Mijn betaalbare drogisterij kwasten aanraders en afraders

In de video van vandaag behandel ik de fijnste en minst fijne betaalbare drogisterij kwasten. Mijn aanraders en afraders dus! Natuurlijk vertel ik dit vanuit mijn persoonlijke ervaring, het kan zijn dat jij er anders over denkt. Het is tijd om de budget brushes eens onder de loep te nemen. Hopelijk heb je er wat aan. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.

Essence kwasten review
Hema kwasten review
Hema blending kwast review
Teeez kwasten review
Waarom slechte kwasten, slecht zijn. Klik.

Wat vind jij de fijnste en minst fijne drogisterij kwasten?


Reacties

Door claire op 22 juli 2012 12:04

De hemakwasten heb ik ook. Heeft iemand toevallig nog een aanrader als eyeliner kwast? En Vera, filmpjes doe je zo leuk! Zelf als je kwasten slecht vindt vertel je dat op een blije en positieve manier! ^^) Liefs Claire

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 12:53:

Dankjewel Claire!

[Beantwoorden]

denise antwoordt op 22 juli 2012 om 14:31:

de catrice liner kwast is fijn! :)

[Beantwoorden]

Annick antwoordt op 23 juli 2012 om 19:04:

Ja, klopt! Ik heb die smokey eye brush ofzo, met aan 1 kant een soort blending brush en aan de andere kant een liner kwastje. ^^)

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 22 juli 2012 om 14:33:

Voor gel eyeliner bedoel je? Ik vind het schuin afgesneden paarse kwastje van Essence erg fijn :) Kost maar 2 euro ofzo volgens mij!

Leuk filmpje trouwens weer, Vera!

[Beantwoorden]

Mirell antwoordt op 22 juli 2012 om 19:34:

De eyeliner kwast van de DA is heel fijn, een hele smalle maar toch stevige eyeliner kwast waar je een mooie lijn mee kunt trekken ! Xx

[Beantwoorden]

claire antwoordt op 23 juli 2012 om 00:00:

dankjewel voor de tips allemaal! <3

[Beantwoorden]


Door sanne op 22 juli 2012 12:08

leuk filmpje en fijn da je weer beter bent ik miste je stem haha

xoxo sanne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 12:53:

Dankjewel Sanne :$

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 juli 2012 12:08

Ik gebruik zelf ook vaak de kwasten van essence, die van de hema staan op mijn verlanglijstje :)

[Beantwoorden]


Door Quinty op 22 juli 2012 12:11

Superhandig ! Ik heb vooral kwasten van essence, en eentje van de hema.

[Beantwoorden]


Door Simone op 22 juli 2012 12:15

Ik heb er eentje van Essence en die vind ik fijn. Voor de rest heb ik een prachtige set van Zoeva, de Very Croc set. Daar blijf ik trouw aan ^^

[Beantwoorden]


Door Charile op 22 juli 2012 12:15

Handig filmpje! Ik vind de Essence kwasten voor de ogen heel fijn :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 juli 2012 12:18

Die kwasten van de HEMA zijn zó fijn! Die heb ik zelf ook, ik gebruik ze elke dag :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 juli 2012 12:22

kijk, hier word ik héél blij van!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 12:53:

Goed om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Lien op 22 juli 2012 12:26

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zoveel kwasten van de drogisterij heb. Enkel een paar van GOSH waar ik wel tevreden over ben. :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 22 juli 2012 12:29

Handig filmpje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 juli 2012 12:35

Iemand moet nog een beetje inkomen qua filmpjes haha ;) Maar hij was wel weer handig en leuk! Ik vind de kwasten van ELF en Coastal Scents fijn, ook niet duur maar moet je wel weer online bestellen wat niet zo handig is. En voor eyeliner gebruik ik een dun schilderspenseeltje, ik kan het niet met zo’n schuin afgesneden ding :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 12:54:

Ik gebruik ook zo’n penseeltje! Vind ik ook fijner :ja:

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 22 juli 2012 12:40

Handig filmpje. Ik gebruik weinig kwasten uit de winkel.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 juli 2012 12:42

Een handig video. Ik gebruik mijn kwastenset van Zoeva (very croc) en een kwast van teeez & catrice, ik ben echt blij met mijn kwasten.

