Skin 79 BB Cream

Onlangs testte ik de nieuwe BB Cream van Garnier, de eerste die bij ons gewoon in de drogist te koop is. Hoewel ik nog geen ervaring had met de Aziatische BB Creams, had ik al snel door dat de variant van Garnier niet te vergelijken is met the real thing. Daarom heb ik 3 BB Creams van Skin 79 getest en vertel ik jullie vandaag wat ik van deze Aziatische Blemish Balms vind!

Photobucket

Photobucket
BB Cream, dat is afgekort voor Blemish of Beblesh Balm. Het is een crème die verzorging en make-up combineert. Het is geen foundation, want het verzorgt en beschermt de huid ook, maar het is ook geen dagcrème omdat BB Cream wel de dekking van een foundation heeft. Natuurlijk is deze dekking een beetje afhankelijk van het merk en soort BB Cream, maar over het algemeen zijn BB Creams goede vervangers voor foundation.

Photobucket

Photobucket
Ik heb 3 BB Creams van Skin 79, in hele mooie en vrolijke verpakkingen. Ik werd gelijk enthousiast toen ik alleen al de doosjes in de felle kleuren en met glimmende letters zag, maar de flesjes waar de crèmes in zitten zijn nog mooier.

– Skin 79 BB Cream Gold Label VIP. De eerste crème is de Blemish Blam speciaal voor de droge en/of rijpere huid met rimpels. Hij is extra voedend, matteert de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Wanneer je deze BB Cream gebruikt word niet alleen je foundation, maar ook je moisturizer of dagcrème vervangen.

– Skin 79 BB Cream Hot Pink. De BB Cream in felroze verpakking, dat ziet er super leuk uit! Samen met de Gold Label VIP Blemish balm is dit de bestseller. Deze variant is is vooral geschikt voor de normale tot vette huid.

– Skin 79 BB Cream Triple Functions. Dit is de verbeterde versie van de Hot Pink BB Cream. Hij is voor de normale tot vette huid en is minder ‘grijs’ dan zijn voorgangers, maar daar kom ik later nog op terug. Wederom vind ik de flashy kleur van de verpakking van de BB Cream weer geweldig.

Photobucket
De BB Creams zitten in een flesje met een pompje waarmee je prima de hoeveelheid cream mee kunt doseren. De BB Creams komen van de webshop BBCreamshop.eu. De Gold Label VIP en Hot Pink BB Creams kosten €18,79 per stuk, voor de nieuwe Triple Functions leg je €20,49 neer. Alle drie de BB Creams hebben 40 ML inhoud.

Photobucket

Photobucket
Wat is het nou precies? Ik heb het uitgelegd in dit artikel over de BB Cream van Garnier, maar deze BB Cream dekt echter een stuk minder goed (niet als een foundation) en focust zich meer op de verzorging en een natuurlijke uitstraling. De Aziatische BB Creams dekken een stuk beter, je kunt ze echt als foundations gebruiken. De Gold Label VIP BB Cream gaat zelfs een stapje verder en is ook een vervanger voor je moisturizer. De overige twee crèmes kunnen ook als vervanger voor je moisturizer dienen, maar wanneer je huid toch wat droog is, kan het fijn zijn toch je gezicht eerst in te smeren met een beetje dagcrème. Er zit ook SPF 25 in de BB Creams, wat vrij hoog is en waardoor je ze ook goed in de zomer kunt gebruiken in plaats van een zonnebrandcrème.

De meeste (deze drie in ieder geval wel) BB Creams bevatten vrijwel alleen natuurlijke ingrediënten, camoufleren gezichtsvlekken, pigmentvlekken, acne en andere oneffenheden. BB Cream camoufleert niet alleen acne, na langdurig gebruik kan BB Cream acne ook laten verminderen. Hetzelfde geldt voor rimpels. En heb je sproetjes? De BB Creams zijn ‘whitening’, wat inhoudt dat ze ook sproetjes en pigmentvlekken camoufleren. Zijn het dan echt kleine miracle workers? Ja, maar er zit een klein minpunt aan het feit dat de BB Cream ontworpen is voor de Aziatische vrouw.

Photobucket
De BB Creams zijn namelijk vrij grijs, ze maken je huid bleker. Je ziet het hierboven, de eerste twee ‘druppels’ BB Cream zijn de Gold Label VIP en Hot Pink. Triple Functions is niet zo grijs en heeft een gele ondertoon. In eerste instantie lijkt de Triple Functions BB Cream misschien ppl wel wat grijs, maar de BB Cream past zich voor een groot deel ook aan op jouw huidskleur.

Photobucket
De Triple Functions BB Cream gebruik ik nu dagelijks en vind ik de fijnste BB Cream van de drie vanwege de kleur. Alle drie de BB Creams zijn in slechts 1 tint te koop, dat is een beetje risky. Gelukkig oxideren BB Creams zich met jouw huidskleur, ze passen zich aan. Tot NC30 zit je safe, maar je kunt de BB Cream natuurlijk ook altijd mengen met een andere, donkerdere kleur foundation.

Photobucket
Links zie je mijn gezicht zonder dagcrème, concealer, foundation of poeder. Rechts zie je mijn huid met de Triple Functions BB Cream. Het is een wereld van verschil, de eerste keer dat ik de cream uitprobeerde was ik compleet flabbergasted. Ik heb vrij veel roodheden in mijn gezicht en die camoufleert de BB Cream heel goed. Alleen voor de echte pukkeltjes en wanneer je last van wallen hebt kun je nog wat concealer gebruiken. Ook poeder ik vaak de BB Cream nog wel even af, omdat wanneer ik ook een moisturizer heb gebruikt, ik hem vaak nog wat te glimmend vind.

Photobucket
Ik heb met dit koude weer een hele droge huid en moet naast de Triple Functions BB Cream nog wel een dagcrème of moisturizer gebruiken. Heb je een normale tot vette huid, dan kan je die verzorging gewoon skippen. De Gold Label VIP BB Cream voedt de huid wel beter, maar door de grijze kleur gebruik ik hem niet. Ben je een Asian met een droge huid, dan is die BB Cream wel heel goed aan te raden. De geur van de creams is een lichte, kruidige geur. Het is heel subtiel en trekt na ongeveer een minuutje weg. Persoonlijk vind ik het wel lekker, verrassend ook. Niet alles hoeft altijd naar bubblegum of snoepjes te ruiken.

In mijn laatste twee filmpje draag ik de Triple Functions BB Cream, dus je kunt die nog even een keer bekijken voor ‘live’ bewegend beeld.

