The Body Shop Shea spulletjes

Jullie hebben er vast ook last van, en vooral in de winter: een droge huid. Mijn huid is het hele jaar door droog, maar in de winter is mijn huid extreem droog! Vooral mijn onderbenen jeuken en als ik ga krabben, komen er zelfs soms velletjes los! brrrr.

Toen ik eind december The Body Shop inliep, stuitte ik op een setje mini shea spulletjes, en met 50% korting kocht ik dit setje met een butter, shower cream, scrub en een puff spons voor slechts 7,50.

Image Hosted by ImageShack.us

Het item waar ik het meest enthousiast over ben: De body butter. Ten eerste ruikt deze SUPER lekker! Oh mijn god, Shea ruikt gewoon echt heeerlijk! echt helemaal mijn geur, en zeker geschikt voor de wintermaanden. Ik kan de geur moeilijk omschrijven, ’t is gewoon een warme geur, i love it :D ik ben verslaafd aan de geur van shea!

Image Hosted by ImageShack.us

Zie hoe lekker het eruit ziet! hihi, het lijkt een beetje op een bak ijs of geklopte slagroom.

De butter smeert ook fijn, trekt goed in en maakt mijn huid heerlijk zacht! Een nadeel: Ik heb de butter in een kleine versie, en hij gaat vet snel op! een boter is nogal dik en je moet vrij veel gebruiken en ik zit nu al bijna op de helft *slik*. Als deze op is wil ik wel graag een full size, ik ben gek op dit spul. Wel balen dat een full size butter 15 euro kost…

Image Hosted by ImageShack.us

Ook geweldig: De scrub. Ik had al een scrub met framboos van The Body Shop. Deze bevatte veel pitjes en het is meer een scrub voor in de zomer. De shea scrub is super fijn! Hij is perfect om je oksels mee te scrubben een dag voor je ze gaat scheren om het ingroeien van haartjes te voorkomen.

Image Hosted by ImageShack.us

Hij laat een zacht laagje achter, superfijn. Het is wel een soort olielaagje, maar niet zo’n vervelend laagje als bijvoorbeeld die make-up remover op oliebasis achterlaat. Super spul!

Image Hosted by ImageShack.us

De shower cream is ook prima spul. Ik gebruik liever zeepjes, maar deze shower cream is ook fijn. Ik heb niet veel over deze shower cream te zeggen. Hij verricht geen wonderen, maar hij maakt mijn huid in combinatie met de andere producten zeker een stuk aaibaarder.

Image Hosted by ImageShack.us

En als laatste zat er nog een puff spons bij. Ik had vroeger echt 100 van die dingen in de badkamer liggen, omdat ik ze vaker bij setjes van bijv. Dove kreeg (dat gebruikte ik eerst). Mijn moeder en ik vonden die dingen drie keer niets, we snapten niet hoe ze werkten en hebben ze uit eindelijk de deur uit gedaan. Maar toevallig kwam ik er laatst achter dat zo’n puff spons super fijn werkt en je shower cream of zeep onwijs goed laat schuimen! Deze puff spons is klein, dus die neem ik mee als ik een paar dagen of een weekje wegga. Zo’n spons werkt vooral in combinatie met zeep erg goed, je zal verrast zijn hoeveel schuim je ermee creëert. Ik heb laatst in de sale een grote puff gekocht voor slechts 1 euro bij TBS.

Zoals je ziet ben ik erg blij met deze spulletjes, ze maken mijn huid zeker winterproof! Alles ruikt echt méga lekker, shea is echt helemaal mijn geur. Mijn advies: zie jij dit setje voor 7,50 liggen in TBS en heb je ook last van een droge huid? Neem het mee! I’m sure you will love it. Zodra mijn mini’s op zijn ga ik sowieso de full size butter en scrub kopen!

Wat gebruik jij in de winter om je huid lekker zacht te maken?


Reacties

Door mandy op 18 januari 2010 15:50

Die bodybutter heb ik ook en hij is echt heerlijk! Ik heb de full size en daar doe je best wel lang mee =) ik vond hem wel een beetje duur maar hij is erg goed! Ik wil de scrub ook proberen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 januari 2010 15:57

ik wilde dat setje kopen, ikstond er nog mee in mijn handen, aar ik had niet genoeg geld bij me -.-‘… Aarja, volgende keer beter denk ik :P.

