Twitter Question #61

Ik denk niet altijd even lang na over wat ik ’s ochtends aantrek. Ik heb in mijn hoofd een aantal standaard outfits zitten, en meestal kies ik daaruit. Soms mix ik nog wel eens wat, maar wanneer ik geen zin/tijd/geduld heb kies ik gewoon uit dat rijtje. Er zijn echter gelegenheden waarbij ik lang voor de kast sta, 10 keer van outfit verwissel en uiteindelijk met het eerste setje dat ik aanhad de deur uitstap. Juist, ik heb het over het leed dat je kleden voor een date heet.

Photobucket

Photobucket

Naar een eerste date trek ik in ieder geval niet iets aan waarin je veel huid ziet, ik wil hem niet het verkeerde idee geven. Of dat hij eerst mijn borsten gedag zegt in plaats van mijn gezicht. Wel trek ik iets aan waarin ik me op mijn gemak voel. Natuurlijk geen joggingbroek, maar wel mijn favoriete top met een mooi aansluitend rokje. Schoenen zijn mijn grootste probleem, maar meestal speel ik op safe met een laars met een klein hakje.

Vroeger kon ik heel erg stressen om welke kleding ik aan moest trekken naar een date, terwijl het hem waarschijnlijk niet eens echt zal opvallen wat je draagt. Met wat Lisa tweette ben ik het eens: je moet je echt niet anders voor gaan doen. Jullie gaan uit omdat hij je leuk vindt zoals je bent. Jij zou toch ook raar opkijken als hij opeens in met een heel ander soort kleding aankomt lopen dan normaal?

Wat trek jij wel, en wat zeker niét aan naar een eerste date?


Reacties

Door Ilja op 21 januari 2012 16:07

Wel: Iets waarvan je zeker weet dat het lekker zit en waar je niet heel de tijd aan hoeft te plukken, maar wat wel leuk staat natuurlijk!
Niet: Hoge hakken (daar kan ik NIET)… (A)

Maar gelukkig hoef ik me daar nu niet meer zo druk om te maken, ik ben alweer bijna 10 jaar samen met mijn vriend (love) (love) (love)

[Beantwoorden]

Ilja antwoordt op 21 januari 2012 om 16:08:

Oh ik zie dat ik mijn zin niet had afgemaakt :/ … ‘Daar kan ik NIET op lopen én ik ben al zo lang’ moest het zijn :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 18:50:

10 jaar, wowie! <3

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 januari 2012 16:07

Ooh god, ik had een spellingsfout gemaakt in mijn tweet, zie het nu pas! Nou, dat dus en voor de rest zou ik wel een goede panty aandoen, met een rokje en iets anders leuks. Ik denk eigenlijk elke dag wel wat ik aan wil doen. Ik ben het met HardeRanomShit ook eens.

[Beantwoorden]

HELEN antwoordt op 21 januari 2012 om 16:08:

Spelfout (A)

[Beantwoorden]

martha antwoordt op 21 januari 2012 om 17:33:

wat is je spelfout :S

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 18:50:

Tweets zijn er om spelfouten in te maken ;-)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 januari 2012 16:07

Het ligt er vooral aan wat je gaat doen. Als je wat gaat eten/ drinken zou ik sneller voor een rok/ jurk met hakken combo gaan. Ga je wandelen langs het strand dan trek ik lekker mijn meest comfy laarzen aan met een broek een een lekkere trui met dit weer. In de zomer: slippers/ sandalen met een leuke flowy rok. M.a.w. ik laat het afhangen van het moment. En idd: niet doen wat je denkt dat hij leuk vindt. Gewoon jezelf blijfen.

[Beantwoorden]

Renske antwoordt op 21 januari 2012 om 16:23:

Daar heb je helemaal gelijk in, het ligt er aan wat je gaat doen.
Ik trek gewoon iets aan waar ik me zeker en prettig bij voel. Geen te lage, te strakke of te korte kleding (niets met te dus:P). Wel hakken, maar die heb ik sowieso regelmatig aan en altijd wanneer ik uit ga. Tenzij ik, zoals jij zegt een wandeling ga maken met mijn date. Dan worden het mijn enkelbooties, omdat ze zo heerlijk lopen en helemaal mijn stijl zijn.
En verder zou ik me er niet te druk om maken denk ik. Gewoon gaan zoals ik ben, daar moet hij het maar mee doen haha.
Ben stiekem wel heel benieuwd of hij nog extra moeite zou doen…

[Beantwoorden]

kelly antwoordt op 21 januari 2012 om 18:17:

haha, daar ben ik ook altijd benieuwd naar naar dat laatste!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:07:

Ik ook! Denk het wel hoor…

beautyblog10 antwoordt op 23 januari 2012 om 16:16:

Wisten we dat maar, dan zou je ook weten of hij jou belangrijk vindt en een goede eerste indruk wil maken of niet.


