Oogschaduw maken met mousse & eerlijk zijn | Weekvlog 12

Ik kom weer een beetje in mijn oude ritme en begin me daarom ook weer wat de oude te voelen. Afgelopen week kwamen we terug van vakantie, had ik gelijk leuke afspraken staan, ging ik naar het verjaardagsdiner van mijn vader en praat ik eerlijk tegen jullie over hoe ik me voel en gedraag op dit moment. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 20 september 2018 | 5 reacties

Reacties

Door marrie op 20 september 2018 18:39

Misschien kan je babyshampoo proberen voor dat hoofdbord. Vind het juist wel leuk dat je wat directer of zoals jij het noemt rauwer reageert. Hoort denk ik bij het ouder worden.

[Beantwoorden]


Door jane op 20 september 2018 21:41

Hoi Vera

Dat hoofdbord kun je behandelen met backingsoda dat werkt heel goed

ff een papje op de vlek smeren even in laten trekken daarna met een doek met water eraf halen ,kijk ff op google er staan veel tips met backingsoda op

verder geniet ik van je vlogs :)

[Beantwoorden]


Door Judith op 21 september 2018 08:49

Ha Vera, weer genoten van je vlog op deze vroege ochtend! Ik moest bij de vlek direct denken aan een super grappig fragment uit de film Coming to America met het haarproduct Soul Glow wat ook de nodige vlekken geeft.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 21 september 2018 13:08

Ik lees het bij de reacties al, maar inderdaad: baking soda :) Helemaal natuurlijk en erg effectief. P.s. ik vind je eerlijkheid alleen maar goed hoor!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 september 2018 01:07

Jammer dat er geen geschreven blogs meer verschijnen :( Vond de afwisseling zo fijn! Tuurlijk moet je wel doen wat je zelf het liefste doet!

[Beantwoorden]