Lente foto’s #5 & #6

Goedemorgen! Ik heb iets langer dan een week vrij gehad en dat was heerlijk! Je hebt twee weken aan foto’s tegoed, met onder andere het opruimen van mijn stash, de finale van Curvy Supermodel, de verjaardag van Jeffrey en natuurlijk de lancering van de Beauty Travelbag!

Vrijdag de 13e waren Jeffrey en ik vrij. We wilden thuis eten, maar vinden het zeker op onze vrije dagen belangrijk het wel gezellig te maken. Omdat Jeffrey een onregelmatig werkrooster heeft, willen we zoveel mogelijk een ‘weekendgevoel’ nabootsen. Deze vrijdag verraste Jeffrey me met een typisch Mexicaans avondje. Met nacho’s, enchilada’s, een cuba libre (cocktail), Mexicaanse muziek op de achtergrond en overal kaarsjes. Dat vond ik zo lief!!!

Daarna installeerden we ons op de bank om aan seizoen 11 van The Big Bang Theory te beginnen.

Zaterdag moest Jeffrey ’s avonds werken en had ik de verjaardag van Alwin en Saske in 80’s thema.

Het was echt een leuk feestje, met muziek, verse wafels van Alwin, computerspellen en leuke mensen.

Zondag ging ik aan de slag met de administratie van het eerste kwartaal van dit jaar. Daar was ik wel even zoet mee.

Dit was echt een ‘getting sh-t done day’. Na de administratie besloot ik eens kritisch naar de standaard beschrijving van mijn YouTube video’s te kijken en die aan te passen met up to date informatie. Zoiets kleins, maar ik werd er wel echt gelukkig van.

En ik ruimde mijn stash op! De video van mijn volledige, opgeruimde stash staat online. En op mijn instagrampagina heb ik ook wat stories met ‘schokkende’ before beelden vastgezet, mocht je het leuk vinden!

Maandag was de finale van Curvy Supermodel. Ik vond het super leuk dat ik was uitgenodigd en nam Jill als mijn date mee. Vlak voor vertrek kreeg ik het ge-wel-dige idee om nog even een paar nepwimpers op te plakken. Subtiel, niet te gek. Helaas bleken deze ‘natural’ lashes van Ardell echt MEGA. Ik vond ze zo lelijk, maar tijd om ze te vervangen had ik niet dus ik moest het er maar mee doen.

Dit was dan wel weer leuk: Jill en ik stemden onbedoeld onze outfits op elkaar af.

Het was zo leuk om bij de finale te zijn! Gaf me echt weer een boost en positieve energie. Heel fijn!

De volgende dag ging ik langs bij de persdag van PR bureau Spice PR.

Rondkijken bij alle merken, waaronder Charlotte Tilbury. My fave!

En ik spotte ook nog eens Jeffrey’s favoriete parfum. Deze is zooo lekker.

Het was heerlijk weer en fijn om er even uit te zijn. Na een uurtje rondgekeken te hebben, vertrok ik weer naar huis.

’s Avonds lekker in bad met de Paascollectie van Lush.

Lekker veel bubbels!

Woensdag was de laatste dag werken en ook de dag dat Jeffrey zijn prachtige nieuwe rode iPhone binnen kreeg. We ploften op de bank…

…om er voorlopig niet meer vanaf te komen. Donderdag keken we de hele dag series, zoals het laatste seizoen van Orange Is The New Black.

Helaas werd ik vrijdag ziek. Ik had enorme last van mijn buik en voelde me echt niet lekker. Omdat Jeffrey een belangrijke afspraak bij de tattooshop had staan, raapte ik mezelf bij elkaar met de hoop dat het hopelijk toch snel beter zou gaan en ging met hem naar Rotterdam.

Er werd gepraat, getekend, een nieuwe afspraak gemaakt en na een uurtje gingen we weer naar huis. Ik kroop in bed en mijn buik werd gelijk rustiger. Zo gek hoe dat werkt!

Zaterdag was Jeffrey jarig en ik baalde gigantisch dat ik me niet goed voelde. Ik voelde me zo schuldig en verdrietig, ik wilde hem zo graag verwennen op zijn verjaardag. Dat zat er gewoon even niet in.

Voordat mijn ouders op bezoek kwamen, ging ik nog even in bad.

