Make-up in 5 minuten

Je hebt je verslapen, of je wilde gewoon even net wat langer in je bed blijven liggen. Hoe dan ook: je staat op het punt te laat te komen voor school of werk en daarom moet je haasten met je make-up. Let’s pull a quicky! Vandaag laat ik een makkelijke 5 minuten make-uplook zien, waardoor je fris en uitgeslapen oogt, ookal ben je alles behalve dat. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.


Gebruikt:
Skin 79 Orange BB Cream – review
MAC Studio Sculpt Concealer – review
Hema Eyebrow pencil 01 – review
MAC Metal-X Shadow Fushion Gold – review
Rimmel Exaggerate Eyeliner – Review
L’Oréal Mega Volume Collagene 24H mascara
The Body Shop Chocomania Lip Butter – review
The Body Shop blush 02 Coral – review

Twitter Facebook
Categorie: Video | 22 januari 2012 | 166 reacties | Tags: , , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door margotje op 22 januari 2012 12:08

Eerst,
Leuk videotje, ik heb zelf een hele onrustige huid maar veels te licht. Ken je nog een foundation die echt super licht is???
Liefs, Margot

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 22 januari 2012 om 12:19:

Alle foundation die vera gebrukt is erg licht, Moet je anders haar andere videos kijken, daar kun je ze zien :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 13:00:

Wat Sarah zegt, ik ben ook heel licht van huidskleur! Probeer L’Oréal True Match eens :)

[Beantwoorden]

margotje antwoordt op 22 januari 2012 om 21:51:

He, dankjewel. Ik heb die al een paar keer geprobeerd maar hij blijft toch donkerder dan mijn huid. Misschien hebben jullie andere kleuren in NL?
Ik ga wel even bij de Nederlandse filialen kijken :)

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 22 januari 2012 om 13:37:

Foundation van ELF is ook heel licht. Flawless Finish Foundation. Hij is echt heel erg goed en met 8 euro supergoedkoop. Ik gebruik zelf deze foundation bijna dagelijks terwijl ik ook fan ben van de dure Laura Mercier Silk Crème foundation. Vind ze allebei top! Van ELF moet je dan de kleur Porcelain hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:42:

Oh, goede tip! Dankjewel Karin.

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 22 januari 2012 om 16:42:

Die zijn inderdaad allemaal erg licht, maar Gosh X-ceptionel wear foundation in de lichtste kleur is nóg lichter dan die foundations! (kleur 11 porcelain) Hij is bijna wit haha dus je kan hem ook gebruiken om een andere foundation lichter te maken.

Swatch: http://3.bp.blogspot.com/-BtcWegzrIS8/TeEzi7jnxeI/AAAAAAAAAPY/1asEWeZwkoY/s1600/IMG_20110528_162031.jpg

margotje antwoordt op 22 januari 2012 om 21:51:

Dankjulliewel ! Ik had echt niet verwacht dat er mensen zouden reageren (love) you made my day :D

Marielle antwoordt op 24 januari 2012 om 00:01:

Yves Rocher heeft ook hele lichte kleuren van hun merk Yria (het zit in van die glazen flesjes, als de verpakking ondertussen nog niet veranderd is).

[Beantwoorden]


Door lonneke op 22 januari 2012 12:08

Super handig en leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Irene op 22 januari 2012 12:10

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Dewy op 22 januari 2012 12:11

Wauw wat ben jij mooi zonder makeup! Ik ben jaloers op hoe jij eyeliner op doet, ik gebruik het ook elke dag maar zo mooi als jou krijg ik het niet

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 22 januari 2012 om 13:38:

Nou ik dus ook! Worstel elke keer nog met eyeliner op doen. Vera doet t zo makkelijk…

[Beantwoorden]


Door COOK!EM0NST3R__ op 22 januari 2012 12:16

Super leuk fimpje ! Eigenlijk doe ik dit elke dag al , want ik verslaap me altijd haha . liefs x

[Beantwoorden]


Door COOK!EM0NST3R__ op 22 januari 2012 12:17

Super leuk fimpje ! Eigenlijk doe ik dit elke dag al , want ik verslaap me altijd haha . misschien nog een leuk idee voor een filmpje : iets over nagellak en verschillende trucjes , liefs x

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 januari 2012 12:18

Dit lukt me niet in 5 minuten :p. Maar je ziet er mooi uit! Als ik haast heb is het foundation+concealer+poeder en vlug mascara op doen en gaan.

Daarnaast staat hier rechts een typfout (http://www.onzetaal.nl/taaladvies/advies/de-dikke-drieduizend-dicteewoorden#C )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 13:01:

Wat voor typfout?

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 22 januari 2012 om 13:59:

Nou ben ik daar ook benieuwd naar haha, want ik denk: huh typfout? (normaal zie ik die meteen) want ik zie er helemaal geen en die link zegt dat het een typfout met een C is maar die zie ik ook al niet ;)
Voor de rest leuk filmpje, meestal is dit mijn dagelijkse look haha. En trouwens, ik moet echt zeggen dat ik je eyeliner + alleen mascara boven heel goed vind staan, heb het idee dat het je ogen wat lift laat maar zeggen!

[Beantwoorden]

Ingetjoi antwoordt op 22 januari 2012 om 14:48:

Meervoud van categorie is categorieën, met een extra e voor de e met trema.