[Beantwoorden]


Door Nina op 22 juli 2012 12:43

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 22 juli 2012 12:47

Jeeej, hoopte al op een filmpje van jou vandaag! ;D En ik was van plan om nieuwe kwasten te halen (heb het idee dat mijn iets hardere kwasten mijn oogschaduw/blush verpesten).

[Beantwoorden]


Door Merel op 22 juli 2012 12:48

Ik ga morgen waarschijnlijk nieuwe kwasten halen, dus dit filmpje komt echt van pas! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 12:54:

Dankjewel en shop ze!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 22 juli 2012 12:52

Hee vera! Leuke video!
Ik ben een beginner, dus heb er veel aan.
De kwasten die je niet goed bevallen, wat doe je daar mee?
Ik zou ze graag willen testen, maar snap het als je ze niet wil opsturen!
(love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 12:54:

Ik had ze toevallig bewaard, maar ik denk dat ik ze weggeef of weggooi. Ik stuur geen gebruikte producten naar lezeressen op, sorry!

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 22 juli 2012 om 16:07:

Haha ja snap het wel,
nog een gewone vraag.
Wat zijn de verzendkosten van ELF?

[Beantwoorden]

mirjen antwoordt op 22 juli 2012 om 16:29:

ik geloof iets van 6 euro. Ik wou ook een keer daar iets bestellen. Had ik expres iets goedkoops aan geklikt dat ik wou hebben en op het eind kwam ik achter dat er heeeeeel veeeeel verzendkosten erbij word gerekend. Ik had iets van 3 euro ofzo of 4 euro. Maar uiteindelijk zou ik bijna 10 euro kwijt zijn. Toen dacht ik ach…. laat dan maar zitten.

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 17:15:

Klopt, de verzendkosten zijn helaas vrij hoog. Misschien zelfs wel €7 of €8? Daarom denk ik dat het slim is als je gaat bestellen, dat samen met vriendinnen de doen. Kun je de kosten delen :-)

Claudia antwoordt op 22 juli 2012 om 21:17:

Soms hebben ze wel acties dat de verzendkosten minder zijn!


Door Pia op 22 juli 2012 12:52

Leuk filmpje!
Ik heb alleen een vraag. Jij gebruikt voor eyeliner, zo’n heel dun, klein kwastje. Waar kan je die kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 12:55:

Niet in de drogist helaas. Ik heb er één van Make Up Store en één van MAC. Maar Zoeva.de (Duitse webshop) verkoopt ze ook :-)

[Beantwoorden]

Amy antwoordt op 22 juli 2012 om 20:55:

Je zou het ook bij de pipoos of een andere knutsel achtige winkel kunnen proberen, gewoon een heel dun penceeltje voor verf, doen veel make-up artists ook gewoon, en ze zijn vaak nog dunner en fijner!!

[Beantwoorden]

Amy antwoordt op 22 juli 2012 om 20:57:

*penseeltje


Door Zahra op 22 juli 2012 12:55

Ik ga op mijn verjaardag kwasten vragen, en ik was al benieuwd welke ik dan het best zou kunnen vragen! Bedankt voor de tips! Die van de Hema lijken me ook goed :)

[Beantwoorden]


Door Samira op 22 juli 2012 12:58

Ik heb dezelfde poederkwast van eccence, maar gebruik hem enkel voor bronzer en blush… vind hem beter werken dan :) idd voor het contouren ook …

[Beantwoorden]


Door Nynke op 22 juli 2012 13:10

Hee Vera, dit heeft me echt heel erg geholpen! Je had het over regelmatig kwasten wassen; hoe was jij je kwasten? Wil je daar misschien een filmpje over maken? Liefs, Nynke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 13:17:

Dankjewel Nynke, fijn om te horen! Ik was ze het meest met MAC brush cleanser, maar je kunt je kwasten heel makkelijk wassen met babyshampoo. Heb ik heel lang geleden volgens mij wel eens een filmpje over gemaakt, maar er zijn al veel video’s van te vinden op YouTube.