Dit was een hele fijne ‘jelly’ bath bomb met Snow Fairy geur. Die mag van mij wel in het vaste assortiment!

Beetje mascara en wenkbrauwgel, oogt toch gelijk wat frisser.

Ik begon weer een beetje eetlust te krijgen, maar liet de taart toch maar even staan.

Gelukkig waren mijn ouders er en werd het zo toch nog heel gezellig.

Zondag kwamen Jeffrey’s eigen ouders op bezoek voor zijn verjaardag.

Het was heerlijk weer, dus eind van de middag zette ik onze tuinstoelen bij het raam neer om nog even van de zon te genieten. Ik voelde me inmiddels beter worden. Ik was zo bang dat onze plannen voor de vrije week in het water zouden vallen, maar dat viel gelukkig mee.

Maandag was het eindelijk zo ver: de Beauty Travelbags by Vera Camilla kwamen in alle Etos winkels te liggen! Mocht je niet weten waarover ik het heb, bekijk dan deze video met alle informatie. Op het station dook ik gelijk de eerste Etos in om naar de tasjes te kijken.

Tadaaa! Etos 2! In de meeste winkels staat dit kartonnen schap met de tasjes erin. Zo cool om te zien! Ik ga elke Etos winkel die ik tegen kom wel even in om te kijken, haha. Soms is het schap zelfs al leeg! Maakt me giga blij.

Maandagmiddag gingen we op kraamvisite bij Jeffrey’s zus die in Utrecht woont. Daarvoor gingen we kraamkadootjes kopen, wat ik echt zo leuk vind om te doen. Alles is zo schattig…

’s Avonds wisten we een tafeltje te bemachtigen in de bomvolle Street Food Club. Een mega mooi, gezellig restaurant met shared dining.

Dinsdag gingen Jeffrey en ik shoppen voor zomerkleding. Bij River Island paste ik heel veel, maar het was het toch allemaal net niet. Te klein, te doorzichtig of een te hoge split… Ook bij de andere winkels had ik weinig succes.

Woensdag was het tijd voor mijn lanceringsfeestje met L’Oréal en Etos! Ik maakte me lekker uitgebreid op met flinke wimpers en rode lipstick. Dit is Scarlet Silhouette van L’Oréal Paris Color Riche.

Het was zo leuk! Iedereen die kwam was zo lief! Ik heb ontelbaar veel polaroid foto’s, instagram stories en boomerangs gemaakt, tasjes gesigneerd, knuffels uitgedeeld… De tijd vloog voorbij.

En aan het einde kwam mijn nichtje Loes uit school ook nog even langs. Vond ik ook zo leuk ?

De dag afsluiten bij Happy Happy Joy Joy met Jeffrey en Loes! Hierna rolde ik mijn bed in om héérlijk te gaan slapen.

Donderdag was onze op één na laatste dag vrij, een perfecte dag om het huis tip top in orde te maken. Helemaal schoon, fris en opgeruimd.

’s Middags nog even langs Joan voor de check-up van mijn conch piercing, die gelukkig super goed heelt. Hierna reden we door naar Arnhem, om vrijdag te gaan shoppen bij Sephora in Düsseldorf. De perfecte afsluiting van een weekje vrij!


Lente foto’s #4
Lente foto’s #3
Lente foto’s #2


Reacties

Door Femke op 30 april 2018 06:28

Wat balen dat je ziek bent geworden, maar gelukkig ben je weer opgeknapt. Die Mexicaanse avond klinkt gezellig! Gaaf ook je lancering voor de trabelbags, ze zien er super leuk uit. He, eindelijk iemand die dezelfde mening heeft over de Natural Lashes van Ardell… ik vind ze overigens wel mooi maar brij groot.

[Beantwoorden]


Door Leah op 30 april 2018 08:05

Je haar zit zo leuk op de foto van je lanceringsfeestje. Leuke samenwerking heb je opgezet, daar kun je trots op zijn! ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2018 om 12:41:

Dankjewel! ?