Photobucket
Ik hoop dat jullie niet gek zijn geworden van de hoeveelheid tekst, maar er is gewoon heel veel te vertellen over BB Cream. Ik ben heel tevreden met de Triple Functions variant, ik gebruik hem nu dagelijks. De verpakking vind ik ook ontzettend mooi, het is toch wel eye candy tussen mijn andere gezichtsproducten.

Ik heb een vrij onzuivere huid en twee jaar lang was MAC Studio Sculpt de enige foundation in een la vol, die de roodheden en pukkeltjes goed camoufleerde. Maar de dekking en de kleur van de BB Cream vind ik perfect, naast mijn MAC Studio Sculpt foundation is dit mijn nieuwe favoriet. Het enige jammere vind ik dat dit de enige BB cream is met een gele ondertoon. Ook hoop ik dat er in de toekomst toch meer kleuren komen voor meiden en vrouwen met een donkerdere huid, maar verder kan ik het iedereen met een bleke huid aanraden. Vind de BB Creams wat duur, bedenk je dan dat wanneer je een normale tot vette huid heb, BB Cream hoogstwaarschijnlijk ook je moisturizer of dagcrème vervangt. Dat scheelt dus alweer een product. Ik ben verkocht!

Skin 79 BB Cream Gold Label VIP, Hot Pink en Triple Functions zijn te koop bij BBCreamShop.eu

Edit: Er is gebleken dat het whitening effect toch wat meer doet dan mij in eerste instantie verteld is. Je huid wordt er echt wat lichter van. Het is niet veel, maar toch wel iets. Mijn andere foundations zijn nu te donker doordat ik de Skin 79 Orange BB Cream dagelijks gebruik.


Reacties

Door Daantje op 22 november 2011 10:04

Wow! Wat een verschil!
Als ik dadelijk wat meer centjes heb te besteden ga ik zeker kijken of ik er eentje kan bestellen.. Dat wil ik zeker uitproberen! :)
Thanks voor de tips!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 22 november 2011 10:07

Duidelijke informatie, fijn! Ik heb zelf de gouden variant en vind deze heel erg prettig in gebruik, ook al heb ik nog geen ‘oudere’ huid maar wel een drogere waardoor velletjes minder geaccentueerd worden. Wat een verschil he?! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 november 2011 10:23

Dit is wel echt een wereld van verschil. Ik was niet overtuigt na het lezen van je review van de BB cream van Garnier, maar nu wel! Deze moet ik dan ook maar snel aanschaffen! Fijne review heb je geschreven!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 10:42:

Was zelf ook niet overtuigd, maar deze BB Creams zijn niet te vergelijken met die van Garnier.

[Beantwoorden]


Door Amber op 22 november 2011 10:38

Dat is inderdaad een groot verschil met die van Garnier. Ik zou die voor de droge huid moeten hebben. Ik vind het jammer dat ik ‘m niet eerst kan testen. Ik houd ‘m in m’n achterhoofd!

[Beantwoorden]

Duifjaah antwoordt op 22 november 2011 om 16:04:

Je kunt op de site kleine testertjes kopen. Daar zit niet zoveel in, hooguit voor 3 keer, maar ze zijn dan ook maar 3 euro per stuk. http://www.bbcreamshop.eu/product/18/skin79_hot_pink_miniature_beblesh_balm#.Tsu57mNXuEo

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 22 november 2011 om 16:25:

Jij bent de held van de dag!

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 november 2011 10:51

Wauw hij camoufleert erg goed zeg! Ik ben wel erg fan van BB creams, maar ik ben er nu iets te getint voor om het te gebruiken.. jammer dat er niet donkerdere kleuren van de krijgen zijn!

[Beantwoorden]


Door Ella op 22 november 2011 10:53

Maar merk je ook echt een verschil wat acné etc betreft? Dat mis ik een beetje in je review (daarvoor moet je een product wel een tijdje testen). Dit is namelijk de enige reden waarom ik een BB cream zoek: foundation maakt mijn acné erger, dus ik zoek iets wat het zéker niet erger zou kunnen maken en dat het liefst nog eens vermindert ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 10:57:

Dat durf ik niet te zeggen omdat ik ook de pil slik met bestanddelen tegen acné en de conditie van mijn huid altijd vrij veel schommelt. Het maakt de acné in ieder geval niet erger, er zitten alleen natuurlijke bestanddelen in, het is daarom juist goed voor je huid. Maar dat kon je ook al opmaken uit de tekst :)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 22 november 2011 om 13:26:

Bij mij hebben de bb creams geholpen tegen acne! En ook acna littekens zijn een stuk minder, maar ik gebruik het dan ook al wel jaren.

Misschien moet je ook eens reviews lezen van de MISSHA M Perfect Cover BB Cream, die vond ik fijner toen ik nog erge acne had.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 13:59:

wow, goed om te horen! De MISSHA BB creams zijn helaas nog slecht verkrijgbaar. Jammer, want ik ben er wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]

Yara antwoordt op 22 november 2011 om 20:23:

Die MISSHA BB cream is ook gewoon te koop in de winkel waar deze BB creams van af komen!
BBCreamShop.eu :lol:

Maaike antwoordt op 22 november 2011 om 23:17:

Op ebay zijn ze goedkoop!


Door Ariane op 22 november 2011 11:12

Echt een mooi verschil! Wat een aanwinst in de beautywereld (:

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 22 november 2011 11:16

Wauw de foto’s overtuigen mij. Het ziet er heel mooi uit bij jou! Alleen jammer dat de roze zo grijsachtig is, die heeft wel de leukste verpakking :-P

[Beantwoorden]

Duifjaah antwoordt op 22 november 2011 om 16:08:

Ik heb die roze ook en als je ‘m op je gezicht doet, heb je geen last van ’n grijze waas ofzo. Wat ze al zegt in ’t artikel, de BB cream past zich aan aan de kleur van je huid.

[Beantwoorden]

Maud antwoordt op 22 november 2011 om 16:37:

ik heb zelf de roze, en als je het product op je gezicht aanstipt lijkt hij inderdaad nog een beetje grijs, maar zodra je het hebt uitgesmeerd over je gezicht is er helemaal geen grijze gloed ofzo! het is echt een perfecte kleur! en ik heb gewoon een lichte huid.:)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 22 november 2011 11:21

Wow, wat je zegt: flabbergasted!
It’s definitely worth a try! :yes:

Geweldige ooglook op de foto’s, trouwens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 12:00:

Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 22 november 2011 11:40

wow wat fijn! Ik ga er 1 bestellen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 november 2011 11:43

Ik vind ze wel echt duur, maar het ziet er goed uit. Ook jammer dat er €3 verzendkosten bij komen

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 november 2011 12:03

Jeetje, dit had ik niet verwacht van die creme! Handig voor wanneer je naar school gaat of moet werken! :D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 22 november 2011 12:08

Ja deze zijn inderdaad erg fijn! Heb toen eens een test setje besteld op ebay van skin79 en daar zaten geloof ik 5 of 6 kleine tubetjes in en daarna heb ik de standaard roze besteld. Heb er nu een aantal in mijn stash en vind ze erg fijn. Ik heb een droge gevoelige huid en de BB Cream Moisture Vita va Missha (roze ondertoon) en de Cellas Dermavital BB Cream (gele ondertoon) zijn favoriet. Die kan ik je zeker aanraden. Kijk ook eens op Ebay. BB Cream Heaven!!!

