Twitter Question #18

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Een lastige vraag, waar ik veel verschillende reacties op kreeg. Over het algemeen zijn jullie het wel met elkaar eens, maar nu verschenen er tweets met de meest uiteenlopende antwoorden in mijn timeline. Sommigen van jullie hadden het over het uiterlijk: ”ik wil geen ‘jokertje’. Veel te ijdel!”. Anderen weer over het innerlijk: “ze moeten niet stoer doen als hun vrienden erbij zijn. Dat is zo vervelend, want ze zijn eigenlijk heel lief!”. Maar ook kwam het eetgedrag aan bod, haren op zijn rug, Karl Kani broeken, macho gedrag en witte sokken.

Ikzelf vind het belangrijk dat een jongen zich goed verzorgt. Dat hij gewassen en geschoren is, fris ruikt en dat zijn haar gedaan is. Ook vind ik het best een turn-off als een jongen heel ongezond eet. Als ontbijt koude pizza van gister, een broodje kroket tijdens de lunch, en ’s avonds friet met een glas bier. Natuurlijk eet ik ook wel eens een vette hap, maar niet elke dag. Nee, daar knap ik echt op af.

Een andere grote afknapper zijn jongens die alles wat los en vast zit proberen te versieren. Come on, je mag je toch wel een beetje speciaal voelen als hij met een cheesy openingszin benaderd? Verder houdt mijn lijstje met de grootste afknappers hier wel op. Maar hoe zit het met jou?

Waar knap jij totaal op af bij het andere geslacht?


Reacties

Door shauni op 8 januari 2011 15:03

ik vind het een echte afknapper als hij zo’n beginnend baardje heeft (te lui om te scheren dus); als hij bij zijn vrienden helemaal anders is dan als je alleen bent en geurtjes; een stinkende jongen heeft meteen afgedaan (poets die tanden en koop wat deodorant en parfum!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:15:

Die baardjes prikken ook altijd zo met het zoenen… Of ben ik de enige die dat probleem heeft?

[Beantwoorden]

shauni antwoordt op 8 januari 2011 om 17:54:

en na een paar dagen van niet-scheren begint het vreselijk te schuren, echt hatelijk :D

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 8 januari 2011 om 21:32:

Tenzij je zo lang wacht dat het een lengte van bijna een halve centimeter heeft, dan is het weer zachter omdat het me beweegt :P haha!

Linda antwoordt op 9 januari 2011 om 11:25:

Haha, ik ben juist dol op beginnende baardjes! Mijn man schoor zich altijd keurig bij onze eerste dates, maar sinds ik hem heb verteld dat ik een stoppelbaardje leuk vind heeft hij dat altijd. Wel netjes bijgehouden hoor, niet te lang.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 8 januari 2011 15:15

als hij geen beltegoed heeft is echt dom. Haha ik snap het wel.

xxxx

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 8 januari 2011 om 21:31:

Haha, ja! :P

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 8 januari 2011 15:23

Oe lastige! Bij mij verschilt dat eigenlijk wel. Een keer niet geschoren is te accepteren, maar als het regelmatig voorkomt nee.
Slechte verzorging vind ik een grote afknapper. Niet te ijdel, maar beetje mag wel. Karl Kanie is voor mij ook een big no-no, net als ausies trouwens (van die gabber trainingspakken).
Verder ben ik niet zo kieskeurig. Ligt echt geheel aan hoe de jongen verder is. Wat ik bij de één wel ‘goedkeur’ kan bij een andere jongen een afknapper zijn. I know I’m weird ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:16:

Heb ik ook hoor! ik vind bijvoorbeeld baarden niet mooi, maar bij sommige jongens staat het gewoon wel.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 januari 2011 15:24

Ik knap af op jongens die niet muzikaal zijn xD (Sorry, musician myself…)
Uiterlijk kan ik echt niet tegen mannen met een prikbaard! Geef mij maar gladgeschoren <3

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 8 januari 2011 15:28

Slechte verzorging. Als de beestjes uit zijn mond komen ren ik gillend weg ;P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:16:

Ewwww!

[Beantwoorden]

Linda B antwoordt op 9 januari 2011 om 15:13:

Haha

[Beantwoorden]


Door Jana op 8 januari 2011 15:35

Smakken… En op vieze stinkers maar dat is wel normaal denk ik :).

[Beantwoorden]


Door Tasja op 8 januari 2011 15:36

Behalve alle voor de hand liggende dingen die met verzorging te maken hebben en uiterlijk,
mijd ik jongens die geen ambities hebben en lui zijn.
(zeker als ze van die types zijn waar voetbal en bier een van de belangrijkste dingen in het leven zijn. gatver.)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:16:

Niet ambitieus, dat is ook een goede!

[Beantwoorden]


Door liza op 8 januari 2011 15:37

ik vind momenteel heel leuk
alleen ik weet niet of hij mij ook leuk vind,
hij heeft al een keer lekkerding tegen me gezegt en we hebben gedanst op het schoolfeest.
ik ben het met jouw wel eens ! xx

[Beantwoorden]

liza antwoordt op 8 januari 2011 om 15:37:

*ik vind momenteel iemand heel leuk*
moet het zijn

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:17:

Stap op hem af!

[Beantwoorden]


Door Dees op 8 januari 2011 15:50

Jongens zonder ambitie’s, of heel erg lakse jongens. Helemaal glad geschoren hoeft niet persé, hangt er ook vanaf of het staat =)

Maar verder is deo wel gewenst, en mag ‘ie best hard werken, of hard aan school werken hoor ^^

[Beantwoorden]


Door Jessica op 8 januari 2011 15:54

Lange nagels, brrr. Ik vind dat zo vies bij mannen. Hoe moeilijk is het je nagels te knippen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:17:

Ugh ja, van die lange vieze nagels…

[Beantwoorden]

Nicole antwoordt op 10 januari 2011 om 21:09:

Maar ook nagels bijten vind ik een no-go..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 januari 2011 15:55

