Gestyled door Lizzy vd Ligt & win mijn blouse!

Ik word niet vaak gestyled, maar toen ik gevraagd werd om me te laten stylen door Lizzy van der Ligt was ik gelijk enthousiast. Lizzy en ik zijn ongeveer tegelijk begonnen met bloggen, alleen blogde zij toen ze 8 jaar geleden begon, over mode. Terwijl ik juist net een beautyblog gestart was. Ik vond het onwijs leuk om Lizzy eindelijk eens te ontmoeten. En ze heeft me niet alleen gestyled, we hebben ook gekletst over kleding, mijn stijl, make-up én body positivity.

In de video die je hierboven kunt bekijken, heeft Lizzy me kleurrijk gestyled voor een date met Jeffrey! Ik vind het altijd leuk om me mooi aan te kleden voor onze dates en Lizzy begreep mijn stijl en liefde voor leuke prints meteen. Ook testen we de Dove Invisible Care Floral Touch (die in de video vól op mijn outfit gesprayd wordt), want deze nieuwe deo van Dove ruikt heerlijk, is zacht voor de huid én laat geen witte strepen of gele vlekken achter op kleding.

WIN!

Laat in een reactie weten voor welk zomers event jij een kleurrijke outfit kan gebruiken en maak kans op mijn blouse uit de video (wel een nieuwe natuurlijk ;)), samen met een heerlijk Dove Invisible Care Floral Touch pakket!

Deze blogpost is in samenwerking met Dove.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 4 augustus 2018 | 49 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Hilde VE op 4 augustus 2018 10:16

Oh, wat een leuke blouse is dat! Ik heb mijn neven en nichten al vele jaren (bij sommige was ik nog een kind) niet meer gezien. Binnenkort gaan we met z’n allen eens samenkomen en (hopelijk) lekker gaan eten.

[Beantwoorden]


Door Kristel op 4 augustus 2018 10:27

Wat een prachtige blouse Vera! :) Ik zou wel wat kleurrijks en luchtigs kunnen gebruiken voor een tripje naar de Efteling met mijn vriend! Kado voor zijn verjaardag ?en mocht ik het te warm krijgen in al die attracties, met die Dove Invisible Care Floral Touch deo valt geen Laaf of Trol om vd geur ?

[Beantwoorden]


Door Daphne - verdraaidmooi op 4 augustus 2018 10:33

Prachtige blouse!! Alleen waarom zou ik per se een kleurrijke outfit kunnen gebruiken voor een zomers event? Ik ben chronisch ziek en heb chronische pijn en kan daarom weinig de deur uit en evenementen bezoeken is al helemaal een uitdaging. Alleen vind ik dat je er binnenshuis ook fleurig en kleurrijk uit moet kunnen zien en body positivity uit moet kunnen stralen, ook al voel ik me niet altijd zo. Dat is zo belangrijk om jezelf fijn te blijven voelen! Ik zou graag een lootje willen trekken voor de winactie om er binnenshuis een feestje van te kunnen maken!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 augustus 2018 13:54

Hoi Vera, ik zou graag de blouse willen dragen op mijn zusje der 30ste verjaardags tuinfeest! Lekker veel kleur daar hou ik van. Het maakt je instant vrolijk. Ik vind ook dat iedereen alle kleuren kan hebben, het ligt er gewoon aan hoe j het combineerd. Mij staat bijvoorbeeld licht geel niet zo mooi maar okergeel met een mooie bordeaux lippenstift erbij is wel weer een goede combi. En ik gebruik al jaren de dove invisible deospray. Altijd goed! Ben wel benieuwd naar de nieuwe geur. Dus ik waag bij deze het gokje om kans te maken op het pretpakket ?

[Beantwoorden]


Door Ilse op 4 augustus 2018 17:25

Hallo Vera
Super leuke blouse
Ik ga met een groep vrienden naar een 90’s festival in Nijmegen. Daar zou die wel super gaaf voor zijn

[Beantwoorden]


Door Mascha op 4 augustus 2018 18:27

Leuk om jou en Lizzy samen in een video te zien. Ik zou het blousje aantrekken naar de volgende date met de jongen waarmee ik al even contact heb. En de deodorant kan ik goed gebruiken omdat ik toch altijd een beetje angstzweet heb voordat ik hem zie. :)

[Beantwoorden]


Door Fo op 4 augustus 2018 18:47

Hee Vera!

