MAC Wonder Woman Mineralize Skinfinish Pink Power

Vanaf morgen 5 maart, ligt er weer een nieuwe limited collectie bij MAC in de schappen. Dit keer een collectie die volledig is geïnspireerd op Wonder Woman. De meeste producten zijn erg groot, en alle verpakkingen zijn rood, blauw en goud. Bij deze collectie merk ik dat de meningen erg verdeeld zijn. De een vindt het mooi, de ander verschrikkelijk.

Image Hosted by ImageShack.us
Je vindt het schitterend, of je vindt het verschrikkelijk, maar ik durf te wedden dat een aantal producten uit de WW collectie morgen heel snel uitverkocht zal zijn. De Mineralize Skinfinish in Pink Power die ik kocht, was woensdag tijdens de preview voor bloggers al erg geliefd en ook binnen no-time uitverkocht (ik had de laatste!).

Image Hosted by ImageShack.us
De doosjes waar de producten inzitten vind ik erg leuk, het is gewoon een kleine striptekening.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik moet toegeven dat ik de verpakkingen van de producten niet mooi vindt. Het ziet er plastic en goedkoop uit, alsof het een stuk speelgoed is. Maar ik vind het wel leuk om veel verschillende producten in verschillende kleuren en verpakkingen te hebben, en daar past deze felrode verpakking wel tussen.

Image Hosted by ImageShack.us
Bovendien is de poeder gewoon schitterend! De MSF (Mineralize SkinFinish) bestaat uit drie delen. 2 shimmery poeders en een vrijwel matte bronzer. Je hebt 3 producten in één. Je kan de poeders los van elkaar, maar ook samen gebruiken. En niet alleen voor je gezicht, maar ook op je lichaam voor een mooie glow, of als oogschaduw.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Zoals ik al zei, zijn de verpakkingen groot. En wanneer ik groot zeg, dan bedoel ik gróót. De MSF is namelijk 2 keer zijn normale grootte: enorm! Hij past nauwelijks in mijn hand. Deze poeder krijg ik nooit op, maar het formaat vind ik geweldig. Big is beautifull!

Image Hosted by ImageShack.us
Zonder flits

Image Hosted by ImageShack.us
Met flits

Image Hosted by ImageShack.us
De drie kleuren samen. De poeders zijn goed gepigmenteerd en zowel los, als samen heel erg mooi. Je kunt de MSF over je hele gezicht gebruiken voor een sun kissed look, of plaatselijk als blush, bronzer en highlighter. Een veelzijdig product, waar je veel kanten mee uit kunt. En hij is nog eens extra leuk omdat het een LE is. Maar heel kort te verkrijgen dus!

Image Hosted by ImageShack.us
Hier heb ik de MSF in Pink Power over mijn hele gezicht aangebracht met een stippling brush, en wat dikker aangezet op mijn wangen voor een zonnig blosje.


De preview zelf was ook heel gezellig, zoals je aan deze groepsfoto ook wel kunt zien! Vlnr: Ilja, Linda, Aisha, Silja, ik, Carolien, Seren, Linda, Sanaz, Serena, Natascha en Wendy.

Ik heb de hele WW collectie bekeken, maar was absoluut het meest onder de indruk van de MSF’s (er is ook nog een donkere variant: Golden Lariat) en de duo blushes. Wil je iets van de WW kopen, dan zal je er morgen snel bij moeten zijn, vooral bovengenoemde producten zijn erg gewild.

MAC Wonder Woman Mineralize Skinfinish in Pink Power €34.00.

Wat vind jij van de MAC Wonder Woman collectie? Is er nog iets wat jij wilt gaan kopen?


Reacties

Door www.bysjanty.nl op 4 maart 2011 15:39

Mmm, er zitten niet perse musthaves voor mij tussen bij deze collectie..

[Beantwoorden]


Door Ellen op 4 maart 2011 15:39

Mooi, ik heb wel wat leuke producten gezien maar ik ga niks kopen van deze collectie.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 maart 2011 15:40

Erg mooi! De verpakking vind ik ook wel iets kinderlijk overkomen, maar op zich vind ik het ook wel wat hebben :) Het is wel compleet anders dan de gewone verpakkingen, daardoor wel bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 maart 2011 15:41

Ik vind de verpakking niet wat! Wel het product erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 4 maart 2011 15:41

Ik heb deze MSF ook en de lipglass in Wonder Woman: :hearts: De verpakking spreekt mij ook niet zo aan, maar het gaat tenslotte om de inhoud. ^^) Ik vond het trouwens heel erg leuk je hier te ontmoeten, je bent een superleuke meid! :kisss:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 maart 2011 15:41

