Spray it on me!

Image Hosted by ImageShack.us

Ik draag zelden parfum, ik heb weinig parfum, en in de 8 maanden dat ik blog, heb ik nog nóóit over parfum geschreven. Waarom niet? Waarom draag ik zelden parfum? En waarom gil ik nooit ”oh, ik ruik Polo Ralph Lauren! Wie draagt hier Polo Ralph Lauren?!”

Ik ruik het simpelweg niet! En vooral bij mezelf niet. Parfum blijft bij mij niet hangen, ik kan spuiten wat ik wil, maar je ruikt het gewoon niet!
Er zijn uitzonderingen, er zijn parfums die je wel op mijn huid ruikt, oohh die ruik je zeker! Maar die ruiken niet lekker, neeeee, op mijn huid ruiken populaire geurtjes als een Aldi parfum die mijn oma zou dragen. En dan is het natuurlijk zonde om een hoop geld neer te tellen voor een geur die je toch niet ruikt, of die je wel ruikt, maar waarvan je zou wensen dat je hem niet rook!

Maar nu heb ik sinds kort een nieuw geurtje, en dit geurtje blijft hangen! En hij ruikt niet vies, nee dit geurtje ruikt lekker. Ik ben helemaal gek van het geurtje Fuel For Life van Diesel.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik heb een fles met 50 ML eau de parfum. Eau de parfum is heftiger als eau de toilette, je hoeft er dus minder van op te spuiten. Maar eau de parfum is daarom ook vaak een stukje duurder. De geur is een mengeling van bloemen met mandarijn en roze peper, ook bevat deze parfum elementen van jasmijn en zwarte bes en eindigt met patchoeli en muskus. Ook al heb ik van de helft van bovenstaande ingrediënten geen idee van wat het zijn, en hoe ze apart van elkaar ruiken, weet ik wel dat ik dit geurtje heerlijk vind, en dat ik hem dagelijks draag.

Image Hosted by ImageShack.us

Ook het flesje zelf is een echte beauty! Een mooie ronde vorm met gouden accenten. De tekst op de fles is goud, net zoals de dop, waar ook heel sierlijk ‘Diesel’ in staat gegraveerd. Om de fles heen zit een soort jasje. Een netje, die de fles een stuk stoerder maakt. Erg leuk!

Persoonlijk vind ik het meestal erg storend als iemand heel veel parfum draagt. Vriendin Nandini bijvoorbeeld, die sjouwt elke dag een paar flessen parfum mee naar school en nadat Elise en ik tegen haar hebben gezegd dat we nooit bij haar ruiken dat ze parfum draagt, spuit ze nu rijkelijk met Burberry Brit in de pauzes.
2 spuitjes van deze parfum is genoeg om de hele dag heerlik te ruiken! Ook al zal je mij nooit van 10 meter afstand ruiken, maar als je iets dichterbij komt, wordt je neus wel degelijk geprikkeld door mijn geurtje.

”Veer, wat ruik je lekker! Welk parfum is dit?” ” Parfum? Zo ruik ik gewoon van mezelf (; ”

Twitter Facebook
Categorie: Parfum | 24 november 2009 | 34 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Daphne op 24 november 2009 15:18

haha leuk dit ik ruik ook heel erg slecht en dan zeggen anderen wat ruik je lekker! maar het is wel onhandig met een geurtje kopen
je hebt echt een leuke site.
xxx

[Beantwoorden]


Door daimy op 24 november 2009 15:24

bij mij ruik je parfum gewoon goed, ik heb er dan ook heeel veel.;p
hoeveel kost deze parfum, kan het namelijk nergens vinden?

[Beantwoorden]


Door Britt op 24 november 2009 15:39

Ik heb echt super weinig parfum XD Maar doe welke elke dag beetje op. Het is gewoon zo’n eau de toilette.Maar hij blijft wel goed zitten opzich! Maar ik ga voor kerst ofzo Love etc. van Body Shop vragen! Die ruikt echt Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 24 november 2009 15:53

@daimy: Hij kost volgens mij zo’n 50 euro!

