Shoplog + swatches Essence I Love Berlin & Catrice Urban Baroque

Gister heb ik tijdens mijn shoppingtripje naar Kruidvat, van de Essence I Love Berlin & Catrice Urban Baroque een aantal leuke producte kunnen scoren. In onderstaande filmpje laat ik de producten zien mét swatches. Enjoy!

Klik hier voor informatie, prijzen en productfoto’s van Essence I Love Berlin.
Klik hier voor informatie, prijzen en productfoto’s van Catrice Urban Baroque.

Wat wil je, of heb je gekocht van de collecties? Welke producten uit de collecties trekken je het meest?


Reacties

Door Beautystuff op 6 januari 2011 12:15

Leuk filmpje!! :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 6 januari 2011 12:18

Ah, je haren zijn zo leuk stijl hè :D
Ik ga zo nog even kijken voor wat spulletjes :D
en je beautykast, prachtig =D
dan de sony powershots schijnen goed te filmen. :P moet je effe joetsjuupe.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:47:

Thanks babe :D en ik ga het even opzoeken!

[Beantwoorden]


Door Linda op 6 januari 2011 12:24

Leuk filmpje! Ik vind de I Love Berlin collectie leuker dan die van Catrice. De nagellakjes zijn echt zo mooi!

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 januari 2011 12:26

leuk filmpje :)

je ziet er echt gorgeous uit trouwens <3 echt glowy!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 6 januari 2011 12:29

ik kan alleen maar het hele filmpje kijken naar hoe mooi je er uit ziet haha=D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:48:

Haha ah :$ word ik verlegen van!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 6 januari 2011 12:30

Bedoel je niet een camera die scherp stelt (ipv inzoomt?) :)

& ben benieuwd naar het stash en kamer-filmpje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:48:

Haha ja dat bedoelde ik!

[Beantwoorden]


Door Silhouette op 6 januari 2011 12:34

Leuk filmpje ! Die roze nagellak van Essence lijkt me erg mooi.
xx

[Beantwoorden]


Door unebeauty op 6 januari 2011 12:36

Leuk filmpje! de nieuwe lijn van essence spreekt me wel aan dit keer !

[Beantwoorden]


Door shari op 6 januari 2011 12:40

Ik heb van essence het palletje, een balm en nailpainter. Persoonlijk vond ik het palletje nog wat tegen vallen misschien moet ik er nog leren van houden^^

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 6 januari 2011 12:40

Je kettinkje is echt super schattig! Ik ben echt fan van Green Grass van I Love Belin.. zo’n mooi kleurtje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:49:

Thanks! Ben echt heel blij met dat kettinkje :D Green Grass is gaaf he, vind het ook echt een tof kleurtje.

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 6 januari 2011 om 20:33:

Lijkt Green Grass niet heel erg op I Sea You van Catrice?

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 6 januari 2011 12:46

Onze kruidvat is natuurlijk zoals altijd weer heeeel erg sloom, dus die nieuwe limited collections zullen er bij ons denk ik pas volgende week dinsdag ofzo zijn :(.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:49:

Ah, dat is echt balen!

[Beantwoorden]


Door Bellenblaas. op 6 januari 2011 12:55

Leeeeeuk, weer een shoplog! Ik ben trouwens erg benieuwd naar je kamer en stash fimpje. :)
XX.

[Beantwoorden]


Door Silvy op 6 januari 2011 12:59

Haha, sinds je die stijltang hebt, is je haar wel erg vaak stijl ^^

Ik ben heel erg benieuwd naar dat biscuits & cupcakes lakje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:49:

Klopt, zit nu even in een ‘steile fase’ ;D

[Beantwoorden]


Door Aniek op 6 januari 2011 13:01

Welke lipstick heb je op in dit filmpje? I like it..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:49:

MAC Viva Glam GaGa!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 6 januari 2011 13:02

oh ik ben echt benieuwd naar de nieuwe Catrice producten!

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 6 januari 2011 13:06

Leuk filmpje! Ik ben erg benieuwd naar je beautykast! Trouwens, ik heb zelf een Casio Exilm, dat is een fotocamera die met HD kwaliteit filmt en waarmee je ook kunt inzoomen. Hij is iets onder de honderd euro, dat valt best mee.

Die poeder van Catrice lijkt me ook heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:50:

Klinkt goed! Ik ga research doen :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 januari 2011 13:15

Ik heb van de Urban Baroque collectie de poeder gekocht (2x), de lichtste lippenstick en alle nagellak. Van de I Love Berlin collectie heb ik de roze nagellak en de oogschaduws. Super collecties!

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 januari 2011 13:22

Ik heb gister 4 van de 5 nagellakjes van de LE van Essence gekocht, de zwarte vond ik niet bijzonder dus die heb ik laten staan.

De dingen van Catrice spreken me niet heel erg aan. Heb de oogschaduw in de winkel getest maar dat pigment viel mij inderdaad ook tegen!

