Essence kwasten

Essence heeft een aantal kwasten in haar assortiment waar ik nog geen kennis mee had gemaakt. Zo was er al een gel eyeliner en smokey eyes kwast, maar nu zijn er ook (nieuwe) poeder en blush kwasten aan de collectie toegevoegd. De vrolijke kleuren van de haartjes zorgden ervoor dat ik alle vier de kwasten meenam voor een review.

Photobucket

Photobucket
De kwasten zijn ieder mooi verpakt in een plastic hoesje. Deze kan je bewaren om je kwast in op te bergen of in mee te nemen wanneer je ergens anders gaat slapen. Alle vier de kwasten hebben een ander soort kleur synthetische haartjes, wat er speels uitziet en waardoor je ze ook makkelijk uit elkaar houdt.

Prijzen
– Poeder kwast €2,99
– Blush kwast €2,79
– Smokey Eyes kwast €1,29
– Gel Eyeliner kwast €1,49.

Photobucket
Photobucket
Poeder kwast. Deze kwast is niet zo heel groot als ik van poeder kwasten gewend ben. Eigenlijk is hij gewoon heel klein. Ook heeft de kwast een vrij platte vorm en in verhouding tot veel andere poederkwasten vrij weinig haartjes. Ik vind de kwast niet handig om poeder mee aan te brengen over mijn hele gezicht, daarvoor is hij te klein en pakken de haartjes te weinig product op. Wel vind ik de kwast handig om plaatselijk bronzer mee aan te brengen omdat je door de smalle vorm bijoorbeeld ook goed in de holtes van je wangen kunt komen.

Photobucket
Photobucket
Blush kwast. De kwast in een fel roze kleur. Hij is schuin afgesneden, wat ik persoonlijk fijn vind bij een blush kwast. Ook deze kwast pakt niet heel veel product op, maar daardoor is hij juist wel handig om heel subtiel je jukbeenderen een kleur te geven, of om hem te gebruiken bij blushes die (te) veel kleur afgeven.

Photobucket
Photobucket
Smokey eyes kwast. Er zit geen gewone oogschaduw kwast in de collectie, maar wel een kwast speciaal voor het maken van smokey eyes. Hoewel ik dat een beetje vreemd vind, ben ik er eigenlijk ook wel heel blij mee. Gewone oogschaduwkwastjes zijn niet zo moeilijk te vinden, maar een kwast als deze vind je daarentegen niet zomaar. Hij is perfect om kleur mee aan te brengen in de arcadeboog, of om oogschaduw mee te blenden. Hij heeft lekker veel haartjes en brengt kleur mooi aan.

Photobucket
Photobucket
Gel eyeliner kwast. Hier verwachtte ik niet zoveel van omdat de kwast vrij zachte en flexibele haartjes heeft. In mijn ervaring zorgt dat ervoor dat je de kwast niet stabiel op je ooglid kunt zetten wat er voor zorgt dat hij te makkelijk over de huid glijdt en eyeliner daardoor niet netjes tegen de wimperrand aanbrengt. Maar ik werd verrast, gel eyeliner wordt makkelijk en precies aangebracht. Dit kwastje van nog geen anderhalve euro doet zijn werk verdomde goed! Wel moet je de kwast iedere avond goed schoonmaken, anders ‘koekt’ de eyeliner aan en kun je het kwastje de volgende dag niet meer gebruiken.

Photobucket
De kwasten van Essence zijn allemaal heel zacht, ook nadat je ze gewassen hebt. Bovendien vallen er nauwelijks tot geen haartjes uit. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de kwasten, eindelijk verschijnen er betere tools in de schappen van de drogist. Vooral de Smokey Eyes kwast vind ik heel fijn en gebruik ik sinds ik hem heb regelmatig. De poeder en blush kwasten zijn ook prima, maar brengen wel wat lastiger aan.

Wat denk jij van de Essence kwasten?


Reacties

Door Mariel op 21 september 2011 15:03

Klinkt goed! Ik heb een oogschaduw kwast van de Essence, werkt erg fijn!