Ik zou dit truitje mee willen nemen naar qbase, dan gaan de sinaasappeltjes flink springen en stampen. :-) gelukkig kunnen deze niet echt geplet worden hihi.
Zo’n verwenpakketje is natuurlijk nooit weg en altijd lekker.
Leuke video heb je er van gemaakt ?

[Beantwoorden]


Door marie-jose sabel op 4 augustus 2018 23:47

zeer mooie blouse past bij mijn deo dove. wat wil je liever deodoranff van dove meteen zeer mooie blouse dag verdiend dove bj j mij

[Beantwoorden]


Door Annabel op 5 augustus 2018 09:40

Hi vera! Wat een leuke video, ben benieuwd naar de dove deo. Ik zou de blouse voor hetzelfde gebruiken als jij, voor een date! Op 13 augustus zijn mijn vriend en ik namelijk een jaar bij elkaar en gaan we naar Münster om het te vieren. Plus, mijn vriend is gek op fruit, dus met sinaasappels ben ik vast onweerstaanbaar ?.

X

[Beantwoorden]


Door Jonna op 5 augustus 2018 20:23

Aaah twee van mijn lievelingsvloggers in 1 video!! Vind de blouse echt heeel mooi, zou hem dragen op een date met mijn vriendinnen, als we lekker gaan shoppen/terrassen! Daarnaast ben ik ook heel nieuwsgierig naar de deo :) Keep up the good work Vera! Xx

[Beantwoorden]


Door nadia op 5 augustus 2018 21:45

Leuke video!:-) Ik zou die gave blouse dragen op mijn verjaardag. Heerlijk zomers, en gelijk het verjaardaggevoel!

[Beantwoorden]


Door Ize op 5 augustus 2018 22:00

Ik zou dit super leuke zomerse blousje graag willen om op mijn verjaardag binnenkort te dragen!
Dit zou een super leuk verjaardagscadeautje zijn voor mijn 20e verjaardag!
Ook kan ik op zo’n dag een goede deodorant wel gebruiken (tegen het tietzweet haha) Xxx

[Beantwoorden]


Door Debbie op 5 augustus 2018 22:32

Hi Vera!

Ik vind de blouse enorm leuk en ik vroeg me af van welk merk het is?

Groetjes Debbie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2018 om 09:38:

Hij is van Envii!

[Beantwoorden]


Door Jose op 6 augustus 2018 09:59

Er zijn zoveel gelegenheden waarbij ik zo’n blousje zou kunnen dragen, uit eten met een rokje eronder, of naar een terrasje of op een feestje of gewoon op zondag als ik naar de supermarkt ga ;). Je wilt er natuurlijk altijd goed uitzien… Ik heb zelf altijd ook wel moeite met het vinden van een fijne deo omdat ik in de zomer snel last heb van eczeem. Goede ervaringen gehad met Dove tot nu toe :)

[Beantwoorden]


Door Catho op 6 augustus 2018 10:23

Dat bloesje staat je echt prachtig Vera!

Ik zou geen speciaal evenement hebben om dit bloesje aan te doen, ik vind dat het gewoon iedere dag kan! Iedere dag mag een kleurrijke dag zijn voor mij! Als ik weet dat ik een mooi kledingstuk kan aantrekken ’s ochtends is mijn ochtendhumeur gelijk minder en wordt het een goede dag , ik weet zeker dat dit bloesje dat effect op mij zou hebben haha :)
En dan maar hopen dat ik er ook zo stralend eruit zie

xx

[Beantwoorden]


Door Marly op 6 augustus 2018 12:14

Hoi Vera,

Toevallig had ik dit mooie blousje vorige week in mijn winkelmandje gestopt bij Zalando, ben echter voor een leuk hempje gegaan met dit weer (zwoksel for life). Ik heb eind september een groot feest van mijn schoonouders om hun 30 jarig huwelijk, hun beide verjaardagen en het feit dat mijn schoonmoeder op 55 jarige leeftijd nog een mbo4 opleiding tot persoonlijk begeleider heeft afgerond te vieren *trots!*. Met deze blouse kan ik dan een leuke feestelijke outfit maken, met bijvoorbeeld een spijkerrokje eronder. Ik zou er erg blij mee zijn en kan de deo eronder ook goed gebruiken :)

Liefs Marly

[Beantwoorden]


Door Naomi op 7 augustus 2018 15:19

Oeh hele leuke blouse!! Ik zou hem dragen op mijn verjaardagsfeestje eind vd maand.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 augustus 2018 21:01

Ik zou de blouse heeeel graag dragen op mijn verjaardag, 16 augustus word ik 25 :)

[Beantwoorden]


Door Ashley op 8 augustus 2018 22:22

De top staat je prachtig! Altijd fijn om kleding op jou te zien want we hebben ongeveer hetzelfde lichaam.
Van de week de river island broek besteld (wel in het wit) en hij zit en staat perfect!

