Wat ik nou toch in mijn schoentje vond…

Ik voel me echt een verwend nest, maar ik mag mijn schoen zetten. Yepperdepep, elke zaterdag van 14 november tot 4 december mag ik mijn schoen zetten. Dat betekend dus dat 3 keer per jaar mijn schoen gevuld wordt, ook dit jaar weer! En hoewel het eigenlijk te gek voor woorden is, aangezien ik 17 ben en mijn broertje 14, doen we het toch. Het gaat om het idee, en mama vindt het ook leuk om ons kleine kadoojes te geven. Dus heb ik de afgelopen 2 zaterdagen mijn schoen gezet en laat ik jullie vandaag zien wat die lieve sint er in heeft gedaan!

Image Hosted by ImageShack.us

Vorige week zaterdag kreeg ik deze oorbellen. ze zijn heel erg lang, ze raken vaak zelfs mijn hals! Ze staan vooral erg mooi als ik mijn haar vast heb. love them!

Image Hosted by ImageShack.us

Afgelopen zaterdag kreeg ik deze ring! I love it :D Ik had nog geen ring met een zwarte steen en deze staat echt mooi! Hij past echt goed bij mijn kleding en m’n nagellak. Hij is vrij groot en ik vind hem echt zo mooi (L)

Volgens mij komen allebei de sieraden van de H&M, maar omdat zeker te weten moet je het aan de Sint vragen (; Een minder puntje: Toen ik de ring van het kaartje waar die aan vast zat, wilde afsnijden (snijden ja, ik wilde eigenlijk knippen, maar ik kon geen schaar vinden) sneed ik in mijn duim! Een best grote en diepe snee en het doet nog steeds erg veel pijn. Not so pretty!

Zetten jullie nog je schoen? Zo ja, wat heb je erin gekregen?

Lots Of Love,
Vera Camilla


Reacties

Door Sharon op 25 november 2009 15:30

Leuk, vooral die ring! Ik heb m’n schoen nog niet gezet..

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 25 november 2009 15:30

Wow nice!
Helaas geen schoen zetten meer hier, maar wel binnenkort nog n paar cadeautjes uit de zak.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 november 2009 15:31

nope dat doe ik al jaaren niet meer haha.
wel wilt mijn moeder het nog een klein beetje vieren en gaan we zaterdag 5 dec thuis gezellig doen met kleine cadeautjes.

[Beantwoorden]


Door Yara op 25 november 2009 15:31

Ik mag mijn schoen niet zetten =( Maar we doen wel aan suprises en dat is wel cool!

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 25 november 2009 15:32

Doet jouw moeder die cadeautjes in je schoen? Bij mij doet Sinterklaas het hoor! x’D

Nee wij doen daar niet meer aan geloof ik =( Maar we kopen wel cadeautjes voor elkaar voor Sinterklaas =)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 november 2009 15:33

Aaaah leuk joh! hihi had je ring-verhaal op twitter gevolgd!

[Beantwoorden]


Door daimy op 25 november 2009 15:33

me schoen zet ik eigenlijk niet meer.
maar we doen wel altijd cadeautjes en zo op 5 december. hah ik heb maar gewoon gezegd cadeaubonnen van van alles, ik wist echt helemaaaaal niks.
omg, ik weet ook nog helemaal niks voor me verjaardag. :S

iemand een idee hier? ;D

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 25 november 2009 15:34

Nee, op mn 18e vind ik het toch eigenlijk wel een beetje té. Al zou ik toch wel heel graag die zwarte ring in mn schoen vinden ! Super mooi

[Beantwoorden]


Door Annelien op 25 november 2009 15:40

haha, ja mijn jongste broertjes zijn 4 dus ik mag nog wel even! 2 weken geleden een chocoletter, lipgloss set en 3 maskertjes en vorige week een douche set van beautylicous (ik ken het merk niet) en een van mijn oma snoep (gnana, bad me) en een scheurkalender, die ik nu al half gelezen heb haha.

