Rollercoaster aan emoties | Vakantie | Weekvlog 11

Wat een gekke week was dit. Ik zat een beetje in een roes en weet ook niet goed hoe ik het moet beschrijven allemaal. Het was de week van de vakantie van Jeff en mij, maar het voelde na vorige week heel dubbel allemaal. We probeerden er het beste van te maken. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 13 september 2018 | 6 reacties

Reacties

Door aboutsbstyle op 13 september 2018 16:38

wat een leuke vlog weer, en ik ben enorm benieuwd wat jullie allemaal gekocht hebben. komt er een shoplog van? sterkte met al je emoties en laat het er wel uitkomen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 september 2018 09:46

Gecondoleerd Vera! Goed dat je toch op vakantie bent gegaan, dat geeft wat afleiding :) En wat heftig van het incident zeg! Gelukkig bleef Jeffrey rustig en is er uiteindelijk niets ernstigs gebeurd!

[Beantwoorden]


Door Carla op 14 september 2018 10:45

Hoi Vera, gecondoleerd. Wat goed en kwrtsbaar dat je gewoon aangeeft hoe je je voelt. Ik vind dat sterk. Is wat je voelt, dat heen en weer gaan in emotie niet gewoon rouw? Mijn opa en oma zijn 4 jaar geleden, kort achter elkaar, overleden en nog steeds mis ik ze soms zo ineens zo erg dat de tranen in mijn ogen schieten, en daarna is dat ook weer over. Ze zitten in mijn hart, hoofd en genen. En soms triggert ‘iets’ de gedachte en herinnering aan hen. Ik heb rouw leren kennen als het heen en weer gaan in emoties. Sterkte, en je opa leeft voort in jou. Je herinneringen, genen, hart, leringen ……

[Beantwoorden]


Door Judith op 14 september 2018 10:55

Dag lieve Vera, wat tof dat je ondanks alles weer een prachtige weekvlog in elkaar hebt gezet! Kreeg er zelf weer een beetje een vakantiegevoel van terug. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd. Dikke knuffel en zet hem op!

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 september 2018 23:13

Bah wat een vervelende ervaring bij LV.

Ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt in Parijs.
Leuk dat jullie in Disney waren. Ik ga volgende maand mijn verjaardag daar vieren.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 september 2018 15:55

Jeetje wat heftig zeg van de overval! Wel heel fijn dat je toch nog een beetje hebt kunnen genieten op je vakantie ondanks de omstandigheden!

[Beantwoorden]