Schoenen affaire.

Image Hosted by ImageShack.us Naam: Vera. Leeftijd: 18 jaar. Woonplaats: Arnhem. Huisdieren: 1 hond. Relatie: Geen. Overig: Een shoe addict.

Shoe addict. Tja. Wanneer je een shoe addict ben, ben je dus verslaafd aan schoenen. Meestal aan het kopen daarvan. Verslaafd aan drank of drugs, dat is ernstig. Een verslaving aan schoenen is meestal een stuk minder heftig en vooral minder slecht voor je gezondheid. Ik heb mezelf nooit in het hokje shoe addict geplaatst. Ik hield wel van schoenen enzo, maar ze moesten vooral fijn zitten en stoer zijn. Van een paar gelikte Nike’s raakte ik zeker wel opgewonden, maar daar hiel het ook wel mee op.

Vooral hakken, het was me jarenlang een raadsel. De gemiddelde Nederlandse vrouw is zo’n 1.72, waarom zou je dan nog eens 12 cm bij deze lengte aanplakken met een paar totaal niet comfortabele stilleto’s? Wellicht in de hoop 5 cm boven je kersverse vlam uit te steken? Natuurlijk, het staat wel mooi. En het werkt vooral enorm goed voor je kont, zoals een vriend van me mij ooit glunderend meedeelde. Het ‘lift’ de boel als het ware, waardoor je, zelfs als gezegend bent met 2 zachte puddingbroodjes als achterwerk, het dragen van hakken ervoor kan zorgen dat een bilpartij als die van Jennifer Lopez, voor jou ook haalbaar is.

En ja, een paar peep-toes met galante hak staat veel leuker onder een jurkje dan je nieuwe Limited Edition Nike Airmaxjes. Maar dan nog: de pijn die je doorstaat. Waarom!? Mijn vriendinnen hebben standaard een paar flatjes in hun tas zitten, voor het geval dat ze toch een keer zouden flauwvallen van de pijn die de killer heels hun bezorgen.

Ik had dan ook nooit kunnen bedenken dat ik toch in een schoenen affaire zou belanden. Niet met 1 paar hakken, maar met 5 paar! Ik durf mijn trouwe Reebokjes bijna niet meer aan te kijken, nadat ik ze keer op keer bedrogen heb. En het is ook niet dat ik wil gaan stoppen, dat er een einde in zicht is in mijn inmiddels 8 weken durende affaire. Nee, er komen alleen maar meer minnaars bij, en het is nog steeds niet genoeg.

De pijn? Die gaat weg. En bij het enkele paar waarmee ik nog wel pijnscheutjes ondervind, ondervind ik toch ook een zekere zin van genot -misschien komt dat deels ook door het beeld van mijn gelifte kont in mijn achterhoofd-. En wat ook leuk is: je hoort me aankomen. Mannen horen mij aankomen en dus kijken ze om. Dat gebeurd nou nooit wanneer ik op mijn sneakers over straat slof.

Ik kan er niets aan doen, de liefde tussen mij en mijn 10delige sneakercollectie is over. Hoewel ik niet al te lang geleden nog een filmpje plaatste waarin ik glimmend van trots vertelde hoeveel ik van mijn sneakers hield, is dat inmiddels verleden tijd.

Sneakers passen gewoon niet meer bij me. Volgens mijn moeder komt dat omdat ik ouder word. Wanneer ik mijn sneakers aantrek, voel ik dat het niet klopt. Ze voelen lomp, en hoewel ze zachter lopen dan mijn hakken knellen ze toch ook wel een beetje. En hoewel ze leuk onder een baggy jeans staan, besefte ik me onlangs dat ik nooit een baggy jeans draag.

Ik dacht dat ik het nooit zou zeggen, maar de liefde is over. Het ligt niet aan jullie, het ligt aan mij. Sorry lieve Nike, Adidas L.A. Gear, Gravis en Reebok, ik hoop dat jullie het begrijpen. Ik zal jullie nooit vergeten.

Twitter Facebook
Categorie: Columns Mode | 31 oktober 2010 | 132 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Lia op 31 oktober 2010 15:04

hahah wat grappig.

i <3 shoes

[Beantwoorden]


Door Jenifer op 31 oktober 2010 15:05

Leuk geschreven! Hier kan ik me ook in herkennen. Ik hield altijd van sneakers, maar voel me er nu niet meer fijn in. Ik vind het veel fijner om hakken te dragen omdat ik me dan ook nog is vrouwelijker voel, haha.

[Beantwoorden]


Door charile op 31 oktober 2010 15:08

Leuk geschreven. Ik wilde altijd laarzen aan, en nu loop ik bijna alleen maar op sneakers XD

[Beantwoorden]


Door charile op 31 oktober 2010 15:10

wanneer komt trouwens je filmpje?

