Mijn naam is Vera, en ik ben een SaleShopaholic

Wij vrouwen, wij zijn dol op shoppen. En ik durf te wedden dat jullie ook wel van shoppen in de sale houden. En dan heb ik het niet over miezerige kortinkjes van 30% of 10% procent korting, op make-up die over de datum heen is, en kleding van 5 seizoenen terug. Nee, dan heb ik het over 50% tot 75% korting op juweeltjes kleding en make-up van afgelopen seizoen. Ikzelf ben verslaafd aan shoppen in de sale. Het geeft mij een enorme kick wanneer ik mooie make-up of kleding kan kopen afgeprijsd naar een lage prijs. Hoe meer afgeprijsd, hoe beter. Ik kan er echt een energieboost van krijgen, ik word er gelukkig van. Shoppen in de sale, i’ts like drugs to me…

Tijdens de sale moet ik me inhouden, anders sla ik compleet los. Ik ben nu al een stuk meer ervaren in het saleshoppen, en denk beter na voordat ik een een blush koop in een paarse kleur. Wanneer ik het stemmetje in mijn hoofd ‘Vera, de blush heeft 50% korting! Nu is hij slechts 7 euro!’ hoor roepen, negeer ik die dan ook wijs. Dat ging niet zomaar, dat heeft jaren van intensieve training gekost. Ik heb onwijs veel miskopen gedaan in de sale, maar nu ben ik een ervaren sale shopper!

De afgelopen week heb ik een aantal fijne verzorgings -en make-up producten gekocht in de sale. Producten die al een tijdje op mijn verlanglijstje stonden, en die ik nu met een fixe korting heb kunnen scoren.

Image Hosted by ImageShack.us Ik ben gek op The Body Shop, vooral in de sale! TBS verandert de cadeausets heel vaak, waardoor je in de sale vaak producten in mooie cadeauverpakkingen vind. Zo ook deze set met een full-size shea body butter, scrub, zeepje, bodylotion en puf spons. Ik ben gek op de shea producten van TBS, ik gebruik ze bijna altijd in de winter. De geur is heerlijk en de producten doen wonderen voor mijn huid. Ik kon mijn geluk niet op toen ik deze mooi verpakte set vond met 50% korting!

The Body Shop Full-Size Shea Gifset van €32 voor €16.

Image Hosted by ImageShack.us Ik heb mijn kamer volledig uitgemest, en kwam een aantal dingen tegen waarvan ik een beetje vergeten was *oeps* dat ik ze had. Zo ook een leuke oliebrander, die ik al een aantal jaren heb, maar zelden heb gebruikt. Ik had geen lekkere olie meer, en vond bij TBS deze Spiced Vanilla olie uit de kerstcollectie.

The Body Shop Spiced Vanilla Home Fragrance Oil van €5 voor €4.

Image Hosted by ImageShack.us Musk. You hate it or you love it. Ik ben er dol op! Ik heb een heerlijke White Musk handcrème van The Body Shop, en wilde ook nog graag de White Musk parfum kopen. Ik was een beetje aan het rondkijken in de winkel, toen ik dit leuke setje in schattige paarse etui tegenkwam.

Image Hosted by ImageShack.us In de etui zitten miniatuur White Musk producten. Een kleine puf spons, een mini Shower Gel en Body Lotion en een eau de toilette van 30 ML. De verpakkingen van de White Musk producten vind ik heel mooi, de shower gel en body lotions zitten in parelmoerkleurige flesjes. Ik ik kocht deze set voornamelijk voor de eau de toilette, waar voor een flesje van 30 ML normaal €15.00 betaald. In deze set zitten de parfum en een aantal andere producten, maar ik betaalde minder!

The Body Shop White Musk Gift Set van €19 voor €9.50.

Image Hosted by ImageShack.us Vandaag ging ik na school nog met een aantal vrienden van mij de stad in. Terwijl we opzoek waren naar een cadeautje voor een klasgenoot, zag ik opeens een grote tafel met afgeprijsde parfums in de Ici Paris XL staan. Een vriendin van me had gelijk al een parfum van Hally Berry voor €12.50 te pakken, en na een tijdje rondkijken viel mijn oog op deze Diesel parfum.

Image Hosted by ImageShack.us Ik ben gek op mijn Diesel Fuel For Life parfum. Een heerlijke geur, die goed blijft hangen. Vooral in de winter draag ik hem graag, ik vind hem zalig! Dit is de zomerse versie, in een mooie roze verpakking. Deze parfum heb ik een beetje op de gok gekocht, aangezien ik snip verkouden ben. Maar hij ruikt lekker, iets frisser en fruitiger dan de gewone Fuel For Life. Ik kon hem niet laten staan! Op deze parfum kreeg ik dan ook be-la-che-lijk veel korting.

Diesel Fuel For Life eau de toilette 75 ML van €59.00 voor €17.70(!!!)

