Huda Beauty Smokey Obsessions

De laatste maanden ben ik een beetje geobsedeerd met Huda. Haar instagramkanaal, waar ze een podium geeft aan getalenteerde beautyfans-, kunstenaars en visagisten, maar hoe professioneel ze omgaat met kritiek en hoe ze haar eigen make-uplijn Huda Beauty steeds verder uitbouwt. Is het Smokey Obsessions eyeshadow palette ook iets om geobsedeerd over te zijn?

Het Rose Gold en natuurlijk (mijn ultieme favoriet) Desert Dusk palette reviewde ik al eerder. Dit zijn twee flinke paletten, maar eind vorig jaar bracht Huda Beauty ook een aantal kleine paletjes op de markt. Vierkant, plat, licht, handzaam en perfect om mee te nemen op reis. Ik kreeg de variant Smokey Obsessions opgestuurd om te proberen.

Huda Beauty Smokey Obsessions € 29,99

1 – 2 – 3
4 – 5 – 6
7 – 8 – 9

1 – 2 – 3

4 – 5 – 6

7 – 8 – 9

De oogschaduws in het Smokey Obsessions palette zijn gemixt glanzend en mat, met zowel koele als warme tinten. Vooral de glanzende oogschaduws zijn super intens en heel erg zacht. De matte oogschaduws zijn net wat stroever, maar gelukkig niet te droog.

Too Faced Shadow Insurance

2 Geblend in de arcadeboog
8 In de arcadeboog
1 Aangezet in de arcadeboog
3 Bewegend ooglid
6 Midden van het bewegend ooglid
9 Midden van het bewegend ooglid

Too Faced Sketch Marker
L’Oréal Paris Paradise Primer Extatic
L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

MAC Velvet Teddy lipstick

De Smokey Obsessions oogschaduws pakken goed, ze zijn intens en geven direct resultaat. De glanzende oogschaduws hoef ik bijvoorbeeld niet eens met een vochtige kwast aan te brengen: ze zijn al meteen heel metallic. Ook blenden gaat makkelijk, mijn enige kritiek is alleen dat ik het lastig vind de zwarte oogschaduw intens zwart te houden zonder dat de kleur dan ook meteen als een streep in de arcadeboog zit. Met blenden wordt de oogschaduw toch meer grijs dan zwart.

Smokey Obsessions is een heel mooi basic palette met neutrale tinten waarmee je zowel een lichte basis look als een intense donkere smokey party look kunt maken en dat met/van de allerbeste kwaliteit.

Huda Beauty Smokey Obsessions koop je in de Franse Sephora webshop (geen invoerrechten).


Reacties

Door Femke op 22 mei 2018 06:34

Dit is echt ‘mijn’ palette.. precies de kleuren die ik erg mooi vind. Wat heb je er ook een mooie look mee gemaakt. Jammer dat zwart niet zo zwart blijft bij het blenden, maar aangezien ik zwart minimaal gebruik zou ik dat voor lief nemen.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 22 mei 2018 06:47

Je kan Huda Beauty ook kopen bij “Cultbeauty” dan zijn de verzendkosten de helft of zelfs geen verzendkosten naar Nederland ! Het is een Engelse site that I love :)

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 22 mei 2018 om 08:15:

En bij je eerste bestelling kun je 15% korting krijgen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 mei 2018 07:41

Huda beauty is ook te koop bij de in Amsterdam gevestigde the beautyeditor. Boven een bepaald bedrag verzenden ze gratis!

[Beantwoorden]


Door Leah op 22 mei 2018 08:10

Precies een goede mix tussen mat en glanzend, heel mooi palette!

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 mei 2018 08:10

ik vind de shimmery/metallic kleuren wel echt heel mooi :D

[Beantwoorden]


Door Emma op 22 mei 2018 08:12

Mooi palette, als ik niet al genoeg oogschaduw zou hebben voor de rest van mijn leven zou ik nog overwegen deze te kopen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 mei 2018 08:22

De laatste dagen ben ik ook een beetje geobsedeerd met de huda producten. Ik kan niet stoppen met het bekijken van sephora shoplogs en kan nu niet wachten om zelf te gaan!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 22 mei 2018 08:55

Woah, wat een super mooi palette zeg!!

[Beantwoorden]


Door Mimi op 22 mei 2018 09:05

Mooi maar ik mis nog een lichte matte basiskleur anders zou het een ideaal reispalette zijn. Ik heb zelf de brown obsessions met hele warme tinten.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 22 mei 2018 09:16

Ik ben ook gek op Huda! Volg haar YouTube kanaal al jaaaren. Ik wil nog zo graag de Coral obsessions en de Gemstone obsessions. Ik heb zojuist haar Rose Gold Remastered palette besteld welke vandaag pas uitkwam. Mijn allereerste Huda palette. Ben zooo benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 mei 2018 09:17

Wauw, ik vind hem echt prachtig! Je look vind ik ook fantastisch.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 22 mei 2018 10:08

Wauw wat een prachtig palette! Echt iets voor mij.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 22 mei 2018 10:26

Ik vind dit palette erg mooi! Bij The Beatuy Editor in Amsterdam kun je de paletten ook gewoon kopen, misschien handig als je ze eerst zelf wilt bekijken en swatchen :). Ik wil daar ook nog wel een palette van hebben, iets meer met paarse en rode tinten lijkt me prachtig!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 22 mei 2018 12:21

Wauw, ontzettend mooi! En wat een mooie look heb je ook gemaakt <3

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 22 mei 2018 18:45

Wat een mooi palette, zeker ook de neutrale kleuren die erin zitten. Jammer dat de zwarte oogschaduw niet helemaal van juiste kwaliteit is. Je hebt er een prachtige look van gemaakt. Ik hoop snel ook wat van Huda Beauty in mijn bezit te krijgen. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 mei 2018 19:46

Wauw, een heel mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 22 mei 2018 20:44

Wat een pigment! Echt een super mooi palette.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 22 mei 2018 21:33

Wow, wat een geweldige kleuren! Het pigment is echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Liekemwah op 22 mei 2018 21:51

Hey Vera,zou je mischien weer eens wat bureaublad achtergronden willen maken? Met de diamanten highliter bijvoorbeeld. ?

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 mei 2018 01:21

Ben toch wel heel erg benieuwd naar deze palletten! Ze lijken me zo mooi! Dit is ook echt een chill formaatje om mee te nemen!

[Beantwoorden]


Door anna op 23 mei 2018 08:32

Wat een super mooi palette is dit, ik hou van deze kleuren!

[Beantwoorden]


Door Jess op 23 mei 2018 16:02

Zooooo, wat een pigment!

[Beantwoorden]


Door Emke op 23 mei 2018 23:02

Oehh!! Wat mooi, alleen jammer dat de zwarte oogschaduw niet zo intens is. Andefs was het wel een top plaatje geweest!

[Beantwoorden]


Door Mara op 24 mei 2018 14:02

mooi!

heyy ik heb een vraagje ik ben een trouwe volger van je blog en youtube maar ik heb al een tijdje een vraag en dat is ‘hoe krijg je meer bezoekers en hoe kan je samenwerken met bedrijven voor je blog?
xoxo mara

[Beantwoorden]


Door Britt op 24 mei 2018 17:15

Prachtige tinten!

[Beantwoorden]