Shoplog: Nog meer sale!

Gisteren heb ik super lekker geshopt voor érrug weinig geld! Er was weinig boeiends bij de H&M te vinden, maar bij de New Yorker, Wonder Woman en The Body Shop wist ik niet waar ik moest kijken: er was zoveel moois! En aan het einde van mijn shoptrip ben ik voor de eerste keer echt herkend! Wil jij weten wat ik heb gekocht en door wie en hoe ik herkend werd? Kijk dan nu onderstaande filmpje!

Bij de spijkerbroek heb ik btw de lelijke gele stiksels op de knieen en op de achterkant in mijn knieholtes weggehaald. Nu vind ik de jeans veel mooier, een stuk rustiger (:

Wat me wel opviel was dat er bij The Body Shop nog helemaal geen make-up van de kerstcollectie in de sale was! erg jammer, ik had wel oogschaduwpalette nr. 02 gewild… Andere items van de kerstcollectie waren wel superlekker afgeprijsd!

Heb jij laatst nog een superkoopje gedaan? Iets waar je erg blij mee bent en wat je naar jouw idee voor super weinig geld hebt gekocht? Ik ben benieuwd!


Reacties

Door Anna op 17 januari 2010 14:40

Aah leuke dingen! Mooie broek ook, ga ik ook eens voor kijken (;

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 17 januari 2010 14:53

Ik heb donderdag bij de kruidvat EYEMAJICpads gekocht, dat is een pad met daarop al oogschaduw. Deze schuif je over je ooglid en heb je zo smokey eyes. Van 15,99 naa 2,5O dat vond ik echt heel goedkoop. Ze waren er in allerlei kleuren maar ik heb shade 2 met bruintinten gepakt.

Leuke haul trouwens!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 januari 2010 14:54

Oeh wat een leuke dingetjes! Wat grappig dat je werd herkent!

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 17 januari 2010 14:56

Ik heb laatst bij de Kruidvat een tas gekocht die was van 20 naar 5 afgeprijsd, dat vond ik ‘m wel waard xP

[Beantwoorden]


Door elisa op 17 januari 2010 15:01

die broek met bleek plekken is echt heel erg gaaf!
en je hebt trouwens echt een prachtig figuur hoor.
serieus, ik zou er echt niet nog meer afhalen als ik jou was.
leuk shoplog en grappig dat je herkent werd!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 17 januari 2010 15:02

Gister even naar het Kruidvat geweest en heb allemaal Gosh-nagellakjes (met name base- en topcoat, ja meteen ff ingeslagen haha) voor maar 25cent gekocht! 25CENT! Belachelijk toch! :) En nog wat concealer dingen van Catrice en van Gemey, ook voor 25cent.. En een geweldige transparante mat poeder voor 1,50 ofzo. Ik ben er blij mee!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 17 januari 2010 15:07

I love de newyorker ook! Ik heb zo’n gekker figuur (super lange benen, vrij brede heupen, slanke taille) waardoor ik dus bijne nergens broeken vond. Een meisje op school gaf mij dan de beste tip ooit: bij de NY zijn er broeken die perfect zijn voor jou. En ja, ze had gelijk, de eerste die ik paste zat als gegoten en ik draag hem nu constant. Hij was maar 40 euro! Normaal zou ik daar dus nooit broeken passen maar vanaf nu ga ik daar erg graag binnen :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 januari 2010 15:07

Wat een leuke aankopen! Ik word altijd helemaal blij van jouw filmpjes haha, wat ben jij ontzettend gestoord xD. But in a good way! :D

[Beantwoorden]


Door jopske op 17 januari 2010 15:08

leuke haul! ik heb bij de body shop vrijdag een setje met 3 kleine bodybutters gekocht (coconut, sheabutter en mango) voor maar 7, 50!!!!! die bodybutter van jou ziet er ook niet verkeerd uit, ga morgen kijken of ze die hier ook nog hebben! XX

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 januari 2010 15:40

Leuke haul!!