Haha, met dat commentaar van Annaholic ben ik het wel mee eens :) Verder, als ie er onverzorgd uit ziet, heel de tijd scheten en boeren laat (nouja, soms kan het gebeuren maar je hebt van die mannen die het echt leuk vinden om het heel regelmatig te doen, jeetje :p), verder arrogant gedrag, denken dat ze alles zijn en oppervlakkige ook ;) Maarja, uiteindelijk nobody is perfect hé :p ;)

[Beantwoorden]


Door nina op 8 januari 2011 16:01

Ik knap er op af als een jongen die je amper kent gelijk met hartjes en kusjes aankomt in een msn gesprek, nee bedankt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:17:

Dat is ook een enorme turn-off inderdaad!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 8 januari 2011 16:14

Op iemand met hele lange dunne benen en megavoeten!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 8 januari 2011 16:15

1. lange nagels, sorry, bah.
2. vieze geurtjes
3. te klef
4. dat hij naar andere meisjes kijkt
5. dat hij er onverzorgd uitziet
6. luiheid
7. nog wel wat :P

:S te kieskeurig??

[Beantwoorden]

Dieuwke antwoordt op 8 januari 2011 om 16:32:

Als jij een man vind die niet naar andere meisjes kijkt prijs je dan gelukkig! Die zijn er niet veel ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:18:

Alle jongens kijken naar andere meisjes (homo’s misschien niet). Dusseh, die zou ik maar eens van je lijstje schrappen ;) Echt achter andere meisjes aan gaan, dat is een ander verhaal.

[Beantwoorden]


Door Silva op 8 januari 2011 16:41

Ik knap af…als hij niet lief is. Verder kan het me niet veel schelen :)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 8 januari 2011 16:49

lelijke schoenen (ongepoetste schoenen vind ik echt vreselijk)
onverzorgd (voor mij bestaat te ijdel niet, ook m’n vriend moet trimmen, dagcrème smeren en parfum + deo gebruiken, maar let op toen ik hem leerde kennen was dat ook allemaal het geval niet hoor, gelukkig heb ik er eentje gevonden die ik wat heb kunnen veranderen!)
niet ambitieus
niet lief
niet romantisch
niet hip gekleed (alweer dit heb ik bij m’n vriend heel erg kunnen aanpassen, maar z’n kledij zat vrij goed toen ik een relatie begon met hem, maar het was niet volledig superhip)
arrogant (geen haantjes voor mij…)
lui
vuil
te laat komen
niet terugsmsen/bellen, niets van hem laten horen
een vreselijke familie hebben (schoonmoeders…)

Ik ben ook nogal high maintenance en heb er jaaaaren over gedaan tegen dat ik er eentje gevonden had die daar bij in de buurt kwam, het enige dat hij hardnekkig blijft doen is te laat komen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:19:

Haha wow, dat is nogal een lijst! :D

[Beantwoorden]

Carmen antwoordt op 8 januari 2011 om 17:28:

haha als ik het zo nalees :D m’n ouders hebben me altijd voorgehouden dat ik nooit zo’n jongen ging vinden, maar m’n vriend komt er vrij goed bij in de buurt :) en ik heb mezelf altijd voorgehouden dat ik op zoek was naar mister Perfect en niet mister Right Now, dus als ik met een jongen aan het daten was en er beviel me iets niet gaf ik hem nog 1 date en als het er nog was, dan was het finito!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 8 januari 2011 16:50

Opdringerigheid, al kun je dat niet zien qua uiterlijk ;)

[Beantwoorden]

lena antwoordt op 8 januari 2011 om 17:05:

Inderdaad! Bijvoorbeeld zon jongen die na 2 weken al vraagt of je ‘hét’ wilt doen, vreselijk zulke opdringerige jongens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:19:

Nee dat merk je meestal pas na een tijdje inderdaad. Maar opdringerigheid is heeel vervelend!

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 januari 2011 16:51

Als ze zich niet verzorgen… helaas heb ik er zo een, ik kan me niet eens herinneren wanneer hij voor het laatste onder de douche is geweest. Om te kotsen gewoon… :S

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 17:19:

Ah bah, duw hem eronder!

[Beantwoorden]


Door lena op 8 januari 2011 17:04

Als die je niet accepteerd hoe je bent, je in het begin heel leuk vind en dan zonder makeup of iets dergelijks of achter iets komt, er meteen vandoor gaat! En natuurlijk als die zich niet goed verzorgd. Ik denk iedereen wel want we zijn hier op een beautysite wa (:

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 januari 2011 17:22

Ik zelf vind nagelbijters echt juk. Misschien komt het omdat ik veel met mijn nagels bezig ben maar daar erger ik me echt gewoon aan.

[Beantwoorden]


Door Tess op 8 januari 2011 17:24

Onverzorgd gebit, lui, te klef, en niet ambitieus. Dat zijn dingen waar ik heel erg op afknap!

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 januari 2011 17:24

Haha, sta er niet in, maar wel in de tekst over dat stoer doen bij vrienden. ^^

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 8 januari 2011 17:25

Huh, waarom zou je afknappen op witte sokken? :P
Ik knap af als hij zich niet goed verzorgd en stinkt en zo, maar dat is wel logisch vind ik.

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 8 januari 2011 17:25

Hmmm..veel.

-Meer haar ergens anders dan op zijn hoofd
-Lelijke schoenen (en dan bedoel ik echt lelijk)
-Sommige mannen dragen overhemden terwijl ze er niet mee staan (hele rare tik van mij)
-Opdringerige typjes
-Overzorgde jongens die naar zweet ruiken
-Jongens zonder baan en/of opleiding

Ja ik kan eigenlijk nog uren doorgaan :P

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 8 januari 2011 om 19:16:

Haha dat lelijke schoenen-verhaal herken ik zo… bij een date of als ik een jongen voor het eerst ontmoet, kijk ik ook altijd bijna direct naar de schoenen… wat een afknapper als hij lelijke schoenen draagt!! Of juist schoenen die bijna elke man draagt. Kom op, durf een eigen stijl te hebben.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 januari 2011 17:25

Zelfmedelijden en egoïsme daar kots ik echt op. Dat hij alleen maar over zich zelf praat, hoe verrot zijn leven wel niet is, hoe zielig ik hem wel niet moet vinden.. (spreek helaas uit ervaring, één keer en nooit weer)
Of van die balloze watjes, die niet eerlijk durven te zijn en bang zijn voor confrontaties en je dan maar gaan negeren, niks van zich laten horen en nergens op reageren (wederom, uit ervaring..)