Dit omdat de klemtoon in het woord categorie op de laatste lettergreep valt.
Vergelijk: kolonie – koloniën, waar de klemtoon op de tweede lettergreep valt en de e uit het grondwoord dus vervalt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 15:07:

Ah, ik schaam me kapot! Ik weet wel hoe je categorieën schrijft, ik snap dan ook niet waarom het daar verkeerd staat… Ik zou zweren dat er eerst wel categorieën stond. Hoe dan ook, dankjewel dat je het even zegt! Ik pas het gelijk aan.

Anne antwoordt op 23 januari 2012 om 12:40:

Sorry voor de onduidelijkheid haha, maar dat was m inderdaad. Ik was net wakker en dan typ ik niet zo duidelijk ;).

Ingetjoi antwoordt op 26 januari 2012 om 13:17:

Wat leuk dat je even de moeite hebt genomen om het aan te passen. En je hoeft je zeker niet te schamen hoor! Het Nederlands zit niet altijd even logisch in elkaar. Ik zou bijna zeggen dat het onnatuurlijk is om het goed te doen (en dat zeg ik als neerlandica!).
Zelf vind ik stijl veel belangrijker als het om schrijven gaat. Ik kan merken dat jij er echt feeling voor hebt: de zinnen in je stukjes lopen goed en je woordkeuze is niet cliché.
Een persoonlijke schrijfstijl is mijns inziens van veel meer belang of een stukje ‘lekker leest’ dan dat het helemaal foutloos is.
Dus: keep up the good work!


Door Kaylee op 22 januari 2012 12:19

Wel grappig dat het een 5 minuten look is en dan duurt het filmpje 10 minuten haha! Wil je een keer een 5 minuten look maken waarbij het filmpje ook maar 5 minuten duurt? Lijkt me wel leuk om jou te zien haasten hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 13:02:

Ja, maar dat komt door de uitleg en het geklets ^^) Echt 5 minuten doe ik niet omdat ik dan niet kan praten en dan heb je er niets aan lijkt mij…

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 22 januari 2012 om 14:55:

Maar je zegt niet iets waar je echt iets aan hebt. Meer gewoon gezellig kletsen, wat ik juist leuk vind, maar daardoor kan je niet zien hoe je het zou doen als je echt maar 5 minuten zou hebben. Want het geklets deed je vooral tijdens het opmaken, dus daarmee verloor je eigenlijk geen tijd. XX

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 januari 2012 12:23

mooie look, Vera! Je bent ook altijd zo lekker spontaan ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 januari 2012 12:34

Mij lukt dit ook niet in 5 minuten..
Ik zou het wel leuk vinden als je nog een keer een look met het Naturel eye palette van Too Faced wil maken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 13:03:

Heb ik al bij de Back To School en Dagelijkse Make-uplook filmpje!

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 22 januari 2012 12:35

Max is een action merk hahahah! Ik vind het gewoon leuk om naar je filmpjes te kijken en ik vind dat je altijd heel lief reageert óók als iemand soms een negatieve reactie plaatst!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 januari 2012 12:37

Je kunt concealer ook makkelijk in de trein/ bus/ onderweg doen. Dus ik doe meestal thuis mijn eyelook en dan concealer poeder/ blush doe ik in de trein.

[Beantwoorden]


Door Sha op 22 januari 2012 12:42

Leuk filmpje! Ik zou een “What’s in my bag” filmpje wel weer leuk vinden!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 22 januari 2012 12:42

Super handig! Een look waarmee het lijkt of je bent uigeslapen? Dit kan ik altijd wel gebruiken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 13:03:

Dat is ook een goede!

[Beantwoorden]


Door charile op 22 januari 2012 12:49

Echt een leuk en handig filmpje!
Ik vind je blush wel iets te fel, maar dat is persoonlijk want het staat je wel heel goed!
En een request: ik zou wel graag een look willen zien met het 88 warm palette :)
‘xx

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 22 januari 2012 12:51

Wat een leuke video weer! Staat je goed hoor, die natuurlijke look. En je ziet er inderdaad heel wakker en uitgeslapen uit.

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 22 januari 2012 12:57

Leuk filmpje ! Ik slaag er wel in om in vijf min me klaar te maken als het nodig is :d

[Beantwoorden]


Door Yara op 22 januari 2012 13:01

Superhandig zeg, leuk filmpje!!

[Beantwoorden]


Door Emma op 22 januari 2012 13:02

leuk filmpje en handig!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 22 januari 2012 13:02

(love) Echt supper handig, filmpje en ook fijn dat je de producten erbij hebt gezegt. xxx

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 januari 2012 13:08

Oh wat een leuke video , erg handig:D

[Beantwoorden]


Door jacqueline op 22 januari 2012 13:13

leuke tips ik verslaap me wel eens dus deze tips komen goed uit ;-)

aleen 1 vraagje kun je die foundation ook bij de kruidvat kopen en hoe duur is die ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:30:

Nee, deze is alleen online te bestellen… Garnier heeft ook een BB Cream, maar die is niet te vergelijken met deze.

[Beantwoorden]


Door Barbara op 22 januari 2012 13:21

Leuke video Vera! Ik snap wel dat je soms onzeker word van je huid, ook als mensen het op youtube nog even lekker gaan benadrukken.. Maar het valt inderdaad mee hoor! En misschien gaat het ook nog wel over !

