Nieuwe Catrice producten | Eerste Indruk

Ja hoor, de nieuwe Catrice producten zijn er weer! Het assortiment is op de schop gegaan en voor het najaar is er weer een boel nieuwe make-up te koop. Tijd voor een Eerste Indruk! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 augustus 2018 | 13 reacties

Reacties

Door Teddy op 12 augustus 2018 12:12

Die highlighters zien er echt goed uit!

[Beantwoorden]


Door Jo-Anne op 12 augustus 2018 14:15

Leuke video weer!Je hebt zo’n sprankelende leuke persoonlijkheid!Je bent echt inspirerend,jouw videos zijn mijn favoriete relaxmoment :) En wat zit je haar mooi op het einde!!!

[Beantwoorden]


Door Froukjelovesmakeup op 12 augustus 2018 15:56

Leuke video!! Alleen jammer dat er zoveel reclame in het filmpje zit, snap dat je eraan wil verdienen en dat het je brood is, maar iedere 5 minuten is misschien wat veel. Toch maar even ad-blocker installeren :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 augustus 2018 16:22

Allemaal leuke producten, snel maar eens naar de kruidvat. Die wenkbrauw gel heb ik ook laatst gehaald, vind hem super fijn aanbrengen maar heb hem niet dagelijks gebruikt dus of die exht semi permanent is weet ik niet ;) die hydra primer ben ik heel benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 augustus 2018 16:51

Haha morning glow :P Ik heb dat soms wel, ik vind mijn huid in de ochtend meestal het mooiste, dan heeft het de hele nacht gerust :) Al is je lijf dan van binnen wel gewoon kei hard aan het werk haha! Ik gebruik zelf enkel nog natuurlijke make-up, maar ik vind het wel leuk om het via jou allemaal een beetje bij te houden. Zooo tof dat er gewoon vermeld wordt dat het vegan is :)

[Beantwoorden]


Door J. op 12 augustus 2018 16:59

Hoi Vera, ik vind het ontzettend jammer dat je al ruim een maand alleen nog maar filmpjes hebt geplaatst. Ik mis de blog posts en zeker die over make up. In de eerste indruk video’s en in de vlogs komen er wel wat producten voorbij, evenals in de likes/dislikes, maar dat is wat mij betreft niet hetzelfde als een blog post. Persoonlijk vind ik filmpjes niet fijn om te kijken. Ik wilde dit toch graag terug geven. Groetjes.

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 12 augustus 2018 om 23:15:

Ik vind dat inderdaad ook erg jammer.

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 13 augustus 2018 om 20:48:

Same here! Toch maar een kijkje genomen om te zien of er misschien weer een geschreven post tussenzit maar helaas.

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 augustus 2018 23:23

Het is echt de eerste keer dat ik niets uit de nieuwe collectie wil hebben. Waar is de kwaliteit van ons favoriete budgetmerk gebleven? Alles wat goed is gaat uit het assortiment…

[Beantwoorden]


Door Jess op 13 augustus 2018 13:35

Wat kan ik soms om jou lachen zeg! En wat zonde dat sommige producten minder zijn, want alles ziet er super uit! Mijn favoriet is denk ik de lipgloss! Prachtig kleurtje, staat je ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 augustus 2018 15:40

Hoi Vera, wat een heerlijk spontane filmpjes toch altijd bij jou. Heb er weer van genoten. V.w.b. de beoordeling van het serum betreft, het is de bedoeling dat je twee druppeltjes gebruikt voor je hele gezicht. De hoeveelheid die jij hebt aangebracht valt niet op een mooie manier te verwerken. De T-zone is überhaupt geen handige plek om glans toe te voegen als je van nature en wat meer glanzende of vettige huid hebt. Hier kan het product dus niets aan doen. Vond er bij Catrice best veel bij zitten dat kwalitatief een stuk minder is dan we gewend zijn, jammer. Ook mis ik je blogposts. Had echt het gevoel dat er toen meer aandacht voor beauty en cosmetica was dan in de filmpjes aan bod komt, hoe leuk ik ze ook vind.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 augustus 2018 21:13

Wat een heerlijke video weer Vera! Ik vind het altijd leuk om te zien hoe de nieuwe collectie van Essence/Catrice eruit ziet. Er zitten zeker wel wat interessante producten tussen, maar ook zeker wel wat dingen die ik ga skippen.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 20 augustus 2018 13:54

wat heerlijk dat deze video’s weer voorbij komen. kijk hier altijd naar uit. ik loop toch even langs de schappen. liefs soraya

[Beantwoorden]