Misschien wordt het tijd om het om te draaien? Wij vrouwen zijn niet te kieskeurig, mannen zijn gewoon te makkelijk :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 18:19:

Als ie alleen maar over zichzelf praat, dat is ook verschrikkelijk irritant inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Teske op 8 januari 2011 17:27

Slechte verzorging is een no-go! Ik vind het heel belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien, dus dan mag hij daar ook wel begrip voor hebben. Verder vind ik jaloezie echt een enorme afknapper. Een beetje gezonde jaloezie is niet meer dan normaal, maar als het te bezitterig word dan ben ik weg. Bleh.

[Beantwoorden]


Door Yasmine op 8 januari 2011 17:27

Jongens die te ijdel zijn mogen van mij direct vertrekken, welk meisje wil nu dat haar liefje een uur langer in de badkamer staat dan zijzelf? niemand dus!
Ze moeten natuurlijk wel verzorgd zijn, gladgeschoren (anders prikt het bij het zoenen), haar gekamt (de net uit bed-look is sexy, maar soms echt een afknapper)! Ook jongens die tegen elk meisje hetzelfde zeggen players dus, mogen van mij ook vertrekken! Ik wil gewoon een lieve jongen die zichzelf durft te zijn bij zijn vrienden!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 8 januari 2011 17:30

benen.. haha ik vind mannenbenen (meestal) niet echt sexy

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 januari 2011 17:31

Ik vind een gabber stijl een ongelofelijke afknapper!

[Beantwoorden]


Door lieveranonieem op 8 januari 2011 17:40

haay
ik val niet op jongens, dus vind ik het best wel jammer dat er zo’n groot artikel over wordt geplaatst, maar ik snap het ook wel want als er over meisjes werd gepraat zou ik ook meepraten.

maargoed, ik kan wel zeggen waar ik als ik hetero was op zou afknappen bij een jongen:
dat ie van zichzelf weet dat hij knap is, ik kan echt daar niet tegen, en al helemaal niet als hij in het zwembad, omdat hij een sixpack heeft, expres de aandacht op zichzelf en zijn “lekkere” lichaam vestigt..
echt mensen kunnen 10000x superknap zijn, maar als je je zelf zo supergeweldig en knap vind dan zou ik als hetero echt afknappen…

en o ja, ik denk niet dat er jongens zijn die niet naar andere meisjes kijken hoor, net zoals je een vriendje hebt dat je dan niet meer naar andere jongens kijkt. maar als ik een vriendin zou hebben zou ik ook heus nog wel naar andere meisjes kijken..

p.s – ik kan het weten, en het is echt NIET zo dat jongens naar het figuur van een meisje kijken….. als je niet heel dun bent, dat maakt echt niets uit, sterker nog, ik, en een vriend van mij, vallen juist meer op iets vollere meisjes.. dus maak je daar niet onzeker over (ook dunne meisjes nu niet onzeker gaan worden want dat was mijn bedoeling zeker niet)

XXXXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 18:21:

Hoi anoniem, Ja daar heb je gelijk in. In het vervolg zal ik er rekening mee houden. Ik heb er wel over nagedacht maar wist niet goed hoe ik de vraag anders moest formuleren. Anyhow: you are totally right. En feel free om te zeggen waar jij bij meisjes op afknapt! ben ik ook wel benieuwd naar :D

[Beantwoorden]

lieveranonieem antwoordt op 9 januari 2011 om 12:16:

ja ik begrijp het heel goed hoor, dat kun je eigenlijk ook niet anders formuleren..!

ehh, waar ik bij meisjes op afknap?
als ze hun benen niet hebben geschoren, dat lijkt me logisch, en ehh, als een meisje naar zweet stinkt, sommigen hebben het zelf niet eens door maar het is nogal onaangenaam…! maar ik denk dat dat bij jongens ook zo is, zweetgeur schrikt meteen af..!

verder heb ik niet echt afknappers, sommige meisjes vind ik gewoon niet leuk, en anderen wel, that’s life…

en oo ja, meestal val ik op meisjes die wel een beetje kont hebben, maar daar kun je niets aan veranderen dus dat is niet echt een afknapper ofzoo!

xx

xxxx

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 8 januari 2011 om 21:45:

Wauw, wat goed dat je er eerlijk over durft te zijn!! Ik ben het met veel van je antwoorden eens. Behalve dat laatst. Ik denk dat er wel een aantal jongens zijn die afknappen op het figuur van een meisje. Natuurlijk is hij zelf dan WEL het type wat je zojuist had omschreven, het type dat weet dat hij er goed uit ziet en daar ook meisjes mee kan krijgen. Ik walg er net zo van als jij hoor!

Pas als je echt een leuke te pakken hebt, dan maakt het inderdaad niet uit wat voor figuur je hebt! Dan ga je gewoon voor het innerlijk en het uiterlijk is dan het eventuele pluspunt!

Verder is mijn vriend echt super lief, ook al ben ik het afgelopen half jaar 10 kilootjes (ahum, niet weinig!) aangekomen, hij helpt mij ermee. Van hem hoeft het niet allemaal af, maar omdat IK het vervelend vind steunt hij mij.