[Beantwoorden]


Door Shar. op 31 oktober 2010 15:10

Dit herken ik heel erg! In mijn leeftijd tot 16 heb ik altijd laarzen en sneakers gedragen. Heerlijk vond ik dat, maar nu ga ik ook steeds meer jurkjes dragen terwijl ik dat eerder ook verschrikkelijk vond. En ja, ik vind daar horen mooie stiletto’s bij! En die pijn moet je dan maar doorstaan, sexy staat het in ieder geval wel! ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 31 oktober 2010 15:15

@charlie: welk filmpje?

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 31 oktober 2010 15:15

I Love Shoes!
minnetonka’s, halflaarsjes, pumps sleehakken echt alles!

Ik ben wel verslaafd eraan.
Maar geen sneakers, die vind ik niet zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 31 oktober 2010 15:23

hahaha suuuperleuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Cassilda op 31 oktober 2010 15:23

Oh, dit vind ik echt leuk geschreven <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 31 oktober 2010 15:24

okay i confess: ik ben ook een schoenverslaafde nooit afkickende junky.. het maakt niet uit welke schoenen; ik wil ze allemaal :D

[Beantwoorden]


Door Aletta op 31 oktober 2010 15:27

Super leuk geschreven! Ik heb echt zitten lachen omdat je je trouwe Reebokjes niet meer aan durft te kijken, haha (:
Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit niet meer sneaker addicted ben, ik hou zo van die schoenen <333
Met mijn 1 paar paarse hakken vind ik het prima, ik heb ze graag aan, ze lopen lekker en ik voel me er sexy in, maar ik voel me meer mezelf met m'n sneakers aan.
Ieder z'n ding toch? (:

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 31 oktober 2010 15:31

@ vera camilla. omdat je meestal op zondag ook een filmpje plaatst:P
leuk geschreven!:D

[Beantwoorden]


Door Lauren op 31 oktober 2010 15:33

Haha, ik begrijp je helemaal. Ik heb nog liever superpijnlijke voeten dan sneakers te dragen xD

[Beantwoorden]


Door Amy op 31 oktober 2010 15:35

Wat een ont-zet-tend leuk artikel.
En wat zijn die schoenen op de foto’s mooi! Waar heb je ze gekocht (niet dat ik je wil na-apen, maar ik vind ze echt heel mooi en een vriendin van mij is bijna jarig en het zijn ook echt schoenen voor haar(:)

xx.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 31 oktober 2010 15:37

Hahah ik verwachtte toch al een tijdje zo’n bericht, ik vind hakken meer iets voor jou, voor zover ik je ken natuurlijk ;x
Maar ik neem aan dat je niet hélemaal stopt met sneakers dragen? Die staan je ook zo leuk ;$
x

[Beantwoorden]


Door Josephine op 31 oktober 2010 15:42

Supergaaf geschreven, en tja, je stijl wisselt gewoon (en stiekem vind ik hakken gewoon beter bij je horen en staan, het totaalplaatje is nu compleet, haha)

[Beantwoorden]


Door Anne op 31 oktober 2010 15:42

Hahaha, wat een geweldig artikel!
Heb hardop zitten lachen!
X

[Beantwoorden]


Door Juudith op 31 oktober 2010 15:46

ha, dit artikel is echt leuk geschreven.!! Leuk stukje!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 oktober 2010 15:50

Dit gaat toch niet over Vera, maar over Angela? Of zie ik dit nu verkeerd? XD

In ieder geval, super leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 31 oktober 2010 15:58

Dit is inderdaad wel herkenbaar.. :’D Ik wilde altijd in ieder geval een paar sneakers hebben, omdat het handig en comfortabel is, maar ik loop tegenwoordig alleen nog maar op pumps, enkellaarsjes of laarzen.

[Beantwoorden]


Door Demi op 31 oktober 2010 15:58

@Shar.
haha, ik heb dat ook met jurkjes, eerst vond ik ze vreselijk, nu kan ik me niet voorstellen dat ik ze ooit niet heb willen dragen!

[Beantwoorden]


Door Angela op 31 oktober 2010 16:01

Haha, het ligt vast aan de naam. Eerst droeg ik nooit pumps, gympen wilde ik het liefst en ik droeg ze elke dag. Ik had misschien 4 paar.
Maar toen trok ik eens pumps aan, en inmiddels heb ik dit weekend mijn zoveelste (ik heb nu 16 paar schoenen waarvan 4 gympen en 3 paar laarzen) paar met hak gekocht… Ik dacht eerst: ik ga niets kopen, ik heb genoeg. Maar weer kom ik gelukkig buiten met een tas gevuld met schoenendoos (en natuurlijk de schoenen). Maar het kan je soms zo blij maken!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft.nl op 31 oktober 2010 16:09

1.72 voor de gemiddelde nederlandse vrouw? zeker niet, kleiner :)

Maar wel een leuk stukje!