Maaar ik heb 1 belangrijke vraag: welk wenkbrauw potlood gebruikte je daar? Want dat is gewoon echt exact de kleur die ik moet hebben en die ik maar nooit vind.
(Oh, en mocht ik nu een antwoord krijgen wat een duur merk bevat, heb je dan ook een budget-versie voor me? :P)

x

[Beantwoorden]

Karen antwoordt op 22 januari 2012 om 13:40:

Hema pencil nr. 1
Staat ook gewoon in het lijstje onder het filmpje.

[Beantwoorden]

Barbara antwoordt op 22 januari 2012 om 14:41:

Sorry, daar had ik even overheen gekeken. En bedankt voor je reactie Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:30:

Dankjewel Barbara, ik geloof ook wel dat het overgaat. Over een paar jaar heb ik een supergaaf huidje :$

En wat Karen zeg, het is het Hema eyebrow pencil in 01 light!

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 22 januari 2012 13:23

Wat ik altijd doe is mijn mascara menemen en pas aanbrengen als ik in de metro zit :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:31:

Dat lijkt me dus heel lastig, met die drukte en gewiebel. Of valt dat wel mee? :D

[Beantwoorden]

Julie Joanne antwoordt op 23 januari 2012 om 23:32:

Valt best mee, ik moet vanuit een boerendorp de stad in, dus het wordt pas druk na een aantal haltes. Wel heb je af en toe mensen die wat raar kijken maar dat doet me niet zo veel (:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 22 januari 2012 13:26

Ben aan het terugbladeren op je site (want ik volg je nog niet zo lang) en ik kom echt zoveel leuke artikelen tegen:)

Je bent trouwens bijna tegelijk met mij jarig, haha…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:31:

Leuk! ^^) Wanneer ben jij jarig?

[Beantwoorden]


Door Amanda op 22 januari 2012 13:29

Handige tips!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 januari 2012 13:31

Hele mooie look!

[Beantwoorden]


Door Fatima op 22 januari 2012 13:34

Erg handig filmpje :D Maar als ik 5 minuten uittrek voor make-up word het toch weer een kwartier of langer haha (oh dit kan ook nog wel, ooh en hier heb ik ook nog wel tijd voor, even snel snel haha zo gaat dat altijd bij mij).

Trouwens, MAX is geen nieuw merk, ze verkopen het bij de action :D Super budget proof (80 cent voor 3 oogpotloden… i’m just sayin) en er zitten erg leuke dingen tussen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:32:

Ja, ik kende het wel alleen in mijn hoofd spreek je max echt uit als max en niet als mex. Ik dacht dus eerder aan Mexx, haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Julie op 22 januari 2012 13:35

Ondanks dat het eigenlijk niet zo’n hele bijzondere look is, vind ik het er toch heel mooi uit zien! :D Ik kan zelf alleen nooit zoveel qua gezichtsmakeup doen omdat ik (veel) sproeten op mijn gezicht heb, dus je ziet het meteen als ik foundation/concealer op heb.. (het ziet er zegmaar meteen heel cakey uit). Heb je hier misschien tips voor om dat te voorkomen?

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 22 januari 2012 13:35

Heee Vera!

Wat een leuk filmpje en wat ben je me toch een vrolijk meisje!
Superleuk om jou zo bezig te zien (:

Heb alleen een klein vraagje:
Als ik bijvoorbeeld een puistje hebt op me voorhoofd en ik wil die wegwerken met bijvoorbeeld foundation, dan zie je bij mij altijd zo een vlek. Want ik doe verder geen foundation op derest van mn gezicht. Ik weet wel dat je begint op je puistje, endan eromheen gaat deppen, om het als het ware te ”blenden”!
Maar nog steeds zie je dan zo een vlek, en loop ik maar met een puistje rond op school! :p

Hoop dat je tips hebt!

Ps. een live filmpje zou leeuukk zijn :)

Xx.Xx.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:34:

Dankjewel Yasmina!

Wat de ‘vlek’ betreft, ik denk dat je beter concealer kan proberen. Dat stip je aan op het puistje en vervaag je dan een beetje naar buiten toe. Zie je als het goed is weinig van! En poeder het anders nog even af, niet alleen het puistje maar ook de rest van je gezicht voor nog meer een geheel.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 22 januari 2012 13:39

Super leuk filmpje! <3

Ik zou het heel leuk vinden als je je make-up kast nog een keer laat zien want volgens mij is er ondertussen alweer zo veel bijgekomen!

Liefs,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:35:

Nou, ik heb het juist opgeruimd! Maar het is misschien wel weer een leuk idee… :)

[Beantwoorden]


Door Fien op 22 januari 2012 13:40

request; Een whats in my bag update, een filmpje over alle huidtypen, plus tips, producten en hoe je weet wat voor huidtype je hebt of een ochtend van Vera, dus vanaf het moment dat je opstaat filmen wat je dan eerst doet, enzovoorts. (make up, ontbijt, kleding, haar)
Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 januari 2012 13:43

Wat een vrolijk filmpje !
leuk gedaan, xx

[Beantwoorden]


Door Merel op 22 januari 2012 13:43

Je ziet er heel mooi uit met zo’n rustige make-up!