[Beantwoorden]

Donna antwoordt op 10 juni 2014 om 18:29:

Ja ! Daar heb je echt gelijk in ik heb de smokey eye kwast ook en werkt erg fijn

[Beantwoorden]


Door Rockin' Chanel op 21 september 2011 15:04

Hele mooie kwastjes, ik ga ze zeker ook kopen!

[Beantwoorden]


Door charile op 21 september 2011 15:05

ik heb de smokey eye brush en de eyeliner kast en ze zijn echt super goed!
x

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 september 2011 15:07

Goh die zien er wel erg leuk uit zeg, mij lijken alle kwasten wel erg fijn :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 september 2011 15:08

Die smokey eyes brush vind ik echt ideaal, ik was namelijk al lang op zoek naar zo’n kwastje! Goed te vinden op internet maar in gewone winkels niet echt. Kan me voorstellen dat dit handig is voor de meiden die niet op internet willen bestellen, hij is echt heel fijn vind ik! :)

[Beantwoorden]


Door Ilja op 21 september 2011 15:08

Ze zien er sowieso al super vrolijk uit, die vind je wel in je pot met kwasten! Ik ga zeker even kijken voor dat paarse blending/smoky kwastje, die zit er erg prettig uit.. En voor dat geld hoef je het ook niet te laten (love)

[Beantwoorden]


Door Tara op 21 september 2011 15:22

Ik ga zeker vrijdag in mijn tussenuurtje die smokey eye pencil halen :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 september 2011 15:24

Die kleuren zijn idd heel leuk:) Ik heb de eyeliner kwast en de smokey eyes kwast en vind ze allebei ook fijn!

[Beantwoorden]


Door Nana op 21 september 2011 15:24

Ik vind ook echt dat Essence best goede kwasten heeft als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding. Vaak nog beter als die van Gosh! Erg verrassend en leuk ^^ De smokey eyes brush vind ik ook echt een aanwinst! Die blush brush had ik een maandje geleden ofzo gekocht voor iemand anders, het was de enige die er lag ook de andere nieuwe waren er nog niet :S Nu wil ik hem stiekem zelf gebruiken :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 september 2011 om 18:10:

Ik vind ze inderdaad ook beter dan de GOSH kwasten die ik heb. Zachter vooral!

[Beantwoorden]


Door lindab op 21 september 2011 15:24

de kwasten zie er mooi en vrolijk uit! Mocht ik weer nieuwe kwasten nodig hebben haal ik sowiezo deze voor erbij!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 21 september 2011 15:31

Klinkt goed! Nu wil ik ze toch zeker eens gaan proberen : )

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 21 september 2011 15:44

Die blushkwast lijkt mij echt heel erg fijn, omdat hij zo schuin is afgesneden! Volgens mij is het eyeliner kwastje niet nieuw, deze heb ik namelijk al een hele tijd (een paar maanden), hij werkt erg fijn inderdaad. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 september 2011 om 18:11:

Klopt, die en de gel eyeliner kwast zijn niet nieuw! Staat in het begin van de tekst :$

[Beantwoorden]


Door Dionne op 21 september 2011 15:49

Lijken me fijn! Ik denk dat ik de smokey eyes kwast ga aanschaffen :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 september 2011 15:52

Diegene die jij net niet fijn vind, vind ik juist het leukst uitzien haha! De laatste 2 kwasten lijken mij ook erg fijn, misschien toch die laatste gaan halen want die ik nu heb doet zijn werk niet zo goed…

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 21 september 2011 15:53

Ik vind de kwasten super.
goed voor je portomonnee, en ze doen het ook redelijk goed!(:

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 21 september 2011 15:53

ze zien er goed uit zeg, ik ga zeker even kijken voor de smokey eye kwast

[Beantwoorden]


Door Merel op 21 september 2011 15:55

Klinkt goed! Ik heb het gelliner kwastje uit de LE lijn gekocht (met de onmogelijke naam), deze bevalt ook behoorlijk goed! Fijn dat essence zo’n fijne prijs-kwaliteit verhouding heeft!