[Beantwoorden]


Door Vera op 31 oktober 2010 16:14

Wat ontzettend leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 31 oktober 2010 16:19

Geweldig artikel, zo leuk geschreven!:D
Ik wens je schoenen sterkte:(

[Beantwoorden]


Door janne op 31 oktober 2010 16:19

erg leuk artikel!! Vaker doen!

[Beantwoorden]


Door charile op 31 oktober 2010 16:22

@ vera admin, je doet toch altijd elke zondag een filmpje….of vergis ik me :P?

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 oktober 2010 16:23

Lol, wat grappig geschreven ;) Vind hakken zelf ook mooi maar vind ze niet echt prettig om op te lopen en ga dan vaak voor sneakers, maar wie weet zal ik in de toekomst wel vaker op hakken lopen :) Sneakers zijn gewoon comfier :p Maar heb wel een paar hoge hakken in de kast maar draag ze gewoon niet zo vaak :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 oktober 2010 16:23

PS : leuke schoentjes ! ;)

[Beantwoorden]


Door Anna op 31 oktober 2010 16:26

JOH ik heb PRECIES hetzelfde met sneakers! Ik vind ze ook echt knellen en niemand begrijpt me haha! Eindelijk iemand die hetzelfde “probleem” heeft!

[Beantwoorden]


Door Britt. op 31 oktober 2010 16:28

Heb jij dit geschreven? :$

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 oktober 2010 16:28

Super leuk verhaal! Moet je vaker doen ;-)

[Beantwoorden]


Door Fleur Isabelle. op 31 oktober 2010 16:34

wauwie! Ik hou van dit artikel :D
ik herken me er zelf wel een beetje in,
1.77 en ik wil zo graag op hakken lopen!
toch durf ik dat dan niet, omdat ik me dan een ongelovelijke “reus” voel. Eigenlijk stom nu ik erover nadenk. Maarja die gedachte blijft. Kan iemand me helpen hiermee? Ben je zelf ook zo lang en loop jij wel op hakken? Gewoon iedereen met advies, mail me maar fleurancemeijer@hotmail.com dankjewel alvast! xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 oktober 2010 16:39

Hahahaha geweldig stukje dit xD

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 31 oktober 2010 16:43

superleuk geschreven. Zelf ben ik ook wel een shoe-addict :)!
@Fleur Isabelle; ik ben 1m75 en draag heel vaak hakken van 10cm. Ik vind mezelf dan ook vaak wel groot, maar ik trek het me niet aan. Ik vind de schoenen gewoon zo leuk dat ik het niet kan laten. En ik probeer natuurlijk dan ook altijd naast mensen te gaan staan die groter zijn dan mij :D!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 31 oktober 2010 16:44

@Isabel: nee, niet helemaal. Dat kan niet eens, aangezien ik doorgezakte voeten heb. Hakken kan ik niet 7 dagen per week dragen!

@Suzanne: Nee, het gaat wel over mij! Is een beetje verwarrend, snap ik.

@charlie: Oja, klopt! maar omdat er vrijdag al een filmpje stond, heb ik het filmpje vooruit geschoven naar morgen. I hope you don’t mind!

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 31 oktober 2010 16:50

Leuk geschreven! Ben nou wel benieuwd naar je hakken collectie ;)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 31 oktober 2010 17:00

Ik mag van m’n moeder over een paar jaar pas hakken :(
Ik heb nu 1 paar laarzen en 1 paar sneakers (wow, dat klinkt weinig! :O).
Ben er wel blij mee hoor! Maar ik wil ook Uggs haha.

ps: Zoals veel mensen al zeiden; superleuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Estelle op 31 oktober 2010 17:00

Nicéé gechreven ! , Zou je is een filmpje of een artikel willen schijven over Hakken , tzou best wel tof zijn x

Ps ; love you site

[Beantwoorden]


Door Aranka op 31 oktober 2010 17:01

Wat superleuk geschreven! Ik ben 1,87 en zou graag ook van die mooie hakken willen dragen. Maar ik zou gewoon echt niet als lantarenpaal over straat willen lopen! :(

[Beantwoorden]


Door Hinke op 31 oktober 2010 17:04

Leuk geschreven!
Ik snap niet dat je sneaker love over is!
Je was zo trots op je sneakers!
Nou ja ik hou ook meer van hakken dan andere schoenen!:D

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 31 oktober 2010 17:04

Haha wat leuk ^^
Ik ben trouwens precies 1,72m :P Maar belgisch :-)

[Beantwoorden]


Door Eva op 31 oktober 2010 17:09

haha echt leuk geschreven.
en nou laat toch eens je hakken zien, ik ben zooo benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Luisa op 31 oktober 2010 17:09

Leuk geschreven :D, ik heb een haat aan schoenen :$ Ik ben meer iemand van de tassen