[Beantwoorden]


Door Milou op 22 juli 2012 13:10

Leuk artikel! En echt een mooie ring heb je om (love)

[Beantwoorden]


Door Claire op 22 juli 2012 13:18

Leuk filmpje, ik wil binnenkort krieuwel kwasten gaan kopen dus…
Haha, ik vind je ring om je linkerhand trouwens echt beau-ti-ful

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 juli 2012 13:19

Leuk filmpje!
Ikzelf vind de eyeliner kwast uit de oude collectie van de Hema heel fijn, alleen die is helaas niet meer in de nieuwe collectie te vinden.
Laat je het weten als je een goede eyeliner kwast hebt gevonden? ^^)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 22 juli 2012 13:21

Ik heb nog geen enkele kwast van Essence/Catrice geprobeerd. Wel fijn dat er budget alternatieven zijn.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 22 juli 2012 13:25

Ik ben zelf nog niet echt fijne drogisterij kwasten tegen gekomen, vind ze nooit zo fijn als mijn Zoeva kwasten en pak ze daarom praktisch nooit. Koop dan liever online voor hetzelfde geld een goede kwast :)

[Beantwoorden]


Door victoria op 22 juli 2012 13:25

Echt leuk filmpje
ik heb ook een tip voor de mensen die goedkope kwasten setten willen en ook kunnen/willen bestellen.
buyincoins.com hier vind je zowel kwastensets als losse kwasten. Ik heb er ook een kwastenset van 18 kwasten besteld voor mar 8 euro ! En je betaald ook nog geen verzendkosten ;d ! Op de site stond ook dat het echt dierenhaar was, dat zou best kunnen want ik vind ze echt heerlijk zacht en fijne kwaliteit ! dus ja een tipje voor de mensen die ook op internet kunnen bestellen : buyincoins.com
Je hebt daar ook hele fijne oogschaduw palletes, mijn zus heeft daar een 88 palette voor ongeveer 7 of 8 euro, en hij is super fijn.
liefs’x

[Beantwoorden]


Door Sara op 22 juli 2012 13:37

Erg leuk filmpje, ik heb eigenlijk geen kwasten uit een winkel, alleen van EyesLipsFace.com :)
Kus!

[Beantwoorden]


Door Faye op 22 juli 2012 13:42

aanraders, de catrice kwasten. Ik heb een duo eyeliner kwast, met een klein punt kwastje en een kleine stevige schuine eyeliner kwast, echt heel goed voor eyeliner. En een ‘smokey eyes’ kwast. Een pencil brush, hij lijkt op die van essence maar is iets stijver voor meer preciezie en ook zachter, prikt helemaal niet. De andere kant van die kwast heeft ook een schuine eyeliner kwast, maar dan veel groter en ook weer erg zacht, vind die grote eyeliner kwasten fijn om mijn wenkbrauwen in te vullen of een lijntje onder mijn oog te zetten met oogschaduw. de gewone oogschaduw kwast van de hema (uit de oude collectie) is ook fijn, zacht en fluffy en pakt lekker veel pigment op zonder de oogschaduw te beschadigen. De grote poederkwast van de hema die vera aanraad raad ik af; op mijn hand is hij erg zacht maar als ik hem op mijn gezicht gebruik voel ik hem toch prikker, ook heeft hij wat krassen gemaakt in mijn poeder. als je online kunt bestellen (oke niet drogisterij) dan zou ik de 6 delige ecotools set bestellen, zit een hele fijne poederkwast in, grote eyelinerkwast, stevige oogschaduwkwast, concealerkwast en een wenkbrauw kammetje. fijne set voor maar iets van 10 of 12 euro.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 13:47:

Het eyeliner kwastje waarover jij het hebt is volgens mij niet meer te koop. Ik heb hem ook gehad, maar vond hem persoonlijk niet zo fijn. Bedankt voor je andere tips, top! Ecotools vind ik ook erg fijn, maar die zijn alleen online te koop inderdaad. Helaas…

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 22 juli 2012 14:10

Echt een fijn filmpje. Ik ga denk ik toch maar een keer kijken bij de HEMA,. ik heb er nu van e.l.f. maar die vind ik persoonlijk ook niet zo fijn.

[Beantwoorden]


Door My Linh op 22 juli 2012 14:13

Wat een leuk filmpje weer (: superfijn voor de portemonnee ;) heb je ook een filmpje met je favoriete high end brushes? De must-haves voor als je er geld voor over hebt? ^^
Ps je bent echt heel eerlijk en leuk in filmpjes :3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 14:36:

Nee, zo’n filmpje heb ik niet! En dankjewel Linh :$

[Beantwoorden]


Door Merlissa op 22 juli 2012 14:23

cosmopolitan kwasten zijn super fijn ik heb de foundaition kwast er van en de lip kwast. Was nu maar 50 cent bij de prijsmepper. Prikt niet en zo geweldig en voor die prijs. Perfect werken ze. Je hebt niet altijd dure kwasten nodig voor een goede finish.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 14:35:

‘Je hebt niet altijd dure kwasten nodig voor een goede finish.’ Dat zeg ik ook absoluut niet. Mijn ervaring met de Cosmopolitan (vooral oogschaduw en blush/poederkwasten) is gewoon anders. Foundationkwasten en lippenselen prikken eigenlijk nooit. Gelukkig maar, je hebt wel mooi een goede deal gehad met €0,50 per kwast! :ja:

[Beantwoorden]

Merlissa antwoordt op 22 juli 2012 om 14:39:

Ja was in zo uitverkoopbak. Ik dacht laat ik het maar eens proberen. Heb ook 1 extra Foundationkwast gehaal voor maskertjes aanbrengen. Maar je hebt wel gelijk de andere varianten heb ik er niet van gekocht die prikken heel erg. Leuk fimpje erg leerzaam.

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 22 juli 2012 14:26

Heel leuk filmpje weer! Ik heb zelf eigenlijk alleen maar dure kwasten, heb wel voorheen wat van Sephora en Douglas gebruikt (geen budget sorry) maar en toch overgestapt op vrijwel alleen maar MAC omdat die super fijn zijn en ik gelijk klaar ben met een paar kwasten en weet dat ik wat goeds in huis heb :-)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 22 juli 2012 15:02

Leuk om te zien, ik herken mezelf wel in sommige dingen! Vooral die linerkwast van GOSH, dat is echt helemaal niks inderdaad! Ik heb nog steeds niet de perfecte linkerkwast gevonden, doe het nu met een van TBS maar die is ook niks eigenlijk… Welke gebruik jij?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 17:16:

Ik gebruik een linerkwast van MAC en Make Up Store, maar Zoeva schijnt ook een fijne te hebben. Ik gebruik overigens echt zo’n penseeltje, geen angled/schuin afgesneden kwastje.

