Twitter Question #86

Het eerste make-upproduct dat je kocht… Herinner jij je hem nog? Was het een zachtroze lipgloss, blauwe mascara of misschien een lichtroze oogschaduw? Ik weet dat ik eerst jaren teerde op de van mijn moeder gekregen toilettas bomvol oogschaduw, voordat ik zelf wat kocht. Het was in een tijd dat beautyblogs nog niet bestonden en dat ik dromend langs de make-upschappen in Kruidvat liep, zenuwachtig om wat te kopen.

Photobucket

Photobucket
Het eerste make-upproduct wat jullie kochten was meestal een mascara, samen met nagellak (rode), lipgloss (doorzichtige) en oogpotlood (zwarte of bruine). Ikzelf kan me herinneren dat ik bij een actie van Rimmel een doorzichtige lipgloss kocht en twee doosjes met creamy lichtblauwe en roze oogschaduw. Die deed ik wel eens op, maar fan was ik er niet van, ze bleven namelijk totaal niet zitten.

Daarna kocht ik nog een prachtige roze lipgloss met heel veel glitters van Bourjois. Ook had ik een wenkbrauwgel die ik soms als mascara gebruikte. Je zag er niets van, maar ik vond toentertijd toch dat het wat ‘extra’s’ gaf.


Wat was het eerste make-upproduct dat je kocht?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 21 juli 2012 | 168 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Quinty op 21 juli 2012 17:08

Nagellak van essence ! Of telt dat niet ? Anders zal het ook wel mascara geweest zijn :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:15:

Vind ik wel tellen!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 21 juli 2012 17:08

EERSTE :) hihi naja ik kocht waarschijnlijk ook lipgloss

[Beantwoorden]

Thérèse antwoordt op 21 juli 2012 om 17:08:

shit ik ben geen eerste whahaahha

[Beantwoorden]


Door Simone op 21 juli 2012 17:09

Ik denk mascara!

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 juli 2012 17:12

Nagellak en mascara. Van welk merk weet ik eigenlijk niet eens meer. Nagellak van een onbekend merk waar ik de naam ook niet meer van weet en mascara was van Rimmel of Bourjois. En daarna ging het een beetje te snel en nu heb ik een hele kast nodig om het op te bergen :’)

[Beantwoorden]


Door Fmaria op 21 juli 2012 17:14

:ahh: Haha dat was bij mij een paarse lipstick met glitter erin van de Hema die bijna geen kleur af gaf maar ik vond em geweldig!
Ik weet ook nog heel goed dat ik net een klein beetje ‘into’ de make-up raakte een blush heb gekocht van BeYu (douglas?) die heb ik bewaard :) hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:16:

Paarse lipstick met glitter, wow! Mogen ze van mij wel opnieuw uitbrengen ;-)

[Beantwoorden]


Door Saar op 21 juli 2012 17:14

Een slecht gepigmenteerde paarse oogschaduw van miss sporty, dolgelukkig was ik er mee!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 juli 2012 17:18

Volgens mij was mijn eerste aankoop een roze en een wit lakje van teeez. Toen was het nog heel slecht, denk aan een heel stroperig, waardeloos, lelijk lakje.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 21 juli 2012 17:21

Een zwart oogpotloodje en blauwe mascara ( ja dat was toen ook hip hihi)

[Beantwoorden]


Door Amber op 21 juli 2012 17:22

Ik een lipgloss van een of ander goedkoop merk, maar ik draagde m’ wel iedere dag. :p
x

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 juli 2012 17:22

Wauw, volgens mij iets met foundation van de Hema, die oranje. Want ik was natuurlijk te licht en daardoor oogde hij nogal oranje. :’) Of was het een oogschaduw van de Etos? Ik kaapte veel van mijn zus toen, ze had zulke mooie producten. :’)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 21 juli 2012 17:24

Ik denk dat mijn eerste zelfgekochte make-upproduct van die HEMA oogschaduwpotloden waren. Ik heb ze net gevonden en aan mijn zusje gegeven. Typische kinder make-up was dat eigenlijk. :lol:

[Beantwoorden]


Door Ayla op 21 juli 2012 17:27

Dat kan ik me echt niet meer herinneren (A)
Ik mocht altijd alles van mijn moeder gebruiken ^^

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 21 juli 2012 17:28

Nagellak, haha zeker weten. En als dat niet telt… mm mascara haha! Denk ik dan.

[Beantwoorden]


Door Merel op 21 juli 2012 17:32

Ik weet gewoon niet meer wat mijn eerste eigen gekochte make-up product was. Maar ik denk dat dat toch echt nagellak of lipgloss was.

[Beantwoorden]


Door Renee op 21 juli 2012 17:34

Haha dar met die wenkbrauwgel had ik ook :) Niemand zag er iets van maar ik had mascara op, vond ik zelf :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:16:

Haha inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 juli 2012 17:37

Volgensmij was dat een felroze nagellak van Miss Sporty… :)

[Beantwoorden]


Door Tinne op 21 juli 2012 17:38

Mijn eerste make up product was een foundation van maybelline new york die veel te donker was.