[Beantwoorden]


Door Oneofthepandies op 6 januari 2011 13:22

Essence was hier haast overal al uitverkocht :( Ik wil de nagellakjes echt zo graag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:50:

Zo snel! Dat is balen :(

[Beantwoorden]

Oneofthepandies antwoordt op 6 januari 2011 om 19:40:

echt he! in mijn dorp ligt hij (nog) niet in de rekken maar in Antwerpen was alles al weg :(

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 6 januari 2011 13:30

Ik heb alleen nog maar de lippenbalsem van de limited edition van essence. Maar de rest komt ook snel genoeg :”)

[Beantwoorden]


Door Cindy op 6 januari 2011 13:35

De collecties liggen nog steeds niet in ‘mijn’ kruidvat, echt niet leuk want ik wil superveel hebben!

[Beantwoorden]


Door evatje op 6 januari 2011 13:50

wauw super leuke spullen

maar jouw make up i love it
echt super mooi

[Beantwoorden]


Door Joni op 6 januari 2011 13:54

Ik heb enkel de zwarte matt tip painter, de rest van de kleuren van de collectie van Essence zijn niet echt mijn ding. De eye pads leken me ook wel leuk, maar die hadden ze hier helaas niet (meer)…
De collectie van Catrice vind ik wel mooi om naar te kijken, maar ik had bij geen van de producten echt een ‘hebbenhebbenhebben!’-gevoel…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:51:

Klopt, die eye pads waren er hier ook niet. Vreemd…

[Beantwoorden]


Door Lina op 6 januari 2011 13:58

Echt een heel leuk filmpje!
Ik ben echt nagellak addicted en ik vind de lakjes best leuk! Ik wil nog graag een groene dus misschien is deze iets voor mij.

[Beantwoorden]


Door Lenny op 6 januari 2011 14:08

Ik heb die nagellak en die illumating powder :D
Moet je eens ruiken aan die powder, heel apart!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:52:

Ik ruik wel wat, maar vind het niet heel apart ofzo! Wat ruik jij dan? Ben wel benieuwd nu :D

[Beantwoorden]

Lenny antwoordt op 6 januari 2011 om 18:27:

Tja, ik kan het niet echt plaatsen ofzo.. :P

[Beantwoorden]

Gerda antwoordt op 6 januari 2011 om 22:05:

Ik weet precies wat je bedoeld! Ik vond m heel lekker ruiker, een beetje vanille achtig ofzo! Ik heb dus die powder, verder 4 nagellakjes van essence, en oogschaduw van Catrice (dezelfde als jij, Vera), tip painter van essence in zwart (ik wilde heel graag turkoois, maar die hadden ze niet :( ) en ook het oogschaduwpalletjes, vandaag look mee gemaakt, ging prima! :)


Door Femke op 6 januari 2011 14:14

Wat heb je een leuke trui/top aan!:D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 6 januari 2011 14:27

Heej,

Ik heb wel eens ergens gelezen dat de Canon Ixus 210 een hele goeie camera is, en ook super goeie kwalitatieve filmpjes maakt. Hij is wel rond de €245,-, best prijzig. Maar hij is het waard ;)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 6 januari 2011 14:29

ik ga zo eventjes de stad in , dus dan ga ik eventjes kijken bij de kruidvat!:D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 januari 2011 14:33

Aaah ik wil heel graag die dingen van de collectie, maar ik ben er altijd te laat bij, maar ik heb nooit tijd om te gaan -_-. Oooh echt vetjes dat je je kamer veranderd, ik ben echt heel benieuwd naar je kamer echt supergaaf die kast al! Ben dus echt heel benieuwd. Ik heb geen tips voor je qua camera’s, mijne sucken erg hard. NIET superveel gekocht? :P Oh, dat nagellakje vind ik echt heel mooi! HUH donkerblauw?! Hmm, toch maar met eigen ogen zien aaaah ik wil echt iets van de collectie. HAHA dat geluidje dat je maakt. Ooooh die lipbalsem, ik wil hem ook! Heb er swatches van gezien dus echt mooi! Hehe, je bent verkouden en dan zit je er met zo’n truitje, slimmerd! Jaaaa het oogschaduwpalletje wil ik ooook! Wow, die kleuren zijn eigenlijk best wel raar. Awh, jammer van de pigmentatie :(. Jouw stem is eigenlijk best wel grappig als je verkouden bent, haha. Hmm okee, ik laat hem denk ik dan liggen en ga alleen voor dat nagellakje en lipbalm. Ben benieuwd naar die van Catrice, want het viel tegen qua productfoto’s. Jaaaa die wilde ik ook, hij zag er zo mooi uit! Oooh nu wil ik die ook hebben! Denk echt dat wanneer ik in de Kruidvat sta alles al weg is -____________-. Hmm, ik vind het nagellakje niet zo speciaal. HAHA Oogschaduw die spannend is, daar moest ik wel even om lachen. Leuk filmpje & beterschap hè!

[Beantwoorden]


Door sasha op 6 januari 2011 14:35

geluld? seriously?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:53:

?