[Beantwoorden]


Door femketje op 30 april 2018 08:06

kraamcadeautjes kopen is zeker heel leuk om te doen :D en ik vond je stash video super leuk om te zien! :)

[Beantwoorden]


Door Marlies op 30 april 2018 08:39

Ben de trotste eigenaar van niet één, maar allebei de tasjes. Ben er super blij mee, en ze gaan zeker mee naar Praag vanavond. ❤️

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2018 om 12:40:

Super leuk! En veel plezier in Praag! :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 april 2018 10:15

De beautybags zien er super cute uit en wat zag je er mooi uit op het lanceringsfeestje..xx

[Beantwoorden]


Door Rachel op 30 april 2018 10:27

Rode lipstick staat je echt enorm goed! en wat een heerlijke dingen zie ik weer voorbij komen jam!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 30 april 2018 10:35

Wat een fijne week(en) heb je achter de rug gehad, behalve dat je dan ziek bent geweest. Ik word zelf altijd ziek wanneer de seizoenen beginnen te switchen. Ik ben sinds vorige week super erg verkouden en last van een kriebelhoest, dat is gelukkig nu wel minder geworden. Wat was het trouwens fijn om je tegen te komen bij spice bij het Charlotte Tilbury hoekje! Eindelijk jou een keer in levende lijven te zien :) Daarnaast ben ik super trots op je dat je de travelbags hebt gelanceerd, ze zijn zo leuk en ik ben oprecht fan van het idee dat je ze makkelijk kunt meenemen en alles erin kunt gooien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2018 om 12:41:

Ja, leuk je ontmoet te hebben! Hoop dat je je snel weer wat zekerder voelt over je haar ?

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 30 april 2018 10:59

Wat naar dat he niet lekker werd, lijkt ook altijd wel of het rond belangrijke dagen gebeurt. Ik heb je roze tasje weten te bemachtigen, helaas de blauwe niet nog. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Danielle op 30 april 2018 15:49

Wat een heerlijke foto’s, alleen jammer dat je een beetje ziekjes was ! Ik ben echt verliefd op je roze bank, zo gaaf !

[Beantwoorden]


Door Renate op 30 april 2018 18:53

Balen dat je ziek was :( maar verder allemaal leuke dingen! Ben súper blij met je tasje <3

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 30 april 2018 19:53

Wat balen dat je je niet lekker voelde, dat komt nooit uit :( Het opruimen van je stash is zoooo leuk haha <3

[Beantwoorden]


Door Ivon op 30 april 2018 19:57

Wat staat Jeffrey die bril leuk!! En schattig he babykleertjes kopen.. bij mij begint het elke keer te kriebelen als ik voor vriendinnen of collega’s kraamcadeautjes aan het kopen ben hihi.

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 mei 2018 20:13

Babykleertjes kopen (voor anderen) is zo leuk! Ik werk met baby’s en vind oppassen op baby’s super tof, maar altijd heel blij als ik thuis op de bank plof zonder kids om me heen.

En ben van het weekend nog even helemaal los gegaan. Gezorgd dat ik beide tasjes heb kunnen bemachtigen! Daarnaast ook nog 2 tasjes extra gehaald zodat ik een leuk verjaardagscadeautje samen kon stellen voor mn tante en een vriendin. De mooie toilettasjes zijn de ultieme cadeauverpakking!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2018 om 08:49:

Wat super leuk! Heel leuk om te horen ?

[Beantwoorden]


Door An op 2 mei 2018 18:46

Had zo graag zo’n tasje bemachtigd. k Vind ze zo mooi. Maar helaas, geen etos in Belgie. :-(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 mei 2018 21:49

Hoi, ik heb allebei je tasjes al gescoord!! Super blij mee. Ga er 1 gebruiken voor skincare en 1 voor make up als ik op reis ga.

Door alle body positivity op jouw blog ben ik een stuk zelfverzekerder geworden.

Ik ben heel erg benieuwd welke wimpers je op hebt bij het lanceringsfeestje! Prachtig!

<3<3<3

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #7 op 7 mei 2018 06:00

[…] foto’s #5 & #6 Lente foto’s #4 Lente foto’s […]


Door eva op 8 mei 2018 13:27

omg love naar je tasjes echt kei handig en mooi love it!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 13 juni 2019 10:17

Nog steeds superblij met de Beauty bag. Heb al mijn beautyprocuten nu in Travel Size en alles past er gewoon in (hair, face & body) . Echt geweldig. Ik vroeg mij alleen af of ze ook nog ergens te koop zijn. Ik zou er graag nog eentje bij willen hebben.

[Beantwoorden]