Ik ben enorm happy met mijn aankoopjes! Ik heb alles mooi uitgestald op mijn bureau en ik blijf de spulletjes maar bekijken. Ben ik de enige, of krijgen jullie ook een enorme kick van shoppen in de sale?

Mijn naam is Vera, en ik ben een SaleShopaholic.

Mede SaleShopaholics, laat jullie horen! Wat heb jij al gekocht in de sale? Maak me gek met jullie geweldige koopjes!


Reacties

Door Juliette op 7 januari 2011 17:34

Leuk artikel, zitten leuke spulletjes bij! Ben ook zo’n saleshopaholical haha xxx

[Beantwoorden]


Door Evelien op 7 januari 2011 17:36

In de bodyshop werd ik natuurlijk ook weer gek! Maar ik moest me natuurlijk toch een beetje inhouden… Het is een scrub van de kerstcollectie geworden en een XL strawberry douchegel :) Ik zou dolgraag nog eens terug gaan shoppen want mijn honger naar meer is nog niet gestild (rare zin ja), maar ik heb de rest van de maand nog examens :(
Ahh ik ben iig zo jaloers op jouw dingen, die waren in mijn body shop totaal niet te vinden…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 19:54:

Ik snap dat je honger naar meer nog niet gestild is, de sale is zoooo verleidelijk. Succes met je examens!

[Beantwoorden]


Door roos op 7 januari 2011 17:37

haha, ik herken ’t zo. Ik heb al onwijs veel kleding gekocht in h&m in de sale :’)

[Beantwoorden]


Door Danique op 7 januari 2011 17:37

Heerlijke dingen heb je gekocht! I love sale!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 7 januari 2011 17:38

Whaaaa, sale, iloveit!!
Ik ga ook snel even bij TBS kijken, voordat alles weg is, want ik wil al eeeuwen zo’n lekkere bodybutter van de TBS. Ik heb ook niet zo’n groot budget, dus sale vind ik helemaal geweldig en dan sla ik vaak wat meer producten in. :)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 7 januari 2011 17:39

Whaha, dat klinkt echt zo herkenbaar!
Super leuk geschreven trouwens.

[Beantwoorden]


Door Shivanie op 7 januari 2011 17:39

Ik niet soo erg hoor maar als ik rijk ben gaan alle remmen los

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 19:55:

Haha! In de sale kun je juist goedkoop goed scoren, dus ook als je minder te besteden hebt.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 7 januari 2011 17:40

Ik ben ook echt gek op koopjes, het liefst sla ik zoveel in dat ik weer voor kan tot de volgende sale! Ik heb al heel wat kleren en beautykoopjes gedaan! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 januari 2011 17:40

Ik heb me dit jaar vooral op de kleren gestort ^^ Genânt veel geld uitgegeven maar ach ;) het mag voor een keertje

[Beantwoorden]


Door Oneofthepandies op 7 januari 2011 17:40

VAn TBS heb ik een passievrucht gezichtsreiningingsgel (amper 3 euro!), een Love Etc. parfum+douchegel voor 11 euro, het tea tree proefsetje voor 10 euro (en die wou ik sowieso al :D) en een boel minivijltjes voor onderweg voor amper 1 euro (ik was vroeger een nagelbijter en zodra ik een haakje voel dreig ik telkens te hervallen dus dit is echt ideaal voor mij). Daarnaast heb ik nog een leuke jeans in een boetiekje hier gekocht en een houten geisha haarborstel bij Essenza.
Oh en wat spulletjes voor mijn vissies :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 19:56:

Die vijltjes zijn handig, herken je verhaal van de haakjes goed ;)

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 januari 2011 17:40

Wat zo jammer is, is dat je fotos nooit bij mij laden. Daardoor zie ik nooit je fotos. Dat komt waarschijnlijk omdat ze groot zijn in pixels..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 19:57:

Gebruik je IE? ik raad je aan Firefox te gebruiken, dan doen ze het wel. Zonder foto’s is er natuurlijk weinig aan :(

[Beantwoorden]


Door Man Teng op 7 januari 2011 17:40

Er zitten leuke spulletjes bij. De diesel is idd echt een goed koop geweest! Gisteren heb ik ook bij TBS een beautypakket gekocht! Ik vind TBS normaal gesproken best prijzig, dus ik wacht altijd rustig op de grote sale :D

[Beantwoorden]


Door jiska op 7 januari 2011 17:43

Heeii, super leuke spullen heb je gekocht !! Ik kan die dingen dus echt niet vinden in mijn TBS en al helemaal niet goedkoop !!! Maar ik ben ook saleshoppen verslaafd !!
Xx.

[Beantwoorden]


Door astrid op 7 januari 2011 17:46

Leuke sale producten! ^^

[Beantwoorden]


Door Claudia op 7 januari 2011 17:50

Ik ga morgen langs de TBS, ik hoop dat hier nog sale is! :D

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 7 januari 2011 17:53

Ik ging ook naar de ici paris, stond er bij de sale nergens een prijsje op, alleen hoeveel procent korting het was.. lekker handig

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 19:57:

Dat is echt heel onhandig! Misschien waren ze het vergeten?

