MAC fluidline Blitz ’n Glitz

Hij kwam gister al voorbij in mijn filmpje over het brengen van eyeliner, en nu is het tijd voor een uitgebreide review van MAC’s Fluidline in Blitz ’n Glitz!

Ik kocht deze fluidline omdat ik mijn Coastal Scents gelliner heel fijn vond werken, maar deze droogde heel snel uit. Omdat ik toch graag weer een gelliner wilde, ging ik naar MAC. Bij MAC vertrouw ik er gewoon op dat ik tevreden ben met mijn aankopen en je kan je altijd fijn laten adviseren en op laten maken door een MUA. Oja: fluidline, gelliner, cremeliner… Het is ongeveer allemaal hetzelfde, alleen geven merken het hun eigen naam.

Image Hosted by ImageShack.us
De fluidline komt in een mooi glazen potje. Het potje is wel een beetje zwaar, maar dat vind ik niet erg. Glas vind ik zeker mooier als plastick, het is ook steviger. Aan de zijkant staat groot MAC gedrukt en de dop is van zwart plastic.

Image Hosted by ImageShack.us
Eigenlijk wilde ik de fluidline Black Track, dit is een zwarte fluidline. Deze was op en dus stelde de Makeup Artist voor dat ik Blitz ’n Glitz kon gebruiken. Deze fluidline is ook zwart, maar met glittertjes erin! Dit zie je in het potje zo niet, wanneer de fluidline is aangebracht zie je ze wel, maar zijn ze niet overdreven zichtbaar.

Image Hosted by ImageShack.us
Swatch zonder flits. Hier zie je al wel wat glittertjes, maar heel mooi subtiel. Geen chunky glitters dus.
Image Hosted by ImageShack.us
Swatch met flits. Hier zie je de glitters al wat beter, heel mooi.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
De fluidline aangebracht. Ik vind hem zelf heel makkelijk in gebruik, de fluidline heeft een fijne zachte substantie en ik denk (oke, hoop) dat hij niet gaat uitdrogen, zoals mijn Coastal Scents gelliner wel deed. De fluidline breng ik aan met een angled brush, zoals deze van NYX. Een tip: Zet je gelliner, fluidliner of cremeliner altijd op de kop terwijl je hem gebruikt. Zo verklein je de kans op uitdrogen, maar hoef je niet tussendoor de dop erop te draaien.

Ik ben er erg blij met mijn fluidline en gebruik hem dagelijks. Mijn vloeibare eyeliners gebruik ik nu nog nauwelijks…

MAC fluidline kost €19.00. Je vindt MAC in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den-Haag, Maastricht en Rotterdam.


Reacties

Door Esther op 20 april 2010 13:26

deze droogt ook uit hoor :’)

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 april 2010 13:27

Ik heb die van CS, en gelukkig is hij bij mij nog niet uitgedroogd maar ik heb hem ook pas 3 maanden dus misschien komt het nog. Ik vind het heel fijn werken dus als die van MAC niet uitdroogt (dat horen we vast nog wel) dan wil ik deze ook nog eens proberen :).

[Beantwoorden]


Door Teddy op 20 april 2010 13:34

Ik heb die van MAC en Cs, vind het van CS net krijt. heel gek, maar na 3 laagjes dekt ie pas perfect! Mac is zeker een goede koop geweest:)

[Beantwoorden]


Door soraya op 20 april 2010 13:49

ik heb ook de blitz ’n glitz, maar gebruik hem nooit.. nu ik dit heb gezien ga ik hem toch morgen maar opdoen! eyeliner draag ik altijd, maar meestal de vloeibare van l’oreal

[Beantwoorden]


Door Lisha op 20 april 2010 13:49

Ik heb deze nu ongeveer en jaar en hij is nog steeds niet uitgedroogd – heb net een nieuwe moeten kopen want hij is zo goed als op. Mijn Holy Grail en absoluut z’n geld waard <3

[Beantwoorden]


Door Katia op 20 april 2010 14:02

Ik heb de mijne ook al iets langer dan een jaar, ook nog steeds niet uitgedroogd. Zelfs niet als je nog maar een bodempje over hebt. :) love it!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 20 april 2010 14:16

leuk, ik heb nu de true black van CS en tot nu toe ziet hij er nog goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 20 april 2010 15:29

mijne is na een jaar nog perfect en ik laat het potje wel gewoon openstaan tijdens het aanbrengen, voor die paar minuten maakt dat niet zo uit. Ik bewaar hem wel op zn kop in mn stash, dat zou idd helpen. great stuff

[Beantwoorden]


Door kimberley op 20 april 2010 15:35

oeh mooi ! Ik heb deze al een lang tijdje op mijn wishlist staan. p.s. ik heb je getagged:)

[Beantwoorden]


Door Regina op 20 april 2010 15:39

hij is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door esmay op 20 april 2010 15:58

Ziet er erg mooi uit!
Op je oog aangebracht zie je de glittertjes helemaal niet zo erg :)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 20 april 2010 16:04

Mooi!
Ik heb ook van CS true black, al weer een tijdje.
Bij mij gaat hij klonteren..! Ook een teken van uitdrogen, toch?
Ik ga denk ik ook de Fluidline kopen dan!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 20 april 2010 16:19

Ik heb een gelliner van sleek. Hij werkt op zich wel goed, blijft lang zitten enzo maar ik merkt nu wel dat ie begint te korrelen en ook een beetje uit te drogen, heel jammer.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 april 2010 16:36

