Palmer’s Geconcentreerde Crèmes

Ik weet niet of jullie er last van hebben (waarschijnlijk wel), maar ik blijf maar smeren. In al mijn tassen zitten minstens 2 handcrèmes en 3 lipbalsems. Dit koude weer doet weinig goeds voor mijn huid, ik blijf de hele dag door smeren en alsnog jeukt mijn huid van de droogte. Er komt geen einde aan!

Image Hosted by ImageShack.us Om dit koude weer goed te kunnen doorstaan, heeft Palmer’s 3 crèmes op de markt gebracht. Deze crèmes zijn voornamelijk voor je handen bedoelt, want die hebben vaak het meest te verduren. Maar volgens Palmer’s werken de crèmes ook uitstekend om droge en ruwe plekjes op ellebogen, knieën en hielen weer zacht te maken.

Image Hosted by ImageShack.us Ik heb twee tubes, de Cocoa Butter Formula en de Shea Butter Formula. Behalve deze twee is er ook nog een Olive Butter Formula crème. De crèmes bevatten 60 gram per tube en kosten €2.99 per stuk.

Image Hosted by ImageShack.us Cacoa is niet alleen heerlijk om te eten, het is ook nog eens heel voedzaam om op je huid te gebruiken. Het is niet voor niets een populair ingrediënt voor crèmes en lotions, want cacao is heel voedend en daardoor goed geschikt voor de droge huid. Deze crème bestaat voor maar liefst 50% uit pure cacoaboter.

Image Hosted by ImageShack.us Wanneer een crème in een tube zit, is hij nooit echt onwijs dik zoals bijvoorbeeld een boter. Anders krijg je de crème waarschijnlijk ook slecht door de opening. Toch is deze crème vrij dik, maar wel goed smeerbaar. Wanneer je de tube opent komt er een lichte oranje substantie uit, die subtiel naar chocolade ruikt. Lekker! De crème smeert prettig en trekt snel in.

Image Hosted by ImageShack.us Ook shea is geweldig voor de droge huid. Ik ben gek op producten met shea erin, vooral in de winter. Het werkt niet alleen heel goed, de geur van producten met shea erin is heerlijk!

Image Hosted by ImageShack.us Maar bij deze crème ruik ik iets heel anders. Ik wist niet hoe snel ik me moest wassen nadat ik de crème had aangebracht. Ik kan de geur niet beschrijven, maar het is zeker not my cup of tea. Wel blijkt weer dat geur iets persoonlijks is, mijn moeder heeft de crème inmiddels al ingepikt. Zij vindt de geur juist heerlijk. Deze crème is wit (en aangebracht op de huid uiteraard kleurloos) en smeert net zo prettig als de Cacao crème.

Dit zijn prima crèmes voor meiden en vrouwen die wat minder te besteden hebben en opzoek zijn naar een fijne handcrème. De crèmes smeren goed en trekken snel in. Mijn schrale handjes verzachten ze zeker, maar voor echt droge plekken vind ik de crèmes van Palmer’s te soft. Ze zijn prima om als handcrème in je tas mee te nemen, want het ook het formaat is lekker handzaam en compact.

Palmer’s huidverzorging is verkrijgbaar bij de drogisterij.


Reacties

Door Ellen op 7 januari 2011 14:05

Ziet er fijn uit, voor die prijs. En hij ruikt naar choco *_* !!

[Beantwoorden]


Door Tasja op 7 januari 2011 14:06

Oh ik heb die shea ook geprobeerd bij een vriendin en ik dacht ook: “jukk *-*” terwijl zij er dol op was!