[Beantwoorden]


Door Nannick op 22 juli 2012 15:11

Haha leuk filmpje, enorm enthousiast (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 22 juli 2012 15:46

Echt handig dit filmpje! Heb zelf nog oude kwasten van de Hema en dat is het :$

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 juli 2012 16:13

Handig filmpje! De kwasten van Essence vind ik ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Marit op 22 juli 2012 16:31

Ik ben zelf ook erg tevreden met mijn duo kwastje van de H&M. Aan de ene kant een angled brush die ik prima vind werken voor mijn wenkbrauwen, en aan de andere kant een pencil brush die ik graag gebruik voor in mijn arcadeboog. Wel onhandig om het te laten. Ik ben ook tevreden over de platte brede oogschaduwkwast van de HEMA. Deze vind ik fijn om een kleur over het hele ooglid aan te brengen. Voor meiden met wat kleinere oogleden zal deze alleen niet werken. Ook gebruik ik graag mijn blush brush van catrice, deze werkt prima voor mijn blushes en is lekker zacht.
Ten slotte een iets minder budget kwast: de kabuki van thebodyshop. Ik heb hem al jaren en ben er zo blij mee!!

[Beantwoorden]


Door Diede op 22 juli 2012 16:32

Heeii! Ik heb even een tip voor beginnende meiden die niet teveel geld aan een goede kwast wil uitgeven. Je zei in je filmpje dat je Kruidvat merk- Beauty Essentials moet vermijden, maar ik weet wel dat ik één kwast ervan heb, die echt heel erg fijn is! Het is een oogschaduwkwast, goede stevige haren, beetje ‘elastisch’en heel fijn en sterk! Hij kost 1.75 en is zeker de moeite waard! Je kan de kwast vinden bij Kruidvat, Beauty Essentials. Probeer allemaal deze fijne kwast!

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 17:16:

Bedankt voor de tip Diede!

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 juli 2012 16:36

Dit filmpje komt als geroepen! Ik kanwel wat nieuwe gebruiken. Die van de hema lijken me zo te zien wel heel erg fijn! ^^)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 22 juli 2012 16:44

Hoe zit het met Max-Factor kwasten? Ik was in de Etos in Groningen en kwam een heel schap met Max-Factor kwasten tegen (had ik nog nooooit gezien). Echt poeder- en blush kwasten en een wimperkruller en oogschaduwkwasten enzo. Weet jij of ze deze op meer plekken verkopen? Want bij mij eigen Etos hebben ze ze niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 17:17:

Heb ik ook nog nooit gezien! Ook geen ervaring mee overigens. Ben nu wel heel benieuwd…

[Beantwoorden]


Door Lola op 22 juli 2012 16:55

Wat vind je eigenlijk van de fan brush van de HEMA??

xx Lola

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 17:17:

Die heb ik ook gehad, maar ik vond hem niet fijn. De haartjes gingen heel snel uit elkaar staan.

[Beantwoorden]


Door Roxa op 22 juli 2012 17:27

Ik vind de eyeliner kwast van catrice echt heel fijn met die 2 kanten. Echt ideaal!

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 22 juli 2012 17:38

Ik vind de Hema een fijne drogisterij, nouja het onderdeel drogisterij van de Hema vind ik fijn! En jij?

XX

[Beantwoorden]


Door Lieve op 22 juli 2012 18:02

weet iemand misschien waar je een fijne buffer brush voor foundation kan kopen, niet te duur zoals MAC etc, en ook niet via internet..?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 23:30:

Gewoon in de winkel dus? Ik ben er nog geen tegen gekomen… Dat wordt dan toch online bestellen.

[Beantwoorden]


Door Chiara op 22 juli 2012 18:06

Ik vind vooral de kabuki van Hema zó fijn! Verder heb ik eigenlijk vrij weinig drogisterijkwasten, ik gebruik het liefst mijn kwasten van MAC en Zoeva. (Alleen kocht ik laatst een nieuwe 187 van MAC en die verliest constant haartjes, zelfs na -tig wasbeurten en met zwarte haren in je plamuurlaag rondlopen is ook niet bepaald charmant. Foei, MAC! :boo: )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 23:31:

De Kabuki van Hema was helaas een LE :-(

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 juli 2012 18:12

Neeeeeee! Het filmpje loopt vast wanneer je over Gosh gaat praten, je zei het nogwel zo leuk. :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 23:31:

Komt door YouTube. Even de pagina verversen! :ja:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 juli 2012 18:14

Tof filmpje Vera! Die Essence kwasten zijn inderdaad fijn! :D
En GOSH kwasten zijn inderdaad bluuuh.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 22 juli 2012 18:14

Haha ik bedacht me net deze middag dat ik graag een overzicht wilde van goede drogisterij kwasten. Bedankt Vera!