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 januari 2011 14:39

Leuk filmpje weer!
Ik heb ook wat van deze collectie gekocht. De roze nagellak en die matte tippainter had ik gekregen voor mn blog, dus die had ik al. Maar ik vind die nagellak die jij hebtgekocht ook prachtig (die gras kleur zoals essence het noemt :P!). Ik hebdat oogschaduwpalette ook gehad, maar die oogschaduws blijven echt lang zitten! Wel met oogschaduwbasis maar dat gebruik ik toch altijd automatisch!
Die lipbalm vind ik superfijn!
Die Catrice poeder heb ik ook! Vind hem zoooo mooi, en hij werkt ook goed! (L) Love it! Die andere oogschaduw van Catrice vind ik trouwens niet heel erg goed ofzo. Die gewone mono’s uit de collectie is volgens mij veel beter gepigmenteerd!
Anyway: Veel beterschap nog!

[Beantwoorden]


Door Liennnn op 6 januari 2011 14:47

die lipbalm wil ik ook zo graag! ga ik vanmiddag of morgen waarschijnlijk halen. die lijkt me zo vet!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 6 januari 2011 14:52

Wat zit je make-up echt prachtig! Die look staat je heel mooi :d
Ik wil die poeder echt graag van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Iris op 6 januari 2011 15:02

Heb 01 Pearls & Chains van de catrice collectie en die ziet er wel french manicure uit, met heel subtiele glitter.

[Beantwoorden]


Door Maj-Britt op 6 januari 2011 15:02

Leuk filmpje! :)
haha, heb je de lady gaga viva glam lipstick op? Het lijkt heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:54:

Klopt! Thanks :D

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 6 januari 2011 15:07

Leuk filmpje! Die poeder is echt zoooo fijn :D Die nagellak dekt niet super, je hebt zeker 3 laagjes nodig. (Catrice) dus dat is wel jammer.
Heb ook de poederkwast gehaald van Catrice, werkt ook wel prettig :D

[Beantwoorden]


Door Axana op 6 januari 2011 15:11

mag ik nog even vragen?
hoeveel koste die oogschaduw van catrice.
ps. je haar is echt mooi gesteilt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:56:

De oogschaduw kostte €3.49

[Beantwoorden]

Axana antwoordt op 6 januari 2011 om 15:59:

verkopen ze de producten ook in belgié

[Beantwoorden]

Noom antwoordt op 7 januari 2011 om 00:21:

Ja hoor! Alles lag gewoon in mijn kruidvat alvast!


Door Felicia op 6 januari 2011 15:12

Heb ook wat producten gehaald, waaronder een van de nagellakjes van Catrice, maar die valt me echt super tegen :( Hij is heel sheer, dus meer geschikt voor een naturel french manicure ofzo.. jammer.

Over de camera; ik zelf heb sinds een paar weken de Canon Powershot SX210 IS en die is echt geweldig! HD kwaliteit enalles, ik weet alleen zo even niet hoe duur die is want ik heb ‘m voor kerst gekregen, waarschijnlijk wel rond de €200. De voorloper van deze, de SX200 IS is ook heel goed, die hebben mijn ouders. Ook daar weet ik de prijs niet van.. Succes met ’t zoeken naar een nieuwe camera :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:57:

Jammer van die nagellakjes :( ben blij dat ik er niet meer heb gehaald.

Ik heb al meer positiefs gehoord over de Powershot, klinkt goed :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 januari 2011 15:13

Ik heb vanmiddag 2 eyeliners gehaald! 03 buddy bear (grijs/blauw)en 04 berlin story (zwart) ik ben er super blij mij. De zwarte is ook mooi zwart, dus als je een eyeliner zoekt zou ik zeker even naar deze kijken. Het was volgensmij €1,99.

[Beantwoorden]


Door Lilly op 6 januari 2011 15:18

Wouw je ziet er prachtig uit met je oogschaduw,lippen enz. en je stijle haar is ook tof,ik heb zelf ook best veel gekocht van de i love berlin collectie,die van catrice sprak me niet aan x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 15:58:

Thanks Lilly, en de collectie van Essence sprak mij ook het meeste aan!

[Beantwoorden]


Door charile op 6 januari 2011 15:20

ik heb van essence de rode lippenbalsem, en van catrice een lipstick en de kwast.
leuk filmpje!
ik ben benieuwd naar je nieuwe stash filmpje!
‘xx

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 6 januari 2011 15:28

Leuk filmpje! Je haar zit echt leuk! :)
Allebei leuke collecties, ik vind de Catrice verpakking vooral heeeeel mooi. Ik moet nog even gaan kijken of ik iets wil gaan halen. Ik denk dat ik dan iets van Catrice neem. Die glimmende poeder vind ik wel heel mooi, maar ik denk niet dat ik dat zo veel ga gebruiken. Ik koop wel vaker dingetjes die ik eigenlijk niet zoveel gebruik, dat vind ik wel sonde. Dus ik moet nog even nadenken. :)
Heel leuk filmpje! Ik vind niet dat je liep te lullen, juist heel leuk om naar te luisteren. :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 januari 2011 15:49

Ik vond allebei de collecties eigenlijk een heel hoog ‘net niet’ gehalte hebben.. heb twee catrice lakjes die inderdaad heel sheer zijn gekocht uit de collectie. Kijk meer uit naar de catrice collectie hierop :)

[Beantwoorden]


Door Elske op 6 januari 2011 15:54

Dat lakje van catrice dekt bij mij na drie laagjes nog niet goed helaas
terwijl de kleur op mijn nagels er mooi uitziet

[Beantwoorden]


Door Nancy op 6 januari 2011 16:02

Ik kom ook net van het Kruidvat af met de Victoria (donkerste) lipstick en het poeder van Catrice. Maar ondanks dat deze collectie mij het meeste aanspreek bleken de kleuren toch wat te flets in real life te zijn. De overige 2 lipsticks bijvoorbeeld waren veels te licht om ze op te kunnen merken en over de nagellakjes heb ik ook weinig goeds gehoord.