[Beantwoorden]

Frauke antwoordt op 7 januari 2011 om 22:32:

Zou het geen trucje zijn zodat je het gaat vragen en ze je vervolgens iets kunnen aansmeren? hier hangen er namelijk ook geen! :P
Leuke dingetjes heb je gekocht! ^^

[Beantwoorden]

blbxkfnok antwoordt op 21 juli 2011 om 13:01:

5U3t0f bmgmafwxseir

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 7 januari 2011 17:54

Leuke aankopen!

[Beantwoorden]


Door Christianne op 7 januari 2011 17:57

Je hebt het echt superleuk geschreven! Ik word altijd zo vrolijk van je schrijfstijl! :-D
En het lijken me echt fijne producten die je hebt. =)
Keep up the good work!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 19:58:

Dankjewel!! :D

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 7 januari 2011 17:57

Leuke aankopen!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 7 januari 2011 18:00

Leuke aankoopjes! Ik heb het luchtje van The body Shop Love etc. gekocht, zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 7 januari 2011 18:00

Ik moet bekennen dat ik ook een sale shopaholic ben. Bij mij is het echt heel erg en ik heb vaak miskopen gedaan. Je denkt dan: ach, het is goedkoop. Vervolgens belandt het achterin de kast. Ik probeer me nu een beetje in te houden, maar ik krijg wel kriebels als ik 50% korting (of meer) zie staan. Vanmiddag nog gezwicht voor Catrice Glamourama zwarte eyeliner, voor nog geen 70 cent! Ben heel onhandig met eyeliner, maar kon het niet weerstaan voor dat geld ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 19:59:

Herkenbaar! En als het een miskoop is van 70 cent, hoef je je niet heel schuldig te voelen denk ik ;) maar ik hoop dat het een goede koop is! :D

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 7 januari 2011 18:00

Ik heb vandaag bij TBS een Wild Cherry Body Butter gekocht (5Oml, 5Og) voor maar 3euro!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 19:59:

Wow, dat is echt cheap!!

[Beantwoorden]


Door Tasja op 7 januari 2011 18:03

IK OOK *–*
maar dan qua kleren.. echt belaaaaaaachelijk.
Vooral nu.. de sale was GEWELDIG <3 en ik heb prachtige jurkjes gescoord ^^!

Goddank nooit echt miskopen.. maar ik koop wel eerder "nutteloze" dingen. Als in: vaak wil ik wel iets kopen wat met meerdere dingen combineerbaar is.. en in de sale let ik daar niet altijd even op ~.~

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:00:

Oeeh, nice. Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 januari 2011 18:04

#is-ook-verliefd-op-the-body-shop!

[Beantwoorden]


Door Johanneke op 7 januari 2011 18:04

haha weer leuk geschreven en ja ik ben ook een onwijze saleshopaholic!! Ik baal altijd wel van winkels die dan groots sale aangeven en als je dan kijkt op hun site zie je dat artikelen maar paar euro minder kosten bah bah bah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:00:

Haha ja, dat is irritant!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 januari 2011 18:05

Ik ben ook echt een sale Shopaholic!
Leuke dingen voor minder :D!
Love it!

Leuke dingen heb jij ook gekocht! En die full-size producten van de Shea Butter is echt goedkoop zo samen! :O
Die Diesel Parfum is ook belachlijk goedkoop gewoon!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:00:

Thanks! Ja ben echt goedkoop uit, ben dan ook heel blij :D

[Beantwoorden]


Door Mandy op 7 januari 2011 18:09

Leuke koopjes!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 januari 2011 18:11

oooh, gaaf! die fuel voor life is op, en nu zo afgeprijsd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:01:

’t is wel de Summer Edition he! Hij ruikt anders.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 7 januari 2011 18:11

Mooie spullen zeg!!! Ziet er goed uit

[Beantwoorden]


Door charile op 7 januari 2011 18:15

Hihi ik herken het XD ik ga morgen ook lekker shoppen :D mede ook alvast voor een verjaarscadeau maar ik ga dan ook nog wel ff los :P
‘xx

[Beantwoorden]


Door joyce op 7 januari 2011 18:15

Ik heb vandaag elizabeth arden eight hour cream voor maar €6,50 op de kop getikt bij ici paris xl! Het is een tube van 30 ml en hij was 50% off, had de laatste dus ben super lucky!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:01:

woooow, goede deal! :D

[Beantwoorden]


Door Claudia op 7 januari 2011 18:20

Leuke aankoopjes!
Ik wil ook nog ooit eens een bodybutter van the bodyshop kopen. :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 januari 2011 18:20

Mijn naam is Eline en ook ik ben een saleshopaholic, Mooie spulletjes heb je gekocht vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:01:

Hoi Eline! En thanks :D

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 januari 2011 18:25

Ja echt. En hard!
Ik krijg zo’n leeeeeuk leeeeuk gevoel van dat ik dan ZOVEEL spulletjes heb voor ZO WEINIG geld en aaah dat gevoel. I love it. In elke winkel ga ik eerst naar de sale :) wie weet wil ik een blush kopen die 10 euro kost, maar waarvan ik er een in de sale zie liggen met dezelfde kleur voor 2,50.. ik hou van korting, t is mijn maatje :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:04:

Ja! Je krijgt dan echt zo’n gevoel. You know what i’m talking ‘bout!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 7 januari 2011 18:31

De tbs waar ik was was echt heel erg gierig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:04:

Hier in Arnhem ook wel, vooral bij de make-up. Soms moet je ook echt even geduld hebben. Misschien is er volgende week wel meer afgeprijsd!

