Nieuwe Hema kwasten

Hema heeft weer nieuwe kwasten! Een hele poos geleden in 2009 vernieuwde Hema haar kwasten al en oogschaduwkwasten gingen er toen al aardig op vooruit, maar de gezichtskwasten waren nog steeds vrij hard en ruw. Het voelde een beetje alsof je over je gezicht met schuurpapier wreef. Nu is ook de poederkwast aangepakt en zijn alle kwasten aaibaar zacht, fijn in gebruik en ze zien er ook nog eens best mooi uit.

Photobucket

Photobucket
De kwasten zijn verkrijgbaar met mat grijze stelen en in gelakt wit. Ik heb de kwasten met wit handvat, wat ik persoonlijk best stylish en gelikt eruit vind zien. Ik durf met zekerheid te zeggen dat oogschaduwkwasten en foundationkwast van synthetische haren zijn gemaakt, maar bij de poederkwast weet ik het niet zeker. Hema is hier helaas niet duidelijk in.

De kwasten kosten tussen de €2 en €4.

Photobucket
Grote poederkwast €4,00 – Dit is een grote en heerlijke zachte poederkwast. Wat een verademing! Eindelijk een betaalbare, fijne poederkwast. Hij is geschikt voor het aanbrengen van huidskleurige of transparante gezichtspoeder, maar kan ook gebruikt worden voor losse glitter poeder, bronzer en eventueel blush.

Photobucket
Foundationkwast €3,00 – Een fijne foundationkwast had Hema eigenlijk al, maar deze is nog iets fijner. Hij is dikker en steviger en tevens ook lekker zacht! Deze kwast geschikt voor het aanbrengen van vloeibare foundation, maar kan ook gebruikt worden voor BB cream, dagcrème en gezichtsmaskers.

Photobucket
Grote oogschaduwkwast €2,50 – Dit is een fijne, stevige oogschaduwkwast met de haartjes vrij op één lengte. Hierdoor gaat oogschaduw blenden met deze kwast wat lastig, maar hij is wel uitermate geschikt voor oogschaduws met veel fall-out of losse oogschaduwpoeders. Ook te gebruiken voor concealer.

Photobucket
Photobucket
Kleine oogschaduwkwast/sponsapplicator €1,95 – Er is ook nog een kleiner oogschadukwastje met een langer steel en aan de andere kant een sponsapplicator. Die sponsapplicator had Hema van mij achterwege mogen laten, maar het kleine oogschaduwkwastje vind ik wel fijn.

De haartjes zijn wederom vrij stevig maar wel zacht. Het kwastje is vrij klein en smal, en daarom perfect om bijvoorbeeld highlighter mee aan te brengen in de binnenste ooghoeken, of een oogschaduw langs de wimperrand mee aan te zetten. Ook te gebruiken voor concealer.

Photobucket
Twee woorden voor de nieuwe Hema kwasten: Stevig en zacht. Ik mis een zachte oogschaduw (blending?) kwast en een blushkwast, maar deze nieuwe brushes zijn zeker een stap in de goede richting. De kwasten werken fijn, aaien je gezicht en ogen in plaats van te prikken en ze zien er ook nog eens vrij stijlvol uit. Heb je geen groot budget en ben je een beginner met make-up dan raad ik je deze kwasten zeker aan.


Andere fijne betaalbare drogisterij kwasten:
Essence kwasten – review

Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe Hema kwasten?

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten Low-budget | 28 mei 2012 | 131 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Jill op 28 mei 2012 16:05

Erg leuk artikel! Ik had al de foundationkwast van de hema, nu ga ik zeker ook kijken naar de andere!

