De VC Beauty Awards – Beste beautyproducten van ’10

Het afgelopen jaar heb ik veel beautyproducten gebruikt. Ik schreef pagina’s vol reviews, raadde jullie producten aan -en af, werd meerdere malen verliefd op blushes, oogschaduws en parfums, en nu is het dan eindelijk tijd voor de enige echte…. VC Beauty Awards©!

Image Hosted by ImageShack.us Ik heb 10 (of nou ja, eigenlijk 11) beautyproducten uitgekozen, die ik het afgelopen jaar ontelbare keren met veel plezier gebruikt heb. Natuurlijk heb ik veel meer fijne en goede producten getest en gebruikt, maar onderstaande 10 zijn voor mij de échte toppers. De VC Beauty Awards 2010 gaan naar…

Image Hosted by ImageShack.us

MAC’s Viva Glam GaGa Lipglass. MAC Kwam begin dit jaar met de Viva Glam GaGa lipstick, een schitterende roze lipstick 2 maanden geleden kwam MAC ook met een Viva Glam GaGa Lipglass. Ik hou niet van lipgloss en ik draag het nauwelijks, maar deze lipgloss pak ik elke keer weer. Het bubblegum roze kleurtje is schitterend en upgrade een saaie make-up look meteen. Koop hem zolang het nog kan, want de Viva Glam GaGa lipglass is nog maar een aantal maanden verkrijgbaar.

Lees hier mijn review van de MAC Viva Glam GaGa Lipglass.

Image Hosted by ImageShack.us

Benefit Benetint Lip Balm. In de wintermaanden moet je je lippen zeker niet vergeten. You’ve gotta take care of those babies! Er is niets zo vervelend als schrale, droge lippen, en daarom is een fijne lipbalsem een must. Deze lipbalm van Benefit is heerlijk zacht, trekt makkelijk in, en heeft een subtiel rode kleurtje. Deze eigenschappen en de geweldige 50’s verpakking, maken deze lipbalm mijn favoriet van 2010.

Lees hier mijn review van de Benetint Lip Balm.

Image Hosted by ImageShack.us

MAC Fluidline in Blitz ’n Glitz. Toen ik in April deze Fluidline van MAC kocht, was ik heel bang dat deze binnen no-time zou uitdrogen, net zoals mijn Coastal Scents Gelliner deed. Maar ik heb de fluidline sindsdien bijna dagelijks gebruikt, en behalve dat hij nog niet op is, is hij ook nog niet uitgedroogd. De MAC fluidline is echt een top product om een mooie (winged) eyeliner mee te zetten, maar ook om als oogschaduwbasis te gebruiken. Ik heb mijn fluidline in Blitz ’n Glitz, een diep zwarte kleur met een subtiele glitter. Ik kan absoluut niet meer zonder, dit is echt een top product!

Lees hier mijn review van de MAC Fluidline in Blitz ’n Glitz

Image Hosted by ImageShack.us

Essence Eyeshadow Quattro’s in 01 Nothing Else Metals en 02 Steel Me. Deze oogschaduwquattro’s heb ik nog niet zo lang -en helaas zijn het Limited Editions- maar wat zijn ze mooi. Beiden quattro’s bevatten schitterende oogschaduws die goed gepigmenteerd, en makkelijk aan te brengen zijn. Als je ze nog kunt bemachtigen, doe het! Ik heb beiden quattro’s al meerdere keren gebruikt en ik blijf enthousiast. Essence heeft afgelopen jaar een grote sprong gemaakt in kwaliteit, vooral van de Limited Edtion collecties was de kwaliteit super. Thumbs Up voor budget merk Essence!

Lees hier mijn review van de Essence Eyeshadow Quattro in Nothing Else Metals
Zie hier mijn FOTD van de Essence Eyeshadow Quattro in Steel Me

Image Hosted by ImageShack.us

Maybelline Dream Satin Liquid Foundation. Sinds ik deze foundation eind mei kocht, gebruikte ik hem zeer regelmatig. In onwijs veel FOTD’s zagen jullie hem al voorbij komen, wat misschien een tikkeltje saai werd; maar deze foundation is gewoon heel erg fijn. Vooral wanneer mijn huid wat droger is, gebruik ik deze foundation met plezier. Voor dames met een vettere huid raad ik hem af, maar het is een top foundation voor diegene met een drogere huid. De foundation voelt luchtig aan en geeft een mooie natuurlijke dekking. Met de Dream Satin Liquid Foundation creëer je een mooie, egale teint en een gezonde glans.