[Beantwoorden]


Door Aileen op 22 november 2011 12:22

Waauww! Die ooglook! Echt super mooi!
Ik denk dat ik eerder de BB cream van Garnier zal kopen, daar heb ik een bon van dat je 3 euro korting krijgt :) Dan is ‘ie geloof ik 11 euro (A) Leuke review!
X

[Beantwoorden]

Micks antwoordt op 8 december 2011 om 21:13:

Als ik je een tip mag geven.. ik heb de roze BBcream, en ik heb een testertje gehad van de “Garnier BB cream” en dit is echt niet te vergelijken! Die van Garnier haalt niets uit..

[Beantwoorden]


Door lin op 22 november 2011 12:35

Echt een instant wow-effect. WOOOOOW! :wow: :wow: :wow: Gotta have it!

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 22 november 2011 12:43

Ik ben bijna overtuigt maar vraag me nog even 1 dingetje af. Er staat op dat de creme whitening is. Betekent dat ook dat je er bleker van wordt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 13:57:

Nee, dat zorgt dat pigmentvlekken en spoertjes gecamoufleerd worden!

[Beantwoorden]

lucyluce antwoordt op 22 november 2011 om 16:10:

Meestal is dat whitening ook een beetje dikke onzin :p
Ik was bijvoorbeeld in Thailand er daar was serieus ALLES whitening. Mijn vriendin had een deo nodig en kocht die gauw even bij 7Eleven maar dat was ook ‘whitening’. Nou ik kan je vertellen dat ze nu geen bleke oksels heeft ofzo hoor hahah!
In Azië zetten ze bijna overal ‘whitening’ op omdat dat gewoon een goede verkooptruc is, aangezien iedereen daar bleek wil zijn!
Oh en ik heb trouwens ook een facial foam van Berli Pops (echt een aanrader Vera!!!!) en die zou ook ‘whitening’ zijn en ik ben nog steeds getint :)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 22 november 2011 13:04

Fijn, zo’n artikel met duidelijke informatie! Maar hoe breng je deze BB cream aan? Als een foundation of als een dagcrème?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 13:57:

Ik breng hem meer als een foundation aan, maar gebruik een stuk minder product. Stip het aan op mijn gezicht en wrijf het met mijn vingertoppen uit, maar je kunt er ook een stippling kwast of beautyblender voor gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Penya op 22 november 2011 13:18

Heeyy, jou ogen zien er zo leuk uit met die combinatie van oogschaduw. Heb je nog meer variante hoe je je oog kan versieren met die leuke kleurtjes. Zelf ben ik ook wel is wat aan het expirimenteren met oogschaduw. Ik hoop dat er een keer en blog komt met alleen maar verschillende variante oogschaduwen. xx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 november 2011 13:20

Jammer dat die met een gele ondertoon niet verkrijgbaar is voor de droge huid. Ik heb een droge en gevoelige huid dus dit is helemaal niks voor mij. Ik heb die van Garnier en die vind ik zelf echt prima. Ik heb wel echt weinig rood en pukkeltjes en het rode dat in mijn gezicht zit daar heb ik nu een prima concealer voor. Ik vind het dus prima on die van Garnier te gebruiken en wacht rustig af totdat er BB cream komt van deze kwaliteit die wel met mijn huidskleur & type matcht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 13:58:

Jawel hoor, gewoon een moisturizer onder gebruiken. Werkt ook goed voor mijn droge huid :)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 22 november 2011 om 20:03:

Dat is dus wat ik niet wil! ;-) Ik vind het juist zo fijn dat ik nu geen aparte mosturizer hoef te gebruiken met de Garnier BB Cream! De meeste moisturizers vind ik ook niet fijn omdat ze altijd als een soort van vies laagje op mijn huid blijven liggen of dat ik er pukkels van krijg, en dan ga ik het weer dubbel doen. Ik smeer het liefst zo min mogelijk op mijn gezicht.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 november 2011 13:22

Ik koop deze bb creams altijd op ebay.com, echt VEEL goedkoper!! en vaak geen verpakking en verzendingskosten, omdat de post gratis in de meeste landen in azie.
Omdat het helemaal uit azie moet komen duurt het wat langer voordat je het hebt, maar vaak krijg je het binnen na 6 werkdagen.

Let wel op dat je het van een goede verkoper koopt.

Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 22 november 2011 13:26

Ziet er goed uit zeg. Ik denk dat ik dat ook eens ga uitproberen. :)

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 22 november 2011 13:31

@Vera, blijft het wel de hele dag goed zitten? Bij foundation kan je een primer gebruiken, maar met zo’n bb cream lijkt me dat niet de bedoeling…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 13:59:

Ja, absoluut. Vind dat BB Cream beter blijft zitten dan de meeste foundations :)

[Beantwoorden]


Door naomi op 22 november 2011 13:45

Even iets heel anders dan over de BB cream maar die ooglook.
Die is zoooo mooi echt wil je die een keer als tutorial doen hij is echt heel mooi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 18:58:

Dankjewel! Zal erover nadenken ^^)

[Beantwoorden]


Door Renate op 22 november 2011 13:52

Ziet er goed uit! En wat dekt hij goed, Ik zal eerst te denken nou als die meer verzorgt dan camoufleert zal het waarschijnlijk flut zijn. Maar hij dekt echt goed! :wow:

[Beantwoorden]


Door Tedje op 22 november 2011 14:07

wauw wat een goede dekking!

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 22 november 2011 14:08

De Gold Label VIP BB Cream staat op mijn verlanglijst, maar ik moet eerst nog even sparen. Hij lijkt me echt ideaal (love)

[Beantwoorden]


Door Tessy op 22 november 2011 14:24

Je zou eens de bb cream van Missha M moeten proberen! Die is heel fijn en geeft een nog betere dekking. Ik gebruik nooit meer foundation sinds ik voor het eerst bb cream heb gekocht, je huid word er ook echt mooier van! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 18:59:

Ben ook wel benieuwd naar de BB’s van Missha, kan ’t merk alleen niet zo goed online vinden!