[Beantwoorden]


Door Martine op 24 november 2009 15:57

Ik heb ook niet zo veel parfummetjes, grote flesjes heb ik er 3 geloof ik, en een heleboel testers enzo :P Maar ik vind het wel leuk om te ruiken! En ik wil heel graag die by night, want die ruikt heel lekker (ook bij mezelf). Maar ik heb wel net als jij dat bij heel veel parfums je het gewoon niet meer ruikt, maar het kan ook zo zijn dat jij het niet meer ruikt maar anderen wel (omdat je er aan went), tenminste dat heb ik eens gelezen (en vriendinnen ruiken mijn geurtje altijd wel en ik niet). Pff, lange zin haha.

Nou, dat geurtje van jou is heel lekker! Een vriendin van mij heeft ‘m ook dus ik ruik ‘m vaak zat. Ik ben echt heeeeeel jaloers!

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Aniek op 24 november 2009 16:25

Die heb ik ook! Najah, ik heb hem vandaag leeg gespoten, heerlijk geurtje.
Als ik mn loon weer heb koop ik hem weer:D
leuk geschreven trouwens!

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 24 november 2009 16:44

Ik vind die bij mezelf juist niet zo lekker ruiken. Mijn favorieten zijn Amor amor van Cacharel en Flower van Kenzo. Wel fijn dat je er éindelijk een hebt gevonden die wel bij je past.

[Beantwoorden]


Door Trista op 24 november 2009 17:05

tis ook vaak zo dat je het zelf gewoon niet meer ruikt maar andere nog wel ;) omdat je er dan aan gewend bent geraakt ;)

[Beantwoorden]


Door Julia op 24 november 2009 17:09

Draag zelf ook niet vaak parfum ofzo, en ik vind echt dat je zo leuk en grappig schrijft! :)
vooral dat laatste stukje haha..

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 november 2009 17:14

en ik heb m ook :D

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 24 november 2009 17:23

@Trista: Ja, dat weet ik, maar dat is 100% zeker niet het geval. Niemand rook bij mij parfum, en ik zelf ook niet, ook al had ik de parfum net nieuw :)

[Beantwoorden]


Door Danique op 24 november 2009 17:34

Bij mij blijven geurtjes juist heel erg hangen!
Maar één die echt letterlijk de hele dag blijft hangen, is clinique-aromatics elixur. Hele aparte geur, maar wel superlekker.

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 november 2009 17:39

Ik vind meestal pafrum te sterk ruiken of ik ruik juist helemaal niets! Daarnaast kan ik niet zo goed tegen parfum (echt heel raar, soms reageert mijn huid er extreem heftig op, terwijl ik ook soms bijna niets merk). Er is maar één geurtje dat ik lekker vind ruiken en waar ik niet echt op reageer (lees; mijn huid) en ik heb hem nogsteeds niet…. Be Delicious, by DKNY! I love it!
Wat fijn voor je dat je een goed parfum hebt gevonden trouwens!!

Xxx Manon

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 november 2009 17:42

Aaah leuk! Ik vind het echt superleuk geschreven. Jij schrijft altijd leuk, ik vind je artikeltjes altijd een karakter hebben, bij jou artikeltjes heb ik nog van: “oooh dat is een vera camilla artikel”. En meestal als mensen overstappen naar nl. dan verwaarloosd dat zeg maar! Hihi daarom vind ik je blog nog leuk!

[Beantwoorden]


Door Milou op 24 november 2009 17:48

Haha wat leuk! Ik draag juist wel elke dag parfum, en heb er ook heel wat staan. Haha!

[Beantwoorden]


Door Annelieke op 24 november 2009 17:53

Wel jammer dat je veel geurtjes niet bij jezelf ruikt. Ik hou van parfum en zou echt niet zonder kunnen, haha. Wel fijn dat je nu toch(een heerlijke parfum trouwens:)) hebt gevonden.