[Beantwoorden]


Door Regina op 17 januari 2010 15:52

leuke dingen gekocht! en grappig dat je herkend werd!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 januari 2010 15:56

Mag ik vragen hoe je afvalt? :P
En hoelang je erover gedaan hebt.. je doet het namelijk best goed, en ik kan wel wat hulp gebruiken .. :(

[Beantwoorden]


Door Marion op 17 januari 2010 16:01

echt leuk dat jack
en leuk dat je herkent werd:)

[Beantwoorden]


Door alice op 17 januari 2010 16:11

Leuk filmpje,en leuke aankoopjes!
Wat leuk,dat je herkent werd!!

x

[Beantwoorden]


Door mywaytoloveyou op 17 januari 2010 16:12

Leuke spulletjes, je verteld het altijd zo enthousiast als je nieuwe dingen heb, kan echt zien dat je er blij mee bent.

Ik had trouwens een vraagje waar zit de bodyshop in arnhem?
heb het nog nooit gezien haha

liefs, xx

[Beantwoorden]


Door Zefa op 17 januari 2010 16:14

Haha, je enthousiasme werkt aanstekelijk! Goed dat je je er geen bal van aantrekt waar je shopt! Het is een kunst om tussen de lelijke kleren de leuke dingen eruit te zoeken :-). Mensen staan dan paf dat iets van die winkel komt en willen er uiteindelijk zelf heen.

[Beantwoorden]


Door Birgit op 17 januari 2010 16:19

Woon jij in Arnhem? Wat leuk! =D Ga je wel eens naar Nijmegen om te shoppen? Woah dan woon je veel dichter bij mij dan ik dacht =)

[Beantwoorden]


Door Denise JustPink op 17 januari 2010 16:58

Leuk dat je herkend werd, hihi!! En super leuke spulletjes, vooral die body butter van TBS voor 5 euro woowww!

[Beantwoorden]


Door Roos op 17 januari 2010 16:59

Wat is er mis met pailletjes??????
En ik vind niks hoerig aan de New yorker/coolcat/wonder woman :S

[Beantwoorden]


Door Tine op 17 januari 2010 17:55

Leuk filmpje en leuke aankoopjes :)
x

[Beantwoorden]


Door Janneke op 17 januari 2010 18:58

Ik vind het jasje, de taillerieme en het tasje echt drie keer niets. Maarja smaken verschillen

[Beantwoorden]


Door Lara op 17 januari 2010 19:23

Ik vind die filmpjes juist leuk altijd, veel leuker dan foto’s kijken persoonlijk gezegd :P. Ik vind het zelf ook altijd gewoon leuk om even bij the wonder woman te kijken, niks mis mee toch :O

[Beantwoorden]


Door Leonie op 17 januari 2010 19:39

Weer ’n leuk filmpje!
Jammer dat ik je nooit tegenkom:( En ik woon nog wel zo dichtbij! Hihi
Ik durf het bijna niet te vragen maar:
hoe val jij zo goed af dan?

En je hebt echt een prachtfiguur!
Liefss

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherize) op 17 januari 2010 19:40

Nee joh! Niet minder shoplogs filmen, ik vind ze altijd vet leuk :-) Die body smoother is heerlijk! Ik gebruik hem in combinatie met bijpassende body lotion.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 januari 2010 20:08

@Hannah: wwwaaauuwie, 25 cent! wij hebben niet eens zo’n bak in de kruidvat :O

@Nathalie: Same here, mijn benen zijn in verhouding met de rest van mijn lijf veel dikker maar voor jeans slaag ik altijd bij New Yorker of Wonder Woman :D

@Lotte: ik ben er vrij lang mee bezig, ik ben ergens in de zomer begonnen. Maar daarom lukt het goed en hou ik het goed vol. Ik volg geen crashdieet, ik snoep gewoon nauwelijks en eet genoeg groenten, fruit en vezels. Ik leid geen honger en dat vind ik het belangrijkste. Anders zou ik het echt niet volhouden!

@mywaytoloveyou: Hij zit in het centrum dichtbij jansplaats. Schuintegenover de kruidvat en naast de slegte, etos en bijou brigritte

@Birgit: Ik heb wel eens in Nijmegen geshopt (2 keer) maar ik ga er liever niet heen omdat ze toch praktisch dezelfde winkels als in Arnhem hebben, alleen moet ik er wel een stukje voor reizen. haha!

@Roos: Niets mis mee, ik vind het persoonlijk niet mooi. En omdat veel meiden de vorige keer reageerden met dat ze ww niet leuk vonden i.v.m glittertopjes etcetera, vertelde ik even in het filmpje dat ze ook ‘normale’/basic kleding verkopen (:

@Lara: niets mis met WW! shop erg graag, t personeel is vaak ook erg vriendelijk.

