5 x schurende benen & tietzweet hacks getest

Het is nog steeds heet, dat betekent: veel zweet. Overal. En schurende benen, elk jaar weer een irritatie. In de video van vandaag test ik 5 hacks tegen tietzweet en schurende benen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 5 augustus 2018 | 20 reacties

Reacties

Door Em op 5 augustus 2018 10:42

Je kan dijbanden kopen die speciaal gemaakt zijn tegen schurende benen. Ze zien er uit als de kanten band van een stay up panty, maar dan zonder het panty gedeelte. De banden voorkomen dat de benen/ huid tegen elkaar kunnen schuren. Ze staan ook nog eens ongelooflijk mooi en sexy. Ze zijn er in een kanten uitvoering, maar ook van gladde stof, in de kleuren huid, zwart en wit.

Je kan ze in een winkel kopen in amsterdam, maar ook online. Meet wel de omvang van je dijbeen op voor de juiste maat. Wanneer je de juiste maat draagt, kunnen ze niet omkrullen. Ze hebben anti-slip randen. Bij mij blijven ze de hele dag goed zitten. Echt een aanrader.

[Beantwoorden]

0344Cathy antwoordt op 7 augustus 2018 om 21:10:

Ik draag maar een dijband en het werkt ook is echt een aanrader

[Beantwoorden]


Door Ruby op 5 augustus 2018 10:44

Lieve Vera!
Glijmiddel werkt wel, de truc is om er eentje met een silicone basis te kopen. Ik zag je ’t flesje van durex pakken en toen wist ik gelijk dat ’t niet ging werken. Ga naar een goede erotiekshop en haal daar silicone glijmiddel, ik doe dit al jaren! Groetjes x Ruby

[Beantwoorden]


Door Syl op 5 augustus 2018 15:15

Balen dat die Dove deostick niet goed werkte voor jou. Bij mij werkt het wel, maar ook ik moet het bijwerken halverwege de dag. Nu wel benieuwd naar de spray.
Wat betreft dat glijmiddel… durex glijmiddel is gewoon troep. Zelfs in eroticazaken vinden ze het plakken als van die lijm. Durex mag dan wel overal reclame maken en overal te koop zijn…. je kan beter voor een ander merk kijken

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 5 augustus 2018 16:08

Ik gebruik altijd talkpoeder. Even goed er tussen en er onder ‘strooien’ en je bent ready to go. Vanwege mijn cupmaat kan ik niet zonder bh de deur uit, maar met talkpoeder hoef ik dus ook niet met zweettieten de deur uit ;)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 5 augustus 2018 16:31

Ik heb eerlijk gezegd nooit last van natte plekken onder mijn borsten en dat terwijl ik nog net niet in een E zit. Terwijl jij een mooi maatje hebt en daar wel last van hebt. Gek is dat.

[Beantwoorden]

marrie antwoordt op 6 augustus 2018 om 09:46:

Heeft denk ik ook mee te maken dat mensen met overgewicht sowieso meer zweten.

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 6 augustus 2018 om 11:00:

Klopt, dat is waar. Ik heb zelf geen overgewicht. Maar zwaardere personen hebben natuurlijk huidplooien wat je bij baby’s ook ziet en dat gaat broeien en smetten. Maar ik denk dat de een ook van nature meer zweet dan een ander.

[Beantwoorden]


Door Gewoon Nicole op 5 augustus 2018 18:00

Oh verschrikkelijk he! Ik werk niet meer in de horeca, maar toen ik nog in een keuken werkte (met lange broek) met dit soort hitte had ik gegarandeerd kapotte benen, deed altijd zo’n zeer. :( Gelukkig geen lange broek meer in de keuken, dus dat scheelt.

Dat zweten, ja, ik weet dat het normaal is. Maar ik kan me er toch soms voor schamen. Vorige week had ik een belangrijk gesprek, en ik zat peentjes te zweten. Straaltjes van mijn voorhoofd. Ik voelde me er toch een beetje ongemakkelijk bij. :’)

[Beantwoorden]


Door suzanne op 5 augustus 2018 21:04

geweldig!! Zoooo herkenbaar!!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 augustus 2018 21:36

Wat een toffe video! Ik heb altijd tietzweet tussen mijn tieten en niet echt eronder want mijne zijn nogal klein haha. Ik smeer altijd lady speed stick ertussen en dan heb ik helemaal nergens last van, maar bij mij zie je het sowieso nooit op mijn kleding gelukkig. Schurende benen heb ik eigenlijk ook nooit echt last van. Die tip van die Odorex deo is trouwens wel echt goed, ga ik zeker onthouden voor wanneer ik er wel een keer last van heb!

Ik gebruikte vroeger en heel soms ook nog de odorex depper, dat werkt zo goed maar je gaat dan wel op een andere plek zweten. Tenminste dat heb ik.