Lees hier mijn review van de Maybelline Dream Satin Liquid Foundation.

NYX Cream Blush in Natural. Deze blush is ontzettend mooi. Hoewel de kleur in de het doosje niet zo naturel lijkt, geeft de cream blush van NYX in Natural, je wangen een gezonde en natuurlijke glans. De kleur is subtiel, en omdat de de substantie van de blush creamy is, oogt deze blush heel natuurlijk. De cream blushes van NYX zijn ook een geweldige uitkomst wanneer je haast, of geen kwasten voor handen hebt. Je kunt ze namelijk gemakkelijk met je vingers aanbrengen.

Lees hier mijn review van de NYX Cream Blush.

MAC Blush in Dame. Deze blush korrelt niet, en heeft de perfect tint voor mijn porseleinkleurige huid. Dame is een lieve zachtroze kleur, die bij vrijwel iedere make-up look past. Weet ik niet welke blush ik moet gebruiken? Dan pak ik Dame. De blush is ook schitterend in combinatie met de Viva Glam GaGa Lipglass. Dame is een absolute topper die ik in 2010 heel vaak heb gebruikt, en in 2011 waarschijnlijk weer regelmatig zal pakken.

Lees hier mijn review van de MAC blush in Dame.

Image Hosted by ImageShack.us

The Body Shop Tea Tree Face Mask. Tea tree werkt goed tegen puistjes, en persoonlijk vind ik dit tea tree masker heel fijn voor mijn onzuivere huid. Wanneer ik dit masker van TBS gebruikt heb, voelt mijn huid een stuk schoner aan en ziet hij er rustiger uit. Het masker is wel wat agressief en je huid kan gaan branden door de mint die erin zit, dus kijk daarmee uit als je een gevoelige huid hebt. Wanneer ik erg veel last heb van mee-eters heb, voelt mijn huid altijd een stuk relaxter wanneer ik dit masker gebruik. Een aanrader voor meiden en vrouwen die vrij veel last hebben van onzuiverheden.

Lees hier mijn review van The Body Shop Tea Tree Face Mask.

Image Hosted by ImageShack.us

The Body Shop DeoDry Fresh & Floral Stick. Voordat ik deze deoderant stick van TBS kende, gebruikte ik chemische middeltjes om het zweten tegen te gaan. Gelukkig hoeft dat niet meer, want deze stick is geweldig. De roze variant die ik heb, ruikt heerlijk bloemig en zorgt ervoor dat mijn oksels de hele dag droog blijven. Ik was sceptisch toen ik deze stick kocht, maar inmiddels heb ik mijn tweede exemplaar alweer in huis. And i’m still hooked!

Lees hier mijn review van The Body Shop DeoDry.

Image Hosted by ImageShack.us

Beyoncé Heat Eau de Parfum. Maandenlang heb ik alleen genoegen moeten nemen met de hete commercial (die overigens alleen na 20.00 ’s avonds mag worden uitgezonden) van Beyoncé’s eerste geur Heat, voordat ik eindelijk het parfum in huis had. Maar toen ik heb eindelijk binnen had, kon ik mijn geluk niet op. Dit parfum is zalig, ik draag hem bijna iedere dag en hij verveelt niet. Zwoel, sexy en warm. I love it!

Lees hier mijn review van Beyoncé Heat Eau de Parfum.

Alle winnaars gefeliciteerd! Jullie zijn mijn absolute favorieten van 2010. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik me iedere dag weer fantastisch voelde. En voor de merken en producten die dit jaar niet in de prijzen zijn gevallen: Sorry maar helaas. Volgend jaar is er weer een nieuwe editie van de officiële VC Beauty Awards©.

Als jij VC Beauty Awards uit zou mogen reiken, aan welke producten zou je dan een award geven en waarom?