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 september 2011 15:58

ik vind zelf die smokey eye brush ook wel fijn

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 september 2011 15:58

Leuk artikel!
Wat een mooie kwasten! Zijn ze net zo lekker zacht als die vorige blush kwast die uit het assortiment is?
Ik ga zeker een kwast kopen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 september 2011 om 18:12:

Ja, absoluut! Ze zijn heel erg zacht :ja:

[Beantwoorden]


Door Lois op 21 september 2011 16:02

Klinkt goed !
Ik ga de smokey eye kwast kopen denk ik. Ben hier al een tijdje naar op zoek ;)
En juist omdat de blush kwast weinig product opneemt, is hij erg handig denk ik. Bij mij gebeurt het vrij snel dat er te veel blush op m’n wangen zit, dus deze ga ik zeker halen :)
xxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 september 2011 om 18:12:

Dan is deze blush kwast inderdaad ideaal!

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 september 2011 16:05

Klinkt goed voor zo’n kleine prijs. Ik had er nog nooit op gelet dat Essence kwasten had. Ik neem zeker eens een kijkje de volgende keer in het Kruidvat.

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 september 2011 16:09

Oeh, ik heb ze nog nooit gezien. Ze lijken me erg fijn! Snel naar Kruidvat binnenkort :)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 21 september 2011 16:17

Heb net vandaag een gelliner kwastje gekocht van Catrice omdat die twee kanten had, haha! Hopen dat die ook zijn werk doet! Het oogschaduwkwastje ga ik nog wel aanschaffen! Bedankt voor de review Vera! :)

[Beantwoorden]


Door frauke op 21 september 2011 16:18

Ooeee, welke mac blush is dat? Hij is heel erg mooi! Ik wil em!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 september 2011 om 18:13:

Dat is Pink Swoon :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 21 september 2011 16:21

Ik heb alleen de gelliner en smokey kwast en die vind ik ook super fijn! Ben er heel erg blij mee inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 september 2011 16:23

De smokey eye brush gebruik ik voor mijn concealer (de allround concealer van catrice), omdat ik niet elke dag oogschaduw gebruik en voor mijn concealer vind ik hem erg fijn. Misschien koop ik die blush brush nog, hij lijkt mij erg fijn!
xx

[Beantwoorden]


Door Astrid op 21 september 2011 16:31

Ik heb zelfde oogschaduw kwast, echt een aanrader! (love)

[Beantwoorden]


Door rianne op 21 september 2011 16:35

ik heb de smokey eyes brush al een tijdje en gebruik hem best vaak, idd een fijne kwast! nog een vraagje, welk palletje staat er op de foto met deze kwast? ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 september 2011 om 18:14:

Dat is het Smoky Eyes palette van MUFE http://veracamilla.nl/2011/09/make-up-for-ever-smoky-palette/

[Beantwoorden]


Door Magda op 21 september 2011 16:43

Mooi! die ga ik zeker kopen. Ik was nog even aan het twijfelen, maar door deze review weet ik het zeker!

[Beantwoorden]


Door Monique op 21 september 2011 16:51

Ik gebruik de poeder kwast wel veel heerlijk zacht voelt deze! en de kleurtjes zijn zo leuk

[Beantwoorden]


Door Ilse op 21 september 2011 16:59

wat een vrolijke kleurtjes, ik heb een blush brush van essence die heel fijn is. Deze lijken me ook fijn!!

[Beantwoorden]


Door Lin op 21 september 2011 17:03

Ik heb de smokey eyes kwast en de blushkwast en ik ben met beide erg tevreden. Het zijn idd zachte kwasten en ze brengen makkelijk aan. Ik vind het wel fijn dat de blushkwast weinig product oppakt. Zo moet ik het wel vaker aanbrengen, maar loop ik niet meer met felroze wangen de straat op.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 21 september 2011 17:03

Ik heb vandaag toevallig de eyeliner brush gekocht! Ik heb wou een klein dun kwastje hebben en dacht probeer het gewoon voor die 1,50! Maar het is dus een goede koop! :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 september 2011 17:04

Wauw, dat had ik niet verwacht van die kwasten! Ze zien er wel prachtig uit. ^^)

[Beantwoorden]


Door Amberr op 21 september 2011 17:10

ik heb de blushkwast en de smokey eye kwast, i love them!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 september 2011 17:18

Die oogschaduw- en blushkwasten lijken me wel nice, *shopshopshop*

[Beantwoorden]


Door Katja op 21 september 2011 17:27

Ik denk dat ik de blauwe en paarse ga kopen, die lijken me heel fijn en ik heb daarvan nog geen goede.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 september 2011 17:30

Klinkt erg fijn :)!