Het poeder daarentegen is echt super mooi, heel mooie verpakking. En ook met de donkerste lipstick ben ik heel blij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:46:

Ik vond de lipsticks ook te sheer inderdaad. De poeder is echt een juweeltje!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 6 januari 2011 16:09

Die oogschaduws lijken niet echt veel belovend, jammer. Sowieso vindt ik het niet zulke bijzondere collecties.

Vindt trouwens je haar en make-up erg mooi in dit filmpje!

[Beantwoorden]


Door Ankie op 6 januari 2011 16:13

Leuke spulletjes!
En je ziet er mooi uit (:
helaaas hebben ze bij onze kruidvat geen essence, catrice enzo.. alleen van die dure merken ;(

[Beantwoorden]


Door ais op 6 januari 2011 16:19

Vera u r looking H O T met die lichtroze lipstick/glos (?) je stijle haren en het shirtje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:47:

Lipstick! Thanks Ais :$

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 6 januari 2011 16:26

Ik vind de collectie van Catrice echt suuuuper mooi, die van Essence iets minder.
Ik ben zo suuuper benieuwd naar je nieuwe kamer indeling! En naar je nieuwe stashfilmpje, ik ben benieuwd hoe je de lades hebt ingedeeld enzo. Komt er nog een filmpje over de favorieten van december? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:48:

Favorieten van december komt niet. Begin februari komt er een favorieten van december/januari!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 6 januari 2011 16:29

ik had het ook geroken!
Ik zag ook dat ie 4.49 was, dus toen had ik hem toch maar laten liggen..
xoxox

[Beantwoorden]


Door Aranka op 6 januari 2011 16:32

Ik vind de Catrice producten echt heel erg mooi! Ik ben erg benieuwd naar de revieuws!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 6 januari 2011 16:33

ik ben heel benieuwd naar de filmpjes die nog gaan komen!
Ik heb zelf 2 nagellakjes gekocht van catrice maar die zijn heel slecht gepigmenteerd, namelijk deze lfde als jij en eetntje lichter. Ook heb ik dezelfde nagellak van essence als jij en ik heb ook de lipbalsem beide kleuren. Ik heb ook nog een oogschaduw van catrice maar dan met hele mooie bruine kleurtjes!
xoxox

[Beantwoorden]


Door Sofie op 6 januari 2011 16:40

Oeh, die poeder is zoo prachtig =). Ik kijk nu al uit naar je stash/kamer filmpje.
Ik zoek ook al de hele tijd naar een goede camere, maar vind er geen , haha. Heb nog niets gekocht van de collectie, maar dat ga ik zeker nog doen hoor :p.

xx

[Beantwoorden]


Door Sharon op 6 januari 2011 16:47

Wow, wat zie je er GEWELDIG uit in dit filmpje! Dat stijle haar staat je echt KEIGOED :D En je make-up zit ook supermooi :D én ik ben jaloers op je lange haar.. Maargoed, de shoplog (a) Superleuke producten, ik ga binnenkort zeker even kijken, wil denk ik wel een paar lakjes van Catrice en die lipbalsem van Essence :) Handig trouwens dat je ook gelijk wat swatches laat zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:49:

Ah dankjewel Sharon, super lief!! :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 januari 2011 16:47

Ik vind de Urban Baroque collectie niet zo mooi , ik vind het persoonlijk zelf irritant als ik glitters gewoon op me heb. Bij andere staat het zo mooi , maar ik kan er gewoon niet tegen :( De I love Berlin collectie ga ik zeker eens gaan bekijke , vooral voor de nagellak en de lipbalm :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:50:

Ook niet een mooie subtiele shimmer? :O

[Beantwoorden]


Door //.megan op 6 januari 2011 16:54

ik vind dat je er echt mooi uit ziet meid (:
zelf heb ik gisteren de twee lippenbalsems gekocht #loveit.

[Beantwoorden]


Door janne op 6 januari 2011 16:57

super leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door amy op 6 januari 2011 17:08

ik heb de drie lipsticks gekocht en i love them!!