[Beantwoorden]


Door Karin op 22 januari 2012 13:43

Leuk filmpje! Ik hou van jouw filmpjes haha. Heb er altijd wat aan. Als ik zie dat jij een filmpje online hebt staan wordt ik al helemaal blij! Ik krijg t helaas nooit voor elkaar om m’n make up in 5 min te doen. Alleen foundation en concealer duurt al 5 min bij mij haha. Ik zou niet zonder bronzer, blush, mascara en wenkbrauwpoeder kunnen. Oogschaduw zou ik wel kunnen overslaan idd. En ben nog altijd jaloers op jouw eyeliner aanbrengen. Ik kan dat gewoon niet. En heb vrij kleine ogen dus moet goed kijken hoe en waar ik het aanbreng.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:37:

Ah dankjewel Karin! Dat vind ik heel leuk om te horen ^^). Wat de eyeliner betreft: is echt veel oefenen vaak. Maar het helpt natuurlijk ook wel of je een echt fijne eyeliner hebt of niet. Ikzelf vind gelliner het makkelijkst werken.

[Beantwoorden]


Door anouk op 22 januari 2012 13:44

mooie look en goede tips!

[Beantwoorden]


Door Silvie op 22 januari 2012 13:55

Leuk filmpje!

Een keertje iets van een kookfilmpje zou ook leuk zijn, zou je zoiets voor de lol een een keertje willen maken, lijkt me wel leuk :)
koken met vera!!!! yeah!!! :D

[Beantwoorden]

Marleen antwoordt op 22 januari 2012 om 14:10:

Haha

Ik zie het al voor me Vera in een keukenschort voor het fornuis:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:37:

Haha, ik kan alleen helemaal niet goed koken! (:

[Beantwoorden]


Door Valérie op 22 januari 2012 14:03

echt bedankt voor deze tips, ben namelijk iemand die moeite heeft met snel/vroeg opstaan. Alleen ik doe echt ongeveer 10 minuten over mascara allen :o jij gaat 2x over je wimpers heen en dan zit het goed, is dat omdat je vind dat het niet perfect hoeft te zitten of omdat je hele makkelijke wimpers hebt? ik moet mn mascara echt goed aanbrengen want ik ben een ramp met eyeliner ander lijk ik echt op een zombie haha

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:38:

Het verschilt een beetje per mascara hoeveel laagjes ik moet aanbrengen, meestal breng ik er wel 4 per oog aan. 2 met mijn ogen open en 2 met mijn ogen dicht voor de krul.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 22 januari 2012 14:08

Vaker doen!
En niet alleen maar over producten plaatsen!
Raak je mensen mee kwijt!
Dit vinden we veeel leuker!
En ik houd zelf heeeel erg van tips!

[Beantwoorden]


Door Tes op 22 januari 2012 14:09

Weet jij (Vera) of iemand anders een goed dekkende foundation? Ik heb namelijk nogal last van roodheden en die blijf je door mijn foundation heen zien. Heb nu Bourjois Healthy Mix Foundation. Hij smeert fijn maar mijn roodheden blijf je zien… HELP

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:40:

Ik heb helaas in de drogist nog geen hele dekkende foundation kunnen ontdekken (zonder dat het resultaat cakey werd). Ik moet wel zeggen dat ik vind dat de nieuwe foundation van Max Factor Ageless Elixir goed dekt. Maar mijn favoriet voor goede dekking is toch MAC Studio Sculpt.

[Beantwoorden]


Door Lilly op 22 januari 2012 14:15

Leuke video! Jij praat altijd zoo leuk (love)
Weet jij misschien ook een andere goede concealer die niet niet al te duur is, want ik mag geen mac kopen van mn moeder : (
Is de NYX concealer in a jar, de huidskleurige concealer ook goed?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:41:

Ik heb geen ervaring met de huidskleurige concealer van NYX. Ik vind wel de concealersticks van Hema, fijn. Net als het Allround Concealer palette van Catrice en Essence All Day 16H concealer.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 22 januari 2012 14:16

Wat leuk gedaan weer Vera, superhandig voor als je weinig tijd hebt. Ik vind het zelf alleeen best lastig om eyeliner te zetten. Ik ga nog even oefenen! :)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 22 januari 2012 14:17

Ik ben in 3 min klaar! Maar ja, ik gebruik alleen maar wenkbrauwpotlood, 3 in 1 oogschaduw (highlighter, blush, oogschaduw), mascara en lipgloss… Mijn donkere kringen gaan vanzelf weg in het uurtje fietsen naar school ^^)

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Salima op 22 januari 2012 14:18

Je straalt :) En om eerlijk te zijn vind ik dit je mooiste make-up look ever, naturel en lekker fris :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 januari 2012 14:23

Hoi vera! leeuk filmpje hoor, je wisselt artikelen en filmpjes goed af waardoor ik je site graag volg! ;-) zo’n beautyblender gaat snel zeg, voor mij zou dat ideaal zijn aangezien ik het langst met mijn foundation bezig ben! Ik zag laatst bij DA drogist ook zo’n soort blender , ik ga hem nu zeker aanschaffen dat zou me genoeg tijd schelen :D liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:41:

Dat hoorde ik ook al! Ik baal dat hier geen DA zit, ik had hem graag getest.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 22 januari 2012 14:26

Nog een vraagje

waar kan je die beauty blender kopen wil m graag :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 14:42:

Bij enchantra.com :)

[Beantwoorden]

Marleen antwoordt op 22 januari 2012 om 14:58:

Dankje <3

Trouwens Mee met Vera vond ik ook heel leuk :ja:
Liefs,

[Beantwoorden]


Door linda op 22 januari 2012 14:27

wauw, ik ben zo jaloers op jou wimpers!