[Beantwoorden]


Door ilse op 21 september 2011 17:43

ik heb zelf de smokey eyes kwast, en ik vind deze inderdaad ideaal om kleur in mijn arcadeboog aan te brengen.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 21 september 2011 17:47

Klinkt best leuk! Had ze al gezien, maar ben op dit moment een ander kwastenset aan het kopen, dus ben daar voorlopig wel even zoet mee :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 september 2011 17:49

die smokey eye brush heb ik ook en vind ik echt heerlijk werken! de blush kwast lijkt me ook wel fijn :) sowieso zijn die kleurtjes inderdaad al leuk!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 september 2011 17:58

Ik heb zelf een aantal kwasten van Essence en vind ze inderdaad heel fijn, super zacht!
Ik heb eentje van de Moonlight, 3 van de oude collectie en de smokey eye brush <3!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 september 2011 om 18:15:

Die van Moonlight heb ik ook gehad, net als de vorige blush kwast. Die waren beiden ook erg fijn inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Jana op 21 september 2011 18:02

Klinkt heel erg goed :D x

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 21 september 2011 18:12

ze zien er leuk uit met de keurtjes maar wel een beetje kinderachtig. But who cares!

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 september 2011 18:17

erg leuk om te lezen wat jij er van vind!
Ik heb zelf die poederkwast en de smokey eyes kwast, ik ben over beide echt super tevreden!

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 september 2011 18:17

Ik heb alleen de paarse nog niet, maar die ik heb zijn super fijn!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 september 2011 18:28

Handige review! Ik heb opzich wel genoeg kwasten, maar ik kan wel een zachte blushkwast gebruiken eigenlijk.. Misschien dat ik hem nog wel koop :)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 21 september 2011 18:46

Ik vind ze er leuk uitzien, al die kleurtjes! Ik heb ze nog niet gezien bij onze Kruidvat, hopelijk snel!

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt. op 21 september 2011 18:55

Ze zijn wel lekker budget!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 21 september 2011 19:24

Ik wil die blush kwast! Heb namelijk een supermooie blush (ook van Essence) maar die geeft voor mij net te veel kleur af, dus deze wil ik wel proberen! En dat smokey eyes kwastje is ook gaaf, wil ik ook proberen!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 21 september 2011 19:37

Goede review, ze zien er idd lekker vrolijk uit. Ik heb de smokey eye kwast en de blush brush. Ze werken allebei super fijn, vooral de smokey eye kwast.

[Beantwoorden]


Door Loes op 21 september 2011 19:45

Ik heb de poeder en de smokey eye kwast. Ik vind de smokey eye kwast juist niet fijn voor in m’n arcadeboog, zelf heb ik namelijk een redelijk diepe arcadeboog (vind ik zelf) en daarvoor zitten er teveel haartjes op. De kwasten zijn echt heel lekker zacht alleen zijn moeilijk uit de verpakking te krijgen…. Trouwens… bij mij in de kruidvat was de blush kwast maar 2.49 euro, maarja…

Xjessss,, je allerliefstenichtje

[Beantwoorden]


Door Elien op 21 september 2011 20:07

ik heb al een kwast van de vorige collectie, erg fijn!!

[Beantwoorden]


Door Carla op 21 september 2011 20:10

Ik heb die voor de gel-eyeliner. Ik doe niet vaak gel-eyeliner op, maar als ik het doe, vind ik het super fijn werken!

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 september 2011 20:23

Die smokey eye kwast klinkt erg fijn, die ga ik snel eens kopen! Ik zelf heb ook een schuine blush kwast en een poederkwast, beide gebruik ik nog best regelmatig voor m’n blush of bronzer. Ik vind het wel fijn dat ze zo lekker zacht zijn.