[Beantwoorden]

lieveranonieem antwoordt op 9 januari 2011 om 12:18:

ja daar heb je gelijk in, en je hebt ook mannen die op meisjes met een slank figuur vallen, maar als ze echt faan zeggen, ze is niet leuk omdat ze te dik is, dan zijn het meestal inderdaad van die over-zelfverzekerde jongens.. of pubers die stoer doen bij hun vrienden!!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 8 januari 2011 17:45

Ik ben het volledig met jou eens. Wat ik echt vreselijk vervelend vindt (ervaring) is een jongen die echt met zoveel meisjes tegelijk krabbelt en msnt en gewoon praatje maakt enzo en dan flirt enzo en vervolgens al die meiden kwetst. De hele tijd lieve dingen zeggen en vervolgens toch al die meiden afwijzen of uiteindelijk voor eentje gaan … beetje vervelend als jongens niet weten wat ze willen. ;S

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 januari 2011 17:46

Hee mijn tweet! Haha (:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 januari 2011 17:47

Ik ben het met jou eens! :)

[Beantwoorden]


Door Jelle op 8 januari 2011 17:47

Arme jongens die dit ook lezen.. Aan heel veel dingen kunnen mannen ook niet veel doen. Ik kan nog zoveel deo opspuiten, laat mij een dag zwaar werk doen en je stinkt naar zweet. Verder lees ik erg veel uiterlijk vertoon wat belangrijk is, ik klink misschien als een ouwe lul maar kijk ook is naar de binnenkant?

Goed, nu het volgende :’) Het is misschien niet de opdracht van Vera maar hier komt mijn lijstje:

– Roken
– Nickelson jas
– TE lang voor een spiegel staan (beter word het toch niet schat…)

Innerlijk:

– Hoerig gedrag, achter iedere jongen aanlopen
– Egoistisch
– Nestdrang ( nooit wat doen)
– Geen keuze’s kunnen maken
– Bang voor alles en iedereen
– Asociaal gedrag.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 18:22:

Bedankt voor de reactie :D En als je doucht na dat zware werk, is er weinig aan de hand hoor! Je klinkt niet als een oude lul, maar we hebben het ook over de binnenkant.

[Beantwoorden]


Door Matthias op 8 januari 2011 17:48

Haha grappig om dit zo te lezen :)

Vraag mij eigenlijk af hoe ik nog aan een lief geraakt ben, met al die eisen die er zijn.

Maar ik kan jullie dames gelijk geven dat wij mannen ons toch wel mogen verzorgen.

Misschien nog eentje voor je lijstje dat waarschijnlijk er nog wel bij past maar nog niet is gezegd geweest: het dragen van sportkledij en accessoires op een gewone werk/schooldag. (Lees: voetbaltruitjes, sjaals, petjes enz.) Ik weet dat mijn vriendin hier een hekel aan heeft. :-)

Wat ik ook wel grappig vind is de reactie van Carmen. Maar ze slaat wel de nagel op de kop. Jullie zoeken misschien allemaal naar een jongen die de perfecte eigenschappen al heeft, maar haar vriend was duidelijk verre van perfect. Wat hij wel deed is proper luisteren naar haar over hoe en wat en zich laten bijschaven. Misschien moeten jullie dit allemaal meer overwegen dan direct af te knappen.

[Beantwoorden]

Carmen antwoordt op 8 januari 2011 om 18:18:

:D Ik heb er veel werk aan gehad hoor (ongeveer 8 maanden), maar nu, een echte perfecte verzorgde man, met mooie kleren :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 januari 2011 om 18:24:

Bedankt voor je antwoord Matthias! Ik denk niet dat wij de jongen gelijk aan de kant zetten als hij te lange nagels heeft, maar dan kan het nog wel een afknapper zijn? Maar wat vind jij nou een afknapper bij meisjes?

[Beantwoorden]

Matthias antwoordt op 8 januari 2011 om 22:07:

Hetgene wat jij aanhaalt van de nagels, kan misschien een afknapper zijn, maar is toch zo makkelijk weg te werken? Neem gewoon je vijl mee naar je date ;-)

meisjes die roken staat met stip op 1
tatoeages is nr 2
en mijn top drie wordt vervolledigd door meisjes die teveel drinken.

Dit zijn echte afknappers omdat je hier weinig kunt in veranderen.

[Beantwoorden]

lieveranonieem antwoordt op 9 januari 2011 om 20:01:

hee, voor als je niet mijn vorige reactie hebt gelezen, ik ben dus lesbisch..
en bij mij staan inderdaad meisjes die roken ook stipt op nummer 1… het ziet er gewoon niet uit, het stinkt, en je kunt nog beter een asbak gaan uitlikken dan met haar te zoenen…

ook stond stinken op mijn lijstje, want ik geloof niet dat ik ooit op een meisje zal vallen die naar zweet stinkt (of sigaretten dus)


Door Claudia op 8 januari 2011 17:54

Slechte verzorging.. bah!

[Beantwoorden]


Door merel op 8 januari 2011 17:58

ik knap af op jongens die te matcho lopen. terwijl het echt nog broekies zijn.

[Beantwoorden]


Door jadee op 8 januari 2011 18:09

mijn ex vriendje was echt heel erg.

toen hij me verkering ging vragen, ging hij dat eerst aan de hele school verkondigen, toen we hadden gaf hij mijn verjaardag’s kado een half jaar na mijn verjaardag, en mijn verjaardag zelf was hij vergeten, en toen hij er achter kwam dat ik dus jarig was besloot hij dat het nodig was om mij even midden in een volle kantine te gaan zoenen. hij was zelfs zo klef, dat mijn beste vriendin (die toch heel wat gewend is) zij; “huur een kamer” ! toen we met zn allen naar de bios gingen.

maar ik vind het ook niet leuk als een jongen alleen klef doet op hyves, en op school doet alsof je niet bestaat.

ze zijn gewoon niet zo slim, die jongens!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 8 januari 2011 18:28

Het is zo stom als je vriendje opeens ‘cool’ doet als zijn vrienden erbij zijn.

[Beantwoorden]


Door paulien op 8 januari 2011 18:52

ik vind het verschrikkelijk als jongens zichzelf ontzettend geweldig vinden, verschrikkelijk!! en jongens met veel spieren. ja heel gek maar dat vind ik vies

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 januari 2011 18:52

Domme mannen zijn echt een afknapper voor mij. Ik heb graag iemand die een beetje weet wat er in de wereld speelt.

[Beantwoorden]


Door robin op 8 januari 2011 18:55

goed verzorgde jongen is een must yes..