Erg grappig om te lezen dat ik niet de enige ben haha

En ja ik ben ook verslaafd aan handcremes in de winter.. ik haat mn droge huid in de winter :(

[Beantwoorden]


Door Joni op 7 januari 2011 14:10

Zelfde probleem hier: droge huid, droge lippen en héél droge handen. Ik heb handcrème met shea butter en rozenolie en geconcentreerde handcrèm, beide van Kruidvat. De eerste is goed voor ‘gewoon’ droge handen, de tweede heb ik erbij gekocht omdat ik, als ik mijn handen even niet insmeer, meteen met kloofjes zit en daarvoor was de eerste net niet voedend genoeg.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 7 januari 2011 14:14

Ziet er goed uit. :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 januari 2011 14:23

klinkt goed ;D

[Beantwoorden]


Door shari op 7 januari 2011 14:23

ik heb ene hand crème van the body shop, ik vind hem super niet te na vettig XD deze crèmes zijn geloof ik niet in BE verkrijgbaar, of vergis ik me hier in?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 15:04:

Dat durf ik niet te zeggen! Ik ga het even navragen voor je.

[Beantwoorden]


Door Nadia op 7 januari 2011 14:38

Ik hou van kokosgeur, daarom heb ik altijd mijn Inecto handcreme bij me. xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 januari 2011 14:41

Goede tip! Ik heb ook vaak last van een droge huid, zeker in de winter!

[Beantwoorden]


Door camilla op 7 januari 2011 14:42

Ik ben niet zo fan van de cocosgeur… maybe omdat ik jaren Palmers heb gebruikt.. hahaha ;) xxx camilla

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 15:06:

het is cacao, geen cocos ;)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 7 januari 2011 14:45

Oeee, klinkt fijn! Ook fijn prijsje en ook handig dat het gewoon bij de drogistijen te koop is, via internet bestellen vind ik meestal niet zo fijn.

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 januari 2011 14:48

Ik heb al een droge huid van mezelf, echt niet fijn!
& vooral in de winter… ^^

lijken me wel fijne producten!
x

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 januari 2011 14:52

Ik moet eerst al mijn huidige handcremes opmaken voor ik nieuwe mag kopen :P

[Beantwoorden]


Door Desirée op 7 januari 2011 14:54

Ik heb ze alledrie en de Shea is mijn favoriet, ik vind de geur juist heel erg lekker ^_^

[Beantwoorden]


Door Sabine op 7 januari 2011 14:55

A fijn! ik heb gelukkig nooit last van een droge huid, alleen zijn mijn lippen altijd erg schraal.

Maar daarvoor heb ik nog altijd de Oh zo fijne Rosebud Salve ^^

[Beantwoorden]


Door Jolien op 7 januari 2011 15:03

Mijn moeder heeft de cacao variant, ik vind hem altijd erg fijn als ik hem leen! Hydrateert mijn droge handen goed.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 7 januari 2011 15:04

Hahaha, ik snap wat je bedoelt. Ik heb ook ontzettend veel handcrèmes en lippenbalms overal door het huis en in mijn tassen zitten. Ik blijf de hele dag door smeren !

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 7 januari 2011 15:09

Heb ze toevallig vanmiddag nog in mn handen gehad, maar laten liggen. Misschien van de week toch even halen voor in mn tas. Grijp nu vaak mis.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 7 januari 2011 15:19

Ik heb van Cocoa Butter een bodylotion van Palmers, maar ik vind hem zo ontzettend stinken dat ik hem gewoon niet wil gebruiken! Maar de bodylotion zelf is wel heel erg fijn! De handcreme ervan lijkt me ook fijn!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 januari 2011 15:22

Klinkt als een paar prima handcreme’s!
Ik gebruik nu alleen eentje van Trind, en die vind ik ook harstikke prima, en is nog lang niet op, dus moeten deze maar wachten haha!

[Beantwoorden]


Door lena op 7 januari 2011 15:28

ben superbenieuwd naar je beautykast, dus dat gele kastje werkte toch niet? ik vond het namelijk al omhandig, hihi kussies

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 17:15:

Ik had gewoon teveel make-up voor dat kastje ;)

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 januari 2011 15:38

Wat raad je het beste aan voor een hele droge huid, cacoa of shea butter?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 17:15:

Shea, Vind ik toch het beste werken. TBS heeft heerlijke shea producten én nu sale. Wellicht een tip?