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 7 januari 2011 18:35

Ik beken, ik ook. Ik ben totaal los gegaan in de sale. Ik heb de set van hierboven (die Shea) in Lemon, mijn favoriete geur, de verkoopster trok deze onder mijn aandacht. Ook heb ik een set van Meringe in een tas, 2 drukblushes (die witte, ronde met spiegel) en nog veel meer dat het gewoon beschamend is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:05:

Lemon, ook ZO goddelijk!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 7 januari 2011 18:37

Hallo Vera. haha

Ik heb nog niets uitgegeven in de sale. Dat is voor mij echt heeeeel bijzonder. Morgen ga ik inslaan, haha.

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 januari 2011 18:44

mooie spulletjes allemaal :D

ik heb vooral veel kleding gekocht, leukje truien, tops, riemen, schoenen! <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 januari 2011 18:45

Wauw, die Diesel eau de toilette is echt een koopje!

[Beantwoorden]


Door Suzanne Marije op 7 januari 2011 18:47

Wow, ik gebruik al enige tijd de white musk van the Body Shop… White Musk Gift Set van €19 voor €9.50!? die moet ik ook hebben!!!!
En shoppen is sowieso leuk zeker als je thuis komt met een tevreden gevoel en zeer geslaagde producten!

[Beantwoorden]


Door Silva op 7 januari 2011 18:50

Lol, ik ben een saleshopaholic too :p
Alleen kan ik me niet zo goed beheersen, ik kom echt met tassen vol terug XD

[Beantwoorden]


Door dewi op 7 januari 2011 18:52

Ik kocht bij de Only een jurkje voor vijf euro, en zag toen dat het eerst 50 euro was. 90% korting dus ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:07:

Wow! Dat is echt absurd!

[Beantwoorden]


Door Sarina op 7 januari 2011 18:54

Guilty! Ik ben sowieso een shopaholic, maar in de sale word ik helemaal gek (best een beetje eng)
Geef je misschien cursussen? Je bent echt een ontzettend getalenteerd saleshopster! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:08:

Die cursussen zijn wel een goed idee! ;D

[Beantwoorden]


Door Benthe op 7 januari 2011 18:57

Ik ook. Heel erg. Ik kan me niet inhouden, koop dingen die ik normaal niet zo gauw zou kopen omdat ik ze te duur vind, of niet mooi zat voor de originele prijs, word hyper, koop veel en vind het nog leuker als normaal. Zo kocht ik een lekkere TBS Body Butter en conditioner en heel veel kleding in verschillende steden. Mijn naam is Benthe en ook ik ben een SaleShopaholic (al kan dat Sale vaak ook weg gelaten worden :P)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:09:

Hallo Benthe! Goed dat je voor je verslaving uitkomt.

Ik heb dat inderdaad ook, dat ik spullen koop die ik normaal te duur vind. Heerlijk :D

[Beantwoorden]


Door Nele op 7 januari 2011 19:05

Omg Vera, jij hebt echt koopjes gedaan zeg !!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 januari 2011 19:05

Ik was aan het twijfelen of ik morgen zou gaan shoppen.. Ik heb het deze week uitgemaakt en shoppen werkt gewoon verzachtend, maar eigenlijk heb ik niet heel veel geld en moet ik sparen.. Maar die giftset voor fricking 16 euro gaf echt wel de doorslag. Kopen kopen kopen <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:10:

Ahh, dat is vervelend! Misschien kan je gewoon 1 ding kopen, iets om jezelf te verwennen?

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 9 januari 2011 om 00:38:

Ik ben nooit een type geweest voor beheersing :3 Dus ik heb de Cherry Blossom giftset van 40 voor 28 euro <3 Ik heb heel erg getwijfeld tussen Mango en Cherry Blossom, maar mango vond ik toch net iets te aanwezig.. Beetje jammer dat de Spicy Vanilla giftset er niet was, dat wel. Maar ik ben gelukkig o/

[Beantwoorden]


Door Ilja op 7 januari 2011 19:11

Ik ben ook echt een Sale Shopaholic!! (schuldig) Ik kocht laatst bij de ICI Paris XL een prachtige YSL lipgloss van €25,50 voor €7,60 whieee Dat geeft echt een kick!