[Beantwoorden]


Door xxme op 6 januari 2011 17:33

ik heb een sony cuber-shot maar die kan niet inzoomen als je aan het filmen bent dus zeker een afrader!
KOOP HEM NIET!

xxme

[Beantwoorden]


Door Julia op 6 januari 2011 17:34

OMG
Ik denk vandaag: ik ben eerder uit, ik ga ff naar de kruidvat voor die catrice & essence. Wat denk je? Bij Essence hebben ze nog steeds de Metallics lijn en bij Catrice alleen de standaard producten :l

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:55:

Ahhhh, dat is balen! :(

[Beantwoorden]


Door Mirte op 6 januari 2011 17:34

Leuk filmpje! Ik heb laatst ook wat dingetjes uit de collecties gekocht: de Catrice lipsticks in 02 en 03 (03 is vrij donker, en ik hoop nog ergens swatches tegen te komen van 01, want misschien wil ik die ook nog wel), de Catrice highlighter (inderdaad een juweeltje!) en het roze Essence lakje. Ik ben ook wel heel benieuwd naar de dekking van het Catrice lakje, als die een beetje goed dekt, wil ik die ook nog wel heel graag hebben!
De Catrice collectie vind ik echt super!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 6 januari 2011 17:48

je ziet er hier heel mooi uit!
xx

[Beantwoorden]


Door lena op 6 januari 2011 17:48

wat zie je er leuk uuit :D

[Beantwoorden]


Door am op 6 januari 2011 17:52

ik kijk echt uit naar je roomtour+stash.

en helaas is L.E catrice niet bij ons te koop. anders had ik die powder gekocht:(.

maar leuke spulletjes, en je haar is mooi styl!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 6 januari 2011 18:05

Kom net van de kruidvat vandaan wou zo graag de nieuwe collectie proberen maar bij ons waren ze er nog niet :S =(

[Beantwoorden]


Door Febe op 6 januari 2011 18:09

Ik heb de Essence Matt Tip painter (vind hem erg fijn werken!), de Essence rode lipbalm (leuk kleurtje!), de Catrice illuminating powder (beetje rare geur, wel heel erg mooi!), de Catrice kwast (echt superzacht en werkt goed met het poeder) en de Catrice lippenstift in kleur Victoria (niet heel erg gepigmenteerd, wel goed voor je lippen) allemaal van de LE natuurlijk! Ben echt blij met mijn aankopen!

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 6 januari 2011 om 23:19:

Pffff, HEHE, eindelijk iemand die eens wat zegt over de kwast! Ik zoek me rot naar reviews over dat ding maar ik kan er geen vinden =O Iedereen was een tijd geleden super enthousiast over die poederkwast van Essence en ik wilde weten of deze vergelijkbaar is, maar als jij dus zegt dat is echt superzacht is, dan wil ik hem zeker ^^ Ik ga morgen even kijken of ze hem hier hebben =D

[Beantwoorden]


Door m10e op 6 januari 2011 18:09

Van de Essence LE heb ik alleen de matte tippainter en het Love this City lakje gekocht. Bij Catrice heb ik 5 minuten voor het schap staan twijfelen met de illuminating powder in m’n handen, maar heb hem (mede door de prijs) toch teruggelegd. Ik kickte toch iets meer op de verpakking van de hele Urban Baroque lijn, dan de producten zelf.

[Beantwoorden]


Door anouk op 6 januari 2011 18:28

wouw veer wat zie je er mooi uit in dit filmpje!
ik was ziek vandaag maar ik moest gewoon de illuminating powder kopen! dus heb ik dat ook gedaan. hij is zooo mooi, en ik heb hetzelfde nagellakje van essence; green grass. en de matte tip painter.
maar goed haha, die look kan je die niet in een filmpje doen!? echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:58:

Die look die ik draag? Misschien wel een leuk idee!

[Beantwoorden]


Door laurien op 6 januari 2011 18:29

tudutudututuu!
haha, leuk filmpje
ik wil die balsem van essence ook maar dan allebei, ik dacht je er namelijk 2 waren, een rode en een transparante ofzo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:54:

Haha, ik maak vaak de vreemdste geluidjes, dat was een klein voorproefje ;D

En er is inderdaad ook nog een doorzichtige lipbalm.

[Beantwoorden]


Door olive op 6 januari 2011 18:29

hoe vaker ik je zie, hoe mooier je word

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 januari 2011 18:36

waar heb je je ketting gekocht? ;D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:53:

Bij Swarovski!

[Beantwoorden]


Door Anna op 6 januari 2011 18:44

die roze nagellak: love this city, is gewoon ‘veracamilla’ roze! En ik heb zelf ookal een aantal dingen in huis! de lakjes blijven supergoed zitten en de illuminating powder is echt zoooo mooi! heb em al elke dag op sinds ik em heb! :D xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 18:53:

Haha ja, vind het ook echt zo’n mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Jaxx op 6 januari 2011 18:47

Ik zat echt al weken op berlin te wachten, had persbericht gezien op me werk. Het pallet vind ik leuk voor als ik ga logeren, heb blauw, grass en groene nagellak, de grijs/blauwe en groene eyeliner en de tippainter voor nailart. Ben erg blij met de collectie! Vond catrice oogschaduws erg tegenvallen, en alle nagellakjes hebben meer frence manicure, heel weinig kleur. Leuke vlog!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 6 januari 2011 18:52

leuk filmpje! ik heb het i love berlin palette, alleen na een dag dragen is de oogschaduw bijna weg, ook met oogschaduwbasis eronder! en een aanrader vind ik zelf de lipstick van catrice, in C02 Elisabeth! xoxo

[Beantwoorden]


Door Marloes op 6 januari 2011 18:52

De Illuminating Powder van Catrice is ook mooi om met een platte oogschaduwkwast aan te brengen op het wenkbrauwbot – dat is echt een perfecte highlihter!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 6 januari 2011 19:00

Wauw je make-up is zo leuk in dit filmpje.
Ik wilde vandaag dus make-up gaan kopen… begint het te regenen! Ik ga zeker wat van Catrice kopen. Van Essence weet ik nog niet zeker.
Morgen dus gelijk naar kruidvat rennen.