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 januari 2011 15:40

Klinkt wel goed, maar helemaal overtuigd ben ik niet. Ik heb er nu 1 van Nivea maar gebruik hem amper, ik heb zelf niet zo last van droge handen ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 17:15:

Lucky you!

[Beantwoorden]


Door daisy op 7 januari 2011 15:53

In de USA is volgens de Amerikaanse Vrouw de “palmers cacoa butter formula” HET middel tegen striae!

Ik heb de creme/lotion (zat in een fles, was geen tube) dus 2x daags tijdens mijn zwangerschap op mijn bolle buikje gebruikt en tadaaaa!!! Geen striae!!!

Als ik ooit zwanger word van een 2de kindje ga ik dit spul zekerweten weer gebruiken, en misschien binnenkort wel gewoon als bodylotion.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 17:16:

Klinkt goed! Ik wist al wel dat cacao goed tegen striae kan helpen, maar niet dat de Palmer’s crèmes met cacao perse het beste daarvoor waren. Good to know :D

[Beantwoorden]

Kimberley antwoordt op 7 januari 2011 om 23:52:

Dat is wel heel erg prettig om te weten ja!

[Beantwoorden]

daisy antwoordt op 8 januari 2011 om 16:31:

Ik heb de bodylotion vandaag weer gehaald bij kruidvat ik kon het echt niet laten, ik was eigenlijk alweer vergeten dat ik hem zo geweldig vond, totdat ik dit artikel zag.

De cocoa butter formula bodylotion heeft trouwens meerdere beauty awards “best bodylotion 2010” o.a. die van cosmopolitan gewonnen! Kijk op http://www.palmers.com

Dat zegt toch wel iets.

[Beantwoorden]

daisy antwoordt op 8 januari 2011 om 16:42:

Beauty awards Palmer’s Cocoa Butter Formula Body Lotion:

2010 Cosmopolitan Beauty Awards:
Ultimate Body Lotion

2010 You & Your Wedding Bridal Beauty Awards:
Gold, Best Body Lotion

2010 U Magazine Beauty Awards:
Best Body Lotion

2010 Best Beauty Awards:
Best Body Lotion

2010 Stylist Skincare Awards:
Best Body Cream

2009 Cosmopolitan Reader’s Kiss of Approval Award:
Ultimate Body Lotion

2009 Best Beauty Awards:
Best Body Lotion

2009 Pregnancy & Birth Bloom Awards:
Best Skincare Product- Body

2009 Prima Baby & Pregnancy Reader Awards:
Best Value Body Lotion

2008 Essence Readers’ Choice Awards:
Best Body Lotion


Door charile op 7 januari 2011 16:08

Lijken me fijn!
‘xx

[Beantwoorden]


Door Lieke op 7 januari 2011 16:17

Goede tip! Ik smeer echt altijd -_-

[Beantwoorden]


Door Dewy op 7 januari 2011 16:18

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik heb niet on last van een droge huid.. alleen mijn handjes toen het -10 vroor, maar nu helemaal niet en ik doe niks speciaals qua creme ofzo. Apart haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 17:17:

Lucky girl! :D Sommigen hebben er veel last van, anderen een stuk minder.

[Beantwoorden]


Door Ingetjoi op 7 januari 2011 16:27

Ik gebruik naast de handcreme ook de shea butter bodylotion van Palmer’s regelmatig, echt heerlijk! Op een zongebruinde huid (jaja, ik weet het, is nu ver te zoeken) geeft-ie ook nog ‘ns een prachtige gloed.
Ik kom er meer en meer achter dat mijn favoriete producten shea butter bevatten (zoals de lipbalm van l’Occitane).