Door lisanneleeft op 21 januari 2012 16:08

Iets wat bij mij past, wat ik gewoon dagelijks draag. Maar dan net even beter! Iets meer aandacht aan besteed (maar dat mag hij natuurlijk niet zien)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 januari 2012 16:08

Leuke twitter question weer! Ik zou in ieder geval gaan voor iets wat fijn zit en mooi staat, en wat ook echt jezelf is! :D

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 21 januari 2012 16:10

Ik zou voor iets gaan waar ik me heel goed in voel, ik draag nooit onthullende kleren, daar voel ik me heel erg ongemakkelijk in, maar zou eerder gaan voor een jeans met een blouse en een blazer ofzo :). Leuke vraag!

[Beantwoorden]


Door isabelle op 21 januari 2012 16:12

Wel: iets van een leuk blousje en een rokje of skinny, hakken (licht eraan wat je doet op je 1e date).

Niet: vest of zoiets dergelijks..

[Beantwoorden]


Door Joan op 21 januari 2012 16:14

Ik zou inderdaad ook geen kleding aantrekken die al teveel onthullen. Wel iets wat een beetje getailleerd zit en waar ik me lekker in voel. Qua schoenen zou ik sowieso wel hakken aantrekken.

[Beantwoorden]


Door Yara op 21 januari 2012 16:15

Ik draag graag een rokje en een leuk shirtje, met daaronder laarzen of hakken :)

[Beantwoorden]


Door Charile op 21 januari 2012 16:15

Leuke vraag weer! Ik zou hetzelfde als jou aandoen!
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:09:

Jeej! ^^)

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 januari 2012 16:24

Ik zou een leuk jurkje aandoen of een rokje met een hempje, maar dat is omdat ik persoonlijk daar van houd. Maar natuurlijk wel met je eigen stijl spelen en níét totaal iemand anders zijn.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 januari 2012 16:26

Hihi wat toevallig!
Ik heb vanvond nog een date!
Ik trek een rokje met een mooi shirtje en een blazertje aan, zoals ik meestal draag!

Gewoon blijven zoals je bent dan doe je al gek genoeg!

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:09:

Leuk, veel plezier! ^^)

[Beantwoorden]


Door Fien op 21 januari 2012 16:34

Lol, ik had vrijdag mijn eerste date en het was super! Nog bedankt voor de tip over dat wondje boven mijn oog (;
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:09:

En, was het leuk? :D Ook helemaal gelukt met het wondje en de make-up?

[Beantwoorden]

Fien antwoordt op 22 januari 2012 om 10:43:

Jaaa, het korstje was er al afgevallen dus was het heel makkelijk te bedekken (; En het was super gezellig en niet ongemakkelijk, gelukkig! Ik droeg gewoon wat ik leuk vind en was mezelf. Er komt een tweede date! (:
Liefss

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 januari 2012 16:37

Wat een leuke vraag en een leuke antwoorden! Ik zou iets doen waar ik me fijn in voel en niet iets waarin ik eruit zie als een sexbom!

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 21 januari 2012 16:42

Ik trek me iets aan waar ik me fijn in voel. En dat is meestal gewoon casual. Take me as I am haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:10:

Gelijk heb je!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 21 januari 2012 16:44

Ik draag wat ik altijd draag en waar ik me prettig in voel, ik doe mijn make up misschien iets mooier dan normaal. Maar gelukkig hoef ik nooit meer te daten, heb de liefde van mn leven al ontmoet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:10:

Awww ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 januari 2012 16:51

True that, waarom je anders voor doen? Dan valt hij op iemand anders, in plaats van de “echte jij.” Ik ga voor een blazer, like always. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:10:

Alleen een blazer? (H)

[Beantwoorden]


Door Jildou op 21 januari 2012 16:58

Wat een leuke TQ weer :)
Inderdaad gewoon iets leuks en lekker zittend. Want hoe kun je nu een fijne date hebben als je tshirt eigenlijk te klein is, maar ‘hij heeft z’n mooie achterkant’ :P

[Beantwoorden]


Door Luca op 21 januari 2012 17:12

Leuke vraag!
Ik zou wél een panty met een rokje en een comfortabele trui dragen, gepaard met mijn zwarte all-stars die ik ALTIJD aan heb (ja, echt, ik heb maat 34 en ik pas helaas bijna geen hakken). Het is formeel, maar wel passend bij mijn leeftijd (15) en het is mijn stijl (oldskool)
Ik zou geen felle kleuren dragen, dat vind ik te schreeuwerig en het is
totaal niet mij.