De top (en deo!) zou ik mee nemen naar mijn trip naar New York over 5 weken! 3 jaar voor gespaard en eindelijk is het zo ver.
Wil natuurlijk wel fab op de fotos staan.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 augustus 2018 10:03

Ik zou de prachtige blouse kunnen gebruiken op mn 22e verjaardag, die over 2 weken is! Tevens vieren mijn vriend en ik op die dag ook dat we samen zijn gaan wonen. Redenen genoeg dus voor een goed feestje én een goede outfit! :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 augustus 2018 10:04

Oh wat stom! Nu ik net een reactie heb geplaatst zie ik dat ik over geen 2 weken, maar een goede week al jarig ben. Kledingstress! ?

[Beantwoorden]


[…] de film van Dylan Haegens in Venray. Check de video van mijn stylingsessie met Lizzy hier en klik hier voor de winactie om dezelfde blouse te winnen. […]


Door Maria op 16 augustus 2018 15:48

Oh dat printje vond ik zo leuk al bij Envii! Ik ga binenkort ein-de-lijk afstuderen dus dan zou ik heel graag in dit blousje doen! :-)

[Beantwoorden]


Door Louise op 16 augustus 2018 15:52

Hey Vera!
Super leuke kleding in jouw kast! Ik vertrek binnenkort met mijn zus op citytrip naar Bologna, de blouse zou super mooi staan in de zon in een zuiderse stad. Vele groetjes!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 16 augustus 2018 16:04

Prachtige blouse!
Met een nette pantalon om te vieren dat mijn BFF en ik een jaar kennen ?
We gaan er een leuke en gezellige dag van maken, shoppen en uit eten….

Fijne dag ?

[Beantwoorden]


Door Naomi op 16 augustus 2018 16:13

Super leuk en lekker fruitig.
Ik zou hem aan doen met een leuk rokje naar het trouwjurk passen van mijn beste vriendin! Aaaaah!

[Beantwoorden]


Door Evi op 16 augustus 2018 16:16

Love het printje van de blouse! Ik zou hem aandoen naar de surprise party voor mijn vader die in september 50 jaar wordt! Lijkt me super leuk met een spijkerrokje bij mooi weer of een jeans bij wat minder weer! Ben ook benieuwd naar de deo. De volgende keer maar even kijkje nemen! X Evi

[Beantwoorden]


Door Jill op 16 augustus 2018 16:30

Wat een mooie zomerse print! Zowel Chique als casual te dragen, super leuk! Deze blouse zou ik aandoen naar de laatste festivals, om deze zomer mooi af te sluiten.

[Beantwoorden]


Door Evy op 16 augustus 2018 16:30

Wat een ontzettend leuke blouse!! Iets wat ik zelf niet zou uitkiezen maar meteen verliefd op werd! Ik zou deze blouse leuk stylen met een zwart a-lijn spijkerrokje met zilveren knopen en stoere laarsjes. Haren mooi in de krul en een warm make-uplookje en ik ben klaar voor een van de vele festivals waar ik deze zomer naartoe ga en de outfit naar zou dragen!

[Beantwoorden]


Door Frederika op 16 augustus 2018 16:33

Lieve Vera,
Deze blouse staat je zo leuk waaah ik wil hem ook! Ik ga binnenkort naar het festival Woodstock @ Bloemendaal en hij lijkt mij hiervoor perfect! Gecombineerd met Dr. Martens een Spijkertje en de festival look is compleet!

Liefs x

[Beantwoorden]


Door MB op 16 augustus 2018 16:47

Hi Vera, deze blouse doet mij echt denken aan dolce&gabbana met al die lemons! Ik zou dit item graag willen dragen als ik mijn vader, die momenteel in Maleisie werkt, ga bezoeken. Het is chique, luchtig en goed te combineren met een denim short of mooie rok. I like it!!