Liefs Ilja

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:11:

Wow, dat is ook en hele goede SaleShop! :D

[Beantwoorden]


Door Mirte op 7 januari 2011 19:14

Ik houd ook heel erg van sale! Vooral de laatste dag, wanneer er nog vaak korting is op de al ‘gesalede’ producten! Ik ga nog maar eens kijken :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 januari 2011 19:19

Ghehe bij pieces, 4 shirtjes voor 14 euro. Hier in Purmerend zijn er niet zoveel winkels dus moet nog even naar A’dam voor de grote sale-inkopen. En wouwie die Diesel parfum !!! Die haal ik :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:12:

Bij Pieces hebben ze zulke leuke tops! En Amsterdam hebben ze wel gelijk heel veel winkels waar je je verslaving kunt voeden :D

[Beantwoorden]


Door Jessica op 7 januari 2011 19:19

Ik kocht deze week The Body Shop Full-Size Sweet Lemon Gifset.
Ook voor 16 euro.
Echt een koopje als je weet dat een normale bodybutter los al 16 euro kost.
Nu heb je daar dus al die extratjes er bij: puff, zeep, douchegel en scrub.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:13:

I know right, insane! :D Lemon is ook echt go-dde-lijk. Good choice!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 7 januari 2011 19:21

oe nice! Echt zo jammer dat we hier geen TBS hebben, maar soms misschien ook maar beter hahaha.
Dat geurtje lijkt me echt lekker! Hier eens kijken hoe de kortingen staan. Al moet ik eigenlijk op mn centen letten… Humz… Herkenbaar ;)

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 7 januari 2011 19:22

Hallo Vera! *gniffel*
Mijn naam is Tamarah en ik herken mijzelf erg in het verhaal dat je nu vertelt. Ik ben een echte sale- hunter; koop veel liever veel voor weinig in de sale dan dat ik een duur item koop.

Ik wil je graag vertellen dat het oke is dat wij dit ‘probleem’ hebben, er zijn zoveel ergere dingen in de wereld dat je juist moet genieten van de dingen die je vreugde geven.

Ik hoop dat je de kracht heb om ook bij de volgende shopaholic-meeting aanwezig te zijn.

:’)

hahaha

Mijn TBS koopje was een giftset van White Musk Sport voor m’n vriend met dat overheerlijke luchtje, een douchegel en een soort van gezichtslotion :) Kostte nu 29,50 voor de set (normaal iets van 40 euro) en enkel het parfum kost 24 euro dus ook dat is een mooi koopje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:14:

Hallo Tamarah!

Ik ben blij voor je steun en dat je mijn verslaving begrijpt :D

En een goed koopje voor je vriend. Als ik er een had zou ik hem ook White Musk Sport geven. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door silja op 7 januari 2011 19:27

haha je lijkt mij wel…
ik ga ja over 3 weken naar londen … hoop echt dat het daar mega sale is :P

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 januari 2011 19:30

SALLE (:

Bij de TBS hebben ze altijd veel korting ja.
Ik heb die lipbalsem van de kerst colectie orange) van 7 naar 5 euro gekocht. niet geweldig veel, maar altijd mooi.

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 7 januari 2011 19:35

Ik heb met net laten gaan toen ik eigenlijk voor de I LOVE BERLIN collectie ging. Ik heb 1 dingetje gekochte en daarna 4 make-up producten in sale voor maar 1 euro!

[Beantwoorden]


Door Olga op 7 januari 2011 19:48

Nee, dit is volkomen normaal. Ik ben ook een soort ekster in de uitverkoop, en dan met alles :P

[Beantwoorden]


Door Amal op 7 januari 2011 19:50

Wat een leuke aankopen en leuke titel! Heel herkenbaar dit.

De sale roept gewoon hebberigheid in je op, je wordt gek gemaakt door al die lage prijzen.

Maar denk dat ik gauw ook een rustig dagje ervoor uit trek.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 januari 2011 19:53

zitten mooie producten tussen!:D

[Beantwoorden]


Door aniek op 7 januari 2011 19:53

ik hou er ook van!! ik ga morgen, en heb nog kadobonnen van de vero moda, rituals en ici paris! dus ik kan zeker lekker los gaan!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 7 januari 2011 20:03

Normaal wel maar ik heb 2 weken thuis gezeten. veel geleerd want ik moet komende week weer naar school voor een tentamenweek. dus ik kom ook komende week pas weer in de stad. ik denk dan ook dat alle leuke dingetjes al weg zijn??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 20:15:

Nee, dan zijn er nog wel leuke dingen. vaak zelfs met meer korting! Het grootste deel is al weg, maar ik kan meestal in de final sale ook nog goed slagen :D (maar ik ben dan ook verslaafd ;))

[Beantwoorden]


Door little.girl op 7 januari 2011 20:09

SALE, everbody loves it, you can’t deny it. :D

[Beantwoorden]


Door Rianne op 7 januari 2011 20:12

Qua makeup enzo vind ik sale echt geweldig.