[Beantwoorden]

michella antwoordt op 26 november 2011 om 18:43:

Vera die kan je gewoon op BBCreamshop.eu bestellen ^^)

[Beantwoorden]


Door Karin op 22 november 2011 14:29

BB cream van het Aziatische merk Lioele is ook met een gele ondertoon!! Hij is heel fijn, dit is de enige die ik goed kan gebruiken. Ik heb zelf een gele ondertoon in mijn huid en alle BB creams zijn veel te grijs of te roze. Die van Lioele niet! Ik koop hem via Ebay. Er is een meisje waar ik mijn vaste spullen haal. Ze verzendt snel en doet er altijd leuke proefjes bij. Ze heet op Ebay Bellogirl.

[Beantwoorden]


Door michelle op 22 november 2011 14:36

ik ben nu wel benieuwd naar dit hehe
ze hebben ook een kleine verpakking zag ik dus die wil gaan bestellen denk ik.
maar weet jij of het dierproefvrij is?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:00:

Nee dat weet ik niet, heb even op de verpakkingen gekeken en kan het daar ook niet op vinden.

[Beantwoorden]

michelle antwoordt op 23 november 2011 om 19:51:

oh oke. nouja in ieder geval bedankt voor het kijken.

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 november 2011 14:40

Het is inderdaad behoorlijk duur, maar het geeft je wel een mooie dekking! <3

[Beantwoorden]


Door Christel op 22 november 2011 14:42

Dat ziet er heel goed uit. Ik heb nog een proefzakje van Garnier liggen, daar ben ik ook erg benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door TBE op 22 november 2011 14:44

Wow, wat een verschil! Heel mooi! Ik was al heel benieuwd naar BB creams maar jij hebt me nu nog nieuwsgieriger gemaakt :p ben alleen zo bang dat de kleur niet goed is..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:01:

Ze passen zich voor een deel aan op jouw huidskleur, dus als je vrij bleek bent (niet getint) zit het waarschijnlijk wel goed.

[Beantwoorden]


Door Myrte op 22 november 2011 14:50

Wow, echt een verschil! Die wil ik ook wel hebbem, alleen vind ik het niet prettig om beautyproducten te bestellen via internet.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 22 november 2011 14:52

Ik ben zelf ´asian´ zoals jij het noemt haha dus was sowieso blij dat dit naar nl kwam. Denk dat ik er ook een keer eentje bestel :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:01:

Vind Asian leuker klinken dan Aziatisch (A). Voor jou zijn BB Cream’s perfect, you’ll love it :)

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 22 november 2011 om 20:21:

Haha me to, maar dat komt doordat ik gewoon keiveel engelse woorden tussen mijn zinnen doorgooi. Let’s hope so! Ik denk dat ik maar meteen voor deze ga ipv garniet

[Beantwoorden]


Door sanne op 22 november 2011 14:54

je heb echt een hele mooie look gemaakt
zou je daar een filmpje over willen maken

[Beantwoorden]


Door Aranka op 22 november 2011 15:09

Ik heb de Hot Pink en de Hot Orange, en ik vind ze echt ontzettend fijn! Ik wil niet meer terug naar de foundation maar voor mij is er alleen nog maar de BB Cream

[Beantwoorden]


Door Sharon op 22 november 2011 15:20

Fijne review en wow hij dekt echt enorm goed zeg! Ik heb zelf ook een BB cream maar dan van Missha. Echt de perfecte kleur maar ik heb het idee (ik weet het niet 100% zeker) dat ik er meer puistjes van krijg en dat is wel jammer.. Verder dekt hij wel super dus ik wil graag nog een BB Cream van een ander merk proberen. Mooie foto’s ook trouwens :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:02:

Oh dat is niet de bedoeling! Puistjes moeten er juist minder van worden…

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 22 november 2011 15:38

WOOOW ! toen ik die foto met en zonder de BB cream zag, dacht ik echt : :wtf: supermooi !

[Beantwoorden]


Door babkeeeh op 22 november 2011 15:51

Ik heb niet je hele tekst gelezen, dus vergeef me als ik wat vraag wat in de tekst vermeld staat. Kun je dit spul ook echt aleen gebruiken zonder foundations en alle andere dingen?
En had je op die rechterfoto echt alleen maar BB cream op?
En waar kan ik de prijs vinden? :$$

xxxx

[Beantwoorden]

Maud antwoordt op 22 november 2011 om 16:34:

dat staat gewoon allemaal in de tekst!
dus ik zou zeggen doe zelf even de moeite om dat op te zoeken, in plaats van dat je vera de moeite laat doen om het je te vertellen als ze het gewoon in t artikel heeft gezet;)

[Beantwoorden]


Door charile op 22 november 2011 15:53

Ziet er goed uit :D

[Beantwoorden]


Door Resy op 22 november 2011 16:05

Wow wat een verschil! Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 22 november 2011 16:06

jammer dat je die BB crème online moet bestellen..
ohja complimentje voor je ooglook, ziet er zó leuk uit! :D mooie herfstkleuren (love)

[Beantwoorden]


Door Duifjaah op 22 november 2011 16:15

Leuk artikel. De BB creams lijken duur, maar ik heb ‘m nu al 4 maanden en hij is nog lang niet op. Als deze op is, ga ik de oranje eens proberen.

[Beantwoorden]

Noor antwoordt op 29 november 2011 om 11:44:

Had je er dan net zo eentje als Vera? Dus bijvoorbeeld de roze?

[Beantwoorden]


Door ais op 22 november 2011 16:23

wat een fantasssssssssstische verpakkingen! En mijn Garnier-versie is bijna op (gaat snel) dus ik schaf lekker deze tripleversion aan voor kerssemus!

[Beantwoorden]

ais antwoordt op 22 november 2011 om 16:24:

ps. bedankt voor de review :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:03:

Yw Ais! Vind de verpakkingen ook echt geweldig. Toen ik ze binnen kreeg werd ik er gelijk al ghappy van (love)

[Beantwoorden]


Door Jill op 22 november 2011 16:25

Ik zou de cremes alleen al kopen omdat ze er zo leuk uit zien! Echt super cute!
P.s. mooie fotos!

[Beantwoorden]


Door Maud op 22 november 2011 16:32

Haha wat grappig, ik heb een tijdje geleden de roze aangeschaft!
ik kwam het merk tegen via een nederlandse bb cream shop,
maar heb hem uiteindelijk voor véél minder geld op ebay gekocht!
en hij bevalt me echt super!
Ik verbaasde me er al zo over dat ik het product nog op geen een beautyblog voorbij had zien komen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 22 november 2011 16:50

De verpakkingen zien er echt heel leuk uit! 40 ML klinkt echt veel. Dat verschil is echt goed te zien op jouw foto!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 november 2011 16:50

Hij geeft echt een hele mooie dekking! Maar de prijs is wel een beetje hoog…

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 november 2011 17:01

Ik ben inderdaad ook flabbergasted van die voor en na foto!
Hij dekt nog best wel goed!