[Beantwoorden]


Door paulien op 8 januari 2011 18:57

ben ik nog bijna de belangrijkste vergeten! ik kan er niet tegen als iemand z’n pet achterstevoren op heeft. daar kan ik serieus gefrustreerd van raken zelfs als ik het op tv zie:P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:24:

Haha!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 8 januari 2011 19:08

Jongens zonder ambitie,
die er onverzorgt uitzien,
die met meerdere meisjes praten op dezelfde manier als tegen mij

Beetje de standaard dingen ^^

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 januari 2011 19:13

Afknappers…och, heb je ff? Ben 28 en een paar relaties verder, en geloof mij, je vindt toch nooit de perfecte jongen en lieve jongens willen heus wel het een en ander aanpassen voor je, maar wat altijd definitieve afknappers zijn:
– te lange nagels inclusief zwarte randjes, ZO onverzorgd!
– onverzorgde uitstraling; vet haar, kleding wat nodig in de was moet, gaten in sokken/ondergoed, etc.
– zoveel oorsmeer dat je naar niets anders meer kan kijken. Geen discussie over mogelijk, punt.
– spellingsfouten; het klinkt enorm verwend, maar hoe aantrekkelijk en leuk een jongen ook is, als hij teveel spellingsfouten maakt, merk ik aan mijzelf dat m’n interesse in hem enorm daalt.
– jongens die geen eigen leven hebben, constant bij je willen zijn, boos worden als je even een uurtje niks van je laat horen, bezitterig zijn, etc. etc.

ps: een beginnend baardje kan juist ontzettend sexy zijn vind ik…maar het moet de jongen wel staan! Een snor daarentegen is ALTIJD een NO GO! Vooral zo’n beginnend vlassnorretje. Rillingen. Horror.

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 8 januari 2011 om 21:52:

Ik ben het hélémáál met je eens. Een beginnend baardje is sexy!

Stinken mag alleen na een harde dag werken of na een uurtje sporten, anders liever niet!

Lange nagels geven me inderdaad kippevel op mn rug. Bah.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:25:

Baardjes kunnen zeker sexy zijn, maar ze prikken zo!

[Beantwoorden]

Roooss antwoordt op 9 januari 2011 om 17:47:

Je zegt dat spellingSfouten een afknapper voor je zijn, terwijl je het woord zelf fout schrijft. :’D

[Beantwoorden]

Roooss antwoordt op 9 januari 2011 om 17:47:

Beetje jammer.. Je zegt dat spellingSfouten een afknapper voor je zijn, terwijl je het woord zelf fout schrijft. :’D

[Beantwoorden]


Door Nanda op 8 januari 2011 19:27

qua uiterlijk onverzorgd en smerig gedrag zoals knetterharde boeren en scheten boeren laten.
Verder vind ik vooral gedrag een afknapper. Iemand die zich gedraagt alsof ie nog niet uit de puberteit is, iemand die mams alles laat doen en niet eens zn eigen bed dus weet te verschonen en zn moeder zn onderbroeken koopt, arrogantie, mannen die continu aandacht zoeken bij andere vrouwen om hun ego op te krikken, en enorme domheid!

Als een man een dagje in zn joggingpak en vette haren rondhangt boeit mij dat trouwens totaal niet. Doe ik ook wel eens.

[Beantwoorden]


Door Merel op 8 januari 2011 19:29

Van die arrogante typpes die denken dat ze geweldig zijn en andere mensen naar beneden praten (pesten? maar dat klink behoorlijk kinderachtig (dat is het ook;))) daar kan ik echt niet tegen, hoe lief hij normaal ook is.
Als hij heel vies eet, bhaah, ik ben zelf best wel netjes opgevoed als het om eten gaat (niet extreem hoor).
Gewoon van die patsers, het lijkt een beetje op die eerste, maar van dat soort mensen kan ik zo niet tegen, bhaah die mogen allemaal op een klein eilandje worden gedumt en daar met z’n alle patserig doen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:25:

Texel, Vlieland, Patsers… :D

[Beantwoorden]


Door Nanda op 8 januari 2011 19:31

hehe grappig trouwens dat mannen hier reageren ;-)

Als een man uit zn werk komt en naar zweet ruikt maakt mij dat trouwens niet uit. Wel als ie de héle dag meurt, gewoon omdat ie zichzelf niet smorgens gewassen heeft en geen deo op heeft gedaan en bossen okselhaar heeft.

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 januari 2011 19:33

de grootste afknapper is als iemand onverzorgd is. en niet dat een man super ‘gay’ zichzelf moet verzorgen met manicure tot en met, maar gewoon schoon, fris en fruitig vind ik wel zo fijn.

stinkende mannen komen mijn huis niet in XD

[Beantwoorden]

femketje antwoordt op 8 januari 2011 om 19:33:

oh en borsthaar, dat is ook een no-go voor mij >.<

[Beantwoorden]

Nancy antwoordt op 8 januari 2011 om 20:37:

Nee rughaar is pas erg XD

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 9 januari 2011 om 10:18:

maar dat zie je niet direct. Wat als je een héle leuke jongen hebt ontmoet, je neemt m mee naar huis en hij blijkt borsthaar te hebben?

[Beantwoorden]


Door Asmae op 8 januari 2011 19:33

ik knap af van joungens die
onverzorgd zijn
vieze lange nagels hebben
stinken
zich niet hip kleden
denken dat iedereen onder de indruk van ze is.
lange haar hebben
niet te vertrouwen zijn.
oneerlijk zijn
liegen
niet ambitieus zijn
geen doel hebben voor het leven
roken
bier drinken
standaard met straattaal spreken
gelijk na een paar min je aanspreken met schatje
het leven niet serieus nemen
geen goede eetmanieren hebben
geweldadig zijn
geen huidverzorging(dagcreme o.a.)
een boer laten overal
schelden, al helemaal erg als ze spoten met religies en ziektes etc.
lopen met afgezakte schouders.
lopen op een manier waardoor het lijkt alsof ze een bogel hebben, erg zonde!
verslaafd zijn aan playstation, computerspelletjes
moederskindjes zijn (moeders wil is wet!)
niet sporten
grote mond hebben
en nog veeeeeeeeeeeeeel meer.
dit is wat nu op me in komt.

neem kijkje op fashiondiva88.blogspot.com

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:26:

En heb je al iemand gevonden die aan deze eisen voldoet?

