MAC Studio Sculpt concealer

Image Hosted by ImageShack.us

Toen in Maastricht de MAC artist mij opmaakte, was ik eigenlijk alleen van plan met een nieuwe foundation naar huis te gaan. Maar nadat hij ook de conealer bij me aanbracht was ik verkocht en besloot ik wat extra geld uit te geven, en de concealer samen met de foundation af te rekenen.

De concealer zit in een glazen potje. Hij is zo best zwaar, maar oogt wel chique.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik heb de concealer in NW15, wat volgens mij de lichtste kleur is (het zou kunnen zijn dat ze in de MAC Pro stores nog lichtere kleuren verkopen). Ik heb 16 euro voor de concealer neergeteld, wat in vergelijking met de concealer die ik normaal gebruikte, best veel geld is.

Ik gebruikte eerst de Maybelline Mineral Concealer in Nude Beige, die ongeveer 10 euro kost, en zoals vele van jullie wel weten was ik gek van deze concealer. Waarom heb ik dan de SS concealer van MAC gekocht? Omdat ik toch merkte dat de Maybelline concealer te donker was. Het viel misschien voor de buitenwereld niet heel erg op, maar ik zag het wel. Zeker als ik wat meer cocnealer gebruikte, moest ik uitkijken dat ik geen bruine vlek maakte. De concealer dekte goed, bleef goed zitten, maar het is gewoon niet de juiste kleur voor mij.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

En om het effect even te laten zien, *schrik niet!* hier 2 foto’s. Op de eerste foto draag ik alleen de ss foundation, en bij de tweede foto heb ik ook de concealer aangebracht op mijn wallen, een beetje bij mijn neus en op wat puistjes.

Ik vind dat de concealer goed zijn werk doet, vooral wallen camoufleert deze concealer vrijwel volledig. Puistjes dekt hij goed, sommigen beter dan anderen en daarom gebruik ik liever voordat ik mijn foundation etc aanbreng ook nog een mijn groene NYX concealer, zodat deze het rode uit mijn huid al grotendeels camoufleert.

Nog even de plus en de minpunten op een rijtje:

Pro’s
– De concealer camoufleert goed, vooral wallen.
– Het is een creamy concealer, dus je hebt weinig nodig
– Hij blijft lang zitten
– Door dat er zoveel kleuren zijn, kun je de perfecte kleur vinden

Con’s

– Hij is duur, je betaald 16 euro voor een potje met 5.5 gram concealer.
– Je moet uitkijken dat je niet teveel gebruikt, dan gaat de concealer ophopen

Conclusie: Ik vind het een goede concealer. Hij dekt goed, blijft goed zitten en je hebt niet veel nodig. Aan het begin is het wel even uitzoeken, en gebruikte ik al gauw teveel concealer waardoor het ging ophopen, en dat is geen mooi gezicht. Zou ik hem nog een keer kopen? Ja, maar niet als ik meer puistjes krijg. Dan zou ik een nóg beter dekkende concealer willen.
Hier vind je mijn review van de SS foundation, en hier van de blush.


Reacties

Door janita op 15 januari 2010 14:20

sorry maar k zie geen verschillen tussen beide foto’s

[Beantwoorden]


Door Lara op 15 januari 2010 14:23

vind je hem beter dan die je eerst had? Want vaak valt dat wel mee toch? :)

[Beantwoorden]


Door kersss1 op 15 januari 2010 14:33

vond het eerst lastig om het verschil te zien maar toen je het zei zag ik het vooral bij de wallen.

[Beantwoorden]


Door Regina op 15 januari 2010 14:49

toen ik ff snel keek zag ik geen verschil, maar nu wel toen ik keek bij de wallen!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 15 januari 2010 14:50

Inderdaad die wallen zijn minder. Perfect voor mij!!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 15 januari 2010 14:52

Ik weet dat het op de foto niet goed zichtbaar is, maar geloof mij dat het in real life echt een wereld van verschil maakt!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 15 januari 2010 15:00

Ik denk idd dat het reallife beter te zien is haha ;) als je heeeeel lang tuurt dan zie je wel ietsje verschil op de foto :) is toch altijd moeilijk over te brengen dit soort dingen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 januari 2010 15:44

Ik geloof je als je zegt dat het in real life heel veel verschil maakt!! Concealer is helaas best wel duur!! Maar ik vind 6 euro verschil in vergelijking van MAC en Maybelinne niet super veel.