[Beantwoorden]


Door Maya op 22 november 2011 17:15

Wow! Die voor en na foto zijn echt een groot verschil. Het maakt mij wel nieuwsgierig, want hoe ik het bij jou zie lijkt het heel goed te werken.

Mooie ooglook trouwens ;-)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 22 november 2011 17:17

Fijne uitgebreide review, Vera! De oranje lijkt mij ook het prettigst, ik denk dat die voor mijn huid het meest geschikt is en ‘een verbeterde versie’ klinkt altijd goed, haha. Ik denk dat ik deze wel ga bestellen een keer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:04:

De oranje Triple Functions is echt aan te raden!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 november 2011 17:32

wauw mooi, je huid ziet er meteen wat gezonder uit :)

[Beantwoorden]


Door michella op 22 november 2011 17:41

:wow: ik vind ze echt een stuk beter dan die van garnier :ja:
maar die van garnier is ook wel een stukje goedkoper dan deze.
maar die van garnier glimt wel mooi.
maar deze dekken toch wel veel beter ^^)
ik ga hem misschien over een tijdje kopen en dan wil ik ze eigenlijk allemaal kopen maar dat wordt me een beetje duur :hmm:
misschien dan alleen maar Triple Functions :)

[Beantwoorden]


Door Charice op 22 november 2011 17:43

Gute lord, ik heb 3 minuten en 20 seconden naar jouw ooglook zitten staren. mooiste look ooit gezien :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:04:

hahaha, dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door Linde op 22 november 2011 17:49

Misschien dat ik het wel eens ga proberen! Ziet er goed uit… En je ooglook is trouwens echt prachtig ;D

[Beantwoorden]


Door Soesja op 22 november 2011 17:50

Ik heb een BB cream van Missha, was totaal niet duur, maar een euro of 7. Maar ja, die heeft echt een grijze ondertoon, werkt niet voor mijn huidskleur! Heel jammer, want hij dekt wel heel goed. Afijn, die derde ziet er goed uit! :)

[Beantwoorden]


Door Anouck op 22 november 2011 17:51

Wauw wat een verschil! Ik vind het alleen wel wat duur.

[Beantwoorden]


Door Linda op 22 november 2011 18:07

Wil je een tutorial maken van deze ooglook?!! Ik vind hem echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door kirst op 22 november 2011 18:33

super zeg deze cream!!! ooglook is ook heel erg mooi! Cool hoor!

[Beantwoorden]


Door Laura. op 22 november 2011 18:40

Ziet er echt goed uit! x

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 november 2011 18:49

Wat een ontzettend verschil inderdaad, mooi! Ik heb zelf die van Missha besteld op eBay, hij is er nog niet dus ik ben erg benieuwd :)

[Beantwoorden]


Door Monique op 22 november 2011 19:01

Het gaat niet over dit artikel, maar maak je een x weer een filmpje waar je je dvd’s laat zien?
Want ik zie in sommige filmpjes dat je dvd verzameling volgens mij al flink gegroeid is:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:05:

Nee, valt best mee! Dus dat duurt nog even, ik schrijf sowieso over DVD’s als ik weer aanraders heb!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 22 november 2011 19:02

Ik zou hem ook heel graag willen kopen want met mijn gemengde huid heb ik ook regelmatig last van roodheden en onzuiverheden. Maar ik moet ook wel wat opletten want ik heb nog niet zo lang geleden een contact allergie gekregen voor bepaalde bestanddelen. Vera zou je aub de ingredientenlijst willen plaatsen. Alvast bedankt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 19:14:

Ik heb een foto voor je gemaakt, hopelijk is dit duidelijk! http://i822.photobucket.com/albums/zz146/veracamilla/IMG_0245.jpg

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 22 november 2011 om 19:53:

Heel erg bedankt!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 november 2011 19:40

Heb er een tijdje geleden ook een artikel over geschreven. Gebruik ze nu al een tijdje en de gold label is echt mijn favoriet.
Ook van dr jart hebben ze eentje die niet zo’n grijze kleur heeft. De silver label. Ook heel fijn en misschien ook iets voor jou?

[Beantwoorden]


Door Elle op 22 november 2011 19:46

Hij dekt wel goed zie ik, beter dan een tinted moisturzier. Ben jij tevreden met de studio sculpt of krijg je er break-outs van?

De enige foundation waarbij ik tot nu toe geen puistjes van heb gekregen is de aqua lumiere van Chanel want die is op waterbasis maar ik wil nu een foundation met wat meer dekking.

XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2011 om 20:34:

Bij MAC SS kan ik wel zeggen dat mijn huid er niet heel blij mee is, heb het idee dat mijn huid rustiger is nu ik BB gebruik.

[Beantwoorden]


Door Paola op 22 november 2011 19:55

Ze lijken me best fijn, maar wil eerst die van Garnier testen! Wat heb je trouwens een onwijs toffe ooglook op!

[Beantwoorden]


Door Yara op 22 november 2011 20:27

Ze lijken me erg fijn!
Veel te fijn, krijg last van grote aandrang om ze ook te kopen, terwijl ik nog 5 on opgemaakte foundations heb! :O

[Beantwoorden]


Door FrouFrouBeauty op 22 november 2011 20:46

Zier er een fantastisch product uit ^^

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 november 2011 21:03

wauw dat ziet er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 22 november 2011 21:10

Ik heb onlangs ook de oranje versie hiervan aangeschaft, op zich werkt ie prima, alleen glijdt ie in de loop van de dag van m’n huid af (ik heb ’n vette huid). Misschien in de loop van de winter, wanneer m’n huid weer wat droger is, dat ik ‘m wel weer kan gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Tasja op 22 november 2011 21:34

Ziet er goed uit!
Maar met welke kleur van Mac (studio fix fluid of sculpt) komt Tripple functions overeen?

[Beantwoorden]


Door roos op 22 november 2011 21:40

woow dat ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Maj-Britt op 22 november 2011 22:31

wauw, voor de rest ben ik speechless.

[Beantwoorden]


Door Lauu op 22 november 2011 23:34

wow ziet er echt goed uit. ik heb de bb cream van garnier maar die kleur is alsnog te donker terwijl ik die voor de lichte huid had. ik dacht dat de bb cream zich zou aanpassen aan je huid maar dat was dus niet zo bij de bb cream van garnier, helaas. is dat bij de ze bb cream wel echt zo? is deze bb cream dus altijd de goede kleur voor iedereen?