[Beantwoorden]

Asmae antwoordt op 9 januari 2011 om 13:57:

Hahahaa! Ja, iemand die er in de buurt bij komt. :) maar we kennen elkaar pas! Dus weet nog niet of hij echt iets voor mij is.

[Beantwoorden]


Door Sheena op 8 januari 2011 19:36

Een jongen moet voor mij toch echt wel verzorgd zijn maar hij hoeft nu ook niet uren lang voor de spiegel te staan.
Voor de rest moet hij niet stinken naar drank of sigaretten, zich netjes kleden maar het ook wel casual houden en zichzelf zeker niet opdringen. Daar kan ik absoluut niet tegen. En de twee gezichten kan hij beter ook achterwege laten. Dat is gewoon om gek van te worden, en dan niet in de goede zin :p

Jongens kijken sowieso naar andere meisjes en flirten wat maar zolang het daarbij blijft heb ik er geen probleem mee, gaat hij haar lopen versieren dan kan hij de bons verwachten.

Ik ben wel veeleisend maar ik denk dat de ‘nuchtere’ jongens ook wel zo hun eisen zullen hebben. Dus voor mij is het best wel fair :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 januari 2011 20:01

Hmm, een beginnend baardje vind ik bij sommige mannen juist heel mooi hoor, als je een beetje een mooie kaaklijn hebt, dan is dat juist sexy!

Ik vind het een afknapper als een kerel geen humor heeft. Verschrikkelijk.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 januari 2011 20:09

Conversatie tussen een vriendin en haar vriendje:
– hey liefje, zou je me even de cola willen aangeven?
– Anna, ben je zo moe dat je zelf niet even kan opstaan om de fles te pakken?
– schat, hij staat naast je.
– Oh, juist. Ik kan ook niet perfect zijn he, waarom zijn vrouwen altijd zo veeleisend?
– Wat nu, veeleisend? Je arm uitsteken en die fles pakken is teveel gevraagd?
– Haha, gaan we grappig doen! Je bent ook zo’n saaie muis. Alles beter weten, altijd maar met vriendinnetjes afspreken, zo lui als het achtereind van een varken. En zal ik je eens wat zeggen? Ik ben het beu! Ik ben hier weg, zoek het maar alleen uit! En smijt die klotefles cola door de ruit, dat zou waarschijnlijk het spannendste zijn dat je ooit in je leven zal doen!
– Schat, het is niet omdat Club Brugge verloren heeft dat je mij de cola niet kan aangeven.

Dumpen die handel! :D

xx Marieke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:27:

Aaaahhh, wat een afknapper!

[Beantwoorden]


Door Jo op 8 januari 2011 20:16

ERGE EGO ik vind dat zon vreselijke eigenschap aan een persoon. Liefst ren ik dan gelijk weg! en anders heb ik wel een grote neiging om er ff door heen te prikke.(krijg al moordneigingen tijdens het typen! ok das een beetje té)

oh en het tegenover gestelde daarvan ook! maar dat zou ik nog eerder overleven.

Als iemand NOOIT serieus is en als iemand ALTIJD serieus is.

Rest kan ik mee leren leven. Uiterlijk kan je altijd nog aanpassen maar het innerlijke word een hell!

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 januari 2011 20:27

stinkende adem en jongens die denken dat ze iedereen kunnen krijgen!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 8 januari 2011 20:46

Arrogante jongens & met een slechte adem of vieze zweetgeur

[Beantwoorden]


Door Milou op 8 januari 2011 20:47

Ik sluit me eigenlijk aan bij alles wat hier gezegd is, behalve de een-dag-niet-geschoren-look. Vind ik wel sexy eigenlijk! :)

Misschien is het leuk om een keer een twitter question te doen waarin alleen jouw mannelijke followers hun mening geven? Dus bijv zo’n vraag maar dan de afknappers bij meisjes?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:28:

Dat is wel een leuke inderdaad!

[Beantwoorden]

lieveranonieem antwoordt op 9 januari 2011 om 12:20:

ja dat lijkt me inderdaad grappig!

[Beantwoorden]


Door Lieneke op 8 januari 2011 21:10

Als je met een jongen afgesproken hebtin de stad bijvoorbeeld, en dat hij in een joggingsbroek komt aanzetten.. & dan zitten er ook nog eens allemaal pluisjes op, ja dan kan je wegwezen dat vindt ik echt vreselijk..

[Beantwoorden]


Door Rianne op 8 januari 2011 21:22

Jongens die echt way too much contact met andere meisjes hebben. Jongens die zo’n stoppelbaard hebben die enorm prikt. En kinderachtige jongens is voor mij de grootste afknapper

[Beantwoorden]


Door Kathy op 8 januari 2011 21:24

Oh Man Oh Man Hier komt mijn lijst:
– Als hij in het openbaar boert etc. Ja, ik snap dat als je cola drinkt dat je dan moet boeren, maar niet tijdens een fatsoenlijk gesprek of bij mijn vrienden/familie.
– Als hij té kort haar heeft
– Slobberkleren, ik heb liever een jongen in skinny’s dan in een of andere goedkope oversized broek
– Als hij niks aan zijn uiterlijk doet
– Stank, behalve als hij heeft gesport, want dat snap ik ook wel weer.
– Als hij niet van muziek houdt of alleen van die wannabe rappers luistert, kan hij meteen de deur uit. Ik moet wel kunnen praten over muziek, want ik ben gewend om 24/7 muziek te luisteren.

Meer weet ik op het moment niet, maar dit is toch wel het ergste xD

[Beantwoorden]

Kathy antwoordt op 8 januari 2011 om 21:25:

Oh en als hij geen respect voor mijn vrienden heeft, is het ook over

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:28:

En wat is TE kort haar? ;D

[Beantwoorden]


Door Esther op 8 januari 2011 21:37

Slecht gebit.
Iemand zonder amibities, iemand die altijd lief is en achter me aan loopt. Ik moet achter HEN aanlopen, en niet andersom. :’)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 8 januari 2011 21:45

Piercings!
En onverzorgde tanden.
Maar het ergste vind ik als hij geen respect heeft voor mij en de mensen waar ik om geef

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 januari 2011 21:48

Tja, ik vind zo’n ongeschoren baardje (1 dagje baard laten staan) soms wel heel sexy. Kijk naar Justin Timberlake, YUM.

