4,5 jaar samen | Weekvlog

Jeff en ik vierden dat we 4,5 jaar samen zijn en gingen super chic uiteten (helaas was dat voor mij achteraf niet zo’n succes…), ik deed nog een kleine pashokjes shoplog en ontdekte dat ik alweer 8 jaar zzp’er ben! Oh, en check hier de video met Lizzy voor &C. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bevat een samenwerking met Dove.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 augustus 2018 | 6 reacties

Reacties

Door Mariëlle op 9 augustus 2018 16:28

Jeeej, een nieuwe weekvlog! Perfecte timing, want ik ben net klaar met bloggen voor vandaag haha. Gefeliciteerd met jullie jubileum <3 Ik weet nog wel dat je toen vertelde over je bindingsangst en zo en kijk waar je nu staat!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 augustus 2018 19:34

wat een leuke vlog, en wat jammer dat het eten verkeerd gevallen is. wat een mooie mijlpaal alweer 8 jaar geleden. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 augustus 2018 21:37

Wat een gezellige weekvlog. Vol met leuke mensen, lekkere gerechten en overral feel good ( alleen jammer van t lekkere eten wat niet zo goed viel . Gefeliciteerd met jullie 4.5 jaar samenzijn ^^

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 augustus 2018 23:11

Haa, ik vind je vlogs zo gezellig! En wat een goede koop, die gehaakte top :)
Oeh en mag ik vragen welke mascara je op dit moment gebruikt?

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 10 augustus 2018 08:43

Love je videos meis. Ik hoop echt dat je door blijft vloggen, want ik vind het zo gezellig om ze te kijken! Van harte gefeliciteerd nog met jullie 4,5 jaar. Super bijzonder! Wij vieren alleen de hele jaren, maar ik ga toch eens kijken of we het ook om en om kunnen doen hihi. ;) Jammer dat het eten verkeerd was gevallen. Het kan ook door de extreme warmte zijn gekomen, dan blijft bijna niks goed maar wel suuuper lief dat Jeff een bad vol liet lopen voor je. <3

[Beantwoorden]

Eveline Fleur antwoordt op 10 augustus 2018 om 08:44:

ps, heb je die jas gekocht? Hij staat je ZO geweldig! En waar istie van? Ik vind hem zelf ook geweldig hahah.

[Beantwoorden]