[Beantwoorden]


Door hannah op 21 september 2011 20:29

waarom geen swatches? DAAR gaat het toch juist om?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 september 2011 om 21:39:

Swatches…? Wat zou ik hier moeten swatchen dan? :P

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 21 september 2011 om 21:44:

Misschien bedoelt ze, hoe het product met de kwast wordt opgebracht?

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 21 september 2011 om 21:43:

Ehm.. swatches van kwasten..?

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 21 september 2011 20:30

Ik heb de eyeliner kwast, vind hem ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 21 september 2011 20:39

Ik verwacht nooit veel van Essence kwasten. <3

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 21 september 2011 22:40

Fijn dat je een review over deze kwasten hebt geschreven! Ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan, maar ik dacht, voor die prijs zal het niks zijn. En nu wil ik die smokey kwast, want een fijne kwast om mee te blenden is altijd welkom!

[Beantwoorden]


Door Joan op 22 september 2011 05:51

Het lijken me fijne kwasten, vooral de blush kwast! En ik vind ze er tof uitzien. :D Ik heb al wel net een eyeliner kwast van Catrice gekocht en een soort van Smokey Eyes kwast heb ik ook al, dus die sla ik sowieso over.

[Beantwoorden]


Door Tessa bd op 22 september 2011 07:56

De blush kwast gebruik ik voor mn Dior highlighter daar is ie ideaal voor, dan is mn highlight tenminste lichtjes aangebracht. De crease kwast heb ik ook en gebruik ik om onder het oog een kleurtje aan te brengen of inner corner oogschaduw highlight :) Je hebt me nu wel nog nieuwsgierig gemaakt naar de gelliner kwast.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 22 september 2011 08:42

Die paarse is echt heerlijk, ik heb m al een tijdje. Zo zacht ook, jummie!

[Beantwoorden]


Door Geralda op 22 september 2011 12:38

Ik heb de gel eyelinerkwast en de smokey eyes kwast, ze zijn prima!

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 september 2011 12:46

Goede review! Ik denk dat ik de smokey eyes-kwast nu wel ga aanschaffen (love)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 22 september 2011 13:14

Ik heb alleen de poederkwast niet, de rest vind ik erg fijn. Al vind ik de smokey eyes kwast wel iets te zacht, er valt snel kleur vanaf. En de eyeliner kwast vind ik ook wel fijn, maar ik vind hem juist erg hard en een beetje prikken op m’n ogen.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 22 september 2011 13:18

Ik wil ze zelf ook echt uitproberen ze lijken me wel fijn werken. Ik ben nu zelf ook nog maar net met een blog begonnen: http://mnhs-beauty.blogspot.com/ het zou leuk zijn als je een kijkje kwam nemen! :) Liefs.

[Beantwoorden]


Door Celine op 22 september 2011 13:37

oeeeh! klinkt goed, ik ga ze echt uitproberen voor die prijs. xxx

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 september 2011 14:02

Hi! ;-) Ik had laatst al een comment gepost dat ik ook de powder brush en de smokey eye brush ook heb. De powder brush vond ik ook niet geweldig.. maar heb het ook ff geprobeerd met bronzer! Goeie uitvinding. TNX! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 september 2011 om 18:54:

Youre welcome!

[Beantwoorden]


Door Judith op 22 september 2011 14:53

ikzelf heb die poeder kwast ook. Helemaal met je eens over het aanbrengen daarmee!

[Beantwoorden]


Door ownyourstylenow op 22 september 2011 15:03

Alleen al de vrolijke kleurtjes overtuigen me !

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 22 september 2011 15:38

Ik heb ook een blush kwast van essence alleen niet deze, ik vind wel het hele grote voordeel dat ze echt super zacht zijn! Dat is heel erg, voor de rest heb je wel gelijk dat ze beter zijn voor blush die iets te veel afgeven.
xxx

[Beantwoorden]


Door katrijn op 22 september 2011 15:47

de foto’s zijn erg goed gelukt!!!!!!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 september 2011 om 18:54:

Thanks ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 september 2011 16:20

leuke review!
die blush kwast ga ik zeker proberen (love)

[Beantwoorden]


Door Samira op 22 september 2011 16:47

Hele mooie kwasten!