Helaas is mijn vriend niet gezegend met langzaam groeiend haar (net het tegenover gestelde daarvan) en hij houdt ook niet van scheren want hij heeft een gevoelige huid, maar echt. hij is het gewoon. En dan maakt mij dat echt niets meer uit!

Oke, hij heeft smalle beentjes, maar oh wat een spieren die erin zitten!

Ik heb trouwens ook dat ik de afgelopen paar maanden ietsje aan ben gekomen (rond de 10 kilo schat ik), ik vind het heel vervelend, hij vind het niet erg, maar steunt me er wel in omdat ik het zelf wil om af te vallen!

Om het even een nóg mooier verhaaltje te maken: we hebben nu nog geen jaar een relatie en we wonen daarvan al 6 maanden samen. Hoe mooi is dat?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:29:

Ahhhh, romantisch :D

[Beantwoorden]


Door Charley op 8 januari 2011 21:58

– Ongezond leven; ongezond eten, niet sporten en roken
– Geen doel in het leven hebben
– Dommigheid/oppervlakkigheid

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 januari 2011 22:22

Jongens die hun oksels of benen scheeren dat vind ik zo on mannelijk :p Oke natuurlijk moet er geen oerwoud onder hun arm uit komen maar gewoon normaal verzorgt + deo!

En idd geen snor!!

[Beantwoorden]


Door ellis op 8 januari 2011 22:39

ik knap echt af op jongens die zich veel te stoer gedragen als z’n vrienden erbij zijn, piercings en vieze tanden hou ik ook niet zo van..
hij moet ook zeker lekker ruiken!
natuurlijk moet je hem ook wel kunnen vertrouwen en hij moet lief voor me zijn!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 8 januari 2011 22:48

Ik vind dat nogal wat meiden iets te klagen hebben.
Dat is natuurlijk ook de opdracht. Maar ik persoonlijk vind het belangrijker dat het klikt met iemand, daarna kijk ik even verder of er eventueel iets aan veranderd kan worden.

Mijn vriend heeft een baard, maar ik weet niet of het hem zou staan als hij m weghaalt. En eigenlijk ben ik misschien best gemeen, of te eerlijk, maar ik verzorg hem grotendeels ook. Hij weet simpelweg ook niet wat hij met de meeste dingen aan moet.

Misschien ben ik echt vreemd ofzo, maar ik haal gewoon zij onzuiverheden weg, zodat hij toch zonder pet de deur uit wilt. (ik snap namelijk best dat hij het wil verbergen, maar zonder vind ik hem gewoon beter staan.. dus waarom zou ik het zelf niet veranderen?)

Of zijn baard, die knip ik bij als hij het is vergeten, of ik pak mn pincet erbij haha.
Oke volgens mij klink ik echt alsof ik een idioot ben. Maar ik vind het niet heel erg.
En als hij stinkt, dan zeg ik dat gewoon.

[Beantwoorden]


Door Dewy op 8 januari 2011 23:03

Haha dat is echt een goede ! Ik heb al meer als 2 jaar een vriend en bij hem knap ik nergens meer op af ik heb alles zo’n beetje al wel gezien enzo haha, maar goed als we samen ergens naar toe gaan is het altijd fijn als zijn baardje mooi bijgewerkt is lekker ruikt en er mooi uit ziet. Overigens loopt mijn vriend altijd in donkere jeans blouse en t jasje van z’n pak. Erg sexy haha :) Ik zou denk ik ook enorm op gele tanden afknappen, het is gewoon fijn als hij goed verzorgt is, daarmee bedoel ik niet dat hij tien lagen plamuur op moet hebben, maar gewoon geschoren gewassen lekker luchtje op & leuke kleren aan! ( Wat heb ik een geluk met mn lover.. haha ) Alvast een fijne zondagg! Mijn laatste vakantie dagje alweer ;(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:32:

:D Jij ook een fijne zondag!

[Beantwoorden]


Door alexandra op 8 januari 2011 23:08

Jongens met een matje, mijn god, dat moet verboden worden klaar.
En jongens die “dommer” zijn dan ikzelf en dan ook nog eens niets van hun leven willen maken en verder willen leren.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 9 januari 2011 10:20

ik vind het er trouwens ook niet uit zien als iemand een broek draagt met het kruis tussen zn knieeen, en zn halve reet boven zn broek dus uit komt. Afknapper dat dan weer niet, want dat kunnen we veranderen hehe ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2011 om 11:32:

Haha precies!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 9 januari 2011 10:30

ik las trouwens dat je iemand zn eet-stijl een afknapper vind haha. Dat kan mij dan weer niets schelen.

Heb alleen eens een date gehad met iemand die al eerst de hele tijd zat te zeuren dat ie honger had. Daarna zn bord tot op de laatste druppel leeg schraapte in no time. Ik zat allang al vol en meneer moest ook nog een toetje. Hij likte nog net niet zn bord af. Dat vond ik echt een mega afknapper.

Mn vriend gedroeg zich de eerste tijd, uiteraard ;-), perfect. Na een paar weken werd ie meer zichzelf en het is gewoon een enorme lekkerbek. Gek op snoep en ander snaaiwerk. Hij ontbijt wel eens met een zak chips, en dan kijk ik m wel met grote ogen aan, maar geen reden om af te knappen of het uit te maken. Hij mag lekker eten waar ie zin in heeft. Voordeel is dat ie ook niet loopt te zeiken als ik een keer wat lekkers neem.

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 9 januari 2011 10:37

Dat is een moeilijk, als ik er één moest kiezen was het toch deze: Teveel haar op andere plekken dan zijn hoofd.
Hiermee bedoel ik dus borsthaar/rughaar of overbehaarde armen/benen.

[Beantwoorden]

tess antwoordt op 21 januari 2011 om 12:26:

nou vind ik wel dat hij zich moet verzorgen en natuurlijk niet mag stinken maar ik heb gewoon vrienden die overbehaard op armen en benen zijn van mijn leeftijd en het niet durven tescheren. zal wel bij hun leeftijd horen denken. hij zit er gewoon erg mee.