Qua kleding wat minder, vooral bij de H&M. Ik ging er laatst naar binnen en rende er even hard weer naar buiten. Het was zo enorm druk en ik ben echt iemand die mensen opzij gaat duwen om te kijken, niks voor mij.. bahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 22:15:

Verschrikkelijk he, die drukte! vooral op zaterdag. Pfff…

[Beantwoorden]


Door ShoP_AholiC op 7 januari 2011 20:15

Je site is egt super!!
En ik ben egt een saleshopaholic
(ik koop ook veel zonder sale;))
de spullen die je hebt gekocht zijn egt super lekker&leuk!
XxX

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 januari 2011 20:19

Kleding heb ik nog NIETS gekocht. haha
wel bodyshop parfum set, love etc. H&M spullies ( BH, 3x lakjes en een bodylotion ) :p

[Beantwoorden]


Door eefjetaylor op 7 januari 2011 20:24

Deze saleshopaholic gaat morgen los. Nog niks van TBS in huis, maar las net dat die sweet lemon set afgeprijst was, en aangezien ik echt een zwak heb voor citroen, limoen geurtjes..

je hebt echt leuke dingen gesaleshopt! hoop dat ik morgen ook zo goed slaag!

xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 22:15:

Citroen is heeeeerlijk! :D

[Beantwoorden]

eefjetaylor antwoordt op 8 januari 2011 om 15:27:

De set is binnen :D & hij ruikt echt heerlijk! verder ook nog een paar leuke bloesjes gesaleshopt :D

[Beantwoorden]


Door Bertine op 7 januari 2011 20:32

Ik kocht een spijkerbroek van 3 euro!!!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 22:17:

Woooow!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 7 januari 2011 20:37

hi ;),

Wat een ontzettend leuke koopjes:)!

Ik zou met mijn moeder even naar de stad gaan om wat te gaan eten, maar al snel werd het shoppen haha!

Ik heb 5 paar oorbellen gekocht bij Six waar van er 2 paar afgeprijst waren naar 3 euro!

Verder bij The Factory heb ik 3 spijkerrokjes gekocht echt een toeval nog 3 in mijn maat van G-star van 99.95 per stuk naar 24,95 dus 75% ben er echt heel blij mee met mijn rokjes :)!

Verder heerlijk gegeten bij de Hema!

xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 22:16:

Oeh wauw! ook goed geslaagd dus.

[Beantwoorden]


Door Liesanne op 7 januari 2011 20:39

Dit is echt herkenbaar!(;
Ik heb net ook de hele op=op bak van de kruitvat leeggekocht:D
5 nagellakjes, een pallette en een gelliner kwastje voor 10 euro :D
Ik hou van sale(;

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 22:18:

Wow, nice! die bakken zijn hier dus echt waardeloos…

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 januari 2011 20:50

*slik*. Mijn naam is Josephine… en ik ben ook een SaleShopaholic. Haha, leuke titel! Goed dat je je in kunt houden! Oeeeeh wat een korting zeg, zo’n fullsetje is echt supergaaf. Hmm vanille lijkt mij ook lekker. Schattig setje, vind de etui wel heel cute. WOOW die laatste is erg goedkoop zeg. Ik heb voornamelijk kleding ingeslagen (2 shirtjes, 1 rokje, 2 jassen en nog meer), en niet zo zeer make-up eigenlijk.. ik kan mij eigenlijk niet herinneren wat ik heb gekocht :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 22:18:

Hoi Josephine,

Verslaafde! Als je je niet meer kan herinneren wat je hebt gekocht, dan is dat geen goed teken… ;)

[Beantwoorden]


Door Joni op 7 januari 2011 21:02

Haha, de kick van saleshoppen, ik ken het! Heb het ook geperfectioneerd, hehe. De winkel scannen op leuke spullen met korting en de miskopen negeren, het is een kunst (vooral in een propvolle H&M die eruit ziet alsof er net een bom is ontploft)!

Anyway, héél erg leuk allemaal!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 22:19:

De H&M is erg moeilijk in de sale, vooral op een zaterdag. Door de week is het vaak wel heerlijk rustig :D

[Beantwoorden]


Door Marijke op 7 januari 2011 21:17

Wauw! Dat zijn leuke koopjes! Ik moet precies nog is langs The Body Shop! :-)

[Beantwoorden]


Door Cindy op 7 januari 2011 21:20

Ik heb ook lekker veel ingeslagen bij TBS maar ik moet wel zeggen, de vorige keer waren de kortingen veel hoger! Ik ben ook een (sale)shopaholic haha

[Beantwoorden]


Door Nanda op 7 januari 2011 21:44

Ik hou van Sale! En dan vooral van uren op websites kijken waar ze sale hebben. van alles in mn winkelwagentje gooien om toch maar weer de website weg te klikken. Om het later weer opnieuw te doen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 22:19:

Haha ook herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Wieke op 7 januari 2011 22:11

Esprit, only en pieces hebben ook een grote sale. Morgen gaat vrees ik al mijn geld eraan…

