Maybelline Dream Satin Liquid

Nadat mijn Lancaster foundation na 1,5 jaar(!!!) op was, kocht ik een foundation waar ik al tijden benieuwd naar was: Maybelline’s Dream Satin Liquid. In de reclame van de foundation zagen de modellen er mooi uit en ook op menig beautyblog las ik positieve berichten over de foundation. Ik heb de kleur 004 Light Porcelain gekozen, wat volgens mij de lichtste kleur is. Vreemd genoeg zijn er op de Maybelline site maar een paar kleuren te vinden terwijl er in Kruidvat keuze was uit een heleboel tinten!

Vroeger gebruikte ik de Dream Mousse foundation. Het was de eerste foundation die ik kocht en die ik ook best wel wat jaartjes gebruikt heb. Omdat ik hem niet zo goed vond blijven zitten ben ik overgestapt op vloeibare foundation. Aangezien ze de Dream Mousse nu in een vloeibare versie verkopen, wilde ik hem graag testen. De foundation kost €13.50 en is te koop bij de drogist.

Ik had al vrij veel over deze foundation gelezen toen ik hem kocht. Maar ik hoorde alleen de mening van meiden met een stúk gavere huid als de mijne. Ik zoek een foundation die mijn rode en pukkelige huid bedekt op een natuurlijke manier.

Een pluspunt is dat de foundation heerlijk zacht is, hierin herken ik de mousse foundation terug. Het is een best dikke foundation, maar heel goed vind ik hem niet dekken. Op bovenstaande foto heb twee laagjes van de foundation opgebracht, samen met wat concealer op mijn wallen en de pukkeltjes op mijn kin. Het resultaat vind ik mooi, natuurlijk. Maar van mij had hij wel iets dekkender gemogen zodat de huid op mijn neus en wangen ook niet meer rood lijkt.

Deze foundation is zeker een tip voor meiden die een natuurlijke foundation zoeken, die niet teveel dekt. Als je een redelijk zuivere huid hebt is deze foundation wel wat voor jou!

Welke foundation gebruik jij en waarom gebruik je foundation?

Ik gebruik behalve deze foundation ook MAC Studio Sculpt foundation. Ik gebruik foundation omdat mijn huid onzuiver is en ik dit wil camoufleren.


Reacties

Door Madelon op 27 mei 2010 13:15

Ik zie eerlijk gezegd niet dat je foundation draagt. Ik gebruik zelf een minerale foundation van EDM, dat werkt voor mij het beste. Ik heb altijd ruzie met vloeibare foundations omdat er nooit de juiste kleur voor mij tussen zit.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 27 mei 2010 13:18

Bedankt voor de review, ik wil deze misschien ook gaan kopen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 27 mei 2010 13:20

Die foundation heb ik ook een hele tijd gebruikt, jammer alleen dat de lichtste kleur net een tikje te donker was voor mij in de winter. Toen ben ik overgestapt naar MAC Studio Fix Fluid. Een hele dekkende foundation, goed voor mij rode huid met hier en daar een pukkeltje! ^^

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 27 mei 2010 13:27

Die eerste foto is leuk, superleuk decor! Deze lijkt, zoals je schrijft niet heel goed te dekken. Jammer voor die prijs.Ik gebruik zelf Essence Clean&Matt 03 Sand. Een olievrije. Dat schijnt dan weer heel goed te zijn enzo, ik heb geen flauw idee. Wilde het wel eens proberen. Gelukkig ben ik gezegend met een gave huid, dus is het alleen mijn bleke snoetje wat opfleuren. Ben er tot nu toe heel tevreden over, vooral omdat de kleur gewoon goed is. Ik word nogal snel oranje.

[Beantwoorden]


Door LadyR op 27 mei 2010 13:27

Ik gebruik bourjous healthy mix foundation, vooral om de roodheid op mijn wangen te camoufleren. Maar je ziet idd niet dat je foundation op hebt

[Beantwoorden]


Door esmay op 27 mei 2010 13:46

Klinkt erg fijn!
Ik gebruik er eentje van Bourjois ( Healthy mix) en die bevalt me beter als MAXfactor Second Skin !