Reacties

Door Suzanne op 24 december 2010 09:10

super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 24 december 2010 09:14

Heel leuk, ECHT een artikel wat iets voor jou is! Lekker orgineel! Keep up the good work!!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 24 december 2010 09:18

In ieder geval aan de coulour & shine oogschaduws van essence omdat er heel veel pigment in zit en ze kosten maar €2,80

[Beantwoorden]


Door Bellenblaas. op 24 december 2010 09:21

Super leuk artikel. :) Alleen je link naar je review over de foundation doet het niet!
XX.

[Beantwoorden]


Door margot op 24 december 2010 09:26

Ik snap deze zin alleen niet: Ik hou niet van lipgloss en ik draag het aantrekkelijk en upgrade een vrij saaie make-uplook meteen
??

[Beantwoorden]

Wanda antwoordt op 24 december 2010 om 10:02:

ja… ik heb hem ook 4x doorgelezen om hem te begrijpen. ik denk een typefoutje

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 24 december 2010 om 10:05:

Haha, ik moest ‘m ook 3x lezen, maar ik snap ‘m ook (nog) niet :)

[Beantwoorden]

amber antwoordt op 24 december 2010 om 10:09:

haha ik ook niet, verder wel superleuk artikel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 10:51:

Het was een foutje, heb het aangepast.

Op de een of andere manier gaat het altijd fout wanneer ik aan mijn site werk via mijn mobiel. Sorry!


Door janne op 24 december 2010 09:58

het zijn inderdaad allemaal fijne producten!!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 24 december 2010 10:01

Dat lijken mij hele fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 24 december 2010 10:10

Leuk artikel. Helaas ken ik/gebruik ik alle producten die je noemt niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 10:52:

En wat zijn jouw favorieten dan? :)

[Beantwoorden]


Door N op 24 december 2010 10:12

Leuk en origineel artikel. :)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 december 2010 10:19

HAHAHA Vera wat een geweldig artikel dit!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 24 december 2010 10:21

Leuke favorieten, ik ga toch zeker eens kijken voor die MAC blush in Dame. Lijkt me perfect voor mijn erg lichte huid. Mijn favoriet dit jaar is de MAC studiofix powder foundation.

Fijne kerstdagen!

Liefs,
Desirée

[Beantwoorden]


Door Mirte op 24 december 2010 10:43

Super leuk om te lezen!

Die NYX blush is echt mijn favoriete blush. Hij is ook érg mooi om als lipstick te dragen. Heel handig ook voor als je een weekendje weg gaat.

De andere producten heb ik nog niet geprobeerd, maar vooral de fluidline lijkt me heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 24 december 2010 11:04

Leuk artikel! Ik zou een award geven aan de nagellakjes van catrice, goedkoop en supergoed! :)

[Beantwoorden]


Door Elien op 24 december 2010 11:08

Wat een leuk idee om je eigen beauty awards uit de delen :)
Er zitten leuke producten tussen! Ik ben ook super fan van de Fluidlines van MAC :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 december 2010 11:32

Erg leuk gedaan!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 december 2010 11:37

dat luchtje van beyonce is echt heerlijk :D

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 24 december 2010 om 16:54:

idd :) <33333

[Beantwoorden]


Door Lee; op 24 december 2010 11:44

Super artikel! Ik zou persoonlijk een award uitreiken aan Catrice voor de nieuwe producten en aan Essence voor de leuke LE’s (o.a. magnetische nagellakjes ;)) en verder het 88 palette, al is dat wel een beetje standaard, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 11:56:

Catrice heeft het dit jaar ook erg goed gedaan inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 24 december 2010 11:45

Ik vind de fluidline van Mac ook erg fijn! <3

[Beantwoorden]