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 28 mei 2012 om 18:57:

Ik ook. En die is eigenlijk ook aan vervanging toe, want een tijdje geleden liet de steel los, dus die draait/gaat er steeds uit als ik hem gebruik…

[Beantwoorden]


Door claire op 28 mei 2012 16:05

Witte kwasten vind ik wel heel mooi. Het ziet er niet meteen heel goedkoop uit ofzo.
leuke tip dat je zegt dat de oogschaduwkwas ook voor concealer gebruikt kan worden! Handig! Leuk artikel weer ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 18:37:

Ben ik met je eens. Vind het witte er erg mooi uitzien :-)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 28 mei 2012 16:07

Mooie kwasten!

[Beantwoorden]


Door Rachèl op 28 mei 2012 16:11

Heel tof, en ik moet nog nieuwe kwasten, dus dit komt me wel goed uit :)

[Beantwoorden]


Door mirjen op 28 mei 2012 16:14

fijn dit artikel:) Ik ben namelijk op zoek naar kwasten. Ik heb al een foundation kwast maar ik ga binnenkort een nieuwe kopen. Maar waar aan kun je een oogschaduw blending kwast aan herkennen??

[Beantwoorden]

ronja antwoordt op 28 mei 2012 om 16:21:

die is rond zegmaar als je een kwastje van boven af bekijkt is een normaal oogschaduw kwastje plat, net zoals een foundation kwast. een blush kwast og poeder kwast is rond, een blending kwast is ook rond maar wel steviger dan een poederkwast. van essence heb je voor 1,29 een hele fijne blending kwast, hierover is vera volgens mij ook erg over te spreken! ik hou normaal niet zo van essence, maar dit kwastje is een aanrader! een blending kwastje vind je heel moeilijk veel merken hebben het niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 18:37:

Wat Ronja zegt klopt! Een blendingkwast heeft veel haartjes en is vrij rond. Een oogschaduwkwast is plat. Als je in de link onderaan het artikel klikt voor de essence review zie je een klein bledingkwastje van essence.

[Beantwoorden]

mirjen antwoordt op 28 mei 2012 om 20:15:

BEDANKT ^^)

[Beantwoorden]


Door ronja op 28 mei 2012 16:19

bij onze hema hebben ze er nog meer, zegmaar de hele zijkant van het make-up rek. niet alleen andere kleuren, maar ze hebben een stuk of 4 gezichts kwasten ook blush kwasten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 18:38:

Zijn dat niet de oude? Ik heb namelijk alleen deze nieuwe kwasten doorgekregen.

[Beantwoorden]

ronja antwoordt op 29 mei 2012 om 17:17:

nee, het zijn ook de nieuwe (inderdaad superzachte!) kwasten ze zijn ook wit, en in het grijs en dan heb je nog de stekelige harde zwarte kwasten

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 mei 2012 16:25

Ik heb nog z’on oude hema kwast, die ligt nu ook maar te rotten ergens onderin mijn stash haha! maar de nieuwe poederkwast wil ik wel, heb hem overlaatst eens gevoeld en hij is echt wel goed, ach hoeveel kwasten kan een mens hebben?

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 mei 2012 16:26

Ziet er leuk uit! Inderdaad wel jammer dat er geen blending kwast bij zit. Bij het kopje Foundationkwast staat er trouwens kwsst i.p.v kwast.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 mei 2012 16:32

ik heb die kleine poederkwast ook, maar dan met een grijs handvat. en ik vind hem echt super fijn! ik gebruik hem elke dag! ^^)

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 mei 2012 16:32

Lijken me fijne kwasten!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 28 mei 2012 16:35

Ze zien er in ieder geval niet meer zo crappy uit inderdaad! Ik heb ze zelf nog niet gezien / gevoeld, maar als ik ze zie ga ik dat zeker doen. Ze zien er echt een stuk beter uit!

[Beantwoorden]


Door Souhailla op 28 mei 2012 16:35

Wat leuk. Alleen de foundation kwast lijkt me niet fijn omdat die plat is

[Beantwoorden]


Door kimberly op 28 mei 2012 16:36

Ik heb ze ook en vind ze onwijs fijn en zeker voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 mei 2012 16:38

Klinkt fijn, ik denk dat ik die poederkwast maar ga halen! De mijne is wel aan vervanging toe, en deze klinkt heel goed voor een mooi prijsje. :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 mei 2012 16:39

Foutje gespot, ergens bovenaan staat ‘kwsst’ dat moet denk ik kwast zijn! Leuk artikel xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 18:39:

Ik zag het ja, ik pas het aan!