[Beantwoorden]


Door Hilda op 21 juli 2012 17:38

mijn eerste beautyproduct was een blush, ik liep toevallig langs de make-up en vond het z’n mooi kleurtje dat ik het niet kon laten liggen. Ik wist toen nog niet eens wat ik er precies mee moest

[Beantwoorden]


Door Linda op 21 juli 2012 17:40

de allereerste make-up die ik kocht was mascara van max-factor. ik weet niet meer welke, maar ik weet wel dat het zwart met blauw bedrukte letters was. hij was waterproof maar dat had ik helemaal niet nodig omdat ik heel weinig opdeed! maar alsnog vroeg ik elke keer aan mijn vriendinnetje waarmee ik ging zwemmen of het uitgelopen was haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:19:

Haha schattig! ^^) Ik had waterproof mascara voor als het regende of als ik dacht dat ik die dag moest huilen… Ook gezellig!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 21 juli 2012 17:42

Mijn eerste make-up product was raar maar zo’n make-up doos van de kijkshop hahah ik kocht hem van mijn verjaardag geld toen ik 12 was ofzo sommige dingen heb ik nog maar gebruikt ik niet meer ookals stinken ze niet en zien ze er ook niet raar uit!

xoxo

[Beantwoorden]


Door comemoda op 21 juli 2012 17:46

Ik denk lipgloss!

XX

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 juli 2012 17:46

nagellak, for sure. en mij kennende van hello kitty…

[Beantwoorden]


Door Magda op 21 juli 2012 17:49

Ik heb echt geen idee. Ik kreeg altijd dingen en ben pas toen ik ouder werd dingen gaan kopen.

[Beantwoorden]


Door Merel op 21 juli 2012 17:49

Volgens mij was mijn eerste make-up product een blauwe oogschaduw van essence en een blauwe glitter-eyeliner. Ik weet niet zeker of dit het eerste was wat ik kocht, maar wel een van de eerste make-up producten!
lots of love,
Merel

[Beantwoorden]


Door Emily op 21 juli 2012 17:52

Toen ik 8 ofzo was, een Maybelline lipstick (bubblegum roze). Ik heb ‘m nog altijd!

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 21 juli 2012 17:55

Dat was nagellak. Lichtroze. Maar dat had ik al toen ik vier was volgens mij :$
En de tweede een lichtblauwe creamy glitteroogschaduw van de Hema.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 juli 2012 17:56

Een knalroze (bijna neonroze, ik was toen al de trend aan het zetten haha) nagellak van Hema.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:19:

Wow, jij gaat gelijk stijlvol! ;-)

[Beantwoorden]


Door Liliane op 21 juli 2012 18:06

Het eerste wat ik zelf kocht was mascara zover ik het me kan herinneren!
Producten die ik kreeg waren rode lippenstiften van o.a. Chanel, die waren er dus al eerder dan de mascara en gebruikte ik voor verkleedpartijen ;)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 21 juli 2012 18:07

Waarschijnlijk een lipgloss, maar eerlijk gezegd weet ik het niet meer zo goed…

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 21 juli 2012 18:11

Een grote box met enorm veel nagellakjes & oogschaduws oh en nog oogpotloodjes. Alles klein! Volgens mij zoiets, maar het eerste echt make-up product was toch echt het nagellakje van Essence.. Oh, ik herinner me het amper meer, haha!

[Beantwoorden]


Door Marit op 21 juli 2012 18:12

Mijn eerste make-up… dat zal een oogschaduwtorentje van de hema geweest zijn, met vier of zes verschillende creamy pasteltinten.
Ik gebruikte het eigenlijk nooit, mocht het alleen voor feestjes opdoen.

[Beantwoorden]


Door Yvet op 21 juli 2012 18:12

Dat zal wel iets met een aanbieding zijn geweest dat ik dan extra veel kreeg van familie of mama :) Oogschaduw die je amper zag of zown vieze glitter rommel waar mijn huid niet tegen kon.

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 juli 2012 18:13

Ik had geen idee wat het was wat ik had gekocht toen haha. Het was een soort van blush met shimmer achtig iets in 1, en het zat in een lippenstift achtig ding. Maar het was in ieder geval geen lippenstift :-P

[Beantwoorden]

Lola antwoordt op 21 juli 2012 om 22:09:

Wauw… wat een duidelijkheid

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:38:

Ik snap anders wel wat Kim bedoelt :-) Het zal waarschijnlijk een soort blush of highlighter stick geweest zijn.

[Beantwoorden]


Door Inez op 21 juli 2012 18:14

Een Labbello natuurlijk, ik haatte mijn droge lippen toen al. =)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:20:

Ah ja, ik had ook een hele verzameling Labello’s!

