Gestyled door Lizzy vd Ligt & win mijn blouse!

Ik word niet vaak gestyled, maar toen ik gevraagd werd om me te laten stylen door Lizzy van der Ligt was ik gelijk enthousiast. Lizzy en ik zijn ongeveer tegelijk begonnen met bloggen, alleen blogde zij toen ze 8 jaar geleden begon, over mode. Terwijl ik juist net een beautyblog gestart was. Ik vond het onwijs leuk om Lizzy eindelijk eens te ontmoeten. En ze heeft me niet alleen gestyled, we hebben ook gekletst over kleding, mijn stijl, make-up én body positivity.

In de video die je hierboven kunt bekijken, heeft Lizzy me kleurrijk gestyled voor een date met Jeffrey! Ik vind het altijd leuk om me mooi aan te kleden voor onze dates en Lizzy begreep mijn stijl en liefde voor leuke prints meteen. Ook testen we de Dove Invisible Care Floral Touch (die in de video vól op mijn outfit gesprayd wordt), want deze nieuwe deo van Dove ruikt heerlijk, is zacht voor de huid én laat geen witte strepen of gele vlekken achter op kleding.

WIN!

Laat in een reactie weten voor welk zomers event jij een kleurrijke outfit kan gebruiken en maak kans op mijn blouse uit de video (wel een nieuwe natuurlijk ;)), samen met een heerlijk Dove Invisible Care Floral Touch pakket!

Deze blogpost is in samenwerking met Dove.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 4 augustus 2018 | 22 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Hilde VE op 4 augustus 2018 10:16

Oh, wat een leuke blouse is dat! Ik heb mijn neven en nichten al vele jaren (bij sommige was ik nog een kind) niet meer gezien. Binnenkort gaan we met z’n allen eens samenkomen en (hopelijk) lekker gaan eten.

[Beantwoorden]


Door Kristel op 4 augustus 2018 10:27

Wat een prachtige blouse Vera! :) Ik zou wel wat kleurrijks en luchtigs kunnen gebruiken voor een tripje naar de Efteling met mijn vriend! Kado voor zijn verjaardag 🤗en mocht ik het te warm krijgen in al die attracties, met die Dove Invisible Care Floral Touch deo valt geen Laaf of Trol om vd geur 😂

[Beantwoorden]


Door Daphne - verdraaidmooi op 4 augustus 2018 10:33

Prachtige blouse!! Alleen waarom zou ik per se een kleurrijke outfit kunnen gebruiken voor een zomers event? Ik ben chronisch ziek en heb chronische pijn en kan daarom weinig de deur uit en evenementen bezoeken is al helemaal een uitdaging. Alleen vind ik dat je er binnenshuis ook fleurig en kleurrijk uit moet kunnen zien en body positivity uit moet kunnen stralen, ook al voel ik me niet altijd zo. Dat is zo belangrijk om jezelf fijn te blijven voelen! Ik zou graag een lootje willen trekken voor de winactie om er binnenshuis een feestje van te kunnen maken!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 augustus 2018 13:54

Hoi Vera, ik zou graag de blouse willen dragen op mijn zusje der 30ste verjaardags tuinfeest! Lekker veel kleur daar hou ik van. Het maakt je instant vrolijk. Ik vind ook dat iedereen alle kleuren kan hebben, het ligt er gewoon aan hoe j het combineerd. Mij staat bijvoorbeeld licht geel niet zo mooi maar okergeel met een mooie bordeaux lippenstift erbij is wel weer een goede combi. En ik gebruik al jaren de dove invisible deospray. Altijd goed! Ben wel benieuwd naar de nieuwe geur. Dus ik waag bij deze het gokje om kans te maken op het pretpakket 😉

[Beantwoorden]


Door Ilse op 4 augustus 2018 17:25

Hallo Vera
Super leuke blouse
Ik ga met een groep vrienden naar een 90’s festival in Nijmegen. Daar zou die wel super gaaf voor zijn

[Beantwoorden]


Door Mascha op 4 augustus 2018 18:27

Leuk om jou en Lizzy samen in een video te zien. Ik zou het blousje aantrekken naar de volgende date met de jongen waarmee ik al even contact heb. En de deodorant kan ik goed gebruiken omdat ik toch altijd een beetje angstzweet heb voordat ik hem zie. :)

[Beantwoorden]


Door Fo op 4 augustus 2018 18:47

Hee Vera!

Ik zou dit truitje mee willen nemen naar qbase, dan gaan de sinaasappeltjes flink springen en stampen. :-) gelukkig kunnen deze niet echt geplet worden hihi.
Zo’n verwenpakketje is natuurlijk nooit weg en altijd lekker.
Leuke video heb je er van gemaakt 👍

[Beantwoorden]


Door marie-jose sabel op 4 augustus 2018 23:47

zeer mooie blouse past bij mijn deo dove. wat wil je liever deodoranff van dove meteen zeer mooie blouse dag verdiend dove bj j mij

[Beantwoorden]


Door Annabel op 5 augustus 2018 09:40

Hi vera! Wat een leuke video, ben benieuwd naar de dove deo. Ik zou de blouse voor hetzelfde gebruiken als jij, voor een date! Op 13 augustus zijn mijn vriend en ik namelijk een jaar bij elkaar en gaan we naar Münster om het te vieren. Plus, mijn vriend is gek op fruit, dus met sinaasappels ben ik vast onweerstaanbaar 😜.