[Beantwoorden]


Door muriel op 22 juli 2012 18:37

handig filmpje!
Ik heb nog een aanrader voor een liner kwastje dat is die van catrice.
Ik vind hem erg fijn!
X :wave:

[Beantwoorden]


Door Samantha op 22 juli 2012 18:55

heee,

Ik gebruik ook de kwasten van essence k vind ze erg fijn. heel leuk filmpje weer !

xoxo

[Beantwoorden]


Door Roos op 22 juli 2012 18:58

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Marlin op 22 juli 2012 19:08

Heel handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Jana op 22 juli 2012 19:09

Handig filmpje :D x

[Beantwoorden]


Door Nisrine op 22 juli 2012 19:13

Wat een handig en een leuk filmpje! :)
Wel jammer,dat je niet vertelt hoeveel de kwasten kosten. :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 23:32:

Zoals aan het einde in beeld komt; daarvoor kun je de reviews lezen. Dat weet ik echt allemaal niet meer (laat staan uit mijn hoofd) :-)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 22 juli 2012 19:29

Leuk filmpje! Ik vind de kwasten van Essence en Catrice erg fijn in gebruik, vooral de oogschaduwkwasten van Essence en de poederkwast van Catrice. Daarnaast heb ik wel een keer een platte oogschaduwkwast gekocht van Beauty Essentials bij Kruidvat. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik ben er erg tevreden over. De kwast is plat, stevig en prikt niet en is perfect voor losse oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 22 juli 2012 19:43

De Hema kwasten vind ik zo fijn! Super leuk filmpje weer. :-)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 juli 2012 19:44

heel handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Dita op 22 juli 2012 19:56

Handig filmpje! Vind hema kwasten erg fijn altijd

[Beantwoorden]


Door marijke op 22 juli 2012 20:08

Ik gebruik echt van die professionele kwasten, van die super grote bolle kwasten heel veel haar!

Super zacht als of er een veertje over je gezicht glijdt. Ideaal, 2 keer snel over je gezicht en voila….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 23:32:

Ben wel benieuwd welk merk je dan gebruikt. Super professionele kwasten, grote bolle met veel haar klinkt wel heel spannend :D

[Beantwoorden]


Door Mayara Esther op 22 juli 2012 20:31

Ik vind de Essence & de nieuwe Hema kwasten heel fijn. :)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 22 juli 2012 20:44

Handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door aicha op 22 juli 2012 20:44

“En GOSH maakt er helemaal een potje van” haha briljant!

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 22 juli 2012 21:03

Zo tof dat je hier een filmpje op maakt. Alles lekker op een rijtje! De laatste tijd ben ik echt verkikkerd op kwasten, kan er uren aan zitten, ze zijn zo zacht! Tenminste de meeste. Vindt ’t heerlijk worden! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 23:34:

Dankjewel Gerrianne! En ik deel het gevoel :D

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 22 juli 2012 21:08

leuk filmpje vera! ik wilde binnenkort die kwastenset die je me aanraadde kopen maar ik denk dat ik er ook nog een paar drogisterij kwasten bij koop, bijvoorbeeld die blush kwast van GOSH lijkt me erg fijn! :) en die blendingkwast van de hema is misschien ook wel handig om aan te schaffen

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juli 2012 21:27

Superleuk artikel!

