Essence Metallics Eyeshadow Quattro + Gel Eyeliner Brush

Image Hosted by ImageShack.us Behalve de bekende magnetische nagellakken, heeft Essence nog veel meer leuks in de nieuwe Limited Edtion collectie Metallics zitten. Behalve de nagellak wilde ik ook graag een Eyeshadow Quattro en de Gel Eyeliner Brush bemachtigen. En dat is me gelukt!

Image Hosted by ImageShack.us Ik heb het Essence Quattro Eyeshadow and Gel Liner palette in 01 Nothing Else Metals. Deze quattro bevat vier oogschaduws in mosgroene tinten én een bruine gelliner. Wat ik een fijne toevoeging vindt.

Image Hosted by ImageShack.us Op de achterkant van het palette kun je zien hoe je de oogschaduw moet aanbrengen. Fijn, maar echt duidelijk is het kleine plaatje niet.

Image Hosted by ImageShack.us De kleuren die in dit palette zitten vind ik echt heel mooi. Normaliter hou ik niet van groene oogschaduw, maar de kleuren in dit palet neigen meer naar de groene kant & i like that. Het palette bevat ook een mooie highlighter kleur, een zilvere tint en een zwart/groene oogschaduw. Met deze quattro moet het zeker wel lukken een mooie donkergroene smokey eye te maken.

Image Hosted by ImageShack.us En hoewel ik wel een beetje bang was, of de kwaliteit van dit paletje van het budget make-up merk Essence wel goed zou zijn, vind ik de pigmentatie van de oogschaduws super. Alleen de tweede kleur had van mij wel meer pigment mogen bevatten, maar toch ben ik meer dan tevreden. Alle 4 de kleuren vind ik erg mooi. Bijvoorbeeld de eerste oogschaduw; dat is echt een schitterende highlighter.

Ook de gelliner die in het palette zit is makkelijk smeerbaar en goed gepigmenteerd. Swatches vind je hieronder.

Image Hosted by ImageShack.us Om de gelliner die in het net besproken quattro zit makkelijk aan te brengen, kocht ik deze ‘Gel Eyeliner Brush’ zoals Essence dit schattige kwastje noemt.

Image Hosted by ImageShack.us Swatches van de bruine gelliner. De eerste swatch heb ik met mijn pink gezet, de overige drie met het kwastje. De laatste swatch heb ik met de platte kant van het kwastje gezet, vandaar dat die die streep gelliner dikker is.

De kwast heeft een vrij aparte vorm, niet wat ik gewend ben van gelliner kwasten. Maar hij werkt goed, erg gemakkelijk zelfs. En de prijs is echt een lachertje, het kwastje kost maar een euro! Zeker een aanrader om mee te nemen.

Essence Quattro Eyeshadow and Gel Eyeliner 01 Nothing Else Metals €3.49
Essence Gel Eyeliner Brush €0.99

Twee fijne Essence producten voor lage prijsjes. Ik ben erg tevreden! De oogschaduw quattro’s zijn er nog in 3 andere tinten, waar ik ook zeker benieuwd naar ben.

Wil je deze producten ook bemachtigen? Wees er dan snel bij. De Essence Metallics collectie ligt tot eind November in de schappen. Op = op.


Reacties

Door Esther op 13 november 2010 10:33

Oeh, ziet er goed uit. Ik heb nog getwijfeld :D

Maar eigenlijk is het onzin, want ik gebruik toch nooit essence :’)

[Beantwoorden]


Door eline op 13 november 2010 10:49

Oeh, leuk!
Ga gelijk eens ffies kyken zo.

doegdoeg x.

[Beantwoorden]


Door Danique op 13 november 2010 10:53

Ik heb ook een oogschaduw palette, ik vind de kleuren echt prachtig en goed gepigmenteerd!

[Beantwoorden]


Door Bo op 13 november 2010 10:54

Zo zie je maar dat goedkoop niet altijd slecht is =P. Ik gebruik als poeder voor over mijn gewone foundation die van de action. Ik weet niet of je die winkel kent maar die is heel goedkoop en de poeder is maar 80 cent! Vind ik een aanrader. Ik heb trouwens de gelliner in zwart maar ik vind het kwastje niet zo heel handig…

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 november 2010 10:56

ik vind het echt een mooi paletje. Maar bij ons hebben ze ze nog niet. Dus ik ga binnenkort mijn slag slaan.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 13 november 2010 11:02

Aaah ik zou nog graag zo’n paletje willen bemachtigen alleen kom ik haast nooit bij de Kruidvat..

