L’Oréal Paris Lip Spa

Ik ben dol op alles met een fruitige geur en ik smeer de hele dag door met lipbalsem- en scrub. De L’Oréal Paris Lip Spa producten scrubben en verzorgen de lippen met een fruitige geur en zien er bovendien super fris en zomers uit. Kijk nou hoe leuk al die kleurtjes (en geurtjes!) zijn… die moest ik proberen.

De collectie is een ‘limited edition’ voor de zomer en bestaat uit 3 lip scrubs en 4 tinted lip oils. Alles om je lippen te verzorgen en er mooi uit te laten zien. Ik vind de kleurrijke verpakkingen mega schattig en bovendien handig om de verschillende geuren (zoals perzik en meloen) en kleuren uit elkaar te houden.

L’Oréal Paris Lip Scrub € 11,99
L’Oréal Paris Tinted Lip Oil € 11,99

Er zijn drie lipscrubs met de geuren perzik, framboos en meloen. Perzik en (water)meloen zijn mijn favoriete geuren, dus daar scoort L’Oréal bij mij al 10 punten mee. Ze zijn kleurloos, dus na het scrubben kun je nog een lipproduct over je lippen heen aanbrengen.

Ik vind het top dat de lip scrubs in een balsem variant zijn gemaakt en niet in een potje zitten. Dat is gewoon een stuk makkelijker (bijvoorbeeld onderweg) en hygienischer.

In de lip scrub zit suiker die de huid van de lippen scrubt, maar ook een verzorgende balsem omdat de huid van je lippen teer blijft. De geuren zijn erg zoet, vooral de perzik variant is heftig. Daar moet je wel van houden. Mijn favoriet is meloen, die is nog steeds lekker zoet maar ook wat frisser.

Ik vind het effect van de lipscrub erg fijn, maar wel wat aan de heftige kant. Vooral op mijn bovenlip (omdat ik daar wat minder ‘lip’ heb), moet ik voorzichtig zijn. Voor de ergste velletjes zijn de lip scrubs top en gaan ze er flink tegenaan. De verzorgende basis met shea boter die erin zit zorgt voor wat meer balans en zo heb ik binnen een korte tijd weer zachte lippen.

De Tinted Lip Oils hydrateren de lippen, geven ze een kleurtje en glans.

De applicator is groot, bol, gebogen en zacht. Makkelijk en comfortabel in gebruik.

01 Jelly Peach – 02 Sugar Plum – 03 Pompon Pink – 05 Hot Cherise

Elke Tinted Lip Oil heeft een andere kleur. Hoewel, zoveel verschil zie ik niet. Ik spot roze… en rood. Hmmm?

01 Jelly Peach

Jelly Peach, helaas is de perzikkleur ver te zoeken.

02 Sugar Plum

Sugar Plum is een tikkeltje donker, maar heel veel verschil zie ik niet.

03 Pompon Pink

Nog iets meer roze is Pompon Pink.

05 Hot Cherise

En tot slot de kersenrode tint Hot Cherise.

Ik vind het glanseffect van de Tinted Lip Oils mooi, ze voelen super zacht en vol aan, ze stainen mijn lippen (dus wanneer de glans eraf gesleten is, zie je nog steeds kleur), ruiken subtiel naar perzik en houden mijn lippen zacht, maar één kleur is genoeg, want ik vind ze alle vier ontzettend op elkaar lijken. Jammer! Ik had het leuk gevonden bijvoorbeeld ook een frisse perziktint en donkere kersenrood te zien.

Producten om vrolijk van te worden. Lekkere geuren, makkelijk in gebruik en met een fris, verzorgend effect. De Lip Scrub en Melon zit in ieder geval vanaf standaard in mijn tas!

De L’Oréal Paris Lip Spa collectie is nu verkrijgbaar bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 23 mei 2018 | 22 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Syl op 23 mei 2018 07:08

Die scrubs lijken me ideaal! Wat kosten ze eigenlijk?

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 23 mei 2018 om 12:46:

€11,99. Staat in het artikel

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 mei 2018 08:07

de scrubs lijken me wel erg fijn :D heb zelf een aantal potjes met “losse” scrub en dat gaat altijd overal zitten :’) deze lipstick vorm lijkt me daarom wel wat handiger!