[Beantwoorden]


Door kirsten op 31 oktober 2010 17:20

@ Fleur Isabelle,
Gister had ik een cocktailparty met een vriendin. Ik ben 1.73, en mn vriendin 1.83, ik kan sowieso al niet op hakken lopen, dus ik had sandaaltjes aan gedaan. Maar zij wilde nou eens hakken. Ze had hakken aan van cm, en niemand zij dr wat van. Iedereen weet al dat je lang bent, dus het valt niet op als je nou op eens 10 cm langer bent dan normaal (:

[Beantwoorden]


Door A* op 31 oktober 2010 17:22

Heb je deze tekst zelf geschreven of van internet geplukt? Not that I mind maar ik zie nu dat de naam en het feit dat je geen relatie hebt ineens veranderd zijn :p

[Beantwoorden]


Door kirsten op 31 oktober 2010 17:23

dit is trouwens echt eng. Als ik gewoon dit artikel lees, zonder de comments erbij , staat er ;
Naam: Angela. Leeftijd: 20 jaar. Woonplaats: Nijmegen. Huisdieren: 1 kat. Relatie: Al 5 jaar hoteldebotel op Tom. Overig: Een echte shoe addict.

en als ik zeg maar klik op, blablablazoveel comments, dan staat er ineens;
Naam: Vera. Leeftijd: 18 jaar. Woonplaats: Arnhem. Huisdieren: 1 hond. Relatie: geen. Overig: Een shoe addict.

[Beantwoorden]


Door Allison op 31 oktober 2010 17:25

heel leuk geschreven vera! en ik ken het gevoel, je bent niet alleen in deze vreemdgangers situatie haha

[Beantwoorden]


Door Noor op 31 oktober 2010 17:26

Superleuk geschreven! Ik ben sinds een tijdje je hele site maand voor maand aan het doorspitten
en je ziet gewoon dat je steeds mee verandert van een sneakers en jeans meisje, in een jurkje en hakken meisje. Erg leuk om te zien. :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 oktober 2010 17:34

haha leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door jopske op 31 oktober 2010 17:38

leuk stukje Vera! Mag ik vragen hoe lang jij bent?

[Beantwoorden]


Door Debby op 31 oktober 2010 17:49

haha ja kan me nog herinneren hoe erg jed aar van hield maarja je word idd ouder ik heb het ook hield van die schoenen en nu is het over alleen nog maar laarzen voel me er ook lomp bij sneakers..

[Beantwoorden]


Door L op 31 oktober 2010 17:55

Erg leuk geschreven zeg!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 oktober 2010 18:03

I’M SO PROUD OF YOU :D

[Beantwoorden]


Door Jessica op 31 oktober 2010 18:05

ach, je gaat over een tijdje vanzelf weer af en toe sneakers dragen ;) Geloof me maar haha! Ik droeg altijd sneakers, ben overgegaan op hakken en nu wissel ik het af :) dan op mijn 10cm hakken en een dag later op mn nike airforce ;)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 31 oktober 2010 18:06

Hakken hakken hakken, een dilemma voor mij, there just not made for my feet. Ik heb het gevoel alsof mijn voeten niet in een stiletto passen of een big-ass highheel van 12 cm. Maar ik heb dus nu ook enkellaarsjes besteld en ben erg benieuwd hoe de 9.5 cm hak zal bevallen.

[Beantwoorden]


Door Danique op 31 oktober 2010 18:06

i love high heels!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 oktober 2010 18:07

Leuk geschreven zeg :O!
Ik hou van alle soorten, high-heels, flatjes, sneakers. I love them all (L)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 31 oktober 2010 18:09

Haha, heel mooi geschreven!

[Beantwoorden]


Door Rena op 31 oktober 2010 18:12

Ik draag juist alleen maar sneakers of ‘stoere’ laarzen zonder hak. geen hak aan mijn voet.
Grappige schrijfstijl, wel redelijk wat spelfoutjes en raar lopende zinnen.
Misschien hem nog eens doorlezen?

[Beantwoorden]


Door Ingelise op 31 oktober 2010 18:23

Hi-la-risch! Eén van je beste stukken tot nu toe. Humor en een goede lijn in het verhaal. Top!

Ik heb overigens na de middelbare school afscheid genomen van mijn All Stars. Toen ik in een schoenenzaak kwam te werken werd ik pas echt verliefd op hakken.