Door Inez op 24 december 2010 12:06

Leuk artikel!
Je schrijft leuk :D

Ik moet het nog steeds met een monstertje van heat doen.. Heb te veel andere luchtjes die ik eerst op wil maken!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 december 2010 12:08

haha, geweldige titel! Ik vind het plaatje van ‘De beste beautyproducten van 2010′, en dat lettertype + kleurcombinatie enz. helemaal top! Die benefit Benetint lip balm lijkt mij echt heel fijn! Wow, ik had die Essence palletjes echt niet verwacht dat ze hierin zouden staan! Over die foundation heb ik vaker gehoord, vind hem eigenlijk ook niet duur. Die blushes van NYX, heb ik ook weer veel over gehoord! Ik zie trouwens geen plaatje bij MAC Blush in Dame. MAar ik weet wel in mijn gedachte hoe die eruit ziet, ook weer mooi! Misschien moet ik ook maar eens tea tree gaan gebruiken, al ben ik bang voor dat brandende want dat vind ik altijd pijnlijk. Gelukkig zweet ik niet zo veel/nauwelijks/niet dus ik hoef in principe geen deo te gebruiken, yay! Mweeeh, die parfum wil ik ook! Superleuk artikel, inderdaad lang, snap wel dat jij hier lang mee bezig ben geweest! Gek genoeg zie ik hier geen mascara of lipproducten in terug vind ik wel jammer. Ik zou uhm… bij mijn kleine stash awards geven aan de Max Factor 2000 Mascara, Catrice lipstick, GOSH Soft ’n Shine lipbalms en nagellak zekerweten van Rimmel London en China Glaze! Heel leuk artikel, kijk nu al uit naar volgend jaar, hihi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 16:43:

Hoezo had je die Essence paletjes niet verwacht, heb toch al een paar keer genoemd dat ze geweldig zijn! ;)
En geen lipproducten? Schat, kijk eens beter ;) Mascara ligt er inderdaad niet tussen, heb geen ‘wow’ mascara gehad dit jaar.

[Beantwoorden]


Door Irissss op 24 december 2010 12:16

Tea Tree mask heb ik ook, en is indd heeeel erg fijn!!
En de parfum van Beyonce is ook in mijn bezit, heerlijk geurtje!!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 24 december 2010 12:18

Essence en Catrice zijn inderdaad grote stappen vooruit gegaan :d

[Beantwoorden]


Door Desiree op 24 december 2010 12:44

Leuk artikel. Grappig ik ben helemaal niet enthousiast over die TBS deo…

[Beantwoorden]


Door aniek op 24 december 2010 12:47

super leuk! en origineel toch ook wel!!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 december 2010 12:50

Leuk artikel :D!
De Awards die ik zou geven zijn dan voor de Bourjois Healthy Mix Foundation, Essence XXL Nudes lipgloss en aan de Catrice mono oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door hannah op 24 december 2010 12:58

mijn award gaat naar de catrice lakjes en maybelline superstay 24 H foundation & concealer
xxxx

[Beantwoorden]


Door Sharony op 24 december 2010 13:01

Leuk artikel ;)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 24 december 2010 13:02

Wat leuk bedacht, dit heb ik nog op geen andere beautyblog gezien ;D ! Ik heb de stick deo ook, eerst was ik een beetje van ‘ew, stick deo is toch zo onhygiënisch’ maar hij is echt superfijn !
Die MAC blush ziet er echt prachtig uit, jammer dat MAC zo duur is haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 16:42:

Thanks! MAC is duur, maar het is echt een geweldige basic blush.

[Beantwoorden]


Door Rani op 24 december 2010 13:03

Leuk artikel en leuke favorieten! Ik denk dat ik die lipglass van MAC wel ga kopen, voor ‘ie weg is :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 24 december 2010 13:08

Leuk bedacht zeg :D
Ik vind die deostick van The body shop ook geweldig, ik heb de blauwe ^^
Verder vond ik de maybelline pure cover mineral concealer superfijn, maar helaas is die nu op en uit het assortiment :( Nu heb ik concealer van gosh en die is wel oké maar ik merk toch dat ie iets minder dekkend is :(
Ook de Etos baked eyeshadows verdienen een prijs want ze zijn goedkoop maar wel super gepigmenteerd ^^ ik gebruik de bruine bijna elke dag :D Jammer dat er alleen maar 3 kleuren van zijn!
En de Essence gelliner vind ik ook nog heel fijn, dat was het wel zo’n beetje :)

Oh, als ik dan toch nog wat moet toevoegen: ik ben de laatste tijd helemaal gek van de parfum van Christina Aguilera: By Night <3 hij is alleen nu op dus ik heb een nieuwe nodig! Nou, nu stop ik echt hoor xD ik wil je wel alvast fijne kerstdagen wensen! ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 16:42:

Die concealer was inderdaad echt top, zonde dat ze die eruit gegooid hebben.