[Beantwoorden]


Door sabrina op 22 januari 2012 14:36

leuk filmpje er handig

je zou misschien filmpjes kunnen opnemen
van je stash , nagelakstash
of een kook filmpje

xxxx :wave:

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 januari 2012 14:42

“oh er komt hier nog ff een strontje uit mijn oog, ALTIJD LEKKAHHH”

AHAHHAAHHAAHAHA
+1 made my day

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 22 januari 2012 14:43

Leuk filmpje, ik zou het echter nooit in 5 minuten kunnen klaarspelen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 januari 2012 15:00

Hoi! Ik zag in je ‘werklook’ artikel dat je een bril draagt (of leesbril?), ik draag zelf een bril, heb het eigenlijk maar een klein beetje nodig. Maar als ik mijn eyeliner ga doen en dichter naar de spiegel ga dan moet ik me super erg concentreren om het te kunnen zien en word ik er mega duizelig van. Heb jij dit misschien ook? Heb je hier een tip voor? Ik vind het zo rot, na het opmaken heb ik moeie ogen en hoofdpijn omdat ik mij zo op mijn spiegelbeeld moest concentreren. Weetje trouwens het merk en model van je bril, ik ben weer toe aan een nieuwe.. ben iets achteruit gegaan met mijn zicht. En de jouwe is super mooi!!
Groetjes Maaike

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 15:59:

Ah, dat is vervelend! Ik heb dat niet, ik word alleen duizelig als ik te lang computer zonder bril. Mijne is van Specsavers, maar ik ben er niet echt tevreden over, het is niet echt sterke kwaliteit helaas. Gelukkig kan ik deze maand weer een nieuwe uitzoeken.

Ik raad je aan gewoon eens langs de opticien te gaan en daar om advies te vragen!

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 22 januari 2012 om 18:43:

Ik heb hetzelfde probleem! Bij mij is het alleen niet zo dat ik er duizelig of wat dan ook van wordt. Er bestaan trouwens spiegels met vergroting! Dus misschien is dat een optie?

En Vera, kun je misschien eens een filmpje maken over hoe je moet shapen? Dat is namelijk bij mij altijd een probleem!

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Zahra op 22 januari 2012 15:07

Leuk! :smak:

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 22 januari 2012 15:08

Hahaha, dat is precies wat ik elke dag opdoe, behalve dan de foundation en de highlighter, maar voor de rest precies hetzelfde, haha, hoewel het volgens mij toch niet in 5 minuten gaat bij mij.. Wel een heel leuk filmpje, ik denk dat ik toch maar weer mijn highlighter erbij ga pakken, was ‘m helemaal vergeten! En ik heb ook altijd het idee dat eyeliner mijn ogen groter maakt, hoewel ik van mezelf ook al best grote ogen heb, en ik kan ook niet meer zonder! :D

[Beantwoorden]


Door Cherel op 22 januari 2012 15:10

Leuk filmpje en super handig!
Je wimpers zitten altijd zo mooi :)

[Beantwoorden]


Door Vivian op 22 januari 2012 15:17

Superleuk fimpje! Echt geweldig dat je altijd zo spontaan alles weet te brengen! ^^) Ik ben echt verliefd op je parfum verzameling op je kast! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 16:00:

Dankjewel! ^^) Heb deze week wel veel weggegeven, maar het is nu een stuk overzichtelijker. Wel zo fijn, het was echt teveel.

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 januari 2012 15:25

Ik vind je echt super spontaan in deze video! Leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Ellen op 22 januari 2012 15:25

Zo ga ik vaak de deur uit naar school/werk. Ik gebruik bijna altijd mijn masterprecision van maybelline. Het maakt mijn ogen ook wat groter.
Ik doe meestal 10 min over mijn make-up.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 januari 2012 15:47

Leuke video!
“Strontje uit me oog, altijd lekkkkah”. Hihi! Mooie uitspraak weer, Vera!

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 22 januari 2012 16:11

heel leuk filmpjee!!! en ook beter datje gewoon uitleg erbij geeft :)!

[Beantwoorden]


Door Spike op 22 januari 2012 16:11

Leuk hoor! Wat een verschil met of zonder makeup! Je kent me voorkeur he ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 17:14:

Haha, thanks Spike!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 22 januari 2012 16:19

Superleuk en goed filmpje! ^^) Ik ben zo benieuwd naar welke kwast je gebruikt voor je concealer, die blend volgens mij heel goed?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 17:14:

Dat is een concealerkwast van Sigma. Werkt prima!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 22 januari 2012 16:43

Wat een handige video! Als ik snel moet doe ik m’n make-up meestal ook zo, het bevalt mij ook goed om ipv een liquid foundaion een loose powder foundation te gebruiken, werkt bij mij net iets sneller!

(Off- topic: Ik las op Twitter dat je de Fountool wou testen, ze hebben ‘m niet alleen bij DA, maar ook bij Etos! Ik ben heel benieuwd naar een review!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 17:15:

Dankjewel voor de tip! Ik ga deze week gelijk even kijken, ik hoop dat ze hem hebben.