[Beantwoorden]


Door Amber op 31 oktober 2010 18:25

Heel erg herkenbaar… alles gewoon. :P Ik ben gek op mn hakken en maakte mensen altijd voor gek uit als ik ze erop zag lopen… :’) Lang leve de skateschoenen en converse… (die draag ik nog wel eens hoor, als ik een baaldag heb) maar nee, een mooie blouse, mooie jeans en mooie pumps of laarzen eronder…. veeeel beter. :D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 31 oktober 2010 18:29

Haha, wat onwijs leuk geschreven!
Ook ik ben dol op hakken.

x

[Beantwoorden]


Door Ann op 31 oktober 2010 18:31

Haha geniaal ik had niet verwacht dat je liefde voor sneakers weg zou gaan nadat ik het fimpje erover heb gezien, maar dan toch! Het staat inderdaad stukken vrouwelijker helemaal mee eens :)

[Beantwoorden]


Door elien op 31 oktober 2010 18:33

dat gebeurt is met een t ;)

[Beantwoorden]


Door Regina op 31 oktober 2010 18:34

ik vind dit echt geweldig geschreven!

[Beantwoorden]


Door marijke op 31 oktober 2010 18:35

Ik ben 1.75, modellen werk zou ik ook best willen doen aangezien ik het figuur ( en mijn extreem lange haren) er wel voor heb!

Maar ik loop echt heel veel op pumps misschien niet al te best voor je rug, maar het zit echt lekker!

Zijn die laarzen op die afbeelding niet van Fornarina, waar je de vorige keer dacht ik een logje over had geschreven?

Wel leuk Vera, misschien eens iets anders als sneakers, maar je moet wel doen wat lekker zit niet omdat het toevallig mooier staat( doe ik zelf niet)!

kusjes..

[Beantwoorden]


Door lotte op 31 oktober 2010 18:37

super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door katrien op 31 oktober 2010 18:37

haha, schitterend geschreven!
mijn complimenten :D

ik ben nooit een echte sneakerfan (a la nike, reebok,..) geweest eigenlijk, dus ik kan hierover niet echt meespreken.

hakken hoeven trouwens toch niet superhoog te zijn en pijn te doen en je hebt ook vrouwelijke platte schoenen, keuze genoeg !:)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 31 oktober 2010 18:41

Ik hou nogsteeds wel van mijn sneakers, maar ook van mijn hakken, maar ik ben 1.92 dus ik vind het niet nodig om hoge hakken te dragen en ik krijg daar alleen maar last van mijn knieen van ;(

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 31 oktober 2010 18:45

@A: Haha, dat zou ik NOOIT doen! Het artikel is 100% door mij geschreven. Het begin was verwarrend, ik stelde eerst iemand anders voor (Angela) en vergeleek mezelf er dan mee. Maar ik vond na een tijdje toch dat het niet klopte en heb ik het naar mezelf veranderd, dat past meer. ‘T was even verwarrend, maar dit is beter.

@marijke: Nee die laarsjes van Fornarina hebben een sleehak, dit zijn andere. De Fornarina laarsjes kwamen in mijn DDD shoplog voorbij, deze laarsjes zijn nog niet op de site te zien geweest.

Super bedankt voor de reacties en complimenten iedereen!

[Beantwoorden]


Door Annabelle op 31 oktober 2010 18:48

Fantastisch geschreven!
Je hebt humor!
Geweldig zulke verhaaltjes!

[Beantwoorden]


Door lieke op 31 oktober 2010 19:07

Leuk artikel,

Ik vind het ook grappig om de reacties te lezen van dat mensen zich met 175 een reus voelen. Nou ik met mijn 188 kan het voorstellen, maar ik trek me er gewoon niks van aan en loop in dezelfde hakken die jij ook hebt (foto;) Dus met die hakken ben ik bijna 2 m! Maar het uitzicht is erg mooi.:P

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 31 oktober 2010 19:09

Grote hakken :D

[Beantwoorden]


Door Ilona op 31 oktober 2010 19:10

Oehwww laat je hakken zien? :D

[Beantwoorden]


Door nina op 31 oktober 2010 19:16

geweldig artikel, heel leuk geschreven! Ik heb ook sneakers in mn kast staan die ik nooit meer aantrek, vind ze ineens niet leuk meer.

[Beantwoorden]


Door Mare op 31 oktober 2010 19:19

Hee, ik heb een vraagje. Ik ben 1.80 en houd echt heel erg van hakken. Maar dan steek ik dus echt megaver boven iedereen uit. En dat wil ik ook niet. Wat denken jullie allemaal als jullie een megalang meiske zien? want ik voel me dan altijd zo aangekeken…

[Beantwoorden]


Door D. op 31 oktober 2010 19:21

Zo herkenbaar xD

[Beantwoorden]


Door krista op 31 oktober 2010 19:25

vera echt heel leuk geschreven! :D
u luuuuuuuuv schoenen met een hak!
ook al ben ik 1,76! ik zoek nu een jongen groter dan 1,85 :P

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 oktober 2010 19:26

leuk geschreven! :)

[Beantwoorden]


Door sharon op 31 oktober 2010 19:32

Ik loop eigenlijk elke dag op hakken! Alleen het weekend dan niet (A) Ik voel me vrouwelijk sowieso maar voornamelijk omdat ik geen broeken draag, maar rokjes en jurkjes, vind ik hakken ook beter passen! Heb nieuwe hakken nodig!