[Beantwoorden]


Door Simone op 28 mei 2012 16:39

Ik had ze gezien ja! Ik ga toch voor een Zoeva set binnenkort.

[Beantwoorden]


Door Eva op 28 mei 2012 16:49

Ik had ze gezien, en ze leken me erg fijn. Idd, wat je zegt, nu nog een goede blendingkwast, en dan is het top, want ik vind de blendingkwast die ze hebben echt flut. Net als het lippenseel, dus die zou ook nog verbeterd kunnen worden.
Ik vind het echt fijn dat hema pogingen doet om beter te worden:)

[Beantwoorden]


Door TBE op 28 mei 2012 16:52

Leuk ook dat de kwasten wit zijn! Past goed bij mijn interieur haha! :D Ik ben nog heel tevreden met mijn kwasten van Zoeva maar wellicht dat ik hiervoor binnenkort even de HEMA inloop.

[Beantwoorden]


Door Susan op 28 mei 2012 16:54

Zien er best mooi uit! Maar heb nog goede kwasten dusja haha

[Beantwoorden]


Door Roos en Laura op 28 mei 2012 16:54

Ziet er fijn uit!!

[Beantwoorden]


Door Zahra op 28 mei 2012 16:56

Mooie kwasten ! En wat handig dat je sommige ook voor concealer kunt gebruiken. Gelukkig vallen de prijzen ook echt mee :)

[Beantwoorden]


Door Annabel op 28 mei 2012 16:57

Bij onze Hema hebben we wel een blending kwast… Misschien heb je die over het hoofd gezien ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 18:40:

Dat is de oude blendingkwast!

[Beantwoorden]


Door LAURA op 28 mei 2012 17:00

Ik had altijd een kwast van de hema, maar nu ik mijn moeders Bodyshop kwast heb geprobeerd “leen” ik die steeds meer. :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 mei 2012 17:06

Ze zien er inderdaad mooi uit! Las net ergens in een van de comments dat er wel blushkwasten zouden zijn? Zou fijn zijn want ik zoek er eentje! Had laatst een mooie roze kwast van Barry M besteld, maar daar is het handvat vanaf en de haren eruit… :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 18:40:

Oh dat is niet zo best… :-(

[Beantwoorden]


Door charile op 28 mei 2012 17:08

Dat ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 mei 2012 17:11

Deze lijken me erg fijn, ‘k ga ze maar eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 28 mei 2012 17:14

ik vind ze er erg fancy uitzien!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 28 mei 2012 17:17

Ik heb van de roze collectie ook die met dat sponsje gehad maar heb dat ding er gewoon afgehaald. Je moet ff prutsen maar het gaat prima. Leuk artikel! ^^)

[Beantwoorden]


Door emma op 28 mei 2012 17:17

ik heb ook wat hema kwasten uit het oude assortiment en daar ben ik wisselend tevreden over! Deze klinken wel heel goed, dus als ik weer in de hema ben, neem ik even een kijkje :)
Ik weet trouwens nooit welke kwast ik waarvoor moet gebruiken met oogschaduw, dus dat gebruik ik allemaal door elkaar :p

[Beantwoorden]


Door amanda op 28 mei 2012 17:35

Jammer dat ze nog geen nieuwe blendingskwast hebben, dat zou echt geweldig zijn!