[Beantwoorden]


Door shannara op 23 november 2011 09:50

Je zou het alleen al voor de mooie verpakking kopen

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 november 2011 10:16

Wat een verschil zeg wauuw :D

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 23 november 2011 10:19

zozo dat ziet er wel erg goed uit

[Beantwoorden]


Door zimonias op 23 november 2011 10:26

He! Vera, wat leuk, ik volg je al een jaar op youtube en ik kan daar erg van genieten en nu kom ik je hier ook tegen. Natuurlijk ga ik je hier ook volgen en ik kan niet wachten op je nieuwe post.
Lieve groet, Zimonias Art Photography !!!

[Beantwoorden]


Door Jorna op 23 november 2011 11:41

Zooo, resultaatje zeg! Prachtige flacons hebben deze BB’s! <3

[Beantwoorden]


Door maria op 23 november 2011 21:33

ik ben vrij bleek dus een foundation zoeken op mijn kleur is bekant onmogelijk!
maar is deze dan de zelfde kleur al de allerlichtste foundation?
anders zou ik hem wel kopen !
xx

[Beantwoorden]


Door june op 24 november 2011 18:25

ze zien er erg leuk uit de verpakkingen

[Beantwoorden]


Door Fleur op 24 november 2011 21:24

Wat een ontzettend mooie look! Kan je daar een tutorial van maken?
xxx

[Beantwoorden]


Door Noor op 25 november 2011 17:59

Die oranje lijkt me echt superfijn, omdat ik dezelfde soort huid heb als jij. Er zit alleen nog minder in dan in mijn potje dagcrème! Hoe lang kun je er dan mee doen? Ik hoop dat je mijn vraag beantwoordt ^^)

xxx

[Beantwoorden]


Door joell93 op 25 november 2011 18:10

Leuke review, en echt wel een heel mooi resultaat! Maar wat betreft de verzorging, zeg maar wat het voor je huid zou doen, ben ik nog wel een beetje sceptisch.. heb jij daar ook last van? Of merk je echt zelf dat het wat voor je huid doet?

[Beantwoorden]


Door Claudia op 26 november 2011 23:17

haha, ben blij dat ik aziatisch ben in dit geval ;) zoals ik wel vaker bij andere blogposts over bbcream zeg, zelf gebruik ik de oriental gold van skin79 (zit ook een lip&cheek tint bij), die is weer een stukje lichter dan de roze (die heeft mijn moeder), maar ik moet eerlijk zijn dat ik heb op grijs/geelheid niet heb vergeleken!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 november 2011 12:09

Wauw! Ik wil ‘m!!!
maar ik heb wel een hele onzuivere huid.. jij hebt toch ook de infinite matt foundation ofzo van catrice :) ?
welke vind je beter? Want ik vind de dekking van die van catrice best oké.
Misschien bestel ik ‘m wel =D

[Beantwoorden]


Door Daniëlle- op 27 november 2011 13:58

woooow, ik ben erg onder de indruk!
ik denk dat ik hem ook wel ga bestellen maar ik vind hem wel vrij prijzig..
kan je op de een of andere manier ook een testertje aanvragen of is dat geen optie?

xx

[Beantwoorden]


Door Daniëlle- op 27 november 2011 14:08

als je die bb cream wilt bestellen zeggen ze dat je ook contant of kan pinnen bij bezorging. is dat echt waar of niet?
hoe heb jij betaald?
x

[Beantwoorden]


Door Nikita op 27 november 2011 18:50

Wauw! Echt prachtig!
Ik heb zelf ook heel erg last van rode plekjes etc.
en niets helpt! Zelfs geen dure foundation..
Dus misschien is dit wat?!
Ik hoop het!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 2 december 2011 18:23

Ziet er goed uit! Ook de verpakking is erg leuk ^^) (love)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 7 december 2011 13:37

Mijn BB Cream is al onderweg ^^)

Breng jij het aan met je handen? of een foundation kwast?

liefs!

[Beantwoorden]


Door Micks op 8 december 2011 21:19

Ik heb de roze variant, toen ik hem kocht was die oranje helaas nog niet uit.. Ondanks dat de roze ook heel fijn is, ben ik ineens super jaloers en wil ik ook de oranje..

[Beantwoorden]


Door Riëtte op 17 december 2011 13:54

Ik gebruik nu Missha BB cream (perfect cover) al bijna anderhalf jaar. Ontzettend tevreden mee, misschien ook een aanrader?
xX

[Beantwoorden]


Door sanne op 25 december 2011 12:44

hoi vera :)
ik had even een vraagje
ik heb de BB cream besteld en uitgetest
nu lijkt het wel of de bb cream wat te donker is voor mij.
ik wacht ook al even om het nog wat in te laten trekken,
maar hij blijft wel te donker
volgensmij ben ik niet veel lichter dan jij (ik heb wel sproetjes en ben bleek) maar weet jij misschien waar dat aan kan liggen?

xx sanne

[Beantwoorden]


Door hannah op 3 januari 2012 19:44

Ik vind dit echt een te grijze ouwelijke kleur, die van garnier dekt wel goed bij mij, en geeft me een healthy glow, + natuurlijk bruin tintje. Je gezicht komt ook niet overeen met je hals …

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 5 januari 2012 11:00

[…] hier als je de video niet kunt zien Skin 79 Orange BB Cream – review Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder Too Faced Natural Eye Palette MAC Eyeshadow Expensive Pink […]


Door Cynthia op 5 januari 2012 21:50

hihi ik weet niet of het al is gevraagd, maar kan je de BB cream ook in winkels kopen of alleen online bestellen? verder heel leuk artikel, ben zelf ook aziatisch dus ben heel benieuwd ^^)

[Beantwoorden]


Door Milou op 6 januari 2012 00:29

Hi Vera!
Echt ontzettend bedankt voor het schrijven van deze review.
Tot nu toe gebruikte ik de BB cream van Garnier, maar na deze review ben ik helemaal om, en heb ik binnenkort de Skin 79 BB Cream Gold Label VIP in mijn bezit via de webshop van BBcreamshop.eu

Keep up the good work!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 18 januari 2012 17:37

[…] Skin 79 Orange BB Cream – review MAC Select Cover-Up – review MAC Studio Sculpt Concealer – review Bobbi Brown Sheer […]


Door VeraCamilla.nl op 22 januari 2012 12:00

[…] dat. Enjoy! Klik hier als je de video niet kunt zien. Gebruikt: Skin 79 Orange BB Cream – review MAC Studio Sculpt Concealer – review Hema Eyebrow pencil 01 – review MAC Metal-X Shadow […]


Door Laila op 22 januari 2012 14:43

kun je die BB cream ook in een winkel kopen, want ik ben niet zo van online bestellen?

[Beantwoorden]


Door rosaly op 7 februari 2012 14:24

Gaat het af als je gaat zweten? Is dat waterproof?