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 januari 2011 11:27

Alle uiterlijke dingen even daargelaten: zelf ga ik huilen als een man dom en ambitieloos is. Ik werk hard en heb een leuke studie gedaan en ik wil een gesprek op niveau kunnen voeren met m’n vent.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 9 januari 2011 11:39

Hahaha dat met ‘koude pizza als ontbijt’ &zo ben ik het wel mee eens. Bah. Maar ben wel van mening dat een man/jongen niet streng alleen maar groenvoer moet eten. Vind dat toch wel iets vrouwelijks eigenlijk haha.

[Beantwoorden]


Door Yara op 9 januari 2011 12:01

Jongens met een hele pot gel in hun haar vind ik echt een afknapper! Het glanst dan altijd te veel en is vreselijk hard. Nee een beetje is genoeg, less is more.

[Beantwoorden]

lin antwoordt op 10 januari 2011 om 17:23:

Haha ik kwam eens bij een jongen op de kamer, stonden daar rond de 30 lege potten gel!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 9 januari 2011 12:03

Ik heb de afknapper op jongens met witte sokken nooit begrepen maar goed. Iemand uitleg? :p

Ik knap echt af op jongens met een onverzorgd gebit en borsthaar brrrrrr! Ook vind ik het vreselijk als ze zoveel gel of wax in hun haren hebben gesmeerd. En dan letterlijk gesmeerd dat het of aan elkaar klontert of lekker glad naar achter yuk! En dan heb ik nog niks gezegd over de op millimeter afgestemde stekeltjes..

[Beantwoorden]


Door Lola op 9 januari 2011 12:06

Waar knap ik op af… Het aller-aller-aller ergste vind ik jongens die je eerst versieren en je vervolgens gaan zoenen voor een of andere weddenschap met hun vrienden. Dat vind ik echt niet kunnen. Mijn lijstje:
-GEEN gemene opmerkingen tegen vriendinnen
-Liever geen geflirt met andere meisjes
-Geen stinkadem (eww..)
-Jongens met lang haar
-Meelopers
-en als ie geen gevoel voor humor heeft, is het HEEL snel afgelopen;)

Dat was wel zo ongeveer mijn lijst met grote afknappers. Klinkt kieskeurig, weet ik, maar mijn bijna-boyfriend komt wel heel dicht in de buurt:)

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 januari 2011 13:52

Arrogantie :)

[Beantwoorden]


Door Linda B op 9 januari 2011 15:04

ik knap af op een bierbuik, het is zo verschrikkelijk als een jongen een bierbuik heeft, dan trekt hij zn buik in als hij je knuffelt en laat hem dan weer los en dan knal je 5 meter achteruit

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 januari 2011 18:54

De enige drie dingen waar ik ECHT op afknap zijn geen ambities/luiheid, arrogantie en roken. En natuurlijk zijn er genoeg jongens waar je ‘gewoon’ niet op valt, omdat ze niet je type zijn. Ik vind het erg oppervlakkig om bij 1 klein dingetje meteen te zeggen dat je dan op hem bent afgeknapt, omdat dat zo weinig over een persoon zegt. Ik denk dat het meer ligt aan “of het je type is” of niet.

[Beantwoorden]


Door math op 10 januari 2011 01:59

zo, kritische meiden! ikzelf heb nooit zoon last van veel dingen die ik lees. mijn vriend is rond de 2 meter lang flink gespierd(hij traint elke avond),hij is gek op dieren,hij is gek op kinderen(al wil ik er 3 en hij liever 2),hij is gek op denemarken,hij houd net als ik van antiek en eigk alles dat oud is, hij heeft heel lang blond haar zit onder de tattoo’s heeft 2 wenkbrouw piercings rechts en heeft een ‘trucker snor’ en een sik wat ik helemaal geweldig vind! ik hou egt van mannen met veel gezichtshaar die er toch wel redelijk ruig en ‘viking-like’ uitzien. maar ik vind natuurlijk ook wat dingen minder aan mij vriend en dat zijn zijn ongezonde eetgedrag(hij lust bijna niks),zijn opsessie met parfum en deo,hij doet zijn haar strak naar achter met gel en in een staart,hij draagt enkel hells angel shirts wat me onderhand wat irriteerd,hij is verschrikelijk jaloers,hij is heel erg racistisch(wat ik me opzag kan voorstellen in de omgeving waar hij woont),hij wil graag een sixpack maar ik vind dat walgelijk,hij scheld een heel alfabet aan ziektes bijmekaar(heel de dag),hij houd valt op blondjes met enorme tieten die daarbij heel erg dun zijn en ik ben daar totaal het tegenovergestelde van en dat vind ik eigenlijk naast dat hij heel moeilijk mensen vertrouwd de vervelendste dingen. dit klinkt mischien alsof ik m haat maar hij is toch echt de ware voor mij =)

[Beantwoorden]


Door djodjo2 op 10 januari 2011 04:18

HAHAA zo somige hbbn skr een hele was lijst, ik vind een stoppelbaartje wel mooi vooral bij licht getinte mannen!

wat ik een afknapper vind is haar op rug borst en daar beneden….
ieuw gwn!

[Beantwoorden]


Door Iris op 10 januari 2011 15:52

De grootste afknapper vind ik haar (borst, rug, baard, oksels). Verder moet hij er verzorgd uit zien. Roken is ook een afknapper. Hij moet beschaafd en lekker rustig zijn;).

[Beantwoorden]


Door Stella op 10 januari 2011 17:27

Ik vind het ook best een afknapper als een jongen naar van die Nederlandse rap (Yes-R, Ali B) luistert, maar als ie voor de rest écht heel leuk en lief is zou ik hem dat wel vergeven ;)

[Beantwoorden]


Door tess op 21 januari 2011 12:18

ik zou ook wel meer kunnen verzinnen, maar de ergste vind ik dat hij zijn tanden niet poetst. buiten dat het stink vind ik het nog erger als je er mee zoent.. bahh.

[Beantwoorden]