[Beantwoorden]


Door Floor op 21 januari 2012 17:14

Iets waar ik me fijn in voel, maar wat toch leuk staat! x

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 januari 2012 17:28

Haha, ik ben nog nooit op een date geweest… Erg hè?! Maar ALS het ooit uitgaat met mijn vriend en ik moet weer een nieuwe jongen zien te versieren tijdens een date, trek ik wel iets vrouwelijks aan, maar niet iets (zoals jij al zegt) waarbij teveel huid zichtbaar is. Een beetje sexy mag wel, maar niet over de top. Oh, en hakken zou ik niet doen. De meeste jongens vinden meisjes met hoge hakken die er vervolgens totaal niet op kunnen lopen één van de grootste afknappers die er zijn, zeggen ze altijd, dus gewoon een schattig enkellaarsje is beter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:11:

Lucky you! Ik haat daten (A)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 januari 2012 17:44

Ik ben sowieso al niet van de hele blote kleding, daar voel ik mij totaal niet prettig in. Ik zou zeker een comfortabele outfit kiezen, bijvoorbeeld een leuk jurkje met een blazer! Schoenen vind ik altijd erg lastig. Ik zou kiezen voor laarsjes zonder hak. Gelukkig hoef ik niet op date, want ik ga al weer en hele poos met mijn vriend.

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 januari 2012 17:59

Wat ik aan trek op mijn eerste date? Iets waar ik me goed in voel, waar ik mezelf in voel. Je vriendje moet de ware jij zien, niet hoe je wil zijn.
Be Yourself! :kiss:

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 januari 2012 18:13

Wel iets wat helemaal past bij mij en mijn stijl. Mocht het een date naar een wat chiquere bedoeling zijn dan doe ik ook heus wel een leuk avondjurkje en hakken aan. Maar zeker ook iets waar ik me prettig in voel en wat ik mooi vind staan. Maar ook niet de kleding die ik zelf het allermooist vind staan en passen, zoiets bewaar ik liever voor eventuele vervolg-dates.

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 januari 2012 18:26

hahaha dat antwoord van claudia.
zoals ze hierboven ook al zeggen is het denk ik belangrijk dat je iets draagt waar je je goed in voelt. als je je niet goed voelt in je kleding zie je er meteen onzekerder uit.

[Beantwoorden]


Door Christianne op 21 januari 2012 18:37

Bij mijn eerste date heb ik mijn favoriete blazer aangetrokken. En heel schattig, hij vroeg aan mij wat hij moest aantrekken, wat ik leuk vond. Hihi. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 19:12:

Ahh, leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 21 januari 2012 18:43

Iets waarin ik me goed voel. Niet te naakt.
Meestal een spijkerbroek! hihi

[Beantwoorden]


Door Claire op 21 januari 2012 19:02

Ik zou lekker op safe spelen met een blazertje, mooie jeans en m’n enkellaarsjes met een klein hakje.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 21 januari 2012 19:08

Ik wil iets dat mooi is, maar wel makkelijk zit.
Iets dat er wel een beetje sexy uit ziet, maar ook niet té.
Nja, gewoon iets waar ik me zelf goed bij voel :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 januari 2012 19:24

ik trek zeker weten geen panty aan, je zou er maar een ladder in krijgen >.< wat ik zeker weten wel aan zou doen zijn een paar killer heels en comfy jeans ^^

[Beantwoorden]


Door Nannick op 21 januari 2012 19:30

Ik zou inderdaad gewoon iets aan doen waar ik me goed in voel, en wat ik normaal bij een iets speciale avond ook zou dragen. ;)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 21 januari 2012 19:59

Ik zit terug te denken en ben volgens mij voor een grijze chino met wit shirt gegaan en vans eronder. Erg casual dus, maar het was ook een mooie zomerse dag waarop we naar een park gingen (hakken en jurkjes zijn dan niet heel gemakkelijk).
Naar een dinerdate zou ik wat anders aan doen uiteraard. ^^

En het is nu al een tijdje mijn vriend, dus de chino werkte blijkbaar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2012 om 23:48:

Leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Elana op 21 januari 2012 19:59

Iets waar ik me prettig in voel én wat past bij mijn figuur. Gewoon een outfit die laat zien wie je bent en waar je in straalt. Want daar draait het natuurlijk om :)
xx

[Beantwoorden]


Door Resy op 21 januari 2012 20:06

Leuke vraag!

