Vakantie shoplog met Sephora, eerste Louis Vuitton en meer

Tijdens mijn verblijf in Frankrijk vorige week heb ik heerlijk kunnen shoppen, vooral in Parijs. Ik laat je in deze video zien wat er in de mega tas van Sephora zit, wat mijn eerste aankoop bij Louis Vuitton ooit is, en meer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 16 september 2018 | 17 reacties

Reacties

Door Christa op 16 september 2018 10:11

Hoi, ik volgde jou altijd op Instagram enz. En nu kan ik je niet meer vinden? Weet je hoe dat komt?

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 september 2018 15:57

Ik vraag me ook af waarom je die geweven armbandjes hebt gekocht. Ja ze zijn leuk, maar ik vind ze niet meer waard dan 10 euro. Maar goed, jouw geld dus jouw keuzes

[Beantwoorden]

Mimi antwoordt op 17 september 2018 om 12:57:

Er staat ‘Dior’ op, begrijp dat dan. Dat combineert lekker met Primark.

[Beantwoorden]


Door Jess op 16 september 2018 16:09

Allemaal zo leuk! Ik wordt echt zo hebberig van je shoplogs.. haha. Ik zou graag een eerste indruk zien van de Fenty producten.. so pretty!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 16 september 2018 19:34

Hi Vera!

Ik volg je al een tijdje en vind je content altijd heel leuk. Wel vind ik het jammer vind dat je momenteel geen artikelen (zoals fijne reviews met foto’s) meer plaatst.
Ik begrijp het goed als vloggen momenteel meer je ding is omdat je daar meer in kwijt kan. Desondanks vind ik het wel jammer dat er nu helemaal geen artikelen meer komen. Een balans hiertussen zou fijn zijn. Hopelijk kan je hier iets mee :)

[Beantwoorden]

Fenna antwoordt op 17 september 2018 om 16:05:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]

Myrthe antwoordt op 17 september 2018 om 22:47:

Helemaal mee eens!

Zou fijn zijn als er wat duidelijkheid komt, want nu is ‘opeens’ de switch gemaakt van 5 artikelen per week naar 2 video’s per week.
Helemaal prima als je alleen nog youtube gaat doen, maar dan ben ik zelf niet meer geïnteresseerd in de ‘blog’. Nu kijk ik alleen af en toe om te zien of er nog een artikel online komt, maar dat is dus nooit zo. Echt jammer!

[Beantwoorden]

Mimi antwoordt op 18 september 2018 om 17:40:

Eens. Ik vind haar artikelen eigenlijk haar sterkste kant al is de vibe tussen haar en Edith ook tof. De zoveelste shoplog sla ik over. Zit geen groei in, allen maar duurder en meer maar voor haar levert het meer op dus de keuze snap ik.

[Beantwoorden]

J. antwoordt op 19 september 2018 om 11:29:

Helemaal mee eens. Ik heb er nu al een aantal keer een opmerking over gemaakt in de comments, maar daar komt geen reactie op. Inmiddels verschijnen er al ongeveer 2,5 maand alleen nog maar filmpjes.
Wat ik vooral jammer vind is dat er totaal geen reactie van Vera komt op de comments. Het lijkt wel alsof ze alleen nog maar actief is Youtube en dat ze de comments op haar blog niet meer leest. Alsof haar blog een ondergeschoven kindje is geworden en een middel om haar video’s op Youtube te promoten.

Persoonlijk vond ik haar artikelen ook haar sterkste kant. Ze was één van de weinige bloggers die nog regelmatig reviews postte, iets wat ik altijd erg leuk vond.

Ik kan begrijpen dat ze de switch naar Youtube maakt. Dat is wat iedereen lijkt te doen. Ik heb het idee dat daar nu de inkomsten mee te genereren zijn. Ik vind het heel jammer, want ik lees liever blogs en plogs dan dat ik naar filmpjes kijk. Maar blijkbaar is dat nu de tijd.
Wat ik wel jammer vind is dat Vera zelf volledig stil blijft over haar switch. Onaangekondigd verschijnen er alleen nog maar filmpjes.
Nogmaals, het is haar goed recht om te doen wat ze wil. Wel zou ik het fijn vinden als ze daar officieel wat over zou zeggen. Nu bezoek ik haar blog regelmatig nog in de hoop dat er een artikel staat. Als ze officieel aankondigt dat ze alleen nog maar filpmjes maakt dan weet ik in ieder geval ook dat ik haar blog niet meer hoef te bezoeken.

[Beantwoorden]

Daanstah antwoordt op 20 september 2018 om 07:48:

Hee J,

Volgens mij legt ze het uit in dit artikel van juni:

https://veracamilla.nl/2018/06/hello-is-it-me-youre-looking-for/

Ik vind het ook jammer dat er geen blogs meer zijn, maar misschien bedenkt ze zich nog…

[Beantwoorden]

J. antwoordt op 23 september 2018 om 18:05:

Hoi hoi!

Je hebt helemaal gelijk! Ik heb het artikel toentertijd wel gelezen, maar het is een beetje in de vergetelheid geraakt bij mij. Misschien ook omdat ze in het artikel zet dat de blog altijd haar baby zal blijven en dat ze in de rustigere weken (alleen nog niet wetende wanneer precies) ook tijd aan haar blog zal besteden.
Ik denk dat ik daarom ook dacht cq verwachtte dat er nog af en toe wel een artikel voorbij zou gaan komen :)
Bedankt voor het onder de aandacht brengen van het artikel!


Door aboutsbstyle op 17 september 2018 12:06

ik heb weer genoten van deze shoplog. Ik wordt zo gelukkig hiervan, en je brengt mij altijd op ideeën. ik ben erg benieuwd naar het makeup gedeelte, hoop snel je reviews voorbij te zien komen. jammer dat de collectie van too faced zo schaars is in nederland. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 september 2018 14:15

Ik vind de videos heel leuk, maar ik mis de artikelen (eigenlijk vooral reviews) een beetje. Ik zag dat HEMA nieuwe ‘tijdelijke’ haarverf heeft. Lijkt me heel leuk om daar een review over te zien :)

[Beantwoorden]


Door charlotte op 18 september 2018 08:45

Ik ben vooral benieuwd naar het Norvina palette en inspiratie voor ooglooks hiermee!

[Beantwoorden]


Door Roos op 18 september 2018 15:09

Superleuk!

[Beantwoorden]


Door Joke op 21 september 2018 12:41

Ik mis de (geschreven) reviews ook!!!!! Ik volg deze blogs om eerlijke informatie te krijgen over make-up en verzorgingsproducten. Dat wordt helaas al maar minder en minder, ook bij andere (voorheen beauty) bloggers.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 20 mei 2019 09:41

Hoi Vera,

Ik vroeg mij af of het nog steeds mogelijk is om via de Franse Sephora website te bestellen. Mij lukt het niet. Zou jij mij please kunnen helpen?

x

Lieke

[Beantwoorden]