[Beantwoorden]

MB antwoordt op 16 augustus 2018 om 16:50:

Haha ik bedoel natuurlijk sinaasappels! Laat ik het maar houden op citrusvruchten

[Beantwoorden]


Door Clementine op 16 augustus 2018 18:37

Hoi Vera,

Ik ben helemaal verliefd op deze te gekke blouse! Ik zou deze fruitige blouse dragen tijdens de opening van de Art On Paper expositie, maar zou hem zeker nog veel dragen bij dit mooie weer! Aangezien mijn naam Clementine is, heb ik elke dag een reden op deze blouse aan te trekken. Vroeger werd ik vaak geplaagd om mijn naam, maar nu ben ik fier op mijn unieke naam.

Fruitige groetjes x

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 augustus 2018 20:23

Hoi Vera

Als je mij aan mij zou vragen wanneer ik deze blouse zou dragen dan antwoord ik gelijk: ELKE DAG!! Ik word meteen vrolijk bij het zien van deze leuke print en denk dat ik hiermee heel veel complimentjes zal krijgen van de mensen rondom mij wat mij op deze manier ook weer een boost zelfvertrouwen geeft. Je bent echt een voorbeeld voor me Vera, ik heb me lang heel slecht in mijn vel gevoeld omdat ik onzeker was over mijn eigen lichaam en vaak heel negatieve commentaar te verduren kreeg. Dankzij jouw video’s maak je het onderwerp eindelijk meer bespreekbaar en geef je de boodschap mee dat het OK is om jezelf te zijn, dat er geen ideaalbeeld bestaat maar het belangrijkste is dat je je eigen lichaam moet accepteren ZOALS het is. Ik durf nu sinds kort met blote benen in een jurkje naar buiten zonder me daar slecht over te voelen en eerlijk ik voel me echt heel gelukkig en kan ik me alleen maar bedenken had ik deze stap maar eerder gezet! Ik kan niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben Vera dat ik dankzij jouw video’s dit heb kunnen doen, blijf zo doorgaan zou ik zeggen ongetwijfeld zijn er nog meer mensen die deze mening met mij delen. x x x

[Beantwoorden]


Door Esmee op 16 augustus 2018 20:26

Wat een leuke stylingvideo en een super leuke blouse! Ik ga helaas niet echt naar events maar 3 september start ik met mijn nieuwe opleiding en die blouse is perfect om het jaar mee te starten!!

[Beantwoorden]


Door Dewi van der Gaag op 16 augustus 2018 23:29

Oh wauw! De blouse van envii staat al lang op mijn verlanglijst! Prachtige print en mooie kleuren! Was helaas net te laat met bestellen! Mocht ik de blouse winnen dan hoop ik dat hij mij net zo goed als jou staat! Ik zou de blouse dragen met een mooie demin jeans en stoere hakken. De perfecte outfit voor een meidenavond met mijn vriendinnen!

[Beantwoorden]


Door Guenevere op 17 augustus 2018 09:30

Hiii Vera,

Ik heb al zo’n lange tijd deze prachtige blouse op het oog. Heel toevallig zijn mijn vriend en ik 2 jaar samen deze maand, voor onze date zou ik deze mega graag aan willen trekken! We gaan naar een tapas restaurant dus het Spaanse thema van de blouse past daar natuurlijk perfect bij.

Liefs Guen!

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 17 augustus 2018 13:16

Zo’n leuk blousje is dit Vera! Maar goed dat je in je weekvlog noemde dat ie te winnen is? Mijn vriend gaat voor zijn thesisonderzoek naar Australië(?) en vlak voordat hij vertrekt organiseren we nog een afscheidsbbq. De blouse zou perfect zijn om een zomerse en vrolijke draai te geven aan deze toch ook wel slmbere dag?

[Beantwoorden]


Door Sabien op 17 augustus 2018 16:25

Hoi Vera !
Ik zou de blouse graag dragen bij de Vliegende Vrienden van Amstel.
Dit lijkt me de perfecte blouse voor zo’n groots evenement!
Ik volgde je een tijdje iets minder intensief,
maar sinds de weekvlogs kijk ik elke week weer trouw!
Keep up the good work ! :)

Liefs ,

Sabien

[Beantwoorden]


Door Raven op 17 augustus 2018 16:30

Hey Vera! Ik vind de blouse kleurrijk en daardoor echt een eyecatcher in combinatie met bijvoorbeeld zwarte of denim tinten. Misschien leuk voor op een terrasje deze zomer, festival of een avondje uit!!

