Jeffrey en ik probeerden een unisex product | Eerste Indruk

Het stond al maanden hoog op mijn to do list, het testen van een unisex make-upproduct met Jeffrey. Vandaag is het eindelijk zo ver en nemen Jeffrey en ik de Charlotte Tilbury Unisex Healthy Glow onder de loep. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 24 mei 2018 | 7 reacties

Reacties

Door Em op 24 mei 2018 20:05

Jeffrey komt op mij over als een heel vriendelijk relaxed type. Wat jammer dat mensen die hem niet eens kennen, een stempel op hem willen drukken. Wat kunnen mensen toch bekrompen zijn.
Wat het produkt betreft, dit zou niets voor mij zijn. Ik heb ook een heel lichte huid, dus voor mij is deze creme te donker. Mijn man wordt al bruin als hij naar de zon grinnikt, dus hij heeft ‘t niet nodig. Bedankt voor de tip betreffende het Garnier produkt.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 mei 2018 20:23

Wat een leuke video van jullie samen! Te cute :) Ik ben het wel met jullie eens. Het product is leuk bedacht, maar niet wauw en de kleur had ook net wat beter gekund

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 mei 2018 22:42

Wat een super leuke video dit! Echt leuk dat Charlotte Tilbury een keer met zo’n product uitkomt. Natuurlijk kunnen mannen ook alle producten die er zijn gebruiken, maar wel echt leuk dat er specifiek iets voor gemaakt wordt nu. Wel echt jammer dat de kleur zo donker is! En inderdaad zonde dat er geen SPF in zit.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 25 mei 2018 09:23

Ah, dit is echt een leuke video! Jullie zijn een leuk stel samen! Het product zou ik niet zo snel kopen, maar dat is ook meer omdat je niet goed weet hoe de kleur op je huid zal uitpakken. En ik zoek zelf ook iets meer dekking. Wel heel leuk dat het merk inspeelt op mannen!

[Beantwoorden]


Door Laura J op 25 mei 2018 12:19

Leuk, een video van jullie samen!
Over SPF in make-up: je zegt dat je het jammer vindt als dat er niet in zit, maar eigenlijk is de SPF in make-up te verwaarlozen. Je smeert er te weinig van op om voldoende zonbescherming te krijgen. Bij een normaal laagje foundation blijft van de beloofde SPF 30 bijvoorbeeld maar ongeveer SPF 5 over. Daarnaast zitten in make-up vaak zonnefilters die niet zo goed zijn voor gevoelige huidjes, zoals homosalate en octocrylene.
Dus beter een goede zonnebrandcreme onder je make-up smeren met goede filters en dan make-up erover

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 25 mei 2018 18:25

Wat leuk dat jullie samen weer een video hebben gemaakt. Mag van mij wel vaker hoor. Het product vind ik erg tegen vallen en zeker geen aanrader als ik het zo zie en hoor. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lou op 26 mei 2018 13:21

Wat een raar product. De kleur lijkt nergens op, het zit vlekkerig, het werkt niet in een baard en het kost 40 euro. Jullie oordeel kan veel helderder: dit kun je beter niet kopen.

Wel een geinige video zo met z’n tweeën.

[Beantwoorden]