[Beantwoorden]


Door lis. op 25 november 2009 16:03

haha leuke sieraden, sint heeft een goede smaak! ik mocht zelf ook nog mijn schoen zetten haha, samen met mijn broertje =)ik heb bijna dezelfde oorbellen gekregen, ook zulke lange :-)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 25 november 2009 16:06

Ik heb tot nu toe 2 nagellakjes! :-D

[Beantwoorden]


Door Danielle op 25 november 2009 16:18

Ja, mijn moeder vind t ook altijd nog leuk om te doen, en ik ook natuurlijk (a)
vorige week zaterdag heb ik mijn schoentje gezet (nouja, mijn moeder eigenlijk, ik was uit geweest en ik en mn vriendinnen waren t helemaal vergeten, dus heeft m’n moeder onze [ja, ook die van 4 mn vriendinnen die bleven slapen :P] schoenen gezet)
Kreeg een miniflesje malibu en bubblicious kauwgom ;)
Was wel lief :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 25 november 2009 16:19

wij doen wel nog pakjesavond, maar schoenzetten niet meer, ik ben de jongste thuis, en ben 19 dus echt schoen zetten heeft niemand meer zin in. haha

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 25 november 2009 16:22

Nee, ik ben 19 en mijn broertje 17.. mijn moeder vind het onzin. Heel jammer want ik zou het wel leuk vinden voor een keertje! Mijn schoonmoeder vind het wel leuk om te doen, dus mogen mijn vriend en ik daar zaterdag onze schoen zetten :)

[Beantwoorden]


Door Pleun op 25 november 2009 16:36

Jaa, ik zet ook mijn schoen elke week:) gister een chocoladeletter gekregen en de vorige keer een cosmogirl!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 25 november 2009 16:38

Haha, ik heb nog een zusje van 12 en nog een gelovig zusje van 8. Daarom zetten wij nog steeds onze schoen, hebben we dus 3x pakjes avond. Bij mijn ene o&o en mijn andere & ook nog thuis. Per opa en oma 30 & thuis rond de 80 euro. Ook doen we nog kerst, haha dus alles is nog vol in gang bij ons! Ik weet alleen niet, wat we doen volgend jaar als mijn zusje niet meer geloofd, haha
en ik ben in LOVE met je ring echt supermooi! Daar zoek ik al de hele tijd na.

[Beantwoorden]


Door marjolein op 25 november 2009 16:42

ik mag zaterdag me schoen zetten, omdat mijn nichtjes komen logeren :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 november 2009 17:01

Ik kan je foto’s niet zien :( Maar ik had beenwarmers in de mijne gekregen :P

[Beantwoorden]


Door Rosa op 25 november 2009 17:03

Wat leuk! En wees blij dat je je schoen mag zetten, hihi. Die ring had ik ook op het oog en idd hij is super mooi. Wij zetten onze schoen niet meer sinds mijn broer en ik niet meer geloven. wel vieren we nog pakjes avond (voor ong. 60 euro aan cadeautjes per persoon :D). En vooral is het heel gezellig: lekker knus met de familie op de bank kadootjes uitpakken. wordt er nu al blij van.

x

[Beantwoorden]


Door Yara op 25 november 2009 17:24

Wow mooie ring!

maar wij zetten onze schoen niet meer, stiekem wel ’n beetje jammer,
maar we vieren nog wel pakjes avond (hoera =] )

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 november 2009 17:30

nee ik mag niet meer :( maar nice :)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 25 november 2009 18:55

Pijnlijk! Ik zet
nog wel mijn schoen! Mijn kleine zusje gelooft nog heilig dat hij bestaat! Dat mag van mij wel zo blijven =)
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 november 2009 19:11

Ik zat alleen mijn schoen schoen als mijn moeder roept dat ik mijn schoen moet zetten. Meestal 1 keer per jaar:P Dan heeft ze weer eens iets gevonden wat ik al een tijdje wilde hebben. Dit jaar zat er een spiegel in:P Wel een hele mooie grote trouwens, ben ik heel blij mee.