X

[Beantwoorden]


Door Jonna op 5 augustus 2018 20:23

Aaah twee van mijn lievelingsvloggers in 1 video!! Vind de blouse echt heeel mooi, zou hem dragen op een date met mijn vriendinnen, als we lekker gaan shoppen/terrassen! Daarnaast ben ik ook heel nieuwsgierig naar de deo :) Keep up the good work Vera! Xx

[Beantwoorden]


Door nadia op 5 augustus 2018 21:45

Leuke video!:-) Ik zou die gave blouse dragen op mijn verjaardag. Heerlijk zomers, en gelijk het verjaardaggevoel!

[Beantwoorden]


Door Ize op 5 augustus 2018 22:00

Ik zou dit super leuke zomerse blousje graag willen om op mijn verjaardag binnenkort te dragen!
Dit zou een super leuk verjaardagscadeautje zijn voor mijn 20e verjaardag!
Ook kan ik op zo’n dag een goede deodorant wel gebruiken (tegen het tietzweet haha) Xxx

[Beantwoorden]


Door Debbie op 5 augustus 2018 22:32

Hi Vera!

Ik vind de blouse enorm leuk en ik vroeg me af van welk merk het is?

Groetjes Debbie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2018 om 09:38:

Hij is van Envii!

[Beantwoorden]


Door Jose op 6 augustus 2018 09:59

Er zijn zoveel gelegenheden waarbij ik zo’n blousje zou kunnen dragen, uit eten met een rokje eronder, of naar een terrasje of op een feestje of gewoon op zondag als ik naar de supermarkt ga ;). Je wilt er natuurlijk altijd goed uitzien… Ik heb zelf altijd ook wel moeite met het vinden van een fijne deo omdat ik in de zomer snel last heb van eczeem. Goede ervaringen gehad met Dove tot nu toe :)

[Beantwoorden]


Door Catho op 6 augustus 2018 10:23

Dat bloesje staat je echt prachtig Vera!

Ik zou geen speciaal evenement hebben om dit bloesje aan te doen, ik vind dat het gewoon iedere dag kan! Iedere dag mag een kleurrijke dag zijn voor mij! Als ik weet dat ik een mooi kledingstuk kan aantrekken ’s ochtends is mijn ochtendhumeur gelijk minder en wordt het een goede dag , ik weet zeker dat dit bloesje dat effect op mij zou hebben haha :)
En dan maar hopen dat ik er ook zo stralend eruit zie

xx

[Beantwoorden]


Door Marly op 6 augustus 2018 12:14

Hoi Vera,

Toevallig had ik dit mooie blousje vorige week in mijn winkelmandje gestopt bij Zalando, ben echter voor een leuk hempje gegaan met dit weer (zwoksel for life). Ik heb eind september een groot feest van mijn schoonouders om hun 30 jarig huwelijk, hun beide verjaardagen en het feit dat mijn schoonmoeder op 55 jarige leeftijd nog een mbo4 opleiding tot persoonlijk begeleider heeft afgerond te vieren *trots!*. Met deze blouse kan ik dan een leuke feestelijke outfit maken, met bijvoorbeeld een spijkerrokje eronder. Ik zou er erg blij mee zijn en kan de deo eronder ook goed gebruiken :)

Liefs Marly

[Beantwoorden]


Door Naomi op 7 augustus 2018 15:19

Oeh hele leuke blouse!! Ik zou hem dragen op mijn verjaardagsfeestje eind vd maand.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 augustus 2018 21:01

Ik zou de blouse heeeel graag dragen op mijn verjaardag, 16 augustus word ik 25 :)

[Beantwoorden]


Door Ashley op 8 augustus 2018 22:22

De top staat je prachtig! Altijd fijn om kleding op jou te zien want we hebben ongeveer hetzelfde lichaam.
Van de week de river island broek besteld (wel in het wit) en hij zit en staat perfect!

De top (en deo!) zou ik mee nemen naar mijn trip naar New York over 5 weken! 3 jaar voor gespaard en eindelijk is het zo ver.
Wil natuurlijk wel fab op de fotos staan.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 augustus 2018 10:03

Ik zou de prachtige blouse kunnen gebruiken op mn 22e verjaardag, die over 2 weken is! Tevens vieren mijn vriend en ik op die dag ook dat we samen zijn gaan wonen. Redenen genoeg dus voor een goed feestje én een goede outfit! :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 augustus 2018 10:04

Oh wat stom! Nu ik net een reactie heb geplaatst zie ik dat ik over geen 2 weken, maar een goede week al jarig ben. Kledingstress! 😂

[Beantwoorden]