[Beantwoorden]


Door astrid op 13 november 2010 11:05

Ziet er goed uit, maar ik ga het niet kopen, want ik ga het toch niet gebruiken. Mss koop ik het kwastje…

[Beantwoorden]


Door Silva op 13 november 2010 11:06

Wauw, best wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 13 november 2010 11:10

leuke review maar ik mis toch een “look” foto. om even te zien hoe de liner op je ogen lijkt.
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2010 om 14:14:

Die komt in een ander artikel!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 november 2010 11:13

Ik ben nu wel erg benieuwd hoe deze eruit ziet op je ogen :) maar het ziet er goed uit.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 13 november 2010 11:13

Ik heb het kwastje ook gekocht en gebruik het nu voor mijn fluidline, supergemakkelijk! Ik kan nu eindelijk dunne lijntjes trekken, voor mij werkt het echt goed :) En dat voor een euro, ik denk ook niet dat er veel haartjes zullen uitvallen. Mss kijk ik nog eens voor het oogschaduwpalletje :p

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 13 november 2010 11:15

Ik heb een ander Quattro Eyeshadow uit deze collectie en ook die is goed gepigmenteerd! Het viel me echt ontzettend mee van Essence :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 november 2010 11:20

Huh, ik snap het niet.. Ik vind dit toch echt bruine tinten hoor, en geen (mos)groen..
Dus dat stukje wat je schreef over groene oogschaduw snap ik niet helemaal..

Of ben ik kleurenblind?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2010 om 14:15:

Haha, ja het is echt mosgroen. Ik nap dat je het misschien wat moeilijk kan zien op de foto, maar ’t is groen!

[Beantwoorden]


Door anne op 13 november 2010 11:23

ziet er goed uit! die highlighter kleur vind ik ook mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Marcella op 13 november 2010 11:24

Ik wil een ander quattro heel graag. Maar is diei kwastje fijn?:O lijkt me echt helemaal niet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2010 om 14:15:

Ja hij is echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 13 november 2010 11:36

Mooie oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 13 november 2010 11:50

Mooi !
Ik heb het ook in de winkel gezien maar toch maar niet gekocht. Heb al zoveel oogschaduw… Maar misschien als je een mooie ooglook met het palletje post dat ik hem toch nog koop :)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 13 november 2010 11:50

Wow, dat had ik niet verwacht!

[Beantwoorden]


Door Romi op 13 november 2010 12:11

Ah ziet er mooi uit !, Alleen ik ben niet zo kapot van gel eyeliner, jammer want de kleuren zien er goed uit

[Beantwoorden]


Door nina op 13 november 2010 12:16

Wauw, goed gepigmenteerd zeg! Ik heb het kwastje al in de kleine versie van de vorige collectie, maar deze grote versie lijkt me nog fijner.

[Beantwoorden]


Door Thessa op 13 november 2010 12:17

Ik ga vanmiddig naar de kruidvat om die Quattro, de kwast en een eye pecil te bemachtigen! :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 november 2010 12:20

Ik moet nog steeds naar de kruidvat, ik moet dingen hebben! Deze ziet er goed uit, maar wat wel een nadeel is is dat de gelliner sneller opdroogt, dat is wel jammer. Er zat zo’n kwast maar dan in het klein bij de gelliner van de andere collectie, maar die vond ik niet fijn, liever een angled brush dan!

[Beantwoorden]


Door jasmine op 13 november 2010 12:34

wil je eens in een filmpje laten zien wat je allemaal van make-up meeneemt naar school?

[Beantwoorden]


Door Samantha op 13 november 2010 12:36

Ziet er best wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 13 november 2010 12:42

Oeh nice! Ik ga even bij Kruidvat kijken! :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 november 2010 12:49

ziet er goed uit ^^
heb ze zelf niet meegenomen toen ik in de Kruitvat was, heb al veel te veel oogschaduw XD

[Beantwoorden]


Door Asmae op 13 november 2010 12:54

ohh nice!

[Beantwoorden]


Door Alina op 13 november 2010 13:14

Mooi! Nu wil ik wel een ooglook zien!