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 mei 2010 13:48

Ik gebruikt Superbalanced make-up van Clinique :D Werkt prima voor mijn met mn gemengde tot droge huid :D Heel erg dekkend is het overigens niet, maar dat heb ik ook niet nodig.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 mei 2010 13:54

Het ziet er goed uit :) Ik gebruik geen foundation omdat ik het niet nodig vind, en ik kan met mijn onzuivere huid leven. Nouja hij is niet zo heel onzuiver, maar wel met wallen, rooie vlekken enz. Pukkels enz heb ik niet zo vaak :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 mei 2010 14:09

ja ik doe eigenlijk altijd maar wat… welke zou jij aanraden? ik heb ook een heel lichte huid, en ik wil het ook natuurlijk houden… soms blijft het zo in je poriën zitten en dat vind ik zo lelijk

[Beantwoorden]


Door Sanne op 27 mei 2010 14:12

Ik vind de foundation er juist niet zo mooi uitzien! Je ziet ‘m heel erg goed zitten rond je neus, onder je ogen en op je kin, juist niet zo natuurlijk!
Ik gebruik Maybelline Superstay 24h en Estée Lauder Nutricious (ik wissel af;) ) en ben over beide heel erg tevreden!

[Beantwoorden]


Door Lynet op 27 mei 2010 14:31

ik gebruik max factor lasting performance. Dit is serieus de beste foundation die ik ooit heb gehad. Hij glimt niet te erg, blijft heel lang zitten, en dekt heel erg goed. Dit vind ik allemaal heel fijn aangezien ik veel rode plekjes en oneffenheden heb. ik raad hem je zeker aan!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 mei 2010 14:37

Ik heb deze ook, maar gebruik ‘m niet heel vaak, want de kleur is te donker. Ik draag ‘m dus alleen maar als ik zelfbruiner op heb gedaan. Nu gebruik ik eigenlijk altijd Studio Sculpt, en daar ben ik zo blij mee! Ik heb heel veel sproeten, rode plekjes en af en toe een puistje. Beetje SS erover heen en het ziet er allemaal weer keurig uit :D

[Beantwoorden]


Door Marleen op 27 mei 2010 14:39

ik gebruik afwisselend deze en eentje van de body shop, ik vind het fijn dat deze lekker makkelijk uit smeert in tegenstelling tot die van de body shop. maar deze geeft echt héél erg af vind ik. verder vind ik de dekking prima omdat ik een groene concealer onder mijn foundation gebruik. :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 27 mei 2010 14:48

Ik heb deze ook. En vind hem ook niet super dekken. Hij is wel lief voor mijn extreem droge huid

[Beantwoorden]


Door iris op 27 mei 2010 14:51

ik gebruik deze ook, omdat ik er veel over hoorde.
ik heb zelf opzich wel een onzuivere huid.
van mij mocht hij wel wat dekkender, maar ik vind hem wel mooi dekken.

[Beantwoorden]


Door Evy op 27 mei 2010 15:25

Ik gebruik Maybelline Superstay 24h. Eerst gebruikte ik een foundation van DA huismerk. Deze is niet erg dekkend maar het was voor mij goed genoeg omdat ik haast nooit puistjes heb, alleen mijn neus is soms wat rood. Ik was afgelopen weekend bruin geworden door de zon, en nu is de foundation te ligt. Daarom heb ik een nieuwe gekocht, Maybelline Superstay 24h. Ik vind hem prima!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 27 mei 2010 15:31

Hij ziet er best goed uit :) Ik gebruik een foundation van Fresh Minerals, die dekt niet heel goed maar dat heb ik ook niet echt nodig ;)

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 27 mei 2010 15:36

Ik ben nu helemaal gek van de maybelline superstay 24h… werkt echt super en dekt genoeg voor mij. Vooral het grote voordeel dat er spf 19 in zit.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 27 mei 2010 15:57

Ja deze dream satin liquid heb ik ook al gehad, totdat bourjois’ healthy mix in de winkels lag. Sindsdien ben ik echt helemaal verkocht. Healthy Mix ruikt ontzettend lekker, blijft goed zitten, dekt redelijk goed en geeft je een healthy glow.
Nu er 1+1 gratis is van Bourjois bij de Etos heb ik hem ook maar even flink ingeslagen.

[Beantwoorden]


Door heleen op 27 mei 2010 16:03

ik heb hem ook:) je hebt gelijk, hij dekt inderdaad niet zo goed! maar eigenlijk vind ik dat wel een voordeel, want ik vind een natuurlijke look vaak mooier en daar is deze foundation wel weer goed voor:)

[Beantwoorden]


Door Natascha op 27 mei 2010 16:12

Een foundation is eigenlijk niet om acne te camoufleren hoor!