[Beantwoorden]


Door Marisha op 22 september 2011 18:13

Handig en leuk dat je dit hebt geschreven. Ik heb namelijk de poeder kwast en de smokey eyes kwast een tijdje terug ook gekocht. ik was over de smokey eyes kwast erg tevreden en vind dat hij echt super werkt. De poeder kwast daar in tegen bracht weinig pigment aan. Eerst dacht ik dat het aan mezelf lag ofzo omdat ik het een beetje gek vond maar nu weet ik dat ik beter een andere kwast kan kopen haha :-P

ps, ik vind je site echt super! steeds kom ik hele leuke dingen op je site tegen wat ik ook erg leuk vind om te lezen. (love)

[Beantwoorden]


Door Christel op 22 september 2011 21:06

De kwasten zien er erg leuk uit met die kleurtjes, maar denk niet dat ik ze snel zal kopen.

[Beantwoorden]


Door bianca op 23 september 2011 12:28

Ik heb die gel eyeliner kwast ook, erg fijn in gebruik, maar moet hem wel iedere dag schoonmaken anders wordt ie zo hard :crazy:

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 september 2011 15:33

Ik heb ze ook, behalve de poederkwast. Ik vind ze heel goed werken! Vooral de kasten voor je ogen. Ik gebruik het eyeliner kwastje om met een gewone oogschaduw een lijntje boven mijn wimperrand te tekenen en dit werkt perfect! Ziet er heel natuurlijk uit en geeft je wimpers een volle look. Ik heb wel vaker kwasten van le’s gehad van essence en die werkten ook altijd prima

[Beantwoorden]


Door samira op 23 september 2011 15:46

Ik ga het wagen om de blushkwast te kopen!

[Beantwoorden]


Door Lien Well op 23 september 2011 16:07

Ik heb de ooschaduwkwast, maar bij mij vallen er voortdurend haartjes uit. Misschien pech gehad bij het kopen.

[Beantwoorden]

BTC antwoordt op 23 september 2011 om 18:00:

Bij mij vallen ze ook uit!

[Beantwoorden]


Door Trista op 23 september 2011 16:27

DIe smokey eyes kwast ga ik sowieso halen :) Alleen al om de kleur, haha.

[Beantwoorden]


Door BTC op 23 september 2011 17:59

Met de essence kwasten heb ik zo’n slechte ervaringen!!!! Vooral de smokey eye brush , deze haren vielen uit!Ik blende men oogschaduw en er zat superveel paarse haren op mijn oogleden.De gelliner kwast vind ik fijn en de andere twee vallen mee.Maar ik raad de smokey eye brush echt af!Niet kopen!Al de haren vallen uit!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 23 september 2011 21:11

Oeh!
Dan ga ik zeker eens bij kruidvat langs gaan, goedkope kwasten & de kwaliteit is goed!
Ook zien ze er vrolijk uit met al die kleurtjes :-P

[Beantwoorden]


Door Mirte op 24 september 2011 09:10

Superleuk! (:
En je hebt de foto’s ook heel mooi gemaakt, die blush ziet er echt heeeeel mooi uit! <3_<3

[Beantwoorden]


Door Evelien op 24 september 2011 09:35

Ik ga die smokey eyes brush maar een keer proberen :D

[Beantwoorden]


Door Pauline op 24 september 2011 20:39

Fijne review :)
Ik ga de smokey eye kwast zeker aanschaffen en de gelliner brush om oogschaduw onder mijn ogen/op waterlijn aan te brengen !

[Beantwoorden]


Door Lissa op 27 september 2011 17:48

Ze zien er leuk uit! En lekker budget

[Beantwoorden]


Door Yara op 28 september 2011 12:50

Leuk artikel weer! Ziet er mooi uit!!