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 22 januari 2012 16:44

Ik doe vaak mijn make-up in 5minuten, maar bij belangrijke gelegenheden doe ik er net wat langer over natuurlijk (A)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 22 januari 2012 16:52

Handig, zo’n quick-fix filmpje. Ik heb vaak ook van die momenten dat ik sowieso geen zin heb om make-up op te doen, maar omdat ik er toch wel verzorgd uit wil zien doe ik het dan toch maar wel weer. Met deze tips kan ik zeker wel wat!

[Beantwoorden]


Door Bosje op 22 januari 2012 17:03

Je zou eigenlijk ook ‘blundertijd’ moeten incalculeren in die vijf minuten, dan is het helemaal realistisch :p Ik doe mijn make-up meestal op een kleine tien minuten, tot ik met mijn mascara uitschiet, overal vlekken blijk te hebben, nieuwe puisten ontdek.. Argh!

[Beantwoorden]


Door lena op 22 januari 2012 17:05

aaah je was echt lief in dit filmpje veer, leuk!
teske kan nog wel van je leren om het niet zeuren
over der huid haha, want zij heeft een mooi huidje
maar zegt zelf altijd dat ze een probleemhuid heeft,
nou ik wou dat ik haar huid had haha! Ander vraagje trouwens
is de BBcream in verschillende kleuren te koop die oranje?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 17:16:

Dankjewel Lena! En ik snap het wel van Tes hoor, maar ze heeft inderdaad best een mooi huidje. Sowieso is het echt een mooie meid ^^)

De BB Cream, is er in verschillende varianten. Deze oranje heeft de minst grijze ondertoon, wat het meest natuurlijk staat als je geen Aziatische huid hebt. De andere BB Creams kleuren juist beter als je Asian bent.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 22 januari 2012 17:08

Super handig!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 22 januari 2012 17:22

Deze filmpjes zijn zoo heerlijk om naar te kijken!
Ikzelf gebruik om supersnel te zijn (dit is dan echt wel 2 minuten ofzo):
concealer onder mijn ogen en indien nodig op puistjes, een zwart lijntje op mijn onderste wimpers (enkel buitenste helft), mascara en een wit lijntje ‘in’ mijn ooglid onderaan, zo zie ik er ook meteen een hoop frisser bij. Tegenwoordig is mijn huid ook wat onrustig, ik heb net enkele huidverzorgingsproductjes afgewisseld naar Yves Rocher, maar ik hoop dat mijn huid snel aangepast is en dat het niet aan hun producten ligt. Ik zal dus ook foundation nodig hebben komende dagen ^^
Als ik ietsje meer wil, maak ik ook gewoon een eyelinerlijntje boven mijn oog en hop, de deur uit. Ik ga wel meer highligter gebruiken om mijn wenkbrauw te liften, handige tip!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 19:49:

Geen mascara? ik zie er zonder echt vreemd uit! :D

[Beantwoorden]


Door Paulien op 22 januari 2012 17:26

Hoi Vera!
Leuk filmpje! Moet je ook oogschaduwbasis gebruiken voor highlighter?(hoe jij het doet, dus zonder andere oogschauduw)
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 19:50:

Bij deze Metal-X Shadow vind ik het niet zo nodig, bij andere echte poeder oogschaduws doe ik het wel. Zit het toch net wat mooier :)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 22 januari 2012 17:47

Leuk filmpje! Staat je ook erg goed. Je hebt helemaal niet veel make-up nodig. Het is lekker fresh-faced. :)
Zo’n look is trouwens zo ongeveer mijn dagelijkse look, behalve dat ik vaak nog wel een neutrale oogschaduwkleur op mijn ooglid doe (gewoon een wash of colour, niets speciaals). En geen foundation, maar wel lippenstift i.p.v. lippen balsem.

[Beantwoorden]

Joanne antwoordt op 22 januari 2012 om 17:49:

en wel altijd highlighter inderdaad! dat maakt echt veel uit. Naast wenkbrauwpoeder en mascara is dat wel echt een essential voor een frisse wakkere look vind ik. :)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 22 januari 2012 17:55

Echt een leuk filmpje. Ik ben nooit echt in nood omdat ik altijd ruim van te voren opsta. Maar toch heel handig.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 januari 2012 18:20

heel leuk filmpje! hele mooie look ook, gewoon simpel, maar wel mooi fris en verzorgd :)

Zit er zelf heel erg over te denken die orange BB cream te bestellen, ik ben alleen bang dat hij te donker blijkt te zijn.. Hoor wel vaak dat BB creams juist heel licht zijn, maar omdat de lichtste foundation kleuren in de winkel vaak echt nog wat te donker voor me zijn ben ik bang dat die BB cream dat dus ook is….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 19:53:

Ik ben heel licht van huidskleur en hij matcht bij mij prima! Hij is nog ieeets te donker, maar dat is vrijwel elke foundation bij mij. Hoe licht ook…

[Beantwoorden]

Nicole antwoordt op 22 januari 2012 om 20:08:

dankje!

