Een nieuwe periode breekt aan | Weekvlog

Vorige week ging weer als een rollercoaster! Ik maakte eindelijk een beslissing waardoor een nieuwe en spannende periode aanbreekt… Ook doe ik een Zara try-on en ga ik met Jeffrey naar de premiere van de film van Dylan Haegens in Venray. Check de video van mijn stylingsessie met Lizzy hier en klik hier voor de winactie om dezelfde blouse te winnen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bevat een samenwerking met Dove.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 16 augustus 2018 | 11 reacties

Reacties

Door Syl op 16 augustus 2018 17:44

Toen je met die sleutelbos in je hand ook nog je pakketje uit de lift wilde pakken was ik even bang dat je de sleutelbos in de liftschacht zou laten vallen.

Succes met de huizenjacht

[Beantwoorden]


Door Frouk op 17 augustus 2018 11:25

Hoi, ik wil toch wat kwijt…
Jij bent echt heel leuk en oprecht!
Dat zie ik in je ogen. Jouw figuur is prachtig!
Alles klopt en is mooi in verhouding.
Zo veel vrouwelijker als iemand die een maatje 36 heeft. Zelf had ik dat en iedereen zij dat ik op een kind leek. Mij boeid het totaal niet maar het was wel zo als ik terug op foto’s kijk. Je bent prachtig, van binnen en van buiten!

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 18 augustus 2018 om 11:50:

Ik heb zelf maatje 36 maar voel mij niks minder vrouwelijk dan Vera hoor… beetje dubble standards.

[Beantwoorden]

Frouk antwoordt op 19 augustus 2018 om 01:08:

Mijn excuus! Ik bedoelde meer “ik met een maatje 36” zeker geen verkeerde bedoeling gehad. Iedereen is uiteindelijk mooi. Goede bedoeling, verkeerd verwoord.

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 19 augustus 2018 om 10:25:

Geen punt, bedankt voor de opheldering ;) Het is gewoon dat ik dergelijke uitspraken heel vaak lees, terwijl vrouwelijkheid en lekker in je vel zitten in alle maten komt! Ook in de ‘slanke/ dunne’ maatjes 34/36 :)


Door Michelle op 17 augustus 2018 14:18

Wat leuk dat jullie naar een koophuis op zoek zijn! Wij vonden het toen een erg spannende en leuke tijd! Een aankoopmakelaar vonden wij erg prettig, hij heeft er toch net iets meer kijk op en kan je helpen met (kleine) vragen over de woning etc. Enne ik vind je vlogs juist steeds spontaner worden, super leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Suus op 17 augustus 2018 16:27

Oh dat kanten shirtje wat je een beetje tuttig vond, vind ik je juist zoooo mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 18 augustus 2018 09:58

haha wat ben je tegen mij aan het oprijden zegt ze dan! jullie zijn echt zo’n leuk stel!
en een koophuis is zo fijn maar jullie woonkamer nu is ook zo mooi..

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 augustus 2018 17:31

Vlog niet afgekeken. Door je dove reclame ben ik afgehaakt. Wat een flop is dit zeg….

[Beantwoorden]


Door marrie op 18 augustus 2018 18:17

Wellicht kan Gregor van Mascha je helpen met zoeken huis. Hij is volgens mij aankoop makelaar.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 20 augustus 2018 15:01

wat een leuke vlog zeg, en succes met het zoeken naar een nieuw paleisje. liefs soraya

[Beantwoorden]