Rimmel X-mas Partycollectie 2011

December is alweer bijna aangebroken en het sneeuwt nog steeds kerst -en feestcollecties! Zo kun je bij Rimmel terecht voor de X-mas Partycollection 2011 die bestaat uit een aantal feestelijke producten. Geïnspireerd op da jaren 40 en 80 in 2011. Strooien met die discoglitter!

Photobucket

Photobucket
In de collectie zit een zevental aan producten. Veel voor de ogen en nagels, maar de rest van het gezicht en de lippen slaat Rimmel over.

In de collectie zitten een HD Glam’Eyes Eyeshadow Quad in 005 English Rose, maar deze is er ook nog in 003 Royal Blue. Voor een mooie omlijning van de ogen is er ook een Exaggerate Eyeliner in Black en de Day2Night mascara in Black in de collectie. Voor de nagels zijn er twee kleuren Lycra Memory Nailpolish in 312 Ultra Violet en 232 Riviera Red. Maak je nagels nog eens extra feestelijk met twee Crack Your Colour Crazy Topcoats in Black Graffiti en Silver Clash.

Photobucket

Photobucket
HD Glam’Eyes Eyeshadow Quad in 005 English Rose. Oogschaduwpalettes in de vorm van de Engelse vlag, ik vind het erg leuk staan. De HD Glam’Eyes Eyeshadow Quads zijn shimmery palettes oogschaduw met vier verschillende tinten in een paletje. Hier zie je English Rose, een romantische variant met roze -en bruintinten.

Photobucket
De vlakjes waar de oogschaduw in zitten zijn behalve bij de middelste kleur, aan de kleine kant. Je kunt niet te fanatiek met je kwast over een kleur heen zwiepen, anders neem je zo wat poeder van de buurvrouw mee. Het is dus niet bepaald handig, maar het ziet er wel heel leuk uit!

Photobucket
De vier oogschaduws in het paletje hebben een fijne en zachte textuur en geven veel kleur af. Zowel de bruintinten als de oudroze kleur vind ik erg mooi. De quad in English Rose iserfect voor een mooie neutral look, maar niet echt wat voor een wilde kerstavond.

Photobucket

Photobucket
Exaggerate Eyeliner in Black. Dit is een eyeliner een ‘filt tip’. Het is te vergelijken met de punt van een stift, alleen is dit kwastje een stuk zachter. Ik vind eyeliners met een filt tip erg fijn, je kunt er precies mee werken en zowel een dunne als een dikke lijn mee zetten.

Photobucket
Photobucket
Excuses voor de tweede, ietwat bibberige swatch, ik heb niet echt een vaste hand. Breng je de eyeliner dik aan, dan is deze gelijk gitzwart. Wil je een dun lijntje, dan is de eyeliner op sommige plekken lichter en zie je nog wat huid. Voor een diepzwart lijntje kun je de eyeliner dikker, of een tweede laagje aanbrengen voor een intenser effect.

Photobucket

Photobucket
Day2Night Mascara. Je hebt de oogschaduw en eyeliner gebruikt en het enige wat je nu nog nodig hebt om je ooglook af te maken is natuurlijk mascara! De Day2Night mascara is op twee manieren te gebruiken, voor lengte of juist volume. Het is maar net welke van de twee standen je eraf draait. Weten hoe het werkt? Lees dan deze blog.

Photobucket

Photobucket
Stand 1, de stand voor lengte brengt een bescheiden laag mascara aan op je bovenste en onderste wimpers. Er gebeurt niet veel, je wimpers worden iets langer maar indrukwekkend is het niet.

Photobucket

Photobucket
Stand 2, de stand voor volume gaat net een stapje verder. De mascara wordt dikker aangebracht, maar separeert helaas slecht. Ik zie weinig klontjes, maar ook een stuk minder wimpers.

Photobucket
Lycra Memory Nailpolish in Ultra Violet en Riviera Red. Op naar de nagels! Die kun je deze kerst in een pretty violet of rood kleurtje steken. Rood is natuurlijk wel erg kerstig, maar een paars sausje op je nagels is wat mij betreft ook nooit weg.