[Beantwoorden]


Door Bo op 28 mei 2012 17:39

Lijken me echt fijne kwasten! Ze zien er inderdaad ook nog eens heel mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Liliane op 28 mei 2012 17:39

Goede eerste indruk. Zeker voor deze prijs :)
Ik mis ook een goede blendkwast in jullie collectie Hema!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 28 mei 2012 17:39

Wat grappig, ik heb vandaag ook een review over de nieuwe Hema kwasten geschreven :D En vind ze idd veel fijner dan die van de oude collectie ;)

[Beantwoorden]


Door Puck op 28 mei 2012 18:02

Leuk! Fijn dat er zoveel verbetering in zit. Ik wist al dat Hema nieuwe kwasten had maar ik heb nog niet de tijd gehad om ze uit te proberen..

Liefs,

[Beantwoorden]


Door Laurence op 28 mei 2012 18:02

Ga ik zeker uitproberen ^^)

[Beantwoorden]


Door Claire op 28 mei 2012 18:09

Ziet er goed uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Sheela op 28 mei 2012 18:12

Ik heb de oude foundation- en de 2 oogschaduwkwasten
en nu heb ik ook die poederkwast, die is zooooo zacht x

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 28 mei 2012 18:15

ze lijken me heel fijn ik vond die kwasten van de hema nooit echt fijn maar ik ga het toch maar overwegen om ze te gaan kopen! trouwens bij het stukje van de foundation kwast staat er kwsst in plaats van kwast ik dacht ik zeg het maar even! :-)

[Beantwoorden]


Door Puck op 28 mei 2012 18:18

Ziet er erg fijn uit! Misschien moet ik maar even langs de HEMA gaan… ;). HEMA had toch een goede blendingkwast? Hebben ze die uit het assortiment gehaald? Ik hoop het niet, want ik was nog van plan die aan te schaffen :/ .

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 18:41:

Weet ik niet, het zou kunnen dat die er nog is :-)

[Beantwoorden]

Charlie antwoordt op 28 mei 2012 om 22:15:

Hema heeft zeker nog de oude blendingkwasten! Ik heb bij het meenemen van de nieuwe kwasten deze week weer een blendingkwast meegenomen als back up, want dat is toch wel mijn fave budgetbrush ever.

[Beantwoorden]


Door Fien op 28 mei 2012 18:24

Ik heb HEMA kwasten van de kerstcollectie, superfijn! Ik heb ook nog een foundationkwast, oogschaduwkwasten, maar de gezichtskwasten vond ik altijd ruw, maar deze zijn inderdaad veel fijner! Ze staan op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 mei 2012 18:25

Ooh, wat zien ze er chique uit, vooral met dat wit. De poederkwast lijkt mij erg fijn, want die van Sigma van mij, die prikt nu zo erg :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 18:41:

Die van Sigma is inderdaad niet echt fijn…

[Beantwoorden]


Door Magda op 28 mei 2012 18:28

Zozo, beetje oud nieuws ;) Nee, maar ze zijn erg fijn!

[Beantwoorden]


Door isabel op 28 mei 2012 18:39

Ik vind ze er erg leuk uitzien ^^
En al die dure kwasten zijn natuurlijk geweldig, maar ik vind die van hema ook super goed en wel 50 keer goedkoper!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 28 mei 2012 19:05

Ze zien er inderdaad al een stuk beter uit!
Ik mis alleen een eyeliner kwast ;) en die heb ik net het meeste nodig.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 28 mei 2012 19:11

Heb je ook naar de andere poederkwast gekeken? Er is er ook nog 1 met een lange steel. Weet je wat het verschil is tussen beiden? Welke fijner is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 19:31:

Die oude met bruine haren? Daar zou ik mijn geld niet aan uitgeven, netjes gezegd :D

[Beantwoorden]

danique antwoordt op 28 mei 2012 om 19:38:

ik denk dat ze bedoelt de andere poederkwast van die collectie maar dan niet zo klein als die andere… op normaal formaat ;-)

[Beantwoorden]


Door lisa op 28 mei 2012 19:13

Leuk! Ik mis tegenwoordig wel de eyeliner kwast, die ik gebruik voor mijn gelliner. Komt die nog weer in de collectie? Of heeft mijn hema (enschede) die gewoon niet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 19:31:

Ah, ik weet welke je bedoelt! Weet alleen niet zeker of die er nog is. Essence heeft wel zo’n kwastje!