[Beantwoorden]


Door Annelien op 25 november 2009 20:26

nummertje 1997

[Beantwoorden]


Door shanna op 25 november 2009 20:39

haaii
ik zet hem ook nog gewoon omdat het grappig
is maar wij vullen heb omstebeurt dus
vorige week moest mijn moeder
zaterdag moet ik en die zaterdag daarna
mijn broer(17) (oja ik ben 14)

xx

[Beantwoorden]


Door beitjuh op 25 november 2009 20:54

omg xD idd beetje verwend maar wel erg lief van je ouders :) ik mag helaas mijn schoentje niet meer zetten maar ik zal voor de grap vanavond hier de schoenen van iedereen op een rijtje zetten met iets erin xD ben benieuwd of de ‘Sint’ hier thuis dan de booschap snapt

[Beantwoorden]


Door Dees op 25 november 2009 22:28

Tot vorig jaar geloofde m’n broertje nog! Althans, hij zei dat ie nog geloofde..
Afgelopen zomer flapte ie er ineens uit;
‘Maar mama.. sinterklaas bestáát helemaal niet!’ :’)

Naja we doen nog wel een zak vol met cadeautjes op 5 december! ^^

[Beantwoorden]


Door Danique op 25 november 2009 22:29

Ik zet ook nog mn schoen, voor mn broertje en zusje die nog geloven.
Nothing special, maar ik ben wel blij hoor met chocoladeletters. Laatste keer had ik er trouwens wel beenwarmers bij haha!

[Beantwoorden]


Door Trui op 25 november 2009 22:54

Ik zet ook nog me schoen en ik ben 14, eigenlijk ben ik te groot voor sinterklaas maar ik vindt het gewoon zo leuk:D ook vieren we 5 december gewoon nog met kado’s en surprises
xx

[Beantwoorden]


Door Katrien op 26 november 2009 02:08

Mijn broertje is 17, ik 23, en wij zetten nog elk jaar op 5 december onze schoen :D, meestal krijgen we wel enkel snoep, en soms wat geld erbij op onze rekening :D

[Beantwoorden]


Door Bloem op 26 november 2009 11:28

Ik begrijp echt niet waarom mensen denken dat als je boven de 10 bent je je schoen niet meer mag zetten XD

Ik ben bijna 16 en zet samen met mijn zus en broer altijd onze schoen.

Maar je hebt ook mensen die het zo snel mogelijk weer verbannen uit hun leven (wat ik niet begrijp)

Ik vind december altijd de gezelligste maand van het jaar, sinterklaas vind ik al helemaal geweldig!

wat dat betreft ben ik nog in mijn hoofd een 6jarige XD

Op 5 december is het bij ons traditie dat we Het Grote SinterklaasVerhaal kijken, een miniserie van kindernet5 die we op dvd hebben, een heerlijke en grappige film!!!

bye!

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 november 2009 13:12

Ik zou willen dat ik mijn schoentje ook nog mocht zetten! Gelukkig wel surprises op 5 december ^^

[Beantwoorden]


Door Martine op 26 november 2009 17:38

Mooi! Ik mag ook nog mijn schoen een keertje zetten, maar vergeet het telkens! Maar gauw doen haha.

Kus Kus Martine

[Beantwoorden]


Door Milou op 26 november 2009 23:49

Haha nee dat doen we hier niet meer mijn broers zijn dik in de 20 en ik ben bijna 18 dus sint heeft besloten dat we oud genoeg zijn denk ik, hihi.
Jouw sint heeft zeer goede smaak, love the ring!

[Beantwoorden]


Door mirte op 27 november 2009 17:39

Doe het ook nog wel eigenlijk, heb een kaars en een agenda gekregen dit jaar. Verder vieren we ook 5 december, ben ik daarna jarig en doen met familie aan kerst.

[Beantwoorden]


Door Milou (Cherise) op 28 november 2009 22:19

Mooie sieraden!
Ik heb een keertje gewoon een chocolade Sintje gekregen :-)

[Beantwoorden]


Door Emily op 14 augustus 2010 19:06

Heeii ik wou wat vragen ik heb sinds kort ook een gaatje boven in me oor en vroeg me af weet je waar je moeder die oorbel heeft gekocht :$

[Beantwoorden]