[Beantwoorden]


Door DG op 6 januari 2011 19:02

Ik heb zelf de tinted lipbalm van essence en ik ben er dol op! Alleen met mijn lange nagels is het moeilijk er wat uit te krijgen.. Potje is zo klein! MAC tinted lipconditioners zijn dan een betere maat :) maarja essence is niet te vergelijken met MAC.

[Beantwoorden]


Door Secret Fairytale op 6 januari 2011 19:13

Super leuk fimpje, en je make up is ook leuk!!

[Beantwoorden]


Door Lilly op 6 januari 2011 19:19

WAUWIE!! Je ziet er echt mooi uit! Dat steile is super!

[Beantwoorden]


Door zoë op 6 januari 2011 19:19

wauw, je ziet er hier echt super mooi uit. zou je een filmpje van deze look op willen nemen?

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 januari 2011 19:21

je zieet er echt leeuk uit in dit filmpje! haaar, makeup kleren allees:)

ik ga zaterdag proberen om nog wat te kopen van deze LE’s :)

[Beantwoorden]


Door anouk op 6 januari 2011 19:22

leuk filmpje, ook ik keek erg uit naar deze collecties!
Ik heb alleen 1 vraagje: hoe is de lipbalm op je lippen?
blijft hij lang zitten en zo?
en is hij ook een beetje verzorgend?
Ik heb namelijk altijd suuuuper droge lippen :(
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 20:01:

Komt nog een review over!

[Beantwoorden]

anouk antwoordt op 6 januari 2011 om 20:31:

oke =D

[Beantwoorden]


Door Anna op 6 januari 2011 19:29

wauw wat zie je er hier mooi uit zeg!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 6 januari 2011 19:29

Die roze nagellak van Essence vind ik interessant hahaah. :’3
Ik ga morgen even kijken :) Moet ook nog een cadeautje kopen dusjaaa.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 6 januari 2011 19:36

ik heb zelf de camera: canon s210 powershot! Hij is echt super fijn! Ga maar eens op google kijken voor kwaliteit mean!
maar het mooie is! hij is nu heeeeel veel in de reclame en is nu 200 euro.
ik weet niet of je het veel geld vind. maar hij films echt goed. En ik zou er wel looks mee kunnen filmen. maar dat doe ik zelf niet. Maar het is goed mogelijk!

[Beantwoorden]


Door Marion op 6 januari 2011 19:39

je kan ook op de website kieskeurig.nl kijken daar kijk ik op als ik een camera of telefoon kocht.
en dan kan je zelf aangeven wat je erop wilt hebben en je kan de prijs dan ook zelf kiezen in van die catogorieen enzo.
ik dacht mischien heb je er wat aan:)
leuk filmpje
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 20:02:

Ik kende de site al, maar bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 6 januari 2011 19:52

Ik swatchte het paletje in de winkel en het viel me zo ontzettend tegen! Ik heb ‘m dus maar niet meegenomen…

[Beantwoorden]


Door Nina op 6 januari 2011 20:38

Leuk filmpje, je ziet er echt heel mooi uit!

Ik heb de witte lipbalm omdat de roze uitverkocht was maar ik ga die roze toch maar kopen. En dat lakje love this city wil ik ook wel!

Ik heb trouwens een aanrader voor meiden die 4,49 te veel vinden voor de iluminating powder of waar hij gewoon uitverkocht is; essence heeft sinds kort ook een shimmer powder in het assortiment. volgens mij lijkt die er heel veel op!
ik ga ‘m binnenkort nog helemaal uitgebreid uittesten voor m’n blog maar toen ik hem op mijn hand swatchte vond ik ‘m heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 januari 2011 20:40

Ik vond de collectie van I Love Berlin echt helemaal niets, heb alles geswatcht en het ziet er niet uit. Heb uiteindelijk een lipbalsem meegenomen, maar als je die op doet zie je eruit als pipo de clown.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 21:38:

Haha, hoe kan dat dan? zoveel pigment zit er niet in.