@Leonie: Haha, kan toch nog gebeuren! Ik ben regelmatig in Arnhem centrum, dus wie weet. Wel even gedag zeggen als je me ziet he! :D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 januari 2010 20:14

Leuk filmpje! Ik vind je filmpjes altijd leuk om naar te kijken omdat je zo spontaan en echt overkomt! Oh en je oogschaduw, WAUW!
Nu ik je filmpje zie, zit ik eraan te denken morgen ook nog maar even de stad in te gaan! Oeeeeh die sale maakt me gek!:p

[Beantwoorden]


Door Hannah op 17 januari 2010 20:23

@VeraCamilla: Nee in de stad en op Kronenburg hebben ze amper wat in de aanbieding qua make-up.. Maar in Malburgen zit oook een Kruidvat en die hadden nog een heleboel :)
Wellicht dat het Kruidvat in de Steenstraat nog wel wat heeft?

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 januari 2010 20:30

@Hannah: Ahhh, ofcourse! ik vergeet altijd dat we er 3 in het centrum hebben. Die bij de MAC donalds, die bij het musiskwartier en dan óók nog in de Steenstraat! Die zit lekker dichtbij mijn school dus daar ga ik zeker nog even kijken.

[Beantwoorden]


Door Maris op 17 januari 2010 20:33

Haha, ik vind je echt zo spontaan in het filmpje! Ik heb precies hetzelfde jasje in mijn handen vast gehouden, ik zat namelijk enorm te twijfelen. Maar heb toen de toch nog wat dikkere winterjas gekocht voor maar €20,- bij de New Yorker ook. Ben toch erg blij met mijn aankoop. Op dit moment heb ik een Maybelline Mousse Blouse Shimmer in 02 gekocht en is echt mijn lievelingsproduct op dit moment geworden! En dat voor maar €1,69! Terwijl ze normaal gesproken voor €5,90 zijn. Morgen of einde van de week ga ik nog meer van die potjes in slaan voor dat de mijne op is, ik vind hem namelijk erg fijn werken, haha! Leuke kleren heb je gekocht!

xxx

[Beantwoorden]


Door Essy op 17 januari 2010 21:06

Bodybutter Merry Cranberry ruikt naar aardbei….uh, naar Cranberry lijkt me toch? ;) Ik heb ‘m ook, vind ‘m superlekker! Aaah, ik wil van de week ook nog wel even shoppen bij TBS :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 januari 2010 21:13

leuk hoor! maar even één ding: niks tegen pailleten hè! vooral dat jasje is echt de bomb! tasje trouwens ook en riem trouwens ook xd maar super gaaf dat je herkend bent!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 17 januari 2010 21:40

Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben laatst niet wezen shoppen dus heb nog geen superaankopen gedaan!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Maud op 17 januari 2010 21:59

haha, grappig dat je zegt dat je dan juist over de “pailletten dingen” heen kijkt, want die zijn nu juist heel erg in!haha
En sorry maar dat jasje is wel echt een beetje ordinair, super nep leer enzo..

Maarja, als dat jouw stijl is,
is dat prima natuurlyk!

Oh en btw normaal gesproken is 5kg één kledingmaat dus wss viel die broek bij de new yorker gewoon groot..

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 17 januari 2010 22:10

@Maud: ik zei dat alleen maar omdat lezeressen t er de vorige keer over hadden etc. ik ga het niet weer uitleggen (:

En dat super neppe leer valt wel mee hoor.

En misschien viel die broek groot, maar laat mij maar lekker blij zijn met het feit dat ik 3 maten kleiner zat. En ik zit sowieso al 2 maten kleiner dus dan klopt je theorie niet ;). kan natuurlijk ook zijn dat er een verschil zit tussen kledingmaten en broekmaten, r zijn namelijk wel meer broekmaten als gewone kledingmaten volgen mij.

[Beantwoorden]


Door ais op 17 januari 2010 23:59

niks tegen pailletten veer! (je hoeft het niet weer uit te leggen hihi) Maar verder lijk je goed geslaagd meis!

ik snap precies wat je bedoelt met ‘de leuke dingen eruit pikken’ de newyorker weet ik ook wel eens te slagen alleen hebben ze ‘m niet in mijn woonplaats dus tis niet een winkel waar ik regelmatig binnenloop (zelfde geld voor wonderwoman/coolcat) Ach meer dan 60% van mijn kleding komt toch van het internet of uit het buitenland (vakanties) hihi.