[Beantwoorden]


Door linsey op 18 januari 2010 16:10

ik heb een creme waar vitamine E in zit dat helpt ook tegen een droge huid! =)

maar zelf heb ik niet last van een hele droge huid.
alleen toevallig laatst een droge plek op m’n rug 1x met die creme smeren en het was de volgende ochtend weg

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 januari 2010 16:11

Ik heb die bodybutter ook in full size een keer als cadeautje gehad. Ik vind hem ook superfijn en de geur van shea is inderdaad goddelijk!

[Beantwoorden]


Door Danique op 18 januari 2010 16:28

Ik heb de full size shea body butter!
En o mijn benen-voeten-armen jeuken ook zo erg! Ik ben er zelfs mee naar de dokter geweest, die inderdaad ook zei dat ik mn huid goed vet moest houden omdat mijn huid super droog was.

Ik hou ook echt van de geur trouwens.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 18 januari 2010 16:46

Ik heb deze winter voor het eerst bodybutter gebruikt.
Ik heb opzich geen droge huid, maar dat was echt een ‘wooow wat is dit geweldig’-gevoel haha. Heerlijk!
Ben nu wel benieuwd naar de geur van shea, gezien iedereen daar zo enthousiast over is!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 januari 2010 16:56

leeuk!
ik gebruik een bodylotion van de lush, en ook een scrub van TBS.
ik wil heel graag een body butter!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 18 januari 2010 17:07

Mijn moeder werkt in de apotheek en krijgt alles van de VICHY mee voor de inkoopprijs (scheelt vaak 5euro!) Hiervan heb ik een aloë vera body lotion (oude versie) en die maakt mijn huis heel zacht en niet droog!
Binnekort ga ik naar maastricht, daat hadden ze geloof ik ook een TBS? Dan zal ik er zeker eens voor kijken.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 januari 2010 17:09

Wauw klinkt erg goed! Ik wist eindelijk hoe ik zo’n puff moest gebruiken toen ik een artikeltje erover las bij MissLipgloss

[Beantwoorden]


Door marjolein op 18 januari 2010 18:33

Dat setje zag ik ook liggen! Ik heb ‘m helaas niet meegenomen maar ik ga nog maar eens kijken. :)

[Beantwoorden]


Door Lilly op 18 januari 2010 19:45

Lijkt me heerlijk! Ik heb ook echt ZO’N last van jeukend onderbenen en rug in de winter. Ik wil ook een nieuwe body butter kopen, maar eerst moet ik nog even m’n oude opmaken.

[Beantwoorden]


Door Milou op 18 januari 2010 19:47

Wow goede reviews. Ik ga die Shea body Butter, en misschien ook wel de scrub, denk ik ook kopen, je hebt me overtuigt!

[Beantwoorden]


Door Lara op 18 januari 2010 19:53

Oeeh die body butters zijn daar altijd zo lekker :$

[Beantwoorden]


Door Yara op 18 januari 2010 20:07

Ik gebruik tegenwoordig Cacao butter body butter & scrub van TBS voor mijn droge huid. Ik heb het echt héél extreem, echt héél erg. Ik heb naast een droge huid een vrij erge vorm van eczeem, waardoor mijn huid zelfs al een halve dag nadat ik het heb ingesmeerd, uitgedroogd is. Maar ik vind die wel goed werken opzich. Al moet ik toegeven, de dikke vaseline cremes van de dokter werken beter. (A)

[Beantwoorden]


Door Judith op 18 januari 2010 20:44

Hahaha. nou dit is echt toevallig! Ik heb ook echt last van jeukende benen, en dat ik dan steeds ga krabben. Dus ik dacht: hm, ik ga eens bij veracamilla kijken of ze een idee heeft.
Wat grappig, nou ik ga dat morgen direct halen :D
Liefs

[Beantwoorden]


Door elisa op 18 januari 2010 20:49

wauw, die scrub en body butter zien er heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 18 januari 2010 21:01