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 7 januari 2011 22:26

Oh my, ik zit al sinds eind december met m’n hoofd in de sale-wolken.. was ook al van plan om me op te geven voor zo’n ahopaholics anonymous groep haha. Maar echt serieus, vooral bij de bodyshop…alleen al het ernaar toe lopen, vlinders in de buik, dat mandje pakken en echt alle rekken gaan scannen, dingen in dat mandje gooien, later kijken wat er terug kan en wat je houdt, nóg eens langs die rekken gaan of ik echt niks gemist heb. En daarna thuis alles geweldig bekijken, zo trots… alles mooi uitstallen in m’n beautykast.
Maar dan ‘oh, dat had ik eigenlijk ook nog wel willen hebben, dat was een goeie deal want….zoveel bodybutter, voor slechts 18 euro, das toch echt goedkoop?’ En dan online shopverslagen lezen, en meteen denken ‘jeetje! dat wil ik ook! ik ga nog eens terug!’
En meteen plannen maken, ‘ik zet nu elke maand wat opzij voor de volgende sale, dan kan ik echt inslaan’

Echt…het is een ziekte volgens mij :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 23:14:

Serieus, IK had dat kunnen schrijven! You can read my mind, serieus :O IK HEB DAT ALTIJD! Nu ook, ik wil die parfum van Hally Berry nog gaan kopen… En een set met Lemon producten van TBS… Ik moet mezelf tegenhouden!

En dat geld apart zetten… haha, daar heb ik serieus aan gedacht! Gosh, we’re addicts…

[Beantwoorden]

Chrissie antwoordt op 8 januari 2011 om 21:15:

Haha, dat parfum heb ik ook nog aan gedacht! en die van beyonce (die heb jij al haha), die ruikt heerlijk!
Ik moet echt nodig een goedbetaalde baan vinden haha.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 7 januari 2011 23:00

Hey hey *zwaait*! Hier nog één! Leuke dingen heb je gekocht, ik wil die shea set ook wel, scheelt veel geld. En die musk set heb je slim gedaan. Ik ben dol op de Fuel For Life parfums van Diesel dus ik gok dat ik deze ook wel lekker zou vinden, maar ben nog steeds heel benieuwd hoe die ruikt!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 januari 2011 23:06

Mijn naam is Sanne, en ook ik ben SaleShopaholic

super leuke spullen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 7 januari 2011 23:19

Heel leuk, vooral die verpakking van die parfum :D
Wat ik kocht?
Veel!
-Een jas zo 1 die jij hebt (in zo’n mokka kleur) maar dan in het zwart, ietjes ander maar wel hetzelfde model
-t-shirt van hello kitty
-dun vestje met knoopjes (new look)
-pyjama :D
-sjaal
-adidas vestje
-kousen, zonnebril (haha lekker vroeg XD nee, hij was maar 3euro :D)
-Bij bodyshop een boddy butter voor 5euro (maar een kleinte hoor ;))
-lipsmackers (setje van 8ofzo met cola en sprite, fanta,…)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 10:35:

Oeeh klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Tirza op 7 januari 2011 23:20

Ik kocht vandaag in de H&M:
een muts van 9 naar 1 euro
2 paar handschoenen van 3 naar 1 euro
een truitje van 15 naar 7 euro
een tshirt van 10 naar 5 euro

dus ipv 37 euro betaalde ik 14 euro.
god ik hou van sale :’)

[Beantwoorden]

Tirza antwoordt op 7 januari 2011 om 23:22:

en ik ging vandaag na school dus het was nog super rustig ook! alle pashokjes waren vrij xd

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 10:36:

Nicely done Tirza! :D En ja, shoppen na school is zo fijn. Lekker rustig!

[Beantwoorden]


Door Madelief op 8 januari 2011 00:48

Ik heb precies hetzelfde. I love sale. Als ik met vriendinnen ga winkelen, ben ik ook altijd de gene die met het meest naar huis gaat, en het minst heeft uitgegeven haha.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 januari 2011 02:10

Ahhh, shoppen tijdens de sale is echt verleidelijk ja :P Leuke aankopen, veel plezier ermee! :D

[Beantwoorden]


Door Amanda op 8 januari 2011 08:43

Dat luchtje van Diesel heeft mijn vriendje ook!
De mannenversie, dat wel ;)
Die ruikt ook lekker, maar soms pakt vriendje-lief iets te veel :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 10:38:

Ik schrok even! haha, maar hij is er inderdaad ook voor mannen. En hij is best sterk ja, 1 keer spuiten is wel voldoende ;)

[Beantwoorden]


Door Resy op 8 januari 2011 10:22

ik koop bijna al mijn kleding in de sale. komt vooral omdat ik kleedgeld krijg en het daardoor eignlijk zeg betaal. Ik wacht zolang mogelijk zodat ik veel meer voor een lagere prijs heb :)

[Beantwoorden]


Door Riatjeee op 8 januari 2011 11:22

Tis jammer dat ik niet in zo’n groot dorp woon, we hebben daar geen tbs, h&m en al die andere leuke winkeltjes. Als er dan sale is bij de kruidvat kan ik best veel inslaan of als er 2+1 gratis is ofzo..