Photobucket
XL kwastjes! deze nagellakjes hebben ze, de brede kwastjes waarmee je heel makkelijk je nagels kunt lakken. De nieuwe I Love Lasting Finish nagellakjes hebben de brede kwastjes niet, maar de Lycra Pro en 60 Seconds nagellakken hebben ze ook.

Photobucket
Ultra Violet is een creamy paarse nagellak, die met twee lage prima dekt. Ik zie wel een licht plekje op de nagel van de ringvinger, maar verder zijn alle nagels mooi bedekt.

Photobucket
Riviera Red is een spicy rode nagellak. Hij dekt met twee lagen goed en is net als Ultra Violet ook een creamy lak zonder enige glitter of glans.

Photobucket
Crack Your Colour Crazy Topcoat in Silver Clash en Black Graffiti. Vind je alleen een kleurtje op je nagels nog niet genoeg, dan kun je een zilveren of zwarte Crack Your Colour Crazy Topcoat aanbrengen. Crackle nagellak kennen jullie waarschijnlijk wel, deze lak breng je aan over je nagels (waar al een ander kleurtje opzit) en de crackle nagellak zal open barsten. Dat geeft grappig effect en is leuk om mee te spelen.

Photobucket

Photobucket
Bij de zachte paarse nagellak staat de zilveren topcoat heel mooi, maar op de rode kleur heeft het juist ook wel een heel feestelijk en kerstig effect. Leuk!

Photobucket

Photobucket
De zwarte topcoat is een stuk pittiger en zorgt in combinatie met de rode nagellak voor wel erg duivelse nageltjes. De zwarte crackle is een stuk stoerder en staat waarschijnlijk ook tof bij een roze of glitterende zilveren nagellakkleur.

Photobucket
In de Rimmel X-mas Partycollectie zitten zeker wel een aantal leuke producten, maar voor volgend jaar mogen ze van mij de verpakkingen ook wel in een feestelijk glitterjurkje steken. Favorieten zijn bij mij de HD Glam’Eyes Eyeshadow Quad en de Exaggerate Eyeliner, maar ook de Ultra Violet Lycra Memory Nailpolish vind ik mooi. Welke producten lijken jou wel wat?

★ Glam’Eyes HD Eyeshadow Quad €11,99
★ Exaggerate Eyeliner €7,49
★ Day2Night Mascara €12,99
★ Lycra Memory Nailpolish €6,99
★ Crack Your Colour Crazy Topcoat €6,99Rimmel X-Mas Partycollectie 2011 is vanaf december te koop bij de drogist.


Reacties

Door Nanda op 30 november 2011 10:18

Leuk!

Maar… die mascara kreeg ik 3 maanden terug al in een pakket. Dan is ie toch niet nieuw of speciaal voor kerst?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2011 om 12:14:

Nee, die mascara is er al een tijdje inderdaad maar zit ook in deze collectie.

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 30 november 2011 om 15:04:

Leuke collectie! Alleen de mascara zat inderdaad al in het assortiment en de nagellakjes heb ik ook al een dik halfjaar in huis.. Dus ik het vind wel jammer dat het niet een echte ‘LE’

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 november 2011 10:20

Ooh mooie spulletjes. Ik vind de oogschaduw quad erg mooi. Al is het maar omdat de Union Jack erin is verwerkt. Als volleerd Engeland fan kan ik die natuurlijk niet laten liggen.

[Beantwoorden]


Door Yara op 30 november 2011 10:33

Mooie spulletjes! Ik heb er ook al een aantal in huis. Had ze gekregen toen op de BG party!