[Beantwoorden]


Door Mir op 6 augustus 2018 08:29

Ik denk dat tietzweet ook vooral is door huid op huid contact, net wat jij zegt dat je het met een bh aan eigenlijk niet hebt. Maar ik denk dat veel vrouwen het evengoed hebben door het dragen van een bh die eigenlijk niet goed past. Veel winkels verkopen ook maar zo’n beperkt aantal maten en vaak ook voorgevormde modellen die eigenlijk helemaal niet geschikt zijn voor grotere borsten, die hebben cups met meer diepte nodig. Een hack voor tietzweet is dus eigenlijk ook gewoon een goede bh in een goede maat. ;) Voor degenen die de maat willen checken staat hier een hele goede bh-maat calculator en veel aanvullende info: https://www.reddit.com/r/ABraThatFits/wiki/beginners_guide Het bijbehorende forum is heel behulpzaam, discreet en respectvol. Voor wie de calculator gaat uitproberen, schrik niet als er een grotere maat uitkomt dan je dacht, je kan bv op Bratabase kan je kijken hoe de maat die eruit komt eruit ziet: https://www.bratabase.com/.

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 6 augustus 2018 12:01

Ik gebruik vaak bandalettes, dit zijn banden die je om je bovenbeen draagt, vooral als je een broekje te warm aan vindt is dit een goed alternatief. Ze zijn er in verschillende soorten.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 6 augustus 2018 18:23

Wat een geniale video weer! Goede tips! Van tietzweet heb ik nauwelijks last, want de maat van mijn borsten is niet zo groot dat er zweet onder kan komen. xD
De deo voor schuurbenen ging ik vandaag halen en bij het afrekenen zei de cassière: ‘Wist je dat dit ook tegen schuurbenen helpt?’ Haha.. toen vroeg ik of zij ook jouw filmpje had gezien en dat was inderdaad zo. Ik had de ene laatste bus, dus het loopt hard.
Tot nu toe kan ik zeggen dat ik ook vind dat het werkt. Bedankt voor het delen!!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 7 augustus 2018 15:51

ik draag altijd een broekje eronder. ik heb ook veel geprobeerd, maar ga altijd terug naar de broekjes. vind ik toch het veiligst, en het snelste in oplossing. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Cheryl op 7 augustus 2018 19:42

Sanex heeft een deodorant spuitbus waar al talkpoeder in is verwerkt! Wellicht dat die goed werkt.

[Beantwoorden]

Cheryl antwoordt op 7 augustus 2018 om 19:44:

De Sanex DERMO EXTRA-CONTROL deodorant :)

[Beantwoorden]


Door Elle op 8 augustus 2018 15:17

Hey Vera,

Nog nooit gereageerd maar toen ik deze zag moest ik even een berichtje plaatsen. Ik heb ook heerlijke dijen van het vele sporten. Omdat ik veel hardloop (marathons) heb ik er ook snel last van. Wat echt 100% werkt; ik zweer er echt bij, is “body glide for her”. bijvoorbeeld bij de bol.com te koop. NOOIT meer schurende benen, wordt veel voor marathon renners ook gebruikt ivm schuren.

Oprecht het proberen waard en gaat heel erg lang mee:)

[Beantwoorden]


Door Leanne op 9 augustus 2018 11:01

Hoi Vera,

Ik zag dit filmpje en moest wel heel erg lachen! De ongemakken kennen we allemaal, maar ik snapte alleen jouw oplossingen niet…! Zeker voor schurende benen zijn er tegenwoordig zoveel goede producten op de markt!

Je zou bandalettes kunnen proberen, maar zelf zweer ik bij Smoovall en bij Body Glide for her. Smoovall is een spray en het is gemakkelijk te bestellen via hun eigen website. Nadeel vind ik wel dat een busje Smoovall bij mij niet zo lang mee gaat. Body Glide for her ziet eruit als een knalroze deostick en dat smeer je op plekjes waar je last hebt van schuren. Het is zowel online bij bijvoorbeeld bol.com te koop, als in sportzaken en hardloopwinkels, omdat anti-frictie producten veelal zijn ontworpen voor en gebruikt worden door (duur)sporters! Body Glide gaat superlang mee en is erg handig in gebruik en kan je dus ook makkelijk meenemen in je tas om overdag opnieuw aan te brengen mocht dat nodig zijn.

Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt (en ik zie dat ik niet de eerste of enige ben die bepaalde producten aanraad), en dat je vooral geen glijmiddel of deodorant meer hoeft te gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 9 augustus 2018 14:55

Vera super leuk al die filmpjes maar review weer nieuwe producten!!!! Vind dat altijd zo leuk om bij jou te zien hoe je ze zo mooi fotografeerd enzo ! <3

[Beantwoorden]