[Beantwoorden]


Door Saana op 28 mei 2012 19:21

lijkt me wel wat :)
ik heb een spellingsfout gezien, bij de eerste kwast staat ipv. verandering, verademing. hope you see it :)
liefs. :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 19:33:

Verademing is goed! Ik vind het een verademing dat er ein-de-lijk een fijne betaalbare poederkwast is :-)

[Beantwoorden]


Door Conny op 28 mei 2012 19:26

dat is grappig .
dat je eigenlijk geen dure kwaste hoeve te hebben voor je make up.
maar ik heb een vraag is het echt haar of synthetisch haar de kwasten van de hema. ^^)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 28 mei 2012 19:34

Ziet er goed uit ! Mijn poederkwast heeft het net begeven dus dit komt als geroepen !

[Beantwoorden]


Door danique op 28 mei 2012 19:37

ik heb ze al gezien bij de hema! leken me erg goede kwasten alleen heb ik ze nog niet gekocht… dat ben ik wel van plan :yes:

[Beantwoorden]


Door Martha op 28 mei 2012 19:42

Fijn om te horen dat ze zo goed zijn! Ik was al lang opzoek naar een nieuwe kwastenset voor een laag prijsje en je hebt me overtuigd deze te kopen! Dankuuuu (love)

[Beantwoorden]


Door jelske op 28 mei 2012 19:54

Ik heb die foundationkwast, hij is inderdaad fijn

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 28 mei 2012 19:54

Nog steeds niet de ultieme oogschaduw pencil bij Hema.. Ik hoop dat ze ooit nog met de perfecte komen, hihi! De andere kwasten lijken me verder wel echt goed & dan met name de poeder kwast :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 21:46:

Dat hoop ik ook! Het gaat in ieder geval wel de goede kant op :ja:

[Beantwoorden]


Door Elise op 28 mei 2012 19:58

Ik ga daar ‘ns kijken voor de foundationkwast. De Hema had trouwens wel altijd een blending kwast, die vond ik wel fijn. Maar ik weet niet of ‘ie er nog is…

[Beantwoorden]


Door Astrid op 28 mei 2012 20:19

Ik heb ze in de winkel ook even gevoeld mar ik was nog niet echt overtuigd. Naar mijn idee hadden ze beter de gezichtskwast met en stompen handvat in het vaste assortiment kunnen doen. Die was namelijk erg fijn :)

xx Astrid

[Beantwoorden]


Door Jana R. op 28 mei 2012 20:29

Klinkt als goede budget kwasten :) x

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 28 mei 2012 20:40

Ze zien er echt mooi en classy uit! Ook zien ze er echt fijn uit. Ik wil hier echt nieuwsgierig van haha.

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 28 mei 2012 20:44

Ze zijn inderdaad erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Mireille op 28 mei 2012 20:55

Voor die prijs ga ik de foundation kwast zeker aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 28 mei 2012 21:03

Ik had eigenlijk een vraagje over het ‘oppakken’ van blush met een kwast (ik gebruik nu de gewone paarse poederkwast van Essence hiervoor). Wat voor beweging maak je als je met je kwast over de poeder gaat? Ik merk bij mijn blushes na een tijdje namelijk dat ze een gekke structuur krijgen (op de bovenkant waar ik hem raak), alsof ze korrelig worden, met eventueel kleine plekjes die juist heel glad en ‘vast’ lijken. Is dit normaal of denk je dat het het aan de manier waarop ik met mijn kwast over de poeder draai? Of misschien zelfs aan de kwast?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 21:48:

Als de blush poeder vrij ‘teer’ is kan er door bijvoorbeeld er teveel over ronddraaien, veel overtollig poeder door loskomen. Maar dat verschilt per blush. Het kan zijn dat als je je blushkwast niet dagelijks schoonmaakt (wat ik me goed kan voorstellen) dat het vet van je gezicht of foundation in je kwast gaat zitten en zo ook een vettig laagje over de blush heen maakt. Maar dat verschilt ook weer per blush :-)

