Vakantie shoplog met Sephora, eerste Louis Vuitton en meer

Tijdens mijn verblijf in Frankrijk vorige week heb ik heerlijk kunnen shoppen, vooral in Parijs. Ik laat je in deze video zien wat er in de mega tas van Sephora zit, wat mijn eerste aankoop bij Louis Vuitton ooit is, en meer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 16 september 2018 | 12 reacties

Reacties

Door Christa op 16 september 2018 10:11

Hoi, ik volgde jou altijd op Instagram enz. En nu kan ik je niet meer vinden? Weet je hoe dat komt?

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 september 2018 15:57

Ik vraag me ook af waarom je die geweven armbandjes hebt gekocht. Ja ze zijn leuk, maar ik vind ze niet meer waard dan 10 euro. Maar goed, jouw geld dus jouw keuzes

[Beantwoorden]

Mimi antwoordt op 17 september 2018 om 12:57:

Er staat ‘Dior’ op, begrijp dat dan. Dat combineert lekker met Primark.

[Beantwoorden]


Door Jess op 16 september 2018 16:09

Allemaal zo leuk! Ik wordt echt zo hebberig van je shoplogs.. haha. Ik zou graag een eerste indruk zien van de Fenty producten.. so pretty!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 16 september 2018 19:34

Hi Vera!

Ik volg je al een tijdje en vind je content altijd heel leuk. Wel vind ik het jammer vind dat je momenteel geen artikelen (zoals fijne reviews met foto’s) meer plaatst.
Ik begrijp het goed als vloggen momenteel meer je ding is omdat je daar meer in kwijt kan. Desondanks vind ik het wel jammer dat er nu helemaal geen artikelen meer komen. Een balans hiertussen zou fijn zijn. Hopelijk kan je hier iets mee :)

[Beantwoorden]

Fenna antwoordt op 17 september 2018 om 16:05:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]

Myrthe antwoordt op 17 september 2018 om 22:47:

Helemaal mee eens!

Zou fijn zijn als er wat duidelijkheid komt, want nu is ‘opeens’ de switch gemaakt van 5 artikelen per week naar 2 video’s per week.
Helemaal prima als je alleen nog youtube gaat doen, maar dan ben ik zelf niet meer geïnteresseerd in de ‘blog’. Nu kijk ik alleen af en toe om te zien of er nog een artikel online komt, maar dat is dus nooit zo. Echt jammer!

[Beantwoorden]

Mimi antwoordt op 18 september 2018 om 17:40:

Eens. Ik vind haar artikelen eigenlijk haar sterkste kant al is de vibe tussen haar en Edith ook tof. De zoveelste shoplog sla ik over. Zit geen groei in, allen maar duurder en meer maar voor haar levert het meer op dus de keuze snap ik.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 17 september 2018 12:06

ik heb weer genoten van deze shoplog. Ik wordt zo gelukkig hiervan, en je brengt mij altijd op ideeën. ik ben erg benieuwd naar het makeup gedeelte, hoop snel je reviews voorbij te zien komen. jammer dat de collectie van too faced zo schaars is in nederland. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 september 2018 14:15

Ik vind de videos heel leuk, maar ik mis de artikelen (eigenlijk vooral reviews) een beetje. Ik zag dat HEMA nieuwe ‘tijdelijke’ haarverf heeft. Lijkt me heel leuk om daar een review over te zien :)

[Beantwoorden]


Door charlotte op 18 september 2018 08:45

Ik ben vooral benieuwd naar het Norvina palette en inspiratie voor ooglooks hiermee!

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 september 2018 15:09

Superleuk!

[Beantwoorden]