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 januari 2012 18:21

erg mooooie look. ik vind alleen persoonlijk de blush iets te veel. ik zou het zelf wat minder hebben gedaan. verder heel erg leuk! (:

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 22 januari 2012 18:33

heell mooi! Leuk filmpje ook!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 22 januari 2012 18:39

Super leuk filmpje, en wat ben je lekker enthousiast (love)

[Beantwoorden]


Door Robin op 22 januari 2012 18:51

Handig filmpje! Ik zou alleen persoonlijk nog wel oogschaduw doen ;).
Zou je een keer een filmpje kunnen maken over hoe je de beste kleur potlood voor je wenkbrauwen kan vinden.
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 19:54:

Ik skip oogschaduw ook niet zo snel, maar als ik 5 minuten heb… Maar ik snap je wel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Emma op 22 januari 2012 18:52

Hey, zou je misschien een keer laten zien hoe je een mooie, niet te overdreven ooglook maakt met verschillende (felle) kleurtjes? Want ik heb dat sleek original pallette maar ik merk dat ik eigenlijk altijd de bruinachtige tinten pak, of een blauwe look of een groene, maar het lijkt me juist zo leuk om verschillende keurtjes te combineren!

Top filmpje trouwens ;)
Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 19:54:

Ga ik over nadenken! Dankjewel Emma :)

[Beantwoorden]


Door Amina op 22 januari 2012 18:58

Jij bent de leukste beautyblogger om naar te kijken/luisteren vind ik, jouw humor is gewoon geweldig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 januari 2012 om 19:55:

Dankjewel Amina :$

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 januari 2012 19:21

Max is ook echt een make up merk haha :) leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Elien op 22 januari 2012 19:32

heel leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 22 januari 2012 19:47

Leuk filmpje week meiske! :)

[Beantwoorden]


Door Michela op 22 januari 2012 20:06

Super leuk filmpje, en weet je wat het leuke is, deze ‘simpele’ look staat je zo mooi:) en wat betreft eyeliner, ik ben ook verslaafd haha!

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 22 januari 2012 20:31

Ik vind dat je een mooie huid hebt! Maar ik snap het idd wel, omdat je zovaak voor de camera staat enzo.

[Beantwoorden]


Door lucie op 22 januari 2012 21:31

leuk fimpje! zou je een keer een nude-look filmpje willen opnemen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 januari 2012 om 10:59:

Heb ik al eens gedaan! :)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 22 januari 2012 21:46

Wenkbrauwen en highlighter doe ik niet als ik weinig tijd heb.. Ben lang genoeg bezig met foundation, concealer (ik heb echt veeeel rode vlekken op mijn huid ’s ochtends vroeg, trekt later wel weg..), afpoederen, blush en mascara.. Eyeliner lukt mij ook nog niet in 5 minuten helaas :(

[Beantwoorden]


Door cilla op 22 januari 2012 22:37

heee vera!!
Wat een snelle look inderdaad! (A) iss zeker handig voor werk ect..
Maar ik zou nou ook wel is willen weten hoe jij je haar op dit moment doet of hebt & weet je mischien ook snelle haarlooks voor krullend haar want ik moet het altijd eerst stylen of krullen laten maar dat wort zo pluizig als ik het zo laat en er verder niks meer mee doet! laat het me weten ik zou erg blij zijn als je een hairtuttoriol zou willen doen haha :yay: ^^) <3

[Beantwoorden]


Door priscilla op 22 januari 2012 23:00

I like! En Je lijkt me een heel erg leuk persoon keep up The good work (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 januari 2012 07:27

Kan je een tutorial maken dat je wat ouder lijkt?? Ik heb dat probleem een beetje. Xxxverder leuk filmpje en een leuke site (love)
X

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 23 januari 2012 12:05

Wat een frisse look! Staat je mooi.

[Beantwoorden]


Door ais op 23 januari 2012 12:23

ein hele shones look veer! Je ogen zijn heel mooi sprankelend terwijl je niet eens oogschaduw op hebt, mooi! Ik ben sowieso fan van géén oogschaduw, vind het zonder altijd meer alsof je vanzelf naturel beauty bent :) Maar mooie look je straalt en lekker kletserig weer : )

[Beantwoorden]


Door Vera op 23 januari 2012 15:15

Wauw je hebt echt hele mooi wimpers! Ben jaloers
ik ben altijd een kwartier bezig met mijn wimpers.. Moet ze krullen, wat bij mij al heel veel werk is om dat goed te krijgen, en daarna nog mascara op doen. En dan zitten ze nog lang zien zo mooi dan bij jou. Moet je echt blij mee zijn!
Je doet ook echt gemakkelijk en snel die eyeliner op, en dan zit die ook nog ‘ns perfect! Alleen zou ik er geen wink aan maken als ik echt haast zou hebben hihi.
XX

[Beantwoorden]


Door Anne-laura op 23 januari 2012 15:20

wow ik ben echt jaloers op je wimpers!.
Zou je nog een keer een bugetlook willen maken? :$

xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Jamy op 23 januari 2012 15:46

leuke look, maar als je je echt verslapen hebt en je hebt een belangrijke afspraak of iets, je hebt nog maar 5 minuutjes red je dit dan allemaal om te doen?
want daar ging het om toch? dat je het in 5minuutjes zou redden.
maar nogmaals, leuke look!
Xxx

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 januari 2012 15:51

Ik doe mijn make-up altijd in 10 minuten maar dan met ooglook. Want zonder mijn 88 warm palette is mijn dag niet goed begonnen ;)
xxx

[Beantwoorden]


Door berrie op 23 januari 2012 15:56

Echt een super leuk filmpje, heb echt met volle aandacht zitten kijken!
Heel erg leuk !
xxx

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 23 januari 2012 17:03

door jou krijg ik echt zin om voortaan mijn make up sneller te doen en dan gewoon…. uit te slapen (love)