[Beantwoorden]


Door Tamára op 21 juli 2012 18:16

Twee oogschaduws van Essence, een huidskleurige en een paarse. Vond ze twee weken geleden nog terug, heb ze toen geswatcht en een stuk van op m’n blog geschreven. Ik voelde me toen een heuze beautyblogger, ook al gaven ze echt nul pigment :P.

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 juli 2012 18:37

Voor mij was het -je raadt het al- een transparante shiny lipgloss van de Hema of V&D ofzo. Gekregen van mn moeder met mn verjaardag toen ik acht werd. Later kreeg ik ook nog een doosje met oogschaduw en lipgloss in allerlei snoepkleurtjes die dan overal op mijn gezicht zaten behalve waar ze hoorden.

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 juli 2012 18:38

poeh, dat kan ik me echt niet meer herinneren >.< denk wel dat het een nagellakje was :3

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 juli 2012 18:40

Essence nagellak!! En als dat niet meetelt is het een Rimmel mascara, omdat ik een feestje had en daar was hij veeeeeeel goedkoper!! En ook een lipgloss!

[Beantwoorden]


Door Melissa klomp op 21 juli 2012 18:42

Volgens mij was het een oogschaduw palletje van de intertoys met een lipglossje maar verder poe ik zal het niet meer weten :S

[Beantwoorden]


Door charile op 21 juli 2012 18:42

Een oogschaduw van Essence, nummer 7 :D Ik heb hem nog steeds en ik gebruik hem ook onwijs vaak. Toen hij uit het assortiment ging heb ik gelijk een backup gekocht :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 juli 2012 18:50

Buiten nagellak om was dat mascara & oogschaduw (hele lelijke oogschaduwkleuren) xD

[Beantwoorden]


Door Shelley op 21 juli 2012 18:53

Leuke TQ! :)
Dat van mij was denk ik een bruine mascara van de Hema!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 21 juli 2012 18:54

Dat waren 3 lippenbalsems van de Hema die je op elkaar kon stapelen. Was rood, blauw en geel en ze roken naar fruit! Ik weet het echt nog heel erg goed haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:21:

Jaaa, die had ik ook! Ik had een enorme toren van die lipbalsempjes :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 juli 2012 18:55

Het eerste product zal wel iets van mascara geweest zijn van Essence ofzo. Of nagellak van GOSH .. Een witte parelmoer en een bruine. Dat weet ik nog wel, gekregen van mama haha!

[Beantwoorden]


Door Jaimie op 21 juli 2012 19:03

Ik denk mascara of oogpotlood óf lipgloss haha, zou het echt niet meer weten. ^^)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 21 juli 2012 19:08

Ik deed precies Hetzelfde met wenkbrauwgel ;)
Na mijn spice girl deo en smurfen parfum was het denk ik iets van lipgloss in torrentjes. Ik herinner mij ook een lichtblauw make-up pallete wat ik bij mijn tina abbo kreeg haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:24:

Lipgloss in torentjes: Hema! Had ik ook. En Spice Girls deo? WOW! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 juli 2012 19:14

een mascara van de intertoys met aan de ene kant zwart
en aan de andere kant wit. Ik was helemaal blij en ging het thuis meteen uitproberen met m’n vriendin alleen deed het niks voor onze wimpers, haha dus we waren helemaal teleurgesteld..

[Beantwoorden]


Door Nora op 21 juli 2012 19:15

Een PRACHTIGE (ahum) lipgloss van Casuelle. Hij was doorzichtig, maar GEEL in de verpakking. Heel toevallig zag ik ‘m een paar maanden terug ineens in de schappen van een winkel staan, vraag me af hoe oud die verpakkingen el niet waren, ieks! rond die tijd, ik weet niet precies of eerder of later, had je ook een lijn lippenbalsem/glossjes in donkergrijze kleine tubetjes met aparte smaken en felle kleurtjes (wederom op de lippen bijna niets van te zien!), ik had oranje gummibeer. Ik was 11, het was rond het einde van groep 8 (2004).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:26:

Oranje gummibeer lipgloss, super schattig :D

[Beantwoorden]


Door Klarieke op 21 juli 2012 19:15

Een dure lipgloss van Rimmel
Ik had netjes mijn zakgeld opgespaaart met mijn 1 euro per week en ging met papa naar de DIO Ik had 9 euro gespaard maar je raad het al, de lipgloss was 10 euro. Gelukkig legde papa 1 euro bij ;D Ik heb m nog steeds en hij is nog lang niet op. Ik gebruik m nooit

[Beantwoorden]


Door Aline op 21 juli 2012 19:18

Hoi!
Ik denk dat het nagellak was, of natuurlijk zo’n ”speelgoed make-up set” van de intertoys. Ik twijfel:)

Een vraagje, ik twijfel of ik deze vakantie naar de Primark wil gaan aangezien ik nog een treinkaart heb liggen maar de vorige keer beviel het niet. Ik vond de kleding helemaal niks. Je kunt helaas niks vinden qua assortiment op internet behalve natuurlijk shoplogs! Ga jij binnenkort nog naar de Primark? (en maak je een shoplog) Of weet jij toevallig wat er nu hangt? Anders zoek ik vrolijk verder:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2012 om 19:26:

Ik heb geen plannen om naar Primark te gaan… Ben het wel helemaal met je eens qua kleding betreft. De ene keer dat ik er een leuk kledingstuk tegenkwam wat ik kocht, viel het na 2 keer dragen al uit elkaar. Als ik naar Primark ga, ga ik echt voor de accessoires. Tassen, schoenen en sieraden. Ik vind dat ze daar eigenlijk altijd wel leuke dingen van hebben!