[Beantwoorden]


Door Lissa op 30 november 2011 10:37

Leuke collectie !! Maar die mascara was er toch ook al een paar maanden geleden ?

xx

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 30 november 2011 10:40

Ja! Leuke producten van Rimmel! Ik vind de crack van Essence zelfs beter dan deze trouwens hoor.. Dat is wel een beetje jammer. Maar de rest ziet er echt fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Helen op 30 november 2011 10:43

Vind het oogschaduw palette erg echt leuk uitzien! Hoewel het me wel een beetje onhandig lijkt met al die kleine vakjes :(

[Beantwoorden]


Door Akabe op 30 november 2011 10:44

WOW!!! Dat oogschaduwpallet is prachtig! Ik moet m halen. :crazy:
Maar k vind m wel een beetje duur hoor…

[Beantwoorden]


Door Selina op 30 november 2011 10:46

Ik vind het oogschaduwpalette ontzettend mooi! Ook de zilverkleurige crackle nagellak kan ik wel waarderen.
Zodra het in de winkels ligt ga ik even een kijkje nemen.

[Beantwoorden]


Door Gygy op 30 november 2011 10:48

Ultra Violet nagellak, ga ik gelijk halen! Ik wou al zo een kleurtje dus dat komt goed uit haha.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 30 november 2011 10:56

Ik vind het paletje erg mooi, jammer dat de hokjes zo klein zijn!

[Beantwoorden]


Door Germa op 30 november 2011 11:01

Sommige producten zien er goed uit, zoals de nagellakjes. De eyeliner vind ik niet zo. Ik vind het ook jammer dat je niet kunt zien dat het hier om een kerstcollectie gaat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2011 om 12:15:

Vind ik ook, maar het is de eerste kerstcollectie die ze uitbrengen, dus wie weet dat het over een jaartje anders is!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 30 november 2011 11:27

Ik vind die oogschaduwkleuren erg mooi! Wie weet schaf ik die nog wel aan.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 30 november 2011 11:28

ik vind de oogschaduw er mooi uit zien, lijkt me echt een fijn product. Ik vind de rode nagellak met zwarte crackle nagellak er juist erg mooi uit zien.

[Beantwoorden]


Door Jorna op 30 november 2011 11:34

Leuke lijn! ik heb m al zien staan in de winkel. I like!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 30 november 2011 11:37

Die crack nagellakjes zorgen ook voor een leuk effect zeg! x

[Beantwoorden]


Door yeahyeah op 30 november 2011 11:54

Een vaste hand bedoel je denk ik? Of valt je hand bijna uit elkaar hahah :p
Jammer dat er geen blush bij zit vind ik!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2011 om 12:18:

Haha, oeps! Vaste hand inderdaad ;-)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 30 november 2011 12:15

Ik heb die paarse lak al een tijdje en vind ‘m geweldig <3 Blijf 't grappig vinden dat ze 'm nu zomaar in een kerst collectie hebben gedaan terwijl hij al een poos uit is trouwens.

[Beantwoorden]


Door Mina op 30 november 2011 12:21

Die zilvere crackle polish is mooi! Jammer dat het oogschaduw paletje niet handig werkt. het ziet er zo leuk uit :(

[Beantwoorden]


Door Jessica op 30 november 2011 12:22

Ik vind cracknails normaal niks, maar oh gosh wat staat die zilvere leuk!

[Beantwoorden]


Door sfie op 30 november 2011 12:35

De eyeliner ziet er wel leuk uit, die kan ik wel gebruiken. De rest vind ik maar ‘meh’ , niet veel aan.. Vooral de mascara ziet er prut uit.
Ook vind ik dit niet echt een kerst collectie.. Ik lees hier van velen dat ze hier al een tijdje een paar producten van hebben. Had feestelijker gekund hé Rimmel ;)!

Fijne review & die eyeliner is mine! :D

[Beantwoorden]


Door Paola op 30 november 2011 13:16

Wat een super leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door sanne op 30 november 2011 13:35

ik vond de day2night mascara ongeveer 1 maand geleden in de kortingsbak van de da. Ik heb hem toen voor 6,50 gekocht :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2011 om 14:45:

Volgens mij is nu de verpakking anders!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 30 november 2011 14:13

De oogschaduw vind ik mooi, de swatches zien er ook prima uit. De kleuren zijn inderdaad niet echt bijzonder feestelijk. De eyeliner lijkt me wel wat, ik vind de vloeibare liners van Rimmel altijd wel fijn.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 30 november 2011 14:16

