Hittegolf, weekend met mama, slecht voor mezelf zorgen | Weekvlog

Ik had het niet verwacht vanwege de hittegolf waardoor ik toch even wat minder deed en filmde dan normaal, maar de vlog van deze week heeft een recordlengte! Hij zit bomvol beelden van mijn weekend met mijn moeder, opzoek naar bralettes en door de hitte voel ik me even niet zo goed als normaal waardoor ik slecht voor mezelf ga zorgen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 2 augustus 2018 | 8 reacties

Reacties

Door Jess op 2 augustus 2018 21:32

Het is al hartstikke leuk om te kijken wat jij zoal in een week doet Vera!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 augustus 2018 08:00

Super leuke video weer Vera :)

[Beantwoorden]


Door Karin op 3 augustus 2018 13:51

Hoi,

Ik herken het probleem met kleding. Ga naar een goede kleermaker en kijk hem/haar bekijken of je pak vermaakt kan worden en hoeveel dat gaat kosten.
Ik heb op die manier al heel wat kleding kunnen houden.

Karin

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 3 augustus 2018 19:50

Zo herkenbaar, je minder fijn en lekker voelen met die hitte. :-( Maar weer een leuk filmpje om te kijken Vera! Is voor mij echt ontspanning. Xx

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 augustus 2018 20:43

Leuke weekvlog, ondanks de hitte heb je toch nog leuke dingen kunnen doen. Ik kan zo genieten van jou momentjes met je moeder. Zo leuk om jullie band te zien.

[Beantwoorden]


Door Hopper op 4 augustus 2018 01:43

Hoi Vera,
Even over het stukje van jefrree star… Er is een nieuwe serie op het kanaal van Shane. Zeker de moeite van het kijken waard. Daarin zie je hem op een hele andere manier. In de serie kom je meer van hem te weten als mens. Het is een beetje het verhaal achter zijn merk.
Ik moet zeggen dat nu ik zijn serie bekijk met andere ogen naar Jeffrey star kijk. Ik vind het nog steeds een excentrieke persoonlijkheid. Maar ook fascinerend. Zeker een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 4 augustus 2018 20:24

Wat een heerlijke weekvlog, zo open en eerlijk. Zelf voel ik ook met die warmte mij niet op mijn best en op mijn gemak. Erg herkenbaar dus. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Serena op 5 augustus 2018 01:06

Hele leuke video!

[Beantwoorden]