[Beantwoorden]

Aline antwoordt op 22 juli 2012 om 11:17:

Ja ik denk dat ik dat ook maar als doel neem!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:39:

Veel plezier!


Door Lisanne op 21 juli 2012 19:19

een budget mascara van de catrice. Maar ik was nogal jong, dus vond ik het niks en gooide ik het weg haha :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 juli 2012 19:20

Volgens mij was dat bij mij ook mascara, ik denk van essence of catrice. Precies weet ik het niet meer :$

[Beantwoorden]


Door Fien op 21 juli 2012 19:22

Bij mij was het denk ik mascara of lipgloss :) xx

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 juli 2012 19:28

Volgens mij was dat bij mij een mascara van maybeline die helemaal ‘in’ was toen :P

[Beantwoorden]


Door Gatton op 21 juli 2012 19:30

Had altijd van dat kindermake-up die ik van mijn moeder kreeg of van familieleden/vrienden op mijn verjaardag, jatte natuurlijk ook make-up van mijn moeder, haha. Weet niet wanneer ik voor het eerst zelf echt dingen ben gaan kopen… Volgens mij een roll-on oogschaduw van Rimmel toen ik 12/13 was… Nou ja, eigenlijk was mijn moeder bij me en betaalde ze hem voor me, haha. Droeg ik heerlijk tm mijn wenkbrauwen, want anders zag ik er niks van. XD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:39:

Ik had ook een roll-on oogschaduw, was helemaal hip volgens mij ^^)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 21 juli 2012 19:35

Het eerste zelfgekochte make-upproduct was toch echt wel iets van Essence, dat pastte perfect in mijn zakgeldbudget. Een lipgloss van Essence LE die je lippen prikkelden door een verkoelend effect. Ik was verliefd op het gevoel!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 21 juli 2012 19:35

Ik had als eerste een Wet ’n Wild palette ;D Ik weet het gewoon nog precies haha ;d

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:40:

Ah, ik weet nog dat ik voor het eerst Wet ’n Wild ging kopen… Ik was er zo blij mee!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 juli 2012 19:41

Eigenlijk heb ik geen idee.. Ik had van mijn moeder een pallet met alle kleuren van de regenboog oogschaduws. Ik denk dat mijn eerste make-up product iets van oogpotlood was. Nagellak droeg ik niet echt en lipgloss kreeg ik meestal voor verjaardagen enzo.

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 21 juli 2012 19:43

Het eerste make-up product dat ik op deed was poeder… van mijn moeder haha. Zelf koch ik vgm mascara als eerste en meteen een van Maxfacor.

[Beantwoorden]


Door Marijn op 21 juli 2012 19:47

Volgens mij was het zo’n makeupdoos van de intertoys, met oogschaduw waar alleen een beetje glitter afkwam, en nagellak die je er zo af kon trekken. Haha, goeie herinneringen.*krijgt flashback*

[Beantwoorden]


Door myrthe op 21 juli 2012 19:47

ik denk toen ik 9 was toen had ik al een lipgloss van ydil en toen kreeg ik ook een lipgloss van helle kitty van mijn moeder heb die nogsteeds!!!! en ik ben nu pas 11 en heb al van alles!!! ook foundation en concealer!!!

[Beantwoorden]

charlotte antwoordt op 21 juli 2012 om 20:00:

wauw foundation en concealer!!

[Beantwoorden]


Door Silke op 21 juli 2012 19:57

Een super plakkerige vieze kleur teeez lipgloss!

[Beantwoorden]


Door charlotte op 21 juli 2012 19:59

een oogschaduw doosje en een lipdoosjes en een paar oogpotloden en lippotloden van estee lauder ik had meteen een heel setje gekocht xp

[Beantwoorden]


Door Michelle op 21 juli 2012 20:10

Een hele slechte mascara van de essence no limtits, Ik was er zo blij mee:)

[Beantwoorden]


Door Alex op 21 juli 2012 20:15

Het eerste weet ik niet meer, ik weet alleen wel nog dat ik ooit met een vriendin heeeel lang geleden eens een lipgloss wou kopen en dat ik me een ongeluk schrok toen ik bij de kassa kwam omdat ik 9 euro af moest rekenen, wat voor mij toen nog HEEL veel was! Zo onzeker als ik was heb ik dat natuurlijk ook nog gewoon betaald en vervolgens bijna nooit gebruikt omdat ik er wel zuinig mee moest zijn van mezelf omdat ‘ie zo duur was, haha! Uiteindelijk heb ik hem een tijdje geleden weggegooid, nog niet eens voor de helft op. Misschien toch iets té zuinig geweest..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:42:

Ahh, herkenbaar! En dat je er inderdaad dan zo zuinig mee bent, dat je uiteindelijk nog heel veel moet weggooien ook.