Ik vind deze MSF echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 4 maart 2011 16:01

Ik begin de collectie al leuker te vinden :)

Vraagje…weet jij of je een Douglas cadeaubon kan gebruiken om bij een MAC Counter (in de Douglas) producten te kopen? :/ Ik twijfel nl of dat kan…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2011 om 20:04:

Oei… dat durf ik niet te zeggen!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 4 maart 2011 om 22:29:

Ja dat kan :) Gelukkig wel :D

[Beantwoorden]

Desiree antwoordt op 6 maart 2011 om 09:23:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Milady op 4 maart 2011 16:15

Ik de verpakkingen echt tof, maar ik vind de producten te duur, dus ik ga er niks van kopen!

[Beantwoorden]


Door Lee; op 4 maart 2011 16:17

Ik ben ook niet zo weg van de verpakking, maar opzich is het wel tof! Het valt tenminste op en is anders dan andere producten :D
Het product vind ik wel echt heel erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door Melanie op 4 maart 2011 16:18

Ik denk dat ik deze collectie aan me voorbij laat gaan, alhoewel ik de lipsticks wel mooi vind.

[Beantwoorden]


Door Kayla op 4 maart 2011 16:21

Het was leuk je te ontmoeten Vera! ^^) Mooie foto’s heb je gemaakt, ik heb deze ook gekocht! Hij is echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2011 om 20:05:

Vond het ook leuk jou te ontmoeten! Hopelijk ben je ook blij met de MSF ^^)

[Beantwoorden]


Door Silva op 4 maart 2011 16:29

Ik vind het er erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 maart 2011 16:33

Wauw, je ziet er echt sunkissed uit haha ;) Vind de verpakking ook 3 keer niks, maar mij leek de blush supermooi. En nu ben ik ook verliefd op deze! Maar ik koop toch niks haha! Fijn dat je deze review nu nog plaatst, dan kunnen meiden er nog overna denken voordat het is uitverkocht!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 maart 2011 16:43

wauw! mooie kleur :D

[Beantwoorden]


Door Sabine op 4 maart 2011 16:51

De poeder ziet er prachtig uit! Hele mooie kleuren. Ik vind alleen de verpakkingen van deze lijn helemaal niks. Is natuurlijk wel passend aangezien het “wonder woman” is, maar vind het echt niks. Jammer!

Ben meer fan van strakke, klassieke verpakkingen die ze normaal hebben :)

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 4 maart 2011 16:58

Ik ben er niet zo weg van. Je ziet het haast niet zitten. En om daar heel wat geld aan uit te geven…
Verder vind ik de verpakking wel heel gaaf, maar iets te goedkoop voor MAC.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 4 maart 2011 16:59

Wauw, deze ziet er echt heel erg mooi uit, alleen de rest van de collectie vind ik niet geweldig.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 maart 2011 17:05

Ik had eigenlijk alles gekocht wat ik wilde hebben, maar ik ga kijken of ik deze volgende week nog ergens in Londen tegenkom, want ik vind ‘m toch wel erg gaaf :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2011 om 20:08:

Oeh, ja ik vond de russian red lipstick ook wel erg mooi…

[Beantwoorden]


Door Liza op 4 maart 2011 17:16

Echt duur voor een poeder die je toch niet opkrijgt.

[Beantwoorden]


Door Liza op 4 maart 2011 17:16

En het ziet er ook niet uit. Geef mij maar een mooi chic doosje. :eww:

[Beantwoorden]


Door astrid op 4 maart 2011 18:17

Ik beklaag het me zo dat ik deze gisteren tijdens het persevent niet kocht :(

[Beantwoorden]


Door daisy op 4 maart 2011 18:28

Jammer genoeg vind ik deze collectie geen luxe uitstralen… En daar hou ik juist zo van!

Het lijkt nu meer op kindermake-up….

Veel van deze producten zitten ook in de gewone collectie, deze zou ik dan eerder kopen want de kwaliteit is natuurlijk wel gewoon goed.