Oh en ik gebruik zelf Dior Nude Skin foundation.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 27 mei 2010 16:38

Hmm als ik zo de foto zie dekt die toch nog best goed? :)

[Beantwoorden]


Door Maaikee op 27 mei 2010 16:42

ik gebruikte een minerale poeder foundation van catrice, alleen laatst ben ik ziek geweest waardoor ik 5 dagen geen make-up heb gedragen, en nu heb ik gewoon een gave huid dus op dit moment gebruik ik niets ;)
maar ik vind die van jou wel mooi dekken hoor!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 27 mei 2010 16:49

Ik gebruik alleen foundation met uitgaan en wanneer mn rode couperose heel erg opvalt.. Gebruik het vaak alleen in het weekend, wel gebruik ik elke dag concealer. &Als ik foundation gebruik is dat L’oréal True Match, daar ben ik wel tevreden over.

[Beantwoorden]


Door xx.Yvonne. op 27 mei 2010 16:58

hoi vera,
Ik gebruikte die foundation eerst ook, maar vond hem ook niet genoeg dekken. Ik heb zo’n beetje een zelfde huid als jij en vind het dus ook erg belangrijk dat de roodheid en oneffenheden als puistjes gedekt worden.
Ik gebruik nu de 24h foundation van maybelline en die is echt een stuk beter! Hij dekt bij mij goed en blijft ook langer goed zitten.
misschien dat je die ook eens kan proberen.
xx.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 27 mei 2010 17:11

ik heb de kleur in 010 ivory ofzo. Is de jouwe nog lichter dan? De mijne is iets te donker voor mij maar mijn gezicht is meestal wat lichter dan de rest dus ik kan het wel hebben. maar dan moet ik geen bronzer gebruiken:P

[Beantwoorden]


Door Shenyce op 27 mei 2010 17:12

Ik heb hem ook, maar hij is nu nog net iets te donker, maar in de zomer perfect. Ik gebruik nu MAC Studio Fix Powder als foundation.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 mei 2010 17:23

Ik heb nu Bourjous Healthy Mix foundation, deze vind ik erg fijn, hij is erg natuurlijk en fijn om mee te werken. Ik heb ook de studio sculp in mijn kast liggen, maar deze vind ik niet zo fijn werken, de substantie vind ik te dik en smeert niet zo fijn uit.. Ook vind ik de foundation van EDM heel fijn werken. Ik heb trouwens ook nog een potje van de dream satin foundation in mijn kast liggen, maar die gebruik ik pas wanneer mijn bourjois op is.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 mei 2010 17:29

Ik gebruik deze foundation ook! Ik vind ‘m echt superfijn. =)

[Beantwoorden]


Door katrien op 27 mei 2010 18:08

ik heb juist dezelfde huid als jij. ik heb deze foundation nu ook en ik vind hem goed. hij verdeeld goed over de huid, ziet er natuurlijk uit enzo maar niet echt zo heel dekkend natuurlijk, daarvoor is de maybelline superstay 24h beter. maar toen ik die een tijdje geleden teste had ik het gevoel dat ik juist méér puistjes kreeg. (bij satin liquid heb ik dat niet zo) ik had ook ergens gehoord dat je van foundation die lang goed blijft zitten sneller puistjes krijgt. is dit waar of niet, geen idee.. miss had ik toen toevallig een periode dat ik meer puisjes kreeg ofzo. muisschien moet je dat ook eens uittesten die maybelline superstay 24h?? grtjs! ps. tof artikel!

[Beantwoorden]


Door Linsie op 27 mei 2010 18:56

Vera ik raad je Revlon Colorstay foundation aan, een van de best dekkende foundations die echt perfect blijft zitten. Alleen ik gebruik ‘m niet zo vaak, iets té dekkend. Ikzelf gebruik de L’Óréal True Match foundation, dekt goed en ik vind ‘m geweldig.

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 27 mei 2010 19:17

@Ingelise: Die van essence gebruik ik ook, die is best prettig!

@Ellen: Dat is het lastige aan de site, ik weet niet of er nog een lichtere tint is, of dat dit de lichtste is. De kleur staat er gewoon helemaal niet tussen!

@katrien: Ik heb altijd al puistjes helaas.. heb wel eens meegemaakt dat ik meer pukkeltjes kreeg dankzij een foundation, maar ik heb sowieso al een onzuivere huid helaas..

Wat gebruiken veel van jullie de Colorstay 24H! ik denk dat ik die de volgende keer maar eens ga proberen… En anders de Revlon Colorstay, daar heb ik ook al veel goeds over gelezen :)

[Beantwoorden]


Door Sushi op 27 mei 2010 19:37

Ik meng momenteel deze foundation samen met Studio Sculpt van MAC. Zo krijg ik de goede kleur en een mooie dekking :)
Die van Revlon (colorstay) schijnt zo goed te zijn, maar Revlon kan ik nergens vinden!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 27 mei 2010 20:08

@vera camilla. Hmm is echt zo raar, bij ochelle hadden ze maar 5 tinten ofzo en daar was die van mij 010 ivory de lichtste. maar in amerika hebben ze dr ook veel meer.