Wel: kleding waar ik me goed en mezelf in voel, maar net een tikje leuker dan op een gewone dag ofzo. Waarschijnlijk dus gewoon mijn favoriete skinnyjeans, een leuk hebmpje, ketting en blazer.
Niet: kleding waar ik me niet goed in voel. Waarschijnlijk zal ik dus geen hakken aandoen, want zo goed kan ik er nou ook weer niet op lopen.

Dat herinnert me trouwens dat ik voor 10 februari nog even goed op mijn 10cm hoge hakken moet gaan leren lopen…

[Beantwoorden]


Door Amber op 21 januari 2012 20:08

Iets waar ik me goed in voel, wat bij mij past, en wat lekker zit, het is al moeilijk genoeg namelijk zo’n eerste date. :P

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 21 januari 2012 20:47

*denkt even na…* bij mijn dates heb ik er eigenlijk nooit zo op gelet haha :-P In iedergeval laat ik me zien zoals ik ben zeg maar, vaak de wat uitspringende outfits zodat de jongen later niet ineens heeft van :wtf: wat heeft ze nu weer aan ofso snapje (A) In ieder geval heb ik nu een hele lieve vriend en sommige vriendinnen vinden hem er heftig uitzien wuahaha :lol: (die meiden neem ik dus niet mee naar emo/scene meetings :nod: want dan flippen ze misschien, ze moeten af en toe ook nog aan mij wennen hihi) Anyways een jongen moet me gewoon accepteren zoals ik ben en mijn vriend doet dat (love)

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 21 januari 2012 22:09

Zeker niet: Kort rokje of diep decolleté..
Wel: Casual chic maar met een “sexy” accent zoals mooie pumps.. Ik speelde eigenlijk altijd gewoon op safe: mooie jeans met een top/blouse, blazertje eroverheen en dan een paar killerheels ;-)

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 21 januari 2012 22:51

Stiekem letten mannen echt wel een beetje op wat je hebt aangetrokken! Ik zou gaan voor vrouwelijk op jouw eigen manier. Laat je mooie rondingen zien, maar een absolute no-no is een te strak rokje of te strakke broek en nog erger: een shirt dat helemaal openvalt als je naar voren leunt…

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 januari 2012 22:55

Zeker niet op de eerste date iets superstraks of korts, niet alleen omdat hij een verkeerd beeld over je zal krijgen(wss) maar ook omdat inderdaad de aandacht naar andere dingen zal gaan!

[Beantwoorden]


Door Roos op 22 januari 2012 00:19

Iets waar ik me gewoon mezelf in voel, maar natuurlijk wel met een finishing touch zoals meer sieraden dan normaal of toch de kledingstukken die ik voor leuke gelegenheden bewaar!
Maar eh..
Ik heb echt even een vraagje. Jij maakt je toch normaal op voor je wastafel? Ik heb niet zo’n hele grote kamer, gewoon gemiddeld denk ik, ik heb 1 groot raam, en daar maak ik me nu voor op, maar heel vaak schijnt de zon in mijn ogen en wij hebben ook nog eens een aanbouw, dus op dat dak ligt vaak water en daar weerkaatst de zon nog eens extra erg door.. dus, in februari ga ik mijn kamer veranderen en krijg ik een makeup-tafel achtig iets/makeup-bureau en ik kan dus echt recht voor mijn raam zitten, wat meestal wel het fijnste licht geeft, het licht van rechts laten komen, of het licht van achter. Wat zou jij aanraden? :)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 22 januari 2012 00:49

Leuke TQ weer! Wel een lastige vraag. Om heel eerlijk te zijn heb ik nog nooit een echte date gehad (wel 2 relaties maar dat liep niet via een date en daarna nooit meer) dus totaal geen ervaring mee.

