Nieuwe essence producten | Eerste Indruk

Na Catrice volgt natuurlijk ook Essence met nieuwe producten! Ik laat je zien wat er dit najaar zoal in de schappen ligt en wat mijn eerste indruk van de make-up is. MAC en Nikkietutorials x Ofra dupes, magnetische wimpers en meer… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 19 augustus 2018 | 7 reacties

Reacties

Door Mariëlle op 19 augustus 2018 11:24

Heerlijke Vera video weer :) Fijne zondag!

[Beantwoorden]


Door Froukjelovesmakeup op 19 augustus 2018 11:46

Leuk weer! Ik heb zelf ook een pakketje mogen ontvangen voor de eerste keer (waar ik de koning te rijk mee was :P) en was ook echt heel blij met de concealer en foundation! Ik heb alleen de oplichtende concealer gekregen en gebruik deze nu dagelijks.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 19 augustus 2018 20:08

Leuke video weer en hele mooie producten! Ik was eigenlijk wel verrast door de kwaliteit van sommige items. Vaak vind ik Catrice producten net iets mooier of beter, maar dit keer aan de hand van jouw video, zou ik toch eerder bij het Essence schap gaan kijken dan van Catrice..

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 20 augustus 2018 15:23

heerlijke video weer, heb hard gelachen om je video ook. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Meryem op 20 augustus 2018 17:48

Ooh ja ik ben nu wel benieuwd naar de glitter switch. Ik zag het ook al van een andere merk bij trekpleister Lottie London. Ik heb het nog niet aangeschaft heeft iemand het al en wat vind je ervan.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 21 augustus 2018 11:22

Die concealer wil ik heel graag eens proberen! En dat oogschaduwpalette, heel erg mooi! Die magnetische wimpers lijken met toch niet echt iets voor mij ;)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 augustus 2018 19:44

Ik heb de concealer inmiddels geprobeerd en helaas dekt hij echt geen tattoos af.

[Beantwoorden]