@ Maud; wat een FIJNE comment meid!

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 18 januari 2010 00:42

Ik ben zaterdag naar de stad geweest en heb een rokje en een jurkje in de sale gekocht (Vero Moda) en een giletje met [i]pailletjes[/i] (mijn eerste ding met pailletjes xD), ook in de sale, bij de H&M dus ik ben ook weer helemaal blij :p

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 januari 2010 08:54

Jeeetje dat jack is dan wel heel goedkoop! Leuke aankoopjes hoor.

En leuk dat je herkent werd!

[Beantwoorden]


Door Charmain op 18 januari 2010 11:26

Wat heb jij mooi haar zeg!

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 18 januari 2010 11:47

Volgens mij is maud een beetje jaloers op jouw figuur;)

Leuke dingen heb je geshopt!

liefs

[Beantwoorden]


Door Claudia op 18 januari 2010 13:57

Leuke dingentjes heb je gekocht! En ik vind je altijd heel erg leuk enthousiast in je filmpjes, ga zo door meid!
Ik vind trouwens ook dat je een super figuur hebt!

[Beantwoorden]


Door /nnie op 18 januari 2010 17:07

Leuke haul!

Hadden ze nog veel van die jasjes hangen? Is echt een geweldig ding!!

[Beantwoorden]


Door Lucy op 18 januari 2010 19:20

Ik vind het juist super leuk die shoplogjes in een filmpje :)

Ik heb gister weer wat op de site van new look besteld. Had het in de kerstvakantie ook al gedaan en is me super goed bevallen. In een week had ik de bestelling thuis, en het was heel goedkoop.
Dit keer heb ik een zwart stoffen blazertje besteld, een beige shirtje voor eronder en een lange zwarte legging (:

Ik ga ook vaak naar de Wonder Woman, ik heb daar best wat broeken vandaan. En broeken koop ik ook wel bij de Tally Weijl, ik weet niet of je dat kent? Veel meiden zeggen dan ook dat het ordinair is maar je moet gewoon een beetje goed rond kijken (;

[Beantwoorden]


Door Kelly beautydream op 18 januari 2010 19:23

Wat een leuk filmpje zeg, je bent lekker spontaan, is heel erg leuk om naar te kijken!

[Beantwoorden]


Door Liz op 18 januari 2010 19:30

ik ben verliefd op je jackje!
hebben ze er nogsteeds wat?
ik moet vanuit nijmegen komen dus om voor niks naar arnhem te rijden is zonde.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 18 januari 2010 20:44

AAAAAAAA dat jasje !
bij ons bij newyorker hebben ze serieus echt noooit leuke dingen !

en ik heb hetzelfde roze shirtje ( of nja, soort van .. only ) en ben zo jaloers hoe die jou staat, bij mij zie je mn buikbobbel er door heen ;(
good job meis !

[Beantwoorden]


Door Marleen op 18 januari 2010 21:30

Leuk filmpje! En ik snap helemaal wat je bedoeld met het aangekeken worden in winkels als bijenkorf. Ik had eens een keer slippers aan in de zomer en kwam in een wat chiquere schoenenzaak. Nouuu ze konden me echt wel weg kijken! Ze keken ook vol afschuw naar mijn “goedkope” slippers. Blegh! Stomme mensen zijn dat :p

En ben ik de enige die op 6.37 een (vlieg?!) door het beeld ziet komen of wat is dat voor ding? Want je keek opeens heel verbaasd, hihi!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 18 januari 2010 21:43

@Liz: ja ik zag er vrij veel hangen! Maar ik kan je niets beloven en ik weet niet welke maten ze nog hadden.

@Rebecca: aaaah pffff, gewoon lekker dragen joh! Ik heb ook geen 6-pack! ;)

@Marleen: Thanks :D Enneh bij 6.37 zie ik inderdaad een vlieg langskomen maar ik was even stil omdat ik dacht dat ik mijn mobiel hoorde afgaan, maar het was mijn moeder haar mobiel, haha.

