘ie inderdaad ook niet, maar daar staat hij toch niet om bekend? Circe is eerder een mooie nude lipstick.

[Beantwoorden]


Door Eva! op 31 maart 2010 10:57

B-E-A-U-T-F-U-L!

[Beantwoorden]


Door Springlover op 31 maart 2010 15:26

Ook ik heb een periode gehad waarin ik dacht dat ik NYX lipsticks moest hebben.. Ze besteld en uiteindelijk viel het me smerig tegen,.. Ga liever naar de winkel waar ik de kleuren zelf kan testen!

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 1 april 2010 19:12

Wat zijn ze mooi!
Ik ga de strawberry milk bestellen!
Want hij staat jou echt PRACHTIG!
Maarja,jij kunt alles hebben :)
xx

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 2 april 2010 13:02

[…] deze lipstick. Die 3 euro vind ik hem ook niet waard, voor dat geld kun je net zo goed een fijne NYX lipstick kopen. Posted under […]


Door VeraCamilla.nl op 16 april 2010 13:01

[…] Round lipsticks van NYX in Strawberry Milk, Narcissus en Paris. Mijn MAC Viva Glam lipstick van Lady GaGa en last but not least: L.A Girl Luxury Creme Lip Color […]


Door VeraCamilla.nl op 11 augustus 2010 13:01

[…] heerlijk zacht. Lang blijven de lipsticks niet zitten, maar ik ken geen lipstick die dat wel doet. Hier vind je meer swatches van NYX round […]


Door VeraCamilla.nl op 13 december 2010 07:02

[…] een hele felle roze kleur. NYX lipsticks zijn heel erg fijn, goedkoop en goed gepigmenteerd. Kijk hier voor een review en swatches van verschillende NYX round […]


Door Tamara op 15 januari 2014 10:56

Ik heb Eros, Tea Rose en Narcissus. Narcissus wordt inderdaad snel te barbie achtig, maar wel mooi! Ik draag het liefst Tea Rose omdat ie echt mooi is voor elke dag. Niet te fel, maar wel goed te zien :)

[Beantwoorden]