Jij ook hele fijne Kerstdagen, Kim!

[Beantwoorden]


Door Daphnee op 24 december 2010 13:09

Super leuk artikel zoals altijd!
Fijne kerst!
xoxox

[Beantwoorden]


Door Thessa op 24 december 2010 13:18

Leuk artikel!
Ik zelf ben heel erg tevreden over de mineral compact powder en liquid eyeliner van catrice!

[Beantwoorden]

Thessa antwoordt op 24 december 2010 om 13:20:

Oja en mijn favoriete parfum is Esprit Connect!

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 december 2010 13:20

Handig om jouw favorieten bij elkaar te zien!

[Beantwoorden]


Door Silva op 24 december 2010 13:20

Leuk artikel! Veel van die dingen was ik allang vergeten, of had ik niet gelezen. Mij lijkt die deostick van de bodyshop geweldig!

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 december 2010 13:27

echt een leuk artikel! x

[Beantwoorden]


Door nina op 24 december 2010 13:37

lijken me allemaal stuk voor stuk gewedldige producten, ik heb een tijdje geleden nog getwijfeld om de foundation te kopen, doen dus!

[Beantwoorden]


Door Marcia op 24 december 2010 13:45

Wow, heel erg leuk om te lezen! Word nu wel heel benieuwd naar die deo… Volgende keer maar halen als ik bij The Body Shop ben.
Mijn favorieten van 2010 zijn… (moeten ze dit jaar uitgekomen zijn eigenlijk? Ach, maakt niet uit)
-Etos pure pigments
-rosebud salve
-Clarins wonder perfect mascara (AANRADERRRR)
-Blush: Dainty van MAC en de LE ‘Expect the unexpected’ blush van Catrice
-MAC pearlglide intense eyeliners (helaas LE)
-MAC mineralize satinfinish foundation
-Sally Hanssen nagellak!

Zo, wat een lijstje he? Er kan nog meer bij hoor, maar deze produkten gebruik ik heel vaak. Fijne kerst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 16:41:

Nee ze hoeven niet dit jaar uitgekomen te zijn, als je ze maar veel gebruikt hebt dit jaar ;). Jij ook een fijne kerst!

[Beantwoorden]


Door Fien op 24 december 2010 14:32

Mijn favoriete van 2010 zijn:
*Purol lip balm
*maybelline Blush
*Gosh Mascara
*Catrice nagellak (allerlei kleuren)
*Kruidvat Nagelcreme!
Fijne kerst lieve, vrolijke Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 16:40:

Thanks Fien, jij ook een fijne kerst!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 24 december 2010 14:44

Leuk artikel! mijn favorieten van dit jaar zijn toch wel mn 88 matte en 88 shimmer palette :D

[Beantwoorden]

estalita antwoordt op 21 januari 2011 om 18:49:

waar kan je eigelijk het make up merk nix & max kopen:$

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 december 2010 14:46

Leuk artikel en grappig dat je je eigen VC beauty awards hebt bedacht, echt leuk!

Mijn absolute favorieten van dit jaar zijn
1. Sleek oogschaduw paletten
2. Mijn kwasten van de Bodyshop
3. MAC oogschaduw in Phloof (highlighter)

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 24 december 2010 15:30

Echt een leuk lijstje!

[Beantwoorden]


Door marijke op 24 december 2010 16:18

hi :),

Leuk hoor! De producten hebben wij inderdaad een aantal keer voorbij zien komen, maar dat betekent dat het dus fijne producten zijn!

-Rode lipgloss van Bourjois (glans XL).
-Mascara van Chanel (blue).
-Dagcréme van Dove.
-Pastel roze oogschaduw van Bourjois.
-Blush van bourjois.
-Nivea reinigingsmelk+lotion.
-Deo van Bourjois (purple).
-Mac oogschaduw:blue/pink/green.
-Make-up kwast(en) van de Hema.
-Nagellakjes van diverse merken: Loreal, Bourjois, Gosh, etc..

Fijne producten die ik dus allemaal gebruik en keer op keer weer haal.