[Beantwoorden]


Door Mabel op 27 mei 2010 20:24

Zelf heb ik een hele rode huid wat met gewone foundation en concealer niet te bedekken is, of een beetje een normale kleur aan kan nemen. Ik heb wel een goede combinatie gevonden, die misschien ook beter kan. Ik gebruik gewone essence foundation soft & natural zelfs de lichtste kleur die kruitvat heeft. Deze alleen dekt niet goed, maar daarbij gebruik ik ook make-up base van de HEMA. Dit dekt bij mij geweldig en veel foundation heb ik dan niet nodig. Sommige kleine plekjes werk ik dan nog bij met een concealer, maar de rest ziet er dan prima uit. Misschien helpt een make-up basis erbij?!

[Beantwoorden]


Door Felitza op 27 mei 2010 20:30

Ik gebruik foundation omdat mijn huid best wel rood is maar verder wel vrij egaal (dus geen pukkels etc.) ik heb ook een hele tijd Maybelline Dream Satin Liquid gebruikt maar toen kwam de nieuwe namelijk Maybelline 24 hour en die gebruik ik nu een tijdje, ik vind die echt superfijn, maar Maybelline Dream Satin Liquid is ook heel fijn ;D
xo

[Beantwoorden]


Door celina op 27 mei 2010 21:34

nee, dan is deze denk ik niets voor mij. Want op sommige momenten is mijn huid best onzuiver en wil ik graag meer dekking. persoonijk hou ik daarom van meer dekkendere foundations.

[Beantwoorden]


Door Tessaa op 27 mei 2010 22:55

ik gebruik foundation van rituals, en the healty mix van bourjois.. ik gebruik foundation omdat ik van me eigen een hele rode huid heb :(

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 mei 2010 18:59

Ik gebruik studio sculpt en dezen’t … Studio sculpt is super dekkend alsof niks meer te zien is.. Ik heb deze foundation ook en in de zelfde kleur als jou.. Ik heb een gave huid en ik vind wel dat ie mooi gaaf maakt en ik snap wat je bedoeld dat ie niet te dekkend is!! Maar hij maakt mijn huid wel mooi af zeg maar gewoon licht heel natuurlijk… Ik heb verder ook nog 2 foundations van clinique die vind ik voor mij zelf weer te luchtig veelste waterig.. Daarom gebruikt mijn moeder deze.. Ook heb ik een foundation van Rimmel die stay matte, wat een verschrikkelijke foundation hij dekt niet en ik heb wel een gave huid… Ik heb ook de foundation recover van rimmel deze is wel weer heel goed hij heeft lichtende deeltjes waardoor je lekker bruin lijkt!! soort van lichte bronzer foundation… Ook heb de (hij is inmiddels op) die van maxfactor gebruikt de miracle touch.. Die vond ik ook super slecht !!!!

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 mei 2010 19:00

Trouwens ik heb het over “Ik heb deze foundation ook in de zelfde kleur als jou” over de dream satin hoor :P hahahaha

[Beantwoorden]


Door Louise op 28 mei 2010 19:18

Ik heb deze foundation ook, heb al twee keer een nieuwe gekocht, blijft mijn favoriet! Ik vind hem wel goed dekken, maar gebruik ook concealer en een mac natural mineralized skinfinish over. Ik hou van deze foundation! :)

[Beantwoorden]


Door Louise op 28 mei 2010 19:19

En ik heb huid met veel pukkeltjes en grote poriën.

[Beantwoorden]


Door Laetitia op 28 mei 2010 21:23

Ziet er goed uit!
Ik gebruik geen foundation omdat mijn huid vrij zuiver is, en ik het dus gewoon niet nodig heb ;)
x

[Beantwoorden]


Door sanne op 29 mei 2010 21:12

ik heb deze ook, werkt voor mij prima. Alleen als ik last heb van rode wangen en bepaalde plekken die ik beter wil dekken gebruik ik zo’n foundation mousse van catrice. een heel klein beetje, maar die dekt gewoon goed. :)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 17 juli 2010 13:01

[…] gezicht: Gosh ”touch up” concealer 1 Maybelline mineral concealer 01 Maybelline Dream Satin Liquid foundation 01 Maybelline Dream Matte Powder 02 Gosh Pressed Bronzing Powder 02 Natural Glow MAC blush […]