Ik vind alleen de poederkwast van de Hema juist té zacht. Maar inderdaad, iedereen zijn smaak. En met zo’n budgetkwast is het ook geen ramp ;).

[Beantwoorden]


Door Felina op 22 juli 2012 21:54

Leuk filmpje! Ik vind het altijd fijn hoe je in een filmpje zo enthousiast bent, dat vrolijkt me altijd op. ^^)
Liefs Felina

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 23:34:

Dankjewel Felina, goed om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Gaby op 22 juli 2012 21:59

Altijd handig welke kwasten je beter wel of niet kunt kopen

[Beantwoorden]


Door Felina op 22 juli 2012 22:04

Ik had de grote make up doos met oude spullen van mijn moeder daarin gekregen, maar mijne echte eerste product was volgens mij zo’n fruitig lipglossje van Essence.

[Beantwoorden]

Felina antwoordt op 22 juli 2012 om 22:05:

oh ik wou op de twitter question reageren maar reageer daarvan op deze. :$

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 22 juli 2012 22:32

Leuk filmpjee :D

[Beantwoorden]


Door Isaben op 22 juli 2012 22:40

Vera, wat zie je er prachtig en stralend en fris uit! Ik moest het gewoon even zeggen, ik zag dit filmpje en dacht ‘yay, Vera’s back!!’. Volgens mij ben je weer helemaal opgeknapt, je ziet er in ieder geval schitterend uit! Welke lipstick draag je trouwens?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 23:35:

Dankjewel! Klopt, ben gelukkig helemaal opgeknapt ^^) In dit filmpje draag ik MAC Watch Me Simmer.

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 22 juli 2012 23:01

Super handig filmpje!
liefs,

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 juli 2012 23:33

Heel handig, dit filmpje! Ik wil ook graag nog wat goedkope kwasten proberen, dus nu weet ik in ieder geval welke ik wel kan kopen en welke ik beter kan laten liggen. De kwasten van Essence zijn inderdaad heel prettig!

[Beantwoorden]


Door Mellary op 23 juli 2012 02:43

Ik wou binnenkort ook weer low budget kwasten kopen, maar ik had geen idee welke. Het is heel handig dat je zoveel reviews van die kwasten hebt geschreven nu weet ik precies welke ik ga kopen.

Heel erg bedankt xxx

[Beantwoorden]


Door Julia op 23 juli 2012 10:53

Handig!

Ik heb een eyeliner kwastje gekocht met een potje gelliner van maybeline???? Daar krijg je een kwastje bij en daar kan je mooi lijntjes mee maken

[Beantwoorden]


Door Arianne op 23 juli 2012 11:45

misschien heb ik het gemist :$ maar waar haal je die Teezz kwasten ?
Die blending kwast van de hema vind ik persoonlijk ook super helaas verkopen ze hem niet meer :( die van mij raakt echt aan t einde van zijn latijn )

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 juli 2012 11:50

Een handig filmpje weer!
Kan iemand mij een goede goedkope stippling brush aanraden?

[Beantwoorden]


Door laralaurentia op 23 juli 2012 15:40

Aanrader voor de Essence eyeliner kwast is om hem te gebruiken voor je wenkbrauw poeder ;)

[Beantwoorden]


Door rosa op 23 juli 2012 16:03

bedankt voor de reviews Vera, ik heb er veel aan gehad!
je filmpjes zijn echt top!

[Beantwoorden]


Door Lies op 23 juli 2012 17:00

Handig artikel! Zelf gebruik ik alleen maar de kwasten van Essence, want daar ben ik wel tevreden over. Ook heb ik een paar kwasten van de Hema met een roze handvat, maar die gebruik ik eigenlijk niet zo heel vaak.