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 21 juli 2012 20:40

Ik kocht een doorzichtige lipgloss van de Hema en ik had een ‘torentje’ met drie kleuren creamy oogschaduw in paarse tinten van mijn tante gekregen. Die twee dingen deed ik op voordat ik naar school ging, zonder mascara wel te verstaan, heel chique dus ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:42:

Been there, done that! :D

[Beantwoorden]


Door Margje op 21 juli 2012 20:46

Heel edgy: een paarse en een blauwe lipstick van Miss Sporty. Ik weet nog dat ik het helemaal geweldig vond, maar ik dat ik ze nauwelijks durfde te dragen. Ten eerste omdat het nogal heftige kleuren waren (hoewel dat niet uitmaakte als ik aan het verkleden was) en ten tweede omdat ik ze had gekocht van het geld dat mijn moeder me had gegeven voor boodschappen. Wat natuurlijk uitkwam – want ik had niet alle boodschappen – en mede door de straf die ik kreeg, kan ik me die aankoop nog goed herinneren :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:42:

Hahah wow! Gewaagde aankoop op vele vlakken ^^)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 21 juli 2012 20:59

mascara van de intertoys volgens mij daarvoor had ik al wat make-up dozen maar die had ik gekregen :ja:

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 21 juli 2012 21:13

Zo een wenkbrauwgel van Essence,

gebruikte hem idd ook als mascara, die doorzichtige met blauwe tekst!

X

[Beantwoorden]


Door Daantje op 21 juli 2012 21:14

Ik weet het eigenlijk niet! Ik denk een roze labello, als dat telt.
En anders is het waarschijnlijk een nagellakje geweest. :)

[Beantwoorden]


Door marijke op 21 juli 2012 21:27

Ik was 8 toen had ik een uitklapbare make-up doos……Zachte lieve kleurtjes voor op mijn ogen!

Verder maakte mijn moeder mij vaak op met zacht blauwe oogschaduw tot aan mijn wenkbrauwen met een tikkeltje mascara en een glitter lipgloss! Geweldig dat ik dat vond!

Ik denk dat inderdaad mijn eerste make- up product toch echt de make- up doos was…..Verder groeide mijn make-up stash enorm door dat mijn moeder een eigen parfumerie heeft!

[Beantwoorden]


Door Lies op 21 juli 2012 21:28

Ik heb even zitten denken, maar zou eigenlijk niet weten wat mijn eerste make-up was wat ik gekocht heb. Ik weet wel dat ik altijd Miss Sporty kocht, dus waarschijnlijk zal het een Miss Sporty product zijn geweest haha.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 21 juli 2012 21:41

Een palletje met 24 kleuren oogschaduw van casseulle en een mascara van de action in zo’n zilvere verpakking.

[Beantwoorden]


Door Bloeme op 21 juli 2012 21:43

Een mascara van Essence, ik was zo trots op mijn eerste make-up product, haha! Ik droeg het elke dag…(-:

[Beantwoorden]


Door Anna op 21 juli 2012 21:57

hahaha ik moest een beetje lachen om die wenkbrauwgel die je als mascara gebruikte ;p ik zelf, toen ik een jaar of 16 was, dacht mascara gekocht te hebben bij de hema maar achteraf bleek het een goedje te zijn dat je over je mascara heen aanbrengt om het waterproof te maken! dus dat kwam eigenlijk goed uit want ik moest waterproof mascara hebben! haha.
dat is wel een tip trouwens, want er zijn aardig wat mascara’s waarvan ik de waterproof versie veel minder fijn vind dan de normale!
verder vond ik toen ik net met make-up begon knalroze lipgloss met hele groffe glitters er in werkelijk prachtig. maar mama vond het overdreven, ik mocht na een tijdje alleen nog make-up op in het weekend tot ik naar de middelbare school ging. maar nu heb ik echt een hekel aan lipgloss want m’n haar blijft er altijd aan hangen JEK ;P

ik hou van je blog, ik bekijk hem meerdere keren per dag (:

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 21 juli 2012 om 22:01:

ik bedoel natuurlijk toen ik 11 was haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:43:

Goede tip inderdaad, wist helemaal niet dat zoiets bestond! En ik heb hetzelfde probleem met lipgloss :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 juli 2012 22:12

Mijn allereerste make-upproduct dat ik zelf kocht was een mooie lipgloss van Essence die ik nu, ruim 6 jaar later, nog steeds heb. :D Eerder had ik al eens een donkerblauw nagellakje van mijn moeder gekregen, omdat dat mijn lievelingskleur was. :-P

[Beantwoorden]


Door Ester op 21 juli 2012 22:18

Volgens mij een oogschaduw, ik kan het me eigenlijk niet eens herinneren :) Dus ook niet wat voor merk, kleur etc.