Het ziet er echt leuk uit! Vooral het oogschaduw palletje! :yay:

[Beantwoorden]


Door Eva op 30 november 2011 14:51

Oogschaduwpalletje is leuk!!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 30 november 2011 15:08

Het palette is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 30 november 2011 15:10

De mascara heb ik nu al een tijdje :)
Dat was toen bij de etos met 80% korting :D
dus hij was iets van 3 euro :D

xx

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 30 november 2011 15:12

leuk!!! vooral die oogschaduw :D

[Beantwoorden]


Door Annet op 30 november 2011 15:27

ik ben al tijden op zoek naar een betaalbare crackel nagellak en deze ziet er ergg mooi uit!

verder,, mwah,, ik heb precies dezelde kleur paar en rood al in mijn nagellak collectie.. en ook de oogschaduw vind ik niet heel bijzonder.. ik hou meer van heftigere kleuren..

en tsjah de mascara.. ik heb de mascara zelf ook en ik vind hem verschrikkelijk.. ik gebruik hem wel maar kan ook niet wachten tot ie op is.. ik geef toch voorkeur aan maxfactor of essence.. rimmel is niet mijn merk qua mascara..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2011 om 17:38:

Essence heeft ook crackle nagellak :ja:

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 30 november 2011 15:32

Prachtig zo’n palette, maar misschien niet zo handig inderdaad! :D

[Beantwoorden]


Door baaaabke op 30 november 2011 15:35

ziet er superleuk uit! ik vind het niet heel veel toevoegen ofzo, maar wel stoeerr.

[Beantwoorden]


Door FrouFrouBeauty op 30 november 2011 15:38

Leuke producten ^^

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 november 2011 15:39

Vera CamIELla, wat schrijf je toch lekker!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2011 om 17:38:

Hahaha dankjewel Sanne! :D

[Beantwoorden]


Door charile op 30 november 2011 15:41

Mooie producten! Die 2 gekleurde lakjes heb ik ook :)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 30 november 2011 15:50

Hm jammer van deze collectie vind het niet echt speciaal en krijg er ook geen kerstig gevoel bij :-P

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 november 2011 15:55

Ik heb eigenlijk alle producten hiervan al gebruikt, behalve de oogschaduw, daar ben ik erg benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door femketje op 30 november 2011 16:28

mooie lakjes maar ben niet zo weg van die crackling lakjes >.<

[Beantwoorden]


Door Britt op 30 november 2011 16:35

Hmm, die zwarte breek nagallak breekt niet zo heel mooi. Dat zie je vooral bij die rode nagellak. die van OPI breekt echt een stuk mooier!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 30 november 2011 16:43

Die mascara heb ik zaterdag voor Sinterklaas gekregen ;D
Ik vind hem wel fijn! & ik die oogschaduw zet ik nu ook meteen even op mijn lijstje voor pakjesavond xD

[Beantwoorden]


Door Estrella op 30 november 2011 17:01

Leuke items al zou ik het niet heel feestelijk willen noemen. Die quad wil ik misschien wel kopen, al lijken de meeste kleuren volgens mij wel op die van het Too Faced natural eye die ik ook heb.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2011 om 17:39:

Klopt! Daar moest ik ook aan denken inderdaad. Ik ga ze maar eens vergelijken…

[Beantwoorden]


Door Alise op 30 november 2011 17:05

Best leuke dingen! Die eyeliner gebruik ik elke dag, vind hem super fijn :)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 30 november 2011 17:28

Leuke dingen zitten ertussen, het oogschaduw palette vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 30 november 2011 17:48

Vind die lila nagellak mooi! Vind het oogschaduw paletje ook mooi, maar inderdaad niet echt voor een kerstavond waarvoor je wilt uitpakken, tenzij je er natuurlijk knalrode lippen bij draagt :D!