[Beantwoorden]


Door kiki op 4 maart 2011 18:36

ik vind hem wel mooi maar ik koop liever de goedkopere van de hema je moet dan wel drie losse dingen kopen maar bent minder kwijt.
Wel heel mooi

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 maart 2011 18:56

Ben niet weg van de verpakkingen. Maar de poeder is prachtig! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 maart 2011 19:18

De MSF is eigenlijk ook het enige product dat me aansprak uit de hele WW collectie, vooral omdat je het op verschillende manier kan gebruiken :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 maart 2011 19:26

wat een gezelligheid, leuk dat je een artikel hebt gedaan… ik vind persoonlijk een blush/bronzer (uitzonderingen daargelaten) niet ‘dominant’ genoeg om zoveel geld aan uit te geven.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 maart 2011 19:28

Wauw, echt een mooi product. Blegh, ik zie al die meetartikels en nu wil ik ook gelijk meeten. Echt superleuk dat jullie elkaar hebben gezien :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2011 om 20:09:

Wij gaan sowieso nog wel een keer meeten! (A)

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 maart 2011 19:40

Ik dacht dat deze al een tijd uit was, haha, maar ik ben dan ook niet zo in-to MAC (te klein butget)

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 maart 2011 19:41

aaaah afschuwelijke verpakking, haha niks voor mij.
Maar t gaat of course om de inhoud, en die is wel mooi! (:

xxx

[Beantwoorden]


Door Asmae op 4 maart 2011 19:53

Zal vast een mooie poeder zijn maar de verpakking vind ik zo kinderachtig. En daar €34,- voor neer leggen? NO! lijkt net speelgoed poederdoosje. Maar dit is gwn mijn persoonlijke mening. Ze hadden het mooi en simpel moeten houden. <3

[Beantwoorden]


Door Saartje op 4 maart 2011 20:44

Hoe is het bronzer gedeelte is het niet aan de oranje kant? Ik ben namelijk erg bang dat ik er zo oranje van wordt. Je ogen zijn zoo mooi opgemaakt! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2011 om 23:57:

Nee valt heel erg mee, een mooie vrij licht bruine tint!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 4 maart 2011 21:27

De collectie is erg mooi! :hearts: ^^)

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 4 maart 2011 21:39

Mooi product :)

[Beantwoorden]


Door sarah op 4 maart 2011 22:06

waaw, die wou ik ook!
maar hij is zo duur :(

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 maart 2011 11:12

Een maand geleden, toen de WW-hype los brak op de Amerikaanse beautyblogs, wilde ik deze heel graag. Nu interesseert het me minder. En ook vind ik het schandalig dat wij Europeanen hier een maand langer op hebben moeten wachten!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 maart 2011 11:46

Aah, hijs echt mooi zeg!
Ben blij dat Caroline hem voor me mee heeft genomen ;)

[Beantwoorden]


Door Kashmira op 5 maart 2011 13:23

Ik heb hem net gekocht! Ben er heel erg blij mee ^^)

[Beantwoorden]


Door annabelle op 5 maart 2011 18:24

Ik vond de verpakking geweldig van de meeste dan.
Ik stond netjes voor de mac counter in Amsterdam en 10uur ging de winkel open. Binnen 5-10 minuten waren de msf in pink power al op. Dus ik vragen of ze nog 1 bij de bijenkorf hadden hadden ze er nog 1 en ik kreeg een kwartier om op te halen ik helemaal rennen ja ze waren erg gewild! En voor de rest de lipstick en de lipgloss in de lichtste kleur waren ook snel op!
Ik had bij elkaar 4 producten gehaalt

[Beantwoorden]


Door Naomi op 5 maart 2011 21:55

ik vind de verpakking van deze mac lijn echt supper vet :hearts:

[Beantwoorden]


Door sanne op 6 maart 2011 16:54

heb jij ook altijd zo’n hekel eraan, dat als je een foto maakt met een groep, er een paar mensen zo’n leuk willen zijn en ook op de foto willen staan?

[Beantwoorden]


Door Paj op 8 maart 2011 23:17

Linda lijkt hier klein op de foto, maar dat vind ik. ( Niet flauw bedoeld hoor! )
Maar btw, die verpakkingen! Freakin awesome! :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne Marije op 10 maart 2011 21:55

Ik vind je ogen hier super mooi en natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door MAC Wonderwoman persevent op 14 maart 2011 09:02

[…] , Serena, Natascha, Wendy, Serena , Ilja, Linda, Aisha , Silja, Vera, […]


Door veracamilla.nl op 14 april 2012 17:00

[…] de lade met o.a mijn huidkleurige poeders, bronzers, blushes en foundations, zie ik meteen de MAC Wonder Woman Pink Power Mineralize Skinfinish. Vanwege het formaat en de kleuren, want rood en blauw komt niet in veel make-upverpakkingen voor. […]


Door veracamilla.nl op 20 februari 2013 07:00

[…] je je de Wonder Woman collectie nog? Dit is zo’n soort collectie. Je vindt het geweldig, of je vindt het drie keer niets. De […]