[Beantwoorden]


Door Kamelia op 28 mei 2012 21:26

Bedankt voor de review! Ik had nog een concealerkwast nodig; nu weet ik waar ik zijn moet :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 28 mei 2012 21:33

Fijn dat ook jij enthousiast bent. Ik denk dat ik de foundationkwast aan ga schaffen. Is toch hygiënischer dan met de vingers en nu er eindelijk een budgetkwast is ben ik gelukkig. :)

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 28 mei 2012 21:39

De poederkwast lijkt me wel fijn, de rest niet zo :-)

[Beantwoorden]


Door Cute as a Cupcake blog op 28 mei 2012 21:40

Zelf vind ik hun zwarte kwasten eigenlijk mooier ogen :) De kwasten van Hema zijn inderdaad een beetje hard, maarja voor die prijs kan het bijna niet perfect zijn.
Heel handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Ise op 28 mei 2012 21:47

Ik heb er ook een van de Hema, best fijn! :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 mei 2012 21:49

Ik vind de kwasten er erg stylish uitzien inderdaad! Fijn dat er nu ook eens goede budgetkwasten te koop zijn!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 28 mei 2012 22:07

Dat klinkt goed, ik weet nog wel dat ze die harde poederkwasten hadden waarmee je echt keihard in je gezicht prikte. xD Ze zien er ook echt fancy uit, I like. :) Ik was ook op zoek naar de blending brush, maar hij is er niet. :o

[Beantwoorden]


Door fleur op 28 mei 2012 22:22

Hey vera,
Ik heb een vraagje en ik dacht ik vraag het aan jou aangezien dit artikel toch over kwasten gaat, ik wil graag zo een kwastenset van sigma bestellen maar die kwasten zijn synthetisch, is dat over het algemeen juist wel of niet “goed” ?
Liefs, Fleur

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 23:46:

Ik vind vaak synthetische haren fijner dan dierenharen. Dierenharen willen nog wel eens gaan stinken als je wast ed. Maar als ik heel eerlijk ben, raad ik Sigma niet aan. Zeker de gezichtskwasten niet. Ik heb ze gehad, maar gebruik ze niet meer omdat ze steeds stroever werden. ik raad je eerder aan eens bij Zoeva.de te kijken voor een mooie set :-)

[Beantwoorden]


Door Noelle op 28 mei 2012 23:14

niet dat het heel belangrijk is, maar er zijn volgens mij 2 poederkwasten van deze lijn. Eentje met een korte handvat en eentje met een lange handvat, de korte kost €4,50 (zo veel heb ik ervoor moeten betalen in ieder geval!) en de lange kost €4. Het kan ook zijn dat ik scheel ben, maar die met de lange handvat is net iets minder breed dan de korte, haha maargoed ik vind die met de korte handvat zelf heel fijn, volgens mij ook zachter dan die andere!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2012 om 23:47:

Ja, je hebt gelijk! Nu zie ik het ook in het persbericht, totaaal over het hoofd gezien eerder; maar er is ook nog een grotere poederkwast met langere steel.

[Beantwoorden]

Aline antwoordt op 29 mei 2012 om 19:23:

Oeeh, die poederkwast met lange steel heb ik, die gebruik ik voor bronzer (en stiekem ook soms voor blush)..
x

[Beantwoorden]


Door Daantje op 28 mei 2012 23:50

Ik ga zeker de foundationkwast halen! :)
Ik heb zo’n roze gehad, maar bij mij liet na 2x gebruiken de steel al los.. :yes:

[Beantwoorden]


Door Michaela op 29 mei 2012 07:11

Ze zien er echt heel fijn uit! Zeker voor de prijs, good job Hema =)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 29 mei 2012 07:23

ze zien er goed uit =)

[Beantwoorden]


Door Agnetha op 29 mei 2012 08:19

Dat zijn echt hele mooie kwasten. Ga eerdaags ook maar even kijken, ik heb hier al aardig wat kwasten liggen, maar sommige zijn niet echt prettig.