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 januari 2011 16:45

Heel herkenbaar… Lig zelf ’s nachts mijn benen gewoon bijna open te krabben (heb dan de volgende ochtend allemaal mini blauwe plekjes) omdat ze zo droog zijn – ik smeer nu consequent met body butter ipv milk of lotion en dat is echt heerlijk – zon stuk verlichting! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 17:17:

Aiii, vervelend he :( Butter is het beste inderdaad. Lekker dik!

[Beantwoorden]


Door aniek op 7 januari 2011 16:50

A gelukkig! ik dacht al dat ik de enige was met een lichter(Alhoewel iedereen zegt dat het een zware is..) verslaving voor lippenbalsems en handcreme :D Ik heb nog nooit gehoord van het merk Palmer’s is die gewoon te koop bij de kruidvat?? Of bedoel je een andere drogisterij…..

liefs,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 17:18:

Verschilt per filiaal, maar over het algemeen wel, ja. Bij Etos heb ik het volgens mij ook wel eens gezien.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 januari 2011 17:29

Ik heb die met shea butter, en ik vind het wel lekker ruiken :) ook doe ik wel eens een beetje in mn haar als het pluizig is, bijv. op school. Werkt prima, je moet alleen niet teveel gebruiken natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 7 januari 2011 19:31

Ze lijken me echt fijn!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 7 januari 2011 19:33

Lijkt een fijne cremetje! mijn handen breken zowat open! ben dus op zoek naar een echt goede handcremetje…

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 januari 2011 20:53

Lijken mij fijn zeg, vind het wel grappig dat een handcrème een kleurtje heeft, vind dat witte/crème kleurtje maar saai.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 7 januari 2011 23:21

Ziet er leuk uit! Ben benieuwd naar hoe ze zowat ruiken xD

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 januari 2011 02:12

Klinkt wel interessant, zou het wel eens willen proberen :) Haha, handig als er meerdere vrouwen in het huis zitten hé, kan je altijd producten die jij niet zo goed of lekker vindt aan je moeder geven bijvoorbeeld, geen verspilling dan :D

[Beantwoorden]


Door Nana op 8 januari 2011 04:15

Ik had deze cremes aan mijn moeder aanbevolen, maar in plaats van dat ze degene pakt die lekker ruikt naar choco pakt ze die stinkende shea boter :P Maar hij is wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 januari 2011 12:38

Ik denk dat ik zo eens heel snel die Cocoa Butter Formula ga kopen. Hou niet zo van handcremes (heb zelf liever handlotion die zsm intrekt), maar mijn handen hebben het erg zwaar. Ik smeer de hele dag door (ook Labello en Eight Hour creme op mijn lippen trouwens), dat kan niet anders met deze kou denk ik.

[Beantwoorden]


Door Paula op 8 januari 2011 13:35

Die met Shea Butter ga ik zeker halen! Ik vind sowieso producten met shea butter fijn. Goeie tip!

[Beantwoorden]


Door Silva op 8 januari 2011 17:26

Lijkt me een lekker creme :) Ik ben benieuwd welke ik lekker vind..

[Beantwoorden]


Door kim op 9 januari 2011 20:12

Palmer’s is echt geweldig!! Vooral de producten voor je haar..

[Beantwoorden]


Door Mich op 10 januari 2011 19:35

Vera,
cocoa is toch echt iets helemaal anders dan cacao .. ? cacao is inderdaad waar chocolade van gemaakt is, maar cocoa is dit niet x

[Beantwoorden]


Door Bianca op 10 januari 2011 22:37

hij lijkt me echt super lekker ga hem snel is proberen.
x

[Beantwoorden]


Door jorieke op 20 februari 2011 17:05

ik vind zelf ook persoonlijk de cacao butter lekkerder ruiken en hij smeert ook heerlijk , ik heb al 3 grote verpakkingen er door gedraaid..
PS.Ilove your blog..

[Beantwoorden]