Wauw mooi! Ik zag de glitters eerst niet, dus je ziet er niet veel van. Wat een handige tip dat van op z’n kop zetten!
x

[Beantwoorden]


Door Tina op 20 april 2010 18:37

liefde aan de fluidlines van MAC <3 duizend maal beter dan die van CS. trouwens, die MAC Store in de Helleweg, da's toch een PRO store o.o ? just wondering :$

[Beantwoorden]


Door Melissa op 20 april 2010 18:50

Mooi! Ik vind jou echt een gelliner-expert, haha, je brengt het altijd zo netjes aan. Daar kan ik nog wat van leren (kreeg vorige week mijn 1e gelliner binnen). Maar goed, mooie gelliner, leuk die kleine glittertjes. Al vind ik 19 euro voor zo’n klein potje wel een beetje duur!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 20 april 2010 19:42

Deze fluidliner zou ik ook graag willen hebben maar de prijs houd me toch een beetje tegen.

[Beantwoorden]


Door Eva! op 20 april 2010 19:59

echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 20 april 2010 20:13

Hij is pretty!! En wat kan je toch mooie lijntjes trekken haha! Ik heb het vanochtend twee keer overnieuw kunnen doen LoL,.. soms heb je je dag niet ;-)

[Beantwoorden]


Door Lee; op 20 april 2010 21:08

Ziet er erg mooi uit, en hele subtiele shimmer.. Zelf vind ik het wel een beetje prijzig, maar hee het is MAC, dus daar betaal je ook voor ;)

[Beantwoorden]


Door Suzy op 21 april 2010 04:38

Wat ben jij toch goed in het aanbrengen van winged eyeliner :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 21 april 2010 10:21

Hoi Vera!
Ik heb je nomineert voor een Sunshine Award! Dit omdat ik jouw blog altijd heel erg leuk vind en je komt zelf ook heel erg leuk over, haha! :P
x Sanne

[Beantwoorden]


Door Sanne op 21 april 2010 10:21

Oh en ‘nomineert’ moet natuurlijk ‘genomineerd’ zijn! ;)

[Beantwoorden]


Door Agnetha op 21 april 2010 13:22

De MAC in Utrecht zit in de Douglas toch? Weet je toevallig ook welke straat die zit?

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 21 april 2010 14:48

Hij lijkt m erg fijn,alleen gebruik ik nooit eyeliner.
Maar bij jou staat het echt PRACHTIG!!
En die glittertjes zijn ook heel mooi ;)
x

[Beantwoorden]


Door Patricia op 21 april 2010 16:39

Wauw ik vind hem echt heel erg mooi, maar ik vind 19 euro voor een fluidline wel een beetje duur!
XX,, Patricia

[Beantwoorden]


Door Lot op 21 april 2010 21:44

ik vind hem echt mooi, zeker met die goude glittertjes. vind je die van MAC ook echt beter (buiten het al dan niet snel uitdrogen)dan CS ?

[Beantwoorden]


Door Sandrine op 30 april 2010 22:00

Mijn dipdown fluidline is wel uitgedroogd, terwijl ik de deksel er áltijd opdraai & hem op zijn kop bewaar :(

mooivera!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 4 juni 2010 17:21

[…] aan gelliner is dat het vrijwel alleen online te verkrijgen is, of je betaald gelijk een stuk meer. Mijn MAC fluidline is fantastisch, maar kostte […]


Door Lucille op 5 juni 2010 11:32

Ik heb deze gelliner ook en vind hem super ik heb hem al 2 maanden en gebruik hem bijna dagelijks.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 14 juli 2010 13:01

[…] E.l.f. eyeshadow base LA Colors palette in Tease Milani Brow Kit in Light (highlighter gebruikt) MAC Fluidline Blitz ‘n Glitz L’Oreal Extra Volume Collagene […]


Door Diana op 29 juli 2010 14:18

waarmee breng je het aan?

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 augustus 2010 20:54

Hoi! Ik doe zelf ook altijd eyeliner op. Maar nou heb ik een probleem. Mijn linkeroog is niet zo goed, daarom draag ik ook een bril. Maar als ik dus mijn linkeroog dicht moet doen, krijg ik nog een mooi lijntje. Maar als ik mijn rechteroog dichtdoe, mislukt het totaal. Dat komt omdat ik dan wazig zie en ik niet zie waar ik het kwastje heb. Heb jij een tip om dit te verbeteren???

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 24 december 2010 10:48

[…] hier mijn review van de MAC Fluidline in Blitz ‘n […]


Door VeraCamilla.nl op 26 december 2010 10:01

[…] Paint Pot in Bare Study 88 Shimmer Palette MAC Fluidline in Blitz ‘n Glitz Gosh 2 Steps […]


Door VeraCamilla.nl op 9 januari 2011 12:02

[…] 01 MAC Paint Pot in Bare Study Wet ‘n Wild Eyeshadow Duo E.l.f. Eyeshadow in Mystic Moss MAC Fluidline in Blitz ‘n Glitz Chanel Inimitable Intense Mascara MAC Blush in Dame MAC Viva Glam Gaga […]


Door VeraCamilla.nl op 22 januari 2011 08:02

[…] Eyeshadow base Sugarpill Eyeshadow Palette in Sweet Heart Hema Liquid Eyeliner MAC Fluidline in Blitz ‘n Glitz Rimmel Volume Flash to the MAX mascara. Hema Eyebrow Pencil in Light NYX Round Lipgloss in Sorbet. […]


Door Myrthe op 27 maart 2011 23:44

omg die wil ik ook hebben!! :O
wel heel duur :-|

[Beantwoorden]