[Beantwoorden]


Door Yara op 24 november 2009 18:07

aah, dat is echt de aller aller lekkerste parfum, heláas heb ‘k m nog steeds niet,
vind hem steeds te duur om te kopen, maar hij ruikt echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 november 2009 18:49

Ik heb hem ook en hij ruikt inderdaad heerlijk! Mijn vriend heeft de mannenversie en die twee flesjes staan zo leuk naast elkaar ^^

[Beantwoorden]


Door Julie op 24 november 2009 19:29

Het schijnt dat het juist goed is dat jezelf de parfum niet echt heftig ruikt, want dat zou willen zeggen dat hij dn bij jouw en je huid enzo past.
wanneer je hem echt goed ruikt zo van 12 m afstand dat dat niet zo’n goede geur voor jouw is omdat hy zich niet aanpast aan je lichaam!

Kheb het ook maar van horen zeggen.Weet niet als het juist is maar kvind het wel een tof weetje :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 24 november 2009 19:54

Ik ruik het zelf ook nooit. Bij mezelf niet en bij anderen ook niet. Maar ben gelukkig niet de enige ;)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 24 november 2009 21:00

Jaaa die is lekker he! Ik heb daar een heleboel testers van gehad! =)
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Esther op 24 november 2009 23:22

Ik heb best veel parfum vind ik. Maar gebruik er toch maar een stuk of vijf van, deze is er een van. Zou hem nooit zelf gekocht hebben, want toen ik in de douglas rook vond ik hem niet zo, nadat we hem gekregen hadden, nu vind ik hem super!

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 november 2009 23:28

Ja, parfum lover hier!
Het flesje ziet er erg leuk uit! Ik zal ook eens sniffen in de Parfumerie binnenkort!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 25 november 2009 03:42

die bruine is zoooveeel lekkerder maar goed dat vind ik dan
maar het komt waarschijnelijk ook dat je hem niet ruikt doordat je er gewoon aan gewend raakt
en eau de toilette vervliegt sowieso heel snel
ik gebruik zelf altijd euphoria van calvin klein
heeerlijke geur
wat je ook kan proberen is de bodylotion erbij gebruiken die dezelfde geur heeft als je parfum, dan ruik je hem zelf ook langer

[Beantwoorden]


Door CherryFizz op 25 november 2009 12:51

Deze heb ik ook (mijn man heeft de male version) en zij ruikt echt enorm lekker!!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 november 2009 15:26

Ik gebruik eigenlijk bijna nooit parfum.

[Beantwoorden]


Door beitjuh op 25 november 2009 20:52

whahhahaaha omg hij is zooooooooooooooooo lekker heb er 2 potjes doorheen geragd voordat ik uitgekeken was op de geur, maar hij is heerlijk, de mannenversie is ookal er doorheen gegaan bij menneke :)

[Beantwoorden]


Door mirte op 27 november 2009 17:36

Haha ik schreeuw wel altijd door de klas ‘ik ruik ….. ‘ wie heeft dat op? :p

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherise) op 28 november 2009 22:21

Haha, leuk geschreven :-)
Echte parfum heb ik eigenlijk niet echt. Ik denk dat een luchtje ook moeilijk uit te zoeken is. Nouja, dat vind ik.
Ik ben weer lekker duidelijk :P

[Beantwoorden]


Door Linda op 29 november 2009 22:06

Die heb ik ook, hij ruikt idd echt lekker!

[Beantwoorden]


Door suze op 12 maart 2010 22:49

Tip: Glamour van Moschino.
ruikt zó lekker!

[Beantwoorden]


Door stefanie op 1 juli 2010 21:48

ik vind fuel for life ook echt geweldig, alleen een beetje duur (:

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 7 januari 2011 20:07

[…] ben gek op mijn Diesel Fuel For Life parfum. Een heerlijke geur, die goed blijft hangen. Vooral in de winter draag ik hem graag, ik vind hem […]


Door Daisy op 29 maart 2012 16:32

Je bent zoooo veranderd hahaha :omg:

[Beantwoorden]