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 januari 2010 16:23

Ik ga hem misschien ook kopen.
Ik vind je dat je gezicht er stralender van wordt!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 januari 2010 16:27

je ziet echt een duidelijk verschil idd, terwijl de foto nog niet eens zo duidelijk is!

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 15 januari 2010 17:14

Je huidje ziet er op die eerste foto ook al mooi uit hoor :-) Hoe is het effect van deze concealer eigenlijk op je huid? Ik heb namelijk de concealer in a jar van NYX in huidskleur…die dekt heel goed, alleen: er zit minerale olie in en blijkbaar krijgen sommige mensen daar puistjes van. Aangezien ik er daar al genoeg van heb durf ik em dus niet meer te gebruiken. Hoe zit dat met deze concealer?

[Beantwoorden]


Door elisa op 15 januari 2010 17:38

je ziet vooral goed het verschil bij je wallen.
alleen vind ik het resultaat toch wel tegen vallen, ik had meer van mac verwacht.
maar zoals je al zij zie je in rl het verschil veel beter, dus ik ben nog steeds beniewd naar hoe de concealer bij mij zou uitpakken..

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 15 januari 2010 17:54

Flawless! En NW15 is de lichtste kleur hoor (15 is altijd het lichtste voor Studio). Stiekem wil ik hem ook proberen maar ik weet niet of hij wel geschikt is voor mijn huidtype.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 15 januari 2010 20:18

Goed review! Je ziet wel duidelijk verschil op de foto!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Jessica S op 15 januari 2010 20:25

Ik zie op de foto’s niet zo’n groot verschil.. Maar je ziet het wel een beetje ;) Ik ben ook nog op zoek naar een goede concealer alleen zit hier geen mac in de buurt :(

[Beantwoorden]


Door nono op 15 januari 2010 23:48

De studio sculpt is bijna identiek aan de nyx concealer in a jar. Dus voor de meiden die niet zoveel te besteden hebben. Kost volgens mij 5 euro op boozyshop. Ik heb bijna alle concealers al gehad en nyx blijft favoriet.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 16 januari 2010 10:55

ziet er heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 16 januari 2010 12:00

ik ga deze waarschijnlijki kopen ;)!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 januari 2010 18:29

Nice, nice! Ik wil eigenlijk ook wel deze, maar eerst eens de NYX concealer in a jar opmaken.

[Beantwoorden]


Door alice op 17 januari 2010 07:42

Wat mooi!
Ik vind MAC zoeiezo een goed merk ;-)
xx

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 3 juli 2010 12:01

[…] op gezicht: Maybelline mineral concealer 01 MAC Studio Sculpt concealer NW15 Maybelline Dream Satin liquid in 004 Porcelain Skin Maybelline Dream Matte powder 02 GOSH Pressed […]


Door Lucille op 3 juli 2010 17:34

Ik ben nog niet echt van plan om hem te kopen :$

[Beantwoorden]


Door Manon M op 3 juli 2010 19:55

Op puistjes kun je beter geen
NW aanbrengen, dat is natural warm dat betekend dat het over koude kleuren gaat. Op puistjes moet je NC aanbrengen want dat haalt de rode kleur weg aangezien NC met groene ondertonen heeft.

Sorrie, dit is niet betweterig bedoelt, slechts een tip (:

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 12 februari 2011 08:02

[…] MAC Studio Sculpt Foundation MAC Studio Sculpt Concealer Hema Blush Wet & Dry […]


Door VeraCamilla.nl op 8 maart 2011 07:01

[…] MAC Studio Sculpt Foundation NW15 MAC Studio Sculpt Concealer NW15 Wet ‘n Wild Blush in Pearlescent Pink Hema Eyebrow Pencil 01 Michael Todd Eye Shadow Base MNY […]


Door veracamilla.nl op 24 juli 2012 07:01

[…] Pro Longwear Concealer van MAC hartstikke fijn en zeker een aanrader. MAC Studio Sculpt Concealer review MAC Select Cover-Up Concealer review This entry was written by Vera Camilla, posted on 24 July, […]


Door veracamilla.nl op 26 september 2012 09:07

[…] Studio Sculpt € 16,00 – review NYX Concealer In a Jar Green +/- € 5,00 – […]


Door veracamilla.nl op 31 oktober 2012 07:01

[…] Foundation 01 Light MAC Moisture Cover Concealer NW15 MAC Studio Sculpt Concealer NW15 – review Make Up Store Blothing Powder – review Sephora make-uppaletje […]