[Beantwoorden]


Door ellis op 31 oktober 2010 19:32

wat leuk geschreven!
ik droeg vorig jaar ook bijna alleen maar sneakers, maar soms ook wel hakken. alleen nu draag ik echt meestal hakken! en ik ga gewoon een beetje aan die pijn wennen. ik ben trouwens ook niet zo lang; 1.63 ofzo dus ik ben wel blij dat ik iets groter ben als ik hakken aan heb :D

@ mare
als ik lange meiden zie vind ik dat niet raar ofzo en als je dan hakken wil dragen dan zou ik gewoon niet té hoge hakken aan doen (:

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 31 oktober 2010 19:37

@Mare: Gewoon lekker dragen, niets van aantrekken. Ken je NikkieTutorials? Is een bekende make-up goeroe op YouTube, en echt een schitterende meid. Ze is zelf ook lang, ik denk ook 1.80 maar draagt ook gewoon hakken! Kan d’r niets schelen en ze ziet er geweldig uit.

Lekker dragen waar jij je lekker in voelt, ik kan niets anders dan respect hebben voor meiden die dat doen.

[Beantwoorden]


Door lizzz op 31 oktober 2010 19:38

Geweldig geschreven,echt grappig. past zo in een blad. Ik ben blij dat je hakken draagt. Het ziet er op ten minste vrouwlijke uit,en hakken onder een jurk is niet zo mooi, vind ik zelf. Het is niet lady like.

[Beantwoorden]


Door Lola op 31 oktober 2010 19:51

Heb ik ook! maar dan in mindere mate. Eerst droeg ik altijd platte hoge laarzen (knie hoog, niet van die lieslaarzen hoor :)) en nu vind ik korte enkellaarsjes met een hak leuker. Sneakers vind ik wel leuk bij anderen, maar ik ben best tenger dus bij mij staat dat nogal weirdo:D Leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door paulien op 31 oktober 2010 20:03

dit had ik heel erg een half jaar geleden! ik droeg altijd sneakers en nu laarzen en heb ik ook twee paar hakken en draag ik jurkjes. ik vond dat mijn kleren en schoenen te kinderachtig voor mij werden

[Beantwoorden]


Door Romy op 31 oktober 2010 20:07

ik ben zelf 1.78, en ik durfde eerst ook nooit hakken te dragen omdat ik dacht dat iedereen me een reus vond. En nu is dat ook wel een beetje zo, maar ik denk, ach joh, kan mij dat wat schelen! ik ben nou eenmaal lang en ik vind hakken gewoon geweldig, dus jammer dan mensen!
en nu ben ik er super blij mee dat ik ze draag, want het staat zoveel mooier!

[Beantwoorden]


Door Anne op 31 oktober 2010 20:10

woow, dat is ook ineens onverwachts!
En jij bent bijna net zo groot als mij:)
ik ben 1.70. en ben 4 jaar jonger hihi ;p
hahaa.

wel een erg leuk artikel!
Ben benieuwd naar de rest van je schoenen, welke je gaat kopen!

hoeveel schoenen heb je eigenlijk in totaal?
met alles erbij he.
ik denk zelf best wel veel hihi.

xxxxx

[Beantwoorden]


Door Noortje op 31 oktober 2010 20:23

Wat leuk geschreven! Ben nu wel benieuwd naar al je hakken :)

[Beantwoorden]


Door inge op 31 oktober 2010 20:25

PLEASE! laat ons je hakken collectie zien!!

[Beantwoorden]


Door Merel op 31 oktober 2010 20:40

haha, leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Martine op 31 oktober 2010 20:54

Super leuk geschreven.

leuke verandering ook, want in je sneaker filmpje leek het als of je hakken haatte:p

[Beantwoorden]


Door Anke op 31 oktober 2010 21:07

Leuk geschreven! Haha, ik herken me er wel in. Ik heb aan het begin van de zomervakantie mijn eerste paar (hoge) hakken gekocht en nu draag ik ze het liefst elke dag. Pumps, sleehakken… I don’t care! Maar ja, ik hou nog steeds van mijn sneakers. Always comfortable!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 31 oktober 2010 21:11

ik vind hakken heel erg leuk, en sexy, en vrouwelijk, maar ik ben best wel lang, en als ik dan hakken draag ben ik nog langer, maar van de kleine hakjes vind ik lelijk, iets grotere zijn mooier, heb jij misschien een tip ?