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 21 juli 2012 22:20

Haha, ik denk dat dat een zwarte nagellak was, op de rommelmarkt ofzo. Of zo’n doosje met kinder make up!

[Beantwoorden]


Door Kayleigh Zwerus op 21 juli 2012 22:22

Vandaag voor het eerst van Vera Camilla gehoord en ik vind het echt leuk! Ga zo door!! :!:
Liefsssss

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:44:

Dankjewel Kayleigh! ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 juli 2012 22:24

Haha, wat een leuke vraag! Hier moest ik wel even goed over nadenken, maar ik ben erachter ;) Mascara! Een hele slechte die je haast niet van je ogen kreeg.. hihi! ^^

[Beantwoorden]


Door Debora op 21 juli 2012 22:31

Dat was een ‘lipgloss’ in een potje van Vogue, samen met een vriendin gekocht, was iets van 2 euro maar we hebben een half uur voor het rek gestaan om de goede geur/smaak te kiezen xD

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 21 juli 2012 23:22

Mijn moeder verrastte me met een babyblauwe en lichtroze oogschaduw van miss sporty, nadat ze me altijd bewonderend zag staan voor de make-up schappen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:45:

Ah, lief! ^^)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 21 juli 2012 23:33

Ah, superleuk dat ik er bij sta! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:45:

Vind het ook heel leuk dat je altijd zoveel reageert :ja:

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 21 juli 2012 23:41

Eerste make up voor mezelf was volgens mij een mascara van catrice of een oogpotlood :)

[Beantwoorden]


Door Karin op 22 juli 2012 00:15

Mijn eerste aankoop was een ienie mini klein blikje, denk zo’n 1,5 cm in doorsnede, met kohl. Hierbij zat een erg glad glazen staafje waarmee je de kohl op je ogen kon aanbrengen. Ik wist toen nog niet dat je dit ook in de vorm van een potlood kon kopen….. :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:45:

Haha ahh :D

[Beantwoorden]


Door mari op 22 juli 2012 00:28

Haha een lipstick van essence die in de huls wit was maar zo’n roze metallic gloed op de lippen achterliet en een roze oogschaduw met grove glitters van Miss Helen van de Hema, ik heb ze nog steeds als aandenken

[Beantwoorden]


Door Naomi op 22 juli 2012 00:33

Ik kreeg een mascara voor kerst van mijn moeder. Die was van Bourjois en had een witte ‘vezel’ kant en gewoon een zwarte mascara aan de andere kant. Ik heb geen idee wat het eerst was wat ik zelf kocht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:46:

Die witte mascara’s vond ik altijd zo leuk! Ik kreeg alleen altijd grijze wimpers erdoor :/

[Beantwoorden]


Door Idwerd op 22 juli 2012 00:39

Bij de margriet winterfair een tasje vol make-up van rimmel voor 15 euro. Mijn moeder vond dat ik me op moest laten maken en die dingen hebben we toen gekocht, ik heb het nogsteeds haha! Er zat een mascara in, een hele leuke kleur lipgloss met wat glitters die ik nogsteeds gebruik, een oogschaduw en nog wat nagellakjes.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 22 juli 2012 01:29

Het eerste dat ik kreeg was een rode lipgloss van Miss Sporty. Het eerste dat ik zelf kocht was denk ik net als velen een doorzichtige lipgloss van Essence. :)

[Beantwoorden]


Door Lotje op 22 juli 2012 04:44

Mijn eerste eigen makeup was een zwart oogpotloodje van het Etos huiswerk. Als ik er aan terug denk was hij vreselijk! Om gillend en huilend over de grond te gaan rollen!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 22 juli 2012 09:05

Het eerste wat is zelf kocht was een mascara van de douglass van 12.80.. :crazy: het was mijn eerste product maar is wist nog niet niet dat dat best wel duur was. En wat ik kreeg ik zo’n koffer me make-up :wtf:

[Beantwoorden]


Door Renske op 22 juli 2012 09:09

Wil je een keer al je tassen laten zien? En wil je dan ook vertellen waar je ze gekocht hebt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:47:

Ik zal kijken of ik weer eens zo’n filmpje kan opnemen :-)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 juli 2012 09:20

Essence quorte oogschaduw
Kleuren : zwart, zilver, wit en paars.