[Beantwoorden]


Door Silva op 6 januari 2011 20:46

Wat een leuke dingen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door ilja op 6 januari 2011 20:50

ik heb een vraagje:
weet je misschien tot hoelang de sale duurt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 21:41:

Eind januari denk ik? Maar hoe langer het duurt, des te meer leuke dingen er weg zijn he! Korting wordt wel hoger, dat wel ;D

[Beantwoorden]


Door Sreeny op 6 januari 2011 20:58

Sexeh ladeh!!! Staat mooi die eyeliner en je gladde haartjes! En whoohoo, ik heb bijna hetzelfde gekocht als jij. Van Berlin ook dat pallet en de zalmroze lak, en van Catrice alleen het poeier. Pretteh he! Nu heb jij deze video kom ik er ook nog eens achteraan met dezelfde producten… -___- ah well! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 21:42:

Sereen, we kunnen het ook niet helpen dat we elkaar zo goed aanvoelen ;D Haha!

[Beantwoorden]


Door kell op 6 januari 2011 20:59

I hope, dat je een filmje ga maken met de catrice lijn !
Vooral benieuwd naar de illuminting powder!

Deze budgets lijnen (essence en catrice) worden steenrijk met jouw filmpje )

Wil ze allemaal hebbe, hebbe, hebbe ! HIHI,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 21:42:

Nee, wel een review met mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 januari 2011 21:00

die nagellak die jij ophebt is echt super mooi daar ga ik morgen na schooltijd echt even kijken of die er nog is, blijft die nagellak goed zitten? of is die er al vrij snel weer af? het is ook niet duur dus ook al zal die niet lang goed blijven zitten haal ik hem ook wel denk ik! super!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 21:43:

Ik heb hele zwakke nagels, dus kan het helaas niet goed testen :(

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 7 januari 2011 om 16:23:

oke dankje, ik had vandaag geen tijd dus het word morgen, ik vind echt een mooie kleur. niet zo’n standaart kleurtje.

[Beantwoorden]


Door Marrit op 6 januari 2011 21:23

IK MÓÉT DIE NAGELLAK DIE JIJ OP HEBT!! Kben dr helemaal verliefd op! Maar helaas is de le van alles bij ons altyd zooo snel uitverkocht!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 6 januari 2011 21:49

Hey
Is heb nOg niks maar ik ga zekker iets kopen!
Ik denkt dat ik all die oog palette wel koop *schaam* want ik hou er van, van Catrice hè voor de rest vindt ik de rest niks bezonder
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 23:02:

Hoef je je toch niet voor te schamen! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 januari 2011 21:57

Veer, wat zie je er gewéldig uit!

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 6 januari 2011 22:17

Wat zie je er mooi uit!
Maak alstjeblieft een tutorial van je ogen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 januari 2011 22:20

Mag ik eerst even zeggen dat je er supermooi uitziet in dit filmpje ? :D Je haar is echt supermooi en je make-up is prachtig :D Leuk topje verder, waar heb je die gehaald als ik mag vragen ? :D

On to topic, mooie producten allemaal, zeker die nagellakjes! :) Bedankt voor de swatches en reviews! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 januari 2011 om 23:02:

Ahh dankjewel!! Mijn topje is van H&M divided.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 7 januari 2011 om 00:54:

Heel erg graag gedaan hoor, meen het :D

En dankjewel voor je antwoord! :-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 6 januari 2011 22:38

wat een hoop reacties vandaag zeg! Ik vond bij beide merken de collectie een beetje tegenvallen eerlijk gezegd ;(

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 januari 2011 00:01

je ziet er echt heel mooi uit op het filmpje! zowel haar als make-up! wat heb je op je lippen? ziet er echt goed uit! en het paletje van essence heb ik gekocht. niet waauw inderdaad, maar ik vond sommige toch wel aparte kleurtjes, en ik houd van paletjes, haha. die poeder van catrice en die green grass lak lijkt me ook mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 januari 2011 om 07:55:

Thanks Suus, ik draag Viva Glam GaGa lipstick van MAC!

Ik hou ook van paletjes haha, daarom heb ik ‘m grotendeels ook meegenomen (A)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 7 januari 2011 om 13:37:

aaaargh… ik heb op t punt gestaan die te kopen. had ik da nu maar gedaan <3 hoe lang is ie nog te koop?

[Beantwoorden]


Door missy op 7 januari 2011 02:19

je zier er echt super shiny uit!
mooiiiii.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 7 januari 2011 02:57

De Canon IXUS 130 is wel een erg fijne compacte camera! Mijn vriend heeft hem, en ik heb er zelf ook al een beetje mee gespeeld. Hij maakt erg scherpe foto’s, en ook de filmpjes vind ik persoonlijk heel scherp. Als ik het me goed herinner kost hij zo’n 120 euro en heeft hij 12.1 megapixels!

[Beantwoorden]


Door anne op 7 januari 2011 11:47

hey vera cammilla
ik heb zelf de canon powershot SX 110

je kan er prachtige foto’s mee maken

en filmen kan ook

je kan inzoomen naar gelang je wil heel dicht bij of gewoon

[Beantwoorden]


Door laura op 7 januari 2011 12:49

wat een leuk filmpje, you look gorgeous! ik heb alleen die poeder want dat ware mijn laaste centjes (a)
haha xoxo

[Beantwoorden]


Door brecht op 7 januari 2011 15:00

hee,
ik ben echt super benieuwd naar je nieuwe kamer, maar nog meer naar je beautykast!
Ik vind de lipsticks van de catrice LE ook echt aanraders!
Liefs. Brecht

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 7 januari 2011 15:01

Wat een vette collecties, vooral van essence vind ik dit verrassend. Dit poeder ziet er écht heel mooi uit!
Misschien koop ik een nagellakje van essence, sowieso wel een kijkje waard bij de Kruidvat. (:

[Beantwoorden]

Jenn. antwoordt op 7 januari 2011 om 15:02:

Ps: heeel benieuwd naar je newroom!