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 8 januari 2011 11:47

Ik ben Kirsten, ik ben een saleshopaholic :)
Jammer, de TBS zit een busreis van me af :(.

Leuke spulletjes.

[Beantwoorden]


Door //.megan op 8 januari 2011 13:25

my name is megan & i’m a shopaholic.
pfff me kleedgeld voor de komende 4 maanden is op ;( de menatwork is dan veeeeeel te aantrekkelijk voor mij. dus nu de komende 4 maanden geen kleren meer kopen #zwaarleven ;$

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 8 januari 2011 13:45

Wauwie wat een leuke dingen heb je gescoord zeg! Ik herken het gevoel uit duizenden en ook ik moet me inhouden haha!
Vaak koop ik kleding in de sale, want ik ben een student en zoals je weet; die heeft geen cent ;) Dus vandaag liep ik de Zara binnen die nu alle t-shirts verkopen voor 6,95 en ik heb twee geweldige shirts gekocht die normaal gesproken 20 euro per stuk kosten!! I LOVE SALE

[Beantwoorden]


Door Teddy op 8 januari 2011 14:06

WOW maar 16 euro voor die set! Das echt cheaaaaaaaaap

[Beantwoorden]


Door Fien op 8 januari 2011 15:09

Dat white musk pakketje heb ik ooit van mijn moeder gekregen en sindsdien gebruik ik elke dag, het luchtje(L) I love it! Iedereen zegt ook dat de geur bij me past, =) Gek klinkt dat, maar het is wel zo.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 8 januari 2011 16:01

Leuke dingen heb je geshopt. Ben vooral jaloers op je fuel for life voor maar 17 euro, ik vind nooit goede sale dingen. :P Kan dit keer sowieso niet meedoen aan de sale, aangezien ik me geld heb gebruikt aan me ipod, maarja das ook leuk :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 januari 2011 16:13

ik ben eigenlijk niet zo handig.
als er geen korting is dan koop ik veel te veel, en als er korting is dan vind ik het veel te koud buiten. (:

[Beantwoorden]


Door Kar op 8 januari 2011 17:07

Ik moet mijn leven beteren denk ik.. Gisteren voor dat ik mn werk begon 1 paar overknee laarzen in een winkel tegenover. Op werk (ik werk in een kleine schoenenwinkel) een paar korte laarsjes. In mijn pauze van half uur een jas en een bodywarmer bij Vila (2 halen 1 betalen), een basic truitje bij de h&m en een jeans bij only. Bij TBS in de buurt hebben we niet van die extreme kortingen :(

[Beantwoorden]


Door Marijke op 8 januari 2011 17:11

Sale is liefde <3 De diese fuel for life summer editie heb ik ook gescoord bij de ici paris, alleen das wel een andere dan jij hebt. Ik heb een knalroze flesje. :) Ben er echt blij mee!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 8 januari 2011 23:00

Jaa, zo herkenbaar, laatst ene uber cute shirtje voor 5 ipv 30! <3

[Beantwoorden]


Door Esmeralda op 9 januari 2011 21:04

Wat een mooie spulletjes allemaal! Ik ben GEK op TBS, wel of geen sale :’) Ik heb de Shea Bodyscrub, ruikt heeeerlijk en doet zoveel goeds voor je huid! Ik zou willen dat ik zulke dingen trof tijdens de sale, ik kom het nooit tegen helaas.

[Beantwoorden]


Door denise op 9 januari 2011 22:59

wat n heerlijke spulletjes!
ik heb 2 leren shorts gekocht,
met HONDERDVEERTIG euro korting..
ik heb de rest van de dag vreugededansjes gemaakt!
damn wat wilde ik die dingen al lang!!

liefs,
denise

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 16 januari 2011 11:37

Ik hou van de sale maar jammer genoeg was zo’n full-size tbs set hier nog 32 euro. Verder had ik bij de ici paris een nagelakje van lacôme gekocht voor maar €7 terwijl hij normaal €23 kost dat was -70%.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 februari 2011 12:53

Ik heb vorige maand mijn zoveelste Swarovski ketting gekocht bij LoveJewelry.nl, ik ben echt verslaafd, die dingen zijn super mooi. Het mooiste van alles was dat er 20% korting af ging als nieuwjaarsactie, wat hou ik toch van SALE’s!!!!
Maar ik heb de sale van TBS blijkbaar misgelopen, sh*t :(

[Beantwoorden]


Door Renée op 18 november 2014 11:16

Hoi meiden,

Momenteel verdiep ik mij als redacteur in het fenomeen koopverslaving. Ben of ken jij iemand die verslaafd is aan kopen? Dan zou ik graag vrijblijvend contact met je opnemen.

Mijn e-mail adres is renee.westhof@zodiaknederland.nl

Ik hoop van jullie te horen!

Hartelijke groet,

Renée

[Beantwoorden]