[Beantwoorden]


Door anna op 23 mei 2018 08:13

Oeh ze lijken me echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door hannelore op 23 mei 2018 08:34

De producten zien er fijn uit, maar ik vind ze nogal duur voor wat ze doen. De kleuren zijn niet echt fel of verschillend en de lipscrub ziet er meer uit als een goedkope lippenbalsem…

[Beantwoorden]

ingrid antwoordt op 23 mei 2018 om 09:53:

ben het echt volledig met je eens.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 mei 2018 09:12

Leuke producten zeg, je wordt er inderdaad gelijk vrolijk van! :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 23 mei 2018 09:34

Mooie producten! Vind de oils er heel mooi natuurlijk uit zien. Wel een beetje weinig verschil in de kleuren helaas.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 mei 2018 09:59

Ziet er leuk uit hoor! Hier wordt je inderdaad vrolijk van!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 23 mei 2018 13:23

Wat een leuke producten! Scrubs in stickvorm is super handig in gebruik, en de liptints vind ik er erg mooi uitzien op de lippen.

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 mei 2018 14:16

Ik vind de producten erg leuk, maar wel te duur voor wat het is!

[Beantwoorden]


Door Gewoon Nicole op 23 mei 2018 14:48

Mmm, ik ben niet overtuigd. De lipscrubs lijken me niets, en bij de lipoil zie ik niet echt verschillende kleuren. Plakken ze niet? Ik geloof dat ik toch meer ben van de verzorgende lipsticks! ;)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 23 mei 2018 14:51

Wat een leuke collectie, die scrubs lijken mij wel wat. Al vind ik 11,99 denk ik toch wat duur voor zo’n lipscrub.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 23 mei 2018 15:12

Oh die scrubs lijken me echt zo fijn! Misschien moet ik die maar eens proberen

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 mei 2018 15:36

De prijs vind ik echt belachelijk voor een lippenbalsem en scrub (al is het wel heel handig dat de scrub in stiftvorm is uitgebracht). Ik zou de ingrediënten willen zien en vergelijken met een goed merk lippenbalsem als Labello of EOS. Ik verwacht weinig verschil en wat rechtvaardigt dan de prijs? Ik denk dat je betaalt voor de marketingkosten en de naam. Dat geldt natuurlijk ook voor andere luxemerken, als je je daarbij prettig voelt moet je dat vooral doen.

[Beantwoorden]


Door Jess op 23 mei 2018 16:01

Zo, daar gaat straks weer €24 euro naar L’Oreal.. (: Heel benieuwd naar de lipscrubs en ik vind sugar plum echt een fantastische kleur!!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 23 mei 2018 21:42

Ik vind de kleuren wel erg veel op elkaar lijken maar desondanks vind ik het wel erg toffe producten! Alleen de looks al.

[Beantwoorden]


Door Emke op 23 mei 2018 23:06

De lipscrubs wil ik gerust proberen, maar de lip oils blijven voor mij toch in de rekken. Ik vind ze niet speciaal.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 24 mei 2018 11:49

Lipscrub melon klinkt zooo goed! Jammer idd dat de kleuren van de glosjes wel erg op elkaar lijken.

[Beantwoorden]

Aboutsbstyle antwoordt op 24 mei 2018 om 13:23:

Ik ben erg benieuwd naar de lipscrub die lijkt mij erg fijn, wel jammer van de sterke geuren. Maar dat is natuurlijk persoonlijk voor iedereen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mara op 24 mei 2018 14:01

zo leuk!

heyy ik heb een vraagje ik ben een trouwe volger van je blog en youtube maar ik heb al een tijdje een vraag en dat is ‘hoe krijg je meer bezoekers en hoe kan je samenwerken met bedrijven voor je blog?
xoxo mara

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 mei 2018 14:16

Wauw wat een leuke collectie. Echt weer een keertje iets totaal anders. Die lip oils zien er zo onwijs mooi uit! Die wil ik echt eens proberen.

[Beantwoorden]