[Beantwoorden]


Door Lara op 13 november 2010 13:24

ziet er mooi uit, en dat heb ik voor mijn neus voorbij laten gaan :(

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 13 november 2010 13:24

Heb er vandaag nog mee in de winkel gestaan, maar heb ‘m toch niet gedaan omdat ik bang was dat de pigment niet goed was, maar nu is het tegendeel bewijst, haha!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 13 november 2010 14:32

Ziet er echt heel mooi uit! En zo fijn aan Essence dat het allemaal lekker goedkoop is :D

[Beantwoorden]


Door Aranka op 13 november 2010 14:48

Wauw, ik ga ook eventjes naar de kwast kijken! Die heb ik helemaal niet gezien!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 13 november 2010 15:03

Dit had ik niet verwacht van dit palette!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 november 2010 15:21

ziet er wel goed uit! laat je nog een look zien? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2010 om 15:24:

Ja die komt eraan!

[Beantwoorden]


Door Elise op 13 november 2010 15:33

Heb deze van de week ook gekocht, meteen opgedaan en de kleuren zijn super mooi! Ben gister meteen de koper/bruin kleurige gaan halen.

[Beantwoorden]


Door eline op 13 november 2010 16:03

die met zwart erin is ook zoooooo mooi! Love dit palletje.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 november 2010 16:21

Wauw! Wat een mooi palletje! :D
De kleuren zijn inderdaad goed gepigmenteerd. En die prijs van dat kwastje :O!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 november 2010 17:19

Oeh, ik heb deze ook, maar nog niet geswatch ^_^ Ben blij dat ikhet paletje heb gehaald!

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 november 2010 17:20

ik heb de zwart/zilvere versie
die is ook echt sppr gepigmenteerd!
de zwart is echt zwart!
klik op m,n naam

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 13 november 2010 18:45

het quattro is niet echt mijn ding, maar naar die brush ga ik toch wel eens een kijkje nemen na je review! Erg handig ^^

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 november 2010 19:02

ik ga ze maandag even kopen!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 november 2010 19:28

Super mooi, ik heb gisteren ook gekeken bij de kruidvat, maar helaas hadden ze hem hier nog niet

[Beantwoorden]


Door britt op 13 november 2010 19:38

Hij lijkt me erg fijn

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 november 2010 20:37

de ngellak is bij ons in het dorp al helemaal op ze heben alleen nog de zwarte…

ik vind die oogschaduws en eyeliner wel mooi en dat kwastje is echt schattig!!!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 13 november 2010 22:15

Leuk, ik had hem gezien in kruidvat :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 14 november 2010 11:54

hmmm misschien dat ik nog even ga kijken bij het kruidvat.

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 november 2010 13:12

Zo onwijs mooooi!
Ik ga ook nog eventjes kijken of ie er nog licht! :)
haha
xoxo

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 14 november 2010 17:01

[…] Essence Metallics Eyeshadow Quattro + Gel Eyeliner Brush […]


Door Trudy op 16 november 2010 22:08

Ik heb n.a.v. je artikel in mijn lunchpauze even heel snel een kijkje genomen of ze de nieuwe collectie al hadden en JA! Net alles gevuld, dus ik heb dezelfde meegenomen als jij (inderdaad écht mosgroen, ookal heeft hij veel grijs/zwart in zich) en 2 kwastjes. Wow zeg, voor 1 euro per stuk!! De kwast brengt echt heel fijn aan en de gelliner is ook goed, hoop alleen dat die niet te snel uitdroogt.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 23 november 2010 08:02

[…] zijn schitterend. Nadat ik de mooie groene variant in 01 Nothing Else Metals had geprobeerd (hier vind je de review, en hier de FOTD), was ik er al snel achter dat ik de overige twee paletjes uit […]


Door VeraCamilla.nl op 24 december 2010 09:04

[…] hier mijn review van de Essence Eyeshadow Quattro in Nothing Else Metals Zie hier mijn FOTD van de […]


Door Martha op 20 augustus 2015 19:08

Hahaha, ik heb een oogschaduwpalletje uit deze collectie gekocht toen, en dan 03. De highlighter die daarin zit, is nu echt ontzettend op (jammer!) en ik was benieuwd wanneer ik dit palletje had gekocht, vandaar dat ik hier terecht kom. Ik had dat palletje trouwens gekocht naar aanleiding van deze review: kleuren gepigmenteerd? Dan zal dat wel bij al die palletjes uit deze LE zijn :P
Erg leuk om terug te zien, palletje is inmiddels dus al 5 jaar oud.

[Beantwoorden]