Fijne kerstdagen!

kusjes…

[Beantwoorden]


Door Cari op 24 december 2010 16:36

Mijn favorieten van 2010:

– 88 warm palette
– Oogschaduw “Expensive Pink” van Mac (door jouw artikel gekocht en ik vind hem zooo mooi staan bij mijn blauwe ogen. Als je nog zo’n mooie speciale kleur weet dan hoor ik dat graag)
– de nagellakjes van Catrice
– Velvet Touche eyeliner van Gosh in Metallic Brass
– Wet n Wild Color Icon palletjes
– Mac viva glam lipstick cyndi Lauper

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 december 2010 om 16:40:

Expensive Pink is schitterend inderdaad! Glad you like it :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 december 2010 16:45

Ik zal het zelf dus serieus even zo snel niet weten… :O

[Beantwoorden]


Door Marieke op 24 december 2010 16:55

echt weer superleuk artikel! leuke favorieten!! Fijne kerst vera!! en iedereen die dit leest!!:)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 24 december 2010 18:16

Onwijs leuk artikel!!! En wat ik nog fijner vind: ze zijn betaalbaar!!

Fijne Kerstdagen Vera Camilla!!!!

[Beantwoorden]


Door Margreet op 24 december 2010 19:55

Leuk overzichtje:)
De Dream Satin Liquid kan trouwens prima hoor voor een vette huid, ik heb deze veel in de zomermaanden kunnen dragen.
Fijne feestdagen:)

[Beantwoorden]


Door REBECCA op 24 december 2010 20:04

heeeel erg leuk artikel!
ik raad de telescopic mascara aan, al zo een 3 jaar haha
dat blijffft mijn favoriet!

trouwens.. even een side note
zou jij alsjeblieft NOOIT je manier van posten willen veranderen?
daarmee bedoel ik dat je eerst op
”lees verder” moet klikken om de hele post te lezen!
jij bent 1 van de weinige mensen die het nog zo heeft en ik vind het HEERLIJK! :D

[Beantwoorden]


Door kirsten op 24 december 2010 21:01

Leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 24 december 2010 21:33

Gaaf artikel! Die oogschaduws van Essence zijn inderdaad ge-wel-dig! Ben het alleen niet met je eens op het gebied van de Deo, doe mij maar Nivea stick (a)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 24 december 2010 21:44

Leuk artikel! Dame en de Gaga lipgloss moet ik ook is kopen! Ziet er mooi uit! :-) De deo is idd erg fijn!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 december 2010 21:45

Ik ben zo blij dat ik nog zo’n paletje heb kunnen scoren van Essence, gebruik ‘m nu elke dag haha. Verdient zeker de echte VC Beauty Award ;)

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 december 2010 11:22

leuk artikel:)!
Ik heb ook die maybeline foundation, ben er heel tevreden over alleen heb soms het idee dat hij niet heel lang blijft zitten heb jij misschien nog een tip?
En die deo van de tbs.. ik heb hem ook geprobeerd, maar heel raar het leek juist of het erger werd ipv minder:S
Nog een fijne kerst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 december 2010 om 11:29:

Ja, afpoederen! En je kunt er ook een faceprimer onder dragen.

[Beantwoorden]


Door lise op 26 december 2010 16:14

Wauw, ik denk dat ik dat Tea Tree mask eens ga kopen, ik moet sowieso nog een goed maskertje hebben maar als ik hoor dat ie voor jou zon goed werk heeft geleverd wil ik hem zeker eens proberen!

De aarbeienlippenbalm van TBS is voor mij zeker de nummer 1 dit jaar, en ook de mascara die je me hebt aangeraden: Max Factor Masterpiece Max en False Lash Effect!

Super producten allemaal (:

[Beantwoorden]


Door Soesja op 27 december 2010 11:50

Superleuk geschreven haha, een groot deel van de faves had ik naar aanleiding van je reviews wel verwacht :) Die deo dry stick van TBS is zooo fijn, en ik wil de fluidline van Mac ook!

[Beantwoorden]


Door roos op 29 december 2010 15:01

helpt die deo goed?
ik ben echt al super lang op zoek naar een echte goede deo, ik zweet namelijk best snel en dat vind ik echt heel vervelend.

[Beantwoorden]