[Beantwoorden]


Door Anoniem. op 10 februari 2012 13:29

Ik heb zelf best wel veel opvallende sproeten .. Met bb creame heb ik na één laagje het effect als wanneer ik superveel andere lagen foundetion erop heb, en dan ziet die van bb cream er nog natuurlijker uit ook!

[Beantwoorden]


Door Anoniem. op 10 februari 2012 13:30

Sneller sproetjes vervaagd dan met normalen foundetion!

[Beantwoorden]


Door Anoniem. op 10 februari 2012 13:32

Bb cream Garnier, voor mensen met sproetjes, NIET DOEN! Echt super lelijk.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 16 februari 2012 10:00

[…] ze aan je zien. Enjoy! klik hier als je de video niet kunt zien Skin 79 Orange BB Cream – review MAC Select Cover-Up Concealer – review MAC Studio Sculpt Concealer – review Essence 16H […]


Door Ylvie op 16 februari 2012 12:03

DEZE GA IK DUS ECHT KOPEN, EN VANDAAG NOG! ^^)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 19 februari 2012 20:13

Hahaha ik heb ‘m echt METEEN besteld na het lezen van je blog. (love)

[Beantwoorden]


Door Christianna op 20 februari 2012 10:35

Ik twijfel nog…heb de BB van Garnier nu, voor lichte huid, en die is naar mijn smaak toch nog wat te donker/oranje. Bovendien dekt ie ook voor geen meter, maar ik wilde het proberen voor de kleur.
Iemand voor wie de BB van Garnier ook te donker was en die nu een van deze heeft?
Vraag me af of die oranje van Skin79 te donker is voor mij…

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 22 februari 2012 10:00

[…] kon zijn met mijn make-up. Ah, don’t we all? Gebruikt Skin 79 Orange BB Cream – review MAC Select Cover-Up Concealer – review MAC Studio Sculpt Concealer – review Bobbi Brown […]


Door veracamilla.nl op 10 maart 2012 17:01

[…] Hij deed niet veel, dekte nauwelijks en nou ja: het was gewoon niets voor mij. Toen ik de Skin 79 BB Cream ontving was ik dan ook erg sceptisch. Gelukkig zag de verpakking er zo tof uit, dat ik de crème […]


Door jenna op 12 maart 2012 14:14

hee, ik heb een wat donkerdere huid dan jij (echt chocoladebruin haar en bruin/groene ogen ook) met een vrij gele ondertoon en ik wordt echt wel heel bruin in de zomer. (wordt vaak aangezien als spaans/frans, maar nee hoor ik ben een echte hollandse meid hahaha).

Zou dit voor mij nog geschikt zijn of zijn de BB creams echt te licht?

[Beantwoorden]


Door Emmelien op 29 maart 2012 13:07

Wauw, deze ga ik eens proberen! Ik vond 25 euro (incl. verzendkosten) eerst wel veel, maar als ik me dan bedenk dat het een vervanger is voor dagcrème, primer en foundation valt het toch wel weer mee. Voor iedereen die zich afvraagt of hij cruelty-free is: BBcreamshop.eu zegt van wel. Ik heb ze gemaild met de vraag of ingrediënten én eindproduct dierproefvrij zijn, omdat ik dat nergens kon vinden. Dit kreeg ik terug: “Bijna alle cosmetica in Korea worden niet getest op dieren, dus ook alle BB Creams die wij verkopen zijn dierproef vrij.”

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 april 2012 14:07

Het klinkt zo fijn. Ik heb gister de hele tijd rond gekeken voor foundations in de stad, maar alles is te donker voor mijn huid. Ik heb denk ik dezelfde huidkleur als jou.
Ik ga deze denk ik wel bestellen, het klinkt echt heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Maud op 8 april 2012 15:44

Al jaren op zoek naar een goede BB cream, en op aanraden van jouw site, die ik overigens gister pas ontdekte, heb ik hem direct besteld.

Hopelijk is het net zo goed als jij beschrijft ^^)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 1 mei 2012 07:01

[…] maar dat komt omdat ik nog steeds een beetje ziek was gister. Skin 79 Orange BB Cream – review MAC Studio Sculpt Concealer – review MAC Select Cover-Up Concealer – review Bobbi Brown Sheer […]


Door klvp op 4 mei 2012 08:49

Hi! Ik heb na lang twijfelen er toch maar een BB cream van Skin79 (Oranje) op e-bay besteld. Na een hoop zoeken op Google vond ik een adres dat volgens anderen betrouwbaar zou zijn (Ik betaalde er 11,38 voor met 30% korting geloof ik). Als ik hem thuis heb zal ik hem eens even goed inspecteren op echtheid.. Ik denk opzicht dat het wel goed is aangezien ze op de eBay shop zelf ook uitleggen hoe je een echte kan herkennen. Ik ben heel erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 7 mei 2012 16:30

[…] tinten voor een fel kleuraccent. Mij bevalt het wel! Gebruikt Skin 79 Orange BB Cream – review MAC Select Cover-Up Concealer – review MAC Studio Sculpt Concealer – review Bobbi Brown […]


Door klvp op 11 mei 2012 14:28

Ik heb het binnen :) – Ik heb op alle sites gekeken die beschrijven hoe de echte vs de neppen er uit ziet en ik moet zeggen dat hij er echt uitziet. Ok met de authenticiteit sticker etc. Hij is voor mij alleen veel te licht (ik heb de oranje), dit terwijl ik al best een lichte huid heb. In de winter is hij denk ik wel ideaal voor mij, dus nog maar even wachten. Ik ga er nu misschien een van Misha bestellen, kijken of die een wat donkerdere kleur hebben. De shop op ebay is van ruburuby76.

[Beantwoorden]


Door ronja op 20 mei 2012 21:10

Hoi Vera Vamilla,

ik heb sinds afgelopen zomer een catrice foundation in 02 die was voor mijn huidskleur prima, ik weet niet of dat in de zomer ook nog is maar is de oranje bb cream dan oke? bedoelde je met getint echt bijna bruin? want ik ben wel wat donkerder dan jij maar niet buitenlands getint. gewoon normaal denk ik.. moet ik misschien op ebay 3 samples kopen voor 1,80 om het uitteproberen?

liefs, Ronja

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 25 mei 2012 16:01

[…] Skin 79 Orange BB Cream – review MAC Pro Longwear concealer Make Up Store Blotting Powder Too Faced Chocolate Soleil bronzer MAC […]


Door Claire op 28 mei 2012 12:43

Wow wat een verschil!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 30 mei 2012 16:16

[…] 79 Orange BB Cream – review MAC Pro longwear concealer Make Up Store Blotting Powder Hema Illuminating Cream Too Faced […]