[Beantwoorden]


Door esther op 5 oktober 2011 19:14

ik denk dat ik die blush kwast en dat smokey eye kwast ga kopen, ik vind ze er super cool uitzien !!

xxxxx

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 oktober 2011 11:15

ik heb de geleyelinerkwast en de smokeyeyebrush , ben er tevreden over!!!

[Beantwoorden]


Door naomitjuuh op 19 oktober 2011 01:23

ik heb die smokey eye/blush/poeder kwast al maar ik ga die gel eyeliner kwast ook halen want ik heb nog niet zo’n kwastje

[Beantwoorden]


Door Jolien op 19 oktober 2011 13:26

die poeder kwast heb ik al, maar de andere drie hebben ze hier niet (meer). Als ik naar de stad ga neem ik de anderen zeker mee!

[Beantwoorden]


Door nancy op 21 oktober 2011 13:15

Zijn ze nu nog te koop ? zoja, waar dan? Bij de Kruidvat ofzo?

xxx :wave:

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 29 januari 2012 12:01

[…] Zoals beloofd laat ik jullie vandaag zien hoe je een make-uplook kunt maken met budget make-upproducten. De producten (en een aantal kwasten) die ik in onderstaande video gebruik zijn allemaal goed betaalbaar en bij de Nederlandse drogist te koop. Ik hoop dat jullie wat aan deze video hebben en enjoy! Klik hier als je de video niet kunt zien. Gebruikt: Essence All Day 16H Concealer – review Hema Concealer Stick 01 – review NYC Smooth Skin Pressed Face Powder Hema Eyebrow Pencil 10 – review Essence I Love Stage Eyeshadow Base – review MNY Eyeshadow 429 – review MNY Eyeshadow 433 MNY Eyeshadow 417 – review NYC Eyeliner Duet 885 Islands In The Stream NYC High Definition mascara NYC Color Wheel Rose Glow – review Kruidvat Vaseline Rose – review Essence kwasten – review […]


Door isa op 8 maart 2012 18:42

( ik weet late reactie, maar heb net die eyeliner kwast gekocht) die eyeliner kwast werkt echt heel goed! ik ben nog maar net begonnen met eyeliner, maar zelfs een kluns zoals ik kan het! ik heb m met paarse haartjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Romilde op 3 mei 2012 19:04

Ik heb ook de geleyeliner kwast van essence, maar die van mij is paars.
Ik heb ook de geleyeliner zelf, wat vind jij ervan? Ik zelf vind hem best fijn, maar dat kan ook komen doordat ik nog nooit een andere soort eyeliner heb gehad :D
Xx.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 28 mei 2012 16:00

[…] Twee woorden voor de nieuwe Hema kwasten: Stevig en zacht. Ik mis een zachte oogschaduw (blending?) kwast en een blushkwast, maar deze nieuwe brushes zijn zeker een stap in de goede richting. De kwasten werken fijn, aaien je gezicht en ogen in plaats van te prikken en ze zien er ook nog eens vrij stijlvol uit. Heb je geen groot budget en ben je een beginner met make-up dan raad ik je deze kwasten zeker aan. Andere fijne betaalbare drogisterij kwasten: Essence kwasten – review […]


Door Rose op 28 mei 2012 21:17

Heb je misschien een merk kwasten waar mee je ze kunt vergelijken? (A) Ik heb namelijk veel verschillende merken, maar deze nog niet.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 14 juli 2012 07:00

[…] betaalbaar en doen hun werk. Maar… eerlijk is eerlijk: Essence heeft soortgelijke kwasten (klik) die ongeveer net zo fijn werken, maar die nog goedkoper zijn. Ik ben benieuwd naar de […]


Door Kim & Ester op 14 juli 2012 10:17

Ik heb wel een normale eyeshadow brush van essence ?