[Beantwoorden]


Door Saar ♥ op 23 januari 2012 17:10

vera, ik heb een vraagje.
ik heb vorige week de bb cream van garnier gekocht, op aanraden van veel beautyblogs. ik heb hem gister opgehad, alleen verdween het concealende gedeelte hij vrij snel. moet je dit dan ook afpoederen? want altijd als ik moeder op mijn gezicht heb heb ik het gevoel alsof iedereen kan zien dat ik poeder op heb.
help? :3
loves, saar.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 januari 2012 18:34

Wat een mooie, snelle look! Bedankt voor de tutorial :D

[Beantwoorden]


Door Lissa op 23 januari 2012 19:24

Leuk filmpje!
Ik doe men make-up ook altijd in een rush, vind het soms wel spijtig want heb nooit echt tijd voor een volledige look.

En als idee voor je filmpjes. Je hebt ooit een super leuke look gemaakt (op foto) Met glitters in de binnenste ooghoek en een licht blauwe kleur. Het is echt al een hele tijd geleden maar ik vond hem echt zooo mooi! Of misschien enkele tips wat je best kan dragen op een avondje waar je nogal in de belangstelling staat en er veel foto’s genomen worden.

[Beantwoorden]


Door danielle. op 23 januari 2012 19:26

ik ga vandaag de bb cream ook bestellen, ben benieuwd! :ja: , je hebt een mooie makeup look in dit filmpje!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 23 januari 2012 19:56

Fresh, en dat maar in een aantal minuten! Nice nice! Leuk filmpje weer. :)

[Beantwoorden]


Door Lucille op 23 januari 2012 21:00

Super handig lijkt heel erg op die van mij ;)
Heb je misschien nog een tip voor een hele droge huid, die ook nog is heel gevoelig is? Heb ik de laatste tijd heel erg last van en heb alles geprobeerd om het te bedekken. Alleen niks werkt. xxxx

[Beantwoorden]


Door Marielle op 24 januari 2012 00:11

Ik kan je de producten van Burt’s Bees heel erg aanraden. Eigenlijk raad ik je vooral producten aan van Biologische merken omdat je een gevoelige huid hebt en de kans dat je daarop allergisch gaat reageren is mega klein! Ook zitten in Bio producten vaak veel plantaardige olien die je huid echt beter maken!

http://global.burtsbees.com/natural-products/face-moisturisers/

En de producten van Weleda kan ik je ook zeker aanraden!

In de avond gebruik je het best een plantaardige olie ipv een nachtcreme om dat deze nog effectiever is. Bij Kruidvat verkopen ze amandel olie, die is heel erg geschikt voor een gevoelige en droge huid. Masseer dit goed in je huid.

[Beantwoorden]

Lucille antwoordt op 24 januari 2012 om 17:50:

Dankjee! <3

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 24 januari 2012 13:57

ziet er gaaf uit zeg, helaas kan ik met eyeliner nog niet overweg :( dus gebruik ik wel oogpotlood

[Beantwoorden]


Door Lois op 24 januari 2012 16:46

Hey Vera!
Super leuk & handig filmpje ! :)
Alleen heb ik een vraagje, nou eigenlijk twee;
je stipte een puiste aan met concealer, en daarna ging je met dat zelfde kwastje ook onder je ogen de concealer aanbrengen. Klinkt misschien raar, maar kan je dan niet onder je ogen puistjes ofzo krijgen daardoor?
En ook als je je wenkbrauwen borstelt, laat je het zeg maar zo staan. Ik doe altijd daarna nog met m’n vinger erover heen wrijven, met de richting mee zegmaar, dat vind ik zelf mooier.
Leuk filmpje! xxxxxx Lois

[Beantwoorden]


Door Annabel op 24 januari 2012 19:59

Vraagjee: Hoe kom ik te weten dan de bb cream de goede huidskleur is?

Liefs,
Annabel.

[Beantwoorden]


Door ZoeHartjeJouw op 25 januari 2012 19:13

Wohh,, jaa het klopt !!
Ik heb het uitgeprobeerd!
Me ogene waren echt super hroot met die eyliner!
Maar waar heb je die Eyliner gekocht en hoe duur? x

xx Zoee

[Beantwoorden]


Door kirsten op 25 januari 2012 21:37

Handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 januari 2012 23:14

Haha, ik dacht dus dat je zwaaide in plaats van 5. Ik kan mij dat filmpje nog herinneren, geniaal! Ik gebruik geen foundation/concealer, maar ik heb geen hele goede huid, maar het is niet erg. Concealer heb ik wel nodig, maar vind het nog steeds zó moeilijk om de goede kleur te vinden. Highlighter bij je ogen vind ik echt zo mooi. Ik doe ook nooit mijn onderwimpers eigenlijk. Behalve als het een hele goede mascara is, want bij normale mascara’s is het verschil echt minimaal en het neemt bij mij veel tijd in beslag. Ik vond het leuk om te zien hoor!

[Beantwoorden]


Door liona op 31 januari 2012 13:58

Gebruik jij zelf nooit een basis voor onder je foundation? Ik poeder ook altijd af want dan blijft het beter zitten. Je bent wel erg mooi opgemaakt!

[Beantwoorden]


Door Marit op 26 december 2012 16:38

Misschien is het leuk als je een lady gaga make-up tutorial opneemt :)

[Beantwoorden]