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 31 oktober 2010 21:16

Super artikel maar 1 vraag; jij droeg toch ook zooltjes? Ik bedoel ik mag helaas niet dag in, dag uit op hakken lopen en ik kan inmiddels ook niet lang zonder mijn zolen. Stop jij ze dan gewoon in je hakken of benje niet zool- afhankelijk? :)

[Beantwoorden]


Door kelly-creations op 31 oktober 2010 21:28

SUPER SUPER SUPER LEUK GESCHREVEN! echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door kelly op 31 oktober 2010 21:29

SUPER SUPER SUPER LEUK GESCHREVEN! echt geweldig!

ps. sorry voor mijn naam in de vorige reactie.

[Beantwoorden]


Door lynet op 31 oktober 2010 21:31

heel erg leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 31 oktober 2010 21:35

@Anniek: hogere hakken vind ik ook mooier, maar je moet dragen waar je je fijn in voelt. En wat is nou vrij lang? Ik vind hakken kunnen bij iedere lengte.

@Tamarah: Klopt, die draag ik ook maar ben er niet zo afhankelijk van. Wanneer ik merk dat ik teveel op hakken loop, trek ik ze wel aan, maar 1 a 2 keer per week is voor mij voldoende.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 31 oktober 2010 21:40

Ontzettend gave hakken! En super geschreven! (+ JE HONDERDSTE COMMENT, WOEHOEE! :P)

[Beantwoorden]


Door Florianne op 31 oktober 2010 21:55

Super super leuk geschreven! Heb echt heel hard gelachen..
2jaar geleden had je mij echt niet moeten vertellen dat ik mijn (eerst) verdiende geld aan hakkenzou uitgeven, maar dat is vorig jaar toch echt gebeurt.
Ik ben en blijf toch nog steeds een sneaker/gympen meisje, maar vind hakken nu ook echt geweldig! Ik ben echt op zoek naar mooie enkellaarsjes (die van jou vind ik trouwens echt heeeeel mooi!)

Wil je alsje, alsje, alsjeblieft een filmpje maken van je hakken?? (net als je toen met je sneakers had gedaan ;))

[Beantwoorden]


Door Nena op 31 oktober 2010 22:23

WOW! super leuk geschreven joh! (:
ik ken het probleem, alleen ik kom niet echt van de pijn af.. tips iemand? (A)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 31 oktober 2010 22:42

Waaaaaaah. nu wil ik je hakken collectie wel eens zien! ^^ Die op de foto zien er mooooi uiiit (L)
Ik ben 1.79 van mezelf… en ik heb wel een paar hakken liggen van 12 cm, maar dan ben ik zoooo ontzettend lang, daar voel k me ook niet lekker bij. Maargoed. :P
Superleuk geschreven! ^^
xx.

[Beantwoorden]


Door Kathy op 31 oktober 2010 22:48

Ookal ben ik maar 1.58 m, ik moet er niet aan denken om op hakken te lopen. Ja, ik heb een paar hakken maar ik vind het vreselijk om opeens langer te lijken. Helaas moet ik toch hakken gaan kopen voor kerstgala, want een paar Hello Kitty sneakers zullen niet mooi onder een jurkje staan.

[Beantwoorden]


Door N.B.B. op 31 oktober 2010 22:49

leuk geschreven! ik liep vroeger graag in gemakkelijke schoenen, vooral nike vond ik heerlijk lopen… en toen ik wat ouder werd .. wou/wil ik dat gewoon niet ..ik heb er zekker wel een paar thuis maar geen nike meer , maar puma sportschoenen;) haha, zodat ik op mijn streefgewicht blijf! ja ik sport heel graag. maar niet zodanig om op gewicht blijf ofzo( dat natuurlijk ook) maar de hoofdreden waarom ik sport is omdat ik het gewoon supper fijn vind, i love it! ik heb zelf echt zoveel schoenen, draag haast altijd hakken, als ik ze niet draag dan klopt er gewoon niet iets aan mij :P er wordt me weleens gevraagd hoe komt het dat je zo goed op hoge hakken kunt lopen? hahaha ervaring!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 oktober 2010 23:14

Leuk geschreven!

Ik heb echt precies hetzelfde gehad. Van de een op de andere dag droeg ik gewoon geen sneakers meer en alleen maar hakken! :O

[Beantwoorden]


Door Sabje op 1 november 2010 00:45

Hakken of sneakers, Beiden zijn leuk. Hakken zijn net scharrels, Af en toe moet je ze aan omdat ze leuker staan bij je outfit en omdat ze vaak mooier zijn. Maar na een avondje uit, wil je het liefst toch weer je ouwe trouwe platte schoenen aan. :P

[Beantwoorden]


Door Joanne op 1 november 2010 00:45

Hahaha! Heeel leuk geschreven dit! En ik herken het helemaal. Ik was eerst van de baggy jeans en sneakers (toen ik 16 was ofzo) en nu (24) ben ik helemaal van de rokjes en hakken. Ik denk dat het inderdaad komt doordat je ouder bent geworden.
Leuk zeg! Ben heel benieuwd naar een outfit van jou met hakken aan!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 1 november 2010 00:47

Oja, ik ben trouwens 1.83 en ik trek makkelijk hakken 10cm aan. Als je er zelfverzekerd bij loopt staat het super!
En modellen zijn ook lang en die lopen ook op torenhoge hakken.