Helaas stuk gegaan in mijn schooltas :-(

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 22 juli 2012 09:40

In groep 8 een waterproof mascara van miss sporty. Ik ging m met mn moeder kopen want ik kreeg m van haar :-) pfoe das lang geleden

Ik hoop dat ze wifi hebben op vakantie, ik kan niet zonder veracamilla.nl :-)

[Beantwoorden]


Door Milou0207 op 22 juli 2012 09:41

Een doosje diddle make-up met oogschaduw en lipgloss
Ik heb hem nog steeds

[Beantwoorden]


Door Bianca op 22 juli 2012 09:49

Ik kocht al eerste makeup product een bruine HEMA mascara, die ik samen mey mIjn moeder kocht, haha

[Beantwoorden]


Door romy op 22 juli 2012 10:18

haarmascara :X :eww:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:47:

Ahhh dat was ook zo vet! :D

[Beantwoorden]


Door Lotje op 22 juli 2012 10:44

Haha,
Owjaa.
Een make-up doos bij de Action met oogschaduw, lipgloss, lippenstift, en wat poeder en kwastjes.
Ik wist natuurlijk nog helemaal niks van make-up, dus als ik het opdeed zag het er niet uit.
Ik heb hem vorig jaar weg gegooid, omdat tie een beetje vies werd haha.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 22 juli 2012 10:51

Ik was een jaar of 11 en ik heb weken gespaard voor een foundationstick van 30 gulden..veel geld hoor als je 5 gulden zakgeld krijgt hahaha.. Ik weet niet meer welk merk, maar ik weet wel nog dat die veeeeel te donker was hahaha… De rest pikte ik altijd van mijn moeder.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 22 juli 2012 10:56

Lipstick ik had die voor mijn moeder gekocht voor haar verjaardag of telt dat niet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 11:48:

Nee, het moet wel voor jezelf zijn! :ja:

[Beantwoorden]


Door Frances op 22 juli 2012 11:03

Toen ik 10 was kocht ik mijn eerste Make-up bij de Hema rode nagellak omdat ik dat gezien had ergens en zo mooi vond! Voor mijn moeder moest ik toen zwarte meenemen en uiteindelijk nam ik ook zilver mee! Ik zei echt zo tegen mijn moeder: Mam, kijk nou wat ik gekocht heb, Zilveren nagellak! Wow, kijk dan dat bestaat! Gaaf hé?Maar nu weet ik dat er heel veel beters bestaat ;-) haha xxx

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 juli 2012 11:09

Haha! volgens mij was mijn eerste make-up product een mascara eigen merk etos.. :-)

[Beantwoorden]


Door kim op 22 juli 2012 11:30

Het allereerste wat ik had gekocht van make-up was oogschaduw! een klein palletje met een kwastje wat er bij zat! haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 juli 2012 11:53

Ik kocht van die hele felblauwe oogschaduw van de hema en smeerde dat dan tot mn wenkbrauwbot zo’n beetje, zo lelijk als ik er nu op terug kijk hahaha

[Beantwoorden]

Silkee antwoordt op 28 juli 2012 om 22:25:

Haha ik had ook zo’n felblauwe van de hema! Die smeerde ik inderdaad ook tot in mn wenbrauwen haha

[Beantwoorden]


Door Iris op 22 juli 2012 11:59

Mijn eerste zelfgekochte make-up product was een knalpaarse lippenstift van bourjois. Ronduit verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Jacky op 22 juli 2012 12:02

Grappig om te lezen, het zijn ook vooral wat jongere meiden. Een tijd geleden was deze vraag loop een andere blog (weetniet meer welke) en bijna alle 25+ers kwamen met Cream oogschaduw van Miss sporty (de witte), of de oogschaduw of lipgloss torentjes van HEMA :) dat was toen vet hip haha.
Ook van mij was het de Miss sporty Cream. Lelijk ding als ik terug kijk ;)

[Beantwoorden]


Door Marit op 22 juli 2012 13:02

yaaayy , ik sta erin ! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2012 om 13:13:

^^)

[Beantwoorden]


Door noa op 22 juli 2012 14:23

een lipstick van p2 felroze !(is in Duitsland een winkel dm daar verkopen ze dat merk) heb m nog steeds doet het nog super! en wat heb je och stede leuke TQ’s xx

[Beantwoorden]

ruya antwoordt op 22 juli 2012 om 15:58:

haha ik ben nog steeds fan van DM.. ;-)
bezoek et altyd als daaar ben ;)

[Beantwoorden]


Door Velaija op 22 juli 2012 15:32

Een zwart oogpotlood en een zwarte mascara, beide van Miss Sporty!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 juli 2012 15:41

ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee meer heb. het was een nagellakje, maar welk merk of kleurtje weet ik echt niet meer..

[Beantwoorden]


Door ruya op 22 juli 2012 15:57

labello of lipgloss van essence. ? weet et niet meeer zo goed :P
was er heel blij mee xD

[Beantwoorden]


Door Luna op 22 juli 2012 16:06

Dat is alweer héél lang geleden, maar toentertijd had Kruidvat het merk Collection 2000 geloof ik en daar kocht ik mijn eerste oogschaduw en lipstick van.

[Beantwoorden]


Door Roxy op 22 juli 2012 19:29

Ik kocht een roze lipgloss (maar hij was meer doorzichtig) en een licht roze oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Dita op 22 juli 2012 19:50

Wij hadden hier in Heerenveen een make up winkeltje die verkocht van die rol lipgloss met smaakjes..die kocht ik echt erg vaak en veel.. hihi..