[Beantwoorden]


Door Aniek op 7 januari 2011 15:45

of je draait het oogschaduwpaletje om, dan hoef je hand niet te draaien ;d
die lippenbalsem en oogschaduwpaletje wil ik echt graag hebben, en van catrice de poeder! ik moet echt gauw naar de kruidvat dus! en ik ben benieuwd naar je nieuwe kamer.

Liefs.

enne, probeer eens de mediamarkt voor een camera? ;$

[Beantwoorden]


Door SuperFan op 7 januari 2011 16:22

heeejjj, leeuk filmpje, ik heb ook een dingetje gekocht van de Urban Baroque collectie ik heb het lakje C03 Princess & Ballerina gekocht het is een heel mooi lichtroos lakje, dat je bijna niet ziet, maar toch heel mooi. Ah jah, nog een tipje voor je camera, ik heb een fototoestel van Lumix (misschien is da merk niet zo bekend in Nederland) dat is het merk van Panasonic, ik weet niet of hij goed is met filmen omdat ik dat niet zo vaak doe, maar ik trek er wel foto’s mee en die zijn vaak geslaagd. x

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 7 januari 2011 17:48

Ik vind het palette van Essence I Love Berlin juist tegenvallen i.t.t. de Metallics palettes, maar misschien ligt dit aan mij ;3

[Beantwoorden]


Door kaylee op 7 januari 2011 19:37

je haren zitten gewoon echt lovely!

[Beantwoorden]


Door anique op 7 januari 2011 20:19

ik was vandaag in de kruidvat en toen hadden ze het nog niet! vaag. of het ligt aan ermelo haha.

[Beantwoorden]


Door Iris op 7 januari 2011 21:58

Leuk filmpje! Ben heel benieuwd naar je kamer en stash!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 8 januari 2011 16:06

Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Dian op 8 januari 2011 16:12

Hey!

Echt een superleuk filmpje weer! Heb je ooit wel eens van het merk Guylond gehoord? Als zo’n ervaren beautyblogger vast wel :D Daarvan heb ik een heel schattig paletje met hele mooie zachte roze, bruine, grijze, beige kleurtjes erin en met een spiegeltje, dat kun je open klappen. Het ziet er heel sjiek uit, maar het kostte maar 1.99! Echt leuk, ik heb het bij Etos gekocht.

xoxo.

[Beantwoorden]


Door Manuela op 8 januari 2011 17:41

echt een heel leuk filmpje!.
heb jij ooit van miss sporty gehoord?
zij hebben hele leuke make-up en nagellak. de licht roze nagellak is heel erg leuk ik draag m zelf ook maar sommige eyeliners vallen tegen ze dekken niet goed je ziet het lijntje bijna niet staanen de oogschaduw is wel leuk maar het ligt er echt aan welke kleur je hebt bijvoorbeeld lichte kleuren zie je echt niet maar al die make-up is echt heel goed voor beginners ik zelf ben fan van essence ik heb essence Quatro eyeshadow en het zijn echt goede kleuren bijv.
heel fel blauw en geel en paars en groen en dat door elkaar is echt super mooi=D probeer maar

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 8 januari 2011 om 21:47:

Ik ben ook fan van de essence Quatro eyeshadows :D ze zijn echt supermooi ;D
Ik heb er 2 (wit, paars, grijs en zwart. Oranje/roze, bruin, zwart en grijs) ^^

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 8 januari 2011 21:45

Leuk filmpje!
Je ziet er echt supermooi uit n.n
Ik ga ook in kruidvat gaan kijken voor de collectie :D

[Beantwoorden]


Door Isaaa op 9 januari 2011 00:52

Er zijn altijd een paar dingen niet bij ons, zoals die eyepads en die groene nailartpainter ook niet. Best jammer maar heb toch wat andere spulletjes gehaald.

[Beantwoorden]


Door Daniek op 9 januari 2011 10:31

Waaaaauw wat ben jij een mooi meisje zeg!
Je hebt ook zulke mooie haren..
Verder een leuk fimpje!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 9 januari 2011 12:07

[…] weer een look voor jullie! Deze keer de look die ik in mijn vorige video droeg: Subtiele olijfgouden oogschaduw en bubblegum lipstick. Kijk mee naar hoe ik deze look […]


Door Evaa op 13 januari 2011 17:41

je ziet er zo mooi uit!
echt waar prachtig!!
leuk filmpje!
sony camara’s zijn vaak erg goed dus daar zou ik zeker even naar gaan kijken!
kusjah

[Beantwoorden]


Door Ellis op 22 april 2011 20:47

heb de catrice poeder voor 2 euro in de sale kunnen scoren :) ongebruikt!

[Beantwoorden]