[Beantwoorden]


Door Anne op 30 november 2011 18:00

leuke producten! vooral de crackling lakjes

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 30 november 2011 18:31

Crackle <3

xx-Dieuwzz

[Beantwoorden]


Door Birgit op 30 november 2011 19:20

Wauw, die oogschaduw en die nagellakjes ! (love)

[Beantwoorden]


Door Linde op 30 november 2011 19:25

Ik heb de nagellakjes ook al in de winkel gezien, ik vind die breekende vooral erg gaaf <'3!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 30 november 2011 19:33

Leuke collectie, die mascara lijkt me wel fijn!

[Beantwoorden]


Door NellemiekeD op 30 november 2011 19:40

ik vind het niet zo kerst achtig..

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 30 november 2011 19:53

Dat palette is inderdaad niet erg handig, maar ziet er wel heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 november 2011 20:16

Heel leuk, de nagellakjes en de oogschaduw vind ik mooi!

[Beantwoorden]


Door laura op 30 november 2011 20:16

Die mascara! Zeker geschikt als je spinnepoten wil ja..

[Beantwoorden]


Door Silke op 30 november 2011 20:43

Op de crakle lak na is er niks nieuws :/

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 30 november 2011 21:41

Wow, die rode lak, eyecatcher, zo fel, gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 30 november 2011 22:08

Wow wat een mooie oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 30 november 2011 23:16

Buh merken mogen nu wel ophouden met crackle nagellak! Maar het oogschaduw palette vind ik er wel leuk uitzien en dat paarse nagellakje ook wel :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 december 2011 16:20

NOO Rimmel wat doe je? Geen lipproducten, dat kan echt niet vind ik. :( Ik vind de Engelse vlag patroon echt leuk bedacht. De lakjes van Rimmel London vind ik ook altijd fijn, volgens mij zit Rivera Red al in het vaste assortiment.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 1 december 2011 19:18

Deze collectie stelt mij echt teleur.

[Beantwoorden]


Door Jill op 1 december 2011 20:05

wauw wat een mooie producten!
de eyeliner heb ik ook en vind m erg fijn!

[Beantwoorden]


Door niva op 1 december 2011 21:12

Wauw, die oogschaduw!
En die paarse nagellak… Ik heb een half jaar geleden precies dezelfde kleur gekocht, ook van rimmel!
Maar wel, wauwie!
<3 niev.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 1 december 2011 22:39

Ik heb gister de zilveren crack gekregen voor mijn verjaardag =)
Hij is echt super fijn vind ik.
Super groot kwastje!

[Beantwoorden]


Door therese op 2 december 2011 07:40

die Glam’Eyes HD Eyeshadow Quad kan je bij kruidvat met je extravoordeelkaart voor de helft van de prijs halen! dus die wordt dan met je extravoordeelkaart €6.00.
en die actie is er van 2 december tot en met 9 december. Maar je moet dan wel zo’n extravoordeelkaart hebben… dus ik denk dat ik die met de extravoordeelkaart ga halen! :D
echt kei leuke dingetjes btw!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 2 december 2011 17:11

Leuke items! ^^)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 2 december 2011 19:50

Die nagellakjes vind ik wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Carly op 2 december 2011 21:55

Die oogschaduw <3 Wilde m vandaag voor 50% korting gaan halen bij Kruidvat. Maar onze Kruidvat is zo ontzettend traag (nog steeds de limited edition van Essence van de maand juli -_-'') en deze hadden ze zoals gewoonlijk ook niet :( sniff..

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 december 2011 09:30

Mooie spullen alleen ik had er wat meer van verwacht. Ik hoopte dat Rimmel zou komen met wat ‘nieuwe’ spullen ^^)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 3 december 2011 15:30

[…] Daarentegen is deze HD Glam’Eyes Eyeshadow Quad in English Rose van Rimmel een stuk betaalbaarder. Het paletje met de Engelse vlag kost namelijk €11,99. Ik reviewde hem begin deze week al, aangezien hij onderdeel uitmaakt van de Rimmel X-Mas Partycollectie 2011. […]


Door xx_Patries_xx op 5 december 2011 18:27

de lakjes springen er voor mij wel uit

[Beantwoorden]


Door carmen op 18 januari 2012 18:16

Ik blijf dat oogschaduw palletje gewoon prachtig vinden haha.

[Beantwoorden]