[Beantwoorden]


Door Marije op 22 juli 2012 21:30

Een lila lakje van essence die nu nogal dood is, haha.

[Beantwoorden]


Door Gaby op 22 juli 2012 21:53

Een knalrode lipstick die ik dan overal in mijn gezicht, behalve op mijn lippen, smeerde

[Beantwoorden]


Door Jona op 22 juli 2012 22:28

Lillifee make-up, maar dat telt niet echt.. 2 nagellakjes van de hema in de uitverkoop. ;p

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juli 2012 23:37

Een Hema oogschaduw duo volgens mij. Ik heb ‘m nog steeds. Een licht en een donker paarse kleur. Was der zo blij mee toen hahaha :)

[Beantwoorden]


Door ... op 22 juli 2012 23:54

Zo’n oogschaduwdoosje van de intertoys :) Ik was toen op vakantie en heb hem toen volgens mij samen met mn vader gekocht. Heb hem nogsteeds.

[Beantwoorden]


Door Kitkatje op 23 juli 2012 00:55

een foundation, ik was heel jong en droeg geen make-up. Mijn oudere zus droeg altijd foundation & bij een feestje had ze toen mij opgemaakt, dus ook met foundation, Ik vond het zo onwijs mooi, dat ik naar de winkel ben gegaan en foundation kocht, ik had nog geen idee dat er verschillende tinten waren met foundation, dus de kleur was veel te donker, maar toch grappig ahaha

[Beantwoorden]


Door Renske. op 23 juli 2012 10:04

een gel-mascara van essence! :-) Je zag er amper iets van, maar ik vond het toch leuk!

[Beantwoorden]


Door E. op 23 juli 2012 14:06

HAHA eerste dat ik zelf kocht.. Zwarte oogpotlood van miss sporty (want die kon je heel makkelijk lekker dik en goor aanbrengen en zwarte nagellak van miss sporty.
Wat was ik toch een gothic wonder :’)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 23 juli 2012 15:37

Bij mij was dat van die stapelbare, volgens mij creamy, oogschaduw van de Hema! Allemaal verschillende kleurtjes. Gleed natuurlijk als een gek van mijn oogleden af :) Ook herinner ik me nog een schoolfoto van groep 4.. Ik had stiekem met een vriendinnetje bij de hema een donkere roodbruinige lipstick gekocht. Die hadden we vlak voor de schoolfoto opgedaan. Vreselijk, hahahaha :D

[Beantwoorden]


Door Lieve op 23 juli 2012 18:49

Een knalgroen Make up doosje van Miss helen.. Nu echt afgrijselijk maar vond het toen geweldig!

[Beantwoorden]


Door Ella op 23 juli 2012 18:58

Transpirante lipgloss van Miss sporty ;)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 23 juli 2012 19:03

Oei, dat weet ik niet meer denk ik! Het vroegste dat ik mij kan herinneren is dat ik een zwarte ‘haarmascara’ kocht van 2B. Ik weet nog dat die erg suckte en toen dacht: ‘Ik koop NOOIT meer iets van 2B!’ oh en daarna in mijn ‘gothic’-periode: zwarte lippenstift.
Mascara en oogpotlood nam ik van mijn mama.

[Beantwoorden]


Door Zoë op 23 juli 2012 19:16

Als nagellak telt was het een paarse nagellak van Rimmel, uit de 60 seconds lijn. :-)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 24 juli 2012 20:55

Ik kocht toen een grote make-up doos met zwaar crappy kwaliteit oogschaduws. Was denk ik max 10 euro bij het kruidvat, en er zaten 2 losse oogschaduws in, 2 palettes en volgensmij nog wel wat meer dingen.

Mascara begon ik eigenlijk pas vrij laat mee.. Ik weet wel dat mijn eerste mascara van Miss Sporty was!

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 juli 2012 14:47

Zo’n prinsessen flut oogschaduwpaletje haha

[Beantwoorden]


Door Vera op 25 juli 2012 19:00

het was een mascara.. en nog niet eens voor mezelf. ik kocht het met een vriendin en we wisten niet wat onze moeders gingen zeggen, dus kochten we allebei dezelfde mascara en gaven die aan elkaar. het was een cadeau dus wisten we zeker dat onze moeders het ons niet terug lieten brengen! haha, best raar maargoed.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 26 juli 2012 14:10

een knalroze lipgloss van esencce (love)

[Beantwoorden]


Door zwaan op 29 juli 2012 11:59

Dat weet ik eigenlijk niet meer. Volgens mij was het een lekker plakkerig goedkoop lipglossje ;)

[Beantwoorden]


Door romy op 7 augustus 2012 19:53

een roze oogschaduw (dacht ik), naa ongeveer 2 maanden kwam ik er achter dat het eigenlijk een blush was o.O

:crazy:

[Beantwoorden]


Door jennifer op 25 augustus 2012 20:11

mijn eerste echte make up product was een rode nagellak

[Beantwoorden]