[Beantwoorden]


Door marije op 29 mei 2012 09:12

erg mooi! ik heb in december de kabuki kwast van de hema gekocht, en heb nog nergens een kwast gevoeld die zo zacht is! echt wow alsof er fluweel op de haren zit:)

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 mei 2012 om 13:19:

Ah, die kabuki was ook zo fijn! Erg jammer dat hij slechts tijdelijk te koop was :-(

[Beantwoorden]


Door My Linh op 29 mei 2012 11:06

Vandaag na college maar eens langs de Hema! Ze zien er inderdaad goed uit! Jammer dat er geen zwarte hendels zijn, dat vind ik toch het mooist ^^ dank je wel voor de tip/review

[Beantwoorden]


Door Carmen op 29 mei 2012 11:58

Looking gooood! Fijn dat je ze zo snel reviewt als ze net in de winkel liggen :)

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Blog op 29 mei 2012 14:48

Ik zag ze al voorbij komen maar nog geen reviews. Was dus blij toen ik je post zag! Ga er zeker een aantal aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Melody op 29 mei 2012 16:57

Ik werk bij de Hema, en toen ik de kwasten uitpakte om ze aan te vullen dacht ik gelijk, Woow die moet ik hebben. (love)

[Beantwoorden]


Door Lois op 29 mei 2012 17:50

Ziet er mooi uit!!
xxxx

[Beantwoorden]


Door martine op 29 mei 2012 18:52

was dat 2009?!
Ik weet dat nog echt heeel goed ;-)

[Beantwoorden]


Door Gabriëlla op 29 mei 2012 19:01

Ik vond de ‘oude’ foundationkwast van de Hema echt vreselijk. Hij bracht echt ontzettend streperig en lelijk aan. :/ Ben wel benieuwd naar deze…

[Beantwoorden]


Door Nina op 29 mei 2012 19:52

Ik denk dat ik morgen moet rennen naar de winkel voordat ze allemaal zijn uitverkocht, aangezien iedereen ze wil haha! Ik vind het zo fijn dat ik dit soort dingen te weten komt via jouw blog vera, thanks :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 29 mei 2012 21:05

Klinkt heel erg goed. Als ik dit zo lees is hema er zeker weten op vooruitgegaan :D

[Beantwoorden]


Door NinaSophie op 29 mei 2012 22:28

He wat gek, mijn Hema heeft volgens mij veel meer nieuwe toegevoegd aan het assortiment! Ook een hele grote platte oogschaduwkwast, etc.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 30 mei 2012 07:58

ziet er opzich wel goed uit voor een budget merk

[Beantwoorden]


Door Nikki op 30 mei 2012 14:21

Zo jammer dat ze nooit een complete lijn kwasten maken..

[Beantwoorden]


Door sanne op 30 mei 2012 19:47

ik vraag me af gaan de haartjes snel uit de kwast of niet ??
x ^^)

[Beantwoorden]


Door Mijke op 30 mei 2012 21:31

Ik was net op zoek naar fijne, betaalbare kwasten en ik ga zeker kijken naar deze kwasten :-)

Dankjewel! X

[Beantwoorden]


Door Renske op 31 mei 2012 19:10

superleuk & nuttig artikel! de kwasten zien er ook leuk uit! X

[Beantwoorden]


Door kirsten op 1 juni 2012 19:37

Ziet er goed uit! Ben benieuwd naar de ‘vernieuwde’ foundation kwasten n.n

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 1 juni 2012 21:07

Ik heb de grote poederkwast. En hij is ZOO fijn!