Ik zou in elk geval niet iets te uitdagends aantrekken maar wel wat extra werk van m’n outfit maken zodat de date wel kan concluderen dat het wel belangrijk voor je is. Niet alleen de avond op zich, maar ook om met je uiterlijk bezig te zijn en er verzorgd bij te lopen.

[Beantwoorden]


Door Britta op 22 januari 2012 08:54

Vera doee jij rode lippenstift op als je een date hebt?

[Beantwoorden]


Door margotje op 22 januari 2012 09:22

Ik heb een keer een date gehad, toen was ik zo stom geweest om een jurk aan te trekken (ik heb er een paar, maar ik voel me er altijd heel ongemakkelijk in). Dus: geen jurk of rok, ook geen ballerina’s of hoge hakken. Wel: jeans en lekkere trui.

[Beantwoorden]


Door Dianne op 22 januari 2012 10:24

Ik zou ook iets aantrekken wat bij me past en waar ik methode in voel.

Oh, nog een tip voor het -panty zakt kruis hangt op je knieën- probleem!
Doe een simpele zwarte onderbroek over je panty heen! Je ziet er niks van en je panty zal de hele dag niet afzakken ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 januari 2012 10:49

Woehoe sta erbij en nog eens een extra vermelding :)

[Beantwoorden]


Door Lies op 22 januari 2012 11:19

Ik zou gaan voor een leuke outfit, misschien een tíkje sexy, met hakken/pumps/enkellaarsjes en en skinnyjeans. Hakken omdat ik niet zo groot ben, en ik als ik op een date ben, dan best wel een stukje langer wil zijn. ;)

[Beantwoorden]


Door jacqueline op 22 januari 2012 13:24

ik zou gewoon een leuke hippe spijkerbroek aan trekken met een leuk shirt misschien hakken maar straks val je om van zenuwen :) haha

[Beantwoorden]


Door jacqueline op 22 januari 2012 13:25

of een panty met een leuk hip rokje van de h&m

[Beantwoorden]


Door marijke op 22 januari 2012 14:34

Je moet zeker weten iets aantrekken waar bij jij jezelf echt honderd procent je zelf in voelt!

En niet iets aantrekken omdat iemand anders dat beter vindt staan bij een date, dat is het verre van slim!

Ik trek vaak een basic rokje aan met een panty hoge hakken en een zwart blazertje met elleboogstukken! Dit zijn kledingstukken waar ik mij lekker in voel, dus draag ik deze net iets vaker dan bijvoorbeeld een broek!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 januari 2012 15:48

Wel: kleding waarbij je je op en top voelt. Waarbij je je niet druk hoeft te maken over een muffin top, of een laag decolleté!
Niet: Kleding die totaal niet bij jou passen, of té sexy kleding.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 22 januari 2012 20:26

ik zou nooit een jurk of rokje dragen ik voel me het meest comfortabel in een spijkerbroek, lekker saai ^^)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 22 januari 2012 20:52

nu hoef ik niet meer te daten want ik heb een vriend en een kindje maar zeker geen ordinaire kleding of tijgerlegging. Waarschijnlijk een mooie spijkerbroek met laarzen of hakken en een mooi vestje of jasje om de taille te benadrukken.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 januari 2012 21:11

Een echte do voor mij op date gebied is je aanpassen aan de date zelf! Als je ergens een hapje gaat eten kan je natuurlijk beter gaan voor een jurkje dan voor een jeans met all stars en een lekkere sweather. Maar als je daar in tegen naar de bios gaat kan je gewoon lekker casual gaan. Maar jezelf zijn gaat natuurlijk boven alles! Jongens houden van meisjes met een eigen stijl en die bewust zijn van hun kleding keuzes!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 22 januari 2012 23:56

gewoon lekker legging met een rokje, mijn uggs en een leuk shirtje.
ik doe niet moeilijk daarover zolang het maar bij me past.

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 januari 2012 13:43

Niet: Kleren waar ik me ongemakkelijk in voel

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 januari 2012 18:29

ik draag vaak blousjes, dus waarom naar een date niet?!

[Beantwoorden]


Door Lucille op 23 januari 2012 20:57

Ik hou niet echt van spijkerbroeken op een date. Ik doe meestal rokje aan en dan doe ik daar een hempje boven die doe ik er dan bij in en zwartvestje erover heen ofzo. :kiss:

[Beantwoorden]