[Beantwoorden]


Door Danique op 1 november 2010 09:35

Yep, heb ik ook gehad, bij mij was de sneaker-liefde op een gegeven moment ook over. Ik moet zeggen dat ik nog steeds geen hakken-liefhebber ben (hoewel ik ze wel heb). Iig niet naar school. Ik draag veel laarzen, minnetonka-look-a-likes enzo.

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 1 november 2010 10:42

haha ik begrijp je volledig, ik voel me 10 keer vrouwelijker als ik op hakken loop. Het geeft je hele outfit + zelfvertrouwen een boost. En idd mannen kijken eerder om naar het geluid van hakjes die klikken over de vloer dan een sloffend sneaker geluid :d

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 november 2010 11:39

Wat een super leuk artikel! Je hebt het echt heel leuk geschreven! Ik ben eigenlijk meer van de laarzen zonder hak, maar ik ben erg klein en ben van plan een paar laarzen te kopen die een hak hebben. Met wat kan ik dan het beste beginnen qua hoogte? Iemand?

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 november 2010 12:19

Wil je dan misschien ook je hakkencollectie laten zien. ben toch eigenlijk wel benieuwd waar voor schoenen met hakken je dan hebt.

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 november 2010 13:28

Echt leuk geschreven! Heel herkenbaar ook :P

[Beantwoorden]


Door Sara op 1 november 2010 13:44

grappig om te lezen. Ik was juist heel lang laarzen en hakken en draag nu al een tijdje heel vaak mn sneakers! Ben wel benieuwd naar je hakken collectie!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 november 2010 16:24

Haha, geweldig! Ik ben nu wel heel benieuwd naar je killer heels collectie, komt daar binnenkort een filmpje/artikel over? :)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 1 november 2010 17:57

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Dominique op 1 november 2010 18:42

yaaaay! je hebt het licht gezien haha!

[Beantwoorden]


Door Denise op 1 november 2010 19:22

Super leuk artikel! :D ben nu ook erg nieuwsgierig naar je hakken! en heb je misschien nog tips oid waar je leuke hakken kan kopen?

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 november 2010 19:59

Echt super leuk geschreven :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2010 21:08

echt superleuk artikel ,
dit is weer eens heel wat anders xD

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 1 november 2010 21:09

Heel leuk geschreven, ook wel herkenbaar. Ik draag na all stars ook geen sneakers meer.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 november 2010 21:29

Heerlijke post :)! Hakken zijn echt heerlijk om te dragen, al wissel ik af en toe graag eens af met iets plattere schoenen :).

[Beantwoorden]


Door Romana op 1 november 2010 22:56

Is het trouwens een idee om zo’n sneaker filmpje te maken maar dan met je pumps?
Zou ik erg leuk vinden, aangezien ik alleen maar op hakken looop!
xxx

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 november 2010 01:07

Leuk geschreven maar let op de spelling en je zinsopbouw!

[Beantwoorden]


Door joel op 2 november 2010 16:35

haaaaaa-ha dit is leuk leuk leuk :D

[Beantwoorden]


Door sabine op 2 november 2010 19:13

superleukkk!!!!!!!!!
echt leuk zo’n artikel ;)
(voor een keer!)
ik vind trouwens je site zowieso erg goed (:
ik heb nog nooit gereageerd, maar k denk moet ik misschien toch wel ff zeggen!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 7 november 2010 12:19

[…] het artikel over mijn ‘schoenen affaire’ van afgelopen zondag (lees het artikel hier), kon ik jullie natuurlijk niet teleurstellen en heb ik een filmpje opgenomen waarin ik mijn […]


Door irina op 7 november 2010 18:27

super tof filpje ook interessant jij bent de beste filmpjesmaker

[Beantwoorden]


Door Marikee op 10 november 2010 23:56

Heel herkenbaar. Ook ik ben in de afgelopen jaren flink van schoenen veranderd. En ook ik heb bijna al mijn sneakers gedag gezegd, enkel nog wanneer ik werk draag ik sneakers..

[Beantwoorden]


[…] geschreven hebt ben je het meest trots? Het artikel over mijn liefde voor hoge hakken. (Schoenen affaire, klik!) Die heb ik nog niet zo heel lang geleden geschreven en daar ben ik echt trots […]


Door Rob Rasner Wikipedia op 19 april 2011 03:50

Cool really enjoy your study, adore the assessment, and once again, LOVE you evaluation! Congratulations upon being Freshly Published.

[Beantwoorden]