[Beantwoorden]


Door Femmy op 17 augustus 2018 17:23

Heee Vera,
Ik hoop dat ik nog op tijd ben met reageren! Ik keek net je weekvlog en vind die blouse echt geweldig! Dus moest ik natuurlijk wel even snel een reactie plaatsen. Bij jou staat ie super cool, en kwa haarkleur en body komen jij en ik redelijk overeen dus hoop ik hem ook te kunnen rocken! Ik zou hem dragen met een high waste denim rok en mn cowboy boots eronder op mijn eerste schooldag. Liefs, Femmy

[Beantwoorden]


Door Mandy op 17 augustus 2018 18:45

Ik heb binnenkort de bruiloft van mijn stief neef! Ik ben zo blij dat hij gaat trouwen en ben nog steeds opzoek naar de perfecte outfit. Deze blouse ziet er zo leuk uit, en ik zou hem zeker dragen tijdens deze bijzondere dag ❤️?

[Beantwoorden]


Door N Kamp op 17 augustus 2018 19:28

Wat een prachtige blouse, liefde op het eerste gezicht! Perfect om aan het einde van de zomer het zonnige gevoel vast te houden! Ik heb heel de zomer in de bibliotheek aan mijn scriptie gewerkt, gelukkig is na maanden knokken (het ging niet heel soepel ?) het einde in zicht. Elke dag droom ik even weg bij de gedachte dat ik bijna klaar ben en dat kan vieren met de lieve mensen om me heen die mij zo gesteund hebben. Daar hoort natuurlijk een goede outfit bij. Ik zou me in deze blouse echt een powervrouw voelen?

[Beantwoorden]


Door Ruth op 18 augustus 2018 13:51

Ik woon sinds deze week samen met mijn vriend om in september aan mijn nieuwe studie te beginnen. Een droom die ik al 3 jaar lang had maar niet heb gevolgd omdat ik gigantisch last heb van heimwee en de studie (vaktherapie) alleen maar kon doen aan de andere kant van Nederland, om dit te vieren dat ik deze stap heb durven zetten gaan ook ik en mijn vriend natuurlijk uit eten. Ik heb een erg mooi leren rokje tot net boven mijn knie met een split erin en heb deze nog weinig gedragen omdat ik geen passende top heb. Deze blouse lijkt me daar erg leuk boven!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 augustus 2018 15:27

Hee vera, leuke winactie!
Mijn lichaamstype lijkt heel erg op de jouwe en daarom denk ik dat deze blouse mij ook heel leuk zou staan. Genoeg leuke dingen om hem bij aan te doen: ik heb een housewarming en een feestje op de planning staan en vind hem daarnaast ook leuk om gewoon op een ‘normale’ doordeweekse dag aan te trekken! Dus ik doe graag mee aan deze winactie. Die deo lijkt me trouwens ook super fijn.
Liefs Suzanne

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 augustus 2018 16:21

Wauw wat een mooie blouse. Hij staat je echt top! Mijn zomers evenement zijn bijna allemaal al voorbij maar het volgende “event” is helaas al bijna back to school gaan.. Al zou ik dat met zo’n toffe blouse minder erg vinden. Leuke video Vera!

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 augustus 2018 22:11

Ik houd zo van die printjes met fruit! Ik heb alleen nog niks gevonden wat echt bij mij past, maar deze is super mooi! Ik ga binnenkort beginnen aan de intro van mijn studie, opleiding docent muziek in amsterdam, waarbij we elk jaar een optreden geven aan het eind van de week, daar kan ik wel wat kleurrijks voor gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Caroline op 19 augustus 2018 23:07

Oeh wat een prachtige blouse!
En mijn complimenten Vera, je bent de laatste tijd zó gegroeid als mens. Zo veel respect voor je zelfvertrouwen en de boodschap die je uitdraagt, helpt mij enorm.
De blouse zal ik aantrekken naar mijn eerste officiële stagedag. Niet per se een zomers event maar ik kijk er naar uit: ik kon door ziekte afgelopen jaar niet beginnen aan mijn stage maar kan nu ik opgeknapt ben toch eindelijk gaan beginnen en mijn studie gaan afronden!!
Het was een donker jaar afgelopen jaar maar de kleurrijke tijd (hopelijk inclusief blouse) breekt aan! :)

[Beantwoorden]