[Beantwoorden]


Door Ester op 5 juni 2012 00:36

Heb ze van de week ook gezien, zien er inderdaad sowieso al erg mooi uit, weet alleen niet of ik er iets van ga kopen omdat ik eigenlijk al wel genoeg kwasten heb :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 11 juni 2012 19:05

Is de korte dikke kwast niet €4,50?
x ^^)

[Beantwoorden]


Door Juliette op 16 juni 2012 19:47

:hey: Erg leuk artikel, ook handig voor het kopen van kwasten.
Ik heb vandaag die grote oogschaduw kwast gekocht, ik vind hem zelf erg fijn. maar wat kan je beter voor concealer gebruiken? De grote of kleine?

[Beantwoorden]


Door Marianne op 19 juni 2012 00:07

ik heb ze gevoeld in de winkel, inderdaad een hele verademing!
ik heb zelf een poederkwast van de hema, zo’n knalroze geval :-P
Maar die is nu helemaal hard geworden, dus ik zocht eigenlijk een nieuwe.
Leuk dat hema dat zelf ook doorheeft en daardoor enorme verbeteringen heeft aangebracht!
ik ben fan! (love)

[Beantwoorden]


Door Janita op 24 juni 2012 14:37

Vera, is het verstandig :O om op je twaalfde al mascara te dragen? (love) vriendinnen zeggen dat het wel cool is :cool: maar ik weet het niet aaaah help :ahh:

[Beantwoorden]


Door Janita op 24 juni 2012 14:38

:?: ik :crazy: vind de hema kwasten top!!!!! :)

[Beantwoorden]


Door Janita op 24 juni 2012 14:40

Deze website is top!!! :O. :omg: cool!!

[Beantwoorden]


Door Janita op 26 juni 2012 20:02

Veracamilla love your video’s :!: :love:

[Beantwoorden]


Door laura op 22 juli 2012 13:10

ik heb ook nog een hema kwast nog uit het oude assortiment die blending kwast vind ik wel heel fijn ik ga zeker naar de nieuwe kwasten kijken dankje voor de tip

[Beantwoorden]


Door Beauty News – HEMA « justbeingmyselfmaaike op 31 oktober 2012 10:00

[…] Bron foto […]


Door marlijntjuhhhhhhhh op 4 november 2012 19:59

:omg: :sexy: kwasten uuhhh beautygloss heeft toch die foundation kwast is het roze :?: k weet niej zeker maar hij is ook heel erg fijn om gezichtmaskers mee aan te brengen

[Beantwoorden]


Door Janine op 15 november 2012 22:45

Welke moet ik kopen je heb een all over eyeschadow brush en een
brush eyeschadow een is zwart ander wit. En ik weet ook niet welke de kleuren vervaagt.

zowiezo ga ik nog even kijken want ik heb niet echt kwasten .

[Beantwoorden]


Door Nikki op 24 november 2012 14:49

Kun je een blushkwast eigenlijk ook gebruiken als foundation kwast? Als een soort van van stippling brush??

[Beantwoorden]


Door Janine op 17 september 2013 19:55

hey!

ik heb een oogschaduw kwast van hema en foundation kwast van hema , en een essence blending kwast , maar wat raad je nog meer aan? hoeveel oogschaduw kwasten heb je eigenlijk nodig in je stash? dus niet de blush kwasten etc.

lieefs,

Janine

[Beantwoorden]


Door Ivanka op 5 april 2014 18:06

Heey :wave: ,

Er is in de zwart-witte kwastenserie van de Hema nu ook een blush kwast. Ben hem gister tegengekomen bij de Hema, en heb hem maar gelijk meegenomen. Ben net zo tevreden als met de andere zwart/witte kwast. Echt een aanrader om de set compleet te maken! ^^)

[Beantwoorden]


Door Trisha op 14 juli 2014 14:38

The voice of rattonaliiy! Good to hear from you.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 28 januari 2015 18:35

Wat ik heb bij de foundationkwast, is dat hij uit elkaar valt. Dit is nu al mijn derde foundationkwast van de hema, en ook deze is weer uit elkaar gevallen.

[Beantwoorden]