[Beantwoorden]


Door Sara op 14 juli 2012 11:25

Bij die smokey eye brush vielen er bij mij juist veel haartjes uit.. flut kwast.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 22 juli 2012 12:00

[…] kwasten review Hema kwasten review Hema blending kwast review Teeez kwasten review Waarom slechte kwasten, slecht […]


Door Anne-Wil op 22 juli 2012 17:10

Smokey eyes kwast hier heb ik geen problemen mee, ik vind deze kwast heel erg fijn, gebruik hem nu al zo’n een jaar. En ik heb er helemaal geen problemen mee, ik gebruik hem met de gel eyeleiner er ook van. Het kwastje werkt goed als je wat er op doet en dan aan de randen afveegt zeg maar en hem schoonmaakt met nivea dubbelefect reiniging

[Beantwoorden]


Door Trasure op 22 juli 2012 21:07

Bij de eyelinerkwast heb ik dat niet. Ik had hem gebruikt, een weekje weg gelegd en daarna gewassen met Zwitsal. Daarna was hij nog wel te gebruiken.. De smokeyeyesbrush heb ik ook :)

[Beantwoorden]


Door Janine op 8 november 2012 17:14

hey vera!

ik zit eigenlijk ergens mee . je hoort nu steeds meer en meer
dat mensen over gaan naar kwasten en dat ze de oogschaduw sponsapplicator weg gooien. Maar ik heb er geen probleem mee
ik gebruik zowiezo niet altijd make-up maar nu wil ik eigenlijk toch
een oogschaduw kast proberen die de kleuren vervaagt. en dat kleuren mooi over lopen. en ik zoek echt geen duren kwast .
maar nu zit ik te twijfelen ,moet ik dan een Eyeshadow brush van essence nemen. ik hoor alleen bij een ander blogger dat de haren
daar ruw zijn en dat het niet goed pakt. of moet ik een smockey eyes kwast kopen?

ik hoop echt dat je me vraag beantwoord, want ik ben zowiezo niet
iemand die het geld zomaar ergens uit aan wilt geven. en laatst kocht ik ook een duo stylist maar ik doe er nog steeds niks mee.
wil nu echt iets hebben. waarmee ik wat doe! wil gewoon weten waarom de sponsapplicator ingeruild word voor de kwast . en welke ik beste kan nemen. oja! mag ook een ander merk zijn.
hema?

liefs,

Janine <3

[Beantwoorden]


Door maud op 9 november 2012 21:39

ik heb wel uit deze collectie en gewone oogschaduwkwast. ik heb ze allemaal en ze zijn superfijn !!!;D

[Beantwoorden]


Door Janine op 17 december 2012 22:13

Ik vraag me wat af , kun je met een andere kwast niet goed de oogschaduw blenden? Want ik draag NIET altijd make-up en ja ookal is het goedkoop. het lig er maar voor wanneer ik het wil gebruiken.

Maybe.. koop ik er een maar daar moet ik er over na denken (:

[Beantwoorden]


Door Jacinthaaaa! op 9 januari 2013 18:13

Hooi!
ik zat zelf te overwegen om de Essence blush/poeder kwasten te kopen ik heb de smokey eye en de gel liner kwast al en deze vind ik heel fijn! welke kwasten zou je mij nog meer aanraden?

xx

[Beantwoorden]


Door Naomi op 10 februari 2013 08:49

Ik wist niks voor me verjaardag maar nu wel,, deze kwasten komen zeker op me lijstje te staan (:
Xxx
Ps kan je misschien ook zo’n artikeltje doen van de catrice kwasten?

[Beantwoorden]


Door Charissa op 6 augustus 2013 13:24

Ik ga vandaag de smokey eye & eyeliner kwast kopen plus een goeie eyeliner. Thanks Vera!

[Beantwoorden]


Door Youetta op 21 april 2014 10:18

Ik heb de oogschaduw kwast die is wel fijn :) ik zocht al naar een kleine poederkwast dus ik ga zeker deze kopen.

[Beantwoorden]


Door Darinka op 23 mei 2014 18:57

Hoe kun je je kwasten het beste schoonmaken?

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 9 september 2014 00:44

Hoi Vera, ik kan de plaatjes niet meer zien op deze pagina!
Ik heb dat dat vaker op jou site, als ik dan bij de 3de pagina kom dan zie ik de afbeeldingen niet meer. Ik zie alleen maar de letters van photobucket.
Weet jij hoe dit komt?

Groetjes Ingrid.

[Beantwoorden]