Het ziet er allemaal zo leuk uit! Ik heb alleen nog steeds geen TBS gevonden bij ons in de stad! Jammer! =( Ik gebruik meestal dingetjes van Zwitsal in de winter! Ja dat baby-merk! Maar ik vind het echt heel fijn! en je huid wordt er wel lekker zacht van!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 18 januari 2010 21:09

Eerlijk gezegd; doe ik niet veel meer als in de zomer,.. ik merk ook niet zoveel aan mijn huid behalve die van mijn gezicht en daar smeer ik extra veel dagcreme op de droge plekjes, meer dan dat ook niet haha (A)

[Beantwoorden]


Door Regina op 18 januari 2010 22:01

bodyshop is zo’n fijne winkel.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 januari 2010 22:34

Scrubben voor scheren is genoteerd ;)

[Beantwoorden]


Door Suzy op 19 januari 2010 04:06

Heel fijn dat het werkt voor je natuurlijk hehe, maaaaaar dit is geen echte Shea ;) Echte Shea butter heeft een noot-achtige geur die veel mensen in eerste instantie heel vies vinden.

En het voelt aan als een soort van wax-achtige substantie die zodra het in contact komt met je warme huid, smelt in een olie die goed door je huid geabsorbeerd wordt. Geraffineerde Shea verliest vaak heel veel van zijn genezende eigenschappen helaas.

Deze van TBS zit overigens vol met andere zooi, waaronder caramel ;)

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 januari 2010 09:48

Ohhh die bodybutter is echt hemels. Ook al lees ik hierboven dat het niet helemaal echt is.. Hmm jammer maar ach, het ruikt echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 19 januari 2010 11:45

Ooh de producten lijken me allemaal zo lekker!! Jammer dat die body butter zo snel opgaat :(

[Beantwoorden]


Door Alice op 20 januari 2010 19:49

De butter lijkt me superlekker,en de scrub ziet er ook heerlijk uit!
I love TBS
xx

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 januari 2010 18:44

De shea body butter is nu in de aanbieding, er gaat nu 20 procent af.

Altijd handig als het bodyshop personeel soms op je site komt kijken.;)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 5 februari 2010 14:01

[…] TBS butters ben ik over het algemeen erg tevreden. Vooral de Shea versie waar ik al eerder over schreef, vind ik erg fijn en die kun je nu met 20% korting […]


Door VeraCamilla.nl op 8 mei 2010 15:41

[…] dagen voordat je van plan bent je oksels te scheren. The Body Shop heeft hele fijne scrubs, vooral Shea vind ik erg fijn. Deze scrub bevat vrij grove korrels en laat een fijn olie laagje […]


Door VeraCamilla.nl op 12 oktober 2010 15:15

[…] wel wat prijziger als de kokosproducten die je bij Kruidvat kunt kopen, maar werken erg goed (klik hier voor mijn review over de Shea producten van The Body Shop). Wat ook goed kan helpen is om af en […]


Door VeraCamilla.nl op 7 januari 2011 17:31

[…] deze set met een full-size shea body butter, scrub, zeepje, bodylotion en puf spons. Ik ben gek op de shea producten van TBS, ik gebruik ze bijna altijd in de winter. De geur is heerlijk en de producten doen wonderen voor […]


Door Sifra op 8 januari 2011 00:18

Ziet er goed uit!
Laat ik ook maar eens een kijkje nemen haha , ik gebruik nu nivea soft hydraterende creme je kan hem overal voor gebruiken en dat vind ik fijn

[Beantwoorden]


Door Em op 11 augustus 2011 10:32

Ik heb de shea body butter en body scrub ook. Ik weet niet wie er hier allemaal last heeft van stretchmarks (oftewel straie/huidstriemen), maar er word gezegd dat shea helpt om deze weg te krijgen. Twee keer per dag opsmeren en je zou dan verschil gaan zien. En, inderdaad, shea ruikt inderdaad echt heel heel lekker.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 7 december 2012 16:00

[…] Body Shop Shea Scrub – review Kristallen deodorant – review Lush Ambrosia scheer crème – review Schaamhaar scheren […]


[…] Body Shop Shea Scrub – review Kristallen deodorant – review Lush Ambrosia scheer crème – review Schaamhaar scheren […]