[Beantwoorden]


Door chocoholic op 18 januari 2010 22:08

Vera, ik snap niet dat ze bij jullie de make-up uit de kerstcollectie niet hadden afgeprijsd…hier is alles de helft!! Als ik wat voor je moet halen, let me know ;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 januari 2010 22:30

Hahah wat grappig dat je over de Bijenkorf begint :’D Je moet me wel hebben in je filmpjes..

Ik had ook zo’n idee van de Bijenkorf. Daarom vond ik ’t ook zo grappig dat ik een sollicitatiegesprek had en binnen een paar minuten was aangenomen. (Met mijn knalrode haar!)
Ik kwam er dus ook nooit, denkend dat alles wat ik aanraak ik toch nooit kan betalen en dat ik er niet goed genoeg voor was. Maar Bijenkorf heeft misschien nog wel veel leukere koopjes!
Ik verkoop kindershirtjes voor 3 euro en mooie hakken voor 12,50!! Kookboeken voor 3 euro!
En ja, ik verkoop dan ook wel eens een shirtje van 500 euro, lingerie voor 350 euro of schoenen voor 600 euro. :o
Maar 3kwart in de Bijenkorf is gewoon betaalbaar en het personeel is absoluut niet bekakt. ;D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 januari 2010 22:31

Volgens mij denkt de Bijenkorf dat ze daardoor status hebben en winst maken. (Duur en sjiek lijken.) Maar volgens mij schrikken ze echt heel veel mensen af. Doe maar lekker gewoon.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 22 januari 2010 22:11

Ik ga ook vaan naar de New Yorker, Coolcat en Wonderwoman. Als je goed zoekt kun je er ontzetend leuke dingen weghalen ;) Leuke aankopen trouwens. Vind vooral je jackje en bodyshopbuy’s erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Beautyblush / Kelly op 22 januari 2010 23:56

Wat een leuke sale weer! :D

[Beantwoorden]


Door Sabine op 30 januari 2010 22:15

Oeh wat een leuke spulletjes! Krijg nu zin om te winkelen hihi. Ga volgende naar Arnhem, weet jij of er misschien nog sale is? Bij de zara/new yorker/mango enzo? In nijmegen is de sale al bijna weg :(

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 30 januari 2010 22:56

@Sabine: De sale is hier helaas zo goed als over… :(

[Beantwoorden]


Door sara op 31 januari 2010 20:54

Wonderwomen, Coolcat, New Yorker en Pimkie: allemaal verschrikkelijk. Je voelt je aangekeken in de bijenkorf, maar dit zijn gewoon ordinaire winkels met nepleer enzo. Nee, ik ga veeeeeel liever naar de H&M of Zara.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 31 januari 2010 20:56

@sara: nee precies, De H&M en zara zijn echt tópwinkels. Kwalitatief goed, allemaal echt leer. Tuuurlijk ;)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 februari 2010 17:39

Leuk! Heee, die heeft een vriendin van mij ook, die handcrème, ze smeert echt dagelijks, zie je haar opeens in de klas smeren, haha:P Heeee dat heb ik ook met de bijenkorf ik ga ook liever naar die 3 winkels! Helaas hebben we geen NY hier :( Oooh echt supergoed joh dat je 6 kilo bent afgevallen! Leuke broeken! Oooh dat dingetje is echt leuk! OMG dat jack is echt superleuk! Hij staat echt supergoed bij jouw! Wat?? Maar 15 euro, lekkerrr! Een vriendin van mij had er eentje van 100 euro of 200??? Echt superleuk! (hihi neem een scooter en scheur maar weg!)Haha: “Superleuk, huhhhh(geluidje) en dan 1 minuut stilte :P”. Hihi, het leek net alsof je het aan ons wilde laten ruiken. Aaah wat leuk dat je werd herkend! Leuke haul!
xxx

[Beantwoorden]


Door Claudia op 21 april 2010 22:23

Jammer dat ik geen foto kan laten zien, maar kreeg ze vandaag binnen super mooie orange high heels van ASOS.

[Beantwoorden]


Door Linde op 29 mei 2011 07:35

Haha, leuk dat je herkend werd!
Gister ging ik naar de media markt en keek ik zo naar de foto’s op de ipad2 en daar stond jij tussen!
Je vroeg iets aan een meneer ofzo.
Xx

[Beantwoorden]