Door veracamilla.nl op 15 juni 2012 16:15

[…] of Mixing Liquid, dip hem in een roze kleur en zet de eyeliner! Gebruikt: Skin 79 BB Cream – review MAC Select Cover-Up Concealer – review MAC Studio Sculpt Concealer – review Make Up […]


Door S.Virginie op 17 juni 2012 15:33

In Aziatische producten zit toch een soort bleek? Dat hoorde ik ergens en op die verpakking staat ook whitening dus ik ben bang om dat te gebruiken omdat ik wel bleek ben maar niet echt wit wil worden.

x

[Beantwoorden]


Door Viev op 20 juni 2012 22:16

Vandaag besteld!! aaaahh:D

ik ben zoo benieuwd heh..
ik heb ook twee kleine van de roze en de gouden. :)

kan ik ze allemaal testen, voor het geval ik er eentje opnieuw zou kopen xD

dankje voor je review, hierdoor hakte ik de knoop door en heb ik hem besteld
xxxx

[Beantwoorden]


Door Maxime op 23 juni 2012 21:59

jeeej, enthousiast geworden & besteld op ebay! hopelijk past hij bij mijn huidskleur. :)

[Beantwoorden]


Door Immi op 12 juli 2012 20:40

Ik heb zelf de gold label VIP en ik vind ‘m heel erg fijn! Heb ook nog een back-up staan. Zelf heb ik ‘m met een groepsbestelling gekocht voor 11 euro per stuk.

[Beantwoorden]


Door Thirza op 19 juli 2012 21:09

Super mooi! Ik denk dat ik die oranje voor mijn verjaardag ga vragen. In het filmpje waarin jij liet zien hoe je dagelijks je foundation aanbrengt en welke producten je ervoor gebruikt, vertelde je dat je een NW15 bent. Ik ben dat ook, nu weet ik dus zeker dat hij ook goed bij mijn huidskleur past. Super bedankt voor dit artikel hihi. x

[Beantwoorden]


Door liesje op 24 september 2012 20:11

Heee Vera!

Ik vind je echt een hele leuke meid, ik kijk regelmatig naar je filmpjes op youtube =)

Alleen heb een vraagje.. Ik wil heel graag de BB cream skin 79 kopen alleen ik wil het verschil van Hot pink en Orange heel graag weten!

Zou je het alsjeblieft kunnen vertellen?
kusjes! xx

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 3 oktober 2012 18:31

[…] Getinte dagcrème (BB Cream) + foundation L’Oréal BB Cream Skin 79 Orange BB Cream – review […]


Door Josephine op 10 oktober 2012 00:56

Hoi Vera!
Deze BB Cream lijkt me heel fijn, maar ik zou het graag eerst testen voor ik er €20,- aan uitgeef! Zou jij een winkel weten waar ze het eventueel verkopen?
Liefs

[Beantwoorden]


Door Marit op 31 december 2012 15:28

Heee Veraa! ^^)
Zou je ook weten bij welke drogist ik de BB cream koop?
Doeidoei! (love)

[Beantwoorden]


Door mira op 13 januari 2013 15:59

tip: koop hem op ebay bij een aziatische verkoper!! veel goedkoper, ik heb hem voor ongeveer 12 euro inclusief verzending. (wel uitkijken voor namaak, maar je moet even opzoeken hoe je namaak kan herkennen)

[Beantwoorden]


Door suus op 1 februari 2013 19:22

mooie bb cream en de flacon is ook heel mooi

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 21 februari 2013 12:14

Door Marit op 7 mei 2013 14:49

Ik heb deze review echt al 10 keer gelezen! (love)
Het is juist goed dat je er zo uitgebreid over verteld omdat ( denk ik ) heel veel twijfelen of ze deze willen kopen.
Heel heel erg bedankt, ik ga waarschijnlijk de oranje bestellen ^^)

[Beantwoorden]


[…] gebruikt Skin 79 Super+ Orange BB Cream – review MAC Pro Longwear concealer NW15 – review YSL Pressed Powder 2 MAC Omega Eye Shadow MAC Eye […]


Door Cleo op 20 juni 2013 22:43

Hee Vera, ik heb een vraagje! Ik wil hem zo graag kopen maar ik ben nu een beetje ‘freaked out’ omdat je zei dat hij je gezicht lichter maakt! Dat wil ik zelf niet, maar stel ik koop hem, dan ben ik het meest bang dat ik maar tintjes lichter ben lol xd. Zou ik hem alsnog moeten kopen denkje? Xx pleasse answer, I’m desperate:(!!

[Beantwoorden]


Door winny op 6 september 2013 21:42

heeii, ik heb een vraagje, ik heb een vrij onzuiveren huid.. ik heb een vette huid, en ook nog eens heel gevoelig! ik heb de bb-cream van maybelline geprobeerd, daar krijg ik uitslag van :-( en ik heb die van Janssen maar die kan ik niet goed over mijn hele gezicht gebruiken. En ik heb ook niet zo’n groot budget, want ik ben nog maar 13, maar ik wil wel iets van bb-cream gebruiken… heb jij tips voor mij pliezz :$ xWin ^^)

[Beantwoorden]


Door iris op 24 september 2013 19:01

Vera, waaauw wat een mooie look. Staat je zeker goed. En wat een verschil. Ik leees dat je over dt product erg tevreden bent. Ik heb net in huis! Ga hem morgen uitproberen. Alleen een vraagje, hoe breng je deze aan? Poeder je het daarna nog af en gebruik je nog een primer eronder? Hopelijk krijg ik snel reactie want ik kan bijna niet meer wachten om hem uit te proberen! Xxx Iris

[Beantwoorden]


Door Kaya op 14 februari 2015 12:47

Als je een niet zo’n heel bleke huid heb, zoals jij. Is de roze variant dan eerder aan te raden. Ik heb geen getinte huid, maar eigenlijk een beetje een zomerkleurtje, :D

[Beantwoorden]


Door Ine op 25 juli 2015 11:11

Ik ben gisteren gaan shoppen en was aan het zoeken naar deze Skin79 Moisturizing Purple Super Plus Beblesh Balm omdat ik nogal een droge huid heb. Nu ik vondt deze nergens niet in het Kruidvat of in de DI heb hem dan maar online besteld (y)

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 juli 2016 02:32

Ohh waauuww, ik wil de Triple Functions echt zoooo graag kopen!! Ik heb alleen maar foundations en bb creams van de h&m enzo (laag budget :( ) Maar die zijn helemaal niet zo heel goed. En af en toe ben ik wel bereid om er wat geld voor uit te geven. Alleen de site waarop je zei dat we ze konden vinden…. Ik zie m niet.. Ligt dit aan mij?? Kan je misschien na kijken of dit klopt of weet je een andere site waarop ik hem kan vinden??
Kusjesssxxxx Anne♡♡

[Beantwoorden]