Door VeraCamilla.nl op 25 juli 2010 10:02

[…] gezicht: Gosh ”Touch Up” concealer 1 Maybelline Mineral Concealer 01 Maybelline Dream Satin Liquid foundation 01 Maybelline Dream Matte Powder 02 NYX Creme Blush in […]


Door VeraCamilla.nl op 31 juli 2010 14:01

[…] gezicht: Gosh ”touch up” concealer 1 Maybelline mineral concealer 01 Maybelline Dream Satin Liquid foundation 01 Maybelline Dream Matte Powder 02 Sans Soucis Multi Shadow Bronzing Powder 20 […]


Door Eline op 1 augustus 2010 14:47

ik gebruik in de winter niet elke dag dezelfde foundation, ik heb er 2 die ik wat van elkaar afwissel:
*de foundation van de hema ik kleur 001, omdat ik dit een prima dekkende en goed bij mijn huidskleur pasende foundation vind
* de foundation: Essence Clear & Matte oil-free Make-Up Foundation in kleur 001 porcelain, omdat deze ook erg goed dekt en niet glimt omdat het olie-vrij is.
In de zomer gebruik ik sinds kort andere foundation:
de Max poederfoundation (van de action) omdat ik poeder een veel fijner product vind in de zomer dan vloeibare fondation.In de zomer gebruik ik trouwens ook heel vaak alleen maar conealer.

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 10 augustus 2010 13:02

[…] gezicht. Kijk ook eens dit filmpje over het camoufleren van een onzuivere huid. Fijne foundations: Maybelline Dream Satin Liquid. Deze foundation is heerlijk luchtig, dekt niet overdreven en blijft goed zitten. De Essence […]


Door Lieve op 28 augustus 2010 20:05

ik gebruik nu al een half jaar de dream matte mousse, vind hem heel goed!
precies goede kleur, en hij staat heel natuurlijk vind ik.
daarvoor gebruikte ik altijd vloeibare foundations, maar had echt nooit de goede kleur gevonden, je zag hem altijd weer zitten en vooral bij de kaaklijn.
ik heb de dream satin liquid ook pas gekocht op vakantie in frankrijk, was er ook erg benieuwd naar, maar daar stonden maar 2 kleuren: nude en sand.
ik koos voor sand, maar hij is toch nét iets te donker voor mij, denk dat ik ivory ga kopen want ben er toch heel erg tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Romy op 3 november 2010 16:17

ik heb deze ook in 040 fawn. Ik ben hier heel tevreden over, omdat ik eigenlijk bijna nooit puistjes heb alleen een beetje roodheid langs mn neus en van de kou krijg ik altijd een rode neus dus dat camoufleer ik met deze foundation. Ook gebruik ik hem in plaats van concealer voor onder mn ogen, geeft een veel mooier effect (vind ik). Dus voor meiden met een bijna gave huid is hij zeker aan te raden, voor een natuurlijk effect! :)

[Beantwoorden]


Door Tara op 5 november 2010 08:28

Omdat ik er anders zo grauw uit zie.
En ik gebruik revlon beyond skin matching en anders bourjois 10 hours sleep effect.

xxx

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 22 december 2010 11:04

[…] Maybelline Dream Satin Liquid Foundation Gosh “Touch Up” Concealer 01 Hema Blush in Wet & Dry Wet ‘n Wild Silk Finish Lipstick in Taj Mauve-Hal […]


Door VeraCamilla.nl op 30 december 2010 09:02

[…] Maybelline Dream Satin Liquid Foundation Gosh “Touch Up” Concealer […]


Door VeraCamilla.nl op 9 januari 2011 12:06

[…] Maybelline Dream Satin Liquid Foundation Gosh “Touch Up” Concealer The Body Shop Vitamin E Face Mist Hema Eyebrow Pencil 01 MAC Paint Pot in Bare Study Wet ‘n Wild Eyeshadow Duo E.l.f. Eyeshadow in Mystic Moss MAC Fluidline in Blitz ‘n Glitz Chanel Inimitable Intense Mascara MAC Blush in Dame MAC Viva Glam Gaga lipstick […]


Door VeraCamilla.nl op 10 januari 2011 15:01

[…] Maybelline Dream Satin Liquid Foundation Gosh “Touch Up” Concealer NYX Cream Blush in […]


Door Justin op 13 april 2011 13:34

This veracamilla.nl is awsome. Keep posting buddy !
365 bet

[Beantwoorden]