[Beantwoorden]


Door Robin op 23 juli 2012 17:44

Ik heb twee kwasten (foundation en oogschaduw) van de Etos van een onbekend merk. Dat merk heet Gérard Brinard en ik vind de kwasten heel fijn, ik heb er ook een kwastenshampoo van die ook prima werkt.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 23 juli 2012 18:38

Ik stond toevallig vorige week nog in het Kruidvat bij Essence te denken ‘Welke kwasten vond Vera nu weer fijn en welke niet?’ maar ik wist het niet meer dus ging ik weg zonder iets te kopen. Ideale timing van je filmpje dus :)

[Beantwoorden]


Door Ella op 23 juli 2012 19:34

sorry dat ik het vraag, maar waar komt dat blouseje dat je aan hebt vandaan? ik ben al heel lang opzoek en ik vind m erg leuk!

[Beantwoorden]


Door silke op 24 juli 2012 12:08

ik vind de gosh foundation kwast heel fijn werken, maar dat is voor iedereen anders natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Tanja op 24 juli 2012 16:48

Bij de duitse drogist dm hebben ze echt hele fijne kwasten. Ze zijn van het merk ebelin. Ze hebben een gewone lijn en een professionele lijn. Prijzen liggen zo tussen de 2 en 6 euro denk ik. Hier op de website staan ze wel : http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/ebelin_home/produkte/ebelin_produkte_beauty/ebelin_produkte_beauty_pinsel/

[Beantwoorden]

Quirine antwoordt op 25 juli 2012 om 21:43:

Omg, wilde ik net ook zeggen ja. Ik heb een grote poederkwast van Ebelin; f’ing zacht. En ook iets dat ze ‘concealer/lidschattenpinsel’ noemen; ook heel fijn, vooral om concealer onder je ogen aan de brengen. (Y)

Van de professional-lijn wel, die andere vond ik niet zo prettig.
En Alverde (sowieso mijn favoriete Duitse merk, voor álles, beauty, skin/haircare) heeft ook een heel fijn oogschaduwkwastje.

[Beantwoorden]


Door gossip_girl op 24 juli 2012 18:53

waar koop je teeez?? gewoon bij kruidvat? of heeft die een eigen winkel

[Beantwoorden]


Door Nadia op 24 juli 2012 21:20

Van welk merk is dat bloesje??

[Beantwoorden]


Door Ester op 4 augustus 2012 21:29

Handige review! Ik heb er zelf ook een paar van die Essence kwasten, denk dat ik van de week bij HEMA ook eens één van die oogschaduwkwasten ga halen, die ik nu heb is niet zo fijn.

[Beantwoorden]


Door sanne op 21 oktober 2012 15:13

ik gebruik een blush kwast van de primark voor mn poeder! zó super fijn en zacht! als blush kwast is hij veel te groot, maar voor poeder prima. xoxo

[Beantwoorden]

Fabienne antwoordt op 29 december 2013 om 16:24:

Hey Vera weet jij of een van je lezeressen waar je een goedkope stippling brush kan kopen (het liefst niet online bestellen) xxfabienne

[Beantwoorden]


Door Nina op 30 december 2013 02:14

Hee Vera , super leuk filmpje en heel handig ! Wat is een goedkope buffer kwast ?!?! Ik kan hem nergens vinden

[Beantwoorden]


Door Kelcy op 22 april 2014 18:18

hee Vera, erg handig filmpje!
Heb je enig idee waar je een ‘budget’ stippling brush kan kopen?

Liefs

[Beantwoorden]


Door Fien op 28 februari 2015 11:37

Hooooi!
Weet iemand waar je een betaalbare buffer kwast kan kopen? Maar dan wel in de winkel..

Xoxo fien

[Beantwoorden]


Door B's beauty corner op 15 juli 2016 10:33

Hey Vera,
Van alle kwasten die je reeds gebruikt hebt, welke vind je de beste om bronzer aan te brengen? Ik gebruik nu een borstel van hema (een ander dan welke jij gereviewd hebt), maar die brengt vaak vlekkerig aan…
Leuk artikel!
X

[Beantwoorden]