Shoppen met een stylist #2

Voor het najaar doken Edith en ik weer de winkels in. We deden dit keer ook een aantal ‘nieuwe’ winkels aan die we de vorige keer oversloegen zoals H&M en Zara. Wat is er te vinden voor maat 42 t/m 48? Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 september 2018 | 16 reacties

Reacties

Door Janneke op 9 september 2018 11:21

Leuke video!!

Heeft iemand de link van die bloemenjurk van de monki? Ik kan het niet vinden op de website, maar vind die jurk echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 9 september 2018 11:53

Wat een toffe video! En ja die outfit van Edith is echt heel tof!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 9 september 2018 17:53

Wat een heerlijke video, ik heb echt gelachen om Jullie twee samen. Heerlijk duo. Ik kijk uit naar de shoplog!! Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 september 2018 19:00

Wat een gezellige video weer! Ik shop nauwelijks nog kleding sinds ik minimalistisch leef en liever kies voor tweedehands kleding of items die zonder kinderarbeid of vervuilend proces tot stand zijn gekomen. Daardoor vind ik het wel leuk dat ze goede tips geeft, zodat je miskopen voorkomt en ook echt happy bent met je outfits! Fijne avond nog :)

[Beantwoorden]


Door Maartje op 10 september 2018 14:30

Meer, meer, meer.
Elke maand, elke week?? Geweldige shoplog Vera!

Ik was vorige week ook in Den Haag aan het shoppen.
Weer veel ideeën opgedaan (animal/trends).
Edith ook weer bedankt, luv this

[Beantwoorden]


Door Jess op 10 september 2018 18:33

Super leuk weer! En dat roze jasje van mango is echt ge-wel-dig! Het lijkt me alleen niet handig om met Edith te shoppen of deze video uberhaupt te kijken als je aan het sparen bent.. hahah

[Beantwoorden]


Door Amélie op 10 september 2018 21:44

Persoonlijk vind ik bij een grotere boezem zoals jij hebt en ik zelf ook, een V hals of overslag veel mooier staan dan een ronde hals en zo hooggesloten. Je oogt wat propperig zo vind ik. Maar goed, smaken verschillen! ?

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 11 september 2018 om 12:33:

Vera heeft geen ‘grote’ boezem hoor. Ik zit zelf in cup 85D en dat vind ik dan weer wel een bovengemiddelde maat en dat terwijl ik een stuk slanker ben.

[Beantwoorden]


Door Ju op 11 september 2018 09:05

Edith is echt een leuk mens :) zo gezellig

[Beantwoorden]


Door Petra op 11 september 2018 09:13

Leuke video, met goede tips. Maar juist omdat je zo’n goede kijk hebt op kwaliteit, vind ik het bij je passen als je winkels opzoekt buiten de fast fashion categorie. De pasvorm en prints zijn dan niet alleen mooier, het gaat ook allemaal langer mee. Ik mis nu een beetje het principe duurzaam.

[Beantwoorden]


Door Maria op 11 september 2018 15:26

Deze filmpjes met Edith zijn echt superleuk! Maar haar stijl is te extravagant voor jou vind ik. Dat oranje pak bijvoorbeeld staat haar heel goed, maar vind ik bij jou niet passen. Vind jou meer een klassiek type en denk dat je je nu teveel laat beïnvloeden door wat zij draagt en haar goed staat. Denk dat je nog veel meer je eigen stijl kan ontwikkelen. Maar zoals ik al zei: superleuke video’s!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 september 2018 15:28

Ik vind dit echt te leuk Vera! Ik vind dat jullie echt hele nuttige en waardevolle tips geven. En die uitspraak: shop the fit not the size vind ik heel erg waar! Super inspirerend om te zien.

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 september 2018 08:27

Die camel kleurige jassen vind ik zo gaaf!
Toch maar even langs de mango

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 12 september 2018 12:09

Super leuke video! Ik ben echt fan van Edith (ook van jou hoor Vera!).

[Beantwoorden]


[…] de shoplog met Edith is af! Het duurde even iets langer na de shopvideo voor het najaar, maar we hebben eindelijk setjes gemaakt, Edith heeft ontelbaar veel tips gegeven en alles staat […]


Door Simone op 19 oktober 2018 17:32

Super leuke shoplog weer, jullie zijn zo leuk samen! Ik wil ook graag weten welke mascara je hier draagt, prachtig!

[Beantwoorden]